עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב העתיק של אבא שבק, אז קנינו לו חדש. לא משהו משוכלל במיוחד - מעבד G3260, לוח אם Gigabyte GA-H81M-S2PV, ארבעה ג'יגה של DDR3 1333, דיסק ישן ששכב אצלי חצי שנה במגירה - אבל בהחלט מספיק לגלישה באינטרנט, יותר מזה הוא לא צריך. אבל הוא איטי בצורה שלא תיאמן: התקנת Windows 7 Home Premium x64 מ- DoK לקחה יותר מארבע שעות (לא יודע כמה בדיוק, אחרי ארבע שעות התייאשתי והלכתי, כך שזה יכול להיות קצת יותר או עוד יום שלם), עליה מאיתחול לוקחת לפחות ארבעים דקות (זה מה שהמתנתי עד עכשיו והמחשב עוד לא סיים לעלות) כל ניסיון לעשות משהו כשהמחשב עבד לקח המון זמן, למשל המתנתי יותר מ- 20 דקות לפתיחת ה- event viewer עד שהתייאשתיץ לפי ה- task manager, המחשב לא מתאמץ בכלל: 4% מעבד, 20% זיכרון. אז מה ל…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by hagaibiton,

שלום. חידשתי מחשב נייד בכונן SSHD. התקנתי WIN 10 TP והכל עבר חלק, אני משתשמש במערכת ויכול לכבות ולהפעיל פעם אחת. בפעם השנייה(וזה קורה בכל התקנה מחדש) המערכת הפעלה נכשלת בעלייה ומודיעה שהקובץ BCD חסר. נסיון להשתמש בדיסק ההתקנה לתיקון אוטומטי מחזיר שגיאה(הוא לא מצליח לגשת לכונן משום מה). נסיון לתיקון ידני בעזרת פקודות CMD גם כושל ומאלץ אותי כל פעם לפרמט את הכונן ולהתקין מחדש (רק פירמוט בעזרת CMD עובד דרך תהליך ההתקנה זה מחזיר שגיאה שוב). הכונן מסודר ב MBR (המחשב שלי לא תומך UEFI ולכן אין אופציה ל-GPT ). הכונן הוא של חברת SEAGATE מדגם ST500LM000. ניסתי ליצור קשר עם שירות הלקוחות ולא חזרו אליי עדיין(עבר שבוע). הכיוון שלי הוא שהכונן מזיז את הקובץ לחלק של ה SSD והמערכת הפעלה מ"…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. אציין רק שאני מקבל מסכים כחולים לאחרונה שגם פירמט לא עזר. מה הרכיב התקול? זה בטח מעבד, לוח או הספק. מה דעתכם? http://up415.siz.co.il/up3/ymqjwyimhvi3.jpg' alt='ymqjwyimhvi3.jpg'>

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. במחשב הראשון שקניתי לפני 15 שנה היה בעיה במסכים כחולים אחרי חמש שנים קניתי מחשב חדש ועוד פעם מסכים כחולים ולפני שנתיים קניתי מחשב חדש היום יש לי בעיה מציקה עוד הפעם של מסכים כחולים נמאס לי מישהו עושה לי עין הרע, לא משנה כמה כסף אני יזרוק תמיד תהיה לי בעיה במסכים כחולים. המחשב עושה לי מסך כחול ורשום memory?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום, וסליחה על הפוסט הארוך. מתחילת השבוע (לפחות ששמתי לב) התחילה בעיה אצלי במחשב שכל כמה זמן הוא היה מגיע לBSOD (מסך הכחול של מוות) בהתחלה זה היה כל כמה שעות בשלב מסוים פרמטתי את המחשב לווינדוס 7 מקורי ולאחר מכן עודכן לווינדוס 10, לאחר הפרמוט התופעה המשיכה ומאתמול בלילה המחשב התחיל לעשות את זה כל 5 עד 25 דקות מאז ההדלקה ולעתים (כשאני מפעיל תוכנה "כבדה" כמו פוטושופ) נכבה ישר בלי לעבור את הBSOD ולא נדלק כמה דקות או עד שאני מנתק מהחשמל ומחבר ולפעמים עדין צריך לחכות קצת. חשבתי שזאת בעיה במעבד כי היתה לו בעיה בן בעבר שנפטרה על ידי החלפת קירור למעבד, לפני הפרמוט השתמשתי בתוכנות כדי לבדוק את המעבד (לא זוכר אילו תוכנות הן היו מותקנות אצלי הרבה זמן) והן לא הציגו את מהירות מעבד א…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by o12y,

שלום, קניתי אוזניות חדשות, בחיבור לפלאפון ולמחשב הנייד, הכל עובד תקין (שמע+מיקרופון), בחיבור למחשב הנייח, רק השמע עובד (בחיבור הירוק הקדמי והאחורי). יכול להיות שאני צריך כבל אחר לחיבור האוזניות למחשב הנייח? או מתאם? אני מצרף תמונה של החיבור שהגיע עם האוזניות [ATTACH=CONFIG]9641[/ATTACH] תודה

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. אהלן חברים, נתחיל מההתחלה, המחשב משמש כHTPC בתוך מארז מעץ שבניתי, המפרט הוא Core2Quad Q8800 ga41m-es2l gygabyte 4GB ram ה"תקלה" התחילה לאחר שהחלפתי לספק חדש שיש לו חיבור 6 פינים על מנת להחליף את הכרטיס הישן GT9500 ולהתקין GTX550TI. לאחר החלפת הספק לANTEC NEO ECO 400C והתקנת הכ. מסך ה"חדש" ,בתהליך ההפעלה, המחשב עולה, עובר את הביוס, מזהה זכרונות ודיסק קשיח מתחיל את ה DMI Verification ו... מסך שחור והמסך עובר לסטנד ביי. אם אני מנסה להכנס לביוס, זה מקבל את זה שלחצתי על DEL ושניה לפני שהוא נכנס לתפריט הביוס... מסך שחור והוא עובר לסטנד ביי. החזרתי את הספק הקודם, ניסיתי 3 כרטיסי מסך שונים ,מסך אחר, הצלבתי זכרונות ושמתי אחרים, חיברתי את המסך ישירות ללוח אם עם כבל VGA…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. קניתי את הלפטופ הראשון שלי ורציתי לשאול איך עדיף להתנהל איתו מבחינת הסוללה. כשאני בבית, האם זה עדיף להשאיר אותו מחובר כל הזמן לכבל החשמל גם כאשר הסוללה טעונה במלואה? או שצריך לנתק כשהסוללה מגיעה ל100%, ואז כשהיא בדרך להתרוקן לחבר אותו שוב לכבל?

9. Started by omery000,

כבר כמה שעות שאני מנסה לעדכן את ה-bios ופשוט לא מצליח.. בפעמים הקודמות פשוט השתמשתי ב-BIOS@ וזה עשה הכל לבד, עכשיו הוא רושם לי הודעת שגיאה, אמרו לי לעשות usb boot disk, לא הלך לי.. לוח אם - Gigabyte Z68X-UD4-B3 עם ביוס F10b אשמח לקבל עזרה כי אני כבר משתגע

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by EyalH7,

הרמקולים שלי משמיעים קול של דפיקות/נקישות, לא חזקות אך מהירות ורציפות. זה לא קורה באופן קבוע אלא רק אם אתן לו "לחשוב" כשנניח אכנס לאתר כבד או אדלג בין אתרים במהירות וגם אז, זה יקרה רק לחצי דקה עד דקה ואז יפסק. מרגיש כאילו שאני שומע דרך הרמקולים את המאמץ של המחשב... אשמח אם מישהו יתן מענה לתקלה, תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by barbone,

שאני אומר קשה זאת אומרת שניסתי כל פתרון אפשרי. הבעיה-אין אינטרנט במחשב הנייח (XP SP3) במחשבים הניידים יש אינטרנט זאת אומרת הקו תקין. 1. בדיקה IPCONFIG חוזרת הודעת שגיאה שקשורה לTCP IP ולא מתקבל אף IP 2. אין אפשרות לעשות פינג. 3. בוצע ניסיון תיקון לחיבור חוזרת הודעת שגיאה-->לווינדוס לא היתה לבצע שאילתה לTCP IP הפעולה נכשלה 4. הסרת כרטיס רשת והתקנתו מחדש-לא עזר 5. חיבור לכרטיס רשת אחר שיושב במחשב -לא עזר 6. ביצוע תיקון WINSOCK FIX לא עזר 7. ביצוע NETSH -לא עזר 8. הסרה כללית של פורוטוקל TCP IP והתקנתו מחדש כולל מחיקה של WINSOCK +WINSOCK2- לא עזר! 9. סריקת וירוסים- לא עזר אין וירוסים. אין דברים כאלה. יש למישהו עצה נוספת?

• 12 תגובות
    • 5.1k צפיות
  12. Started by shaithebest,

הי אני בא להתקין את ההיטמן החדש מדיסק מקורי והוא זורק לי את השגיאה על XINPUT1_3.dll חסר בהתקנת משחק כמובן הורדתי את הקובץ DLL הארור ושמתי אותו בתיקיית היעד במקרה שלי ווינדוס 7 בתיקיית SYSTEM32\ ועדיין המשחק לא עובד, מתקין את עצמו סבבה ומסיים התקנה אבל לא רוצה לעבוד אני יודע שפירמוט יעזור לי אבל אין לי כוח לגיבויים עכשיו אם למישהו יש רעיון אני אשמח

• 12 תגובות
    • 7.8k צפיות
  13. Started by bneli,

יש לי לוח:asrock p67 fatality professional ועושה לי בעיות שאני מחבר לUSB3 דברים כמו דונגל של בלוטוס וכו.. מה אפשר לעשות?(הדרייברים הכי מעודכנים של הלוח + הביוס האחרון של 3.10)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מה קורה היה הפסקת חשמל בבית והמחשב לא עלה. עשיתי איפוס BIOS ואז הוא עלה רגיל אבל עם תקיעות אז בדקתי עם HWMONITOR ואיפה שיש +12V אז זה נמוך ולא עובר את ה-2V היה לי ספק כוח למקרה חירום והחלפתי אבל זה לא עזר אז כנראה שהספק בסדר. מישהו יודע מה אפשר לעשות לפני שאני יקח אותו לתיקון? תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by slowly but surely,

שלום. היום קיבלתי את המחשב החדש. מפרט: מעבד Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד 95W ליבת נחושת - עד Intel Original 1155 לוח אם Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 מארז Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 זכרון Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 קשיח Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 לזה הוספתי ספק כוח Corsair VS450 450W Series Active PFC 12cm Fan PSU וצורב . sony optiarc ad 7280s dvd rw *24 black sata ניסיתי להתקין וינדוס ואני מקבלת שגיאה כמו בתמונה המצורפת.מה יכולה להיות הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by maimon_y,

אתמול בזמן שגלשתי באינטרנט וניסיתי להוריד את התוכנה VLC ניכנס לי וירוס למחשב בזמן שחיכתי שאני יוכל להוריד את התוכנה פתחתי את אותו הדף באקספלור ובפירפוקס עכשיו לא הצלחתי להוריד את התוכנה היה בעיה לינק של ההורדה זה ספר לאחורה כל פעם ולא הוריד את התוכנה ואז לפתע קפצה לי הודעה של האנטי וירוס NOD 32 5 שמאמר שהניכנס לי וירוס למחשב לחצתי על מחק ואז ביקש ממני לעשות ריסט למחשב בזמן הריטס המחשב עשה רעש מוזר של תיקתוקים ואז כשעלה הוינדואס ההתחל לא ממסיק ליקפוץ והמחשב לא מגיב טוב כמה דקות. סרקתי את המחשב מחקתי את הוירוסים שקיימים . עשיתי שחזור מערכת הפעלתי את המחשב במצב בטוח לא עזר. החלפתי דיסק קשיח המחשב והופיע מסך כחול ואז עשה הפעלה מחדש והרעשים לא הפסיקו הרעשים באים מכיוו הכרטיס …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. הי אני לא מצליח להתקין דרייברים לWIN 7 64 ללפטופ דל E5430 (דור 4) מה לא ניסיתי כמובן שהייתי באתר של דל והכנסתי מזהה ולא הצלחתי להגיע לדרייברים הנכונים הגעתי למצב שכרגע מותקן כרטיס רשת broadcom אבל לדעתי הוא לא הנכון כי אצלחבר שיש לו אותו מחשב מותקן דרייבר אחר איפה אני מוצא דרייברים ? יש תוכנה חינמית שבודקת מה צריך ? מה שחסר לי כרגע שאין אינטרנט אלחוטי (רק חוטי) המון תודה כי ממש התייאשתי ??? ??? ???

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. טוב, אז לפני שבוע פחות או יותר, המחשב שלי קרס, בלי מסך כחול או משהו אחר פשוט לא היה סיגנל למסך לכמה זמן, לא הבנתי למה (ספציפית זה היה בשימוש דסקטופ, נראה לי באינטרט...), עשיתי ריסט דרך כפתור ההדלקה (הריסט לא רצה להגיב לו). המחשב נדלק מחדש הוא כתב לי שהיית בעיה שגרמה לכיבוי חלונות ואם אני מאשר לשלוח מידע למייקרוסופט אודות הבעיה (שלחתי). הדבר חזר על עצמו עוד פעם, אז החזרתי את ה-GTX570 הישן (לפני זה היה GTX680), שם הוא עבד עד ש... עבר שבוע והנה אני כאן היום, לפני כמה דקות בזמן משחק BF3, המחשב קרס לו, התמונה נתקעה והוא עושה REBOOT ועלה, אמרתי לא נורא, לא ניקיתי אותו כבר חודשיים, זה בטח בגלל החום. באתי לפתוח את כרום, הוא נפתח עברו כמה שניות והוא כותב שמנהל התצוגה קרס ושוחזר בה…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by satlan1,

היי, יש לי מחשב AIO של GATEWAY. הווינדוס לא עולה בשום צורה. לפני שאני מפרמט אותו אני מעוניין לבדוק את הHD. ניסיתי עם הכלי של היצרן אבל הוא מחזיר שגיאה אחרי מספר שניות של ריצה. מישהו יכול להמליץ לי על כלי לבדיקת הHD (bootable) ..? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. מידי פעם המחשב נכבה, ויש מסך כחול, אחת לשבוע או שבועיים, וקשה להפעיל אותו. המחשב עושה "תיקון לעצמו" (WIN7) ולפעמים זה מצליח ולפעמים לא, ובכל זאת זה נדלק בסוף. שמתי לב שזה קורה בפרט כשאני מפעיל סירטונים או סרטים. מה עושים? המפרט שלי הוא: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 6MB Scythe JAPAN KATANA Gigabyte GA-Z68AP-D3 FSP 700W 80GHN 80+ Bronze Kingston 4GB DDR3 1333 (X2) SAMSUNG 1TB F3 SAPPHIRE HD 6870 SONY NEC DVDRW DVR x 24 Antec 100 One Hundred מערכת הפעלה וינדוס 7 מה עושים?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by Harel258,

שלום קנתי מחשבת חדש במחשב יש 8GB זיכרון RAM ובסוגרים רשום לי ניתן לשימוש רק ב3.15GB אשמח לדעת למה זה נותן לי לשתמש רק ב 3.15GB

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. את המחשב??? מי זה המנייק שתיכנת את הפירסומת שתיתקע חצי דקה או שאני חייב לשחרר אותה דרך הTASK MANAGER? והADOBE FLASH אצלי מעודכן, אני מעדכן כל פעם-וזה קורה בכל דפדפן.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום אני צריך להחליף דיסק במחשב אולטרה בוק שלי, האם יש צורך בכונן מיוחד או שזה תהליך רגיל?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Lyor,

אתמול התקלקל לי המסך שלי: Chimei 19 Inch CMV 958D הוא נכבה לסרוגין לאחר משך זמן קצר ואני שומע ממנו זמזום קצר. אני דיי בטוח שמדובר באיזה נגד/קבל שנדפק לי, ואני רוצה לפתוח את המסך כדי לוודא את הבעיה. העניין שאני לא מבין איך לפתוח אותו... כל מה שהצלחתי זה לשחרר 3 ברגים בחלקו התחתון, אבל כנראה שזה לא מספיק (אני לא מזהה עוד ברגים בו בכלל). אם יש מישהו שמכיר את הדגם הנ"ל אשמח לעזרה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם לפני כמה ימים הרכבתי את המחשב החדש שלי (מפרט בחתימה) התקנתי ווינדווס xp sp2 אותו עותק שאני מתקין תמיד ולמיטב ידיעתי תקין. בכל הפעלה מחדש של המחשב אני מקבל הודעה שזוהתה חומרה חדשה pci device למרות שלא מותקן לי כלום בשום סלוט של pci כל החומרה שכן מותקנת פיזית במחשב מופיעה במנהל ההתקנים וניראת תקינה. כשהוא מנסה לעדכן את החומרה הוא לא מצליח כל הניסיונות שלי להבין ממה זה נובע כשלו אולי תוכלו לעזור לי ולהאיר את עיני? מצרף תמונה של מנהל ההתקנים למרות שלא בטוח שהיא תעזור במשהו תודה מראש שחר.

• 12 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים