עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב מגש כונן CD משולב צורב תקוע ולא רוצה להיפתח. כאשר לוחצים על הכפתור שלו נדלקת הנורה הירוקה ונשמעים 2 קולות וזהו. המגש נפתח רק ע"י מכות חזקות מחפץ כלשהו, ונסגר אוטומטית. כשאני שם אצבע כדי לתפוס אותו ושם דיסק, לוקח הרבה זמן עד שהדיסק מסתובב, שומעים שהוא מנסה. מה יכולה להיות הבעיה? כל הפרטים על המחשב והצורב במפרט בצד. תודה מראש, גיא.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום קניתי את הdell vostro 3460 עם הכרטיס מסך החיצוני geforce 630 gt התקנתי את הוינדוס 7 64 ביט פרו, התקנתי את רוב הדרייברים יש לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך - הוא רושם לי: the nvidia graphics is not compatible with this version of windows this graphics driver could not find compatible graphics hardware את הדרייבר הורדתי מפה: http://www.dell.com/support/drivers/il/he/ilbsdt1/DriverDetails/DriverFileFormats/Product/vostro-3460?DriverId=MV324&FileId=2988232727&urlProductCode=False מה יכולה להיות הבעיה , תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by wateve,

שלום, אני לא יודע מה לעשות אתם חייבים לעזור לי חח :[ אני מפעיל תמחשב זה מראה לי שזה מזהה את הכרטיס מסך יעני את ההודעה של הגירסא שלו ואז ישר זה רושם לי boot failure: system halted ;[ אני לא יודע מה לעשות שמתי הארדיסק אחר וזה עדיין לא עוזר אם מישהו יודע פתרון קל בבקשה לרשום :>

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by gregos1990,

המחשב שלי ישן יחסית אבל הכרטיס מסך נקנה רק לפני שנתיים, כרטיס מסך gforce 6 מערכת הפעלה windows xp pro פנטיום 4 לוח אם מדגם p4v800d-x הבעיה התחילה לפני כמה ימים, כל פעם שהייתי מפעיל את המחשב המסך היה נדלק בדילאיי ארוך ובהתחלה בשניות הראשונות היה מראה תמונה מטושטשת ואז נכבה שוב ונדלק עם תמונה רגילה, היום כשהדלקתי את המחשב אז המסך נדלק שוב בדילאיי ואז הראה תמונה מטושטשת ונכבה, הנורה של המסך דולקת ובמסך קופצת הודעה שאומרת שיש לבדוק את החיבור של המסך אבל הכל מחובר כמו שצריך והכרטיס מסך חדש יחסית (בן שנתיים) לפני שאני רץ לחנות לקנות או מביא את המחשב לטכנאי אני רוצה לדעת מה הבעיה שלו בדיוק?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום לכולם , המון זמן לא הייתי פה , אני רואה שהמקום השתנה לטובה , כיף לחזור ! ניגש לבעיה . לפני כמה חודשים החלטתי לשמן את החלקים ואת המאווררים והתחלתי להתיז כמו טמבל שמן WD וספריי מנקה מגעים כשהמחשב פעל !!! אבל לאחר כמה דקות כיביתי , נתתי לו קצת זמן להתייבש וכשהדלקתי המחשב היה ממש איטי. כיביתי שוב ליומיים (לא יצא לי להיות בבית) וכשהפעלתי היה אותו דבר. שמתי לב שהמאוורר של הספק לא עובד - הוחלף ספק. פתחתי וניקיתי טוב טוב את החלקים כגון המאוורר של המעבד ונתתי לזה עוד יום להתייבש , יותר נקי מזה זה לא היה לעולם ! המחשב עדיין איטי, זתאמרת שקשה לו להריץ משחקים וסרטונים באיכות גבוהה . ביוטיוב לדוגמא, בסרטון של אפילו 480P או סרטון ב 360P שרץ מהר מדי , הוא פשוט מתחיל למרוח את הסרטון…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by shay820,

שלום לכולם ברשותי זיכרון 2 גיגה מהירות 800 איך אני יכול לבדוק שהוא באמת תומך במהירות כזו? שאני בודק ב CPU Z הוא מראה לי מהירות 400

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Impreza,

חבר שלי הביא לי מחשב לסדר שבו נמסר שהספק שרוף. המחשב לא לידי אז אין לי ממש מושג באיזה סוג מדובר, אני רק יודע שהמעבד של אינטל, הלוח הוא: Intel D102GG2 מובנה אוקי, בדיקה ראשונית אין בכלל נורה בלוח אם, ספק בטוח שרוף. הוא לקח ספק תקין שהיה לו בבית וחיבר. יש נורה בלוח. שלב ההדלקה: שום דבר לא קורה, אף מאוורר לא מסתובב כולל זה של הספק. אמרתי לו לנתק את החוטים שמתחברים מללוח PWR וכל אלה ולנסות לג'מפר ידני עם מברג הוא ניסה לעבור עליהם ולא קרה כלום. הוא אומר שהנורה של ה HDD_LED בצבע אדום נשארת דלוקה באופן קבוע שהחשמל מחובר לספק מה עוד אפשר לעשות? יכול להיות שהנורה של הלוח תידלק והלוח עצמו תקול?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by gabriel2001,

למה אני פתאום לא יכול להכנס לאתרים מסוימים עם הראוטר שלי TP-LINK TL WR841N VER 7.2 אפילו כשאני מחובר בWIFI וגם בכבל . האינטרנט לא מתנתק בכלל וגם לאחר איפוס זה לא מחזיר למצב הקודם . גם התקנה חוזרת לא עזר . אין לי מותקן חוסמי פרסומות וגם בלי הFIREWALL לא מתאפשר לי . בלי הראוטר בחיבור ישיר הכל תקין .

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by david1882008,

שלום יש לי מחשב ישן ורציתי לדעת אם ניתן לחדש משהו במחשב כדי שאוכל לשחק במשחקים החדשים שיש עכשיו או שעדיף לוותר ולהביא מחשב חדש זה המפרט: מעבד:intel i7 930 לוח:asus rampage 2 extreme זיכרונות:ocz ddr3 6gb 533 MHz כרטיס מסך: radeon hd 6950 כונן קשיח: samsung hd204ui samsung hd642jj מארז:cooler master haf 932 ספק:hypr 880w type r2

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום לחברי הפורום, יש לי בעיה מוזרה. יש לי שני מסכים. אחד מסך יעודי למחשב שאיתו רואים ללא שום תקלות. המסך השני הוא מסך טלויזיה LG 32 אינץ FULL HD שמחובר עם כבל HDMI לכרטיס המסך במחשב. גם בו ראו מצויין עד שפירמטתי את המחשב (לפני יומיים) וכרגע הבעיה היא כזאת: תצוגת המסך גולשת החוצה בכמה סנטימטרים משלושה כיוונים- הצדדים ולמטה . זה קורה ברזולוציה שאמורה להיות אופטימלית למסך: 1080על 1920. שאני מעביר לרזולוציה 600 על 800 למשל, אין בעיה אבל לא כך זה אמור להיות. עידכנתי כבר את כול העידכונים של WINDOWS 7 וגם התקנתי את הדרייברים של כרטיס המסך GTX 660 . צריך לומר שכשאני רואה סתם ערוצי טלויזיה דרך עידן פלוס אין שום בעיה. אין לי שום מושג מה הבעיה , תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by DORAZABI,

שלום החלפתי מחשב והגיע לי מסך 23 אינץ' של DELL ושמתי לב שהצבעים בו לא חזקים והוא שונה מהמחשב הישן..בישן הצבעיים היו יותר חיים...איך אני משנה את זה כאן? אם הפשר הסבר טוב

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום לכולם, לפעמים, לאחר כיבוי המסך, כשאני רוצה לחזור להשתמש במחשב, אני מזיז את העכבר, לוחץ על המקשים במקלדת וכלום לא עוזר. לחיצה על כפתור הריסט במחשב לא עושה כלום. רק כאשר אני מכבה את המחשב מלחצן הכיבוי (לחיצה של חמש שניות) ומדליק מחדש, אני יכול להשתמש במחשב. זה לא קורה תמיד, עדיין לא מצאתי גורם משותף לפעמים שזה קרה. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט GIGABYTE Z77X-UD3H כרטיס מסך GIGABYTE Radeon HD 7950 הארדיסקים Samsung SSD 840 EVO 250GB Seagate ST2000DM001-1ER164 Seagate ST2000DM001-1CH164 אלה לדעתי החשודים העיקריים. הדרייברים בהם אני משתמש עדכניים. מבחינת הגדרות חשמל: sleep מבוטל. כיבוי מסך לאחר 10 דקות כיבוי HDD לאחר 20 דקות Hybrid Sleep מאופשר hibernate מבוטל. יש עוד מידע שא…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by csohad,

יש לי MAG XJ700T על כרטיס מסך Prophet II Ti , מערכת הפעלה XP. בהגדרות תצוגה המחשב מוגדר כ-1024X768X32 וקצב רענון של 85Hz. והמחשב עובד בלי בעיה. הבעיה היא כאשר אני מפעיל משחקים (שמשנים את הרזולציה) ל800X600 למשל זה עובר ל-75HZ. איך אני פותר את הבעיה. הדרייברים מעודכנים. תודה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by d_h,

יש לי LG8080B והוא נמצא על איזור 1 אני רוצה להחליף לאיזור 2 ולמרות שיש עוד אפשרות החלפה אחת הוא לא נותן לי הורדתי קראק אבל גם זה לא עוזר הקראק למרות שהוא מתאים לא מזהה את הכונן בכלל מה עושים אם בכלל?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום חברים, תקלה מוזרה: לפני כמה ימים הורדתי איזשהו קובץ pdf של איזה ספר מאתר של מאגר של ספרים הניתנים להורדה(הכתובת:www.readallbooks.net( זמן קצר לאחר שפתחתי את הקובץ נתקלתי בבעיה שלא הופיעה לי לפני(למיטב זיכרוני): העכבר עושה סימן של חושב(העיגול הכחול מעל הסמן של העכבר שמסתובב מתי שהמחשב מתאמץ יותר מדאי) כל איזה 5 או 6 שניות באופן קבוע, גם שאני לא מפעיל כמעט תוכניות(רק אולי דפדפן אינטרנט) מזכיר לי שנתקלתי פעם בתופעה זו בהקשר לוירוס במחשב. השאלה אם זה בהכרח וירוס שנדבק מהקובץ שהורדתי, כי הבעיה קרתה כאמור זמן קצר אחרי ההורדה משהו עוד יותר מוזר זה שיש לי עוד מחשב שמחובר לאותה רשת וגם לו התחיל לקרות אותה תופעה בדיוק באותו זמן. מה שיכול לחזק את הרעיון שהרשת של …

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  16. הארד דיסק חיצוני 500GB של TREANSCND הפסיק להגיב. יש עליו הרבה מאוד מידע חשוב מאוד לעבודה שלי. אני חיברתי אותו למספר מחשבים עם 2 כבלים שונים והוא לא נפתח. הדיסק החיצוני לא מופיע יותר ב_MY COMPUTER אך שאני מחבר אותו למחשב מופיע בווינדוס למטה שהוא כן מחובר וגם השם שלו ואם אני רוצה לפלוט אותו (ככה אני יודע שהמחשב כן מזהה משהוא נכון). ב- DISK MANAGEMENT הוא מופיע בתור UNKNOWN וגם NOT INITIALIZED וגם אם אני מנסה לאתחל אותו הוא לא מאפשר. (מצורף צילום מסך) הורדתי כל מיני כלים לשחזור דיסקים אבל אף אחד מהם לא הצליח בכלל לראות אותו. אודה לעזרה, אני חייב אותו ליום ראשון, אם לא הבוס יאכל אותי. מיכאל

17. Started by KRS1,

קניתי רמקולים של altec lansing את ה atp3 אתמול חיברתי אותם למחשב ולתדהמתי הרבה גיליתי שרק אחד מהם עובד, למישהו יש רעיון כי ניסיתי כמעט כל מה שעלה לי בראש שיכול להיות הבעייה ועדיין לא הצלחתי לפתור אותה. בתודה KRS1

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אם מישהו קרא את אחת ההודעות הקודמות שלי, התלוננתי על קפיצות פינג ומחשב איטי באופן כללי. עפ"י דברי הטכנאים של ה ISP שלי, הדבר יכול גם להגרם מנפילת System Resources. שזה בדיוק מה שקורה אצלי. אחרי זמן מה של חיבור ה System Resources שלי מגיעים ל50% ואז האינטרנט הופך להיות לגמרי לא פעיל. אין אצלי שום דבר בזיכרון שמופעל ע"י ה Startup, כולל זה של ה MSConfig. העניין הזה משפיע לא רק על חיבור האינטרנט, אלא גם על העובדה שמשחקים פועלים הרבה יותר לאט, ב Frame Rate נמוך יותר, וביצועי מערכת כושלים. ניסיתי לבדוק וירוסים, ואין. אני כבר שבועיים מנסה לעלות על התקלה, וזה כלל גם התקנה מחדש(!!!) של מערכת ההפעלה, שהיא אגב Windows98. בבקשה, תעזרו לי, אני כבר לגמרי חסר אונים בעניין הזה. תודה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום אני עומרי יסקוב, מישהו פרץ לי למחשב בדרך שלא ידועה לי ואין לי מושג מי זה, זה לא המחשב הראשי שלי אבל היה עליו דברים והיה גם דברים שקשורים לידידות שלי וחברים ולא נעים שמישהו יתעסק בזה. בקיצור פתחתי את המחשב הדסקטופ היה ממש ריק לגמרי, כאילו מחקו הכל, כמו אחרי פירמוט, נשאר רק סקייפ ואנטי וירוס. היה איזה הודעה שכתוב שאני על ברירת מחדל, אבל שיצאתי וחזרתי כמה פעמים זה נשאר אותו דבר- ריק!. במנהל משימות איפה שכתוב משתמשים היה כתוב 2. (2users) לא אמור להופיע רק 1?? בקיצור כל הקבצים הכל היה מחוק הייתי חייב לשחזר את המערכת, שהלכתי לשיחזור ראיתי שהנקודת שינוי האחרונה הייתה לפני יומיים ועל ידי remote control desktop משהו כזה... פה כבר הבנתי שכנראה שפרצו לי. הבעיה שלא הבנתי בדיוק א…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  20. הבעיה התחילה לפני יומיים-שלושה. כשאני עובד על המחשב ומשחק הכל עובד חלק אבל ברגע שמופעלים סרטונים (מהמחשב, מיוטיוב ובמשחקים) הוא מקרטע אחרי דקה-שתיים. הסאונד ממשיך כרגיל בלי שום בעיה. בדקתי קודם כל בעזרת התוכנה GPU-Z לראות אם הבעיה בכרטיס מסך ושמתי לב שהGPU LOAD קופץ ל100 ומאז הכל מתחיל לקרטע. בדקתי עם FRAPS את הFPS במהלך הסרטוני מעבר של STARCRAFT 2 וגם שם אחרי דקה הFPS יורד ל4-5 (בגיימפליי אין שום שינוי, לא משנה כמה המסך עמוס באפקטים). לבסוף השתמשתי בתוכנה FURMARK ושם רק אחרי 3 דקות הFPS ירד ל4-5. הכרטיס מסך שלי הוא 970GTX. זו תקלה בכרטיס מסך עצמו? במאווררים? אולי בספק?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by zam,

היי. מאתמול יש לי מסכים כחולים אני צריך בבקשה עזרה איך לפתור את הבעיה. אני לא יודע איזה פרטים להביא אז אני אשים כאן קצת. OS - win7 32bit דיסק קשיח - 3 דיסקים של WD. שניים של 320GB ואחד של 500GB מע' ההפעלה יושבת על אחד מה- 320GB. כולם מחוברים ב-SATA ישירות ללוח. תקציר. ראשית אומר שלא התקנתי שום דבר כבר כמה חודשים. אתמול הפעלתי את המחשב ממצב שינה בקליק מהעכבר (פעולה רגילה לכל דבר). המחשב עובד אבל אין שום תצוגה. מסך שחור. לחצתי על כפתור ה- restart והמחשב התחיל לעלות. הופיע האייקון של מערכת ההפעלה (הצבעוני באמצע) הופיע שוב מסך שחור ואז... BSOD חשבתי שאני הולך למות. במהלך הניסיונות שלי, ניתקתי את הקשיח השני של ה- 320GB מכבל ה- SATA שלו (ומתח השארתי), ניסיתי שוב והמחשב עלה. חשב…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  22. כפי שוודאי שמתם לב, בשבוע האחרון (יום חמישי 14/11 - יום חמישי 21/11) לא הייתי נוכח באתר, לא העלתי חדשות, לא הייתי פעיל בפורומים.. כאילו בלעה אותי האדמה. כפי שתבינו מיד, הסיבה לכך לא הייתה בשליטתי ועל כן אני מרגיש צורך להביא בפניכם את הסיפור המלא על העדרותי: ביום חמישי לפני שבוע ישבתי לי בנינוחות על הכסא שלי, אל מול המסך שלי והזזתי את העכבר בעצלות על שולחן העבודה, ללא שום כיוון מוגדר, כפי שאני עושה כשמאוד מאוד משעמם לי. העכבר משייט לו לאט על גבי שולחן העבודה כאשר לפתע המסך נכבה והמחשב עושה אתחול; 'לעזאזל עם חברת החשמל!' חשבתי, בטח הפסקונת חשמל או משהו... המחשב עשה Boot, ה Windows כמעט עלה ואז שוב - אתחול נוסף. שוב המחשב עושה Boot, מערכת ההפעלה עולה ו... אתחול. זה נעשה…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Amit Tz,

היי אנשים, לפני כמה ימים המחשב שלי התחיל להשתגע. חצי מהתוכניות שהיו על הדסקטופ נמחקו, האנטי וירוס חדל מלעבוד והושבת, הכפתור של הוינדוס ("התחל") ואפילו דף הבית של גוגל כרום לא עובדים. בנוסף, סרגל הכלים מתחת בקושי מגיב והאחסון בכונן c יורד בכל פעם. אני לא יודעת מה לעשות במיוחד.. (קיימות דרכים נוספות לסדר את זה מבלי לעשות פרמוט?) אשמח לתשובות, תודה.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by coorva,

שלום רב עקב ניתוקים חוזרים ונשנים מהאינטרנט הועלתה אפשרות שיתכן שהסיבה לכך היא לא בתשתית של החברה אלא אצלי בכרטיס רשת שנמצא על לוח האם asrock z68 . האם ניתן לבדוק את הכרטיס על ידי תוכנה כלשהיא ע"מ לוודא שהוא לא זה שגורם לניתוקים מהאינטרנט? תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by blah_6,

שלום לכולם, יש לי בעייה שקיימת כבר זמן די רב שמאוד מציקה. שאני מדליק את המחשב המאווררים עובדים, הלדים של לוח האם גם דלקים אבל המסך לא מראה כלום (צבע כתום לא ירוק). רק אם אני לוחץ קבוע על כפתור ה power במשך כ 2-3 שניות אז המחשב עולה. לגבי הכיבוי גם בעיה, מבצע כיבוי רגיל דרך ה windows, מראה שהוא נכבה אבל עדיין המאווררים ואורות הלדים של לוח האם דולקים (לא נותר לי אלא לכבות את ה switch הראשי של המחשב). הבעיה מתחילה קצת להציק משום שהכיבוי דרך ה switch הראשי דופק לפעמים את קבצי המערכת (לפעמים הוא מראה בעיות בזכרונות אבל שהרצתי בדיקת זכרונות אין שום בעיה, ולפעמים בעיות בקבצים של הדיסק הקשיח). שה windows כן עולה אז בדר"כ הוא עובד כרגיל, לפעמים (וזה קורה בדר"כ שמפעילים איזה וידאו)…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים