עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bh1811,

אחים שלי אתם חייבים לעזור לי.אז זה הולך ככה: השארתי את המחשב שלי דלוק וכיביתי תמסך.הלכתי לבית הספר וחזרתי והדלקתי את המסך ופתאום אחרי 2 דקות המחשב עשה לי ריסט. המחשב הופעל שוב ואז אחרי שהמחשב עלה המחשב שוב עשה ריסט. אז כיביתי את המחשב והפעלתי. עכשיו זה עובד אבל זה נראה כאילו הפיירוול שלי[zone alarm] עשה ריסט: זה מבקש ממני שוב לאשר את כל הקבצים וכשזה ביקש ממני לאשר אזה קובץ מערכת זה רושם בפירוט ש "כנראה הקובץ הוחלף בקובץ חדש". אז בסדר אישרתי הכל. עשיתי chkdsk וראיתי שפתאום יש בעיה{לא זוכר איזו} וזה רשם שזה לא יכול לתקן כי לא הכנסתי את הפקודה /f בפרמטר. אז השאלה שלי היא: -האם יש ממה לפחוד במחשב? -איפה אני צריך לשים את הפקודה /f כדי שזה יתקן לי את הקובץ?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  2. מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  3. Started by dragon772,

בביוס איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by DUDI156,

שלום לכולם. יש לי usb - kmv edimix, ישנה בעיה אתו: במחשב אחד הוא עובד והכל בסדר, כאשר אני עובר למחשב השני, הנורה מהבהבת והוא לא מזהה את העכבר והמקלדת, ואני צריך להוציא בכל פעם את ההתקן של העכבר \מקלדת ולחבר למחשב ישירות, זה מעצבן ולא נוח. (כמו כן הוא גם לא מזהה את המסך, ושוב צריך לחבר אליו את המסך ישירות) אני מצרף תמונה של הusb - kmv edimix כדי שתוכלו להבין על מה מדובר. אציין שהעכבר והמקלדת הם של microsoft (אלחוטי) אשמח מאוד לקבל את עזרתכם, תודה רבה לכולכם מראש.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  5. Started by ben-bassat,

שלום לכולם ! יש לי זיכרון sdrm 64 100 mhz, קניתי זיכרון sdrm 128 ( 100 mhz ) הרכבתי אותו אבל המחשב לא מזהה אותו אז ניכנסתי לסדנה והוא מזהה אותו בתור 16 אז סמתי אותו בסולט אחר והוא הפך ל 32 ובסוף סמתי רק את ה 128 והמחשב עשה רק ציפצופים ולא עלה מה אני עושה ??? אני לא יודע אם זה יעזור אבל הלוח אם שלי הוא ms 6163 תודה לעוזרים !

6. Started by alemu,

שלום אנשים ! 1-מפרט טכני: מעבד p-4 2.8ghz לוח אסוס p4s900d זכרון kinghston 250 כ. מסך gf fx-5200 128mb 2-הבעיה: קניתי זכרון של corsair 256 mb הכנסתי לסלוט השני (לפי סדר השחור) המחשב לא עלה כלל (הכוונה אפילו לא הדליק את המסך) החלפתי במקומות ... כנ"ל החזרתי את המצב לקדמותו והכנסתי לסלוט השלישי (הכחול ) המחשב נדלק ומזהה שיש 512mb אך בהמשך ההרצה נכתב overclocking failed ! please enter stup to re-configure your system. press f1 to run SETUP press f2 to load default values and continue נכנסתי לביוס עברתי קטגוריה אחרי קטגוריה אך לא מאצתי מה צריך לשנות שם. כשיצאתי משם לאחר טעינת הברירת מחדל המחשב לא רץ!!! הוא נתקע …

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  7. Started by guysevi,

יש לי כרטיס מסך RADEON 9800XT עם תושבת AGP והבעיה היא כזאת שמתי לכרטיס מסך מאוורר של של ארטיקקולינג וצלעות קירור לזיכרונות ואת הצלעות הדבקתי עם דבק טרמי ולמאוורר שמתי משחה טרמית כל הטמפרטורות של הכ.מסך היו על 43-45 (טמפ' CORE +זיכרונות) מעלות בבדיקה ע"י ATI TOOLS ולאחר שהתחלתי להריץ 3D MARK לבדיקת ביצועים המחשב קפא והמסך נכבה,אחרי ריסטרט המחשב נדלק בלי ציפצוף שמורה שהכל בסדר והמאוור של הכרטיס מסך מסתובב אבל אין תצוגה בכלל . רק לציון זה קרה לי גם שבוע שעבר בטמפ' יותר גבוהות אבל אז אחרי ריסטרט המחשב חזר לעצמו ניסיתי להפעיל גם את המחשב כאשר רק הכ.מסך מחובר. מה יכולה להיות הבעיה ? ואיך אפשר לפתור אותה ?

• 10 תגובות
    • 699 צפיות
  8. שלום לכם. יש לחבר שלי בעיה והוא ביקש את עזרתי ואני מבקש את עזרתכם..(גלגל החיים ) קורה למחשב שלו שסתם ככה באמצע משחק בד"כ או סתם כשלמחשב בא ,הוא נתקע לגמרי . אין מה לעשות ctrlaltdelete ורק ריסטרט "עוזר". קורה גם שאחרי שעושים את הריסטרט המחשב לא עולה לגמרי ושוב פעם צריך ריסטרט כמה פעמים עד שהוא עולה ושוב נתקע אחרי כמה דקות וחוזר חלילה... אין לי שום כיוון מה צריך לעשות ומה אפשר לעשות.מדובר יחסית במחשב חדש (פחות משנה) ,לא חזק במיוחד,והוא לא מחובר לאינטרנט . אשמח לקבל עצות לפתור את הסיפור כאשר אופציות כמו :פירמוט,שיקנה מחשב חדש,שיתאבד הן אופציה אחרונה בהחלט. (למרות שפירמוט הוא כנראה פתרון פה) תודה מראש לעוזרים והמשך יום סבבה.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by alon15,

כיצד אני בודק את הטמפרטורה של החומרה במחשב?? מה היא הטמפרטורה הרצטיה?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  10. Started by PAWU,

שלום לכם, הזמנתי 2 כרטיסי זיכרון, כל אחד של 1024 ג"ב, 533MHZ של חברת קינגסטון. יש לי לוח אם: msi pm8pm-l לפי בדיקה שעשיתי עם התוכנה EVEREST תומך ב DDR-2, בבדיקה של הלוח לפי מפרט יכול לעבוד עד 2 ג"ב זיכרון. כשחיברתי את הכרטיסים המחשב לא עלה... כלומר לא זיהה את הכרטיסים, כשהרכבתי בחזרה את שני הכרטיסים הקודמים, 512 מ"ב 533MHZ של חברת CEON, המחשב שוב לא עלה, כשהוצאתי את אחד הכרטיסים, הוא עלה לי, כלומר שבפועל היו לי 2 כרטיסים של 512 מ"ב, 1024 סה"כ אך כניראה שאחד מהם לא ישב בסלוט שלו ולכן המחשב השתמש תמיד ב 512 מ"ב.... ניסיתי לחבר כרטיס אחד של הקינגסטון 1024 ג"ב אך המחשב לא מזה אפילו לא סלוט אחד של ה 1024?????? מה יכולה להיות הבעיה??

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  11. עשיתי בדיקה ב2 מחשבים אצלי המחשב הראשון שהוא: 2800 mhz, 512DDr 400mhz radeon 9800pro asusboard המחשב השני: 1700 mhz 512ddr 266mhz radeon9800pro asusboard dual DDR הציונים של המחשב הראשון היו: cpu: 2140 memory: 4632 hdd: 1659 הציונים של המחשב השני היו: cpu: 4200 memory: 4152 hdd: 1098 איך יכול להיות שהציונים של המחשב הראשון מאוד נמוכים יחסית בזיכרות וב CPU??? זה לא הגיוני.. מה יכולה להיות הבעייה??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  12. אני מישתמש ב WIN XP PRO אורגינל ושאני מריץ לפעמים משהו יוצא לי שגיאה Only part of a ReadProcessMemory or WriteProcessMemory request was completed.מזה?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  13. שלום לכולם... ברשותי נייד מדגם Acer 5738DZG (מסך תלת מימד למי שמכיר) ושקע ההטענה שלו כנראה נשרף או פשוט נדפק כי אין אפשרות להטעין את המחשב (המטען בסדר - נבדק על מחשב אחר) במשך הזמן למדתי על פירוק והרכבת חלקים למחשב וצרבתי קצת נסיון כרגע אני מחפש את השקע הטענה להזמנה מEBAY ואת ההרכבה שלו אני ידאג לעשות. הבעייה שאני לא מצליח למצוא לדגם הספציפי שלי, אולי יש דגמים אחרים שיתאימו לשלי.. בכל מקרה אני צריך את עזרתכם במציאת החלק... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  14. הוא נתקע בשלב התחלתי ורושם לי בשורה האחרונה משהו עם sata, לקחתי את המחשב לתיקון תחילה אמרו לי שזה תקלה במערכת ההפעלה אבל ניסיתי לפרמט וזה לא עזר אז הם החליפו לי חלק, את הכבל sata ואתמול קרה לי אותו תקלה מישהו יש מושג מה התקלה יכולה להיות ככה אני יכול ללכת אליהם ולהגיד להם

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  15. והבעיה הזאת קוראת לי בעיקר בבאטלפילד 3 לעיתים נדירות במשחקים אחרים או בתוכנות 3D כבדות אבל באמת לעיתים נדירות אבל בבאטלפילד זה סיוט אי אפשר לשחק יותר מ2-3 דקות אחרי זה המסך קופא והמסך מועבר ישר לשולחן עבודה וההודעה הזאת קופצת לפעמים בצד שמאל למטה איפה שהשעון (מנהל התצוגה הפסיק לעבוד וביצע שחזור בהצלחה) [table][tr][td]Intel I7 Quad Core i7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Gigabyte GA-Z68AP-D3[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Coolermaster HAF 932 Black[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Corsair 4GB …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. חברה יש לי בעיה, קניתי מחשב חדש, התקנתי וינדוס 7 מקורי על המחשב והתקנתי דרייברים של הלוח אם, באמצע ההתקנה המקלדת והעכבר הפסיקו לעבוד (בביוס הם עובדים וברגע שהוינדוס עולה הם מפסיקים לעבוד), מה אפשר לעשות? אי אפשר להשתמש במחשב. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי חברים, רכשתי את כונן ה-ssd הראשון שלי וגם זכרון RAM לצורך שדרוג המחשב. מעולם לא התעסקתי עם זה ואני הולך לחפש כרגע ברשת איך עושים זאת. בכל מקרה ואשמח לקבל טיפים/עצות/הדרכה להתקנה. איך לדוגמא אני מתקין את הווינדוז על ה-SSD החדש אם יש ברשותי רק את ה-product key ? (אין לי דיסק התקנה) זה המפרט שברשותי: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W - Crucial 4GB DDR3…

18. הי. אני רוצה לדבר ממחשב של אח שלי בMSN להתקשר ממחשב אחד לשני ניסיתי כבר 3 מיקרופונים שפולים חיברתי לחיבור הורוד כמו שזה מחובר אצלי במחשב ואף אחד עדיין לא יכול לשמוע אותי אני לא יוגע אם זה בעיה בחומרה כי בעבר אחי השתמש במיקרופון במחשב שלו מישהו יכול לעזור לי בבקשה? ותודה

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. היי, מחשב ותיק (בן 4+) הXP נתקע כשעשו RESTART (במסך WINDOWS IS SHUTTING DOWN) כיבו את המחשב מאחורה (ON/OFF של הספק) ושניסו להדליק - אין כלום לא אורות, לא מאווררים. כלום. אני מניח שזה הספק (למרות שלא היו סימנים שהוא גוסס) HEC 300W איך אני יכול לוודא שזה באמת הספק (אין לי ספק אחר זמין, יש לי מולטימטר אם זה עוזר) תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. בזמן האחרון אני שם לב שהספק כוח שלי מרעיש אבל,רעש של זרם חשמלי כזה לא של מאורר...נגיד כשאני גורר למטה\למעלה דף באקספלורר הוא עושה רעשים כאלה חשמליים..או כשאני פותח תמונות וכו' כאילו הרעש הולך לפי הגלילה של הדף או של מה שאני עושה במחשב....מה זה יכול להיות? המחשב עבר שתי הפסקות חשמל בחייו שבאחת מהן נדפק ההארד דיסק ובשנייה הכרטיס מסך אבל החלפתי את מה שנדפק כל פעם....יכול להיות שהספק גם הושפע מההפסקות חשמל האלה ונגרם לו נזק? הקטע הוא שהספק הוא ספק איכותי של enermax 350w עלה דיי הרבה...המחשב בן שנתיים בערך

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. מה בעצם נפגם ואיך? (האם זו העיינית?) והאם כדאי לקנות כוננים זולים כמו לדוגמה נגן DVD ב 88 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by orengore2,

שלום לאחרונה רכשתי מחשב חדש לוח אם גיגבייט GA-Z77-HD3 וכרטיס מסך 7950 של ספיר כאשר אני מחבר אותו לטלוויזיה או לרמקולים הסאונד לא איכותי כלל וצורם מאד. ניסיתי גם לשחק בהגדרות וזה לא עוזר. כמו כן, אם יש אפשרות שהטלווזיה והרמקולים יעבדו במקביל אני אשמח (אני יודע שזה אפשרי) תודה

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  23. Started by udi80,

יש לי לוח Gigabyte GA-X48T-DQ6 Intel® X48 Express Chipset LGA 775 ומערכת הפעלה vista ויש לי בעיה אם כרטיס טלוזיה שאני רואה דרך מדיה סנטר התמונה עוברת מאווד לאט גם הקול והכרטיס טלויה pvr-150mce גם הורדתי דריבר חדש לא עזר כלום מה יכוליות הבעיה

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  24. אוקי אז ככה יש ברשותי מחשב נייד של toshiba דגם sattellite c855-10j והמחשב נמצא בידי כבר קרוב ל 4 שנים + - ועד שלשום לא נתקלתי בבעייה של רעש מהמאוורר שנמצא בפנים המחשב וכשחזרתי מהאירוע ואז ניגשתי למחשב ואז המאוורר הפנימי שלו התחיל להרעיש עם הפסקות בין לבין אבל היום כמעט ואין הפסקה יש לציין שאני שומר עליו טוב טוב כל 3 חודשים אני מנקה אותו מאבק ואף פעם המחשב לא נפל ולא קיבל שום מכה והשאלה שלי היא מה אתם הייתם חושבים איפה הבעייה נמצאת האם המאורר הלך או שצריך רק לשמן אותו כי הקטע הוא שאיאפשר להגיע למאורר ככה בקלות ואני אין לי ידע בדברים כאלה ולכן אני מבקש פה סיוע בבקשה פשוט אני מתלבט אם לקחת אותו למעבדה או לא תודה רבה

25. אני מטפל כרגע בלוח אם תקול. לאחר סדרת בדיקות ארוכה שלא הועילה, אני מנסה לקצר את ה- CMOS במטרה להביא את ה SETUP BIOS לערכים המחדליים שלו. חוברת ההחזקה של לוח האם מנחה אותי איזה ג'מפר עלי לחבר וכיצד (כדי לקצר את ה- CMOS). אין לי בזה שום בעיה, הכל ברור. ועכשיו לשאלה שלי. מה שאני רוצה לברר הוא האם קיצור ה- CMOS ישפיע על ה- FIRMWARE של הלוח. ככל שאני יודע, קיצור ה- CMOS לא משפיע בכלל על ה- FIRMWARE של האם, אבל אני רוצה להיות _בטוח לגמרי_ בעניין זה. נא תגובתכם בעניין זה.

• 2 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.