תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
איך שאני מפעיל את המחשב הוא נכבה ואפילו הווינדוס לא עולה! ליפני שזה קרה ניקיתי את המחשב הוצאתי את הזיכרון והכטיס מסך ניקיתי והחזרתי כמו שזה היה ועכשיו יש את הבעיה. המחשב לא עושה ריסטרט פשוט נכבה. אמרו לי במקום אחר לחבר מחדש את הכבלים עשיתי את זה וזה לא עזר. עזרה בבקשה!!!
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אתמול פירמטטי את כונן C ובהתחלה היה נראה שהכל בסדר... חוץ מהדרייבר ללוח כי האתר של אלבטרון לא עבד אבל זה לא משנה כרגע. קיצר התחלתי להוריד תוכנות ועידכונים וזה...ופתאום המחשב עשה ריסטרט. מאז המסך נדלק אבל פשוט שחור... ניסיתי לנתק אותו מהמחשב והוא מזהה שהמסך התנתק.. כלומר אני רואה את ההודעה NO SIGNLE. שאני מחבר אותו חזרה שוב המסך פשוט שחור... אם אני עושה ריסט אז המסך מתחיל לעלות ודווקא כן רואים את ההתחלה (שאני אומר התחלה אני מתכוון ממש למסך הראשון ראשון) ואז הכל פשוט נעשה שחור... ניסיתי לחבר את מסך ממחשב אחר אומנם בחיבור דיגיטלי (הלבן) ולא אנאלוגי (הכחול) אם זה משנה משהו וקורה אותו דבר. הלך לי הכרטיס מסך? מה קורה פה? (לכל אלה שעוד לא הבינו אני כותב ממחשב אחר)
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני משתמש בנתב 524up של d-link המחובר למחשב הראשי (נייח) בחיבור חוטי. מחשב השני ( גם הוא נייח) מחובר אלחוטית באמצעות ה- usb ל -dwl-g132 של d-link. הבעיה: בגלישה רגילה הכל עובד תקין ומהיר 7/24 (חיבור adsl לבזק). בחיבור emule גם עובד תקין ומהיר (גם עם שני המחשבים מורידים קבצים) אולם לאחר מספר שעות של פעילות "נתקע" המחשב השני המחובר אלחוטית. הכוונה ב"נתקע" הינה שהמחשב עדיין פועל (מאווררים פועלים, אור עכבר דולק) אולם שום פעולה (הזזת ולחיצת עכבר או הקשת מקשים) אינה מעוררת את המסך שנמצא במצב המתנה ואין שום תצוגה, כאשר הפתרון היחידי הינו ביצוע reset למחשב - ואז לא מתחבר ה - usb אלא רק לאחר שאני מבצע ניתוק וחיבור ה - usb מחדש (כאמור ללא הפעלת ה emule המסך מתעורר והכל תקין, מחובר …
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שאני נכנס לאתרים שמציגים וידיאו למשל ארץ נהדרת ושם את אחד הקטעים שמה משום מה אני רואה את הכל בהילוך מהיר וזה בכל אחד מהקטעים וגם באתרים אחרים כמו סלקום משהו עם ההיפ אין לי מושג איך לסדר את זה ניסיתי הכל כולל את הפתרונות של ה showcast הזה וזה לא עובד תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני מקושר אוטמטי מהפלאפון למחשב דרך אפליקציית "קישור אל וינדוס" השאלה שלי איך מתבצע קישור גם כשאני מכבה את הבלוטוס והwifi ? לא נשמע לי הגיוני כל כך.. אשמח להסבר
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
- 1 follower
-
-
במשך שנה שלמה הכל עבד מעולה . לפני יומיים ניתקתי את הכבל של הרמקול מהיציאה הירוקה (ראשית) של הכרטיס קול וניסיתי לחבר לכבל הזה עוד 2 רמקולים- רציתי שיהו מחוברים ליציאה אחת 3 רמקולים. זה לא עבד. אז חיברתי בחזרה את הכבל ליציאה הירוקה כמו שתמיד היה ומאז היציאה הזו לא עובדת! הכרטיס קול של הלוח אם הזה הוא 7.1 אז חיברתי ליציאות אחרות ומהן כן שומעים. אז נראה לי שנשרפה לי היציאה הרשאית של הכרטיס קול. כי כל היציאות האחרות עובדות אבל שומעים מהן צליל היקפי ולא את הצליל הראשי שאמורים לשמוע. עכשיו מה אני עושה? יש מצב לתקן את זה? פירמטתי את המחשב כי חשבתי שזה משהו בהגדרות, ועדיין לא עובדת היציאה הראשית של הכרטיס קול. בבקשה תעזרו לי. לא בא לי לקנות לוח אם חדש (עולה 500 שקל) או כרטיס קול…
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלפתי משחה תרמית למעבד ועכשיו המחשב לא עולה. אני פותח את המחשב הוא מגיע לקטע של טעינת הווינדוס ואז שאמורה לעלות התמונה עם בחירת שם המשתמש זה לא עולה והמסך נכבה.. יענו אין לו מקור לקחת את התמונה. אני די משתגע ואין לי מושג מה יכול לגרום לזה.. הייתכן שהכרטיס מסך הלך? דחוף דחוף ודחוף! תומר
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
הי, לאחרונה רכשתי (באמת) את Command and conquer 3, וכשאני משחק בו, מדי פעם - כל התצוגה מתחילה להשתגע - מופיעים קוים, נקודות וצבעים הזויים והכל נדפק. אני יוצא מהמשחק - וגם בwindows זה נראה מוזר, רק אחרי restart זה מפסיק. זה לא קרה לי עד עכשיו בכלל עם אף משחק אחר, אז זה דיי מעצבן.. עידכנתי את הdriver, ובתמורה התדירות של התופעה הזו קצת ירדה, אבל מחוברת לי גם טלויזיה למחשב, ואם אני לא עושה לטלויזיה Disable כל פעם שמשחק משנה את הרזולוציה של המסך או שאני עושה restart, הרזולוציה יורדת מ1280X1024 ל1024X768, שזה גם מאוד מעצבן, וזה קורה רק מאז שעידכנתי את הDriver. מה אפשר לעשות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
עשיתי RESTART ומאז זה מה שהופיע.. יש לי הארד דיסק שמחובר באמצעות SATA יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? http://www.zahi-il.net/up/files/jmxymztkczdontzm5qnz.jpg
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
לגבי הבעיה מהשרשור הקודם - חוסר תצוגה בעת חיבור כרטיס מסך מסוג ATI 2600PRO ללוח אסוס שברשותי עם מסך סמסונג 971P. הנני זקוק לעזרה לאחר נסיונות והתפתחויות: עשיתי נסיון של העלאת קצב רענון המסך מ-60HZ ל-75HZ והתוצאה נתנה תצוגה של הויסטה בלבד - כלומר, לא הייתה תצוגה כלל עד שהויסטה עלתה במלואה. עם הרבה שמחה התקנתי דריבר לכרטיס מסך (עדכני מהאינטרנט כמובן) וברגע שהותקן הדריבר - שוב נעלמה לה התצוגה ולא חזרה. גם עכשיו כשאני מנסה את אותה השיטה - אין תצוגה.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
בבקשה אני צריך עזרה בזה למה אני ממש הסתבכתי... מי שיוכל לעזור אני ממש ישמח :s05: :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי חברים אני חדש פה. אני צריך עזרה עם התקנת ווינדוס על ssd . אני שיניתי את ההגדרות בbios ואז התקנתי את הווינדוס דרך דיסק און קי. לאחר ההתקנה הווינדוס לא עולה וכל פעם מופיע שאין קובץ או דיסק אתחול. העניין הוא שאם אני מחבר את דיסק און רי עם ההתקנה של ווינדוס אז הווינדוס כן עולה. יש לציין שהפכתי את כל התפריט ביוס וגם החזרתי להגדרות ברירת מחדל ועדיין זה ככה. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
דפדפן אדג'. לא יזמתי כל חסימה. מה יכולה להיות הסיבה? מקבל הודעה בנוסח - www.youtube.com חסום www.youtube.com סירב להתחבר. ERR_BLOCKED_BY_RESPONSE
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלוש שאלות: 1 האם זה שכיח שחיישן טמפ' של המעבד מזייף בצורה גסה? 2 בהנחה שמחשב נקי, מאוורר תקין, חיישן טמפ' תקין ועדיין המעבד חם מאד האם ייתכן שהבעיה במעבד עצמו? 3 האם תצוגת הטמפ' של המעבד המוצגת בביוס/speedfan/mbm מסתמכת על אותו חיישן?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
איזה גירסה טובה יותר Microsoft Windows Vista Ultimate x64 או Microsoft Windows Vista Ultimate x86 ובמה???
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה דחוףףף. קניתי עכשיו מצלמת ip ויש לי נתב אלחוטי בעסק ואני לא יודע כיצד לקשר בינהם שאני יוכל ראות מרחוק את מה שהמצלמה רואה??? יש לי כתובת ip קבועה וכל מה שצריך. האם תוכל להסביר לי איך אני מגדיר את הנתב שלי שיתקשר עם המצלמה??? יש לי router של samsung חדש של חברת בזק. תודה רבה נמרוד.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא יכול ליפתוח קיבצי WMV עם המדיה פלייר הוא אומר שמשהו אחר לא נותן לי ליפתוח אותו ולא אומר לי מה בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
-
חייב את עזרת אנשי המקצוע פה, לא מצליח להכנס חזרה לשנות את ההגדרה כי זה קובץ EXE לא מצליח לפתוח chrome ועוד מלא דברים שהם EXE..... מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום , קניתי מתאם רשת של tp-link לחבר ווי פיי למחשב נייח ואני לא מצליחה להצקין אותו זה הגיע עם תקליטור שמשום מה המחשב לא מזה אותו מה אני צריכה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
(לפני שאני מתחיל חשוב להגיד שאני ממש בעד אובונטו ואין להיבהל מזה שאני לא מצליח להעלות את הווינדוס) התקנתי את האובונטו דרך פרטישן מג'יק 8 וכשאני רוצה להעלות את המחשב מהווינדוס הוא אומר שחסרים לי שניי קבצים (לא זוכר את שמם...) ומאתחל את המחשב... אני יפרמט רק כמוצא אחרון... תודה מראש....
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היי ממחפש תוכנה גרפית לניהול תקלות וינדוס שתעלה מUSB ואוכל להפעיל אותה כשמערכת ההפעלה לא עובדת .ולתקנה בעצם. מה מומלץ היום ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-