עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. זה קורה לי כל הזמן לא משנה במה אני משתמש גם אני רק בכרום ויש נקודות סגולות על המסך ולפעמים גם מסך כחול או שהמחשב מתאפס לגמרי ויש לפעמים את השגיאה live karenal event 117

• 0 תגובות
    • 290 צפיות
  2. Started by mik941,

בחדר שלי משתמש אאוטולוק 2019 ומחשב נייח השני משתמש אאוטולוק 2010. כמה מגבלה בכל תיבה מייל מקסימום גודל נפח גדול יכנס בקבלה מיילים ? אני לא מיתכוון כמה גודל נפח מייל בשליחה ובקבלה עם מצורפים קבצים. רציתי לדעת שאני מקבל מיילים חדשים כמה הוא תופס מקום בכל תיבות מיילים, עד שהוא יגיד לי אין מקום. כי כל תיבות מלאות. בתודה מראש!

3. Started by ענבל ז.,

שלום, אני מבקשת לקנות דיסק חיצוני לגיבוי. נפח הקבצים במחשב אצלי (בכוננים D+C) הוא 180GB אז אני חושבת לקנות דיסק של 480 או 500GB. אמנם טכנאי מחשבים הציע לקנות של המותגים וסטרן דיגיטל או סי גייט, אבל קראתי באינטרנט חוות דעת שאמרו שהם התקלקלו מהר. ממה שהבנתי, עדיף לקנות מסוג SSD שאמור להיות אמין יותר, וראיתי שיש כאלו למותגים סמסונג וגם סאן דיסק. אז אשמח לחוות דעת מנסיון אישי לגבי שניהם: 1. כונן Samsung 870 EVO 500GB SATA III SSD 2. כונן SanDisk SSD PLUS 480GB SATA III SSD תודה.

4. מה זו ההונאה הזאת בדיוק? קניתי 2 סטיקים של DDR 4 KINGSTON 16 GB וכתוב בפירוש שזה 3200 MHZ אבל שאני בודק בCPU-Z פתאום זה מראה לי 1600 מהירות? אז למה הם מפרסמים שזה 3200 MHZ ומאיפה לי לדעת ש3200 זה בעצם 1600 MHZ? לא הייתה לי שום דרך לדעת את זה חוץ מלחבר למחשב ולראות בעצמי. הבנתי שיש גם DDR 5 5200 MHZ אבל לא נראה לי שהלוח אם שלי תומך בו.

5. Started by Peleg231,

היי, יש לי מחשב נייח של LG שהפסיק לפעול לסירוגין משום מה.. בזמן האחרון יש לו פעמים שהוא נדלק ועובד יופי, אך יש פעמים שכשמדליקים אותו הוא מתחיל לעבוד ויש אור כחול, ומפסיק, מתחיל לעבוד ומפסיק ככה עוד ועוד... מה הבעיה לדעתכם? מה אפשר לעשות? תודה

6. Started by law89,

היי חברה אחרי שאני קצת למוד ניסיון עם מחשב שנשלח בעבר לתיקון וחזר כשהוא עקום לחלוטין (כנראה נפל במשלוח) ואחרי לפטופ שהרסו לי את המסך, אני חושש קצת לשלוח לתיקון. יש לי מסך מחשב 24 אינץ’ (עלה בזמנו באזור האלף ש”ח, קניתי אותו במעט פחות במבצע). אחרי תקופה די קצרה, מדי פעם המסך היה נכבה והיה צריך לתת דחיפה לכבל של החשמל שמחובר למסך (נניח אם טיפה מסובבים את המסך. זה מסך שניתן להזיז לכל כיוון). זה משהו שהעדפתי לחיות איתו ולא להסתכן שיגרמו נזק למסך. לאחרונה, קרוב יחסית לסיום תקופה האחריות, אחד העיגולים בתחתית המסך התנתק. האם הייתם שולחים לתיקון (במעבדה שכבר גרמה נזק לאחד המוצרים שציינתי לעיל) או מעדיפים לחיות עם הדברים האלה ולא לקחת סיכון לנזק שיגרם למסך?

7. שלום, מחפש דרך לראות את שם המשתמש שהכנסתי באתר שהתחברתי אליו אתמול באמצעות chrome הכל נמצא בהסטוריה אך לא מציג את שם המשתמש סיסמא אני זוכר לא יכול לעשות שחזור שם משתמש

8. Started by omermazig,

קניתי מחשב אישי חדש - Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAH8 15.6" Core i7 - ויש לי Macbook Pro מהעבודה. קיבלתי מהעבודה תחנת עגינה שתומכת בMac, והנחתי שהיא תתמוך גם במחשב לנובו. בתיאור של המחשב בלינק כתוב ספציפית: 1x USB-C® 3.2 Gen 1 (support data transfer, Power Delivery and DisplayPort™ 1.2) שאלתי את הGPT והוא אמר שגם אם אני לא אקבל פיצ'רים מסוימים של Thunderbolt כמו 4K בשני מסכים או daisy-chaining, זה כן אמור להתחבר ולעבוד (יש לי מסך שמחובר בDP לHDMI, מקלדת ועכבר עם USB לכל אחד, וכמובן טעינה). אני מחבר את המחשב החדש לעמדת הטעינה דרך הUSB-C, והוא לא מעביר כלום חוץ מהטעינה (לא מסך לא מקלדת ולא עכבר). מישהו יודע להגיד למה זה? אנ…

9. אשמח לעזרה בנושא. מדובר במחשב חדש לחלוטין (כרגע מותקנת בו מערכת הפעלה “אובנטו” שהגיעה כברירת מחדל) אני יודע שיש שבדורות הקודמים צריך לטעון מנהלי התקן. רק שאני לא מצליח לטעון שום מנהל התקן שהורדתי- להבנתי גם אם מנהל ההתקן לא קשור הוא אמור להיות מופיע ברשימה…. יכול להיות שאני מפספס לגמרי והקבצים לא מתאימים אשמח להכוונה. תת הדגם המדויק הינו DRL3M44 לא מצאתי יותר מדאי באתר הרשמי של דל בנושא דרייברים. https://www.dell.com/support/product-details/en-il/servicetag/0-M2NUY2tMTTU5TmJHWmVTSC95Z2FGQT090/drivers

10. שלום, ברשותי מחשב חדש בין חודשיים asus zenbook duo 2024. שאני משנה במחשב לקצב רענון של 120 הרץ אני שם לב שיש מין הבהובים קלים כאלה במסך,יש לציין שצריך ממש ממש לשים לב לזה רק חדי עין יבחינו אבל זה מציק לי שיש את זה בכלל. שאני משנה ל60 אין את זה. האם זה בעיה או שצריך לשנות משהו בהגדרות?

11. לא מצליח אפילו לצאת מזה לbios מה עושים? תודה לעוזרים.

12. מקווה שהגעתי למקום הנכון אני שומע מוסיקה מהמחשב בעזרת אוזניות בלוטוט אולם כאשר אני משנה מיקום 4 מטר אני שומע גרוע. האם מוכר לכם מוצר מאריך טווח שידור של הבלוטוט לאוזניות ? בנוסף חיברתי דונגל בלוטוט 5.1 למחשב שאומנם מזהה אותו אבל טוען שחסרים דרייבים לדונגל למרות שעידכנתי האם ישנו מוצר שמאריך טווח לבלוטוט שכשאתרחק אשמח טוב ? אשמח לתשובה תודה

• 0 תגובות
    • 235 צפיות
  13. Started by moti30,

שלום אני מתחבר לרשת דרך סטיק (Telenor 4G), במשך תקופה ארוכה לא הצלחתי להתחבר ל'wifi (שום WIFI) בכלל. הסרתי והתקנתי את הדרייבר של של הרשת האלחוטית (5100 AGN), והנה הפלא ופלא אפשר להתחבר לWIFI, רק מה? אי אפשר להתחבר לסטיק דרך USB, הסרתי את הדרייבר של הWIFI, אופ! אפשר להתחבר לסטיק. מה אני יכול לעשות כדי שיוכלו לעבוד ביחד?

14. יש לי מחשב נייח בבית ואפשרות לחיבור לרשת האיטנטרנט דרך שקע בקיר הבית. התחברתי לרשת דרך מודם איכותי שרכשתי ולאחר שחוויתי הקפאות וניתוקים רבים, והגיע מספר פעמים טכנאי על מנת לבדוק את התשתית, נאמר לי שכנראה הסיבה לכך היא המודם. אז ניתקתי את המודם וחיברתי את המחשב הנייח ישירות לשקע בקיר, ואכן המצב השתפר פלאים.... העניין הוא שהמודם שלי, חדש ואיכותי ואני מעוניינת בחיבור של Wifi לטלפון.... האם ניתן לרכוש מפצל שיאפשר חיבור אינטרנט ישיר (ללא מודם) למחשב ובו זמנית גם חיבור של המודם לצורך WIFI לטלפון? אם כן, אנא שילחו לי קישור לרכישה. אם, יש פתרון אחר, אשמח לדעת תודה לעונים

15. שלום לכולם מתחבר למחשב מרוחק דרך צקפיינט , עם כבל לא מתחבר למחשב מרוחק. כשמנתק כבל רשת , ועובר לאלחוטי זה מתחבר למחשב מרוחק. עשיתי עדכונים לוינדוס יש לי אינטרנט מהיר בבית , החלפתי כבל רשת. איפה יכולה להיות חסימה ?

• 0 תגובות
    • 232 צפיות
  16. Started by yankaleoitz,

היי חברים בוקר אור, אני מעוניין לרכוש חבילת אופיס 2024 לטובת השימוש הבייתי שלי והעבודה, נתקלתי במקרה באתר https://b-gamer.co.il/os-software/microsoft-office-2024-professional/ שמציע אותו במחיר זול מאוד. מישהו מכיר אותם וניסה? תודה רבה על העזרה!

17. פירוט : אני מעוניין לחבר למחשב שלי עם rtx3080 (בנוסף המעבד i9-13900) שני מסכי 2K ב DP מסך אחד יהיה מיועד לגיימינג למשל ומסך שני יעבוד לצרכי משרד,גלישה וכו השאלה: אם במסך אחד אני משחק ובמגביל מסך שני דולק ומציג דפדפן , אז האם תהיי ירידה בביצועים של המשחק מבחינת FPS ?

18. שלום ניסיתי לעשות עם SAMSUMG MAGICIAN אבל זה לא עבד ולא נתן אפשרות בכלל. אציין שניסיתי את זה מתוך חלונות 11 בכונן שהוא מורץ. הכוונה שעל הכונן הזה רץ חלונות בעצמו.. מה עשיתי לא נכון? ה FIRMWARE מעודכן הוא אומר.. מדובר בסדרת 980.. תודה

19. היי קוראים לי דניאל ואני גר במדריד. יש לי 2 בעיות בלפטופ יוגה שלי. ( נתונים - I7, 16GRAM , אחסון 1T, נקנה באילת בערך לפני 4 שנים ) 1. פלסטיק שבור בתחתית המסך באיזור של הציר - הלכתי למעבדת מחשבים עם הרבה המלצות והם אמרו לי שיעלה 100 יורו לתקן את זה. כשהוא החזיר לי את המחשב ראיתי שהוא רק הדביק את זה והוא אמר לי שזה דבק מיוחד ולא סופר גלו ושזו האופציה היחידה ושלהחליף את הפאנל אומר להחליף גם את המסך וזה המון כסף. האם זה נכון? האם הסכום שהוא גבה על הדבקה הגיוני? גלישה איטית באינטרנט - כשאני מדליק את המחשב הוא מתחבר לאינטנרט ועובד יחסית בסדר ( SPEED TEST 400 MBPS ) ואז אחרי כמה דקות הוא מתחיל לרדת וכשאני בודק אחרי חצי שעה נגיד הוא על איזה ( SPEED TEST 100 MBPS ) . אני מצ…

20. סרטוןשלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם. נהייתה לי בעיה במחשב שכל פעם שאני מנסה להריץ משחק מופיעים לי פסים במסך. צירפתי קישור לסרטון. מדובר במחשב גיימינג עם כרטיס מסך nvidea gforce rtx 2060. מה הה קורה? בדקתי את הכרטיס ונראה שהוא תקין וגם התקנתי דרייברים מחדש דרך nvidea. מישהו פה מכיר את הבעיה הזו ויכול לעזור לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 219 צפיות
  21. תמיד שאני על דולבי במסך וזה מחובר לכרטיס קול הפשוט OB של הלוח “ צבע ירוק “ ALC662 אז המחשב נכנס לפריז אחרי כמה שעות / יום לא מיד וזה נתקע באמצע סירטון ב HDMI זה לא קורה , אני רוצה לעבוד על ה AUX הרגיל של ה מחשב והטלויזיה בגלל ששם אין דיליי בשמע כמו ב HDMI דיליי של 2 שניות ואז שומעים במעבר בין סירטון לסירטון , אם אני יוריד את איכות השמע זה יפסיק להיתקע ? למשל CD או FM QUALITY ?? במקום ה DVD QUALITY זאת לפחות ההמלצה של ה AI

22. במשרד אנו משתמשים בשני מסכים, בבית אני עובדת על לפטופ (שגם לו יש לי שני מסכים) ומתחברת למחשב במשרד מרחוק. כאשר אני במסך העבודה מרחוק אני לא יכולה להשתמש במסך השני בלפטופ - מסך העבודה מרחוק אינו מציג בו… כיצד אני מסדרת בעבודה מהבית שגם המחשב אליו אני מתחברת במשרד יכיר בשני המסכים שלי בבית?

• 0 תגובות
    • 209 צפיות
  23. אהלן, יש לי בעיה במקום עבודה שלי שאני לא מצליח להגיע ממחשב אחד לאחר לכונן c לפי כתובת ip, אני כן מצליח להגיע לפי שם מחשב בדקתי שהdns תקין , פרוטוקול smb פועל , הfirewall כבוי לחלוטין, בgroup policy לא ראיתי משהו חריג שיכול להשפיע על זה. יש לציין שזה קורה בכל המחשבים באתר. אני כן מצליח להגיע מכל מחשב ל$c של הdc לפי כתובת Ip ולפי שם מחשב. אשמח בבקשה לעוד פתרונות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 206 צפיות
  24. Started by Yakir Green,

יש לי מחשב עם מעבד של אינטל I7-11700K וכרטיס מסך של Nvidia. המחשב בסך הכול עובד מצוין למעט תופעה מעיקה שאני לא מצליח להבין או לפתור. בכל פעם שאני לא נוגע במחשב זמן מה והוא במצב מנוחה, ברגע שאני אתחיל להשתמש בו שוב לראשונה ואעשה פעולה כלשהי כמו- לפתוח אפליקציה של טלגרם / לפתוח דפדפן ולהיכנס ליוטיוב / להיכנס להגדרות של ה- Windows כל המחשב יתקע לרגע, העכבר תקוע ואי אפשר לעשות כלום. לאחר 1-5 שניות זה משתחרר ואפשר להשתמש במחשב כרגיל עד הפעם הבאה. אני מתעלם מהבעיה כבר זמן רב אבל החלטתי לשאול האם מישהו נתקל בתופעה כזאת, איך אפשר לבדוק ולטפל בזה?

25. Started by איתי מור,

הפוסט: היי, אני מתמודד עם בעיה מתסכלת שממש לא מצליח לפתור לבד – כל עזרה תתקבל בברכה. רקע: לפני התקלה היה לי מחשב עם לוח TUF B450M-PLUS ומעבד שעבד מצוין. ברגע שהתחילו הבעיות – המחשב התחיל לכבות את עצמו סתם ככה, להיכנס ללופים של ריסטארט, ולפעמים לעלות ל-Windows לדקה ואז לקרוס. חשבתי שהבעיה בלוח אם או במעבד, אז שדרגתי את שניהם: לוח אם חדש: ASUS Prime B550M מעבד חדש גם ה-RAM הוחלף ספק כוח תקין, טמפרטורות תקינות, אין בעיה בקירור ומה אז? לפעמים ה-BIOS עולה, לפעמים אפילו הוא קורס ומאתחל את עצמו ניסיתי להתקין Windows מחדש דרך כונן חיצוני – ההתקנה התחילה, אבל שוב הכל קרס ניסיתי לאפס את Windows וזה נתקע באמצע הסרתי את הכונן החיצוני – ועכשיו הוא בכלל לא מעלה Windows הכונן הפנימ…

דיונים חדשים בפורומים