עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Nutone,

התקנתי XP PRO עם הלוח הזה ועם כל הדרייבירים הכי חדשים מאתר היצרן. הביוס מעודכן להכי חדש. הבעייה היא שהוא לא נותן לי יותר מ24BIT צבע, לא משנה מה הרזולוציה וגם אם אני מבטל את הhardware acceleration. כשאני מכניס כרטיס מסך חיצוני לAGP, הוא כן עובד על 32BIT (הבעייה היא שהכרטיס שייך למחשב אחר, אז אני לא יכול להשתמש בו). יש למישהו הצעות מה יכול לעזור לי להגדיר אותו ל32BIT ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  2. אני משתמש בתכנה בשם guitar rig 2 זו תכנה שמחברים אליה ישירות את הגיטרה או המיקרופון והיא מוסיפה אפקטים הבעיה היא שהקול מגיע בדיליי, חבר שלי אמר לי שאני צריך לשנות את ההגדרות של הlatency או משהו, האם מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  3. מחשב חדש כל פעם שנכנסים לאינטרנט המחשב נכנס לעומס וברגע שהוא נכנס ל100% אחרי כמה זמן הוא נתקע חוץ מזה כל פעולת חישוב קטנה הוא נכנס לעומס אדיר . למחשב לא מזמן הוחלפה מערכת הפעלה לאחר התיעצות אם איבורי שאצלם נקנה המחשב כמו שאתם מבינים זה לא עזר ! המפרט של המחשב הוא : intel pentium 4 631 , 3000 MHz , msi pm8pm-v

4. חברים, אני חייב תשובה, האם ניתן להכניס מתח פעם ראשונה ללוח GA-965P-DS3 ללא כרטיס מסך על מנת לראות שאין בעיות מיוחדות ורק אז להוסיף כרטיס מסך כדי לזהות עליה תקינה או שהלוח עלול להינזק בהפעלה ללא כרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  5. היי... פירמטתי את המחשב דרך ווינדוס לפני כמה ימים ומאז כל משחק שאני נכנס כתוב לי connection timed out הבעיה היא לא באינטרנט בגלל שאני כן יכול לדבר בדיסקורד וכן יכול לגלוש בגוגל אני חייב עזרה אני חושב שהבעיה בווינדוס או משו דרך אגב פירמטתי דרך ווינדוס עם האופציה יש איפוס מחשב בבקשה אני חייב עזרה זה מבאס אותי שזה מתחיל לקרות פתאום

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  6. יש לי בעיה מוזרה.. יש לי פאנל קדמי עם כניסה אדומה של מיקרופון וירוקה לשמיעה (אוזניות\רמקולים) וגם מיקרופון מאחורה, ירוקה וכל מיני הבעיה היא שאם אני מחבר משהו לכניסה של המיקרופון (לא משנה מקדימה, מאחורה) הוא לא עובד. כשאני מנתק את הכבל של הפאנל מקדימה אז זה כן עובד האם זה בעיה בלוח? כי הלוח הוחלף פעם אחת במסגרת האחריות בגלל בעיה אחרת אבל אותו דבר היה גם בלוח הקודם. אני משתמש כרגע ב Line In אבל זה ממש מעצבן שאי אפשר להשתמש בכניסה מקדימה כי אין שם Line In וד"א, האם הכרטיס המובנה שלי SS יותר טוב מ Creative 128bit? למה הכרטיס שלי בעיקרון משתווה? כי הוא 5.1 לפי מה שאני יודע

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  7. Started by DAVIDD,

שלום.. אתמול הכנסתי את הדיסק של הוינדוס לכונן של המחשב ומוגדר אצלי בביוס שהדיסק יעלה מהכונן עכשיו אתמול הכול היה בסדר(בדקתי את זה כי היית לי בעיה אחרת..) עכשיו היום אני מכניס דיסק של PRO לסידי רום המחשב עושה את עצמו מנסה להבין משהו קורא כמה שנ' ואז נכנס לוינדוס.. בדקתי את זה עם הצורב אותו בעיה חשבתי אולי הדיסק של החבר לא טוב.. לקחתי את הדיסק (המקורי) של ההום הכנסתי אותו לסידי רום ואז לצורב והמחשב לא מוכן לקרוא אותו כלומר הוא קורא אבל לא נכנס לתפריט של הפרמוט.. איפה הבעיה?! נכנסתי למצב בטוח סרקתי את כל מה שיש ולא מצאתי בעיה מיוחדת..

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  8. Started by PrefaceAlumni,

.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  9. Started by hai555,

שלום רב יש לי מסך 2K ראשי ברזולוציה גבוהה יותר ומסך FULL HD מגע קרוב לידי ואני רוצה שיראו גם בו וגם בו באותו המצב אבל שבמסך 2K הוא יוצג כמו שהוא וגם FULL HD לא הצלחתי להגדיר את זה בווינדוס ישלי ווינודס 11 זה נותן כביכול רק בשיכפול הצגים להציג את ה HD בנפרד ו 2K ואז כל אחד אני עובד איתו באופן נפרד יש לי כרטיס מסך raedon rx 6600 רציתי לשאול האם יש אפשרות כזו שהמצג של המסך יוכפל כמו שהוא שיוצג אותו הדבר בשני המסכים מבלי להפריד אותם פשוט מסך אחד זה יוצג ב full hd במגע ובמסך השני 2K עם שיכפול של המסך מבלי הפרדה בניהם . ?

10. Started by Enn0L,

מדובר במחשב חדש שקיבלתי רק לפני כמה ימים. בהתחלה הבעיה לא הייתה, ועכשיו כשאני מריץ את המחשב אני שומע כאילו כל המאווררים נדלקים במלוא המהירות, ואז איזה צליל "טזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז" ארוך כזה, ואז המאווררים נחלשים ומהנקודה הזאת בד"כ ההרצה ממשיכה כרגיל. לפעמים הצליל המציק הזה ממשיך עד להרצת הווינדוס. למישהו יש מושג מה הולך פה?

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  11. שלום. יש לי את הכרטיס מסך הזה : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB לגבי דרייברים, יש דרייברים באתר היצרן של הכרטיס LEADTEK ויש גם דרייברים באתר של Nvidia זה משנה מה אני מתקין?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  12. אהלן, הכל התחיל כשפעם אחת לפני כמה חודשים פרמטתי את המחשב. עד כמה שאני זוכר לא עשיתי משהו חריג.. לא התקנתי את Windows על מחיצה אחרת מלבד C:\. זה הזמן להזכיר אגב שהיו לי שלוש מחיצות: C, D ו-E. כשעל C:\ בימים כתיקונם היתה מותקנת מערכת ההפעלה. אבל לאחר ההתקנה היוצרות התהפכו ומחיצת מערכת ההפעלה נקראה לפתע D:\! D:\ הישנה נקראה כעת C:\... קטע מוזר. כל התקנה שאני מבצע מאז מיד מחפשת את D:\אוטומטית ומשום בחינה שאני מסוגל לזכור, אין איזו שהיא בעיה.. אבל זה עדין הציק לי. ניסיתי לשנות את האות עם Partition Magic אבל השינוי עצמו תפס רק ב-Windows עצמה. לא כאשר הכנסתי את ה Installation CD של XP. הייתי מנסה להעביר קבצים ולהתקין את מערכת ההפעלה בפירמוט הבא על C:\ אבל יש שם תפוסה כמעט מלאה …

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  13. Started by naoriko,
    • 0 תגובות
    • 493 צפיות
  14. Started by ishay0703,

אם יש לי 3 מאווררים במארז איך עדיף לחבר אותם , כל אחד לsysfan נפרד או לחבר במתאם לsysfan אחד?

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  15. קניתי מצלמת לוג'יטק מעולה דגם 5000, הבעיה היא שברגע שאני מכבה ומדליק את המחשב שוב הווינדוס לא עולה. המחשב ניתק, ברגע שאני מנתק את המצלמה אני יכול להדליק את המחשב והווינדוס עולה. מישהו יכול לעזור? אני מאמין שלעוד אנשים זה קרה.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  16. שלום, כל יום ב20:03 המחשב עושה ריענון ויוצא לשולחן עבודה. זה לא משנה אם אני גולש באינטרנט או משתמש בתוכנה/משחקים, הוא פשוט קופץ ישר לשולחן עבודה. זה כמו CTD אבל הוא לא סוגר שום תוכנה אלא אם היא גם ככה לא מסתדרת עם Shift+Tab (כמו משחקים ישנים).

17. שלום, לאחרונה משום מה כשאני משתמש במחשב המסך מדי פעם נכבה לכמה שניות ונדלק חזרה, הכרטיס הוא 1050ti. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש דרייברים. לא עזר. יש למישהו רעיון? יש סיכוי שלהחליף שקע בכרטיס מסך יעזור? כלומר, להשתמש בDP במקום HDMI

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  18. Started by natalyv85,
    • 0 תגובות
    • 491 צפיות
  19. המחשב שלי כל מה שקשור למחשב עצמו לא עובד זה כבר מאתמול ניסיתי לכבות אותו מהצד אבל זה לא עזר, אני מנסה ללחוץ על הstart עם הסימן של הווינדוס שיש למטה אבל זה לא עושה כלום, אין לי איך לגשת להגדרות או לכל דבר אחר זה פשוט לא מגיב. בבקשה תעזרו לי זה מחשב של 4000 ש"ח!!

20. Started by TzV-EyE-GeR,

מצ"ב הקבצים. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  21. Started by nissim segev,
  22. Started by yakir1111,

משחה טרמית תעזור להוריד את הטמפ של מעבד סלרון מ70מעלות לטמפ תקינה??? המאוורר מיסתובב 4100 סיבובים לדקה... כי אני נקתי את המישחה ואין מישחה עכשיו המחשב עובד בלי מישחה... אני לא יודע מה הייתה הטמפ שהייתה מישחה כי זה מחשב שקניתי בחלקים יד שנייה אז לא בדקתי איך שהוא הגיע נקתי את הכל כולל המישחה...

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  23. Started by CrAzYoNi,

שלום רב, לפני כחודשיים עברה עלי תקופה רעה והכונן הקשיח הראשי שלי שהיה כבן שנה(!!) (בגודל 250 ג'יגה מתוצרת Western Digital בתצורת IDE ATA) נידפק - כתוצאה משגיאות בסקטורים. עקב הקריסה הנ"ל אבד לי מידע רב וחשוב ביותר, החלפתי את הכונן קשיח בכונן זהה (באמצעות האחריות דרך היבואן עצמו - Midicom). לפני כשבועיים שמתי לב שהמחשב שלי חזר להיתקע, הפעם חשבתי שאולי הלך לי הזיכרון ועקב כך שהיה לי פחות מג'יגה זיכרון, קניתי כרטיס זיכרון חדש בגודל של 1 ג'יגה והתקנתי על המחשב חלונות וויסטה - המחשב טס! אך יחד עם כל זאת המחשב התחיל להיתקע, ולתת לי הודעות שגיאה מוזרות + חלונות כחולים.... שלשום בדקתי את הנושא לעומק ומצאי כי שוב בכונן הקשיח יש לי סקטורים פגומים. אין לי בעיה לחזור ליבואן ולהחליף כ…

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  24. יש לי בעיה אני לא יכול ליפתוח קיבצי WMV עם המדיה פלייר הוא אומר שמשהו אחר לא נותן לי ליפתוח אותו ולא אומר לי מה בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  25. איפה בתוכנה Win10PESE אני לוחץ כדי לאפס סיסמה לכניסה לווינדוס

• 0 תגובות
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.