עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. במשך שנה שלמה הכל עבד מעולה . לפני יומיים ניתקתי את הכבל של הרמקול מהיציאה הירוקה (ראשית) של הכרטיס קול וניסיתי לחבר לכבל הזה עוד 2 רמקולים- רציתי שיהו מחוברים ליציאה אחת 3 רמקולים. זה לא עבד. אז חיברתי בחזרה את הכבל ליציאה הירוקה כמו שתמיד היה ומאז היציאה הזו לא עובדת! הכרטיס קול של הלוח אם הזה הוא 7.1 אז חיברתי ליציאות אחרות ומהן כן שומעים. אז נראה לי שנשרפה לי היציאה הרשאית של הכרטיס קול. כי כל היציאות האחרות עובדות אבל שומעים מהן צליל היקפי ולא את הצליל הראשי שאמורים לשמוע. עכשיו מה אני עושה? יש מצב לתקן את זה? פירמטתי את המחשב כי חשבתי שזה משהו בהגדרות, ועדיין לא עובדת היציאה הראשית של הכרטיס קול. בבקשה תעזרו לי. לא בא לי לקנות לוח אם חדש (עולה 500 שקל) או כרטיס קול…

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  2. Started by UNDERDOG,

לאחרונה המחשב שלי מפעיל את עצמו כאשר אני משחק במשחק בדקתי טמפרוטרה והיא לא עולה על 53 המעבד שלי הוא 3000 754 בלי אובר קלוק עכשיו פעם אחרונה שזה קרה צצה לי הודעה מוזרה על כך שהוינוס שלי לא מקורי ולכן נגרמת שגיאה השאלה היא האם הווינדוס יכול לגרום לנפילה של המחשב בעקבות השגיאה הזאת ואיך אני יכול לטפל בבעיה

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  3. Started by BandiT,

עשיתי RESTART ומאז זה מה שהופיע.. יש לי הארד דיסק שמחובר באמצעות SATA יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? http://www.zahi-il.net/up/files/jmxymztkczdontzm5qnz.jpg

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  4. Started by nissim segev,
  5. Started by אחיה1,

הסרתי תוכנה של סינון לאינטרנט של חברת אתרוג ע"י תוכנת ריבו למרות שבעיקרון חייבים קוד כדי להסיר אותה ועד עכשיו אין לי אינטרנט בגלל זה אשמח אם משהו יוכל לעזור לי בזה וכן אם מישהו יודע איך עושים איפוס מחשב עם התקן usb חיצוני כי המחשב גם לא נותן לי לעשות איפוס צרפתי תמונות

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  6. בבקשה אני צריך עזרה בזה למה אני ממש הסתבכתי... מי שיוכל לעזור אני ממש ישמח :s05: :s05: :s05:

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  7. יש לי בעיה אני לא יכול ליפתוח קיבצי WMV עם המדיה פלייר הוא אומר שמשהו אחר לא נותן לי ליפתוח אותו ולא אומר לי מה בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  8. Started by מאור247,

איזה גירסה טובה יותר Microsoft Windows Vista Ultimate x64 או Microsoft Windows Vista Ultimate x86 ובמה???

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  9. Started by abr328,
    • 0 תגובות
    • 511 צפיות
  10. Started by xnimrod,

שלום אני צריך עזרה דחוףףף. קניתי עכשיו מצלמת ip ויש לי נתב אלחוטי בעסק ואני לא יודע כיצד לקשר בינהם שאני יוכל ראות מרחוק את מה שהמצלמה רואה??? יש לי כתובת ip קבועה וכל מה שצריך. האם תוכל להסביר לי איך אני מגדיר את הנתב שלי שיתקשר עם המצלמה??? יש לי router של samsung חדש של חברת בזק. תודה רבה נמרוד.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  11. Started by shushon,

שלוש שאלות: 1 האם זה שכיח שחיישן טמפ' של המעבד מזייף בצורה גסה? 2 בהנחה שמחשב נקי, מאוורר תקין, חיישן טמפ' תקין ועדיין המעבד חם מאד האם ייתכן שהבעיה במעבד עצמו? 3 האם תצוגת הטמפ' של המעבד המוצגת בביוס/speedfan/mbm מסתמכת על אותו חיישן?

12. Started by EviLeader,

שלום לכולם. החלפתי משחה תרמית למעבד ועכשיו המחשב לא עולה. אני פותח את המחשב הוא מגיע לקטע של טעינת הווינדוס ואז שאמורה לעלות התמונה עם בחירת שם המשתמש זה לא עולה והמסך נכבה.. יענו אין לו מקור לקחת את התמונה. אני די משתגע ואין לי מושג מה יכול לגרום לזה.. הייתכן שהכרטיס מסך הלך? דחוף דחוף ודחוף! תומר

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  13. Started by studio,

לגבי הבעיה מהשרשור הקודם - חוסר תצוגה בעת חיבור כרטיס מסך מסוג ATI 2600PRO ללוח אסוס שברשותי עם מסך סמסונג 971P. הנני זקוק לעזרה לאחר נסיונות והתפתחויות: עשיתי נסיון של העלאת קצב רענון המסך מ-60HZ ל-75HZ והתוצאה נתנה תצוגה של הויסטה בלבד - כלומר, לא הייתה תצוגה כלל עד שהויסטה עלתה במלואה. עם הרבה שמחה התקנתי דריבר לכרטיס מסך (עדכני מהאינטרנט כמובן) וברגע שהותקן הדריבר - שוב נעלמה לה התצוגה ולא חזרה. גם עכשיו כשאני מנסה את אותה השיטה - אין תצוגה.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  14. היי קרס לי המחשב וכשהגדלתי אותו הוא ביקש לעשות ריבוט משום מה וניסיתי לכבות ולהדליק ואחרי כמה זמן הכנסתי לביוס וראיתי שרשום שאין כונן m2 שמחובר עכשיו הווינדוס מותקן על אותו כונן והוא לא מזהה אותו ואני לא יודע איך לעשות שהוא יזהה אותו אני ממש צריך את זה אני כבר מהבוקר מנסה לתקן את זה זה מחשב די חדש

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  15. Started by shimon18,

אההה אחים שלי יש לי בעיה במחשב , באתי לפרמט את המחשב ומתי שהמחשב היה צריך לעשות ריסט הוא פשוט לא נידלק. ואחרי זה כול פעם שאני מדליק את המחשב הוא לא מספיק להגיע להטענה של הוינדוס והוא מיתכבה לי. מה זה ? ומה אני יכול לעשות בנוגע לזה ? המפרט: לוח: asus p5s800 vm מעבד: pentium 4 2.6ghz זכרון: 2*256 חברה לא מוכרת כרטיס מסך: radeon9250

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  16. Started by Plazmata,

הסידירום מקבל חשמל נפתח והכל אבל לא מופיע בחלון של המחשב שלי...בבקשה אם מישהו יודע איך לעזור ליי שיגיבב...

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  17. אני מקושר אוטמטי מהפלאפון למחשב דרך אפליקציית "קישור אל וינדוס" השאלה שלי איך מתבצע קישור גם כשאני מכבה את הבלוטוס והwifi ? לא נשמע לי הגיוני כל כך.. אשמח להסבר

18. Started by ohadge,

אתמול פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים נחוצים כולל העידכונים. דרייבר השמע הוא של חברת REALTEK. הפלט עובד בצורה תקינה אך משום מה אינני יכול להקליט. ביצעתי את כל הקונפיגורציה שצריך לבצע ואפילו בהגדרות התוכנה הוא מזהה לי את המיקרופון, אך בבדיקה חומרה מכווני הקול אינם עולים כאילו אין לי מיקרופון. איך אני פור בעיה זו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  19. Started by tz2000,
    • 0 תגובות
    • 508 צפיות
  20. Started by סוזי,

שלום , קניתי מתאם רשת של tp-link לחבר ווי פיי למחשב נייח ואני לא מצליחה להצקין אותו זה הגיע עם תקליטור שמשום מה המחשב לא מזה אותו מה אני צריכה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  21. (לפני שאני מתחיל חשוב להגיד שאני ממש בעד אובונטו ואין להיבהל מזה שאני לא מצליח להעלות את הווינדוס) התקנתי את האובונטו דרך פרטישן מג'יק 8 וכשאני רוצה להעלות את המחשב מהווינדוס הוא אומר שחסרים לי שניי קבצים (לא זוכר את שמם...) ומאתחל את המחשב... אני יפרמט רק כמוצא אחרון... תודה מראש....

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  22. שלום : יש לי נייד inspiron 6400 שגם לפי המפרט שלו וגם לפי מיטב זכרוני הצלחתי לחבר אליו פעם מכשיר בלוטוט - אבל עכשיו הוא לא מציג אותו בDEVICE MANAGER . למי פתרונים ? אני עובד על XP SP2 אני מנסה לחבר אליו IMATE JAM

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  23. Started by Talyos231,

היי חברים אני חדש פה. אני צריך עזרה עם התקנת ווינדוס על ssd . אני שיניתי את ההגדרות בbios ואז התקנתי את הווינדוס דרך דיסק און קי. לאחר ההתקנה הווינדוס לא עולה וכל פעם מופיע שאין קובץ או דיסק אתחול. העניין הוא שאם אני מחבר את דיסק און רי עם ההתקנה של ווינדוס אז הווינדוס כן עולה. יש לציין שהפכתי את כל התפריט ביוס וגם החזרתי להגדרות ברירת מחדל ועדיין זה ככה. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים