עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Yaron-Cohen,

יש לי בעיה עם המסך/כרטיס מסך...או משהו אחר... שאני עושה לדוגמא העתק/גזור לקובץ שהוא סרט המסך נכבה ונדלק לשניה... אותו דבר כאשר אני נכנס להגדרות הדרייבר... איך אני יכול לפתור את זה?

2. Started by gabigatzki,

שלום. יש לי בעיה בכרטיס מסך,לפני בערך שבוע פירמטו לי את המחשב לגירסא XP SP3 ואז הכרטיס מסך לא עבד כראוי,התנקתי דרייברים מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך,וזה עדיין לא עזר,המשחקים לא עלו וכולי. אז פירטתי שוב את המחשב לגרסא XP SP2 PRO ועכשיו אני מנסה להוריד דרייברים מאתרים שמתאימים לגרסא שלי וזה כל הזמן אומר את אותה השגיאה: http://www.siz.co.il/up.php?i=yymrmjyzwizy.jpg ניסיתי שוב להתקין מהדיסק,וזה לא עזר.המשחקים עדיין מוצגים לא טוב. מה אני עושה?תודה מראש. ד"א הגרסא של הכרטיס מסך היא: ATI Sapphire HD 3850 radeon

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  3. Started by dov43,

קניתי צורב DVD של SONY מסוג AW-G170A . בהתחלה הכל היה בסדר , צרבתי תוכן DATA וקראתי . לאחרונה איני מסוגל לקרוא את התוכן הנצרב ומקבל הודעה כאילו windows לא מכיר את פורמט הצריבה . האם מישהוא יודע מה הבעיה ויכול לעזור בפתרונה?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  4. התקנתי HD חדש בנוסף לקיים, פירמטתי את שניהם והתקנתי XP על הדיסק החדש, לאחר הפירמוט כאשר אני מנסה לכבות את המחשב הוא מבצע RESTART במקום SHUT DOWN !? (הדיסק החדש הוא בחיבור SATA והישן IDE אם זה יעזור) מה קורה פה???? אנא ערתכם לפני שהמחשב עלה באש מהחום ;D

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  5. יש לי בעיה חמורה, ממש חמורה, מקווה שזה לא מה שאני חושב (שהלך הלוח אם).... הלוח כמובן תומך dual אבל לא השתמשת באופציה, במשך שנה היה לי 512 ו256 בDIMM1 ו3, ניסיתי לפני יומיים להכניס עוד 256 לDIMM4(כמובן לאחר כיבוי המחשב וניתוק מהחשמל), כשהדלקתי את המחשב קיבלתי חיווי של בעיה בזכרון ו-early chipset initiaization (הנוריות, למי שמכיר את הלוח, מדלגות בין שתי האפשרויות כל הזמן, לא נדלק המסך ובעצם לא קורה כלום, בקיצור כמו בעיה בזכרון, ניסיתי זכרונות נוספים ואת כל האפשרויות בלוח מבחינת הסלוטים, איפוס הקבלים וכל מה שיכולתי לחשוב עליו....שום דבר לא עובד, וממש לא בא לי לקנות לוח אם חדש אחרי פחות משנתיים של עבודה.... בבקשששהההההה הצצייילללוווווווווו....!!! כל רעיון, כל רעיון יהיה מעולה…

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  6. Started by nadavcj,

ברשותי 2 כוננים 1 - צורב די וי די של LG 2 - כונן די וי די...לא זוכר את הייצרן כונן הדי וי די שלי לא מעביר קבצים מהר כבעבר...ובהשואה לכונן ה צורב די וי די את אותו הקובץ לוקח לו פי 2 זמן ואפילו יותר מה גם שהוא הופך את שאר אפליקציות המחשב לאיטיות (ומדובר במחשב חזק וחדש בין שבוע) הכבלים תקינים מאחר ובדקתי אותם עם הצורב והם העבירו צריבה בלי בעיה החלפתי בערך 5 - 7 כבלים ושום דבר לא משתנה...מה אני יכול לעשות? האם יש תוכנות שבודקות אם קצב העברה תקין..או לא יודע מה אנא עזרו לי

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  7. Started by RX7,

יש לי מדפסת של HP OFFICEJET 5610 ALL IN ONE יש בו פקס ורציתי לדעת האם אפשר לשלוח ולקבל פקס מהמחשב עצמו? ואם כן איך אני עושה זאת? כי אין לזה הוראות בחוברת שקיבלתי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  8. Started by c-bot,

שלום, יש לי 2 שאלות, 1) אני לא מצליח להתקין מערכת הפעלה מכל סוג שהיא על המחשב, המחשב מפורמט לגמרי אבל כל מערכת שאני מנסה להתקין הוא לא מצליח הוא אומר שלא ניתן ליצור את התיקיה ווינדווס כאשר הוא מתחיל את ההתקנה, (בין עם זה XP או ויסטה) לכן אני מניח שההרד דיסק התקלקל, מה שמוזר זה שאני עדיין יכול לפרמט את ההרד דיסק לכן המחשב עדיין מזהה שהוא קיים ויש לו גישה כלשהי אליו... האם הבעיה היא באמת בHD? 2)אם זו אכן בעיה בHD האם HD חיצוני יכול לשמש תחליף, כלומר אם אני אחבר אותו למחשב דרך USB , האם המחשב יזהה אותו כHD רגיל והאם בכלל ניתן לאתחל ממנו את ווינדווס? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  9. Started by S_W_A_D,

המחשב אינו עובד ובבדיקה של CHKDSK דרך ההתקנה של וינדוס הוא אומר שיש תקלה אחת או יותר שאינן נתנות לתיקון הבעיה היא שההרדדיסק חדש לגמרי כי הקודם גם כן לא עבד טוב זה התחיל סתם שהמחשב נתקע ואחרי כל פעם שהוא נתקע היה חסר את אחד הקבצים של וינדוס שנדפק ממשהו (כנראה מהריסטרט) ובד"כ אפשר לתקן את זה תלוי בקובץ ישנם קבצים שלא הצלחתי לתקן ואז אני מפרמט מחדש. דבר זה קורא כל איזה יום או יומיים אם אני מתקין את המחשב מחדש... בהתחלה הוא עובד מצוין ואחרי קצת זמן הוא פשוט לא עובד יותר ואם כן אז מאוד לאטטטט. האם מישהו יודע איפה הבעיה. אני משער שזה בהרדדיסק כמובן אבל מכיוון שהוא חדש של western digital הוא לא יתקלקל סתם ככה אז אני משער שישנה עוד בעיה אם מישהו יודע בבקשה לעזור לפני שניק…

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  10. Started by DaaB,

מופיעות הרבה נקודות ירוקות על המסך רק כאשר אני צופה בקבצי וידיאו וגם בתמונות מסויימת בכל מצב אחר הן לא מופיעות, יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  11. Started by hamora,

היי, יש לי ווינדוס XP באנגלית. אני רואה וכותב עברית בפורומים ובצ'אטים, אבל כל קבצי הטקסט (וורד, מסמך קריאה חדש וכן'..) וגם במירק (למרות שבחרתי בקידוד עברית), אני רואה את הכתב בג'יבריש במקום בעברית. איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש.

12. מחשב חזק אינו ממלא פוטנציאל מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? המחשב שלי בן שנתיים יש לי 1024 ראם כרטיס מסך 7800 GTX מעבד אטלון 4.2 כפול ליבה לקראת החודשיים האחרונים הוא התחיל להריץ משחקים יותר לאט משחקים שבעבר הוא הריץ בקלות (FPS נמוך) לכן פרימטתי אותו אך הבעיה עדיין נותרה. אודה לכם על עזרתכם תודה מראש

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  13. Started by xenocide,

קניתי לפני כשבוע מסך LCD של LG דגם L1717S הקטע המוזר הוא שבכל רזולוציה שנמוכה מ1280*1024 רואים ממש ממש גרוע. אני רגיל לעבוד עם 1024*768 אבל ההבדל בין שתי הרזולוציות הוא פשוט עצום.. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה? ???

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  14. Started by oMer_Hasarut,

יש לי HD 250 גיגה, חילקתי אותו ל-4 פרטישנים הכל עבד בwinXP (הדבר היחידי שעבד..), התקנתי WIN2K במקום ה-XP ועכשיו בווינדוס 2000 מופיעים רק 2 פרטישנים. למישהו יש מושג מה קורה פה לעזאזל?!? :s07:

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  15. Started by Doctor Robert,

היי,,, לפני מספר ימים הדלקתי את המחשב וגיליתי שהמחשב פתאום לא מזהה את הכרטיס מודם שלי ומבקש ממני להתקין אותו מחדש. לא הבנתי למה, אבל בכל זאת ניסיתי להתקין. הבעיה היא שלמרות שאני מתקין את הדרייבר, משום מה המחשב לא מזהה את הכרטיס... מה הבעיה? ???

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  16. שלום לכולם, רכשתי צורב DVD 20A1P של LITEON ואני מנסה לחבר אותו למשב של DELL מסוג 4600/i אבל הוא לא נקלט ברמת הBIOS הוא מציג שגיאה על כך שאין רכיבי SLAVE או MASTER משניים וממשיך, עשיתי עדכון BIOS למלוח האם אבל זה לא פעל מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?

17. Started by asher_32,

שלום פירמטטי את המחשב והתקנתי ווינדוס מקורי ובמנהל התקנים מופיעים שני סימני שאלה אחד בקר מסך (תואם vga ) והשני בקר raid הכרטיס מסך שלי הוא via/s3 unichrome pro והלוח הוא msi pm8m3-v ms-7211 באחד הפרומים קיבלתי את הדרייברים בקישור הנ"ל וההתקנה מסובכת מאחר שזה יורד בקבצי זיפ עם הרבה קבצים בקיצור לא הצלחתי להתקין ואני צריך עזרה בהתקנה תודה אשר http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=234

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  18. איך יכול להיות שאני רואה את תקיות המוזיקה שלי בתור תמונות האלבום למרות שאין שום תמונה של האלבום בתוך התקייה ?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  19. Started by Raz20,

עבדתי על המחשב , הלכתי לאיזה 3 שעות ככה וראיתי שהוא הדליק את עצמו מחדש והעלה לי הודעה : מה ההודעה הזאת אומרת ומה אני יכול לעשות עם זה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  20. Started by roeybarl,

בניתי עכשיו מחשב הכל הורכב בצורה תקינה ואני רק משתמש בכונן הקשיח שכבר היה לי.אני מנסה לפרמט אותו ולהתקין מחדש את הווינדוס אך נתקל בבעיה: אני משנה את ההגדרה שהבוט יהיה מהדיוידי,הוא מתחיל להריץ את הדיסק,ונכנס למסך הכחול שכתוב Windows setup,ואז קורה אחד משני דברים-א שהוא נתקע באמצע הפעולה ופשוט קופא(בזמן קריאת הנתונים),או שהוא מצליח להמשיך קצת ואז עושה באמצע הפעולה ריסטרט. אין לי מושג איך לפתור את זה...בבקשה - אם למישהו יש מושג מה ניתן לעשות..... תודה על כל עזרה!!

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  21. Started by mohikan,

האם מעבד תקול יכול להביא מצב שלוח נדלק אבל עקב מעבד תקול אין תצוגה בכלל !!!!!!! ממש כלום מסך שחור

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  22. Started by fish123,

יש לי בעיה במחשב כשאני משחק במשחקים,פתאום מופיעה שגיאה למחשב. בשגיאה כתוב כל הזמן שגיאות כמו Can't send 0x00001001 to 0x001011 (ההוראה ביצעה הפניה לא נכונה או משהו כזה) השגיאה מופיעה בצורה רגילה בווינדוס בחלון קטן מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  23. Started by אבימור,

יש לי בעיה בצורב אני מכניס דיסק cd והוא קורא רגיל והכל טוב אבל ברגע שאני מכניס דיסק של dvd הוא לא מצליח לקרוא את הדיסק למה הבעיה הזאת..?

24. בזמן שינוי גודל מחיצת מערכת ההפעלה היה ERROR ב PARTITION MAGIC וכעת המחשב לא עולה- בעיה בקריאת הדיסק . יש עוד דיסקים קשיחים במחשב יש לי גם HIREN BOOT CD אך אני לא יודע באיזה תכונה שם אפשר להעזר. מה לעשות ? תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  25. עדיין לא פועל אשמח לכל עזרה שתתקבל

• 1 תגובה
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים