עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by גיימרית,

עשו לי ניקוי אבק יסודי למחשב, הציאו זכרונות, כ.מסך, מעבד+מאוורר. הכל הוחזר למקומו בצורה הנכונה, א-ב-ל מסתבר שעם הניקיונות נוקתה גם המשחה התרמית שעל גוף הקירור של המעבד. מאז ההרכבה מחדש המחשב נכבה מספר שניות לאחר ההדלקה. (נע בין 5 ל-10 שניות - בד"כ אחרי הצפצוף הראשון). האם העדר משחה תרמית יכול להביא לזה? ואם כן, היכן אני יכולה לרכוש משחה תרמית? המעבד הוא אינטל פנטיום D 2.8 אם זה משנה. תודה מראש ואשמח לתגובות ענייניות.

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Boxster,

אהלן חבר'ה,יש לי כרטיס מסך של ATI RADEON 4850 HD עם אוברקלוק של סאפיר(ככה קניתי אותו) יש לי מסך של SAMSUNG SYNCMASTER 931B עכשיו כאשר אני משחק במשחקים כגון FIFA 2012,NBA 2K12 פתאום באמצע המשחק המסך יכול להפוך לשחור להתקע ואז אני צריך לבצע ריסטרט למחשב על מנת שהמחשב יעבוד שוב. מישהו יודע אולי מה הפתרון? הכרטיס מסך נקי עשיתי לו ניקוי לא מזמן מאבק וגם למאווררים במחשב,על המסך יש גם קירור של ZALMAN אז אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה. תודה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by danezeq,

כבר הרבה זמן שמערכת ההפעלה נתקעת ללא סיבה מיוחדת לכ5-7 שניות ואין לי מושג מה מקור התקיעה. תיאור: העכבר ממשיך לזוז אבל החלון נתקע. אחרי כמה לחיצות על החלון התקוע הוא משחיר, ואם אלחץ על חלון אחר גם הוא ישחיר. למי שמכיר את התקיעה בזמן שכונן קשיח נדלק (אחרי שהוא נכבה למטרת חיסכון בחשמל) זו בדיוק אותה תקיעה. הבעיה המרכזית היא למצוא את המקור של התקיעה הזו, הרי זה לא קורה אחרי פעולה ספציפית. איך כדאי להתחיל? מערכת הפעלה: WIN10 בעברית פרטים נוספים על המערכת:

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by gal426,

שלום לכולם בזמן האחרון המחשב לא נכנס למצב שינה באופן אוטומטי וזה דיי מחרפן אותי הרצתי בדיקה בCMD עם הפקודה POWERCFG-REQUESTS והוא אומר שהכרטיס קול אז ניסיתי בערך 100 פעם למחוק ולהתקין וכלום לא מצליח בסוף אשמח לעזרה בנושא כי אני כבר חסר רעיונות והדרך היחדיה שאולי המחשב ישן לפחות לפי הפקודה שהרצתי זה רק עם אני הופך את האוזניות והרמקולים למצב ''ללא זמין'' ופעם זה לא היה כך זאת התוצאה שהוא אומר לאחר הרצת הפקודה: SYSTEM: [DRIVER] High Definition Audio Device (HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0887&SUBSYS_1462D817&REV_1003\4&2f4d5061&0&0001) An audio stream is currently in use.

5. Started by ffetetg,

שלום בעיה KERNEL POWER 41 מה זה אומר - ( תמונה ) כל כמה שעות המחשב שלי עושה ריסטארט שניכנס ל- WIN 7 64 מסומן שיש בעיה עם הבעיה שבתמונה למישהו יש מושג מה זה ? איפה הבעיה ? מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אוקיי , לכל מי שיש את הכרטיס הזה , האם ניסיתם להקליט באופטי למינידיסק ? אני לא יודע מה הבעיה , או שהMZR70 שלי התחרפן , או שאני עושה משהו לא נכון בהגדרות של הכרטיס , אבל הוא לא עושה לי גאפים בין השירים כשאני מקליט למיני . אודה על העזרה .

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. יש ברשותי דיסק אונקי של חברת SANDISK, 4 GB. הוא עבד נפלא עד לאחרונה, ברגע שאני מכניס אותו, החלון של האוטו פליי נתקע. ביטלתי את האוטו פליי ועכשיו כלום לא נתקע רק שאני נכנס למחשב שלי בשביל לגשת להתקן, החלון של המחשב שלי נתקע. כלומר חלונות לא מצליח להעלות היטב את הדיסק אונקי, חשבתי שהוא פשוט התקלקל, אבל בדקתי אותו במחשב אחר והוא עבד כמו גדול. מה אפשר לעשות? תודה מראש לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Imtheman,

אני משתמש הרבה בתוכנה ERD COMMANDER (סוג של מערכת הפעלה מדיסק ) אז חשבתי אולי אפשר להעתיק אותה על דיסק און קי ואז לעשות בוט מהדיסק או קיי אז כמה שאלות לי אליכם : 1 זה אפשרי לעשות BOOT מ דיסק או קיי ?? 2. אפשר לצרוב אימג' על דיסק און קיי 3. אם איפשר לצרוב אימג' על דיסק און קי אז אפשר איך אני יוצר BOOT על דיסק און קי? תודה והמשך יום מהנה...

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. יש לי בעיה עם המחשב של הילד לפטופ חדש כחודשיים. עם win 10. פתאום לא ניתן להכנס לאתר ספציפי.(הייתה תקלת תשתית של הוט לפני יומיים שטופלה). בלפטופ אחר הכל תקין כך שהבעיה לא באתר עצמו ואולי לא בתשתית ולכן זה מוזר. לפני כשבועיים הכל היה בסדר בלפטופ בו קיימת הבעיה. בדקתי במספר דפדפנים (כרום, אדג' ופיירפוקס). מחקתי קוקיס, הסטוריה , ומטמון. עשיתי בעזרת חבר איפוסים ב cmd: אז גם Dns התאפס (ב cmd בהרשאות מנהל נרשם netsh winsock reset) דרייבר רשת התאפס ( בcmd כמנהל ipconfig /flushdns ) וניתקתי מהחשמל וחיברתי שוב מודם ועדיין יש בעיה. מה אפשר לעשות מאחר וזה אתר של משרד החינוך שם הילד צריך להגיש עבודות. הלפטופ השני …

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by sfx,

זה התחיל מאז ששדרגתי את המפות הישנות למפות החדשות של גוגל. תמיד שאני נכנס למצב מפה "לווין" המסך נכבה והמחשב עושה RESET. הבעיה קורת כל פעם שאני נכנס לgoogle maps יש אולי סיבה לזה שזה נגרם? כי פעם זה לא היה

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by יוני99,

לאחרונה שמתי לב שספק הכוח שבמחשב שלי מתחמם מאוד, בדקתי וראיתי שהמאוורר שלו לא עובד. דגם ספק הכוח שמותקן במחשב הוא: ALFA ATX POWER SUPPLY p4-500GW ( יש לי מערכת הפעלה WIN XP, אם זה משנה) ברצוני לברר: א. האם יש צורך להחליף את ספק הכוח או שניתן להחליף את המאוורר שבו בלבד? ב. במידה ויש צורך להחליף את הספק - האם ניתן להשיג את הספק הזה כיום (אינני רואה אותו בזאפ, למשל. אני גר בחיפה), ואם לא - איזה ספק עליי לקנות? (ATX? ה-500GW זה אומר 500 וואט?) תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by shaohad,

אהלן , המחשב שלי לא נידלק ואין שמץ של מושג למה אשמח לעזרה מה בדקתי: כיבתי את המחשב למיטב זיכרוני פשוט הוצאתי את כאבל החשמל מהספק בכד לסדר כאבלים ומאז המחשב לא נידלק , חשוב לי להגיד שעל הלוח אם שלי יש שני כפתורים אחד של RESTART ואחד של POWER שי הכפתורים האילו דולקים (ככה זה היה גם כשהמחשב עבד ודלק) וגם כשאני לוחץ על הלחן כיבי \הדלקה של המחשב לא קורה כלום והמחשב ל נידלק וגם כשאני לוחץ על הכפתור כיבוי \ הדלקה על הלוח אם לא קורה כלום בדקתי שהכל מחבור והכל מחובר בצורה תקינה מערכת : מעבד i7 920 לוח אם p6t זיכרונות 9 GB patriot 1333 & ocz1066 ספק כוח aspire 550W דגם atx-550wtn כרטיס מסך : ati 5830 דיסק קשיח : WD 1tb מערכת הפעלה : win 7 תודה

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Eliko Matan,

שלום מחפש המלצה לספריי למניעת קורוזיה עקב שפיכת מים במחשב נייד באזור העכבר העכבר לא לא מגיב האם אלכוהול 70% יעזור תודה

14. אני מנסה לעזור לאחי. לפני כמה ימים הוא הדליק את המחשב ופתאום הופיעה לו הודעה "סייר ווינדוס הפסיק לפעול... מבצע הפעלה מחדש..". ההודעה הופיעה מיד אחרי הכניסה למשתמש בווינדוס. הוא ביצע את כל הדרכים שהיו רשומות באתר של מייקרוסופט אבל כלום לא עזר. עכשיו הוא ניסה לפרמט את המחשב, ולאחר שפירמט את המחיצה, במסך התקנת הווינדוס האחוזים תקועים על 0% ואז הופיעה הודעת שגיאה "windows cannot install required files make sure all files required for installation are available, and restart the installation. Error code: 0x8007045d" מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אולי בעיית חומרה? איפה יותר סביר שתהיה הבעיה, בזיכרון או בהארדיסק? אשמח לשמוע הצעות לטיפול בתקלה, תודה!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by אלי,

hallo everyone who read this,i have a problem just killing me,a pc restart after couple of hours without error or blue screen just down and up again, no error message no dump files, im desperate,i have english keyboard that the reason i write in english,i run memtest its ok,the temps cpu 40c,chipset 45,and system 50,the ram running on 1866mhz t1,1.64 volt cpu vtt_1.31,mobo+cpu+ram is new just 1 week used,any body have this problem please help,i search on the web in the forums there says maybe capasitors but the board is new,i check no leacage i think,the psu was before the upgrade stable????????????//s.o.s

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Apple inc,

קניתי כרטיס מסך חדש . המאוורר לא היה מתאים - החלפתי . לאחר מכן הדרייברים לא היו נכונים . פרמטתי את המחשב ל Windows 8 64bit Pro . עכשיו התקנתי דרייברים , המחשב לא מזהה את הכרטיס מסך . הוא מזהה את הכרטיס מסך המובנה. נכנסתי למחשב >> נהל >> Device Manager והכרטיס מזוהה שם עם שגיאה . תמונה : שאני לוחץ על הכרטיס מסך זה רושם : (Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43 ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ומעודכנים . ניסיתי לפרמט עוד פעם . בקיצור לא עוזר כלום .. הכרטיס מסך חדש חדש !

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by inrock,

שחום לכולם ביומיים האחרונים אחרי כיבוי מחשב כרטיס הרשת (on board) אינו מזוהה או מזוהה עם סימן קריאה. כמובן שאין אינטרנט באותו הזמן. ע"י כניסה למאפיינים ו ביטול ההתקן ולאחר מכן הפעלתו הבעייה מסתדרת. התקנתי דרייברים אחרונים ואפילו פירמטתי את המחשב והבעייה נשארה. שוב הבעייה קיימת רק אחרי כיבוי. אחרי ריסטרט אין בעייה, רעיונות למישהוא?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by liav12,

אהלן, הרכבתי את המעבד הנ"ל לפני כמה ימים, שמתי לב שהמאוורר דינמי אבל הוא מעט מרעיש, ברגע שהמעבד עולה 5 מעלות +- גם כן המאוורר מתחיל להסתובב בהתאם, ויש רעש קצת מעצבן ממנו. האם הדבר לגיטימי ואמור להיות ממעבד חדש כזה? המעבד נקנה מאמזון. נ.ב הדבר קורה בעיקר במהירות נמוכה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Yoram Lev,

האם ניתן לסנן אתרים באמצעות חומרה (לחבר אותה למודם הראשי בבית) וכך לשלוט בסינון ולא רק באמצעות תוכנה? תודה,

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Amit Bar,

היום בבוקר המחשב שלי כבה ואז הוא מסרב להידלק... למרות שיש לי ידע ממוצע בכל הקשור לחומרה, פתחתי בניסיון לחפש משהו שרוף, אבל הכל ניראה לי תקין... על הדרך ניקיתי אותו לחלוטין מאבק (אולי פיתרון יותר פסיכולוגי ממעשי), אבל עדיין המחשב לא מצליח להידלק. אולי משהו נוסף שיעזור לכם לעזור לי, כשהמחשב היה פתוח וחיברתי את הספק בניסיון להדליקו נישמע צליל מוזר וחלש (לא צפצוף), והמאוור האחורי זז סנטימטר או שתיים... תודה מראש!!

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. היי, אתמול הרכבתי מחשב והייתי הפוך על עצמי לא שמתי לב למה שאני עושה . שמתי קבל יותר ממה שצריך ( אני חושב שקוראים לזה ככה , אני מדבר על הדבר הצהוב הזה זה שעומד על הלוח . הוא לא בהכרח צהוב) אז כנראה שבגלל זה נשרף המחשב .. היה ריח שרוף מהמחשב אני לא יודע בדיוק מאיזה חלק אני חושב מכיוון המעבד אבל מה שאני יודע שהלוח נשרף בוודאות . בקיצור יש לי אחרית ואני מחליף אותו , עכשיו רציתי לדעת אם המעבד גם נשרף , הוא עובד במחשב אחר השאלה היא אם הוא נפגם או משהו כי כשהוצאתי אותו שהלוח נשרף המעבד היה ממש חם . מדובר על מעבד Q6600 , הטרמפטורות שלו סבירות בדקתי ב , אוורסט ,HWMonitor טמפרטורה 45 פחות פחות או יותר השאלה שלי היא איך אפשר לדעת אם המעבד נפגם ייתן פחות ממה שהוא צריך האם יש דרך לב…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Gute,

שלום לכלום, ברשותי מערכת הפעלה WINDOWS 8.1 . הבעיה שיש לי היא די מורכבת,רכשתי עכבר (Ebay) שנועד למשחקים הכל עבד כמו שצריך עד שהמחשב לא זיהה אותו פתאום וקפא. עכשיו בכל פעם שאני מחבר אותו המחשב "קופא" וצריך לבצע ריסטארט. החלפתי עכבר והכל הסתדר אך הבעיה הנוספת שצצה היא כאשר במצב צריכת החשמל המסך נכבה (הכוונה היא שאם מוזיזים את העכבר המסך נדלק) אז כשאני מנסה לחזור ממצב ה"שינה" המסך נדלק והרקע שחור כלומר לא רואים את שולחן העבודה . לאחר מכן אני צריך לבצע ריסטארט ואז המחשב מראה לי מסך כחול ורשום Recovery ושום מקש לא עובד ולפעמים את הבעיה של Crl+Alt+Del To Restart והמחשב עושה הפעלה מחדש בלופים. אשמח לפתרון מועיל בבקשה אני משתגע כבר . נ.ב אם אני מתקים מחדש את הווינדוס ובוחר לשמור…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by oronluko,

יש לי בזמן האחרון בעיה במחשב הוא נהיה איטי... זה התחיל בתקופה האחרונה לפני כן זה לא היה. האמת שאין לי אצבע על משהו שגרם על זה. אם אתם רוצים לדעת מה זה איטי... לפני שבוע הייתי מעביר לדיסק קשיח נייד במהירות 30MB\s והיום זה מעביר אולי על 1MB\s. הדיסק קשיח החיצוני נבדק במחשב אחר והוא תקין. גם כל תוכנה שצריכה גישה לדיסק קשיח עובדת לאט, הקטע שרוב הזמן המעבד על 0% כאילו הוא לא מתאמץ. יש לי חשד שמדובר בבעיה בהארד דיסק אז בינתיים החלפתי כבל SATA וגם חיבור SATA בלוח האם כדי לסנן את האופציות האלו. עשיתי CHECK DISK והוא תיקן כמה Bad Sector אבל לא עזר, כמוכן התוכנה של WD גם מצאה סקטורים פגומים ולא הצליחה לתקן. פירמטתי המחשב והתקנתי מחדש את הוינדוס גם לא פותר. הארד דיסק לא עושה רעש…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Bishop1,

אני גולש במחשב הכל טוב ויפה פתאום בא לי מסך כחול אם סמיילי עצוב ואומר שהמחשב עושה ריסטארט ורשום לי error 0xa0000001 למישהו יש מושג מה זה ? תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום לכולם אני בבעיה קטנה ואשמח לעצה אם תוכלו לעזור. שמתי לב שאחרי שאני משחק במחשב במשחקים ויוצא מהם המחשב שלי ממש זוחל במשך כמה דקות עד שהוא חוזר למצב נורמלי, בזמן המשחק הכל עובד חלק. בנוסף, גם אם אני ממזער את החלון ורוצה לעשות משהו תוך כדי שהמשחק פועל המחשב שוב זוחל ואני רוצה להבין למה. המפרט של המחשב שלי: cpu- intel icore I7 4790 motherboard- gigabyte z97m-ds3h memory- 8gb ddr3 graphics- nvidia geforce gtx970 4gb gddr 5 מערכת הפעלה של ווינדוס 7 ultimate 64 אם צריך עוד פרטים אני אשמח לספק, בינתיים כל תשובה או עצה תעזור. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים