תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי את הכרטיס מאחריות סבבה? החברה רשמה ואני מצצטטטט "הכרטיס תקין עבד כ4-5 שעות ברצף ולא נפל או התחממם" אני מרכיב אותו במחשב אחרי 15 דקות של משחק בום נתקע הסואנד נשאר כ 15 שניות אחרי ואז גם הוא נתקע המסך קופא.. המחשב עצמו אחרי פירמוט יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
קניתי ליפני שבועיים את המפרט הבא: מעבד AMD BARTON 2500 לוח ABIT NF-7S2 זכרון שני סטיקים של 256MB A-DATA ומארז הכי פשוט שיש הרד דיסק היה לי W.D 20GB. הכל מחובר ועובד עד שנתקע או מתאתחל. הבעייה היא לא המערכת ההפעלה(XP) כי התקנתי מחדש וזה אותו דבר . הטמפרטורה במנוחה היא מארז:39 מעלות מעבד:41מעלות ובעבודה :מארז 45 מעבד 57 האם יכול להיות שהבעיה היא באיזה דרייבר? האם היא החום? יש למישהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד ימין והנה התמונה!! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי השרשור המצורף מהקיץ האחרון שבו עזרתם לי להבין שהמחשב צריך ניקוי, הניקוי בוצע, אבל מאז הניתוח המסובך הזה - יש תקלה שבה כל X זמן המחשב נכנס למה שנראה כמו מצב שינה על דעת עצמו. זה נראה חומרתי ולא תוכנתי (כשאני מזיז את המחשב בצורה מסויימת או נוגע במקומות מסויימים על המקלדת, אבל לא קבוע ב- 100%, זה יכול לקרות גם אם לא נגעתי במחשב ולא הייתי לידו) ולכן אני מאמין שבחיבור מחדש השארתי איזשהו מגע רופף. לי זה נראה כמו מצב שינה - כשזה קורה, המסך נהיה שחור, המקלדת כבית, ואחרי 2-3 שניות המחשב עצמו כבה. לחיצה על מקש הכיבוי מעירה אותו בדיוק למצב שהוא היה בו לפני כן (כולל כל הסשנים פתוחים - חיבורי אינטרנט, צ'אטים, שום דבר לא מאבד חיבור, כאילו לא קרה כלו…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, ניקיתי היום את המחשב,החלפתי משחה טרמית במעבד הבעיה התחילה כשניסיתי להדליק אותו - הוא לא נדלק אבל שום דבר לא עולה.. כלומר המערכת הפעלה,המסך לא מגיב והעכבר לא נדלק(המדלקת דווקא כן-היא לא דרך USB) ולרגע הופיע ריח של שרוף בדקתי אולי הגוף קירור לא הוחזר כמו שצריך,הוצאתי והמעבד יצא ביחד איתו(מודבק ע"י המשחה הטרמית :-\ :'() יכול להיות שהמעבד הלך? אולי בעיה אחרת? אשמח לכל עזרה. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי את הנייד הזה- http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10253&perur=2&t=1&c=583 שאני מחבר את הנייד למסך טלוויזיה כדי לצפות בסרטים הם פשוט מקרטעים לי, אפשר לשים לב לתקיעות קטנות ולאגים מציקים כאלה. אני משתמש ב- VLC PLAYER ויש לי מקודדים CCCP. המחשב חדש ובקושי מותקן עליו משהו. למה הקרטועים האלה קורים? אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי חוטי של מיקרוסופט (USB) כבר שנה וחצי. לפני מספר חודשים הוא התחיל להתנתק כל פעם. הוא מתנתק ונדלק כל פעם וככה חוזר חלילה עד שהוא נכבה לגמרי. העברתי אותו מ USB ל PS2 וזה לא עזר. בדרך כלל זה קרה רק שהפעלתי משחק מסויים שכאילו מכביד על המחשב.......למרות שיש לי מחשב סבבה (2.4, 512מגה זכרון....) קניתי עכבר חדש וזה לא עזר !!! זה משגע אותי כי אני לא יכול לשחק שום דבר כי כל פעם העכבר מתנתק. חשוב לציין שזה קורה רק במשחקים ולא בווינדוס.... בבקשה חברה תעזרו לי אני די נואש...... עשיתי מה שאמרת לי עם ה USB ROOT HUB וזה לא עזר........ יכול להיות שהבקר של העכבר שלי דפוק ? מה עוד זה יכול להיות ?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי מעבד 1700 ו 384 mb זיכרון וכרטיס מסך ראדון 8500 מקורי... והרצתי בדיקה וכל האפשריות היו על הכי נמוכות ויצא לי 5500 ומשהו.... זה ציון טוב?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, התקנתי על מחשב חדש WIN XP SP3 לא חוקי שה-KEY שלו היה לא תקין ולא הצלחתי להמשיך אחרי הבקשה של הKEY ... השגתי דיסק אחר עם KEY אחר וניסיתי להתקין אותו אך גם אותו הוא לא מקבל וכל פעם המחדש עולה ומגיע למסך שהוא מבקש KEY. השאלה שלי היא: אך אני מחזיר את המצב למצבו ההתחלתי של התקנה רגילה חדשה (המחשב חדש)?? יש לציין שאין לי פלופי כמו כן הביוס מכוון על כך שיעלה קודם דרך הCD. בבקשה עזרה דחופה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אז כמו שכבר אמרתי אין לי מושג למה הכרטיס מסך שלי נעשה להיות יותר עיטי כלומר יש לו ביצועים גרועים יותר ככה אם למישהו יש רעיונות למה אוו אך לאתר את הבעיה שבבקשה יגד לי. כרטיס מסך:geforce 2 mx עם הדריברים הכי חדשים ה27.70 ונעישיתי להחליף ולא עזר. וינדוס xp home help :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון להרכיב מחשב חדש ולשים בו את הדיסק הקשיח של המחשב הישן שכולל את מערכת ההפעלה. השאלה היא איך זה עובד: אני יכול פשוט לחבר אותו והוא יעבוד? אני צריך לפרמט? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאן מחברים את החוטים של המארז (כיבוי הדלקה ריסט) POWER LED POWER SW RESET SW HDD LED http://img152.imageshack.us/img152/7650/systempanelheaderze6.jpg על ה-PS2_USB_PWR1 Jumper יש ג'מפר שנמצא במצב 5VSB+ זה בסדר ? ולאן צריך לחבר את ה-USB יש 2 יציאות על הלוח USB67 ו-USB45
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , מפרט שלי כרגע : c2d q6600,8800gts 512, 2gb ddr2 800mhz, 2 hdd (1 regular,1 green series) 1pci X-FI extreme gamer, 2 fans 80mm מעוניין להחליף את כרטיס מסך ל: zotac gtx 480 נתוני ספק שלי : האם הוא יספיק למערכת החדשה ?? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שנה בערך עם מעבד I5 3.2GHZ אתמול באתי להיכנס למשחק וראיתי שהוא נתקע קצת כשנכנסתי למנהל משימות ראיתי שהשימוש במעבד עומד על 100% ניסיתי לסגור את כל התוכניות שעל המחשב וגם עשיתי ריסטרט אבל עדיין הוא מראה 100 אחוז עשיתי סריקות של רוגלה ווירוסים המחשב לא מצא כלום (יש לי נורטון מקורי וMalwarebyte ) בדקתי את הטמפרטורות של המעבד והן רגילות. מישהו יכול לעזור לי להבין מה הבעיה? ד"א יש לי ווינדוס 7 אם זה משנה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בזמן התקנת תוכנה מופיע לי השגיאה הזו Registry import: .The specified file is not are registry script You can only import binary registry files from within the registry editor אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן בשבת שלום! קניתי לא מזמן מחשב חדש. התקנתי בו ווינדוס דרייברים ועוד כמה תוכנות כמו אופיס אדובי סטים וכו' ועד עכשיו יש לי בעיה שמציקה לי כל הזמן... כל כמה שעות המחשב פשוט 'קופא', התצוגה במסך קפואה ולא זזה, אין זרם במקלדת ובעכבר. ורק כפתורי הכיבוי והריסטרט מגיבים. אין שום דוחות לנפילה, לא BSOD, שום דבר שיכול להראות לי על שגיאה.... הטמפרטורות במחשב תמיד נמוכות ואין שום OC. עדכנתי BIOS ודרייברים ושום דבר לא עובד לי..... מפרט: Gigabyte z68x ud3p intel i5 2500k 8GB Crucial HIS Radeon HD5770 באמת שאשמח לעזרתכם לפני יום ראשון בגלל שאני בצבא ואני סוגר 21! תודה רבה ויום טוב...
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה ימים המחשב שלו התחיל בפעם בכמה שעות לעשות ריסטים פתאומיים... עד שזה הגיע למצב שאתמול זה הגיע לווינדווס ריסט... הוא חשב שזה בעיה של חימום הוא פתח את המחשב ניקה שם מאווררים וכו'... אז כנראה שזאת לא בעיה.. כשהוא עשה סיסטם ריסטור זה גם עשה את הבעיה הזאת... יש לציין שעל SAFE MOD אין את הבעיות האלו... אלה רק כשמפעילים את המחשב רגיל. והוא עשה בדיקה של וירוסים ספייוורל וכו'... מה יכול להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
המחשב של אחותי : Amd 3800X2 S939 512M X 2 DDR1 CL2.5 Win XP pro sp2/3 (לא בטוח) וכרטי מסך 6600 של ג'יגהבייט. הכל עבד בסדר גמור עד שהיום היא פתחה את המחשב. המסך נדלק והכל רץ. אחרי שזה סיים לטעון ורצה להפעיל את המערכת ההפעלה, המסך נכנס למצב חיסכון ובעצם לא ראו עוד כלום. המחשב לא נכבה והכל נראה כשורה. חשדתי במסך וחיברתי למסך אחר תקין בוודאות. גם פה אותו הדבר. אין לי מושג מזה מאחר וגם המסך וגם הכרטיס מסך בעצם פועלים בהתחלה. הכל היה תקין כאמור במשך כל השנים. ב-Safe mode המערכת הפעלה עולה והכל נראה בסדר. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אהלן יש דרישה לשלוח ל x אנשים שאלון בעברית בלבד, הכולל בתוכו שאלות והרבה מלל, וטבלאות למילוי. לאחר מכן, יש צורך לנתח את הטבלאות האלו (עדיף באקסל או איזשהו מעבד טבלאות), ולייצר התנייות, לדוגמא - אם בטבלה כלשהי דווח על עמודה מעל Y, אז שייעדכן אותי בהתראה או משהו כזה. לא מצאתי שירות או משהו כזה ברשת. הדבר היחיד שמצאתי שקרוב לזה,זה: ONLINE FORM BUILDER, אחרי שעברתי על כל מה שמציע חיפוש בגוגל (כולל גוגל פורמס שאינו רלוונטי כי לא מציג טבלאות) - הגעתי לאתר בשם JOTFORM (בחינם עד 5 טפסים, וכרגע אני צריך יותר ולא יודע אם לשלם להם כי זה לא זה) שנותן אפשרות להכין את הכל בצורה נחמדה, אבל הפלטפורמה הזו לא מיועדת לשימוש לטווח רחוק, וגם לא מותאמת לעברית באופן מלא. בעזרת האתר ה…
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הקובץ מצורף להודעה.... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
80 ג"ב ואני רוצה לחלק אותו למחיצות . איך עושים את זה ב fdisk?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחר הפסקת חשמל, המחשב לא מצליח להתחבר לראוטר (לא מקבל כתובת), למרות שיש אור ירוק בכניסת הכרטיס. מנהל ההתקנים מראה שהכרטיס תקין, אך בפועל הוא לא מצליח להתחבר. הבעיה מסתדרת מעצמה, אך היא חוזרת על עצמה בכל פעם שיש הפסקת חשמל (טרם חובר UPS). הבעיה מסתדרת מעצמה בכך שאני מבצע מספר ריסטרטים למחשב, ו/או מסיר את כרטיס הרשת ממנהל ההתקנים, ונותן ל WINDOWS 7 להוסיף אותו לבד לאחר ריסטרט. מדוע זה קורה לאחר כל פעם שיש נפילת חשמל ? זה אמנם מסתדר לבד לאחר מספר ניסיונות (ריסטרטים או הסרה והתקנה של הדרייבר שכבר קיים במחשב), אבל מוזר.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אני פותח מצלמה שמותקנת על מחשב נייד והוא כותב לי שגיאה והמסך של המצלמה שחור
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע אולי אם יש בעיה ללוח זה עם זכרונות מסויימים? חיברתי זיכרון 1GB של סמסונג לסלוט השלישי (DIMM3) שעל הלוח... והלוח פשוט נשרף תודה,
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתשמש בווינדוס 10 עם 018 כספק אינטרנט ובזק. כשאני נכנס לאתרים שבודקים פורטים, כל פורט שאני מנסה (גם פורטים בסיסיים כמו 80, 21, 143...) מופיע כסגור. אני מפספס פה משהו? ניסיתי שני ראוטרים שונים. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-