תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב dell xps 27 אני מנסה לחבר בין המחשב לסלולרי שלי אך ללא הצלחה, אף מכשיר לא מזהה את השני
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם WIN XP PRO ונדמה לי לאחר שהתקנתי את הדרייברים לכרטיס קול LIVE התחילו להופיע ריסטים סתם ככה. אז פרמטתי אבל מה שלא ידעתי שזה ממשיך גם אחרי פרמוט. לפעמים נתקע עוד לפני שהוא מציג את ההארדיסקים וגם הרבה פעמים באמצע התקנות של ווינדואז. אז לאחר FDSIK מליון פורמטים והתקנות שונות הדרך היחידה להגיע ליציבות היא להתקין קודם XP על כונן D (מחיצה של אותו הארדיסק) ולאחר מכן להתקין בC. ככה שיש לי כרגע דואל בוט (שבכלל מחקתי את הווינדואז השני מD ואני לא יודע איך לבטל את הבחירה כשמפעלים את המחשב) ולאחר כמה זמן וכמה התקנות של תוכנות (שאת כולם הורדתי במיוחד רק כאלה שתומכות בXP הריסטים חוזרים לפעמים. קצת באמצע ניגון של הווינאמפ, קצת כשמפעילים את המחשב ולא נוגעים בו כל כך ולפעמ…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן העכבר האלחוטי הנ"ל מחובר אצלי בווינדוס 10 בעבודה, הוא לא עובד חלק וקופץ ממקום למקום בלי קשר למשטח, מעין Stuttering. הרסיבר שלו נמצא קרוב מאוד לעכבר במרחק של עד מטר לא משנה איפה חיברתי אותו למחשב, זה קורה. בעבר היה קורה גם במקלדת אלחוטית. יש איזושהי בעיה עם אלחוטיות ומקלדות / עכברים?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, מחשב: נייח דגם כרטיס רשת: Realtek PCIe GBE family controller דגם ראוטר: TPLINK archer vr600 מערכת הפעלה: WIN 10 HOME תקלה מעט מוזרה שיש לי, לפני מספר שבועות העברתי את הראוטר מיקום, וכרגע הוא מחובר בכבל למחשב. הרבה פעמים כשאני מדליק אותו בבוקר או תו"כ עבודה, פתאום אין אינטרנט במחשב כאשר באותו זמן הWIFI עובד הן בטלפון והן בהתקנים אחרים בבית. בנוסף מחוברת טלוויזיה בכבל לאותו ראוטר- ושם לא נצפו בעיות. מה שפותר את הבעיה לפעמים, זה או לבצע Enable/disable לכרטיס רשת כמה פעמים, או פשוט לעבור לאינטרנט האלחוטי במחשב הנייח ואז אחרי כמה זמן פתאום זה מסתדר לו. ניסיתי להחליף את הכבל רשת עם הכבל השני של הטלוויזיה, זה ל…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
עוד בתחילת השבוע הכל היה סבבה עכשיו לא מזהה בכלל , נסתי שני דיסק און קים , הכונן לא מופיע וגם צליל הזיהוי לא נשמע .. כניסה קדמית בלבד, כניסה אחורית עובדת רגל . תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בימים האחרונים נתקלתי בתקלה מציקה במיוחד. צפיתי בסרט בטלויזיה שמחוברת למחשב, לאורך כמעט כל הסרט, בד"כ בסצנות היותר מהירות התצוגה כאילו נחתכת בחלק העליון של המסך ובחלקים התחתונים. בהתחלה חשבתי שהתקלה קשורה בטלויזיה, ניתקתי את האנטנה וניסיתי שוב. שום דבר לא השתנה. צפיתי באותו סרט במחשב, ויש את אותה התקלה בדיוק גם במסך המחשב. ניסיתי סרטים שונים (720, 1080). התקלה חוזרת על עצמה, אפילו בשידורים ביוטיוב. אציין שהטלויזיה והמחשב מחוברים בכבלים שונים ליציאות שונות. (hdmi, dvi) התקלה בוודאות חדשה, הרכבתי את המחשב לפני 4 חודשים וצפיתי מאז בלא מעט סרטים. אין לי כרטיס מסך המחשב מבוסס I3-4130 ועל H87-D3H. להמחיש את התקלה. מדובר בדבר דומה למה שצוין בשרשור הזה http://hwzone.co.il/comm…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היה לי מטען לא מקורי שהשתמשתי בו הרבה זמן עם המקבוק פרו, פתאום הוא נשרף כנראה והמחשב התחיל להשמיע רעש של המאווררים מאוד חזק. כאילו הם על 100%. חשוב לציין שהנייד עצמו עבד. המטען עצמו לא הטעין כבר. הזמנתי מטען חילופי (לא מקורי) , עד אז כבר הסוללה נגמרה לי בנייד. כשחיברתי את המטען הנייד לא רצה להידלק. לא משנה כמה זמן הוא מחובר למטען הוא פשוט כבר לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני "משוטט" לי באינטרנט ושומע מוזיקה, ופתאום נתקע המחשב והמוזיקה נפסקת. המחשב נתקע כולו, זאת אומרת אי אפשר לעשות כלום חוץ מ"ריסט", העכבר לא זז והמקלדת לא פועלת (כשהוא נתקע). מה זה יכול להיות?!?! חייב עזרה! תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
במחשב הראשון שקניתי לפני 15 שנה היה בעיה במסכים כחולים אחרי חמש שנים קניתי מחשב חדש ועוד פעם מסכים כחולים ולפני שנתיים קניתי מחשב חדש היום יש לי בעיה מציקה עוד הפעם של מסכים כחולים נמאס לי מישהו עושה לי עין הרע, לא משנה כמה כסף אני יזרוק תמיד תהיה לי בעיה במסכים כחולים. המחשב עושה לי מסך כחול ורשום memory?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Sabertooth X58 של Asus עם 6 חריצים, שתומך עד 24 ג'יגה זכרון בטריפל צ'אנל. שאלה שלי, מה עדיף מבחינת הביצועים לשים 6X4 או 3X8? הבדל במחיר 80 ש"ח תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ערב טוב, בעת שימושי היום במחשב נוצר רעש סטטי באוזניות והמחשב נתקע. כיביתי את המחשב ע"י לחיצה ממושכת על הכפתור הדלקה/כיבוי, ולאחר מכן המחשב לא עלה יותר. הינני חושד בכרטיס מסך. לאחר שניתקתי את הכרטיס מסך מן המחשב, המחשב נדלק ועובד. שאלתי היא כזאת האם בוודאות הדבר אומר שהכרטיס מסך הינו הבעיה? או יכול להיות שמדובר בספק כוח שאיבד מכוחו לספק את המתח הנדרש עבור הכרטיס מסך? מפרט: i5-3470 gigabyte b75m-d3h msi gtx970 seasonic ss620gb
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב אני לא יודע מה זה אני נגיד משחק BF3,MOH Warfight המחשב מביא לי מסכים כחולים אתמול שיחקתי קיבלתי את זה אני באמצע ב Medal of Honor Warfight פתאום הצבעים נמרחו לי כזה ואז שמעתי רעש מוזר וקיבלתי את זה כל פעם זה היה מביא לי מסך כחול אחר http://imageshack.us/photo/my-images/703/screenshot2012102322003.png/ כבר פירמטתי את המחשב ועדכנתי את הכרטיס מסך בדקתי טמפטרטורה ניקיתי את המחשב עדכנתי את הווינדוס והכל בסדר עכשיו זה הפסיק להביא לי את זה אבל המחשב נתקע אחרי 15-20 דקות ואז אני רואה הודעה שאומר המשחק הפסיק לפעול מה לעשות?!?!?! המפרט שלי: מעבד:Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHZ 4 ליבות לוח אם:Gigabyte EP-45 כרטיס זכרון:Kingston 4GB כרטיס מ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, פירמטו לי את המחשב ועברתי מווינדוס XP ל-7, מחשב נייח, יש לי כרטיס מסך ATI HD 4870, והורדתי את הדרייבר, אבל פשוט לא רואים טוב.. הסרטים (באיכות בלו ריי) נראים ישנים כאילו צרבו אותם באיכות TS, האותיות באתרים קטנות ודקות וקשה לשים לב בין מילים מודגשות ללא מודגשות גם אם מגדילים את הפונט, ובכללי רואים טיפה על גבול המטושטש כזה.. מה עושים? ניסיתי כמה גרסאות של דרייברים וכלום לא עוזר, הכל אותו דבר, דוגמא לתמונה בסרט תודה!
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי שני מסכים, בלילה אני מכבה אותם. בבוקר כשאני מדליקה את המסך הראשי (Dell), הוא נכבה ולא מציג תמונה. אחרי זה אני מדליקה את המסך השני ומבצעת Detect בהגדרות המסכים ואז המסך הראשי של Dell נדלק. ניסיתי לעשות Restart למחשב וזה עדיין ממשיך. איך ניתן לפתור את זה כך שיעבוד כמו קודם ולא יהיה צריך לבצע כל פעם Detect אחרי שמכבים את המסך? אשמח לעזרה, תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב יד שניה מחבר הוא קנה אותו מאייבורי לפני פחות מ10 חודשים ועדיין באחריות בכל מקרה המחשב אצלי כבר שבועיים בערך ולא היה בעיות עד לפני יומיים בערך שהמחשב קרס לי באמצע משחק שעשיתי ALT+TAB אבל לא חזרה הבעיה שוב.... היום שחזרתי הבייתה הדלקתי את המחשב ופשוט הונידוס לא עולה המחשב מנסה לפתור את הבעיה לבד ולא מצליח ניסתי להחליף הארד דיסק שאני יודע בוודאות שעובד ועדיין אותה הבעיה בבקשה אם מישהו יוכל לעזור לי אני יהיה אסיר תודה מאודד - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.siz.co.il/my.php?i=ozmvtn0dakwi.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=zjm3mrizmkwh.jpg הוספתי תמונות של השגיאה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
כפי שוודאי שמתם לב, בשבוע האחרון (יום חמישי 14/11 - יום חמישי 21/11) לא הייתי נוכח באתר, לא העלתי חדשות, לא הייתי פעיל בפורומים.. כאילו בלעה אותי האדמה. כפי שתבינו מיד, הסיבה לכך לא הייתה בשליטתי ועל כן אני מרגיש צורך להביא בפניכם את הסיפור המלא על העדרותי: ביום חמישי לפני שבוע ישבתי לי בנינוחות על הכסא שלי, אל מול המסך שלי והזזתי את העכבר בעצלות על שולחן העבודה, ללא שום כיוון מוגדר, כפי שאני עושה כשמאוד מאוד משעמם לי. העכבר משייט לו לאט על גבי שולחן העבודה כאשר לפתע המסך נכבה והמחשב עושה אתחול; 'לעזאזל עם חברת החשמל!' חשבתי, בטח הפסקונת חשמל או משהו... המחשב עשה Boot, ה Windows כמעט עלה ואז שוב - אתחול נוסף. שוב המחשב עושה Boot, מערכת ההפעלה עולה ו... אתחול. זה נעשה…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המסך נכבה בפתאומיות עם הודעות attention! entering sleeping mode ומיד מתקבלת הודעה no video input. כיצד פותרים את הבעיה החוזרת על עצה גם באמצע הקלדה..
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים! לאחרונה נתקלתי בבעייה סבוכה ומאתגרת ואני מקווה שתוכלו קצת לכוון אותי לפיתרון. ברשותי HTPC (המפרט המדוייק נמצא בתחתית העמוד) והוא מחובר ב- HDMI דרך רסיבר לטלוויזיית LCD (כבר 4 שנים ). כרטיס המסך הוא On Board והוא מוציא VGA, DVI ו- HDMI. לאחרונה התחילו להופיע בעיות לא קונסיסטנטיות של שיבוש באות הוידאו. זה בא לידי ביטוי בשני מישורים: 1. לעיתים קרובות אות משובש של ה- VGA (כשניסיתי לחבר חיבור אנלוגי בכבל VGA). כאן התמונה זזה בצורה מטושטשת כאילו יש רעש כלשהו. 2. לעיתים קרובות אין אות וידאו כלל. שלוש נקודות חשובות ששמתי לב: 1. כשאני מכבה את המחשב ומדליק אותו אחרי מספר פעמים הבעייה נעלמת. ואז אחרי כיבוי והפעלה מחודשת היא חוזרת שוב. 2. כשהבעייה מופי…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי כ.מסך ATI HD4850, וינדואוס XP. לאחר ששיחקתי במשחק מחשב, התמונה נתקעה, והתקבל חלון שגיאה שבו כתוב שהGPU אותחל מחדש. מיד לאחר מכן, המסך נהייה מטושטש מעט - ומאד קשה להשתמש במחשב (במשחק, זה כמעט ולא ניתן לזיהוי). ביצעתי את הדברים הבאים 1. חידוש דרייבר של הכרטיס מסך 2. נקיון של המחשב, כולל ניתוק וחיבור מחדש של הכרטיס מסך. 3. שיחקתי בהגדרות, כולל שינוי תדרים. שום דבר לא עזר! האם יש למשהו פתרון?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה ניתן לעשות? ניסיתי אוויר דחוס או לתקוע עט. המאוור לא מפסיק להרעיש. האם ניתן להחליף ספק כח למחשב בן יותר מחמש שנים?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעלה את המחשב ומוצגת לי ההודעה הבאה : disk boot failure' insert system disk and press enter מה זאת אומרת, מה הולך עם המחשב ? ומזה הדיסק מערכת הזה שהם מבקשים? תודה
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב שלי ישן יחסית אבל הכרטיס מסך נקנה רק לפני שנתיים, כרטיס מסך gforce 6 מערכת הפעלה windows xp pro פנטיום 4 לוח אם מדגם p4v800d-x הבעיה התחילה לפני כמה ימים, כל פעם שהייתי מפעיל את המחשב המסך היה נדלק בדילאיי ארוך ובהתחלה בשניות הראשונות היה מראה תמונה מטושטשת ואז נכבה שוב ונדלק עם תמונה רגילה, היום כשהדלקתי את המחשב אז המסך נדלק שוב בדילאיי ואז הראה תמונה מטושטשת ונכבה, הנורה של המסך דולקת ובמסך קופצת הודעה שאומרת שיש לבדוק את החיבור של המסך אבל הכל מחובר כמו שצריך והכרטיס מסך חדש יחסית (בן שנתיים) לפני שאני רץ לחנות לקנות או מביא את המחשב לטכנאי אני רוצה לדעת מה הבעיה שלו בדיוק?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה לפני כשעה המחשב שלי החליט שהוא מפסיק לעבוד, הייתה מן 1פיצה כזאת כמו בהפסקת חשמל, המסך נכבה אך המנורות במחשב המשיכו חעבוד( יש לציין שאף אחד לא נגע במחשב). ניסיתי לכבות תחשב בלחיצה ארוכה לא עבד אז ניתקתי מהחשמל כי לא היה משו אחר לעשות. לפי המסןרת ניתקתי את כל הכבלים, חיברתי מחדש וניסיתי להפעיל בתקוו ה קיעבוד אבל שוב מנורות פועלות ואין צפצוף בהפעלה. פצחתי תמחשב לראות שהכל פועל וכנו שאמרתי מנורות פועלות וכל מאווררים גם כן חוץ מהמאוור של המעבד, לאחר מכן ניקיתי אבק בתקווה שזה יעזור,אך גם לא עזר. לא יודע אפ קשור אבל כשבאתי חחבר תכבלים קיבלתי זרם מהכבל של המסך לכן גם לא חיברתי בחזרה. סליחה אם הפוסט יצא מבולגן או עם שגיאות כתיב אני דרך הפלא כרגע. תןדה מראש לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-