עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Eviljelly,

יש לי מגבר בן 17 (שנים שנים !) וכשאני מדליק אותי יש נורה שכתוב עליה "הגנה" שמהבהבת כל הזמן ורק כשהיא מתייצבת המגבר נדלק .. בדרך זה לא קורה אבל זה קורה (המגבר נדלק ועובד) ...מה יכולה להיות הבעיה ?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by -ZvuV-,

קניתי לאחרונה כרטיס מסך Geforce2 Ti 64m ואני הורדתי דרייברים שונים בשביל ה openGL (אני משתמש ב win2000) עכשיו, כשאני משחק משחקים ברשת, על mode של openGL, יש לי רק 60-30 fps , במקום 100 fps קבוע!!!! אני לא חושב שזה בעיה של דרייבר לא נכון, כי יש ל דרייבר בסדר גמור, אלא הבעיה היא שאני כניראה לא שיניתי משהו בהגדרות של ה Geforce. יש לי את ה GeForce tweak utillity ואני חושב ששם אני צריך לעשות כמה טוויקים ולשנות איזה משהו בהגדרות. אז אם יש לכם את אותו הכרטיס שיש לי, או שאתם יודעים מה צריך לשנות שם בהגדרות ב Tweak utility, אז תכתבו לי או שתפנו אליי באיי סי קיו: 125277999

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by ot,

פתאום (מנפלאות ה-XP) אני מגלה (הערב לאחר הדלקת המחשב ממנוחת השבת) בכל פעם שאני בוחר לפתוח חלון חדש (קליק ימני על הודעה או כל קישור אחר) נפתח רק חלון קטנטן ממש זעיר (מצורפת תמונה). היכן משחזרים למצב הקודם שיפתח בחלון גדול (אופצית הקליק ימיני) ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

לבעלי ה MX מביניכם וכרטיסים מבוססי צ'יפים גרפיים של Nvidia איטיים יחסית, יש פתרון! קיים FIX ל OpenGL אשר אותו אתם מתקינים אל תוך ספריית ה SYSTEM של המשחק (אל תשכחו לגבות קודם כל את הקובץ המקורי). את הקובץ ניתן להוריד מכאן! להיכנס אל ה Safe Mode של המשחק, לבחור ב Change your 3d video device -> show all devices ולבחור את ה OpenGL. קחו בחשבון שלעבודה עם OpenGL צפויות גם מס' תופעות לוואי כגון עיוותים בטקסטורות, צבעים בהירים או כהים מדי וכו'... אבל, סוף סוף אפשר לכוון כמו שצריך גם כשיש עומס!!! להלן דוגמא שלקחתי אחרי "השיפוץ"... שימו לב ל Edges של הקורות, יש עיוותים בקצוות.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by yirmi_opp,

אני חייב אתר שנותן שרותים כמו האתר bravenet.com זה ממש דחוף לי!!!! לנושא חשוב ביותר!!! אם תוכלו לעזור אז תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני חייב שתגידו לי איל אני יכול להעתיק מדוס קבצים בעברית...

• 17 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. Started by Funkyzord,

המסך שלי ממצמץ (אם אתם לא מבינים למה אני מתכוון אז תגידו וזה לא שהוא וכבה ונדלק) יש לכם רעיונות למה או מזה יכול לגרום לזה. זה יכול להיות מעוברקלוקינג?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by bamba10,

אחרי שהגעתי למסקנה שלוח M שלי דפוק-זה אני עם ה-OCTEK-החלטתי לרכוש חדש!!!!!!! יש לי מעבד של אינטל 866.תמליצו לי בבקשה על לוח M טוב שלא יעשה לי בעיות אחרי חודשיים שימוש. המחיר לא חשוב כרגע רק לא להשתולל יותר מדי. :hi: :hi: :smoke: :smoke: :hi: :hi:

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. היי חבר'ה. יש לי חבר ששידרג את המחשב לא מזמן ע"פ המלצה של רכיבים שנתתי לו (לוח, מעבד, מארז) והוא נתקל בבעיות. הבעייה היא: הודעות שגיאה שונות, משחקים נתקעים או קופצים החוצה, לפעמים המחשב מחזיק יום עד שזה קורה, לפעמים דקה. מקבל בעיקר BSOD. זה המפרט: AthlonXP 1700 /w spire 256mb ddr Gigabyte 7VTX-H Innovision GF2 MX200 Task TK3003 - 300w Seagate 40GB HD Pinnacle video card Modem WinXP אלו נתוני המתח: +5vsb=+5.020 volt +12v=+12.090 volt +5v=+4.750 volt +3.3v=+3.230 volt vcorea=+1.720 volt טמפ': cpu - 66 system - 44 הוא מצא לינק על אנשים שדיווחו על בעיה דומה: http://forums.viaarena.com/messageview.cfm?catid=23&threadid=8680 ככל הנראה בעיה עם ה-agp והצ'יפ של via שעובדים בי…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by SEangel,

המחשב כותב לי: secondary IDE channel no 80 conductorcable installed על הסקנדרי יושב כונן DVD (סלייב) והוא עובד למרות ההצהרה הנ"ל מה זה אומר ומה צריך לעשות???? תודה מראש לכל מי שיכול לעזור (וגם למי שלא, אבל אם הוא/היא היה/היתה יודע/ת הוא היה מוכן לעזור (הכתוב מכוון לזכר ולנקבה כאחד )

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Gohan,

ok i need NVidia Refresh Rate Fix for win 98 plz if some 1 can put url and i have a prob today 1 off my ram (sdram) die and now i have 256 and i have 450 nis i am big gamer and my old moderbord cost me 80 nis and it sux what will help me more new 256 rem or new moderbord (i want to buy gigabait modarbord. my comp now is : k7 850 256 mb sdram gf-3 64 mb ddr mexstor 40gb and my modarbord is from compeny that is name is "chntec" !?! plz help. nis = new israer sakel and myb i got "sgiot ktib" so sorry

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by oNam,

שלום ותודה! יש לי מחשב פנטיום 3 866 החלפתי מארז למחשב,ועכשיו המחשב מזהה אותו כ פנטיום 3 650 מגה הרץ מה עושים?!!!!!? מי שעוזר לי הוא פשט אחלה בנאדם!!! ??? ??? :-[

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Real_Me,

עשיתי עדכון לביוס AMI שלי של לוח 7VTXH+ ל-F3 מ-F2 ומשום מה זה לא קורה. הכל לפי ההוראות : עדכון מדוס של הגרסה הנכונה, כבוי מחשב, כניסה לביוס, LOAD OPTIMIZED DEFAULTS, אתחול, ביוס שוב ושנוי הגדרות, אתחול. עדיין F2. ואני בדילמה, אולי בכל זאת קרה משהו לביוס ומה שעולה בסדר זה הביוס השני שבלוח? יש DUAL BIOS. האם לנסות שוב ואולי יידפק הביוס השני? מי שיכול לעזור, מוזמן.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. יש לי איפה שה ADRESS BAR את ה COMMON NAME , עכשיו גם אין לי מושג מה זה עושה בכלל, וגם זה מעצבן נורא! איך אני מוריד את זה (לתמיד!!)? ( ולחיצה ימנית על זה ואפשר להוריד את זה , אבל לא לתמיד אלה רק לאותו חלון , יאנו אם פותחים חלון חדש זה עדיין מופיע ) :'( :AR15:

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

כיצד אני מבטל את ה V-Sync? הפתרון היחיד שראיתי עד עכשיו הוא השימוש ב Hercules Tweaker כאשר גירסת הדרייברים 21.83 של הרקולס מותקנת במע' ההפעלה (XP). האם הוא (הטוויקר) יתפקד גם עם גירסאות עתידיות של ה Detonatorz או שלשם ביטול ה V-Sync, אין בו צורך בכלל? אני פשוט לא מצאתי אפשרות לשלוט על האופציה הזו בהגדרות הרגילות של הכרטיס (תפריט Advanced בהגדרות התצוגה)... תודה.

• 25 תגובות
    • 4.6k צפיות
  16. Started by ybe,

משום מה, windows media player :AR15: לא מאפשר לי לצפות בפורמט MPEG-2 , באיז תוכנה איכותית כדאי להשתמש אם רוצים לראות סרטים בפורמט הנ"ל?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by yanme,

יש לי חיבור ל-adsl יש לי פינג נמוך אבל המשחק עובד בקיטועים אבל רק ברשת אני אולי צריך דרייברים ללוח אבל אני לא מוצא תעזרו לי!! p-3 866mhz asus cusl2 128 sdram windows me ד"א ב win xp זה עובד טוב אבל אני לא אוהב אותו

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. איך אני מסיר את הווינדוס מסנג'ר ב איכספי?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by tal5ab,

אני בדרכי לפרמט סופית את המחשב יש לכם אולי עצות? מה לשמור ,מה להכין על דיסקטים ומה על דיסקים? אשמח לתשובות

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Intelee,

היי שוב יש לי בעיה כזאת שבזמן צפייה סרטים שע"ג דיסקים צרובים אני רואה את תמונה לאחר שכבר שמעתי את הצלילים ששייכיפ לסרט!!! אנא עזרו לי להבין את בעיה ואיך לפתור אם הדבר הזה פתיר

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by aipe,

אני לא יודע למה זה קורה , בל יש אתרים שמספיק שאני יכתוב את השם שלהם בלי www וזה יכנס לי לאתר ככה היה גם עם hwzone על העברת התר לשרת אחד כל פעם כתבתי: hwzone.co.il וזה נכנס לי לאתר עכישו אני כותב את זה וזה לא נכנס רק שאני כותב www.hwzone.co.il זה נכנס זה קורה בעוד כמה אתרים מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. Started by r_mindel,

לפני כשנה וחצי-שנתיים קניתי צורב YAMAHA X6X4X16 אחרי כשנה בערך הוא הפסיק לקרוא דיסקים צרובים והדיסקים שצרבתי איתו לא ניקראו בשום מקום עכשיו....... לפני חודש וחצי קניתי צורב חדש- YAMAHA X16X10X40 ורציתי לדעת מה קרה לצורב הישן שלי ואיך אפשר למנוע מזה לקרות לצורב החדש? (ואם אפשר לעשות משהו ככדי להחיות את הצורב הישן) (ד"א- זה עכשיו קורה לי גם ב דיוידי רום שיש לי במחשב - הדיוידי לא מצליח לקרוא חצי מהדיסקים הצרובים שלי........) תודה מראש רועי

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Tiger,

שלום לכולם. יש לי בעייה ואני לא יודע אם אני היחיד שיש לו אותה , שאחרי שאני מפעיל כמה וכמה תוכניות ביחד ה TaskBar נעצר ונתקע לכמה שניות , זה נורא מעצבן לחכות מתי שיש משהו שצריך להפעיל אבל ה TASK BAR קופא ולא מגיב ורק אחרי כמה שניות הוא משתחרר ואז אני מצליח ללחוץ עליו. למישהו יש פיתרון ? בתודה tiger

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by giliboy,

כשאני פותח את אקספלורר הפונטים שלי ממש גדולים כאילו אני ברזולציה 600*400 וזה מרגיז אך אני מחזיר את זה למצב הקודם?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by Cereal Killer,

איך אני מוצא את האיפי של עצמי?

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים