תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
משום מה, windows media player :AR15: לא מאפשר לי לצפות בפורמט MPEG-2 , באיז תוכנה איכותית כדאי להשתמש אם רוצים לראות סרטים בפורמט הנ"ל?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי איפה שה ADRESS BAR את ה COMMON NAME , עכשיו גם אין לי מושג מה זה עושה בכלל, וגם זה מעצבן נורא! איך אני מוריד את זה (לתמיד!!)? ( ולחיצה ימנית על זה ואפשר להוריד את זה , אבל לא לתמיד אלה רק לאותו חלון , יאנו אם פותחים חלון חדש זה עדיין מופיע ) :'( :AR15:
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
היי שוב יש לי בעיה כזאת שבזמן צפייה סרטים שע"ג דיסקים צרובים אני רואה את תמונה לאחר שכבר שמעתי את הצלילים ששייכיפ לסרט!!! אנא עזרו לי להבין את בעיה ואיך לפתור אם הדבר הזה פתיר
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא יודע למה זה קורה , בל יש אתרים שמספיק שאני יכתוב את השם שלהם בלי www וזה יכנס לי לאתר ככה היה גם עם hwzone על העברת התר לשרת אחד כל פעם כתבתי: hwzone.co.il וזה נכנס לי לאתר עכישו אני כותב את זה וזה לא נכנס רק שאני כותב www.hwzone.co.il זה נכנס זה קורה בעוד כמה אתרים מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני פותח את אקספלורר הפונטים שלי ממש גדולים כאילו אני ברזולציה 600*400 וזה מרגיז אך אני מחזיר את זה למצב הקודם?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ok i need NVidia Refresh Rate Fix for win 98 plz if some 1 can put url and i have a prob today 1 off my ram (sdram) die and now i have 256 and i have 450 nis i am big gamer and my old moderbord cost me 80 nis and it sux what will help me more new 256 rem or new moderbord (i want to buy gigabait modarbord. my comp now is : k7 850 256 mb sdram gf-3 64 mb ddr mexstor 40gb and my modarbord is from compeny that is name is "chntec" !?! plz help. nis = new israer sakel and myb i got "sgiot ktib" so sorry
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בדרכי לפרמט סופית את המחשב יש לכם אולי עצות? מה לשמור ,מה להכין על דיסקטים ומה על דיסקים? אשמח לתשובות
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי שינוי בסלרון למהירות 1536MHZ ויש כרטיס מסך GF2 TI קיבלתי רק 1550 נקודות ב 3DMARK שבעוד בהשוואה למחשב שווה של מישהו אחר עם אותו כרטיס ואותו מערכת וOC קיבל 5600 מה לא בסדר , מה אני צריך לבדוק במערכת ?
-
- 17 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מה לעשות? היא מדפיסה בלי הפסקה.. ומדפיסה רק שורה מבולבלת לגמרי? עזרה בבקשה
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לפני כשנה וחצי-שנתיים קניתי צורב YAMAHA X6X4X16 אחרי כשנה בערך הוא הפסיק לקרוא דיסקים צרובים והדיסקים שצרבתי איתו לא ניקראו בשום מקום עכשיו....... לפני חודש וחצי קניתי צורב חדש- YAMAHA X16X10X40 ורציתי לדעת מה קרה לצורב הישן שלי ואיך אפשר למנוע מזה לקרות לצורב החדש? (ואם אפשר לעשות משהו ככדי להחיות את הצורב הישן) (ד"א- זה עכשיו קורה לי גם ב דיוידי רום שיש לי במחשב - הדיוידי לא מצליח לקרוא חצי מהדיסקים הצרובים שלי........) תודה מראש רועי
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני חייב שתגידו לי איל אני יכול להעתיק מדוס קבצים בעברית...
-
- 17 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
פתאום סתם ככה. אני מדךיק את המחשב ורואה שאין דיוידי וצורב. אני נכנס למנהלי התקנים ורואה שההתקנים של - primery ide controller ו secondery ide controller מסומנים בסימן קריאה צהוב. בדקתי שהכל מחובר. בדוס הכל טוב, בוינדווס לא. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש , לא עזר. ניסיתי להוריד דריורים חדשים, לא עזר. גם פעם זה קרה לי ולאחר התקנה של וינדווס זה עזר. אין לי כוח להתקין וינדווס מחדש. יש ךמשהו רעיון איך זה קרה ככה סתם ואיך לסד את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני בא לי הביתה מהעבודה ... ניגש אל המחשב(שפעל)ומנסה לצרוב לי דיסק ... כשאני מגלה שהCDR ו CDROM לא קיימים!!!! אני ניסיתי הכל .. גם BIOS ... גם דברים בווינדוז .. מה קרה לי ... אגב בCONTROL PANEL זה מראה לי שהם כיימים אבל בלתי אפשרי להפעילם!!!
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעייה ואני לא יודע אם אני היחיד שיש לו אותה , שאחרי שאני מפעיל כמה וכמה תוכניות ביחד ה TaskBar נעצר ונתקע לכמה שניות , זה נורא מעצבן לחכות מתי שיש משהו שצריך להפעיל אבל ה TASK BAR קופא ולא מגיב ורק אחרי כמה שניות הוא משתחרר ואז אני מצליח ללחוץ עליו. למישהו יש פיתרון ? בתודה tiger
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי חיבור ל-adsl יש לי פינג נמוך אבל המשחק עובד בקיטועים אבל רק ברשת אני אולי צריך דרייברים ללוח אבל אני לא מוצא תעזרו לי!! p-3 866mhz asus cusl2 128 sdram windows me ד"א ב win xp זה עובד טוב אבל אני לא אוהב אותו
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא כזאת: איני מצליח למנוע מתוכנות שונות (וחצופות) שתעלינה עם אתחול המחשב. ב 98 היה msconfig, ובו ה sturtup menu. שאלתי חברים מה עושים ב2000. לך ל registry הם אמרו לי (regedit). מה אני מבין ב registry? אז השאלה: אין פתרון יותר פשוט? איך מעיפים את האיציק (ICQ) מתפריט האתחול? בתודה מראש, דניאל.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מכיוון שאני יוצא בקרוב למילואים ומעונין להישאר מחובר לעולם המקוון החלטתי לנסות ולממש את חזון ה be connected של Nokia. ברשותי מחשב Laptop IBM 390X עם Windows 2000 וטלפון סלולרי Nokia 6210. התקנתי את תוכנת המודם של הטלפון הניתנת להורדה חינם מאתר Nokia, הגדרתי את מהירות המודם ואופן החיבור, הגדרתי dial-up חדש וניסיתי להתחבר (הקישור בין הטלפון ל laptop נעשה ע"י פורט ה IR). לצערי הרב לאחר תהליך הקישור בין ממשקי ה IR בעת תהליך ה dialing הקישור מתנתק והטלפון "נתקע". עלי לכבות את הטלפון ולהדליקו מחדש בכדי שיחזור לפעולה תקינה. לאחר מספר נסיונות הצלחתי להתחבר ל ISP (נטווי'ן) אך רק לכמה שניות ומיד התנתקתי. למישהו יש מושג איך מפעילים את העסק הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דבר ראשון תוכנת ההתקנה היתה בצרפתית ככל הנראה אבל זה לא מה שהדאיג אותי... דבר שני, לעוד מישהו קרה שתוכנית ההתקנה פשוט נתקעת על Please Hold......... ובמשך כמה דקות טובות, המעבד מנוצל ב 100 % וכל מה שנותר לעשות הוא לסגור את התוכנית ע"י לחיצה על Ctrl + Alt + Del...
-
טוב אז ככה : יש לי מעבד ATHLON XP 1700+ 256 MB-RAM וכרטיס מסך GE-FORCE 2 GTS V770 32MB. וזה מה שאני לא מבין : כל משחק אצלי במחשב פועל חלק, שום תקלה גראפית. הפעלתי את התוכנה 3DMARK 2001 (לא SE), ברזולוציה 800X600X32 (הרזולוציה שאני משתמש כמעט תמיד), ואיזה ציון אני מקבל? 2800-2900 !!! מה לא בסדר אצלי? יש לי לוח אם GIGABYTE של מעבדי AMD יש לכם איזה רעיון? אהה ודרך אגב יש לי 2 מערכות הפעלה : XP PRO, WIN 98 הכל אצלי פועל מהר יותר בחלונות 98 אבל הציון שלו בתוכנה נמוך יותר מבחלונות אקס פי!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תודה לכל מי שניסה לעזור לי קודם,אבל אני לא מצליח לעדכן את הביוס. בהדלקת המחשב אני מקבל את השורות הבאות award bootblock bios v1.0 copyright © 1998 . award software.inc bios rom checksum error detetcting floppy drive a media במידה ויש דיסקט עם ה-FLASH BIOS לא קורה כלום במחשב הנורה של ה-FLOPPY השארת דולקת וזהו.... במידה ואין דיסקט אז המחשב דורש PLESE INSERT DISK AND PRESSENTER וגם כאן כאשר אני מכניס את הדיסקט פשוט לא קורה כלום. הגירסאות של הביוס שהורדתי הם ע"פ המלצותיכם -לוח M של OCTEK מסוג VAP 133S ACP- K0372.K0802.K0252.K0202.K0142 ההבנה שלי בתחום -כפי שהבנתם-נמוכה ביותר אשמח לקבל עזרה והנחיות מפורטות כמו לילד קטן(אפילו קטן מאוד) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עדכנתי ביוס בפעם הראשונה במחשב הזה הכול עובד אבל לאט מאוד וגם דיסק שהוא זיהה לפני העידכון הוא מזהה לא נכון
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני שואל את זה, כי נדמה לי שנתלשו לי שלושה, וה-Floppy לא עובד...
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מצורפות הודעות שגיאה ועוד קובץ לוג שייך. מי שידע מה הבעיה ואיך לפתור אותה הוא גדול!!! הנה הקובץ לוג: ------------------- // // Watchdog Event Log File // LogType: Watchdog Created: 2002-03-01 14:39:19 TimeZone: -120 - Jerusalem Standard Time WindowsVersion: XP EventType: 0xEA - Thread Stuck in Device Driver // // The driver for the display device got stuck in an infinite loop. This // usually indicates a problem with the device itself or with the device // driver programming the hardware incorrectly. Please check with your // display device vendor for any driver updates. // ShutdownCount: 45 Shutdown: 0 EventCount: 6 BreakCount: 6 BugcheckTriggered: …
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-