תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
היום אבא שלי התקשר אליי בעודי בבסיס.. והודיע לי שאחי הקטן איכשהו גרם למחשב להפסיק לעבוד. ושכנראה משו נשרף כי גם היה ריח, וגם המחשב לא עלה. חזרתי הבייתה, ואימתתי את התקלה, ניסיתי לנתק את הספק מהחשמל ולחבר שוב (כמו אחרי הפסקת חשמל). המאווררים נדלקו לפחות משניה וזהו. אני נוטה להאמין שזה הספק.. הוא גנרי, והוא מחזיק אצלי כבר המון זמן.. השאלה: האם ספק באמת יכול להישרף סתם ככה פתאום? ומה הסיכוי שהוא לקח איתו עוד חברים? ואיך אני יכול לדעת? (אם זה קריטי, אז יש לי p4 2.4ghz, עם 768מב זכרון, גיפורס4 אם איקס 440, על לוח לא ממש מוכר) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
חבר'ה שלום ברגע עליית הביוס מופיע לי הכיתוב הבא WARNING!!! IMMEDIATELY BACK-UP YOUR DATA AND REPLACE YOUR HARD DISK DRIVE. A FAILURE MAY BE IMMINENT מילולית אני יכול להבין,,,אבל מעשית מה עליי לעשות????? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
כרטיס nvidia geforce 6600gt. עבד מצויין במצב "שיכפול" כלומר התצוגה יוצאת בו זמנית גם למסך וגם ל טלוויזיה. כעת יוצא רק לטלוויזיה ותפריט nview - נעלם. ניסיתי להסיר את הדרייבר של NVIDIA ולהתקינו מחדש - אבל עדיין אין לי nview לתצוגות. מה עושים? האם יש דרך להחזיר את הBIOS של הכרטיס הגראפי לברירת המחדל שלו?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, מדובר במחשב חדש עם לוח של גיגהבייט K8N-ultra LSI ו HD 160G SATAII העתקתי לפלופי את הקבצים של SATA לחצתי F6 במהלך ההתקנה והתקנתי מהפלופי שני קבצים, בהמשך מערכת ההתקנה מודיע שלא הצליחה למצוא HD . ניסיתי להוריד ממספר מקומות קבצי SATA שןני ובכולם אותה הבעיה . מה עושים? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מקבל ריסט בWindows Vista Ultimate 64 BIT ואין לי מושג למה- בהתחלה היה לי מותקן תגרסה של ה- 32 BIT וזה עבד מעולה בלי ריסטים עכשיו ב64 בייט אני מקבל מידי יומיים בערך מסך כחול וזה מה שרשום : Problem signature Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Files that help describe the problem (some files may no longer be available) Mini022807-01.dmp sysdata.xml Version.txt View a temporary copy of these files Warning: If a virus or other security threat caused the problem, opening a copy of the files could harm your computer. Extra information about the problem BCCode: a BCP1: 000000000000001F BCP2: 0000000000…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם להלן צילומים של המארז silverstone LC16 עם ספק Enermax ולוח אם 35p-DQ6 Gigabyte הצילומים מראים שתי כיוונים שבהם הספק נמצא. 1. הייתי רוצה לדעת מהו המיקום הנכון (לאיזה כיוון צריך לפנות המאוור-לכיוון פנים המארז או החוצה)? 2. במידה והמיקום הנכון היינו לכיוון המארז אזי איך אני מחבר כרטיס הטלוויזה 150 Hauppauge , האוויר יחסם ע"י הכרטיס. 3. האם יש מצב שהספק אינו מתאים למארז+לוח אם?? מבקש עצות אני דיי תקוע תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
האם מעבד תקול יכול להביא מצב שלוח נדלק אבל עקב מעבד תקול אין תצוגה בכלל !!!!!!! ממש כלום מסך שחור
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
יש לי מדפסת של HP OFFICEJET 5610 ALL IN ONE יש בו פקס ורציתי לדעת האם אפשר לשלוח ולקבל פקס מהמחשב עצמו? ואם כן איך אני עושה זאת? כי אין לזה הוראות בחוברת שקיבלתי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
המחשב אינו עובד ובבדיקה של CHKDSK דרך ההתקנה של וינדוס הוא אומר שיש תקלה אחת או יותר שאינן נתנות לתיקון הבעיה היא שההרדדיסק חדש לגמרי כי הקודם גם כן לא עבד טוב זה התחיל סתם שהמחשב נתקע ואחרי כל פעם שהוא נתקע היה חסר את אחד הקבצים של וינדוס שנדפק ממשהו (כנראה מהריסטרט) ובד"כ אפשר לתקן את זה תלוי בקובץ ישנם קבצים שלא הצלחתי לתקן ואז אני מפרמט מחדש. דבר זה קורא כל איזה יום או יומיים אם אני מתקין את המחשב מחדש... בהתחלה הוא עובד מצוין ואחרי קצת זמן הוא פשוט לא עובד יותר ואם כן אז מאוד לאטטטט. האם מישהו יודע איפה הבעיה. אני משער שזה בהרדדיסק כמובן אבל מכיוון שהוא חדש של western digital הוא לא יתקלקל סתם ככה אז אני משער שישנה עוד בעיה אם מישהו יודע בבקשה לעזור לפני שניק…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב שישן שחשבתי לסדר ולמכור תמורת כמה גרושים בודדים זה פנטיום 3 600 שפשוט לא נדלק ניסתי להחליף לו את הספק כוח אבל הוא לא מגיב מה אני צריך לבדוק מה יכולה להיות עוד הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
הכל התחיל בבוקר כניסיתי להדליק תמחשב והוא לא נידלק, זה קרה לי פעם בעבר כנראה שהספק לא טוב[ יש נורה צהובה שדולקת על הלוח אם אך המחשב לא נדלק בכל זאת] בעבר פתחתי אותו דפקתי קצת על הספק והוא עבד, היום ניסתי משהו אחר - פתחתי ופירקתי את כל המחשב לחלקים וניקיתי תאבק, כולל את הספק. אני מדליק תמחשב והוא עושה לי ריסט באמצע הטעינה של הוינדווס, וככה כל פעם והוא מגיע למסך הזה של הבחירה של הסייפ מוד ואז בסייפ מוד הוא נתקע, נשמע כמו בעיה של הזיכרונות? באתי להתקין וינדווס מחדש, באמצע ההעתקת קבצים של הוינדווס הוא עושה לי שגיאה כחולה שלא רשום בדיוק מה הבעיה בה, ואני מנסה שוב להתקין ולא יוצא לי וכל פעם שגיאה, אני בא חושב זה הכרטיס מסך החדש שהזמנתי, אני שם כרטיס מסך אחר שלא צורך מהספק כוח ו…
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מה עושים נגד הטרויאני הזה שהורס לי את החיים והמחשב החדש שקניתי לפני שבוע?? יש למישהו עצה טיפ או הכוונה אני אשמח לשמוע
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בכרטיס מסך,לפני בערך שבוע פירמטו לי את המחשב לגירסא XP SP3 ואז הכרטיס מסך לא עבד כראוי,התנקתי דרייברים מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך,וזה עדיין לא עזר,המשחקים לא עלו וכולי. אז פירטתי שוב את המחשב לגרסא XP SP2 PRO ועכשיו אני מנסה להוריד דרייברים מאתרים שמתאימים לגרסא שלי וזה כל הזמן אומר את אותה השגיאה: http://www.siz.co.il/up.php?i=yymrmjyzwizy.jpg ניסיתי שוב להתקין מהדיסק,וזה לא עזר.המשחקים עדיין מוצגים לא טוב. מה אני עושה?תודה מראש. ד"א הגרסא של הכרטיס מסך היא: ATI Sapphire HD 3850 radeon
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אהלן... נתקעים לי משחקים באמצע ויש לי ריסטרטים פתאומיים רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע זיכרונות??ספק??מעבד??לוח??הרדיסק?? האם בדיקת זיכרונות ומעבד יכולים לעזור לי ??? יש דרך לבדוק ספק כוח ???? תודה...
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
יש לי צורב דיוידי של סמסונג שאני לא יכול לצרוב על דיסק של X8 במהירות X8!! יש לי את הדרייברים ואני לא כל כך יודע להשתמש בהם זה מתקין לי משהו בדוס ואחר כך כאילו לא קרה כלום!! יש פה את הקובץ readme אולי תעזרו לי ותתרגמו לי כי אני לא מבין אנגלית מי יודע מה! תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי כרטיס קול חיצוני מערכת הפעלה 7 העניין שאני מחבר אותו ב usb הוא נדלק.הבעיה שבקיובס (תוכנה עריכת מוזיקה) הוא מראה אותו בדרייברים אבל לא נותן לבחור בו .כאילו לא מזהה אותו אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לעריכת תמונות אבל משהו יותר פשוט מפוטושופ.... יש לי ת'תוכנה אבל היא מסובכת מאוד למתחילים.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום פירמטטי את המחשב והתקנתי ווינדוס מקורי ובמנהל התקנים מופיעים שני סימני שאלה אחד בקר מסך (תואם vga ) והשני בקר raid הכרטיס מסך שלי הוא via/s3 unichrome pro והלוח הוא msi pm8m3-v ms-7211 באחד הפרומים קיבלתי את הדרייברים בקישור הנ"ל וההתקנה מסובכת מאחר שזה יורד בקבצי זיפ עם הרבה קבצים בקיצור לא הצלחתי להתקין ואני צריך עזרה בהתקנה תודה אשר http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=234
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
למה שאני מכבה את הFireWall האינטרנט מתכבה?? אולי זה בגלל ה-kaspersky... יש לי גירסא 7.0 beta
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אהלן, הכל התחיל כשפעם אחת לפני כמה חודשים פרמטתי את המחשב. עד כמה שאני זוכר לא עשיתי משהו חריג.. לא התקנתי את Windows על מחיצה אחרת מלבד C:\. זה הזמן להזכיר אגב שהיו לי שלוש מחיצות: C, D ו-E. כשעל C:\ בימים כתיקונם היתה מותקנת מערכת ההפעלה. אבל לאחר ההתקנה היוצרות התהפכו ומחיצת מערכת ההפעלה נקראה לפתע D:\! D:\ הישנה נקראה כעת C:\... קטע מוזר. כל התקנה שאני מבצע מאז מיד מחפשת את D:\אוטומטית ומשום בחינה שאני מסוגל לזכור, אין איזו שהיא בעיה.. אבל זה עדין הציק לי. ניסיתי לשנות את האות עם Partition Magic אבל השינוי עצמו תפס רק ב-Windows עצמה. לא כאשר הכנסתי את ה Installation CD של XP. הייתי מנסה להעביר קבצים ולהתקין את מערכת ההפעלה בפירמוט הבא על C:\ אבל יש שם תפוסה כמעט מלאה …
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
טוב אז ככה... קיבלתי היום מסך חדש שהזמנתי 1900R LG עכשיו התקנתי את הדרייבר ואת התוכנה של המסך, ופתאום שמתי לב שאני לוחץ על "התחל" אין לי "הפעלה" ואני גם לא יכול לעלות את "מנהל משימות" ברגע שאני לוחץ על Ctrl+Alt+Delete הוא אומר לי "מנהל משימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך". שתי הבעיות שהצגתי הנ"ל איך אני פותר אותם,זה פשוט מוזר! תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
דיסק של DVD מלא לוקח לי 50 דקות לצרוב אותו, בנוסף בזמן הצריבה המחשב פשוט ולא זז כמעט אותה בעיה כאשר אני מעתיק קובץ כלשהו מכונן הDVD למחשב אני לא יודע אם הבעיה במחשב או בצורב??
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המסך/כרטיס מסך...או משהו אחר... שאני עושה לדוגמא העתק/גזור לקובץ שהוא סרט המסך נכבה ונדלק לשניה... אותו דבר כאשר אני נכנס להגדרות הדרייבר... איך אני יכול לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD של SONY מסוג AW-G170A . בהתחלה הכל היה בסדר , צרבתי תוכן DATA וקראתי . לאחרונה איני מסוגל לקרוא את התוכן הנצרב ומקבל הודעה כאילו windows לא מכיר את פורמט הצריבה . האם מישהוא יודע מה הבעיה ויכול לעזור בפתרונה?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-