עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הי, קיבלתי אתמול את המחשב החדש ויש לי כמה בעיות חוזרות איתו: 1. כשאני נכנס למשחק, למשל PES6 באיכות High, המשחק עובד חלק, אין בעיות של איטיות כמו במחשב הישן (שבגלל זה שיחקתי על Low בו), אבל יש מן "גלים" כאלה, גלים מגנטיים או מה שזה לא יהיה, ממש בלי הפסקה, שזה די הורס. חלק אמרו לי שזה אולי משו מגנטי ליד המחשב - הדבר היחיד שיש לי זה המכשיר של הWIRELESS שחייב להיות ליד המחשב בשביל שהעכבר והמקלדת יקלטו טוב. חלק אמרו לי לבדוק דרייברים של הכרטיס מסך ולעדכן אותם. חלק אמרו לבדוק חיבורים (שהם בסדר). יש לי מסך דק של AOC וכרטיס מסך ג'יפורס 7600 GT. 2. יש לי מכל מני בעיות באינטרנט באתרים גם כן. - אני נכנס לאתרים וב70% מהמקרים חלק מהתמונות לא יעבדו, הנה למשל בפורום הזה: http://img162.i…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  2. הסאונד אצלי ממש ממש חלש ואני חושש שאולי החיבור הלך או משהו כזה יש לכם מושג אולי איך אני יכול לבדוק את זה,ואגב,ידוע אולי למישהו אם יש איזשהי תוכנה שאני למשל יכול להגדיר שSOUND OUTPUT יהיה בחיבור של LINE IN

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  3. שלום, כשפותחים תכנת וורד, מופיע לי הודעה קבועה בנוסח "עותק זה של מיקרוסופט אופיס אינו מופעל". מה ניתן לעשות כדי לבטל את ההודעה הזו? תודה רבה! Doc1.docx

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by nicirnTAL,

המחשב שלי נדפק (אני כותב ממחשב אחר), שום תיקייה ותוכנה לא עולות לי... עשיתי סריקה עם NORTON והוא לא מצא שום דבר... עזרה בבקשה... :'( :'( :'(

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. תודה . למשל ב1:00 בלילה נכבה ונדלק. וגם באמצע הלילה זה קרה שוב.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  6. אהלן אז ככה החלטתי לנקות את המחשב שלי - פתחתי אותו ניקיתי את כולו בעזרת מברשת ושואב אבק - בשיא טיפשותי פתחתי את הספק גם וניקיתי שם בסוף סגרתי הכל ניסיתי להדליק את המחשב והוא נדלק - כל האורות דולקים - המאווררים דולקים אבל חוץ מזה שום דבר לא נדלק - לא מקלדת לא עכבר לא מסך לא כלום.. מה מקור התקלה ומה עושים?? תודה!

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  7. שלום, יש לי לוח אם ל אינטל DP35DP ללאיציאות PS2 למקלדת ועכבר לא רק יציאות USB כאשר הערכת עו העכבר והמקלדת עובדים וניתן להיכנס לביוס כאשר הווינדוס עולה -XP המקלדת והעכבר לא עובדים חשוב לציין שגם במצב בטוח הם לא עובדים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by coperl,

כבר כמה ימים שכשאני מכבה את המחשב יש מסך כחול עם הודעה על כשל בליבה. זה מממציג האירועים BugcheckCode 127 BugcheckParameter1 0x8 BugcheckParameter2 0xffffd000208281b0 BugcheckParameter3 0xffffd00038be3eb0 BugcheckParameter4 0xfffff802a74eaf0f

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by thedag,

יש לי מחשב ישן 512MB Ram Pentium 4 1500Mhz Geforce 2 אבל כשאני מנסה לשים במחשב שלי Geforce 4 זה לא מעלה את המחשב... ניסיתי להחליף ספק כוח אבל עדיין זה לא עובד... מה יכולה להיות הבעיה?? תודה.

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  10. Started by Debi123,

המחשב נדלק לי lenovo ונתקע על המסך שמראה ארבע קוביות כחולות של ווינדוס. אי אפשר לעשות כלום רק לכבות ולהדליק עד המסך הנ"ל. מישהו יכול לעזור לי?? יש לי שיעור עוד מעט.

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  11. היי רציתי לשאול כמה שאלות.. הקצב רענון מסך תלוי ברטיס מסך או במסך עצמו כי לפי הדריברים הכרטיס מסך שלי 7800GT אמור לתמוך בקצב רענון גבוה אבל הוא מראה לי שהמחשב מסוגל עד 60 mhz וזה נראה לי מוזר הקטע הזה.. יכול להיות שהבעיה היא במסך ולא בכרטיס עצמו? בנוסף לזה החום של הכרטיס הוא כ 47 מעלות כשהוא לא במשחק או משהו... אה ועוד משהו הכרטיס מסך והמסך מחוברים בשני אינפוטים אחד זה HD15 והשני זה דרך DVI-D אני שם את זה על הדי וי אי אבל מה עדיף יותר מבינהם??? המסך שלי תוצרת sony דגם SDM-S74 עכשיו עוד דבר עם אתם יכולים לענות לי במשחק אמריקס ארמי למי שמכיר כשאני בודק את ה FPS שלי הוא מופיע לי בצבע אדום ובמינוס ובערך כ 70 80 הוא כל פעם קופץ כזה המשחק עצמו זז לי טוב אבל לא יודע מוזר הבאג הז…

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  12. Started by borisdog,

שלום, לפני 3 שבועות קניתי מערכת מחשב בפנדה Q6600 p43-ds3l OCZ Reaper 1066 mhz 1gbx2 הבעיות התחילו מהרגע הראשון, המערכת התרסקה מיד בהתקנת וינדוס, והצלחתי לעלות את המחשב רק ב800mhz, או לחילופין ב1066 אך לא בDual .Channel במהלך השבועיים, המחשב התחיל להתרסק כם ב800 mhz. שבועיים אחרי החליפו לי זכרונות והרד-דיסק (שגם "שבק-חיים" מסיבה לא ברורה). עכשיו אותו בעיה חזרה (עם זכרונות חדשים מאותו דגם), לא מצליח לעבור MEMTEST (לא תמיד) ב1066, ניסיתי כל הVolatgeים בין 1.8-2.3 כולל, ממשיך לקבל BSOD. האם מישהו נתקל בבעיות דומות? ו/או יודע מה הגדרות שאני צריך לשים בביוס? תודה.

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  13. בס"ד שלום חברים, סידרתי מחשב בחסדי ה', עבד שבוע פיקס. רק הבאתי תרסיס לניקוי מגעים וניקיתי איתו את הלוח, לאחר חצי שעה הדלקתי והמחשב לפתע לא נדלק. היה תזזז קטן ומאז אין כלום, שום צפצוף! המעבד הלך או הלוח? יש פתרון? כל החיים ניקיתי מלא לוחות ולא קרא לי דבר כזה מעולם. הספק כח נדלק עם החוט הירוק והשחור. יכול להיות שעדיין הספק כח הוא הבעיה? גם אותו ניקיתי להבדיל מפעמים קודמות.

14. Started by 100BATISTA,

היי! ניקיתי את המחשב אתמול ופשוט מאז שחיברתי הכל טוב ויפה, לאחר כמה דקות פשוט המסך נהיה שחור והמנורה מהבהבת כאילו המחשב כבוי,אבל בעצם הוא לא כבוי המחשב עובד והכל,זה כאילו הוא מנסה לעשות REBOOT לבד מסיבה כלשהי אבל נתקע באמצע ורואים מסך שחור זה דבר שקורה כמעט כל כמה דקות אפילו בזמן שאני כותב את ההודעה הזאת אני מנסה במהירות שזה לא יקרה לי שוב מה זה יכול להיות לעזאזל למה תמיד כשאני מנקה את המחשב זה כמו קללה שחייב לקרות משהו?

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  15. כמה שזה מעצבן ומתסכל כרטיס מסך nvidia geforce 210 מערכת הפעלה win7 64bit הכל עבד מצויין עד שnvidia הודיעה לי על עדכון לכרטיס מסך, הורדתי והעדכון נפל התקנה, עכשיו אין דרייבר לכרטיס מסך, וכל נסיון התקנת דרייבר (אפילו המקורי מהדיסק) נכשל הווינדוס מודיע שמצא עדכון לדרייבר ומנסה להתקין אותו ונכשל שוב ושוב, לא מוצא באתר שלהם מייל לפניות, הכל Q & A וכל מיני שטויות מה עושים? זה הדרייבר שתקע את הכל 337.88-desktop-win8-win7-winvista-64bit-english-whql‏

• 26 תגובות
    • 4.9k צפיות
  16. Started by adomi,

שלום, היום שמתי במחשב כרטיס מסך gts 450 oc וספק 620w סיסוניק.... ומשום מה, המשחקים במקום לרוץ חלק הם פשוט כבדים... מדובר על משחקים כמו פיפא וgta v. המעבד שלי הוא קוואד קור q8300 2.5. לא יכול להיות שבמקום לשדרג את המחשב עשיתי מעט יותר גרוע. אשמח לפתרונות, תודה רבה מראש.

17. Started by marik,

שלום יש ברשותי מחשב ישן אם לוח MSI 865 PE NEO2 המחשב לא מזהה שום דיסק קשיח אם יציאת SATA אני זוכר יש איזשהוא קובץ או הגדרה אשמח לקבל תגובות תודה

18. שלום רב. היום רכשתי כרטיס מסך Point of view 560 GTX לאחר ההרכבה והתקנת הדרייבר נעלמה האפשרות לשינוי הרזולוציה מ1920 על 1080, ל1600 על 1024. כתוצאה מכך המסך של SAMSUNG P2770HD אינו מאפשר תצוגה של Full HD ומשחקים לא עולים או שלא עולים בתצוגה נכונה. כאשר נכנסתי להגדרות התצוגה בWindows מצויין כי generic non-pnp monitor. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה. ראוי לציין כי כל הדרייברים ומערכת ההפעלה מעודכנים. מערכת ההפעלה היא Windows 7 ultimate 64bit תודה

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by henifrah,

שלום אחת לכמה ימים ולאחרונה בתדירות שגדלה המסך מפסיק לפעול ומופיע הכיוב No signal כאשר אני מכבה ומפעיל את המחשב זה לא עוזר ורק לאחר כמה שעות/ימים החשב מגיב להפעלה מחדש באופן חיובי וממשיך לעבוד בנוסף הוא משמיע ציפצופים לא רגילים (ראיתי שיש קישור לאתר של פיענוח ציפצופים אבל הוא לא פתח לי אותו) בנוסף אני מרגיש זרם קל מהמארז כאשר אני נוגע בו אולי זה קשור הוסיף ואומר שגם המקלדת לא מגיבה כמו המסך כאשר יש נפילה כזאת אשמח לדעת מה לדעתכם הבעיה. ואם יש עוד עוד פרטים שתרצו לדעת אשמח לענות תודה חן.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  20. בבקשה אני חייב את הדרייברים האלה כדי להפסיק את שגיאת המסך הכחול בבקשה מי שיודע את הקישורים שיתן לי תודה מראש: 1) via bus master ide controller 2) via rev 5 or later usb universal host controller 3) c- media ac97 audio device 4) via מתאם אתרנט מהיר תואם 5) raid בקר

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  21. Started by omerha,

היי, יש לי מחשב גרוטאה שהתקנתי עליו XP , ההתקנה הייתהדיי צולעת , אבל יש BSOD בלי סוף. אחד הבנתי של RALINK זה דונגל USB של WIRELESS. אודה לקבל את עזרתכם.

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  22. Started by noamkromfeld,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש והתחלתי להתקין עליו תוכנות בשבוע הארון הוא פשוט נתקע אין לי מושג מתי ולמה אני מנסה לאפיין את הבעיה ותא מצליח התקנתי אופיס 2007 ואמיול המחשב נתקע בצורה רנדומלי לפחות מבחינתי כרגע וצריך להפעילו מחדש מה האפשרויות למה זה קורה לי תודה מראש נעם

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  23. Started by YairGOW,

יש לי 4GB של RAM מותקנים במחשב, אך כתוב לי שרק 2.99GB ניתנים לשימוש. יש לי ווינדוס 7 - 32 ביט, דרך אגב. אפשר איכשהו לגרום לכך שיהיה ניתן להשתמש בכל ה4GB?

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  24. שלום, אם אני צורב לקובץ iso גיבוי מושלם של המערכת - האם אני יכול להתקין אותו ללא בעיה על מחשב חדש? (המחשב החדש הוא עם פרופיל חומרה אחר. מתקדם יותר, אבל שונה. הדיסק הקשיח גדול דיו) תודה

25. שלום, יש לי בעיה במסך של הלפ-טום, המשחב זה IBM T43 Thinkpad ... הבעיה היא כזאת זה התחיל שניסתי לחבר את המחשב לטלויזיה (פלזמה)עם כבל SVIDEO אני חושב,,, (כחול עם פינים משני הצדדים) עכישו יש לי אפשרות של העברת שידור לטלויזיה ע"י לחיצה על המקש Fn+F7 (סמל של מסך מחשב|מסך רגיל) וזה העביר עכשיו שניסתי להחזיר זה עשה בעיות.. פעם חזר פעם לא חזר אחרי ריסט...(לתצוגה הרגילה בנייד הכוונה) עכשיו המסך נהיה שחור כל פעם שאני מעלה את הבהירות עד הסוף ונהיה בגוונים של אדום אחרי שזה חוזר,זה חוזר אחרי מס' של לחיצות על Fn+F7 .. עכשיו אין לי מושג מה הבעיה ולמה זה קורה.... למשהו יש מושג אולי מה אפשר לעשות? אולי זה תקלה בדרייבר של הכרטיס מסך,דרייבר של המסך עצמו, אולי לנסות לפרמט....

• 0 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.