תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם תשמעו בכל פעם שאמי משחק משחק בכרטיס 7900GS של GIGABYTE המשחק ניתקע והמחשב נכבה וכשאני מפעיל אותו מחדש הוא ניתקע במסך ה BIOS (לא תמיד) ורק כשאני מנתק אותו מהחשמל או מחקה דקה הוא עובד נורמלי נסיתי כרטיס אחר 7600GS והכל עבד מצוין השאלה שלי היא הבעיה שלי פה בספק כוח(יש לי 500W ) או בכרטיס מסך ? :s05:
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
למה שאני מכבה את הFireWall האינטרנט מתכבה?? אולי זה בגלל ה-kaspersky... יש לי גירסא 7.0 beta
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
ברשותי 2 כוננים 1 - צורב די וי די של LG 2 - כונן די וי די...לא זוכר את הייצרן כונן הדי וי די שלי לא מעביר קבצים מהר כבעבר...ובהשואה לכונן ה צורב די וי די את אותו הקובץ לוקח לו פי 2 זמן ואפילו יותר מה גם שהוא הופך את שאר אפליקציות המחשב לאיטיות (ומדובר במחשב חזק וחדש בין שבוע) הכבלים תקינים מאחר ובדקתי אותם עם הצורב והם העבירו צריבה בלי בעיה החלפתי בערך 5 - 7 כבלים ושום דבר לא משתנה...מה אני יכול לעשות? האם יש תוכנות שבודקות אם קצב העברה תקין..או לא יודע מה אנא עזרו לי
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי כונן combo של compaq לפני הפירמוט שביצעתי המחשב גם זיהה אותו ככזה. משומה אחרי הפירמוט וההתקנה מחדש של המחשב המחשב מתעקש לזהות אותו ככונן cd-rom של liteon גם בביוס המחשב מזהה את הכונן ככזה. מה אני יכול לעשות כדי שהכונן ישוב לתפקד ככונן combo?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
כאשר אני ממיינת דואר יוצא לפי שם השולח - הוא כותב לי את שם השולח ככותרת - ואחריו מס' אימיילים ששלח, ושוב את אותו שם שולח ומס' אימיילים שנשלחו - כיצד ניתן לסדר ששם השולח יופיע ככותרת פעם אחת ואחריו כל האימיילים ששלח?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי מדפסת של HP OFFICEJET 5610 ALL IN ONE יש בו פקס ורציתי לדעת האם אפשר לשלוח ולקבל פקס מהמחשב עצמו? ואם כן איך אני עושה זאת? כי אין לזה הוראות בחוברת שקיבלתי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 שאלות, 1) אני לא מצליח להתקין מערכת הפעלה מכל סוג שהיא על המחשב, המחשב מפורמט לגמרי אבל כל מערכת שאני מנסה להתקין הוא לא מצליח הוא אומר שלא ניתן ליצור את התיקיה ווינדווס כאשר הוא מתחיל את ההתקנה, (בין עם זה XP או ויסטה) לכן אני מניח שההרד דיסק התקלקל, מה שמוזר זה שאני עדיין יכול לפרמט את ההרד דיסק לכן המחשב עדיין מזהה שהוא קיים ויש לו גישה כלשהי אליו... האם הבעיה היא באמת בHD? 2)אם זו אכן בעיה בHD האם HD חיצוני יכול לשמש תחליף, כלומר אם אני אחבר אותו למחשב דרך USB , האם המחשב יזהה אותו כHD רגיל והאם בכלל ניתן לאתחל ממנו את ווינדווס? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אז הרכבתי את המפרט (שנמצא בפרטים שלי) ... עכשיו שאני מדליק את המחשב ... אין מסך המסך נשאר מכובה ... (הפעלה ראשונה) הבנתי מהחוברת הוראות של הכרטיס מסך שהוא לא פועל ב boot וחייב שהביוס יוגדר קודם ..אבל אין לי מסך ! וגם הסידי שחיברתי לא פועל ... לא נדלק . עכשיו הבעיה שלי היא .... מה אני עושה מפה ? אני צריך להכין boot disc ? מחכה לתשובה תודה מראש עריכה: גם כפתור הpower עושה בעיות ... הוא פועל שאני מנסה להדליק את המחשב ...אבל אני לא יכול לכבות אותו אחרי שהוא נדלק .. ואני מחכה מאחורה את הספק כוח פשוט
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
בניתי את המחשב הראשון שלי לפני כחודשיים ויש לי בעיה שחוזרת על עצמה ובגללה המחשב שלי מאוד איטי, קורס, ויש בעיות בהארד דיסק. לפעמים כשאני פותח אותו ההודעה הזאת מופיעה לי, מישהו יודע איפה טעיתי ואיך לתקן?
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה XP . לאחרונה כשאני מכבה את המחשב הוא מתחיל בתהליך אבל נתקע, ואני צריך לכבות אותו דרך הכפתור. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
תשמעו יש לי צורב DVD שמחובר למאסטר ועכשיו הבאתי עוד כונן CD רגיל וחיברתי אותו לסלייב עכשיו מה שקורה זה שברגע שאני מחבר את הכונן(CD) הוא משתלט על המאסטר (המחשב(ביאוס וגם ווינדוס) קולט רק את הכונןCD ולא את הכונןDVD)וברגע שאני מנתק את הCD המחשב קולט שוב את הDVD מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך לתקן את זה למה יש לי רק כונן אחד ואני ממש רוצה שתיים... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום, כאמור בכותרת ברשותי Lenovo r60e וקניתי ראוטר, התקנתי את כל התוכנות הדרושות של IBM לאחר שהבנתי(בעזרת הפורום) שדרך ווינדוס זה לא אפשרי. הבעיה היא שכל התוכנות כולל ווינדוס אומרות לי שהכרטיס על מצב מכובה ושאני צריך להיכנס לביוס ולהפעיל אותו. נכנסתי לביוס ויש שם 3 אפשרויות - מכובה, חבוי ומאופשר, זה היה על מאופשר העברתי לכבוי הפעלתי מחדש נכנסתי שוב ושמתי על מאופשר שוב - לא פעל. ניסיתי להיכנס למאפיינים של הכרטיס דרך ווינדוס ואז לקבע תצורה ושם רשון אלחוטי מנותק, העברתי את זה למופעל והוא אומר שהוא לא קולט אות מהראוטר - יכול להיות אם כי אני בספק.. מישהו מכיר את בעיה?יודע מה לעשות?? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש בעיה במחשב שלו, המחשב לא נכבה לבד, עושים במחשב:התחל--->כיבוי המחשב--->כיבוי--->שומר נתונים וכל החארטה, ואחר כך הוא עושה ריסט למחשב וצריך לכתוב לבד,וזה מרגיז אותו. מה עושים? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
היה לאחותי מחשב ישן P3 600MHZ.......... עכשיו החלפתי לו ספק כח ומאז המחשב לא מצליח לזהות את האינטרט והכונן. ואני חייב שמשהו משהם יעבוד כי אני צריך להעביר את הדברים מהחשב בקשה תעזרו לי זה מאוד חשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
דבר ראשון אני לא מאמין שאני הגעתי למצב שאני כותב פה את הבעיה שלי אבל אנ יכתוב מהר אחרי שאני עושה ריסט המסך מהבהב מסך שחור ונתקע דרייברים הכי מעודכן טמפרטורה 46 7600GT 3DMARK לא מסיים עד הסוף או במשחק כל שהוא
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
היי, יש לי ווינדוס XP באנגלית. אני רואה וכותב עברית בפורומים ובצ'אטים, אבל כל קבצי הטקסט (וורד, מסמך קריאה חדש וכן'..) וגם במירק (למרות שבחרתי בקידוד עברית), אני רואה את הכתב בג'יבריש במקום בעברית. איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 315 ואני מעוניין להחליף אותו זה מפרט המחשב שלי : לוח אם - packard bell fih57 מעבד - i3 530 2.9ghz זיכרון - 6 gb ווינדוס 7 הום פרמיום 64 ביט חוקי תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להלדיק את המחשב הנייח שלי הוא נשאר דלוק לכמה שניות ואז נכבה ושוב פעם נדלק ונכבה אחרי כל כמה שניות.עכשיו איך אני פותר את זה ככה שיעלה מסך הפתיחה עם הביוס ואחרי זה מערכת ההפעלה.פעם שעברה זה נשאר דלוק וכל מה שהייתי צריך לעשות זה להחליף כבל AGP למסך.מה הפעם אני יכול לעשות שישאר דלוק?. WhatsApp_Video_2024-01-31_at_14.rar WhatsApp Video 2024-01-31 at 14.27.04_643d3eb1.rar
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
- 1 follower
-
-
היי,,, לפני מספר ימים הדלקתי את המחשב וגיליתי שהמחשב פתאום לא מזהה את הכרטיס מודם שלי ומבקש ממני להתקין אותו מחדש. לא הבנתי למה, אבל בכל זאת ניסיתי להתקין. הבעיה היא שלמרות שאני מתקין את הדרייבר, משום מה המחשב לא מזהה את הכרטיס... מה הבעיה? ???
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
הכרטיס הוא חדש (Radeon 9600Pro 256MB 128Bit), והיציאה של הטיוי אאוט תקינה כי בדקתי אותה היום במקום שבו קניתי את הכרטיס. אני גם רואה שיש חיבור בין הטלוויזיה לכרטיס כי כשהמחשב עולה אז רואים את הכל על הטלוויזיה אבל איך שוינדוס עולה זה נפסק ואני לא מצליח לגרום לזיהוי של הטלוויזיה. אני עובד עם הדרייבים של ATI האחרונים. הנה מה שכבר ניסיתי: ניסיתי כבל S-video אחר שהיה לי. ניסיתי לחבר את הכרטיס לטלוויזיה אחרת. ניסיתי כל מני דרייבים שונים (חדשים, אלא שקיבלתי עם הכרטיס, Omega Drivers). ניסיתי אפילו לחבר הארד דיסק אחר שהיה לי ושמתי עליו התקנה חדשה של וינדוס. ניסיתי לדעתי לשחק עם כל אופציה קיימת בדרייברים. שום דבר מאלה לא עזר. מישהו נתקל בבעיה הזאת ויש לו מושג מה עוד אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום, סליחה מראש אם לא שייך לתחום הפורום; ניסיתי לחפש האם קיימת שאילתה בנושא זהה ולא מצאתי. לבת זוגתי נשבר המסך במחשב, מצרף תמונות. אם זה נושא שניתן להתייעצו לגביו פה, אשמח לדעת מה עלות ממוצעת של תיקון כזה, והאם ניתן לקבל המלצות על בעלי מקצוע אמינים שיוכלו לעזור. מדובר בדגם Legion 5 Pro-16ACH6H Laptop (Lenovo) - Type 82JQ
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
- 1 follower
-
-
עבדתי על המחשב , הלכתי לאיזה 3 שעות ככה וראיתי שהוא הדליק את עצמו מחדש והעלה לי הודעה : מה ההודעה הזאת אומרת ומה אני יכול לעשות עם זה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אז ככה אני מכניס את הדיסק למחשב ונכנס דרך הדוס כמובן ... מגיע לי המסך הכחול... עם סיום טעינתו אני לוחץ על enter ואז f8 על פי ההוראות ואז המקלדת מפסיקה להגיב ... ואני לא יכול להמשיך יותר בהתקנה .. שתבינו אני כבר פירטמתי הרבה מאוד פעמים וזאת הפעם הראשונה שנתקלתי בבעיה כזאת ... תודה
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אהלן היום התקנתי את הרכישות שביצעתי בזמן האחרון - מעבד E6600 עם קירור Freezer 7 Pro, לוח אם GA-P35-DS3L ו2 ג'יגה זכרונות של Kingston, ולאחר לא מעט זמן שלקח לי להבין איך מתקינים את הכל כמו שצריך, הצלחתי סוף סוף, התקנתי את הדרייברים הדרושים והפעלתי את המחשב ה"חדש"... אחרי משהו כמו חצי שעה של עבודה, שבה סוף סוף הצלחתי לשחק Assassins Creed כמו שצריך, פתאום המחשב נתקע, המחשב כאילו פועל אבל התמונה נתקעת ואין מה לעשות חוץ מלהפעיל מחדש, רק שבכל הפעלה מחדש זה קורה שוב, לפעמים אחרי חמש דקות ולפעמים אחרי עשרים, אבל זה כל הזמן קורה. גם במנוחה וגם כשאני מריץ משחק או תוכנה... זה אפילו נתקע לי פעם אחת במהלך הActivation של הוינדוס! חשבתי שאולי אחד המאווררים לא פועל או משהו, אבל הכל בסדר,…
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם ואני רוצה להקליט ממנו, מהאינטרנט (טריילרים) למחשב, והוא לא נותן לי. אין לי מושג מה הבעיה :s05: בדקתי בeverest ויש לי את הכרטיס הזה: C-Media CMI9880 @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [b-1] חיפשתי את הדרייבר שלו ושאני מתקין הוא אומר לי שאין לי כזה התקן... אז מי שיוכל לעזור לי אני ממש יודה לו .
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-