עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mega1234,

המחשב שלי ושל אחותי מחוברים עם ראוטר. ביום שבת התחילו ריסטים עצבניים במחשב שלי, כאלה שהדיסק קשיח ממש נכבה ונדלק מחדש. בראשון עבדתי על המחשב כל היום והכול היה בסדר. עכשיו הייתה לי הפסקת חשמל בחדרים שלי ושל אחותי (המתג קפץ בלוח פיקוד הזה של החשמל) וכמובן שכול המכשירים בחדר שלי ושלה (החדרים שלנו צמודים עם אותו קיר) כבו. אני תוהה אם אני מעמיס יותר מידי על רשת החשמל בחדרים שלנו : מחוברים אצלה : מחשב(ספק גנרי 300W), מסך LCD LG 17 , מערכת סטריאו, ומדי פעם מטען של פלאפון. אצלי: מחשב(ספק 420W TT), מסך 19 CRT, טלויזיה, ראוטר,מודם,רמקולים של קריאטיב. עצות מישהו ? תודה מראש *רציתי להוסיף רק שאצלה נשרפה הנורה של החדר, אולי יש איזשהו קשר ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by tripstrike,

שלום אנשים טובים קראתי את כל הןדעות שהיו על קריסה ולא מצאתי פיתרון אני משחק לדוגמא בסינגל מוד של BF2 20 דקות 20 דקות ואז המסך קופא הסאונד ממשיך לרוץ ברקע אבל גם הוא מקרטע וליפעמים קורה שהמסך פשוט ניכבה ולא ניצן להדליק אותו חזרה כאשר ברקע עדיין יש סאונד עכשיו כשאני משחק ברשת אז יש את אותה הבעיה רק שהיא מתחילה תוך שתיים שלוש דקות מהרגע שאני ניכנס למישחק ואז אני חייב לעשות ריסט ידני ניסיתי להוריד הגדרות גרפיות ועדיין זה קורה המחשב הוא חדש יש לו 4 חודשים תודה לעוזרים .זה המיפרט לוח אם--A8N-SLI-DELUXE ASUS מעבד -AMD64 3200 זיכרונות -2*512 KIGSTON כ. מסך -6600GT ASUS קשיח WD 120 SATA

• 12 תגובות
    • 948 צפיות
  3. Started by neogod,

יש לי 2 הארד דיסקים אחד של 30 ג'יגה שמחולק ל5 מחיצות , אלה הם 5 המחיצות הראשוןנות ועוד אחד של 6 ג'יגה שזה ההארד דיסק האחרון!!! עכשיו כל כמה פעמים שאני מפעיל את המחשב מחדש אז הדיסק של 6GB הופך להיות D למרות שאני מגדיר אותו ב disk managment כ- H האם יש דרך לגרום לו להשאר כ H ולא לחזור להיות D אחרי הפעלה מחדש????

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. כל איזה חצי שעה שעה יש לי ריסט ואני לא מצליח להבין ממה זה, בהתחלה חשבתי שזה ביגלל הדואל, אפילו פתחתי על זה תארד ליפני כמו חודשים כשרק קניתי את המחשב הזה . שם נאמר לעדכן ביוס אך גם עידכון ביוס לא פתר את הבעיה.. :'( ע"י הוצאה של סטיק אחד הבעיה המשיכה אבל לעיתים רחוקות יותר בממוצע של כשעה ... אבל יכול להיות מיקרים של פחות מ 10 דקות אפילו.. ועכשיו לחלק המוזר של הבעיה ... מעולם לא היה ריסט כשהמחשב בעומס.. לדוגמה שעות של NFS MW ו HL2 אתמול, או במהלך תוכנת אימוץ כל שהיא אלא לפעמים בזמן גלישה ברשת (אפילו סתם כשאני לא נוגע בכלום אלא קורא משהו..) או בשיטות בתיקיות המחשב או צפיה בסרט... ובעיקר כאני לא קרוב למחשב .. למשל אם אני מפעיל תוכנת שיטוף כל שהיא אין מצב שאני אבוא בב…

• 12 תגובות
    • 858 צפיות
  5. Started by sSs Dragon,

באתי לפני כמה ימים לשים שירים מהMP3 ולהוריד תמונות מהמצלמה, חיברתי אותם לUSB והמחשב לא קלט אותם. שמתי לב גם שאם אני מנתק משהו מ USB אחר הוא לא נקלט בחזרה, אלא אם המכשיר מחובר למחשב לפני שאני מדליק את המחשב. מישהו יודע/שמע על הבעיה הזאת, ממה היא נגרמת ואיך פותרים אותה? תודה לעוזרים.!

• 12 תגובות
    • 878 צפיות
  6. לי יש את הWD 80GB עם ה8 מגה קאצ ומשום מה למרות שיש קירור אקטיבי המעלות הם דיי גבוהות סביבות ה50+ החליפו לי את ההרד דיסק הקודם שגם היה מאותה חברה ואותו דגם והוא לרוב היה בסביבות ה30 מעלות עם קירור אקטיבי וקיבלתי את הגירסא היותר חדישה של אותו מוצר השינוי הוא שכל המוצר צבוע עתה בצבע שחור... מישהו מכיר את הבעיה בסידרה זו? כי ההרד דיסק עצמו לא חם כל כך...מה אתם מציעים לעשות? ???

• 12 תגובות
    • 776 צפיות
  7. שלום, יש לי בעיה של התחממות יתר של המעבד במחשב חדש שקניתי - וזאת ללא מאמץ של המחשב ובטמפ' חדר נמוכה.. קראתי את כל הכתבות לגבי טמפרטורות ולא מצאתי מיקרה דומה. בכתבה מסויימת ניכתב על המעבד : "מעבד המיוצר בתהליך של 0.09 מקרון, למרות זאת הוא הוכח כמעבד חם. 55 מעלות זו טמפ' בשימוש רגיל ללא אובר קלוק, ניתן לחרוג בעוד 3-5 מעלות." נתוני המחשב : מעבד אינטל פנטיום 4 3Ghz דגם 630 עם HSF מקורי של אינטל לוח אם אינטל דגם D945PSN מארז ATX עם מאוורר קדמי 12 ס"מ לוח האם מגיע עם תוכנת Intel Desktop Utility לניטור הטמפרטורות במחשב. התוכנה מציגה טמפרטורת מעבד של 60 מעלות כאשר המחשב ללא עומס (ראו קובץ מצורף) טמפרטורת לוח האם 41-45 מעלות. ה- Bios אפילו מציג טמפרטורות גבוהות יותר עבור המעבד - 7…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by ryan_b,

מכרתי את המעבד שלי והלוח אם למישהו. ועכשיו הוא לא מצליח להפעיל את המחשב שהוא הרכיב איתם. הספק הוא 300 וואט, המעבד 500 , זיכרון SDRAM שהוא הביא לוח אם רגיל, דיסק קשיח שלו וכרטיס מסך שבטוח עובד. הוא אומר שאין צפצוף בכלל, ואין שום דבר על מסך. הלוח אם מעביר חשמל, והמאוררים מסתובבים אבל חוץ מזה אין כלום. יש הצעות ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by OmriF,

שלום, יש ברשותי מחשב עם הארד דיסק של WD 20 G.B אשר היום התחיל לעשות רעשים. אז ככה: מדליקים את המחשב,סופר זיכרון,מסך כחול עם כיתובית לבנה :"Memory Dump" משהו כזה,והוויינדוס לא עולה. הדיסק קשיח בנוסף עושה רעש של טאק,טאק,טאק. בבקשה עזרו לי,יש בו חומר חשוב מאוד! תמונות של אחים,של דודים,של דודיים רחוקים,של טיולים,מלא מידע,כתבות,ועוד ועוד דברים! אנא עזרו לי,אני מבטיח שלאחר הסידור של זה אני מבצע גיבוי מלא! כל חודש גיבוי! עזרו לי בבקשה!

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Chaos,

שלום לכולם. קניתי היום סטיק של 512MB זיכרון, מסוג DDR400 של V-DATA. ברשותי היה סטיק נוסף של 512MB זיכרון, מסוג DDR400 של A-DATA. לאחר התקנתו, המחשב פשוט לא עבד. מסך המחשב הציג הודעה כי "המסך עובד, יש לבדוק את המחשב או את כבל המסך". המסך נבדק ונמצא תקין. ניסיתי לחזק את הסטיק, לחבר לסלוט אחר, אך דבר לא עזר. יש לציין, כי הסטיק תקין, ככל הנראה, מפני שלחבר שלי הייתה אותה הבעייה, אך היא נפתרה לאחר מספר "חיזוקים" לסטיק. תודה רבה על כל ההקשבה וההתייחסות, קובי.

• 12 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by Chura,

שלום ברשותי כ30 מחשבים שנרכשו במסגרת הצבא עבורי לעבודה מסויימת. מחשבים מאוד מאוד חזקים עם כ 4GB זיכרון הארד דיסק 400GB מעבד אינטל אקסטרים דואל קור 3.2 בכל אופן מחשבים כבדים היותר אבל בית המחשב שדרכו נקנו המחשבים זלזל יתר על המידה ושם רק מאוורר 120 אחד מאחורה ואחד 80 MM מקדימה על כל מארז וכמובן על המעבד את המאוורר המקורי של אינטל אלו מחשבים שצריכים להפעיל תוכנה כבדה מאוד במשך 24\7\31\365 כמעט ללא הפסקה. הטמפ' של המעבד היא 57 מעלות ויש כאלה ב70.... רציתי לדעת אם 55+ מעלות זה תקין ? ללא מאמץ ! רק בביוס, או בוינדווז??? ורציתי לקבל קירור יעיל ביותר, אמיד, רועש כמה שצריך מפני שאין חשיבות לרעש. החנות מצידה החליפה לי למאוורר ענק של 120MM שמגיע ל3200 ס"לד.... לא נראה לי יפתור את ה…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by לינדזן,

נוצרים לי כתמים נשנים במסך למרות שאף אחד לא נוגע בו, יתכן שהמסך יוצר כתמים בעצמו? בתודה

• 12 תגובות
    • 718 צפיות
  13. Started by danh74,

שלום, יש לי לוח של ABIT NF7S-S , ללוח שתי כניסות sata יש לי גם hd של WD 30G וקניתי MAXTOR 200G SATA I הבעיה היא ש ה MAXTOR לא מזוהה לא ב bios ולא ב windows תודה

• 12 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by md22,

כשאני מחבר את העכבר ב PS/2 העכבר נשאר דלוק כשהמחשב כבוי. כשאני מחבר אותו לUSB העכבר נכבה. מה יכולה להיות הבעייה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by SweeT_EviL,

פתאום היום שבאתי המחשב עלה כאילו משהו עשה לו ריסטרט עכשיו בהמשך היום המחשב הציג לי מספר פעמים תהודעה הזאת http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200311281355077279/200603071517237905/untitledssdsd.JPG שהובילה לריסטרנט כעבור דקה מה זה יכול להיות?

• 12 תגובות
    • 742 צפיות
  16. כל פעם שהמחשב נדלק או עושה ריסטרט הוא מחפש RAID וזה מעצבן פעם בטלתי את זה ושכחתי איך לבטל את זה שוב אחרי שעדכנתי את הביוס ועכשיו אני רוצה לבטל את זה מכיוון שאין לי RAID זה סתם מאט את האתחול אז אני רוצה לבטל את זה מי שיודע אז בבקשה שיענה לי תודה רבה!!!

• 12 תגובות
    • 730 צפיות
  17. המחשב שלי לא עולה הוא רושם את ההודעה הזאת boot failure reboot and select proper boot device or insertboot media selected boot device press any key when ready מה הבעייה? הלך ההארדיסק???? :\ תודה רבה !!!!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש לי שני מחשבים מחוברים בעזרת KVM (עכבר אחד ומקלדת ומסך לשני מחשבים) ,מחשב אחד כפי שמפורט AMD 3400 ,השני P4 2400 ,הבעיה המוזרה היא : שאני מדליק את ה- P4 ולאחר מכן את ה - AMD ,ה- AMD נתקע לפני עלית מערכת ההפעלה וצריך לעשות רסטרט ואז הכל בסדר ,הבעיה היותר מוזרה שלא ניתן להדליק את ה - AMD ראשון פשוט לא רואים כלום המסך שחור ,וכך אני מחוייב להדליק קודם את ה - P4 ,אני מקווה שדברי לא מבלבלים יותר מדי אך זהו המצב בדיוק ,מודה מקרב לב לכל מי שיעזור בפיתרון הבעיות המוזרות! ,דרך אגב זהו KVM עם ארבעה חיבורים (לארבעה מחשבים) ,ניסיתי להחליף את החיבורים אך זה לא עוזר. תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by assaf990,

שמתי 3 סטיקים של זיכרונות 128 MB SDRAM עם 133MHZ 2 מזוהים 128 עם 100MHZ 1 מזוהה 64MB למה?? וגם יש לי הודעה: 100 MHz memory assumed מה זה אומר? מצ"ב קובץ של אוורסט [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 840 צפיות
  20. תיראו יש לי לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D עכשיו בתוכה SIW (תוכנה ליראות פרטי החלקים במחשב) רשום לי שהוא תומך עד 3GHZ מהירות מעבד ויש לי 3.7 GHRZ כלומר נעלמים לי 700HRZ באוויר סתם ככה??? אפשר תגובה שיכולה לאמת את זה או משהו בסיגנון [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by snaidis,

שלום. יש לי בעייה בחריצי ה USB. את המקלדת והעכבר האלחוטיים הוא מזהה והם עובדים. מדפסת וסורק משולב גם כן עובד. אך כל שאר האמצעים כולל DOK,MP3, מצלמה, נגן וידאו נייד, לא עובדים. בכולם מתקבלת הודעה של USB DEVICE NOT RECOGNIZED. התקנתי דריברים של לוח אם, ניסיתי חריצים שונים, ובכולם אותו דבר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 892 צפיות
  22. Started by o.k,

ערב טוב לכולם!!! רכשתי אתמול את הצורב ודי וי די NEC 5170 וכשהסתכלתי עליו ראיתי שהוא מג'ומפר על המאסטר .. עכשיו כשאני בא לחבר אותו לחיבור ה IDE ב- primery slave אני צריך להפוך את הגישור לסלייב נכון??? כששאלתי את חבר שלי אם אני צריך לגעת בג'מפרים הוא אמר לי שלא לגעת בהם ... מה אתם אומרים??? תודה רבה לעונים...

• 12 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by edenbd,

קניתי כרטיס טלויזיה חדש מחברת Intex. חיברתי אותו לסלוט PCI, המחשב זיהה אותו והתחלתי להתקין את הדרייבר. רק שבסוף ההתקנה, לפני שהיא נגמרת, המחשב קורס ועושה ריסט לעצמו וזהו. לפעמים זה לא קורה וזה מצליח להתקין, אבל אז התוכנה המצורפת נותנת לי שגיאה. בדקתי באתר והתשובה לשגיאה שלי היא להתקין מחדש את הדרייברים. למישהו יש רעיון?

• 12 תגובות
    • 840 צפיות
  24. Started by ras81,

שלום יש לי גיגהבייט S3, עדכנתי את הביוס ועכשיו המחשב שלי לא עולה, יש חשמל והמאווררים עובדים אבל הלוח אם לא עולה (אין שום צפצופים וכלום) ניסיתי לזמפר ולהוציא את הבטריה וזה לא עזר - יש למישהו עצה מה אפשר לעשות? תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Money_Man,

מצטער על הבהלה... אבל יש לי בעיה נוראית עם המאורר.. היום ואתמול המחשב פתאום נתקע לי ושום דבר לא פעל.. היום פתחתי את המחשב ונראה לי שאני מבין למה.. המאוורר של המעבד מתנהג באופן מוזר.. עם התחלת הרצת המחשב המאורר עושה סיבוב ומפסיק את הפעולה..שוב עושה סיבוב ומפסיק להסתובב.. כאילו הוא מנסה להתסתובב אבל משהו חוסם אותו.. יש לציין ששום דבר לא חוסם אותו.....ואחרי כמה הרצות של המחשב זה אכן פתאום מתחיל להתסובב אבל רוב הפעמים לא.. המעבד בקושי בן 3 חודשים...הוא E6300 קונרו... האם יש אולי איזה משהו שלוקח לו את החשמל? (כמובן המעבד מחובר לCPU FAN שעל הלוח אם (GA-945P-3S)) או שהמעבד פשוט דפוק? יש לפנות לחנות אולי שחליפו לי? תשובה מהירה חשובה לי.. תודה..מת עליכם.. אולי מישהו יודע על תוכנת …

• 12 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים