תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
לאחר ששידרגתי את הלוח , זיכרון , ומארז ומעבד, (ASUS p4p8oo , intel 2.4 800mhz and DD 480W case ), בכל הפעלת המחשב המסך מכווץ ( כאילו פורמט 16:9 אבל לגובה...) לאחר שאני מדליק מחדש את המסך זה מסתדר. מושג למישהו? ( כרטים GF 4 64 ) . הכרטיס כבר היה קיים.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, בימים אלה סיימתי להרכיב מחשב שולחני חדש שהורכב מהרכיבים שלהלן (לאחר התייעצות כאן בפורומים): מעבד - AMD reizen 3700x לוח אם - gigabyte B450 AORUS elite (ביוס מעודכן לגרסה F41) כונן - Adata XPG spectrix S40G 256GB NVMe M.2 כרטיס מסך - evga geforce 1660ti ספק של seasonic (650W מודולרי, אקטיבי) הועבר מהמחשב הישן. שלושה כוננים מכאניים הועברו מהמחשב הישן שני כוננים אופטיים הועברו מהמחשב הישן התקנתי בהצלחה את מערכת ההפעלה (windows 10 pro) ואת כל מנהלי ההתקנים הרלוונטיים. הסיפור הוא כזה - המערכת מזהה את שני הכונים האופטיים אבל רק אחד משלושת הכוננים המכאניים. בדקתי את חיבורי החשמל …
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים יש לי בעיה מאוד מעניינת במשחקים, הרצתי 2 בדיקות של מאמץ בערך ל 9 שעות והכל נמצא תקין אן לי כבר מה לעשות בנידון חוץ מלחשוב על זה שאן לי מזל?כשאני משחק במשחקי כמו The Division, ו BDO 2 המשחקים הללו פשוט נתקעים בצורה מחרידה, אני לא יודע איך לתאר את זה יותר טוב, אבל כאשר אני משחק בבידאו ומסביבי נמצאים המון שחקנים המשחק מתחיל להתקע לי וה FPS מתחיל להחרפן, נסיתי לבדוק עם MSI AFTERBURNER השימוש של הכרטיס פתאום משתגע ולפעמים רואים שהוא בכלל נופל למטה מסיבה לא ידוע יכול להביא כמה סרטונים שצלמתי מה שקורה לי במשחק עצמו.. זה בלתי שחיק פשוט. https://streamable.com/6kxls1 https://streamable.com/8z2ggk https://streamable.com/s9wy4d המשחק פשוט מסרב לרוץ נורמאלי, הגעתי למצ…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
יש אצלי מחשב שמגיב בצורה מאוד משונה....כבר בכמה התקנות של WINDOWS שהוא עבר,USB לא מגיב לכל רכיב,העכבר מגיב רק לקליקים ולא לתנועה. לא נראה שיש משהו לא תקין מעבר לזה....יש למישהו רעיון?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.8.0004.0 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini030608-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\websymbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp2_qfe.070227-2300 Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805624a0 Debug session time: Thu Mar 6 08:45:56.687 2008 (GMT+2) System Uptime: 0 days 0:00:46.421 Loading Kernel Symbols ... Loading User Symbols Loading…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי צורב YAMAHA 16 10 40 SCSI שקניתי מלפני שלוש וחצי שנים והבעיה איתו היא כזאת... בזמן האחרון התחילו איתו הבעיות, כשאני צורב איתו קבצי DATA (אודיו עוד לא ניסיתי בזמן האחרון) תוכנת הצריבה שלי מראה שהדיסק ניצרב בסדר גמור... אבל כשאני מכניס את הדיסק לסי די רום שלי ומנסה להעתיק את כל הדיסק שצרבתי למחשב תמיד יהיו כמה קבצים שאני לא יוכל להעתיק כי הם לא ניצרבו טוב, ניסיתי להעתיק את הקבצים הפגומים מהצורב עצמו אבל הוא מראה את אותה הבעיה וניסיתי גם להעתיק את הקבצים הפגומים אצל חבר וגם אצלו אי אפשר... ניראה לכם שהצורב שלי מתחיל להידפק??? ואם כן אז איזה צורב כדאי לי ליקנות
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מעבד e8400 9800gtx+ 4gb ram 500gb aaks nzxt tempest corsiar 550wtt תיראו שיחקתי bioshock ומתי שאני עובר איזה דלת והמחשב צריך ליטעון ה fps נופל מ 60 ל 30-35 מה שמביא לתקיעה ענקית וגם שה fps נופל ל 57 עדיין מרגישים בקירטוע קטן וזה מוזר כי זה כולה 3 fps זה גם קרה לי ב 2god futher שהייתי נוסע ומיסתובב היה נופל ל 44 גם בקרייסיס היו תקיעות קטנות מידי פעם ושיחקתי על High רזולוצייה 1280X1024 שאר המשחקים הכי גבוהה על 1280X1024 היה קטע גם ב bioshok שעברתי דלת ופיתאום המחשב ניתקע לשנייה כי ה fps נפל ל 0 ועלה חזרה כרטיס מסך מעלות במאמץ 68 מעבד 47 שתי הליבות המשחקים שזה לא קורה בהם הם dark sector 'assasin creed'wanted'cod5 'brother in arms ב 3dmark06 קיבלתי 13.5k פשוט זה קרה…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בווינדוס 7 64-ביט וחשבתי לקנות כרטיס פלאש לפחות 4 ג'יגה סיווג 2 של SANDISK בשביל לא לטחון דיסק קשיח ולהגביר מהירות של מערכת. האם 4 ג'יגה וסיווג 2 יהיה מספיק? או שאולי להשקיע ב8 ג'יגה? בעיה גם היא שקורא כרטיסים לא יהיה זמין כל הזמן ולא אוכל להכניס כרטיס עם תמונות אם ארצה. אולי לקנות קורא כרטיסים נוסף חיצוני או בכלל ללכת על דיסק און קי. קראתי שכרטיס פלאש יותר טוב לREADY BOOST מאשר דיסק און קי. קונפיגורציה: DELL LATITUDE E6420 I5-2520M 2X2GB RAM 250GB HARD DRIVE
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באג מוזר גורם לכל הסרטים להראות ממש ממש בהיר. שחור נהפך לאפור וכו'. מיותר לציין שאי אפשר לראות ככה סרט נורמלי... הבעיה היא גם בסרטי DIVX וגם XVID ככה שזה לא נראה לי המקודד, בדקתי ב BSPLAYER, ניסיתי להתקין שוב את WMP9 וגם את WMP10, בדקתי סרטים שונים. מה הבעיה יכולה להיות ואיך לעזאזל אני מסדר אותה? אני משתגע כבר, המחשב עושה לי דווקא היום! תודה הייתי מביא תמונה אבל ה BSPLAYER החליט שזה לא נחמד לו והוא דופק את הקובץ של התמונה..... :-\
-
- 12 תגובות
- 797 צפיות
-
-
כשאני מחבר את העכבר ב PS/2 העכבר נשאר דלוק כשהמחשב כבוי. כשאני מחבר אותו לUSB העכבר נכבה. מה יכולה להיות הבעייה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מצלמה שקיבלתי מחברת האינטרנט שלי אנל הדראיבר של המצלמה דפוק ואין לי את השם של החברה מה לעשות
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעייה היא לא עם המחשב שלי אלה עם מחשב של חבר. המפרט הוא: Gigabyte M55S S3 AM2 AMD Athlon 5000+ AM2 2 x 1gb KINGSTONE DDR2 667MHZ PALIT 7300GS 256MB HITACHI 160GB HDD Thermaltake 400W המחשב נידלק, עובר את החלון של טעינת מערכת ההפעלה, XP , ואז בימקום שיופיע מסך ה "Welcome" הוא מקבל BSOD והמחשב מאתחל את עצמו
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו...אני לוחץ על שיר למשל והמדיה פלייר נשאר לי כמו בתמונה =\ עכשיו תראו אפילו שאני לוחץ על "פועל כעת" הוא לא מראה לי את השיר - וגם לא משמיע. שהתחילה לי הבעיה היה לי WMP 9 ועכשיו התקנתי 10 ועדיין =\ ממה זה יכול להיות? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי חברים, לאחרונה המחשב שלי החליט מידי פעם לעשות ריסטרט לעצמו. הדבר מתרחש לפתע וללא קשר למאמץ או מנוחה. ניקתי אבק וזה לא עזר. איך ניתן לאתר את מקור הבעיה? זה המפרט שברשותי: Computer: GIGABYTE H87-D3H CPU: Intel Core i5-4570) Motherboard: GIGABYTE H87-D3H-CF Memory: 16384 MBytes @ 798 MHz, 11-11-11-28 - 4096 MB PC12800 DDR3 SDRAM - Kingston 99U5584-005.A00LF - 4096 MB PC12800 DDR3 SDRAM - Kingston 99U5584-005.A00LF - 4096 MB PC12800 DDR3 SDRAM - Kingston 99U5584-005.A00LF - 4096 MB PC12800 DDR3 SDRAM - Kingston 99U558…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
טוב אז הייתה לי בעיה של איטיות במחשב ותודה לנדב שעזר לי עכשיו הבעיה הייתה שההארד דיסק לא היה על מצב DMA, וצריך לעשות ריסטרט כדי שהוא יעבור למצב DMA מ PIO. הבעיה עכשיו שהוא כל הזמן "מתאפס" לי חזרה למצב PIO גם שהמחשב בעבודה, בלי ריסטרט בלי כלום. מה יכולה להיות הבעיה? הטמפ' מעולות. תודה רבה (!) מראש.
-
- 12 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אוקי,זה ממש נמאס מאתמול התחילה בעיה מוזרה,של תקיעות של המחשב רנדומאליות... ביצעתי סריקה לERRORS גם על כונן C וגם על כונן D והמחשב בסדר גומר ביצעתי איחוי דיסק בשני הכונני,וכמו כן גם הרצתי סריקה של NORTON ANTI VIRUS במצב רגיל ובמצב SAFE MODE והוא לא זיהה כלום גם התוכנות AD AWARE וSPYBOT-SEARCH&DESTROY לא מזהות שום דבר ....במצב SAFE MODE המחשב לא נתקע,אולם מהרגע שאני נכנס לווינדוס כרגיל-המחשב מתחיל להתקע....התקיעה הראשונה לאחר פתיחת מחשב [ בערך 20 דקות עד חצי שעה ] המחשב נתקע...רק ריסט עוזר פה...ולאחר הריסט,המחשב יתחיל להתקע תוך 2 עד 3 דקות,ובכל ריסט זה רק מחמיר [עד שזה מגיע למצב בו מסך המחשב נתקע במסך הפתיחה] לאחרונה התקנתי גם ZONE ALARM [אתמול....] ומאז התקנתו הוא חסם …
-
- 12 תגובות
- 951 צפיות
-
-
בס"ד שלום, יש לי בעיה די מעיקה בסלוטים ו/או בזיכרון. אז ככה הולך הסיפור: יש לי 4 סלוטים אשר מיועדים להכנסת זיכרון. 2 מהם מאויישים ו2 לא. יש לי 2 זכרונות של כל אחד 256 DDR2, והבעיה היא כזאת: אחד מהסלוטים כנראה התקלקל ויכול להיות שגם אחד הזכרונות. כאשר אני מכניס את הזיכרון התקין לסלוט הלא טוב המחשב מצפצף בהתחלה. כאשר אני מכניס את הזיכרון הלא טוב לסלוט הטוב המחשב עושה רעשים קטנים כאלה כאשר הנורה של הכרטיס רשת (אל תשאלו אותי מה הקשר כי אין לי שמץ) נכבת ונדלקת (ומשם כנראה הרעשים). עכשיו, הבעיה היא, שהכרטיסים לא מתאימים ל2 הסלוטים אחרים ואין לי מושג למה. הסלוטים האחרים מובנים בצורה שונה. מישהו יודע למה זה מיועד ולמה הכרטיסים לא יכולים להיכנס לשם? ועוד שאלה, למישהו יש מושג איך א…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקחתי הארד דיסק מהמחשב של אחי פירמטתי אותו ואני בא לחבר בחזרה למחשב שלו עולה לי הודעה MTLDR IS MISSING ללחוץ קונטרול אלט דילט לריסט. מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך FX 5700 שעובד על AGP X 8 אך משום מה הוא מזוהה בדרייבר כ PCI . גירסת הדייבירים 56.72 הלוח הוא : ASUS P4P800 תודה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז רציתי לנקות אבק במארז שלי [מארז ג'נרי, מאד ישן], הוצאתי את שני הברגים מאחור אך המארז לא נפתח. אבל כפי שזה ניראה הבעיה היא לא בברגים אלה בחלק הקידמי, זאת אומרת כשאני מושך את הדלת מאחורה רק החלק האחורי ניפתח למשהו כמו 1-2 ס"מ~, וככל שמתקדמים לחלק הקידמי, החלק הפתוח הולך וקטן. הבנתם אותי?
-
- 12 תגובות
- 885 צפיות
-
-
התקנתי norton antivirus 2003 pro אבל ה - auto protect וה - Email scanning לא עובדים... אך אפשר לסדר את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר כמה שעות שאני מנסה לעדכן את ה-bios ופשוט לא מצליח.. בפעמים הקודמות פשוט השתמשתי ב-BIOS@ וזה עשה הכל לבד, עכשיו הוא רושם לי הודעת שגיאה, אמרו לי לעשות usb boot disk, לא הלך לי.. לוח אם - Gigabyte Z68X-UD4-B3 עם ביוס F10b אשמח לקבל עזרה כי אני כבר משתגע
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום מפרט המחשב שלי מפורט בפרופיל ברשותי מחשב לא חדש (בן 4) לפני כחודש היתה הפסקת חשמל וכנראה שהדיסק הקשיח נפגע קניתי דיסק חדש [pre]Hitachi HDS721050CLA362[/pre] שעליו התקנתי ווינדווס XP מחדש. על הדיסק הישן התקנתי לינוקס והוא גם מחובר למחשב (הוא עובד, פשוט יש כנראה כמה סקטורים שאי אפשר לגשת אליהם) התקנתי גם מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך לאחרונה המחשב, נתקע לי לחלקיקי שנייה . ככל שיש עליו עומס גדול יותר הוא נתקע לזמנים יותר ארוכים ובתכיפות גדלה והולכת זה גם משפיע על הסאונד של המחשב שנשמע קטוע כשזה קורה. בנוסף לזה הוא גם באופן כללי מגיב באיטיות. - הכל ביחס לאיך שהוא עבד קודם לכן. ציפיתי שדיסק חדש עם מערכת הפעלה פשוטה (XP) ומספר מצומצם של תוכנות יראה ביצועים משופרים, אבל אנ…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מחשב ישן שלי (Celron) הפסיק לעבוד פתאום. כשאני מדליק אותו המאווררים מתחילים לפעול הדיסק הקשיח מתחיל להסתובב אבל שום דבר לא קורה ואין כלום על המסך. ניסיתי להוציא את כל הרכיבים ( לנתק כוננים כרטיסים זיכרון...) וכלום לא עזר. פעם אחת פתאום הוא התחיל לצפצף על בעיית זיכרון ( כשהזיכרון היה בחוץ ) אבל זהו לא הצלחתי לשחזר את זה עם זיכרון בלי זיכרון כלום פשוט דממה חוץ מהמאווררים. יש למישהו רעיון מה לעשות? חשבתי אולי שיש איזה קצר בלוח אם אבל אני לא יודע אם זה משהו שאני יכול לסדר או איך בכלל למצוא דבר כזה ואל תגידו לי להחליף לוח אם כי אין לי אחר ואני מעדיף לזרוק את המחשב מאשר להתחיל להשקיע בו כסף.
-
- 12 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
כשאני נכנס ל-DEVIVE MANAGER עלמנת לראות אם המחשב מזהה אצלי הכל אז אני רואה סימן שאלה צהוב ב-OTHER DEVICES ושאני לוחץ עליו(על הפלוס) יש עוד סימן שאלה צהוב תחת UNIVERSAL SERIALBUS(USB) CONTROLLER מה זה בדיוק?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-