עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Morfium,

שלום לאחרונה התקנתי מס חלקים חדשים במחשב שלי. לאחר זמן מסויים התחלתי לחוות קריסות פתאומיות של המחשב, שלאחר מכן הוא לא רוצה להדלק, רק לאחר שאני מוציא את כבל החשמל ומחכה קצת הוא נדלק . העניין הוא כזה אני חושב שספק הכח שלי פשוט לא מספיק חזק, יש לי ספק 450W ומפרט דיי חזק ( אפשר לראותו אותו בצד ), כמו כן אני חזק בכיוון של הספק מיכיוון שלפעמים אני רואה נורות אדומות על הכ.מסך שלי, כמו נורות התראה כאלה, שלפי דעתי מעידות על חוסר בחשמל . כמו כן יש לי עוד שלאה, האם ספק חלש יחסית יכול לפגוע בביצועי המחשב ?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. וכשאני אומר לא מספיק חכם, אני מתכוון לא מספיק חכם לתת למישהו שמבין לעשות את זה. מעבד רייזן 3600 לוח אם B450 של MSI. דגם Gaming plus max. זכרון 2X8 של Corsair במהירות 3000. בדקתי באתר של MSI שהדגם הספציפי של הזכרון תואם ללוח האם. לאחר ההרכבה הפעלתי את המחשב. קיבלתי מסך הגדרה ראשונית של הביוס. הביוס הראה שהמעבד רץ במהירות הסטנדרטית של 3600 Mhz. התקן SSD זוהה. ראיתי שיש רק 8Gb זכרון, ומאוחר יותר אכן ראיתי שאחד הסטיקים לא יושב טוב (זה סודר מאוחר יותר ולכן כנראה אינו מקור הבעיה). הזכרון הוגדר למהירות 2133Mhz. בחירה של OC אוטומטי כיוונה אותו ל3600. שמרתי ואתחלתי. לא הופיע שום דבר על המסך. המאוורים פועלים (מעבד ומארז). הLED בכרטיס…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by tal5ab,

אני בדרכי לפרמט סופית את המחשב יש לכם אולי עצות? מה לשמור ,מה להכין על דיסקטים ומה על דיסקים? אשמח לתשובות

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by nadav1379,

אני פירמטתי את המחשב שלי והוא לא עובד טוב יש לו תקיעות של כמה שניות התקנתי עידכון לכרטיס מסך ואחרי זה התקנתי דריבריים לצ'יפסט המחשב התחיל לזוז יותר טוב אבל עדין אם תקיעות אז אמרו לי שאם התקנתי את העדכונים האלה לא צריכה להיות בעיה וזה כנירא בעיה בחומרה ויכול להיות שהארד דיסק שלי דפוק זה יכול להיות? כי לפני הפירמוט היה לי טיפה תקיעות אולי תקיעה ביום שהוא היה מלא עכשיו הוא ריק ויש יותר תקיעות זה יכול להיות שבגלל שפירמטתי הארד דיסק נהרס או שזה יכול להיות משהו אחר לא בארד דיסק?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by moping,

שלום לכולם! קיים ברשותי מחשב לנובו 80QQ התקנתי דרייבר מתאם רשת אלחוטי והWIFI לא מופיע כלל במחשב . הסרתי והתקנתי מספר פעמים ולא הועיל. יש למישהו כיוון בנושא? תודה לכולם!

6. Started by shlomi7293,

אשמח לעזרה חברים, יש מספר תקלות עם המחשב נייד: 1. בזמן הדלקת המחשב המסך כל הזמן שחור עד שהוא עולה פתאום. (אחרי זמן) 2. בזמן הדלקת מחשב והמחשב לא עולה בכלל. 2. בזמן פתיחת המחשב (ממצב שינה) המסך שחור עד שהוא עולה פתאום. (אחרי זמן) 3. הבהובים בזמן השימוש במחשב. מצורף סרטון לתקלות שבמחשב לפי הסדר. *לציין שכל התקלות לסירוגין נתוני המחשב: WIN: 10 עברית מחשב: Asus UX305LA DDR3, 4 GB RAM intel core i3 5005u 2.00GHz HD GRAPHICS 550 כל הדרייברים מעודכנים

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by shimi g,

המסך של המחשב נייד שלי הלך אבל המחשב עדיין עובד (ככה נראה לי) מה שאני רוצה זה לחבר אותו למחשב הביתי ולהעביר את כל הנתונים למחשב הביתי אין לי שום דרך לשנות את הIP של המחשב נייד כדי לחבר אותם עם כבל רשת וכן לחבר אותם בעזרת שליטה מרחוק האם יש דרך אחרת ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  8. Started by chaim85,

יש לי letitude e7270 ויש לו כונן ssd 256 gb רציתי לדעת אם אפשר להוסיף לו עוד ssd?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום כולם במחשב שלי יש בעיה בזמן אחרון כשאני רואה סרטון הוא רץ לי בתקיעות וזה מחרפן פעם הוא לא היה עושה לי את זה אבל היום שמתי לב לקח אם מישהו יוכל לעזור אשמח מאוד תודה!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום. יש לי מערכת חדשה בת בערך שנה- מעבד I5 2400 יחד עם GTX760 ו8GB RAM אני רץ עם מערכת הפעלה של חלונות 7 לא רשומה. אחת ליום אני מקבל מסך כחול- עם הודעת שגיאה(במסך הכחול רצה איזשהי בדיקת זכרון), ובסיומו המחשב מאותחל. קורה בעיקר כשהמחשב "עמוס" יש לכם מושג מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. יש לי בעיה עם המחשב של הילד לפטופ חדש כחודשיים. עם win 10. פתאום לא ניתן להכנס לאתר ספציפי.(הייתה תקלת תשתית של הוט לפני יומיים שטופלה). בלפטופ אחר הכל תקין כך שהבעיה לא באתר עצמו ואולי לא בתשתית ולכן זה מוזר. לפני כשבועיים הכל היה בסדר בלפטופ בו קיימת הבעיה. בדקתי במספר דפדפנים (כרום, אדג' ופיירפוקס). מחקתי קוקיס, הסטוריה , ומטמון. עשיתי בעזרת חבר איפוסים ב cmd: אז גם Dns התאפס (ב cmd בהרשאות מנהל נרשם netsh winsock reset) דרייבר רשת התאפס ( בcmd כמנהל ipconfig /flushdns ) וניתקתי מהחשמל וחיברתי שוב מודם ועדיין יש בעיה. מה אפשר לעשות מאחר וזה אתר של משרד החינוך שם הילד צריך להגיש עבודות. הלפטופ השני …

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by infrequent,

שלום ! אני מחזיק ברשותי כרטיס מסך HD5770 שמחוברים אליו שלושה מסכים בחיבורים להלן: DELL U2312HM - DVI DELL P2414H - DP HDTV 120Hz - HDMI כל המסכים עובדים על רזולוציה 1920x1080 @ 60Hz כשאני גולל את המסך למשל בדף אינטרנט או שהתמונה על המסך יש קריעה בקו מסויים במסך אחד מן המסכים. שמתי לב שאם אני בוחר בדרייבר שהמסך שיש את הקריעה "Make Preferred" אז הקריעה נעלמת מהמסך הזה ועוברת למסך האחר. אני בטוח שבגלל זה זה לא בעיה במסך עצמו כי הוא עובד תקין לגמרי מהרגע שאני עושה "Make Preferred", ככה שזה גם לא הכבלים עצמם. מחקתי והתקנתי באופן נקי דרייברים וניסיתי אפילו גרסאת בטא אבל הבעיה לא נפתרת. אני חושד שזה או הכרטיס מסך עצמו שכבר נמצא אצלי כמה שנים, או נקודה אחרת למחשבה היא שהקריעה התח…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Apple inc,

קניתי כרטיס מסך חדש . המאוורר לא היה מתאים - החלפתי . לאחר מכן הדרייברים לא היו נכונים . פרמטתי את המחשב ל Windows 8 64bit Pro . עכשיו התקנתי דרייברים , המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך . הוא מזהה את הכרטיס מסך המובנה. נכנסתי למחשב >> נהל >> Device Manager והכרטיס מזוהה שם עם שגיאה . תמונה : שאני לוחץ על הכרטיס מסך זה רושם : (Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43 ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ומעודכנים . ניסיתי לפרמט עוד פעם . בקיצור לא עוזר כלום .. הכרטיס מסך חדש חדש !

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by גיימרית,

עשו לי ניקוי אבק יסודי למחשב, הציאו זכרונות, כ.מסך, מעבד+מאוורר. הכל הוחזר למקומו בצורה הנכונה, א-ב-ל מסתבר שעם הניקיונות נוקתה גם המשחה התרמית שעל גוף הקירור של המעבד. מאז ההרכבה מחדש המחשב נכבה מספר שניות לאחר ההדלקה. (נע בין 5 ל-10 שניות - בד"כ אחרי הצפצוף הראשון). האם העדר משחה תרמית יכול להביא לזה? ואם כן, היכן אני יכולה לרכוש משחה תרמית? המעבד הוא אינטל פנטיום D 2.8 אם זה משנה. תודה מראש ואשמח לתגובות ענייניות.

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by RONEN1N,

שלום יש לי מחשב שאחרי שעתיים עבודה בערך הוא מראה מסך כחול ונכבה ואני לא מצליח לפתור את הבעיה הנה הדמפים והמסכים הכחולים האחרונים: http://www.mediafire.com/download/jtsatica6ub50aa/%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%99%D7%9D+%D7%9B%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D.zip

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. יש לי מחשב חדש, עם הארד דיסק חדש שמותקן עליו כבר ווינדוס, במארז יש לי dock station לחיבור חיצוני של הארד דיסק נוסף. עכשיו אני רוצה לחבר את ההארד דיסק הישן(שמותקן עליו מערכת הפעלה) כדי להעביר את כל הקבצים שיש שם להארד דיסק החדש. אבל כשאני מחבר את ההארד דיסק המחשב לא קורא אותו. אולי צריך להפעיל את המחשב מחדש או להגדיר משהו בbios אני מפחד לעשות את זה בלי להתייעץ כדי לא לפגוע במערכת שקיימת על ההארד דיסק החדש. אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני מחבר את ההארד דיסק ומעביר את הקבצים תודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום, מחשב שרץ כבר כמה שנים >> מערכת הפעלה 7, 64 BIT. בימים האחרונים המחשב קופא כאשר הוא בשולחן העבודה, בצורה רנדומאלית. ניתקתי שומר מסך \ והגדרות כיבוי, לא עזר. התקניתי חלונות מחדש לא עזר. החלפתי HD והתקנתי שוב חלונות לא עזר. DXDIAG >> ספויילר ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 6/1/2017, 11:16:58 Machine name: 800D-PC Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_rtm.101119-1850) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: Gigabyte Tec…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום לכלם, יש ברשותי מחשב נייד lenovo yoga 710, המחשב בן שנה, עובד מצוין, לפני כמה ימים התחילה לי בעיה, שכאשר אני משתמש בטאצ של המסך, המסך נכבה, המחשב עצמו ממשיך לעבוד, ללא בעיה ונדלק בשניה כאשר אני נוגע בעכבר או לוחץ על המקלדת. אין שום בעיה כל שהיא במחשב, אני חושד שזה בעית תוכנה כל שהיא או ששיניתי איזה הגדרה בטעות. תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by hagai1990,

אהלן, כשאני מחבר כבל HDMI מהמחשב למקרן/פלזמה עוברת רק התמונה והסאונד יוצא מהמחשב. כשנכנסתי למנהל ההתקנים אני רואה דבר כזה: כשאני מנסה לעדכן את ההתקן אוטומטית מהאינטרנט הוא רושם לי שההתקן מעודכן. מה יכולה להיות הבעיה?הכבל חדש ועובד במחשב אחר.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. כל דפדפן שאני מגדיר כברירת מחדל קופצות פרסומות עם תכנים לא ראויים לבד. איך אני מסיר אותן? ניסיתי עם מאלוורבייטס אדוור מאלוורבייטס והיטמן פרו הסרתי את מה שמצאו ועדיין הפרסומת קופצת. יש לי כתובת של האתר שנפתח אבל אני לא רוצה לעבור על החוקים ולכתוב אותו.

21. קניתי מחשב חדש והוא עושה מין קולות של שיעולים (בערך לא בדיוק) צירפתי הקלטה (האיכות לא משהו אז סליחה) וברקע את יכולים לשמוע את הקולות שעושה המחשב.אשמח אם תוכלו להגיד לי מה הבעיה במחשב. אם אתם רוצים אני גם אפרסם פה את המפרט המלא אולי צוואר בקבוק גורם לקולות האלה או משהו כזה אני לא מבין בדברים האלה אז תסלחו לי שאני נוב. תודה לעוזרים! ההקלטה: http://http://www.mediafire.com/?fiitdif2s57r27g עריכה:הוא עושה את הקולות בעיקר כשאני עושה סריקה עם האנטי וירוס כשאני מפעיל משחקים מסויימים כשאני לא נוגע בו (אחרי כמה זמן שכבר המסך נכבה ואני לא נוגע בו) וכשאני מדליק אותו.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by gregos1990,

המחשב שלי ישן יחסית אבל הכרטיס מסך נקנה רק לפני שנתיים, כרטיס מסך gforce 6 מערכת הפעלה windows xp pro פנטיום 4 לוח אם מדגם p4v800d-x הבעיה התחילה לפני כמה ימים, כל פעם שהייתי מפעיל את המחשב המסך היה נדלק בדילאיי ארוך ובהתחלה בשניות הראשונות היה מראה תמונה מטושטשת ואז נכבה שוב ונדלק עם תמונה רגילה, היום כשהדלקתי את המחשב אז המסך נדלק שוב בדילאיי ואז הראה תמונה מטושטשת ונכבה, הנורה של המסך דולקת ובמסך קופצת הודעה שאומרת שיש לבדוק את החיבור של המסך אבל הכל מחובר כמו שצריך והכרטיס מסך חדש יחסית (בן שנתיים) לפני שאני רץ לחנות לקנות או מביא את המחשב לטכנאי אני רוצה לדעת מה הבעיה שלו בדיוק?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by The Modder,

אהלן חבר'ה. יש לי הארד דיסק IDE שאיתו הכל בסדר והוא מהווה את כונן C, הארד דיסק הזה עבר פירמוט. עכשיו כשחיברתי את הכונן SATA כשהמחשב עולה אני רואה שהוא מופיע והוא עולה, הכוונה בכמה שניות של העלייה של המחשב הוא קורא את ה-SATA זה במסך השחור בהתחלה, אבל כשאני נכנס למחשב שלי הוא לא מופיע שמה, מופיע רק הכונן עם החיבור IDE. איך אני אוכל לראות את הכונן של ה-SATA במחשב שלי? תודה לעוזרים. חג שמח.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by thedag,

תראו כל פעם אחרי שאני משחק איזה דקה במשחק מסויים זה עושה לי מסך כחול עם השגיאה 0x0000008E ולפעמים גם פשוט יוצא לי לשולחן עבודה... כשבדקתי את השגיאה היא אמרה שהבעיה היא בקובץ nv4_disp.dll סבבה אמרתי בטח הבעיה כרטיס מסך שהוא GeForce 4 ד"א לפני כמה ימים ניסיתי להשתמש בכרטיס מסך המובנה של הלוח אם ושיחקתי במשחק עכשיו עוד פעם אחרי שאני משחק כמה דקות פשוט מופיע לי מסך שחור וזהו כאילו צריך לעשות ריסטרט זה אומר שהבעיה היא לא בכרטיס מסך בכלל.. חשבתי אולי איזה משהו גורם לשגיאה הזאת שתהיה על הכרטיס מסך או לא יודע מהה... אני משתגע מזה כבר.. תודה!

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by OmriF,

שלום, יש ברשותי מחשב עם הארד דיסק של WD 20 G.B אשר היום התחיל לעשות רעשים. אז ככה: מדליקים את המחשב,סופר זיכרון,מסך כחול עם כיתובית לבנה :"Memory Dump" משהו כזה,והוויינדוס לא עולה. הדיסק קשיח בנוסף עושה רעש של טאק,טאק,טאק. בבקשה עזרו לי,יש בו חומר חשוב מאוד! תמונות של אחים,של דודים,של דודיים רחוקים,של טיולים,מלא מידע,כתבות,ועוד ועוד דברים! אנא עזרו לי,אני מבטיח שלאחר הסידור של זה אני מבצע גיבוי מלא! כל חודש גיבוי! עזרו לי בבקשה!

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים