תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם . יש לי במארז מאוורר אחורי 120MM שמחובר ללוח ב - 3PIN . משום מה הוא מחליט שהוא לא מעוניין להסתובב , על אף שבעת הפעלת המחשב , הוא מקבל מתח ( = הוא תקין ) , ולעיתים הוא מתחיל לעבוד רק לאחר זמן מה שהמחשב פועל . המפרט שלי מופיע בצד ימין , מתחת לפרופיל . לתשובותיכם המלומדות אודה . בברכה , yuuu .
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתם יכולים להסביר לי בבקשה מזה? תמונה:http://img179.imageshack.us/my.php?image=5646os5.png ??
-
- 12 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, היום אספתי את הכרטיס החדש, ASUS 7600GS AGP התקנתי אותו (מחקתי את הדרייברים של ה-9800 דרך ה-Control Panel) והתקנתי דרייבר 93.71 מהאתר של nVidia. עכשיו הבעיה היא, כשאני משחק על הגדרות נמוכות, או במשחקים פחות חדישים הכרטיס עובד אחלה, אבל כשאני משחק על הגדרות יותר גבוהות, המחשב עושה ריסט פתאומי. לדוגמה, ב-COD2 כשאני מפעיל את המשחק על DX8, אין בעיה, אבל כשאני מפעיל את DX9 - המשחק קורס. כך גם כשאני מפעיל את Shader Model 3.0 בדמו של Splinter Cell Chaos Theory - גם המשחק קורס. אותו הדבר עם הפעלת הגדרות גבוהות ב-F.E.A.R מולטיפלייר. למישהו יש רעיון מה הבעיה? ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר מחדש - לא עבד. תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה הוא כל פעם מפרמט את המחשב שלו והמחשב מזהה רק כונן אחד עם 127 גיגה ובעצם יש לו במחשב 200 גיגה! ויש לו הארדיסק אחד למה זה לא מזהה לו את הכל? אחרי פירמוט נוצר לו רק כונן אחד של C ויש בו 127 גיגה... ובכלל כל פעם יש לו כל מיני שגיאות בוינדוס שקשור לקוננים---volume boot בקיצור יש בעיה שקשורה להאריסק אולי מה הבעיה בעצםם??
-
- 12 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי, כבר כמה חודשים שהמחשב שלי נתקע, נותן מסכים כחולים באקראי וללא סיבה. בנוסף מדי פעם שאני פותח את המחשב אני מקבל את ההודעה הזאת: הפתרון היחיד כדי שהמחשב יעבוד אחרי ההודעה הזאת הוא לפתוח את המחשב, להוציא את שבב ה- CMOS ולהחזיר אחרי מספר דקות. מדובר במחשב יחסית ישן. Pentium 4 2.4GHz Radeon 9550 256mb 512mb 333MHz מה ניראה לכם?
-
- 12 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים על הP3 של אמא שלי :-[ מה שקרה שניסיתי לשנות את הרזולוציה ל1024x768 על 85 הרץ.. מסתבר שהמסך שלי לא תומך בזה עכשיו ניסיתי להיכנס בsafe mode לווינדוס.. אבל אני לא מצליח.. אם אני לוחץ על F8 זה פשוט מראה לי כמה אפשרויות לboot devices סידי פלופי וHD.. לא משנה על מה אני לוחץ אין לי שום אפשרות לסייפ מוד.. ניסיתי גם להיכנס לביוס אבל בשנייה שזה נכנס המחשב עושה לי ריסט.. יש אפשרות לתקן את זה איכשהו מבלי לפרמט ולהתקין ווינדוס מחדש?
-
- 12 תגובות
- 6k צפיות
-
-
המחשב כל הזמן עושה לי ריסטים , משהו כמו 6 פעמים ביום. סרקתי וירוסים עם קספרסקי , אד אוור , ספייבוט , ואין כלום. וגם עם HijackThis , והכל תקין. האנטי וירוס לא מוצא וירוסים , הספיי וורים אצלי נבדקים מידי יום. הקבצי טמפ מוסרים כל יום , ואין לי מושג מה גורם למחשב לאתחל את עצמו , תוך כדי עבודה , בזמן משחקים או סתם גלישה ברשת. חשבתי שזה החום של המעבד ובדקתי עם תוכנה בשם speed fan ואני לא מבין את הנתונים שלה : temp1 : 39c temp 2: 34c temp3 : 56 c עם נורית אדומה לידו. hd0 : 33c hd1: 36c מה הבדיקה שלה אומרת ? תוצאות תקינות ? מה גורם למחשב שלי לעשות ריסטים ? אם אין לי וירוסים ? או טרויינים ? גם הסרתי את האפשרות של ריסרט אוטומטי מהלוח בקרה , במקרה של בעיה. אם אני אתקין את הווינד…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב במהלך תהליך ה-BOOT קופצת לי הודעה: Invalid BOOT diskatte Insert BOOT diskatte in A: אי אפשר לעשות שום דבר והמחשב לא עולה. מה ניתן לעשות בשביל לפתור את הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 970 צפיות
-
-
בהתחלה כשהפעלתי שירים בווינדוס מדיה פלייר (זה מחשב חדש לפני שבוע קניתי) אז השיר מתנגן פתאום קורה שהוא כאילו נתקע לשניה ואז ממשיך... הורדתי itunes חשבתי הבעיה במדיה פלייר...אבל גם שם הבעיה אותה בעיה... אחר כך שמתי לב גם שבמשחקים לעיתים זה נתקע לשניה ואז ממשיך..... ואז הבנתי שהבעיה היא במחשב...השאלה אם זה במחשב עצמו או במערכת כאילו בווינדוס איזה באג או משהו שלא טוב. עשיתי סריקות, ניקיתי מרגלים, הורדתי tuneup 7 וסידרתי תבעיות....אבל זה ממשיך אני נואש!! תודה מראש לעוזרים!!
-
- 12 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי לוח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D עם כרטיס מסך 6600 (pci-e) בודד שמחובר בסלוט התחתון (זה שרחוק מהמעבד). הבעיה היא שהכרטיס עובד ב X2 ולא ב X16 כמו שהוא יכול לעבוד. :'( 1. איך אני משנה את המכפלה בסלוט התחתון ל X16 מ X2 ? להחליף סלוט בא בחשבון. 2. האים בעיה זו נובעת מעצם העובדה שהלוח לא "מוגדר" (SLI (2x PCI-e X16 , ז"א שאם אני יעשה מוד שיהפוך אותו ל SLI תפתר הבעיה ? * אני מזכיר שיש לי רק כרטיס מסך אחד. 3. האם זה בכלל קריטי או שאני גם ככה לא ירגיש הבדל בביצועים (אני לא משחק אך צופה בהרבה סרטים וגם קצת עורך וידיאו) ? נ.ב. כך מאפשרים ל nForce4) ChipSet) לתמוך ב SLI או SATA 2 במידה ואינם פעילים. http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/AMD/120 http://www.d…
-
- 12 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שמתי את כל הכבלים כמו שצריך.. אני מפעיל ת'מחשב הוא קורא אותו לפני הכניסה לווינדוס אך בווינדוס עצמו הוא לא מזהה אותו במחשב שלי וגם לא במנהל ההתקנים.. אשמח אם תעזרו לי תודה..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הגיע אלי מחשב מלפני 3 שנים שעד ללפני חצי שנה היה באחריות מלאה אבל היא הסתיימה. עקב בעיה בהארד דיסק החלפתי אותו וכשאני מנסה להתקין את הווינדוס מחדש (עותק מקורי) אני לא מצליח. בפעם הראשונה הוא התחיל לטעון את הדיסק התקנה (עותק עם SP2 מובנה) אבל כתב על קובץ חסר והפעיל את המחשב מחדש. ניסיתי להכניס את הדיסק המקורי אבל הוא רק מתחיל לטעון אותו ומפעיל מחדש. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני כבר משתגע יש לי תקיעות במשחק delta force - black hawk down עכשיו בכוונה רשמתי את ההודעה כאן ולא במשחקים כי נסתי כל דבר אפשרי בקשר למשחק אז ככה המשחק פועל פתאום נתקע ל10 שניות וממשיך וככה מלא פעמים ומה לא ניסתי לפרמט תמחשב (פעמיים) להתקין דרייברים (הכי חדשים) להוריד גירסה אחרת למשחק לעדכן את המשחק להתקין directx 9 הכי חדש .. (הורדתי מכאן) ואני לא יודע כבר מה לעשות אולי בעיה בחומרה? כי יחסית למפרט שלי הוא חייב להריץ את המשחק בצורה חלקה! במה הבעיה קשורה מי שיכול לעזור לי אני ממש אודה לו ממש קשה תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אחי שמשתמש בפורום פה בצבא,הוא המבין במחשבים הקלדתי אצלו עבודה אני כיביתי תמחשב בלילה בתקווה להמשיך היום ופאף לא עולה הוא מביא לי הודעה כזאת לאחר שמחכים הרבה זמן שהוא טוען כזה על החלון של הווינדוס את ההודעה הבאה: stop:c0000218 unknown hard eror בנוסף לזה יש מסך כחול יש לי שם מסמכים סופר חשובים אל תגידו לי שנמחק ואי אפשר להציל פליז תענו מהר תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להעביר קבצים מכונן לכונן ואני לא מצליח , זה נותן לי את ההודעה הזו [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את המחשב החדש שללי P5W DH E6600 וזה רק ההתחלה התקנתי וינדוס XP בעיברית אבל ברגע שאני לוחץ על כיבוי או לוחץ על הלחצן של הכיבוי המחשב נכבה לשניה וחוזר לפעול באותו רעה מה יכולה להיות הסיבה ואיך אני מתקן זאת תודה
-
- 12 תגובות
- 762 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את המחשב הוא טוען משהו לפני שהוא טוען את הוינדוס צירפתי תמונה שתראו איך אני יכול להוציא את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לפני כשבוע קיבלתי מחשב חדש, מאז התחילו הבעיות. שמתי לב שלכל קובץ RAR שאני מוריד מהאינטרנט (יותר מ350-400 מגה) יש שגיאת CRC באחד מהחלקים. דברים שניסיתי כדי לתקן את הבעיה: עדכון ביוס, התקנת דרייברים/צ'יפסטים וכו', פירמוט, הוספת/החלפת הארד-דיסק, הורדת קבצים פגומים מחדש וכדומה. בחלק מהמקרים שהורדתי את הקובץ הפגום מחדש זה תיקן את הבעיה והצליח לחלץ. אז הגעתי למסקנה שהבעיה יכולה להיות באינטרנט, הרי ההארד-דיסק תקין ואין שום בעיות במחשב חוץ מהבעיה הספציפית הזאת. (כמובן גם ניסיתי לתקן את הקבצים, לנסות גרסאות ווינראר שונות, תוכנות חילוץ שונות וכו') אז ניסיתי להחליף חוט טלפון שמחבר בין המודם לפילטר, לא עזר. ניסיתי לשנות חיבורי USB, לא עזר. יכול להיות שהבעיה היא באינטרנט? אבל זה לא הג…
-
- 12 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום שאלה לי אליכם המחשב שלי הוא : Intel Pentium 4, 2400 MHz (12x200) Motherboard Name Foxconn 6617MX-S / 661FX4MR-ES / 661FX7MF-(E)S / 661FXME(-E) / 661GX7MI-S / 661M03-G / 661M04-MX / 661MX (Pro) DRAM Slot #1 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) DRAM Slot #2 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) AGP Device NVIDIA GeForce 7600 GT [10DE-02E0] [NoDB] קניתי את הכרטיס לא מזמן ולצערי הביצועים לא משהו (לדוגמה ב- Glory of the Roman Empire וב- Call of Duty 2 כאשר יש הברה דמויות על המסך הוא מתחיל לקרטע ) מה אני צריך לעשות בכדי שהמשחקים יתפקדו כמו שצריך בין אם להחליף לוח אם או זכרונות לא משנה העיקר שיתפקד כמו שצריך תודה …
-
- 12 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב חזק: 3.2 GHZ. 1 ג'יגה זיכרון פנימי וכרטיס מסך X1800XT 512 MB של ATI. קיבלתי בתוכנה הזאת ציון של: 6973 שזה ציון מאוד נמוך ואני צריך לקבל בין 9000 ל - 9500. עשיתי כבר סריקה עם התוכנה a-squared Free ומחקתי את מה שצריך, יש לכם עוד הצעות? יש לי קירור טוב, יש לי מארז טראנספורמר עם 5 מאווררים. תעזרו לי בבקשה, תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן P3 800 שנשרף לו הספק לפני כמה ימים כנראה שההארד דיסק גם נשרף כי הוא מריח לא טוב ושניסיתי לחבר אותו למחשב אחר המחשב נכבה 1. האחריות על ההארד דיסק עדיין בתוקף, אני יוכל לממש אותה? 2. האם אפשר לשחזר חומר שעל הכונן? 3. איך אני יכול לבדוק אם חלקים אחרים נפעו? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המתח של הPCIE עולה מעצמו בלי שינוי של שום הגדרות. שמתי לב לזה רק כשהמחשב התחיל לצפצף וכשחיפשתי מה הבעיה ראיתי שהמתח גבוה מדי. כששיחקתי בNFSC, המתח הגיע ל1.75, כשהגבול הוא 1.35 עד 1.65. אחרי שכיביתי את המחשב למשך כמה דקות והדלקתי, המתח היה 1.5 במנוחה, וכשהפעלתי את הNFSC המתח עלה ל1.65, והמחשב התחיל לצפצף. עכשיו גם במנוחה המתח מגיע ל1.66. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אני יכול לטפל בה? איזה נזקים זה יכול לגרום? לוח אם - ABIT KN9 SLI כרטיס מסך - eVGA GeForce 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E ספק - Spire RockeTeer IV 600W Silent PSU (24pin) הטמפרטורות של הרכיבים לא השתנו. הכרטיס מסך 48 מעלות (רגיל), והלוח אם 35.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי את כולם אבל הווינדוס מזהה את הכונן dvd כונן רגיל ולא dvd איך אני יכול לסדר את זה יתיאה אחת של ide מהלוח אם הצורב והdvd יציאה שני רק הארדיסק צורב על סליו dvd על מאסטר ארדיסק על cs לוח עם דגם p4ma של via תודה ניסים
-
- 12 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני צריך דחוף עזרה כל הזמן נתקע לי המחשב לפעמים הוא מחזיק 3 שעות מקסימום ולפעמים דקה ואולי אפילו לא עובר את החלק של הדוס בהתחלה.. זה לאחר שהתקנתי את הויסטה והיום קניתי עוד זכרון למחשב כך שיש לי ג'יגה.. יש לי פנטיום 4 2.8Ghz לוח אם של ASROCK ג'יגה זכרון.... מישהו יודע מה זה יכול להיות?! יש דרך לסדר?! אולי רק להתקין מחדש את ויסטה זה הגירסא הרגילה.. שיש באתר.. מחבילת Home Premium חייב דחוף עזרה כל רגע הוא עלול לעשות פריז שוב... = \ :s05: :s05: :s05:
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה אתמול כמה פחיות של קולה ספריט ועוד כמה (אלה שמחלקים במטוס) התפוצצו לי בחדר וכל מה שהיה בפנים, התפוצץ החוצה על כל החדר עכשיו המחשב עצמו היה מחוץ לחדר באותו רגע. אבל הכרטיס מסך לא!(שגם באותו רגע לא היה עליו שום קירור) וגם כל הכבלים שמתחברים למחשב היו בחדר אז כל אלה היו חשופים להתזה וניקיתי מה שיכלתי. אז אני מחבר הכל למחשב וזה מדליק ו... המחשב נכבה תוך שניה מה שגורם לי להסיק שמשהו מקצר ולא דווקא משהו נהרס אני כמעט בטוח שהכרטיס הוא הגורם ולא הכבלים, שיכול להיות שנכנס אליהם כמה טיפות. אז מה עושים? יש דרך לנקות ביסודיות תכרטיס מסך/כבלים? אם החיבור של הAGP נקי הוא אמור לעלות עדין לא? בכל אופן כל עצה/עזרה/משהו יתקבלו בברכה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-