תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
האיי בי אמ שלי גוסס... נראה בסוף זה הגורם לבעייה, אני עכגשיו מנסה מהר לקנות הארדיסק חדש ופשוט להעתיק את כל המידע החיוני, עם GHOSTE...
-
- 16 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אומרים לעשות ואז מישהו אחר אומר לא לעשות אז... מה לעשות??!
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
נראה לי הצלחתי לפתור את הבעייה ! ומזל שלא פירמטתי !! הבעייה הייתה נעוצה, תתכוננו... במגירת ההארדיסק שלי ! הם לא מגירות משהו כלל וכלל, עשויות פלסטיק עם מאורר 40 מילימטר קטן שבקושי זז, IIB העיר לי בקשר לחום, ובדקתי את חום ההארדיסקים והוא היה על 38-39 מעלות !!! אני רק אזכיר לכם שהמגירות גם צבועות... חיברתי אחד ועוד אחת, ראיתי שאחרי מנוחה רצינית המחשב עולה כרגיל, והסרתי את שתי המגירות ושיחררתי את ההארדיסקים לאויר המארז הקריר ב-25 מעלות, וכרגע ההארדיסקים על כ-32 מעלות בשיא... והכי חשוב כבר שלוש פעמים עלה כרגיל !!! אמנם האקס פי כנראה מת סופית אבל נפרמט את המחיצה וזהו... אני למגירות לא מתקרב יותר !!! נקווה רק שזה לא כבר דפק את ההארדיסקים, כי כזה הרבה זמן עם חום כזה, לא נראה לי…
-
- 18 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
המחשב שלי עושה בעיות דומות מאוד לבעיות של KOM.. והחלטתי לפרמט ולהתקין מחדש. יש כמה דרים מוזרים עכשיו... יש לי D,E,F, המערכת הפעלה (WINXP) מותקנת של F, ואין שום דבר בD.. ובE יש את כל הדברים החשובים. פעם שהתחילו הבעיות, (לפני שהתקנתיאת הXP) הF היה C, הE היה D, והF היה E... D->5G, E-> 25G F-> 10G אין לי שמץ מה עשיתי ואיך לי מושג איך להחזיר את זה לאיך שזה היה בלי חס וחלילה לאבד את מה שיש עכשיו בE... הוא קדוש!!!... יש לי גם בקר IDE נוסף חוצמיזה של הלוח, שיש על כרגע דיודי, יהיו עליו עוד דברים. אני רוצה (אם אפשר.... ) הסבר מפורט כמו לילד בכיתה א' שלא יודע מזה מחשב איך להתקין את הווינדוס, מה לפני מה, איך, כמה, למה . ואיך לסדר את ההרדיסק.... I will be back at n…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי MAG XJ700T על כרטיס מסך Prophet II Ti , מערכת הפעלה XP. בהגדרות תצוגה המחשב מוגדר כ-1024X768X32 וקצב רענון של 85Hz. והמחשב עובד בלי בעיה. הבעיה היא כאשר אני מפעיל משחקים (שמשנים את הרזולציה) ל800X600 למשל זה עובר ל-75HZ. איך אני פותר את הבעיה. הדרייברים מעודכנים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה למקלדת של האופיס בשביל שהמקלדת תעבוד כמו שצריך...אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותה שיתן לינק בבקשה... ...
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתאבד עכשיו :-/ התקנתי וינדוס אקס פי חדש על מחיצה נקייה, הכל עבר חלק ויפה, זייה הכל קצת בעיות עם האינטרנט אבל סודר, אז ככה יש לי עכשיו שלוש מערכות הפעלה... סגרתי תמחשב הלכתי לאכול משהו וחזרתי שמח הדלקתי אותו בחרתי באקס פי ומסך כחול עלה, התחלתי מחדש תמחשב הוא עשה סריקה התחיל לעלות את הוינדוס אבל טען כי הוא לא מוצא את ההגדרות שלי ולא הסכים לעלות אותו, עוד התחלה מחדש עוד סריקה ומאז כל הזמן ריסטרטים בלי הגעה לאקס פי, הוא בכלל לא עולה... אני כבר ביאוש לגמרי... חזרתי לוינדוס 2000 שמזל ששמרתי למרות גסיסותו... האם זאת כבר בעיית חומרה ? אני חושד בהחלט בזכרון ! מה עכשיו ?
-
- 25 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
יש חי לוח גריבלדי 850 עם הביוס הכי חדש (P18). אבל המחשב עולה לי רק אחרי כמה דקות (PreBoot לא הבוט עצמו), לפי מה שביררתי זה לא אמור לעשות את זה. למישהו יש הצעה מה לעשות (זה כבר מאז שקיבלתי את המחשב - החברה שקניתי ממנה סתם בליבלה את המוח בקשר לפירמוט של ההרד דיסק - שביאוש עשיתי אבל לא עזר ).
-
- 20 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
בכל פעם שאני רוצה לכבות את המחשב בווינדוס XP PRO, הוא עושה לי REBOOT!!!!! ??? ??? ??? בדקתי בהגדרות המערכת ולא מצאתי שום בעייה! :-[ אולי בכל זאת למישהו יש פיתרון?- שמעתי שצריך להוריד איזשהו PATCH או משהו כזה? -מאיפה??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה על התגובה המהירה לשאלה לגבי זיהוי הכונן נתקלתי בבעיה שראיתי על עצמה אצל כמה אנשים, ולא מצאתי בחיפוש תגובות קודמות: איך מסדרים את הג'יבריש ב NVIDIA CONSOLE שמופיע מהגדרות? (WIN 98 SE) ואם מישהו זוכר כל מיני טיפים קטנים איך להאיץ את הווינדוס אחרי התקנה, אני כבר הספקתי לשכוח.. חוץ מ: - לקבוע גודל קבוע ל SWAP - לשנות את המחשב לשרת במקום שולחני... מחכה לתגובה
-
הצילו ! כבר תיקנתי את בעיית הריסטרטים אבל בעייה חמורה חדשה צצה ! כל פעם שאני מדליק תמחשב הוא עולה לי ב-640\480 !! עם 16 צבעים, אני מחפש את הגדרות המסך אבל כלום ! מנסה להכנס לדריירקט איקס וחוצץ הגראפיקה לא מופיע שם !!! מה עושים ? עזרה בבקשה !
-
- 26 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
כיום מחוברים לי שני הארדיסקים צורב ודי וי די למחשב ובנוסף מאורר 80 מילימטר בודד... כאשר היום ניסיתי לחבר עוד מאורר אחד, החלו סרטים שונים ! כאשר העיקרי שבהם היה ריסטרטים לאחר שוינדוס 2000 היה מסיים את הטעינה שלו והתכונן לעלות, היה קורה רסטרט פתאומי, והכל היה מתחיל מחדש עם בדיקה להארדיסק ורק אז עולה המחשב כמו שצריך... מה יכולה להיות הבעייה ???
-
- 15 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
-
יש לי שני מודמים על המחשב אבל גם כשאני מחובר עם שניהם לאינטרנט ולא חשוב מה אני עושה גולש או מוריד קבצים המחשב מוריד רק עם המודם האחרון שהתחברתי איתו ולא עם שניהם. למישהו יש רעיון איך לגרום למחשב להשתמש בשני המודמים במקביל ???
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס: Elsa Victory II יש איזה דרייבר שיאפשר להריץ את המשחקים?
-
- 16 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
אני גולש לי בסבבה, פתאום הוא מפסיק לזוז... האם יכול להיות שזה בגלל: הצד עם הכרטיס של ההרדיסק לא מקורר, והוא קרוב לפח....(הוא לא מקורר, הצד השני כן.) משהוא אחר...?
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
הכונן הקשיח שלי מחולק ל - 3 חלקים( C D ו-ניחשתם נכון: E) מאז שקניתי את המחשב לא היה ניתן לגשת לכונן E מהדוס אלא רק מה WIN , זה לא הייתה אף-פעם בעייה רק שהשבוע רציתי לפרמט, והשאלה היא האם E מוגדר דרך איזה דרייבר חיצוני בווינדוס או משהו כזה, כך שאחרי הפירמוט הוא יעלם , או ש WIN יזהה אותו גם אחרי הפירמוט עזרה מישהו?
-
כשאני שומע שירים, ונגיד המחשב חושב קצת לשנייה, וזה קרה גם שכתבתי את ההודעה הזאת, המוסיקה מפסיקה לשנייה... מה זה יכול להיות...? הזיכרון הרדיסק מערכת הפעלה (WINXP( משהוא אחר....?
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הסורק שלי עשה לי הרבה בעיות אחרי כמן זמן שהייתי בווינדוס מיליניום הוא התחיל לשים פסים צהובים בצדדים של התמונות ויצא ממש מגעיל. חשבתי שזו בעיית תוכנה. שידרגתי ל XP אבל עכשיו תראו איזה גועל נפש הוא סורק, איך אפשר לתקן? הסורק דפוק נכון? יש אנשים שמתקנים סורקים? :< הצילו אני דיי חייב לסרוק כמה דברים.. זה אמור להיות רקע לבן וכל השאר כתוב ומשורטט בירוק אבל יוצאים פסים צהובים גועליים על זה.. למישהו יש ניסיון עם בעיות סורק.. ? תודה
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום התקנתי פלופי נוסף על המחשב הוא מחובר כעת ואני רוצה לדעת איך לעדכן מהביוס כדי שהמחשב יזהה אותו תודה מראש
-
אני שומע שירים ועשה מיקיסם, המחשב לא זז, אחרי דקה הוא מתכבה, אני מעלה אותו מחדש וההרדיסק לא מזוהה. אני מכבה אותו, מעלה אותו מחדש, יש הרדיסק, המחשב עולה, אני עושה מיקסים, אותו דבר, אני עוד הפעם מכבה, מדליק, המחשב עולה... הלכתי לראות משהוא בTV, גולש, מדבר פה.., המחשב מפסיק לזוז, אני מעלה אותו מחדש, והוא לא עולה!!!, מראה לי איזה משהוא לפני שהWIN2000, משהוא TV לא יכול לעשות משוהא... דייייייייי, נמאס לי!!!!, ההרדיסק הזה בין פחות משבוע!!, (ואין לו את הL בסוף... ). אולי מישהוא פה יכול לחשוב על משהוא יכול לחשוב פה על מה לא בדסר אצלי!?!?!!??! הנה מפרד מדויק ביותר של המחשב שלי!: asus a7m266 AMD athlon 1133 hundai(משבוא כזה..) 256 DDR elsa 311 3com כרטיס רשת... apachi כ…
-
- 40 תגובות
- 21.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב.יש לי פנטיום 3 866 . כל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך לעשות לו לפחות 4-5 פעמים RESTART עד שנדלק לי המסך.יש לי כרטיס מסך 8M פשוט ( ניסיתי גם עם כרטיסי-מסך אחרים) והתופעה קיימת כל הזמן.שהמחשב כבר דולק ואני עושה לו הפעלה מחדש אין שום בעיות.הבעיה היא בהפעלה הראשונית.בדיקה עם NORTON UTILITES לא מראה שיש בעיות עם הבורד או הכרטיס מסך. מערכת ההפעלה שלי WINME. אשמח לקבל עזרה. ???
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
רכשתי ימהה 2100 סקזי,הבעייה היא כאשר הדיסק נטען בהתחלה או כאשר הצורב עובד על מהירות גבוהה,נשמעים רעשים נוראים כמו של טרקטור. לפעמים נדמה כאילו הצורב מתכונן להמראה ולעוף עם המארז השאלה שלי האם זה טבעי? יש לציין שבמהירות נמוכה כפול 8 או כפול 4 הכל בסדר ורק בהטענת הדיסק נשמעים הרעשים. מה עושים? ???
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כשבוע קיבלתי את כרטיס המסך החדש שרכשתי מאקסלנט במיטב כספי - Geforce 2 MX400 PCI, שהחליף את כרטיס ה-On Board שהיה בשימוש עד לאותה נקודת זמן. מהרגע שהתקנתי את הכרטיס, שמתי לב שהמחשב מזהה את המעבד שלי כפנטיום 3 750, למרות שבמציאות הוא פנטיום 3 1000. לאחק מספר דקות של חרדה ומספר נסיונות לאתר את הבעיה, שליפה של כרטיס המסך וחזרה לעבודה עם הכרטיס הקודם פתרה את הבעיה. ניסיתי לבדוק את הגורם לכך, וראיתי כשכרטיס המסך החדש מותקן, מהירות לוח האם יורדת מ-133MHZ ל-100MHZ. אין לי מושג מה לעשות עם זה. שדרגתי את ה-BIOS, עדכנתי את ה-CHIPSET, בדקתי ג'ימפורים, הורדתי אפילו דרייברים חדשים לכרטיס מסך, ועדיין, עולם כמנהגו נוהג. לוח האם שברשותי הוא m754lmr של PC CHIPS. מישהו נתקל…
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-