עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Dubek,

שלום. אתמול הפעלתי את המחשב של אשתי ועלתה הודעה בנוגע לבעיה במאוורר המעבד. מצרף צילום מסך של ההודעה וצילום מסך של המעבד. המחשב עובד, מעלה windows אבל אני לא משאיר אותו פתוח האם צריך להחליף את המאוורר? האם יש טעם כלכלי בכך (בהנחה שלא אעשה זאת לבד)? תודה נמרוד

2. שלום לכולם, עשיתי ריסטארט למערכת המחשב והשתנה מבלי אישורי לWINDOWS 10 מWIMDOWS 7. התקנתי את המדפסת (hp deskjet f2483) וכשרציתי להדפיס נחסמתי מכיוון ששירות ההדפסה ברקע אינו עובד. ניסיתי להחזיר מחדש לWIMDOWS 7 דרך השיחזור ולאחר שעשיתי את כל התהליך המחשב נפתח שוב בWINDOWS 10. לאחר מכן נכנסתי לSERVICES ושיניתי בPRINT SPOOLER לSTART, כשאני תותנת הוראה מחודשת להדפסה קופצת לי שוב הערה שההדפסה ברקע אינה עובדת, אני נגשת שוב לPRINT SPOOLER ורואה שזה חזר פעם נוספת לSTPO, ככה בכל ניסיון הדפסה. מה ניתן לעשות?? מה ניתן לעחחח

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. Started by lior505,

ישלי שתי כרטיסי מסך shappire 6850 ובמשחק קרייסיס 3 ישלי FPS טוב אבך הבעיה שנגיד ישלי 60 FPS פתאום זה נתקע לשניה וחוזר ל60 ואז נתקע וחוזר ל60 לא משנה אם אני עושה על LOW או על HIGH או על רזולוציה נמוכה או גבוה אני יכול להגיע ל100 FPS ועדיין יהיה תתקיעה המעצבנת הזאת למה??? בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  4. נותנת לעשות התקנה ובעת נסיון ההתקנה זה מתרסק. מה לעשות בבקשה עזרה? העם זה בעיה עם ההרדיסק? כשזה זה עושה checking for old windows installtion זה נתקע. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  5. הוספת כרטיס מסך GT430 במקום הקיים יוסיף לביצוי המחשב ? כי יש לי אותו בבית והאם כדאי להוסיף אותו למחשב ? Mainboard : Gigabyte GA-MA785GM-US2H Chipset : AMD 785GX Processor : AMD Athlon II X3 425 @ 2700 MHz Physical Memory :Type : 3 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Radeon HD 4200 Hard Disk : ST3500418AS (500 GB) Hard Disk : ST3500418AS (500 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Monitor Type : Dell Computer DELL 2209WA - 22 inches Network Card : RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter Operating System : Microsoft Windows 7 ultimate

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  6. Started by tidan,

שלום! יש לי בעיה מוזרה ברגע שאני מפעיל מחדש את המחשב בצורה מסודרת דרך הווינדוס כמה פעמים הכל עולה בסדר לאחר מכן אני מפעיל מחדש שוב ואני רואה מסך חשוך הווינדוס לא עולה והמחשב עובד והעכבר לא מגיב והמקלדת כן מה הסיבה לתופעה הזאת זה קורה לי כל הזמן?... :-\

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  7. בטעות הורדתי את הסינק מה FX 5200 המעפן שלי בצורה לא בטוחה והוא התנתק לי בפיתאומיות. מאז אני רואה כאלה עיוותים לא יודע אם זה ARTIFACT או לא. האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לתקן את זה? אולי הרסתי משהו? או שאני צריך למרוח שכבה חדשה של משחה טרמית?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  8. Started by ItachiSan,

שלום, יש לי בעיה של מסכים כחולים בוינדוס 7 32bit. יש לי על המחשב גם ויסטה והיא פועלת בסדר. המחשב עצמו בן שנה נראה לי ולא עשיתי OC. המסכים הכחולים מופיעים באופן רנדומאלי, בד"כ כשמחשב חוזר ממצב שינה אבל הם יכולים גם להופיע סתם כך באמצע עבודה. יש מצב שיום אחד יהיו לי 10 מסכים כחולים אחד אחרי השני ושאחר כך ששבוע לא יהיה מסך כחול אחד. לפי התוכנה BlueScreenPreview הבעיה היא בדרייבר ntkrnlpa.exe ות'כלס נגרמת בגלל בעיה בצריכת חשמל של הכרטיס רשת כשחוזרים ממצב שינה או משהו כזה. ניסתי לבטל את האפשרות שהכרטיס רשת יוכל להעיר את המחשב ממצב שינה ושנייה אחרי זה קיבלתי מסך כחול. ניסתי גם להתקין את ה 7 מחדש ולעדכן את כל הדרייברים אבל זה לא עזר. השגיאה שמתקבלת היא תמיד: 0x0000001A. לפי גוגל…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by tomzakai,

כשאני "צופה" בסרט במחשב, המחשב נתקע לי לכמה דקות: כלומר המסך קופא, העכבר והמקלדת לא מגיבים, אבל לעומת זאת הסאונד ממשיך לפעול, תקלה זו קורה כל 5-15 דקות במהלך צפייה בסרט, התקלה מסתיימת מעצמה עם רעש סאונד חזק ואז כל מה שקפא בוידאו רץ במהירות עד לנקודה שנשמע הסאונד, והכל ממשיך כרגיל(עד התקלה הבאה). ניסיתי להעתיק את הסרט למחשב, ניסיתי מספר נגנים, התקנתי והסרתי את תוכנת קידוד הסרטים (K-lite Codec 2.53). בעיה נוספת שקורה מידי פעם בלי קשר לסרט היא שנמחקים לי פיקסלים בצורת שורות לרוחב המסך(המסך נראה כאילו נחתך לרוחב דק דק ע"י אהרוני). חשוב לציין שזהו מחשב חדש AMD 939 זכרון דואל 256 C2.5 תודה מראש על העזרה. אני לא יודע אם זו בעיה של תוכנה או חומרה

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  10. Started by neo690,

שלום יש לי מחשב Dell Inspiron i7359-2435SLV 13.3 Inch 2-in-1 Touchscreen Laptop (6th Generation Intel Core i5, 4 GB RAM, 500 GB HDD) קורה לי לעיתים רחוקות שאני סוגר את המסך, בא לפתוח את המחשב אחרי שעה ואני רואה שבמקום להתשחרר ממצב המתנה, המחשב עולה כאילו התדלקתי את המחשב אחרי שהיה כבוי. ממה נובעת הבעייה? יש עליו windows 10, ובנוסף החיפוש קבצים מאוד איטי, אם בכלל עובד. גם האייקונים של האופיס לדוגמא לא הותקנו אף לא בתפריט START אחרי ההתקנה של האופיס. מאיפה הבעיות האלה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אז ככה, יש לי לוח ASUS A7A266 , חיברתי הכל כמו שצריך (חשמל) וכשאני מחבר אל הספק את הכבל חשמל, הספק ישר נדלק, המאוורר שעל המעבד מתחיל לעבוד ואני שומע את ה-HD וה-CDROM שהם פועלים, אבל המסך לא נדלק. חשבתי שהספק לא מתאים ללוח (ספק ישן) , אז יש לי ספק ישן אחר שניסיתי גם איתו, כשאני מחבר הכל ואז מחבר לחשמל, הנורה שעל הלוח נדלקת, אך המחשב לא נדלק, ועל הלוח חיברתי כמו שצריך את הכפתור של ה-POWER SW וניסיתי לקצר בין עוד פינים שם במחשבה שאולי לא שמתי טוב את ה-POWER SW, אך הוא לא נדלק בשום מקרה! אתם יכולים לעזור ולומר לי למה הספק הראשון ישר מפעיל את המחשב ורק תמונה לא רואים ולמה הספק השני רק מראה שהוא תקין (הנורה שעל הלוח עובדת) אך אי אפשר להפעיל איתו את המחשב? זה די דחוף, המחשב פתוח…

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  12. יש לי מחשב נייד HP לפני כמה ימים שכיביתי את המחשב הוא התחיל להוריד עדכונים, אבל כיביתי את המחשב ממש פיזית עם הכפתור כי לא רציתי אותם עכשיו המחשב לא עובד, אחרי החלון של הסמל של HP וWINDOWS נפתח חלון שחור של START WINDOWS NORMALLY או REPAIR שאני מנסה להתחיל מחשב נורמלי לא עובד וגם כשאני מנסה להכנס דרך מצב בטוח בשניהם זה חוזר למסך השחור ניסיתי גם להכנס בf11 לשחזור של HP וכל השחזורים של התאריכים האחרונים של הגיבויים לא עובדים אז כנראה צריך לפרמט אין בעיה בדיסק קשיח בדקתי את זה עכשיו יש איזשהי דרך לגבות את הדברים שיש לי על המחשב אפילו אם הוא לא נדלק ? כי פרמוט פשוט ימחוק לי הכל

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  13. שלום רב, רכשתי לפטופ אסוס דגם gl503vd, התקנתי עליו מאפיה 3,ושמתי לב לאיטיות נוראית שלא אופיינית לכרטיס המסך, פתחתי את מנהל המשימות, ולהפתעתי גיליתי שהווינדווס 10 משתמש רק ב gpu intel המובנה במחשב ואילו ה gtx 1050 באפס אחוז ניצול! שיניתי בהגדרות לוח הבקרה של nvidia שישתמש רק בו, לא עזר, עדיין השתמש רק במובנה, אפילו הפכתי את המובנה ללא זמין דרך מנהל ההתקנים, ולהפתעתי ראיתי שלמרות שבמנהל ההתקנים הופיע הכרטיס gtx 1050, בפועל היה נראה כאילו לא מותקן הדרייבר, כלומר, כשבאתי לשנות רזלוציה ב ווינדווס לא היה ניתן וכשלחצתי על מתאם התצוגה היה רשום רק מנהל תצוגה בסיסי של מייקרוסופט.. הסרתי את הדרייבר של הכרטיס כולל הסרה גם ממנהל ההתקנים, אותה התוצאה, המחשב רואה אומנם…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by adi518,

היום הרכבתי מחשב חדש עם לוח של GIGABYTE EP45-DS3 וכרטיס מסך של ATI ה-4850. בקיצור...אני מדליק ת'מחשב הכל עובד סבבה כאילו אבל!@# וזה אבל גדול הכרטיס פשוט מתחמם בצורה מטורפת והמאורר אולי עובד על 10% מהמהירות שלו...ואפילו יש טיפה ריח..לא של שרוף אבל ריח קצת מוזר. בכל מקרה אני מפחד להמשיך להתעסק עם המחשב לפני שאני מבין למה זה קורה ואם זה טבעי או לא. אני רק יכול לציין שעשיתי חיפושים בגוגל קצת וזה..וברוב המקרים מדובר במצבים של התחממות שהפתרון להם הוא במצב שכבר אחרי מערכת ההפעלה ולא לפני שזה מה שמוזר. המחשב נדלק המאוור רץ חזק ואז יורד משמעותית והכרטיס פשוט מתחמם בצורה מטורפת..זה לא הגיוני תודה רבה לכל שישפוך קצת אור על התופעה המוזרה הזאת...

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by maxth,

שלום ברשותי מחשב נייד של asus דגם zenbook ux510ux-cn135t מידע חומרה בלינק ברצוני לברר האם ניתן להטעין את המחשב הנייד דרך חיבור usb type c ניסיתי לברר לבד בגוגל אך ללא תוצאה קונקרטית אשמח לעזרתכם תודה

• 5 תגובות
    • 15.8k צפיות
  16. Started by Adirz0,

שלום לכל חברי הפורום , למי שיודע ולמי שלא , יש לי מחשב "חדש" (הוא כבר לא כזה חדש) AMD 3800 X2 DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D GSKILL 1GBx2 400MHZ לא זוכר תדגם , משהו עם HV בסוף. ENERMAX 535w NoiseTaker בקיצור , מאז שקניתי את המחשב (חצי שנה בערך) , היו מסכים כחולים בלי סוף , פשוט כל הזמן ובכל מצב. עברתי עם המחשב הרבה... בסופו של דבר המחשב הגיע לנועה קומפ (שמשם הזיכרונות נקנו) והם גילו שהבעיה היא בזכרונות והחליפו ל- HV (היו לי GSKILL ZX). בקיצור , המחשב חזר מלפני שבוע , והכל עובד פיקס בלי בעיות. פתאום היום אני משחק CS:S , המשחק נתקע , ובום מסך כחול. אמרתי בסדר , בטח באג או עומס , הדלקתי תמחשב מחדש , נכנסתי שוב ל- STEAM , אני נכנס שוב למשחק , ושוב - מסך כחול. אמרתי לעצמי שזה כבר…

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  17. Started by Roni Y,

יש לי דיסק און קי 128 גיגה וזה מראה לי רק 32 גיגה. איך מסדרים?

• 14 תגובות
    • 9.5k צפיות
  18. Started by Reut Lahiani Shemer,

היי יש לי מסך חדש, פחות משנה פתאום יש פס ורוד ולא בכל מקום שאני נמצאת, למשל באתרים הוא לא מופיע בעיקר בתוכנות לייטרום פוטושופ וכו.. האם אפשר לסדר את זה?

19. Started by dor_dru,

אילו עוד פפקודות קיימות בדוס בסגנון של ipconfig?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by seladlev,

היי, כאשר אני מדליק את המחשב אין תמונה במסך ונשמע כי הוא נדלק אי אפשר לכבות אותו גם לא עם כיבוי כוח(לחיצה על מתג ההפעלה למשך מספר שניות) הספק בעל 24 פינים ומכיוון שברשותי ספק 20 פינים יסיתי להחליף אותו בחשד שהוא הבעייתי וזה לא פתר את הבעיה ניעסיתי לנתק את כל החיבורים מאחורה פרט לכבל מתח ובכל למסך אשמח לעזרתכם

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by avi.hagit,

שלום לכולם וערב טוב קניתי סוף סוף מחשב חדש מחשב שאתם בפורומים המלצתם לי יש לי בעיה אם הדיסק קשיח של 160 gb לאחר שהתקנתי את הוינדוס xp sp2 שלי המחשב מזהה לי רק 131 gb יש למישהו מושג למה זה קורה לי לא נראה לי שהוא אמור להעלים לי 29 gb תודה מראש לכול העוזרים

• 6 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.