תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי מעבד i5 4570, והוא תמיד בסביבות ה20 אחוז מאמץ גם כששום דבר לא רץ. בדקתי בresource monitor והעבריין הוא system interrupts. ניסיתי כל מני דברים ולא הצלחתי לפתור את זה. אשמח לעזרה, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים, לאמא שלי נדפק הוינדוס, מה שגרם לזה שהיינו צריכים להתקין חדשים והדיסק היה בלי BOOT אז הוא פשוט התקין לי וינדוס על C, D ו-,E אז בכל פעם שהייתי מדליק את המחשב, הייתה לי בחירה מה להעלות בין 3 וינדוסים. כמה ימים לאחר מכן, מצאתי דיסק נורמלי של וינדוס, פירמטתי את C דרך BOOT ואחרי זה, פירטמתי את D ו-E דרך הוינדוס, אבל כשאני עושה ריסטרט, עדיין יש לי אופציות בחירה בין 3 וינדוסים, כששניים מהם לא קיימים כבר, איך אפשר להעלים אותם משם, כדי שהוינדוס יעלה חלק? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
קניתי HD חדש של seagate st3500320as ata חיברתי אותו בהצלחה אבל משום מה אני לא מצליח למצוא גישה אליו . הביוס מזהה אותו וגם בווינדוס הוא מראה install hardware success... install ready... אבל אין כל דרך גישה אליו מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום ויש לי בעיה קניתי לוח של aopen דגם ax4c max וקניתי גם שתי זיכרונות של giel כל זיכרון עם 512 mb ו-400 mhz הלוח מזהה את ה-dual אבל הוא חושב שהמהירות שלהם זה -266mhz והם בעצם 400 הלוח תומך בזיכרונות במהירות כאלו בדקתי את זה... אבל אמרו לי שהוא לא מזהה אותם ביגלל המעבד המעבד הוא פנטיום 4 2000 עם באס של 400 האם יש קשר? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב לפני חודש זה המפרט מעבד: i3 3220 לוח אם:b75m-d3h כרטיס מסך: 6970 2 ג'יגה 2 ג'יגה זיכרון הבעיה היה שהמחשב נהיה איטי לפעמים ניתקע ואני לא מבין למה הוא חדש היה לי מחשב שקניתי לפני 6 שנים והוא לפעמים יותר מהיר ממה ששיש לי היום יש איזהו תוכנה שיכולה לבדוק אם כל הרכיבים בסדר? ואז לדעת שהבעיה היא בוינדוס? כי אני כן משתמש באנטי וירוס ועושה בדיקה כל כמה ימים
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן; יש לי נגן סאנדיסק E140 ששאלתי מאחותי לאחרו מותו הפתאומי של אייפודי היקר ; בכל מקרה, הנגן הפסיק להזדהות ע"י המחשב (בתחילה הוא היה מזוהה). אני חושב שיתכן שזה קורה כתוצאה מניתוק לא בטוח של הנגן מהמחשב (למרות שאני מקפיד לעשות זאת....), בכל מקרה, יש דרך כלשהי לתקן זאת? *אני בטוח שזו לא בעיה במחשב עצמו, מאחר וניסיתי לחבר את הנגן ב3 מחשבים שונים, והוא עדיין מסרב להזדהות.
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
* * * הבעיה נפתרה - הוספתי עדכון בהודעה האחרונה בשרשור זה * * * היי אני לא מצליח להכניס את המחשב למצב standby מלא (כולל מסך, דיסקים ומאווררים). מדובר בלוח אם Intel DG35EC. בביוס ההגדרה היא על S3. כאשר מבצעים כיבוי מחשב עם Stand By, המערכת מכבה דיסקים ומסך בלבד. במחשב הקודם הייתי משתמש הרבה ב Stand By בכדי לחסוך בחשמל (אין לי צורך בשמירת הנתונים על הדיסק כמו במצב Hibernate). בדקתי כל מה שניתן (כולל שאלות על בעיות דומות בפורום), כולל הגדרות Bios (שם יש לי אפשרות ל S1 ו- S3). ניסיתי ללא הצלחה לחפש עזרה באתר של אינטל לגבי הגדרות וניהול אנרגיה. יש לציין שבמארז ישנם 3 מאוררים, מאוורר המעבד של Zalman (הוחלף מהמקורי של Inte), מאוורר רגיל ועוד אחד של הספק, וכולם ממשיכים לעבוד.…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט שלי קשיח 320 wd כ. מסך leadtek 8800gt 512 mb לוח אסוס p5k זיכרון ראם 4 giga ocz800mhz מעבד e8400\ כרטיס קול רילטק מובנה.. ניתקלתי בבעיה כאשר אני מריץ משחקים על המחשב כגון קול אוף דותי ...המטדור ..וכדומה.. מה שקורה שהמשחק רץ יפה בהתחלה ופתאום הוא ניתקע ותוקע לי את המחשב ..ואי אפשר להמשיך את המשחק.. עדכנתי את הדרייבר האחרון של הכרטיס מסך עדכנתי כרטיס קול ביוס מעודכן מהחנות דירקט אקס מעודכן ווינדוס מעודכן חבילת שירות 2 המערכת עובדת תקין ...חוץ מהפאק של הרצת המשחקים ... אם למישהו יש פתרון אני אשמח (לעשות אפילו טסט עם תוכנה לבדוק את החומרה בעומס) דרך אגב הכרטיס מסך מגיע ל75 מעלות במאמץ .. ובקשר לחום של המעבד אני לא מצליח לראות ניסיתי בתוכנה אברסט אבל הוא לא מציג ל…
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה. כאשר הפעלתי אותו לראשונה קיבלתי הודעה בה כתוב שהמחשב עובד בIDE MODE והאם ברצוני לעבור לSATA MODE. כאשר אישרתי לו לעבור לSATA התחלתי בהתקנת ה (חוקי)XP ומיד אחרי טעינת הקבצים הראשונים קיבלתי את מסך הארור הכחול. ניסיתי שוב והתקלה חזרה בשנית, ובשלישית. לבסוף החלטתי לנסות להשאר בIDE MODE ולראות מה יקרה עם ההתקנה-ההימור הצליח והתקנתי את הXP בצורה חלקה. השאלות שלי: 1. מה זה IDE MODE ומה ההבדל בינו לבין הSATA MODE? 2.האם להשאיר את זה ככה או לעבור לSATA MODE, ואיך לעשות את זה? בעייה נוספת שניתקלתי בה היא שכאשר פתחתי את אייקון הSYSTEM בלוח הבקרה ראיתי שזכרון של המחשב הינו 1.75 GB ולא 2 GB כפי שהיה אמור להיות. זה אומר להיות ככה? נתוני המחשב: מעב…
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, התקלקל לי המאוורר שיושב על הheatsink של המעבד (e6600), רכשתי תחליף- arctic alpine 11 gt rev 2 לאחר שוידאתי שהוא מתאים לlga775 יש לי מארז p5b deluxe, הheatsink הנוכחי מחובר עם ברגים הוצאתי אותו ואני לא מצליח לחבר את החדש הוא בא עם כאלה פינים. לא חשוב כמה כוח אני מפעיל הפינים האלה שנפתחים לא מצליחים להיכנס לחורים.. אני מבין את העקרון של הפינים האלה וגם בחוברת של הלוח אם בדוגמא הheatsink הוא עם פינים אני מניח שאני עושה משהו לא נכון... זה אמור לקחת דקה וכבר יותר משעה אני שובר את הראש על זה מה עושים?! תודה מראש משה
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי לא נדלק יותר ואני חושד שמדובר בספק למרות שכשמחברים לספק את המסך המחשב הוא נדלק דרכו אבל כשמדליקים את המחשב המאוורר של הספק לא נדלק או שאר חלקי המחשב. יכול להיות שמדובר בכפתור הדלקה של המחשב שהתקלקל? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לפני כשנה ומשהו מחשב נייד, ואני רוצה לשדרג אותו. שלא כמו רוב המחשבים, המחשב שלי (HP ProBook 455 g1) הוא בארכיטקטורת AMD ולא INTEL. עכשיו רציתי לדעת כמה דברים: א. אם אני רוצה לשדרג את המעבד למעבד AMD חזק יותר, האם זה אפשרי מבחינה טכנית? האם אצטרך משטח קירור טוב יותר? ב. אם אני רוצה להחליף את המאיץ הגרפי לאחד יותר טוב, האם המאיץ צריך גם כן להיות עם ערכת שבבים AMD (כמו במעבדים שאם לא רוצים להחליף את הלוח צריך להיות אותה חברה)? האם אצטרך משטח קירור טוב יותר? ג. אשמח להמלצה על SSD בנפח 256\240 GB טוב אמין ויחסית זול תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
חברה אתמול פתחתחי את המחשב שלי יש לי 2 מאוררים במחשב ניקיתי אותם אחר כך סגרתי את המחשב הלדקתי אותו ואני חושב שיש רעש מוזר מה יכולה להיות הבעיהההה?
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת - יש דיסק בכונן הדיסקים אך המחשב לא מגיע למסך שבו הוא מבקש ממני ללחוץ על מקש כלשהו כדי לקרוא מהדיסק. יש מסך שחור כלשהו, מסך של הBIOS, מסך שחור נוסף לכמה שניות ואז עולה הווינדוס (שמבקש סיסטם ריפייר ולא מצליח לתקן אותו). כונן הדיסקים מוגדר כראשון שעולה (והוא מזוהה כמובן). אם זה משנה הוא מתחבר בIDE (כונן הSATA שיש לי שם שבק חיים בערך.. בעיה לפעם אחרת). אפילו איפסתי את ההגדרות של הBIOS. מה אני מפספס פה? (אני מחפש פתרונות לבעיות הנוכחית ולא דרכים לעקוף אותה..)
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיברתי את הכריס שקניתי למחשב ועדכנתי לו את הביוס ולאחר מכן לא רואים את מד הטמפ' בהגדרות הכרטיס יש לציין שלפני זה ראו מה עושים?????
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אהלן. אני זקוק מאוד לעזרתכם הטובה. במחשב P3 עם לוח אם : Gygabyte ga-60xe עם ציפסט : intel i815ep הפסיקו כל השקעים של ה PCI לתפקד (עברתי אחד אחד). לא מזוהה שום חומרה חדשה (ניסיתי הכל, ממודם ועד כרטיס קול) וגם תוכנת EVEREST לא מתייחסת לשום דבר חדש. פירמטתי והתקנתי XP חדש אבל המצב נשאר אותו דבר.איפסתי את הביוס ע"י הוצאת הסוללה ולא עזר. המוזר הוא שהמחשב עובד מצויין ושקע ה-AGP שיש בו GEFORCE מזוהה ועובד בסדר גמור. האם אתם מכירים את התופעה ויכולים לעזור - או שלוח האם סיים את חייו ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אשמח אם תקראו את הנושא הבא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=518045.0 לצערי עכשיו יש לי בדיוק אותה בעיה במחשב החדש שקניתי מאז, הבעיה התחילה מאז שניקיתי אותו. הבנתי שזה פשוט רעש סטטי שקורה כשמשהו משתנה בתצוגה של המסך. למשל עכשיו אני בחלון כתיבת הודעה של הפורום ויש פה סמיילים עם אנימציה אז הרעש קבוע. זה קורה בגלילה, הזזת חלונות, מזעור, ובזמן צפייה בסרט למשל ששם התצוגה במסך משתנה כל הזמן, הרעש קבוע. באותו אשכול המליצו לי להחליף לוח אם. אבל חשבתי שמאז נמצא פיתרון אחר לבעיה או שיש מישהו אחר שיכול לעזור לי, מכיוון שאני לא בטוח שאם אכן הבעיה היא בלוח, החנות תסכים להחליף לי אותו רק בגלל הרעש הזה. מפרט: AMD 955 X4 @ 4.0GHz 2x GTX 560 Gigabyte 990xa-ud3 FSP Everest 7…
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני צופה בהאבקות במדייה פלייר ותמיד במחשב החדש הוא איטי שאני צופה או אחרי זה וזה מצריך ממני לעשות הפעלה מחדש למחשב החדש שלי(בן שבוע)הוא גם עשה את פעמיים שאני מוריד האבקות... מה לא טוב?מישהו יכול לעזור לי אני לא רוצה להרוס את המחשב החדש... יש בהם אוליי וירוסים ככה שאני לא יוריד יותר? אוליי להוריד תוכנה אחרת? מה יכול לעזור? תודה רבה ותענו לי הרבה... ביי ותודה!זה חשוב מאוד כי אני לא יכול בלי האבקות(WWE)
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
ידוע לי שכרטיס מסך מובנה ואפילו כרטיס רשת יכולים במידת מה להגביל את המחשב. והחלפתם משפרת את הביצועים. נאמר לי שכרטיס הקול (למי שהסאונד לא חשוב) יכול להיות מובנה בלי להגביל את פעולת המחשב. זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום רב! אני מנסה להדליק את המחשב של אמא שלי, הוא נדלק אבל המסך עדיין נמצא במצב חצי כבוי(מצב של חסכון בחשמל). אני רוצה לציין שלפני ה הכל היה בסדר. חשבתי אול הבעיה במסך, אז חיברתי למחשב הראשי, ממנו אני כותב והוא עובד. הערכתי שהבעיה אולי בכרטיס מסך שהוא ONBOARD, אז חיברתי כרטיס מסך PCI למחשב ואותו סיפור, המחשב נדלק ההרדיסק מהבהב הכל נראה רגיל אבל המסך לא נדלק... חבר'ה מה אני עושה??? אני ממש מתוסכל מזה... תודה מראש! ד"א הוצאתי את הסוללה של המחשב והכנסתי אותה שוב, לא עוזר...
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום,לאחרונה אני חווה באמת בעיות במחשב שהוא איטי וFPS נמוך במשחקים לא יודע אם קשור, ניקיתי את המחשב מאבק.לאחר בדיקה קטנה שעשיתי שמתי לב שהמאוורר שיושב על הלוח אם לא עובד בכלל, הוא מחובר לחשמל שלו והמחשב עולה והכל טוב האם יש דרך לבדוק אם הוא שרוף או לחבר אותו למקום אחר שיעבוד האם זאת יכולה להיות בעיה שהמחשב איטי וכו'? תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה שלא מצאתי לה פתרון עדיין.. כל פעם שאני משחק במחשב לאחר זמן מה מסוים ( זה נע בין 30 קות לשעה ויותר) ..המחשב שלי נכנס למצב "קיפאון"....כלומר המשחק מתנתק נכבה המסך...אבל המחשב ממשיך עדיין לעבוד.. ממה שהבנתי כנראה מדובר בהתחממות כרטיס המסך שלי ...כרטיס המסך שלי FX5200... אז לכן ביצעתי ניקוי של המחשב מבפנים בעזרת תרסיס לחץ אוויר..לאחר מכן הוצאתי תכרטיס מסך וניקתי את הסלוט שלו... לצערי התופעה שוב חזרה על עצמה אחר כך... מה אפשר לעשות?? יכול להיות שהבעיה קשורה גם לקירור לא מספיק של המעבד?? בתודה לכל מי שיעזור..
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יצא למישהו להתנסות עם NUC7i7BNH החדש וחווה גם רעש מהמאוורר ? מחשב דנדש אבל רועש לעומת הסדרה הקודמת שהיתה מוצלחת ושקטה.. גם לאחר ששיניתי את ההגדרות למצב שקט בביוס (כמוכן לאחר עדכון לגרסה 46), ראיתי בפורום שאני לא חריג בנושא הזה, אשמח גם לרעיון להחליף אולי את המאוורר לדגם שקט מאד שיתאים למוצר.. ברור לי שמדובר במוצר מאד חדש בקנה מידה עולמי, סביר להניח שיהיו עוד עדכוני ביוס אבל ככה להשיק נשמע קצת מווזר... בברכה, VAM
-
לפני יומיים רכשתי HD של WD עם קיבולת של 160GB ובאפר של 8MB חיברתי אותו למחשב, עשיתי מחיצות (אחת של 10GB לכונן של מע' ההפעלה ואחת של כל השאר) והתקנתי את מע' ההפעלה על מחיצת ה-10GB... לתדהמתי גיליתי שלקח למחשב המון זמן לעלות לאחר התקנת ה-XP ולאחר בדיקה קצרה גיליתי כי ההארדיסק שלי עובד במצב PIO במקום במצב DMA. ניסיתי להחזיר את מצב DMA במספר דרכים שונות, כמו: להסיר את Primary IDE Channel ולתת למערכת להתקינו מחדש, פעולה שלא עזרה. חיפשתי ב-Google והגעתי לכל מיני אתרים המסבירים איך ניתן לסדר זאת דרך ה-Registry, ניסיתי וגם זה לא עזר. לכן, יצרתי מחיצה על ההארדיסק השני שלי (WD קיבלת 80GB ואף הוא 8MB באפר) שמחובר עם החדש כ-Slave והתקנתי עליו את מערכת ההפעלה. לאחר התקנת מערכת ההפעלה …
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הסבר על החוצפה בהודעה האחרונה. להלן ההודעה המקורית: הלוח המדובר הוא GA-965P-S3 עם E6300. המעבד נבדק עם לוח אחר ועבד. הבנתי שיש בעיה עם הלוח הזה עם זכרונות מסויימים(לי טווינמוס). המחשב "נדלק" - אבל רק המאווררים עובדים ואין שום צפצוף. אני מקבל את אותה תופעה עם זכרונות ובלי. השאלה היא אם בלי הזכרונות המחשב אמור להראות סימני חיים?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-