עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מחשב נייד ASUS בן שנה וחצי. בחודשיים האחרונים משמיע צליל כאילו שהכנסתי משהו לUSB. זה קרה אחת לכמה דקות, עכשיו זה החמיר וזה ממש כל שנייה. גם בסרגל אני רואה קפיצות של התראת הכנסת התקן וגם שומעים צליל מערכת. מה הבעיה? ASUS שלחו לי עדכוני רכיבים BIOS ועדיין לא ביצעתי. האם זה יספיק?

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  2. Started by סוזי,

שלום , קניתי מתאם רשת של tp-link לחבר ווי פיי למחשב נייח ואני לא מצליחה להצקין אותו זה הגיע עם תקליטור שמשום מה המחשב לא מזה אותו מה אני צריכה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  3. כל מה שמצאתי ברשת ממש לא הועיל.

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  4. הי, אני עושה סטרימינג עם כרטיס לכידת וידאו USB במשך תקופה דרך מחשב סטרימינג ייעודי (זאת אומרת שאני מסטרים עם שני מחשבים - מחשב גיימינג ומחשב סטרימינג). יום אחד אני מדליק את המחשב סטרימינג ורואה את צבעי הקשת במקום את מה שאני רואה במוניטור, היום החלפתי בין הכבלים והבנתי שברגע שאני מנתק את הכבל של המסך הראשי (המסך של המחשב גיימינג) אני מקבל את השידור תקין למחשב סטרימינג. כששני הכבלים עובדים בו זמנית אי אפשר לקבל שידור למחשב סטרימינג. עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  5. קניתי מחשב אישי חדש - Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAH8 15.6" Core i7 - ויש לי Macbook Pro מהעבודה. קיבלתי מהעבודה תחנת עגינה שתומכת בMac, והנחתי שהיא תתמוך גם במחשב לנובו. בתיאור של המחשב בלינק כתוב ספציפית: 1x USB-C® 3.2 Gen 1 (support data transfer, Power Delivery and DisplayPort™ 1.2) שאלתי את הGPT והוא אמר שגם אם אני לא אקבל פיצ'רים מסוימים של Thunderbolt כמו 4K בשני מסכים או daisy-chaining, זה כן אמור להתחבר ולעבוד (יש לי מסך שמחובר בDP לHDMI, מקלדת ועכבר עם USB לכל אחד, וכמובן טעינה). אני מחבר את המחשב החדש לעמדת הטעינה דרך הUSB-C, והוא לא מעביר כלום חוץ מהטעינה (לא מסך לא מקלדת ולא עכבר). מישהו יודע להגיד למה זה? אנ…

6. היי, יש ברשותי שתי נתבים: אחד של Audiocodes שקיבלתי מתקופת היותנו לקוחות ב012 ועוד אחד שרכשתי מזמן Edimax wireless 802.1 ln אנחנו כרגע מחוברים עם סיבים של פרטנר 300 מגה - הכוללת שכירות נתב TechnicolorTG789 (יש בנוסף אל הנתב קופסה שחורה קטנה שאין לי מושג מההשימוש שלה) לאחרונה גיליתי שאפשר להשתמש בנתב הפרטי ובכך לחסוך את עלות ההשכרה רק שפרטנר לא ממהרת לנדב את המידע כיצד להתחבר. האם מישהו פה ידע להסביר לי איך עושים את ההחלפה? הגדרות במחשב וכו'? כמו כן מישהו יודע מה השימוש של הקופסה השחורה המחוברת לנתב ומשם לשקע הטלפון? המון תודות

7. Started by ilanb0,

דפדפן אדג'. לא יזמתי כל חסימה. מה יכולה להיות הסיבה? מקבל הודעה בנוסח - www.youtube.com חסום www.youtube.com סירב להתחבר. ERR_BLOCKED_BY_RESPONSE

8. המחשב הנייד עשה עדכונים לוינדוס 11. כיצד מחזירים לוינדוס 10 ?

9. Started by toys in space,

למישהו פה יש מסך יד שנייה או תואם למחשב נייד dell vostro 3583? אני צריך את המחשב דחוף כי אין לי מחשב חליפי ורצון לחכות חודש וחצי עד שיגיע מחול.

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  10. Started by איתי מור,

הפוסט: היי, אני מתמודד עם בעיה מתסכלת שממש לא מצליח לפתור לבד – כל עזרה תתקבל בברכה. רקע: לפני התקלה היה לי מחשב עם לוח TUF B450M-PLUS ומעבד שעבד מצוין. ברגע שהתחילו הבעיות – המחשב התחיל לכבות את עצמו סתם ככה, להיכנס ללופים של ריסטארט, ולפעמים לעלות ל-Windows לדקה ואז לקרוס. חשבתי שהבעיה בלוח אם או במעבד, אז שדרגתי את שניהם: לוח אם חדש: ASUS Prime B550M מעבד חדש גם ה-RAM הוחלף ספק כוח תקין, טמפרטורות תקינות, אין בעיה בקירור ומה אז? לפעמים ה-BIOS עולה, לפעמים אפילו הוא קורס ומאתחל את עצמו ניסיתי להתקין Windows מחדש דרך כונן חיצוני – ההתקנה התחילה, אבל שוב הכל קרס ניסיתי לאפס את Windows וזה נתקע באמצע הסרתי את הכונן החיצוני – ועכשיו הוא בכלל לא מעלה Windows הכונן הפנימ…

11. Started by regevk.80,

שלום לכולם , אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב שישמשו אותי גם למוזיקה וגם לגיימינג. חשוב לי גם העוצמה עם צליל נקי. חשבתי על אלו : Edifier R1855DB 2.0 למישהו יש ניסיון איתם? האם יש לכם המלצה טובה?

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  12. האם ישנה אפשרות למצאן?

13. אני מקושר אוטמטי מהפלאפון למחשב דרך אפליקציית "קישור אל וינדוס" השאלה שלי איך מתבצע קישור גם כשאני מכבה את הבלוטוס והwifi ? לא נשמע לי הגיוני כל כך.. אשמח להסבר

14. במידה ורשת הווי-פיי של המחשב שלי (חלונות 10) מפסיקה לעבוד (נעלמת או עדיין קיימת אבל לא באמת מחוברת לאינטרנט) אני רוצה שהמחשב יתחבר לרשת ווי-פי אחרת באופן אוטומטי. איך אני גורם לזה לקרות? תודה

15. Hi everyone, I’m planning to upgrade my PC’s storage and need some advice on choosing the best SSD for fast boot times and smooth gaming performance. I currently have an older SATA SSD and want to switch to an NVMe drive. I’m considering drives like the Samsung 980 Pro or WD Black SN850X, but I’m unsure if there are better options in terms of price-to-performance. My motherboard supports PCIe 4.0, and I’m looking for something in the 1TB or 2TB range. Any recommendations or things I should look out for when making this upgrade? Are there noticeable differences in load times between mid-range and high-end NVMe drives for gaming? Thanks for your help! hill climb racing

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  16. היי ממחפש תוכנה גרפית לניהול תקלות וינדוס שתעלה מUSB ואוכל להפעיל אותה כשמערכת ההפעלה לא עובדת .ולתקנה בעצם. מה מומלץ היום ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  17. Started by tood24,

היי איני מצליח להתקין תוספים במחשב PC וינדוס 11 בניסיון להתקנת התוסף יוצאת הודעה "החבילה לא חוקית " בקספרסקי לא הייתה לי בעיה כזו רק באיסט התוספים של ,מקס,שופרסל וכדו תודה

18. לא רואה שהאפשרות להגביר את מהירות ההקרנה קיימת כאשר צופים בטלוויזיה. למה? אולי צריך להכנס לחשבון שלי כדי לקבל את האפשרות הזו (במחשב גם כצופה לא רשום, ניתן לשנות מהירות).

19. Started by Noam daatheist,

הי לכולם.. אנסה לקצר ככל האפשר.. יש לי ראוטר/מודם של בזק, ממנו כבל ארוך שמגיע לראוטר נוסף )tp link ax50( עד עכשיו הכל עבד חלק.חיברתי את הראוטר של בזק לחיבור Lan בטיפי לינק. הכל עבד עד שפרצו לי למחשב/ראוטר לפני מספר ימים. התקנתי ווינדוס חדש, הכל עבד אבל עדיין רציתי לעשות ריסט לראוטר טיפי כדי לעדכן פירמוור. עשיתי ריסט, הורדתי dhcp החיבורים אותו הדבר.אבל אין אינטרנט. ניסיתי להגדיר את הראוטר כap אבל לא ממש עוזר. אני מאמין שזה קשור לכך שהראוטר שבו הdhcp פעיל עובד בטווח של בזק 10.0.0.0 ולא 192 כמו הטיפי. מה אני עושה לא נכון?

20. אהלן חברים יש לי לפטופ asus zen pro due 15.6 יחסית חדש ללא אחריות (ebay) ונשפך לי קפה עליו, אחרי שבוע המסך טא'צ לא עבד , ועכשיו הוא לגמרי לא נדלק , צריך אוברול... אני יודע שלא הייתי צריך להדליק אותו .. עשיתי טעות... מחפש מעבדה מומלצת במרכז שטובים בתיקון קורוזיה ושלא ישחטו אותי במחיר. אשמח אם יש לכם המלצות על בסיס נסיון אישי תודה רבה 🙏

21. שלום לכולם מתחבר למחשב מרוחק דרך צקפיינט , עם כבל לא מתחבר למחשב מרוחק. כשמנתק כבל רשת , ועובר לאלחוטי זה מתחבר למחשב מרוחק. עשיתי עדכונים לוינדוס יש לי אינטרנט מהיר בבית , החלפתי כבל רשת. איפה יכולה להיות חסימה ?

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  22. שלום, ברשותי מחשב חדש בין חודשיים asus zenbook duo 2024. שאני משנה במחשב לקצב רענון של 120 הרץ אני שם לב שיש מין הבהובים קלים כאלה במסך,יש לציין שצריך ממש ממש לשים לב לזה רק חדי עין יבחינו אבל זה מציק לי שיש את זה בכלל. שאני משנה ל60 אין את זה. האם זה בעיה או שצריך לשנות משהו בהגדרות?

23. Started by Talyos231,

היי חברים אני חדש פה. אני צריך עזרה עם התקנת ווינדוס על ssd . אני שיניתי את ההגדרות בbios ואז התקנתי את הווינדוס דרך דיסק און קי. לאחר ההתקנה הווינדוס לא עולה וכל פעם מופיע שאין קובץ או דיסק אתחול. העניין הוא שאם אני מחבר את דיסק און רי עם ההתקנה של ווינדוס אז הווינדוס כן עולה. יש לציין שהפכתי את כל התפריט ביוס וגם החזרתי להגדרות ברירת מחדל ועדיין זה ככה. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 409 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.