תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב חדש עם WIN XP PRO ונדמה לי לאחר שהתקנתי את הדרייברים לכרטיס קול LIVE התחילו להופיע ריסטים סתם ככה. אז פרמטתי אבל מה שלא ידעתי שזה ממשיך גם אחרי פרמוט. לפעמים נתקע עוד לפני שהוא מציג את ההארדיסקים וגם הרבה פעמים באמצע התקנות של ווינדואז. אז לאחר FDSIK מליון פורמטים והתקנות שונות הדרך היחידה להגיע ליציבות היא להתקין קודם XP על כונן D (מחיצה של אותו הארדיסק) ולאחר מכן להתקין בC. ככה שיש לי כרגע דואל בוט (שבכלל מחקתי את הווינדואז השני מD ואני לא יודע איך לבטל את הבחירה כשמפעלים את המחשב) ולאחר כמה זמן וכמה התקנות של תוכנות (שאת כולם הורדתי במיוחד רק כאלה שתומכות בXP הריסטים חוזרים לפעמים. קצת באמצע ניגון של הווינאמפ, קצת כשמפעילים את המחשב ולא נוגעים בו כל כך ולפעמ…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
וכשאני אומר לא מספיק חכם, אני מתכוון לא מספיק חכם לתת למישהו שמבין לעשות את זה. מעבד רייזן 3600 לוח אם B450 של MSI. דגם Gaming plus max. זכרון 2X8 של Corsair במהירות 3000. בדקתי באתר של MSI שהדגם הספציפי של הזכרון תואם ללוח האם. לאחר ההרכבה הפעלתי את המחשב. קיבלתי מסך הגדרה ראשונית של הביוס. הביוס הראה שהמעבד רץ במהירות הסטנדרטית של 3600 Mhz. התקן SSD זוהה. ראיתי שיש רק 8Gb זכרון, ומאוחר יותר אכן ראיתי שאחד הסטיקים לא יושב טוב (זה סודר מאוחר יותר ולכן כנראה אינו מקור הבעיה). הזכרון הוגדר למהירות 2133Mhz. בחירה של OC אוטומטי כיוונה אותו ל3600. שמרתי ואתחלתי. לא הופיע שום דבר על המסך. המאוורים פועלים (מעבד ומארז). הLED בכרטיס…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש(בחתימה) כל פעם שאני מדליק אותו הוא מעלה אתה ווינדוס אבל עד שאני יכול ללחוץ על ההתחל (ושהוא יגיב) לוקח לו משום מה הרבה זמן .... :-\ כל האיקונים בשולחן העבודה עולים טוב ויפה אבל רק בסביבה של ההתחל שם למטה לוקח הרבה זמן (חצי דקה +-) :-[ ראתי שהיו על זה הרבה דיונים פה אבל אף אחד מן הפתורנות לא עזר לי.... טוב עכשיו אני אפרט מה עשיתי עד עכשיו : (אהה עוד משהו פירמוט לא בא בחשבון) נכנסתי לתקיית Prefetch ומחקתי הכל ניקיתי את הTEMP אין ווירוסים ושום רוגלות על המחשב בדוק ! נכנסתי MSCONFIG עשיתי שכל! התוכנות לא יעלו יחד עם המחשב וזה כולל את האנטי ווירוס... רק ה2 איקונים של הרשת עולים אבל זה בטוח לא הסיבה! בקיצור אני חושב שזה מהתקנה לקויה של איזה תוכנה או…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חיברתי כבל HDMI מהמחשב לטלויזיה ,משום מה הקול נשאר ברמקולים של המחשב ולא עברו לטלויזיה -במחשב יש כרטיס קול אוןבורד מבוטל ובשימוש כרטיס קול נרד שהתקנתי ממזמן. רעיונות לסינכרון לרמקול הטלויזיה דרך הכבל תודה HOLYO1953@GMAIL.COM
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
http://img201.imageshack.us/img201/4751/svchostyz8.jpg אין ווירוסים או SPYWARE בדקתי עם Memtest והזיכרון תקין וכשאני עושה סיים תהליך ל-SVCHOST המחשב מגיב כרגיל ואין שימוש ב-100% CPU מה זה יכול להיות אולי משהו שקשור לעידכונים של הווינדוס ? יש גם את התהליך wuauclt גם לו אני עושה סיים תהליך http://img174.imageshack.us/img174/6708/wuaucltdt1.jpg והנה הלוג Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 20:39:01, on 20/04/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, המחשב שלי נתקע בערך פעם ביום. כשהוא נתקע, על מסך המחשב מופיעה תמונה מרצדת בתדר גבוה. ראו סרט מצורף כדי להבין מה מופיע על המסך כשהמחשב נתקע. בנוסף לכך שהמסך מתחיל לרצד, המחשב נתקע לגמרי, וצריך לכבות ולהדליק אותו (על ידי לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי) כדי לפתור את הבעיה. הבעיה נמשכת כבר זמן רב, והתחילה עוד כשהמחשב היה חדש יחסית. הבעיה התחילה אחרי שהחלפתי (לבד) את לוח האם, המעבד וההארדיסק במחשב. המארז וספק הכוח הם בני כמה שנים. כל המאווררים (של המארז ושל המעבד וספק הכוח) תקינים. בדקנו טמפרטורה במעבד בעזרת תוכנה שהורדנו, והכל נראה תקין. ניסיתי לפתוח את יומן האירועים של ווינדוס בשביל לראות האם נרשמה …
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בחברה מחשב חזק עם ווינדוס 10 פרו שעליו יש תיקייה משותפת וכלל העובדים נכנסים אליה ושומרים מידע לפי תיקיות והרשאות שנתתי מבעוד מעוד. אל התיקייה המשותפת ניתן להיכנס גם ברשת הפנימית וגם בחיצונית על ידי תוכנה שנקראת OPENVPN -כל עובד קיבל קבצי סרטייפקציה בכדי שתהיי תקשורת בין המחשב שלו לבין השרת קבצים במשרד. חשבתי להביא שרת NAS בכדי לגבות השרת קבצים שהזכרתי למעלה ואז חשבתי לעצמי אם יש אפשרות לעשות את אותו עקרון רק עם השרת NAS ולוותר על המחשב שמשמש כשרת קבצים? האם השרת NAS יוכל להחזיק כמה וכמה משתמשים בו זמנית? האם ניתן להתחבר מרחוק בצורה מאובטחת לשרת קבצים? האם ניתן לתת הרשאות לתיקיות כמו בווינדוס?לפי יוזר?קבו…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שני מחשבים בבית אחד נייח (מבוסס I5-4590) שני נייד (מבוסס I7-6700HQ) ובשניהם יש לי בעיה עם ניגון קבצי 4K בנייח הבעיה קיימת גם בYOUTUBE וגם בניגון קובצי BLURAY בשניהם המעבד עולה לאזור ה 100% שימוש ויש תקיעות. בנייד זה קורה לי רק בקבצי בBLUERAY . אני משתמש ב VLC וניסיתי את הפתרונות שמוצעים בגוגל לשנות את ה BUFFER ועוד כמה דברים בהגדרות מתקדמות וזה לא עזר. יש לכם עצות איפה הבעיה נמצאת? או בקצרה איך מנגנים קבצי 4K על המחשב ללא תקיעות?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה שנים קניתי מסך חדש. חיברתי אותו כמסך הראשי והשארתי את הישן כמסך המשני. שמתי לב לתופעה משונה: המסך המשני קיבל גוון ירקרק יחסית לראשי. חשבתי שזה כיול לא נכון או אולי המסך הישן מפגין את גילו או אולי זה היה ככה כל הזמן ורק עכשיו, כשהוא צמוד למסך חדש, אני רואה את זה. אבל עכשיו קניתי מסך חדש, המסך הישן-ישן הלך למחסן והמסך החדש-ישן הפך מהמסך הראשי למשני - וקיבל גוון ירקרק! מה לעז...? בדקתי את הגדרות המסך הישן, שום דבר לא השתנה. אני לא יכול להיפטר מהירקרקות. אפילו אם אני מוריד את רמת הירוק למינימום, המסך עדיין ירוק מידי! ניסיתי שני כבלי DVI, שתי יציאות DVI על כרטיס המסך, עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס לגרסה עדכנית (שנה שלא עשיתי את זה), שום דבר לא משתנה. מה זה יכול להיות? W…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, מקווה שמישהו יוכל לעזור לי אחרי שכל יום אני עם תמיכה טכנית של החברות , שלא ממש מכירות/יודעות ... תקציר הפרקים הקודמים : יש לי ראוטר של dlink : dsr-1000, שמשמש לחיבור כל הבית , שמחווט כולו . (נשאיר את הויי-פיי בצד, כי זה לא רלוונטי לבעייה) . עד היום בבוקר היה לי חיבור בזק . הקופסא של בזק שימשה, כמובן, רק בתור מודם . ב-ראוטר שלי היה מוגדר wan עם חיבור PPPoE + כבל רשת שמחובר ישירות מהראוטר למודם . הכל עבד יופי-טופי . היום התקינו לי את התשתית של הוט : קופסת Hotbox . כמובן שהמטרה היתה שהקופסא של הוט תתחבר לראוטר שלי ושהאינטרנט יעבוד ... :-) לא אלאה בפרטים וכל מה שעברתי היום, אלא רק במה המצב עכ…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. היה לי הארדיסק מכאני עם ווינדוס 7, ולאחרונה שמתי במקומו כונן ssd עליו הותקן ווינדוס 8.1. הכל עבד חלק עד שניסיתי להוסיף את ההארדיסק הקודם, וכעט הבוט פשוט נתקע. בבוט כמובן שסימנתי שכונן הבוט יהיה הssd
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
החלפתי במחשב שלי את המשחה הטרמית שהייתה המון זמן החלפתי במשחה של Zalman ZM-STG1 ובדקתי לאחר מכן את המעלות ומסתבר שהם עלו ב50 מעלות יותר מרחתי את המשחה גם במחשב הנייד ושם זה השפיע לטובה מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. עדכנתי אתמול לביוס גרסא F6 (לפני זה היה לי F5) בלוח אם gigabyte h87-hd3. יש לי ווינדוס 8.1. לאחר העדכון המחשב לא עלה וראיתי BSOD , נכנסתי לביוס ושיניתי את הגדרות ה SATA ל IDE. לאחר מכן המחשב עלה והכל היה תקין. מאז הפעלתי את המחשב עוד פעם אחת והכל היה בסדר. בפעם הבאה (עכשיו) המחשב שוב פעם לא עולה ואני מגיע למסך BSOD רק שהפעם כל דבר בערך שניסיתי (כולל שנמוך חזרה ל F5) לא עוזר , המחשב פשוט לא עולה. אפילו Safe mode לא עולה. השגיאה שאני מקבל ב BSOD היא : 0xc000021a מישהו בבקשה יכול להציל אותי? תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אנשים, לפני כמה ימים המחשב שלי התחיל להשתגע. חצי מהתוכניות שהיו על הדסקטופ נמחקו, האנטי וירוס חדל מלעבוד והושבת, הכפתור של הוינדוס ("התחל") ואפילו דף הבית של גוגל כרום לא עובדים. בנוסף, סרגל הכלים מתחת בקושי מגיב והאחסון בכונן c יורד בכל פעם. אני לא יודעת מה לעשות במיוחד.. (קיימות דרכים נוספות לסדר את זה מבלי לעשות פרמוט?) אשמח לתשובות, תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פונה אליכם כמוצא אחרון לפני פירמוט (אם בכלל זה הפיתרון לבעיה) יש לי מחשב PC מותאם לAudio (התבצע ע"י חברה מובילה בתחום האודיו) Intel Core i7-2600 מערכת הפעלה Win 7 64bit בגלל אישו מסויים שיש לי עם החברה שבנתה לי את המחשב אני מבקש את עזרתכם כשאני מנסה להפעיל נגן אודיו/וידאו הדפדפן קורס. זה קורה עם כל דפדפן שניסיתי (פיירפוקס, אקספלורר, כרום) העלתי תמונה של ההודעת שגיאה שאני מקבל שהיא בעיקר ריבועים לא מובנים בגלל שזה מחשב לאודיו, המחשב כביכול לא אמור להתחבר לאינטרנט לכן יש לי הרגשה שמדובר בהגדרה מערכתית כלשהי. בנוסף, המחשב עבר אופטימיזציה לצורכי אודיו. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בפעם הראשונה זה קרה לי שהפעלתי איזה סרט ב windvd פתאום שומעים את הצליל האחרון שהיה בסרט תקוע כזה ורועש ואי אפשר להזיז את העכבר .בקיצור כל המחשב נתקע הייתי חייב לעשות ריסט למחשב. עכשיו זה עוד הפעם קרה באמצע עריכת וידאו ב avid liquid גם כן שומעים את הצליל האחרון תקוע וכל המחשב לא מגיב. זה נראה לכם בעית חומרה? או בעיה של מקודדים או משהו אחר?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, קניתי לוח אם Gigabyte 945p-s3 ומעבד E6300. השאלה שלי אם אני חייב למרוח משחה תרמית כשאני מרכיב את המעבד ללוח אם ולקירור?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמו בכותרת המחשב ניתקע בשלב הפוסט, כשאני מחבר את המחשב לחשמל המחשב מתחיל לעלות ואז נעצר בשלב של הPOST ולא מראה דבר מלבד השם של המעבד התדר ושגיאה מתחת. http://imgur.com/a/TvRtU חשוב להוסיף שגם המקלדת לא מגיבה ניסיתי מקלדת עים חיבור PS2 שאני לוחץ על F LOCK נידלק אור אבל שאני לוחץ על F12 או DEL אין שום תגובה, ניסיתי גם מקלדת USB מאחורה 4 חיבורים(USB) אין תגובה מצד המקלדת בלוח אין קבלים נפוחים, אני גם לא יכול להגיע לביוס, מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם נוצרה לי בעיה במחשב. כאשר מפעילים אותו הוא מעלה מסך כחול עם שגיאה קוד: 0xc0000034 BOOT/BCD לאחר כדקה הוא חוזר שוב להידלק ושוב מסך כחול וחוזר על עצמו מה אפשר לעשות בנידון? זה ממש דחוף
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 40 מגה של בזק בינלאומי. יש לי בתקופה האחרונה בעיות באתר הסטרימינג twitch.tv, כל ערוץ שאני נכנס אליו ושם על וידיאו באיכות High הוידיאו עושה buffer כל 10 - 20 שניות, כמו כן גם באיכויות וידיאו יותר נמוכות עדיין יש buffer. ראוי לציין שבדקתי את האתר בחיבור אינטרנט אחר והוא עובד בסדר גמור אם מהירויות אינטרנט יותר נמוכות. בדקתי מחשבים אחרים על אותו קו אינטרנט והבעיה הנ"ל קיימת, כלומר הבעיה היא בקו הספציפי הזה. ניסיתי דפדפנים שונים - לא עזר עדיין קיימות תקיעות. בנוסף לכך בדקתי אתרי סטרימינג אחרים והם פועלים כראוי באיכויות הכי גדולות. אשמח לעזרה/דעה בנושא זה. נושא אחר הוא שמדי פעם הקו אינטרנט שלי מתנתק לשנייה וישר מתחבר. אני מרגיש את זה כאשר אני משחק אונליין במ…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני שעתיים בערך סיימתי להעביר את המחשב שלי למארז החדש , וגילתי שכונן ה CD פשוט לא מופיע ב My Computer . בהתחלה חשבתי שאולי יש בעיה עם הכבל , אז החלפתי אותו ( סך הכל ניסיתי 3 כבלים ) , ולא עבד . לאחר מכן , חשבתי שאולי הכונן עצמו נדפק , אז במקומו שמתי צורב , וגם לא עבד . האפשרות האחרונה הייתה , שהבקר IDE עצמו נדפק , וכשחיברתי את הצורב ל IDE 1 ( איפה שההארד דיסק ישב ) , ואת ההארד דיסק ל IDE 2 ( איפה שהצורב ישב ) , המחשב עלה , וכמובן ביקש ממני להכניס דיסק אתחול ( מאחר והוא הגיע לאפשרות השלישית באתחול , Boot From CD ) . האפשרות היחידה היא שהבקר עצמו נדפק , ואין לי מושג מה לעשות . פירקתי את לוח האם ולא מצאתי שום קצר בהדפס המעגל , ואף פין בבקר לא שבור או מעוקם . מה אני …
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עשיתי בדיקת בOCCT על ERROR CHECK. ולבסוף אני רואה שישנם לא מעט ארורים, אני עם כרטיס מסך 460 ללא OC.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כפי שוודאי שמתם לב, בשבוע האחרון (יום חמישי 14/11 - יום חמישי 21/11) לא הייתי נוכח באתר, לא העלתי חדשות, לא הייתי פעיל בפורומים.. כאילו בלעה אותי האדמה. כפי שתבינו מיד, הסיבה לכך לא הייתה בשליטתי ועל כן אני מרגיש צורך להביא בפניכם את הסיפור המלא על העדרותי: ביום חמישי לפני שבוע ישבתי לי בנינוחות על הכסא שלי, אל מול המסך שלי והזזתי את העכבר בעצלות על שולחן העבודה, ללא שום כיוון מוגדר, כפי שאני עושה כשמאוד מאוד משעמם לי. העכבר משייט לו לאט על גבי שולחן העבודה כאשר לפתע המסך נכבה והמחשב עושה אתחול; 'לעזאזל עם חברת החשמל!' חשבתי, בטח הפסקונת חשמל או משהו... המחשב עשה Boot, ה Windows כמעט עלה ואז שוב - אתחול נוסף. שוב המחשב עושה Boot, מערכת ההפעלה עולה ו... אתחול. זה נעשה…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם מישהו קרא את אחת ההודעות הקודמות שלי, התלוננתי על קפיצות פינג ומחשב איטי באופן כללי. עפ"י דברי הטכנאים של ה ISP שלי, הדבר יכול גם להגרם מנפילת System Resources. שזה בדיוק מה שקורה אצלי. אחרי זמן מה של חיבור ה System Resources שלי מגיעים ל50% ואז האינטרנט הופך להיות לגמרי לא פעיל. אין אצלי שום דבר בזיכרון שמופעל ע"י ה Startup, כולל זה של ה MSConfig. העניין הזה משפיע לא רק על חיבור האינטרנט, אלא גם על העובדה שמשחקים פועלים הרבה יותר לאט, ב Frame Rate נמוך יותר, וביצועי מערכת כושלים. ניסיתי לבדוק וירוסים, ואין. אני כבר שבועיים מנסה לעלות על התקלה, וזה כלל גם התקנה מחדש(!!!) של מערכת ההפעלה, שהיא אגב Windows98. בבקשה, תעזרו לי, אני כבר לגמרי חסר אונים בעניין הזה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים.. יש לי בעיה במקלדת היא לא מגיבה כאשר אני משחק במשחק gta san andres אבל ברגע שאני משתמש בה לדברים אחרים כמו icq וכאלה היא כן עובדת הבעיה אני שומע צפצוף כזה באמצע משחק והיא מפסיקה להגיב .. ניסתי להחליף מקלדת שמתי אותה במחשב אחר והיא כן עבדה עכשיו אני לא יודע מה לעשות :nixweiss: ? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-