עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by hai555,

---------- קיבלתי את התשובה מחיפוש ברשת .

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  2. Started by kuriz,

שלום לכולם.. יש לי בעיה עם המחשב ואני אשמח לכל עזרה אפשרית אתמול הזזתי את המחשב קצת כדי לבדוק אם הכבל רשת מחובר ופתאום המסך נהיה מטושטש והמחשב השמיע צפצופים. כיביתי אותו ווידאתי שכבל המסך מחובר טוב ושהHD והRAM גם יושבים טוב. אח"כ הדלקתי אותו וכלום לא קרה... זאת אומרת, הוא נדלק אבל המסך לא. חיכיתי לשמוע את המוזיקה שמופיעה כשמערכת ההפעלה עולה אבל לא היה שום דבר (אולי כי הוא עשה disc checking). ניתקתי את המסך מהמחשב והופיע עליו הודעה שאומרת שהכבל נותק- אז הבעיה היא לא במסך כי הוא יכול להציג משהו. ניסיתי גם להעלות אותו עם רכיב אחד כל פעם (HD או RAM ) אבל כלום לא עזר.. נ.ב. אין במחשב כרטיס הרחבה למסך..יש רק on board במארז של המחשב (וגם מבחוץ) בדקתי את החיבורים והכל יושב טו…

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  3. שלום. היום בצהריים התחילה לי בעיית רעש מרגישה מכרטיס המסך. חשבתי שהרעש נוצר לפי מה שהצלחתי להבין מחיכוך של המאוורר עם הרשת הזאת שיש מעליו, אבל כרגע בדקתי וגיליתי שלא. זה מטריף.. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את הרעש המעצבן הזה? X_X אני רוצה לנסות לפרק את הפלסטיק שיש בקירור של לידטק, אבל אני מפחד לשבור. מישהו יכול לעזור בנושא? (שלבי פירוק או משהו כזה) ברגע שאני אפרק את הפלסטיק אני אוכל לנקות באופן יסודי ולשמן את המאוורר שעושה רעש מציק בטירוף. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  4. במידה ורשת הווי-פיי של המחשב שלי (חלונות 10) מפסיקה לעבוד (נעלמת או עדיין קיימת אבל לא באמת מחוברת לאינטרנט) אני רוצה שהמחשב יתחבר לרשת ווי-פי אחרת באופן אוטומטי. איך אני גורם לזה לקרות? תודה

5. Started by sharonp,

בוקר טוב! מזה מספר חודשים שמתי לב שמדי פעם כשאני שומע מוזיקה או משחק במחשב פתאם הרמקולים פולטים מן 'בום' מוזר שכזה, שדי מבהיל ומפתיע. עד לא מזמן לא הבנתי למה זה קורה, ואז שמתי לב שכשמישהו מכבה או מדליק מתג בבית (מכבה/מדליק אור לדוגמא) התופעה מתקיימת. יש לי 530X logitech. מישהו יודע על פיתרון?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  6. Started by tz2000,
    • 0 תגובות
    • 493 צפיות
  7. שלום לכולם מתחבר למחשב מרוחק דרך צקפיינט , עם כבל לא מתחבר למחשב מרוחק. כשמנתק כבל רשת , ועובר לאלחוטי זה מתחבר למחשב מרוחק. עשיתי עדכונים לוינדוס יש לי אינטרנט מהיר בבית , החלפתי כבל רשת. איפה יכולה להיות חסימה ?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  8. Started by yatirbenari,

שלום, נמחקו לי מהמחשב כמה קבצים, השתמשתי בתוכנה לשחזור קבצים (RECUVA), אבל שחזרתי אותם לאותו כונן שהם נמחקו ממנו, ואי אפשר לפתוח אותם, יש רעיון מה לעשות הלאה? כשאני מנסה להפעיל שוב את התוכנה למצוא קבצים שנמחקו, הוא לא מראה לי את הקבצים שכבר שחזרתי תודה

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  9. היי קרס לי המחשב וכשהגדלתי אותו הוא ביקש לעשות ריבוט משום מה וניסיתי לכבות ולהדליק ואחרי כמה זמן הכנסתי לביוס וראיתי שרשום שאין כונן m2 שמחובר עכשיו הווינדוס מותקן על אותו כונן והוא לא מזהה אותו ואני לא יודע איך לעשות שהוא יזהה אותו אני ממש צריך את זה אני כבר מהבוקר מנסה לתקן את זה זה מחשב די חדש

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  10. Started by אחיה1,

הסרתי תוכנה של סינון לאינטרנט של חברת אתרוג ע"י תוכנת ריבו למרות שבעיקרון חייבים קוד כדי להסיר אותה ועד עכשיו אין לי אינטרנט בגלל זה אשמח אם משהו יוכל לעזור לי בזה וכן אם מישהו יודע איך עושים איפוס מחשב עם התקן usb חיצוני כי המחשב גם לא נותן לי לעשות איפוס צרפתי תמונות

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  11. Started by mik941,

בחדר שלי משתמש אאוטולוק 2019 ומחשב נייח השני משתמש אאוטולוק 2010. כמה מגבלה בכל תיבה מייל מקסימום גודל נפח גדול יכנס בקבלה מיילים ? אני לא מיתכוון כמה גודל נפח מייל בשליחה ובקבלה עם מצורפים קבצים. רציתי לדעת שאני מקבל מיילים חדשים כמה הוא תופס מקום בכל תיבות מיילים, עד שהוא יגיד לי אין מקום. כי כל תיבות מלאות. בתודה מראש!

12. Started by GALAI30,

אפשר לשחק במשחקים של הטאבלט דרך המחשב?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  13. Started by yossisu,
    • 0 תגובות
    • 487 צפיות
  14. איך משחררים נעילה במחשב נייד אסוס ?( ביוס נעול להחלפת דיסק או מערכת הפעלה).תודה לתשובה

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  15. Started by besti,
    • 0 תגובות
    • 485 צפיות
  16. פירוט : אני מעוניין לחבר למחשב שלי עם rtx3080 (בנוסף המעבד i9-13900) שני מסכי 2K ב DP מסך אחד יהיה מיועד לגיימינג למשל ומסך שני יעבוד לצרכי משרד,גלישה וכו השאלה: אם במסך אחד אני משחק ובמגביל מסך שני דולק ומציג דפדפן , אז האם תהיי ירידה בביצועים של המשחק מבחינת FPS ?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  17. Started by סוזי,

שלום , קניתי מתאם רשת של tp-link לחבר ווי פיי למחשב נייח ואני לא מצליחה להצקין אותו זה הגיע עם תקליטור שמשום מה המחשב לא מזה אותו מה אני צריכה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  18. כל מה שמצאתי ברשת ממש לא הועיל.

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  19. שלום, אני מבקשת לקנות דיסק חיצוני לגיבוי. נפח הקבצים במחשב אצלי (בכוננים D+C) הוא 180GB אז אני חושבת לקנות דיסק של 480 או 500GB. אמנם טכנאי מחשבים הציע לקנות של המותגים וסטרן דיגיטל או סי גייט, אבל קראתי באינטרנט חוות דעת שאמרו שהם התקלקלו מהר. ממה שהבנתי, עדיף לקנות מסוג SSD שאמור להיות אמין יותר, וראיתי שיש כאלו למותגים סמסונג וגם סאן דיסק. אז אשמח לחוות דעת מנסיון אישי לגבי שניהם: 1. כונן Samsung 870 EVO 500GB SATA III SSD 2. כונן SanDisk SSD PLUS 480GB SATA III SSD תודה.

20. Started by law89,

היי חברה אחרי שאני קצת למוד ניסיון עם מחשב שנשלח בעבר לתיקון וחזר כשהוא עקום לחלוטין (כנראה נפל במשלוח) ואחרי לפטופ שהרסו לי את המסך, אני חושש קצת לשלוח לתיקון. יש לי מסך מחשב 24 אינץ’ (עלה בזמנו באזור האלף ש”ח, קניתי אותו במעט פחות במבצע). אחרי תקופה די קצרה, מדי פעם המסך היה נכבה והיה צריך לתת דחיפה לכבל של החשמל שמחובר למסך (נניח אם טיפה מסובבים את המסך. זה מסך שניתן להזיז לכל כיוון). זה משהו שהעדפתי לחיות איתו ולא להסתכן שיגרמו נזק למסך. לאחרונה, קרוב יחסית לסיום תקופה האחריות, אחד העיגולים בתחתית המסך התנתק. האם הייתם שולחים לתיקון (במעבדה שכבר גרמה נזק לאחד המוצרים שציינתי לעיל) או מעדיפים לחיות עם הדברים האלה ולא לקחת סיכון לנזק שיגרם למסך?

21. Started by WereBunny,

היי! יש לי מחשב נייד HP Omen 15 בן שנה וחצי. בחצי שנה האחרונה בערך יש לי קטוע אקראי שמשפיע על אודיו ווידאו. המסך שלי מקרטע והקול הופך לשרוט למשך כ-3 שניות ואז הכל חוזר למצב רגיל. אני שם לב שהבעיה הזו מתרחשת אולי פעם או פעמיים ביום, אבל בגלל שהיא כל כך קצרה, יכול להיות שזה קורה בתדירות גבוהה יותר ממה שאני יודע. בגלל שזה קורה לעתים רחוקות כל כך, קשה לי לאבחן את המקור. זה קורה גם ברמקולים וגם באוזניות. יכול לקרות בזמן משחקים, צפייה ביוטיוב, קריאת PDF וכו'. עד כמה שאני יודע , השימוש במעבד והטמפ' בסדר, אבל שוב, אני לא ממש יכול להצביע על הזמן שזה קורה. כל הדרייברים ועדכוני המערכת מעודכנים. אני לא יודע איך להתחיל לאבחן את זה, כל עזרה תתקבל בברכה! …

• 0 תגובות
    • 475 צפיות

דיונים חדשים בפורומים