עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ROEY--1,

היי לכולם בעבר העליתי בעיה זו ללא כל פתרון מתאים שניתן... ברשותי מחשב חדש עם כרטיס מסך MSI GEFORCE4 TI 4200 AGP *8 כאשר אני מריץ משחקים מסוימים למען האמת רוב המשחקים (חלקם חדשים חלקים פחות ) המשחק עולה לשנייה רואים מסך שחור ואז אני חוזר למסך הווינדוס כאשר אני רואה את המשחק בשורה למטה מוקטן--אני מנסה שוב פעם להעלות אותו שוב פעם עולה ואז מוקטן עד שאני מעלה אותו (יש ברשותי עכבר עם גלגלת באמצע ) ונותן מספר לחיצות על כפתור הגלגלת רק אז הוא עולה מה גורם לבעיה זו -עידכנתי דרייברים והכל ואני לא יודע מה גורם לבעיה זו שמח לקבל תשובה תודה ביי...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. זו כנראה תופעה של וירוס.. היה לי וירוס במחשב משהו חזק שפועל עם רוטקיט ומחק לי את הNOD32 והזון אלרם, איכשהו הצלחתי לצאת ממנו ומחקתי אותו... ועכשיו האנטי וירוס והפיירוול עובדים כראוי, אבל משום מה אני לא יכול לשמוע קול במחשב... התקנתי דרייברים מחדש וזה לא עזר... מה עושים?! הקבצים של הוירוס עם הרוטקיט היו hldrrr.exe ו srosa.sys והיו עוד כמה קבצים שלו הוירוס אבל אלו העיקריים... הוא היה סוג של BAGLE נדמה לי. הנה כמה תמונות מהבעיית סאונד במחשב להמחשה... http://img530.imageshack.us/img530/4320/s1yw1.jpg http://img185.imageshack.us/img185/4102/s2dn7.jpg http://img185.imageshack.us/img185/9964/s3bi0.jpg חיפשתי פה בפורום וראיתי עוד איזה שניים שלושה אנשים שזה קרה להם אבל לא נתנו להם …

• 32 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. Started by urilevi,

אז ככה חברה הבעיה שלי לדעתי נובעת מהכרטיס מסך והיא נמשכת כבר הרבה מאוד זמן והחלטתי לשים ל זה סוף! אין לי שמץ של מושג מהיא הבעיה או איך לפתור אותה מה שמביא אותי אליכם.... כל מי שיש לו שמץ של מושג ממה זה נובע או איך אפשר לטפל/לפתור את הבעיה מוזמן להגיב להודעה שלי אך בבקשה ממכם כאשר יש לכם פיתרונות נסו להסביר אותם ולפרט אותם לעומק עד כמה שתוכלו כי אין לי ידע מעמיק כל-כך וזה מה שהביא אותי אליכם אז תודה על ההבנה הכרטיס: shapphire ati x1900gt ddr2 256mb המחשב נמצא אצלי משו כמו שנתיים + ובזמנו הוא היה נחשב למחשב מצויין שקניתי אותו אבל בזמן האחרון משום מה הוא עושה בעיות למשל במשחק החדש של הניד פור ספיד אנדרקובר הוא מעלה לי אותו עם קווים שחורים ולא רואים תמכוניות עד שהמש…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. למחשב הנייד יש חיבור HDMI. חיברתי אליו את המסך של המחשב הרגיל שלי, המסך קולט שיש לו חיבור אבל לא מציג שום דבר (מסך שחור, כפתור הדלקה מהבהב) ניסיתי גם לחבר לטלויזיה ולא עבד, ניסיתי מספר כבלים ועדיין לא עבד. באפשרות "רזולוציית מסך" הוא בכלל לא מזהה שמחובר אליו עוד מסך, לחצתי אתר ועדיין לא מצא. מה אפשר עוד לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Joli,

אני לא יודע למה אבל כשאני מעביר קבצים מהמחשב להתקני USB הוא מעביר לי רק על 3-4 MBS.. מיותר לציין שגם המחשב וגם ההתקנים תומכים ב USB2.. יש למשהו איזה פתרון?? תודה רבה..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Terayon,

ניקיתי במחשב את המאוררים ומאז המסך לא עולה... יש לה Gforce4 על אחד המגעים יש מן שכבה (נראה כמו בדיל) שלא שמתי לב אליה, אולי היא הייתה גם קודם... ניסיתי גם לבדוק את המעבד אבל אין לי מושג איך להסיר את הקירור הזה אשמח לכל עזרה אפשרית. ניתקתי את כרטיס המסך ולוח האם לא משמיע אף צפצוף...הלוח הלך?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  7. Started by itsik1231995,

בזמן משחק המחשב נתקע ולא מגיב בכלל עד שמחבים אותו מהרמקולים שומעים את הצליל האחרון חוזר על עצמו שוב ושוב ושוב טררררררררררררררררררררררררררר מה הבעיה הזותת ואיך נפתרים ממנה ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by elior15,

קניתי דיסק קשיח חדש.. עכשיו בחנות אמרו לי לבדוק אם הוא בכלל מתאים לי ללוח אם ואני לא יודעת איך לבדוק.. בשביל זה אני צריך את העזרה שלכם=] הינה הפרטים של הלוח אם... http://img128.imageshack.us/img128/1053/untitled0mb.png http://img525.imageshack.us/img525/9499/fd1wj.png והינה מה שרשום לי בחוברת של הלוח אם.. IDE ports supporting up to 4 ATA,ATA2,Ultra ATA33/66/100/133 IDE HDDS,CD-ROMs,ZIP drives and ls-120drives as boot drive. הדגם של הדיסק קשיח שקניתי.. MDL:WD1200JB-00REA0 יש בדגם הזה 120 ג'יגה... זה די דחוף לי... תודה רבה לעוזרים...=]

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by DuDsAn,

אהלן אני נתקל בבעיות בזמן שאני משחק במשחקים. יש לי בעיות של נפילת FPS נראה לי... בזמן המשחק פתאום יש "לאגים" או שאפשר להגדיר את זה כנתקע קצת ואז המשחק ממשיך רגיל ואז שוב נתקע בעקביות כל כמה שניות. בנוסף הרצתי בדיקה ב Riva והטמפ עבודה של הקור (נבדק בעזרת ATI TOOL) היא 84 ובמנוחה היא 59. אני לא יודע אם זה תקין או לא כי אני אישית באמת שלא מבין בנושאים אלו . מפרט : i7 920 MSI X58 Platinum 6gb ram ddr3 nvidia geforce 9800gtx+ 1gb הייתי כותב לכם איזה ספק יש לי אבל האמת שאני פשוט לא יודע.... אם יש לכם מושג למה אני נתקל בבעיות של FPS אני אשמח לדעת והאם הטמפ של הכרטיס מסך תקינה.

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  10. שלום יש לי בעיה במחשב איך שאני מדליק את המחשב בהפעלה המחשב נכבה ואחר כך מדליק את עצמו שוב ככה כל הזמן עכשיו מבחינת קירור אין לי בעיה בכלל בדקתי כל המאוורים אצלי תקינים ועובדים יכול להיות שזה הספק ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  11. שלום לכולם! לאחרונה היו לי בעיות שהמחשב לא עלה, ניתקתי וחיברתי הכל מהלוח אם כמו שמומלץ במדריך שנעוץ והמחשב באמת חזר לעבוד. עכשיו הדלקתי את המחשב והוא נתקע במסך של הפוסט, אני לא יכול לדעת למה כי מופיע לי לוגו גדול של ABIT. המחשב משמיע צפצוף קצר כאילו הכל תקין. מישהו יכול להעריך מה הבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by iliahrom,

טוב אז ככה קניתי לא מיזמן הארד דיסק חדש! הכל טוב ויפה!הוצאתי את ההארד דיסק הישן הכנסתי תחדש!מגיעה לקטע שאחרי חילוק למחיצות והעתקת קבצים של וינדוס!הוא עושה ריסט!וכל הסיפור מתחיל מחדש[אפילו ששניתי בביוס לעלות מההארד דיסק] עכשיו הבנתי שאני צריך לעשות רישום של הארדיסק SATA בביוס!והבעיה שלא הבנתי איך בידיוק!יש לי את הדיסק ההתקנה של הלוח אם פה אבל אין לי את ספר היצרן מדובור בדיסק SATA2 של SEAGATE ולוח אם GA-K8NF-9 ניראה לי... עכשיו המחשב גם לא מזהה את ההארדיסק גם במערכת עובדת[הוא אמור לזהות אותו כמחיצה אבל הוא לא..] שמח אם תעזרו לי תודה ויום טוב...

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  13. שלום כולם יש לי בעיה אשרתי את המחשב פתוח בלילה בתוך משחק לא משנו גבוה זה: http://www.gameogre.com/reviewdirectory/upload/Supreme%20Destiny.jpg זה הפרטים של החשב: intel core 2 duel e8500 hd 4850 ram 4g בקיצור מחשב טוב ואני לא יודע מה הבעיה כשאני מנסה להדליק את המחשב לפעמים הוא נדלק לפעימם לא ועוד דבר חשוב הוא יותר איטי ב50% ויותר אני לא יודע למה איך אני יכול לבדוק מה קרה או נשרף?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  14. שלום, ברשותי יחידת קרור המופיעה בלינק הבא: http://www.thermaltakeusa.com/products-model.aspx?id=C_00000796 קישור למאוורר: http://www.xbitlabs.com/misc/picture/?src=/images/coolers/zalman-cnps8700led-ttv1/26_v1_fanb.jpg&1=1 המאוורר מרעיש לאחר שניגבתי ממנו אבק. אני מעוניין להחליף את המאוורר בלבד, הוא מעוגן לתושבת בשלוש נקודות ולא הצלחתי למצוא משהו דומה ברשת. אשמח לשמוע רעיונות.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכם קהילת HWZONE ! קניתי אתמול מחשב חדש, ב5000 ש"ח. כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 8800GT 512MB DDR3 וזיכרון Corsair 2GB RAM DDR2 CL5 800MHz התקנתי על המחשב Windows Vista Ultimate 32 BIT השאלה שלי היא כזאת: שמתי לב שהכרטיס מסך משתמש ביותר זיכורן RAM . 1.2GB במקום 512MB . עכשיו הזיכורן הזה לא בא מהשמיים, אלא מהזיכורן RAM הרגיל של המערכת. אני חושש שזה מביא לאיטיות של המחשב, ואי ניצול הזיכורן בצורה המקסימלית. כך שבצעם הכרטיס מקבל יותר מדי זיכרון , מה שמביא לאיטיות של המערכת (היא לא עד כדי כך איטית אבל אני חושב שזה משפיע) השאלה שלי היא איך לבטל את הדבר הזה? שהכרטיס לא יחרוג מ512MB, והאם זה תקין, אשמח לקבל קצת עזרה.. הנה תמונות להמחשה ולחיזוק טענותי: http://www.siz.co.il…

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  16. אהלן חברה, מה עניינים? אני ממש רוצה לקנות לאחרונה כונן ssd. וכבר חפרתי ובדקתי כל מיני דברים ונראה לי שאני אלך על ה m4. המחשב שלי יחסית חדש, עם לוח אם gigabyte p55 ud2 ועכשיו שמתי לב שאין לי בכלל חיבור sata 3 עכשיו השאלות שלי הן אלו: תהיה לי אפשרות לחבר את הכונן דרך סאטה 2 ? המהירות תהיה נמוכה משמעותית ? איזה עוד אפשרויות יש לי כדי להגיע לביצועים גבוהים יותר מהסאטה 2? תודה מראש, גיא.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by eliom,

שלום. אני רוצה לקנות טאבלט מבוסס אנודראיד. עם מעבד Intel atom השאלה שלי האם אני יוכל להתקין עליו ווינדוס 7 או 8? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. בין היתר אני עובד עם דיסקים חיצוניים שאני מעביר אותם לעורך חדש שלי. הדיסקים הם דיסקים פנימיים עם מארז חיצוני- E SATA וגם USB. אצלי ב 2 מחשבים 2 הדיסקים מזוהים מייד כשמפעילים אותם, וישר נותנים צליל חיבור. אצלו יש בעיה במחשב- וגם אחרי 10 דקות הם לא מזוהים. צריך "לשחק" איתם הרבה -לכבות ולהדליק,להוציא, לכבות להמתין ואז זה מזהה. זה קורה גם ב USB (ישירות ללוח מאחורה) וגם ב E SATA. -כוננים אחרים חיצוניים של WD הוא מזהה טוב. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  19. Started by speed42,

שלום לכולם, כבר שבוע בערך יש לי המון וירוסים שלא מצליח למחוק. התוכנות אנרטי וירוס שיש: symantec endpoint protection malwarebytes anti malware. מצורפים צילומים מסך. הבעיה היא שהנאטי וירוס של נורטון כל הזמן מתריע שהוא מוצא עוד ועוד ועוד, ואם אני מבצע סריקה ומוחק את הכל, אפילו ידנית לאחר ריסט הם נאספים שוב ושוב. אותו דבר עם malwarbyes , כאן הוא מצא 41, אבל ממש כמה דקות לפני הוא מצא 90 וזה לאחר ריסט. ניסיתי למחוק את הקבצים בתקייה אפילו ב safe mod וזה לא עזר. מדובר באותה תקיית TEMP. מה אפשר לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  20. שלום עריכה: פתחתי את המכסה שעל גוף הקירור ומצאתי מלא גושים של אבק. ניקיתי הכל, חיברתי בחזרה. הפעלתי את המחשב 44 מעלות. אחרי חצי שעה של משחק 68 מעלות. וכבר ירד בחזרה לסביבות ה50 אחרי היציאה מהמשחק. ברשותי כרטיס מסך Gigabyte GeForce 6800GS PCIE יש לי את הכרטיס כבר כמעט שנה וחצי. מידי פעם אני בודק את הטמפרטורות של חלקי המחשב ב everest. עד להיום תמיד בחורף הכרטיס מסך היה בidle על כ52 מעלות ובקיץ בidle על כ60 מעלות. בדרך כלל במשחקים הכרטיס מגיע ל70-75 אבל לאחרונה שמתי לב שהוא מגיע לפעמים ל80-85 (בלי ארטיפקטים או בעיות כלשהם). תמיד אחרי משחק הכרטיס היה יורד בהדרגה בחזרה למעלות שכתבתי קודם. היום בדקתי באופן שגרתי וגיליתי שהכרטיס עומד על 68 מעלות בלי שום משחק/תוכנה כלשהם שעובדים …

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  21. Started by hagay21,

בעייה קטנה.......קיבלתי hd של maxtor בקיבולת של 30 ג'יגה, שרצו בו לא מעט וירוסים וטפילים מחקתי הכל אך שניסיתי לפרמט אותו הכונן סירב לפרמט בתואנה כי Format cannot run because the volume is in use by another process. Format may run if this volume is dismounted first. ALL OPENED HANDLES TO THIS VOLUME WOULD THEN BE INVALID. Would you like to force a dismount on this volume? (Y/N) לחצתי על yes אבל הוא לא מגיב הוא רושם 0% ולא זז ניסיתי דרך ההתחלה של התקנת הוינדוס לפרמט אך גם שם יש את אותה הבעייה אני צריך פיתרון לפרמט את כל ההארד דיסק הרצתי עליו בדיקה של norton והוא במצב שמיש ורק על מקום מאוד מצומצם יש bad sectors מה עושים????? יש אחריות עד 2004 מהיכן ניתן ליישם את האחריות (…

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by amnesia,

תודה

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  23. Started by AppleJack,

amd athlon xp 1900 asus A7V266-E Geforce 4 ti 4600 2x256mb ddr266 שני HD, צורב, DVD, 1.44 טוב איפה אני מתחיל.... אז ככה, בזמן האחרון העפתי מבט על המתחים וראיתי שעל ה-12V+ אני מקבל קריאה של 12.98v~ שזה חורג מסטיית התקן ומפריע להמהרת כרטיס המסך אם אני לא טועה. לא יכלתי להמהיר אותו ביותר מ-5mhz עלובים. . . הספק התחיל לעשות רעשים, הייתי מסדר את זה עם עיפרון למאוורר שזה התחיל להגזים. 350W סתם ספק ב-90 ש"ח. קניתי עוד מאוורר למארז והחלפתי מאוורר של הצ'יפסט בלוח אם שהיה דפוק כזה... מפה לשם, המחשב לא עלה, המסך לא מקבל אות וכל נורות ה-HD דולקות קבוע. קיצר רבנו איזה שעה, פעם עבד, פעם לא עבד - מגעים, הידוקים, ניתוקים.. בסוף כבר הרחתי ריח של שרוף ונכנעתי. התחלתי להזיע וברחתי לקנות ס…

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  24. Started by אבנר ניר,

הדלקתי את המחשב (חשמלית הוא נדלק), אבל לא הוצג כלום על המסך. ניתקתי דיסקים וכרטיס מסך אחד. המחשב הגיע בשלב מסוים, לא זוכר אחרי מה עשיתי איפוס ביוס וכולי, חזרה למסך ראשוני וכניסה לביוס כמה פעמים אבל אחרי הגדרת מצב הדיסקים לרייד הוא כתב לי שהוא מחפש דיסקים ולא מצא. אחרי עוד כמה נסיונות הוא כבר לא חוזר אפילו לביוס. כיבוי מתאפשר רק אחרי לחיצה של 5 שניות על מתג ההפעלה. פרקתי מתחים, הסרתי סוללת גיבוי וכמובן שניתקתי את המחשב לחלוטין מחשמל למשך כמה דקות. מה לדעתכם הבעיה? לוח אם? עדכון: הלוח אם מצביע על תקלה 00 אם הבנתי נכון במסך לדים קטן שנמצא פיזית עליו. לפי המדריך של הלוח זה קוד לא בשימוש, לפי האתר של ASROCK זה קוד לבדיקת ההתקנה של המעבד. לא יודע מה הנכון. שאלה נ…

25. Started by buzz man,

טוב אז היום המחשב עשה קצת בעיות , ולא היה יציב, נכנסתי לביוס וטענתי את הגדרות Load Optimized Default . אחרי זה הכל עבד בסדר רק כשהגעתי לווינדוס אז הוא רשם לי שגיאה שאחד הקבצים פגומים. אז לקחתי את המחשב לחבר שלי ואז כבר הייתה בעיה יותר רצינית, המחשב סירב לפתוח מסך לא משנה מה !! ניסינו עוד 2 כרטיסי PCI (שאחד מהם עובד בוודאות), לא עזר, הוצאנו את הזכרונות והמחשב צפצף, אז מה שביטל את הרעיון שהזכרונות פגומים, ניתקנו כל דבר אפשרי בערך מהלוח, החלפנו ספק ל Hec 300W, אין שינוי. עכשיו יש ללוח את ה 4 נוריות חיווי, והוא לא עובר את המצב של VGA Detected. הוא נשאר על 2 מנורות כל הזמן. ומה שמוזר זה כשאין שום כרטיס גרפי (Pci/PCi-E) אז הוא עדיין שנאר על 2 מנורות. מה שמאיר אותי עם הסבר…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.