תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני נכנס לאתר, למטה מימין להתחל נוסף לי עוד חלון ממוזער שלא כתוב בו כלום ויש רק סמל של תיקיה, פתאום הכל נעלם מהמסך, והרקע על המסך ניהייה אפור. אחרי זה אני לוחץ על משהו וזה חוזר איכשהו ורק כשאני סוגר ת'אתר אז הכל חוזר...אחר כך אני נכנס למחשב שלי וכתובה לי הודעה שאקספלורר חייב להיסגר. זה קורא רק שאני נכנס לאתר הזה וזה משגע אותי!!... מה לעשות???
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הצילו!!! הצורב שלי לא צורב יש למישהו אולי מושג מה קרה???
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב, אחרי בירורים באתר compaq, הבנתי שאני לא יכול להתקין כרטיס מסך AGP כי הכרטיס שבא עם המחשב הוא onboard, אז מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס PCI? או פתרון אחר? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מזמן ראיתי טוויק שאמור לפנות DLLים מהזיכרון לאחר שתוכנה כלשהי סיימה את עבודתה. כמובן שלא מצאתי את זה שוב, אך נזכרתי שראיתי את זה גם כאן כתגובה לאחת ההודעות. אם יש מי שזוכר היכן נמצאת התגובה בה רשום הטוויק הנ"ל? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי וידאו של JVC 4 ראשים ורציתי לדעת אם זה אפשרי ואם כן אז א י ך ???
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחרי שחרשתי על הזיפ, נוכחתי לגלות שאלה כלל וכלל לא דרייברים שנועדו לעדכן את כרטיסי הקול מסידרת ה Live. אלא את ה Codec הידוע שנמצא בלוחות אם רבים בהם הסאונד הוא כביכול בנוי, ה AC'97. לפחות אם אתם מפרסמים דרייברים להורדה, וודאו קודם כל שאכן מדובר בדרייברים שציינתם. תודה.
-
ניסיתי עם כמה תוכנות לצרוב דיסק שנפחו 800 מגה בייט אך כל פעם שניסיתי לצרוב עלתה לי הודעה שאין מספיק מקום בדיסק... השתמשתי לצורך הצריבה בנירו ואף ניסיתי גם באיזי סידי קרייטור ... למישהו יש רעיון עם איזה תוכנה יש אפשרות של צריבת 800 מגה בייט ?? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
-
כתוב לי סימן שאלה ב-Device manager לי ה-paraller device וכתוב שהדרייבר שלו לא מותקן... מאיפה אני משיג לזה דרייבר?? תנסו בבקשה לענות כמה שיותר מהר אני צריך את זה דחוף לעכשיו...
-
דוד שלי (בן 9) שיחק לי בrivatuner ושינה לי הגדרות בpower user ועכשיו כל משחק שעובד בopengl כשאני מפעיל אותו זה כותב לי :opengl.dll גרם לטעות במשחק הנ''ל, בבקשה תעזרו לי (ואם יש לכם אז לינק להורדת גירסת הדרייברים של nvidia שנןתנים ביצועים הכי טובים ) תודה ובבקשה אני ממש נואש. :'( :'( :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד 1700 ו 384 mb זיכרון וכרטיס מסך ראדון 8500 מקורי... והרצתי בדיקה וכל האפשריות היו על הכי נמוכות ויצא לי 5500 ומשהו.... זה ציון טוב?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה התחיל אחרי שהמחשב נתקע לאחר שניסיתי להפעיל סרט בMICRODVD (לא פעם ראשונה או משהו)... החלפתי 3 דריוורים, כולל כאלה שהם WHQL... 512 ראם עם ג'יפורס 3 של אסוס, וינדאוס אקספי רצ"ב תמונה
-
- 19 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה די מעצבנת למשל אני מכניס דיסק לסידי רום , ואחרי זה פותח את הסידי רום מוציא את הדיסק שהיה בפנים ומכניס אחד אחר לתוך הסידי רום , הסידי רום מזהה לי את הדיסק הראשון ולא את השני, ניסיתי לעשות לווינדוס Update אבל זה לא עזר... למישהו יש פיתרון ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום קיבלתי את הH.D החדש של MAXTOR. אבל הWIN XP לא מצליח לזהות את הכונן, והביוס כן. וגם בדוס אין אפשרות להיכנס לכונן. הכונן על SLAVE. איך אני יכול לפרמט אותו או לעשות FDISK בWINXP?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
הרצתי את 3DMARK 2001 SE על כרטיס ה-GF2 Ti שלי (לא בהמהרה) והוא לא הצליח לסיים את המבחנים והמחשב אותחל עקב כך. מתקבלת ההודעה // The driver for the display device got stuck in an infinite loop. This // usually indicates a problem with the device itself or with the device // driver programming the hardware incorrectly. Please check with your // display device vendor for any driver updates. וגם זה : ShutdownCount: 54 Shutdown: 0 EventCount: 3 BreakCount: 3 BugcheckTriggered: 1 DebuggerNotPresent: 1 DriverName: nv4_disp EventFlag: 1 DeviceClass: Display DeviceDescription: NVIDIA GeForce2 Ti HardwareID: PCI\VEN_10DE&DEV_0151&SUBSYS_03E910B0&REV_A4 Manufacturer: NVI…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חבר שלי קנה כרטיס GEFORCE MX400 הוא שם את הכרטיס מפעיל את המחשב והWINDOWS נתקע. למה?
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני על מערכת הפעלה אקס פי פרו.... ולאחרונה שמתי לב שהקובץ driverpg.exe שנמצא ב system32 קורס בלי הפסקה !!!! כל פעם שאני מעלה את המחשב...הוא קורס תוך דקה ואז שוב כעבור 10 דקות וממשיך..... זה מפריע לי לעבוד על המחשב ברציפות.....מוציא אותי מתוכניות וכו... מה עושים? ניסיתי למחוק את הקובץ אבל הוא חוזר כל ריסט!!! מה גורם לו לקרוס ומה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז יש לי מאוד מטומטמת עם ה DOK מישהו יודע איך להתקין אותו ב win 98 ?? הורדתי את הדריוורים מהאתר והוא התקין אותם לתקייה c:\diskonkey כשאני מכניס את ה DOK הוא מזהה USB DRIVE ואותר להביא דריוורים אני מכוון אותו לתיקייה שאמרתי קודם והוא אומר לי שאין שם דריוורים מתאימים ניסיתי את זה ב 4 מחשבים שונים help ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
כיצד אני מגדיר את החיבור לאינטרנט דרך 135? יש לי WIN XP וה dailer שמספקים באתר לא עובד (תחת 200 או xp)
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
צורב של ימהה 8824 SCSI כמובן שהוא RW הוא צורב הכל בסדר גמור ... אבל הוא לא צורב דיסקים RW הוא צורב אותם ואומר שהכל בסדר, אבל כלום אין בדיסק... ואז אני צורב עליו שוב בלי למחוק והוא הוא צורב. מה הבעיה?? כבר קניתי 3 דיסקים וצרבתי בכל תוכנה אפשרית NERO WINONCD EASY CD CREATOR מה הבעיה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תודה! הכל התחיל היום לפתע בקאונטר סטרייק שמישהו זורק רימון עשן יש לי לאג!!! זה התחיל היום!!! יש לי Ge force 2 mx400 64 mb+ tv out אני חייב עזרה איך לסדר את זה! מה עושים?!!! יש איזו תוכנה? בבקשה אני מתחנן!!! הנה האייסיקיו שלי 141373380 10x :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
אוקיי, הבעיה הזאת התחילה לפני יומיים בערך ואני ממש לא יודע מה לעשות. כל פעם שאני מדליק את המחשב, או עושה ריסט, שזה בעצם כל פעם שהווינדוס עולה מחדש, אני מקבל את ההודעה הזאת : Windows cannot load your profile because it may be corrupted. Contact your administrator. ואז הוא מודיע לי שאני בינתיים יעבוד על פרופיל זמני, והשינויים שאני יעשה בו לא ישמרו לפעם הבאה שאני יכנס למערכת. וזה ממש, אבל ממש מעצבן. כל פעם אני צריך לסדר את הפייוריטס, את הקוקייס, את הדסקטופ, אני לא יכול להמשיך ככה יותר. אפילו אין לי חוט להתחיל ממנו, כי פתאום אחרי שהדלקתי את המחשב ההודעה הזאת באה, ומאז אני תקוע איתה. למישהו יש פתרון ? :'(
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-