תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
הטמפרטורות: המפרט: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Asus P5GD2-X (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) NVIDIA GeForce 6800 GS (256 MB) Maxtor 6V200E0 (200 GB, 7200 RPM, SATA-II) בחורף לדוגמא הטמפטורות של הכרטיס מסך שלי היו על 36-39, אז תתחשבו בעובדה שכרגע זה קיץ. לפני חודש וחצי בערך עשיתי נקיון כללי, הוצאתי את הכרטיס מסך, את הזכרונות, את המעבד החוצה והתחלתי לשאוב בכל חור במארז ככה שיהיה נקי מאבק, אבל זה בכללי הטמפרטורות שיש לי מאז עד עכשיו, אולי עלו בממש קצת.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום, יש לי ספק 500W שמחובר ללוח ASUS K8N שיש לו חיבור של 24 פינים... אני רוצה לקנות מחשב חדש ללא ספק, ובלוח שאני רוצה לקנות GIGABYTE GA-P35-DS3L יש חיבור של 20 פינים לפי מה שאני מבין... איך אני יכול לחבר אותם? בנוסף אני גם רוצה לקנות WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II שהבנתי שיש לו חיבור חשמל SATA בלבד, גם איך לחבר אליו את הספק אני לא יודע....
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חדש והוא: WDC WD2500KS-00MJB0 הלוח אם שלי: Asus P5P800S כשחיברתי את הדיסק הקשיח זה לא הופיע לי ב"המחשב שלי"אבל זה כן הופיע במנהל התקנים מה הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
רקע כללי: מערכת הפעלה Xp Pro. יש לי צורב DVD+RW משהו באזור השנתיים לדעתי. צורבת תמיד עם Nero. אתמול ניסיתי לצרוב דיסק, הפעולה כביכול הצליחה, לאחר מכן כשהכנסתי את הדיסק לכונן שוב (בשביל שיקרא אותו) הכונן לא הגיב אליו ולא קרא אותו. ניסיתי לקרוא את הדיסק הספציפי גם במקום אחר וגם לא הלך. הכנסתי דיסק אחר (צרוב כבר, שנקרא בעבר ע"י הצורב שלי) והוא גם לא זיהה אותו. ניסיתי עוד כמה דיסקים - וכלום. הכונן DVD פשוט הפסיק לקרוא אותם. :-( מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה? עד אתמול (עד שהצריבה כביכול נכשלה) לא היו איתו שום בעיות...
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
ברשותי 2 כוננים 1 - צורב די וי די של LG 2 - כונן די וי די...לא זוכר את הייצרן כונן הדי וי די שלי לא מעביר קבצים מהר כבעבר...ובהשואה לכונן ה צורב די וי די את אותו הקובץ לוקח לו פי 2 זמן ואפילו יותר מה גם שהוא הופך את שאר אפליקציות המחשב לאיטיות (ומדובר במחשב חזק וחדש בין שבוע) הכבלים תקינים מאחר ובדקתי אותם עם הצורב והם העבירו צריבה בלי בעיה החלפתי בערך 5 - 7 כבלים ושום דבר לא משתנה...מה אני יכול לעשות? האם יש תוכנות שבודקות אם קצב העברה תקין..או לא יודע מה אנא עזרו לי
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
כאשר אני ממיינת דואר יוצא לפי שם השולח - הוא כותב לי את שם השולח ככותרת - ואחריו מס' אימיילים ששלח, ושוב את אותו שם שולח ומס' אימיילים שנשלחו - כיצד ניתן לסדר ששם השולח יופיע ככותרת פעם אחת ואחריו כל האימיילים ששלח?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 שאלות, 1) אני לא מצליח להתקין מערכת הפעלה מכל סוג שהיא על המחשב, המחשב מפורמט לגמרי אבל כל מערכת שאני מנסה להתקין הוא לא מצליח הוא אומר שלא ניתן ליצור את התיקיה ווינדווס כאשר הוא מתחיל את ההתקנה, (בין עם זה XP או ויסטה) לכן אני מניח שההרד דיסק התקלקל, מה שמוזר זה שאני עדיין יכול לפרמט את ההרד דיסק לכן המחשב עדיין מזהה שהוא קיים ויש לו גישה כלשהי אליו... האם הבעיה היא באמת בHD? 2)אם זו אכן בעיה בHD האם HD חיצוני יכול לשמש תחליף, כלומר אם אני אחבר אותו למחשב דרך USB , האם המחשב יזהה אותו כHD רגיל והאם בכלל ניתן לאתחל ממנו את ווינדווס? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום קניתי סורק חדש היום , סרקתי כמה תמונות והתמונות לא יצאו כפי שציפיתי. התמונות יצאו כמו בתמונה המצורפת... איך אני עושה שהתמונה תתפרס על כל הדף עצמו [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי לוח של MSI דגם Combo 915p השאלה שלי האם דיסק SATA ו IDE יכולים לעבוד יחד ואם כן איזה הגדרות אני צריך להגדיר בביוס אשמח אם תוכלו לעזור תודה
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה XP . לאחרונה כשאני מכבה את המחשב הוא מתחיל בתהליך אבל נתקע, ואני צריך לכבות אותו דרך הכפתור. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם תשמעו בכל פעם שאמי משחק משחק בכרטיס 7900GS של GIGABYTE המשחק ניתקע והמחשב נכבה וכשאני מפעיל אותו מחדש הוא ניתקע במסך ה BIOS (לא תמיד) ורק כשאני מנתק אותו מהחשמל או מחקה דקה הוא עובד נורמלי נסיתי כרטיס אחר 7600GS והכל עבד מצוין השאלה שלי היא הבעיה שלי פה בספק כוח(יש לי 500W ) או בכרטיס מסך ? :s05:
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי מדפסת של HP OFFICEJET 5610 ALL IN ONE יש בו פקס ורציתי לדעת האם אפשר לשלוח ולקבל פקס מהמחשב עצמו? ואם כן איך אני עושה זאת? כי אין לזה הוראות בחוברת שקיבלתי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
-
פירמטתי את המחשב שלי בסוף השבוע, והפעם עשה קצת בעיות, וכתב שחסרים קבצים ב-C:\WINDOWS\SYSTEM32 בסופו של דבר חיברתי את ה-HD כ-SLAVE במחשב אחר והעתקתי את הקבצים החסרים למקום הנ"ל. 1) פתאום מופיעים לי כאילו יש לי 2 מערכות הפעלה בתחילת העלאת ה-WINDOWS שכמובן בראשונה אחרי 30 שניות של ספירה לאחור היא עולה בסדר, ואילו בשניה (מייד עם בחירתה) מודיע לי שחסר משהו ולא ניתן להמשיך > RESET מישהו אמר לי שכנראה יש בעיה עם הזכרונות RAM וזה מתבטא באופן הזה. זה יתכן? 2) בכניסה למערכת הפעלה יש את הספירה לאחור של 30 שניות. איך אפשר להוריד אותה ולהתחיל עם המערכת הרצויה אוטומטית ? תודה מראש לעונים !!!
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
היה לאחותי מחשב ישן P3 600MHZ.......... עכשיו החלפתי לו ספק כח ומאז המחשב לא מצליח לזהות את האינטרט והכונן. ואני חייב שמשהו משהם יעבוד כי אני צריך להעביר את הדברים מהחשב בקשה תעזרו לי זה מאוד חשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להלדיק את המחשב הנייח שלי הוא נשאר דלוק לכמה שניות ואז נכבה ושוב פעם נדלק ונכבה אחרי כל כמה שניות.עכשיו איך אני פותר את זה ככה שיעלה מסך הפתיחה עם הביוס ואחרי זה מערכת ההפעלה.פעם שעברה זה נשאר דלוק וכל מה שהייתי צריך לעשות זה להחליף כבל AGP למסך.מה הפעם אני יכול לעשות שישאר דלוק?. WhatsApp_Video_2024-01-31_at_14.rar WhatsApp Video 2024-01-31 at 14.27.04_643d3eb1.rar
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
- 1 follower
-
-
תשמעו יש לי צורב DVD שמחובר למאסטר ועכשיו הבאתי עוד כונן CD רגיל וחיברתי אותו לסלייב עכשיו מה שקורה זה שברגע שאני מחבר את הכונן(CD) הוא משתלט על המאסטר (המחשב(ביאוס וגם ווינדוס) קולט רק את הכונןCD ולא את הכונןDVD)וברגע שאני מנתק את הCD המחשב קולט שוב את הDVD מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך לתקן את זה למה יש לי רק כונן אחד ואני ממש רוצה שתיים... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
חיברתי את הכבל מהיציאה של הכרטיס מסך לטלויזיה, אך עדיין אין תמונה בטלויזיה. נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך, והמחשב אינו מזהה את החיבור לטלויזיה כזמין. מה עליי לעשות??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
כנראה צריך לעדכן את ה-BIOS אבל אני לא יודע איך?? יש לי שתי זיכרונות של 256 PC3200 400MHZ
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אני מניח שכאן הכי טוב לשים את זה.. טוב יש לי 9600XT של ASUS : בקיצור הוא לא עובד (כלומר המאוורר לא מסתובב) כתוצאה מזה במחשב ברגע שאני מפעיל משהו שמאמץ אותו הוא נתקע ונכבה וכו' ובדקתי זה נכון ממש קשה לסובב אותו עם היד.. טוב אז אמרתי אני יוציא את המאוורר וישמן אותו וינקה..לא עזר הוא עדיין מסתובב לאט אמרתי אני ישים קירור אלטרנטיבי (יש לי מאוורר של אינטל מקורי 60 מילימטר זה של P 1.8) שמתי ועדיין לא עזר.. הוא התחמם אז עכשיו אני לא יודע מה הבעיה הכרטיס עצמו משהו בוא לא טוב או זה שהוא מתחמם... כאילו במקרה הכי גרוע אני ממש יפתח תמאוורר הקטן ויבדוק אותו אבל לא יודע אם זה הפתרון עוד תמונות
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
יש לי כונן combo של compaq לפני הפירמוט שביצעתי המחשב גם זיהה אותו ככזה. משומה אחרי הפירמוט וההתקנה מחדש של המחשב המחשב מתעקש לזהות אותו ככונן cd-rom של liteon גם בביוס המחשב מזהה את הכונן ככזה. מה אני יכול לעשות כדי שהכונן ישוב לתפקד ככונן combo?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אז הרכבתי את המפרט (שנמצא בפרטים שלי) ... עכשיו שאני מדליק את המחשב ... אין מסך המסך נשאר מכובה ... (הפעלה ראשונה) הבנתי מהחוברת הוראות של הכרטיס מסך שהוא לא פועל ב boot וחייב שהביוס יוגדר קודם ..אבל אין לי מסך ! וגם הסידי שחיברתי לא פועל ... לא נדלק . עכשיו הבעיה שלי היא .... מה אני עושה מפה ? אני צריך להכין boot disc ? מחכה לתשובה תודה מראש עריכה: גם כפתור הpower עושה בעיות ... הוא פועל שאני מנסה להדליק את המחשב ...אבל אני לא יכול לכבות אותו אחרי שהוא נדלק .. ואני מחכה מאחורה את הספק כוח פשוט
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל אם לא, תפנו אותי למתאים. בכל אופן, יש לי מחשב שנאלץ לעבור פירמוט והתקנת "חלונות" מחדש. הבעיה היא שהכונן C: מחובר בכבל ATA שהבנתי שזה גם SATA או משהו כזה. יש כונן קשיח נוסף שמחובר בIDE. הבעיה היא שכדאי להתקין את ה"חלונות" על הC: צריך להתקין את הDRIVER SATA אבל הכונן פלופי שלי לא עובד. יש לי כנראה את הDRIVER גם על CD אבל הוא מתעקש שזה יהיה מה A: (כשלוחצים F6 בזמן שהCD של ה"חלונות" בפנים). מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
דבר ראשון אני לא מאמין שאני הגעתי למצב שאני כותב פה את הבעיה שלי אבל אנ יכתוב מהר אחרי שאני עושה ריסט המסך מהבהב מסך שחור ונתקע דרייברים הכי מעודכן טמפרטורה 46 7600GT 3DMARK לא מסיים עד הסוף או במשחק כל שהוא
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
היי, יש לי ווינדוס XP באנגלית. אני רואה וכותב עברית בפורומים ובצ'אטים, אבל כל קבצי הטקסט (וורד, מסמך קריאה חדש וכן'..) וגם במירק (למרות שבחרתי בקידוד עברית), אני רואה את הכתב בג'יבריש במקום בעברית. איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-