תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה עם המחשב הישן שלי. המחשב בן 5 ועד עכשיו הוא עבד בסדר גמור. אבל בזמן האחרון הוא ולפעמים לא מזהה את הארדיסק ואת כונן ה CD. בהתחלה במסך השחור איפה שרשום כל הכוננים שמחוברים אז שם הוא לא מוצא ואז זה עובר לדף אחר ורשום שם משהו לעשות BOOT כדי להפעיל משהו כזה. בקיצור אני משחק עם הכבלים של הכוננים ואחרי כמה פעמים זה נפתר אבל זה לא רופף או משהו אני לא מבין למה זה קורה.
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה חיפשתי ראם לשרג ראם במחשב. כשחיפשתי את הסוג ראם ראיתי SDRAM ולא הבנתי מה זה ניסתי לחפש באינטרנט לגבי זה אבל לא מצאתי הסבר מועיל. אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
איפה בתוכנה Win10PESE אני לוחץ כדי לאפס סיסמה לכניסה לווינדוס
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום טוב קודם כל נאלצתי לפרמט את המחשב בעקבות זה שהוא היה טוען את הווינדאוס אתם יודעים במסך השחור איפה שרשום וינדאוס פרופשונל ואז עושה ריסטארט שוב ושוב באותו מקום לא ניתן גם להעלות את המחשב דרך סיייפ מוד פירמטטי אותו ואז שוב בכל היה בסדר התקנתי את הדרייבירים הוא ניכבה ועלה רגיל עד שקמתי בבוקר שוב הפעלתי ת המחשב וזה עושה לי בדיוק אותו דבר טוען את הווינאוס ועוששה ריסטארט מה יכולה להיות הבעיה המחששב נקי מבחינה פנימית (חלקים) תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שאני נכנס לאתרים שמציגים וידיאו למשל ארץ נהדרת ושם את אחד הקטעים שמה משום מה אני רואה את הכל בהילוך מהיר וזה בכל אחד מהקטעים וגם באתרים אחרים כמו סלקום משהו עם ההיפ אין לי מושג איך לסדר את זה ניסיתי הכל כולל את הפתרונות של ה showcast הזה וזה לא עובד תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלפתי משחה תרמית למעבד ועכשיו המחשב לא עולה. אני פותח את המחשב הוא מגיע לקטע של טעינת הווינדוס ואז שאמורה לעלות התמונה עם בחירת שם המשתמש זה לא עולה והמסך נכבה.. יענו אין לו מקור לקחת את התמונה. אני די משתגע ואין לי מושג מה יכול לגרום לזה.. הייתכן שהכרטיס מסך הלך? דחוף דחוף ודחוף! תומר
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אההה אחים שלי יש לי בעיה במחשב , באתי לפרמט את המחשב ומתי שהמחשב היה צריך לעשות ריסט הוא פשוט לא נידלק. ואחרי זה כול פעם שאני מדליק את המחשב הוא לא מספיק להגיע להטענה של הוינדוס והוא מיתכבה לי. מה זה ? ומה אני יכול לעשות בנוגע לזה ? המפרט: לוח: asus p5s800 vm מעבד: pentium 4 2.6ghz זכרון: 2*256 חברה לא מוכרת כרטיס מסך: radeon9250
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
יש לי מחשב אסוס ישן עם HARD DISK חדש אני לא מצליח להפעיל מחדש את המחשב, הוא רק נכבה ואז צריך ידנית להפעיל אותו אשמח לדעת למה זה קורה ואם אפשר לתקן את זה תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם איזה מחשב ישן מאוד(משנת 99+- אני חושב) אני מדליק אותו והוא מצפצף ציפצוף לא רצוף, כבר בדקתי את הזיכרון והבעיה לא איתו. למישהו יש אולי רעיון לעוד משהו שאני יכול לנסות?
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
במשך שנה שלמה הכל עבד מעולה . לפני יומיים ניתקתי את הכבל של הרמקול מהיציאה הירוקה (ראשית) של הכרטיס קול וניסיתי לחבר לכבל הזה עוד 2 רמקולים- רציתי שיהו מחוברים ליציאה אחת 3 רמקולים. זה לא עבד. אז חיברתי בחזרה את הכבל ליציאה הירוקה כמו שתמיד היה ומאז היציאה הזו לא עובדת! הכרטיס קול של הלוח אם הזה הוא 7.1 אז חיברתי ליציאות אחרות ומהן כן שומעים. אז נראה לי שנשרפה לי היציאה הרשאית של הכרטיס קול. כי כל היציאות האחרות עובדות אבל שומעים מהן צליל היקפי ולא את הצליל הראשי שאמורים לשמוע. עכשיו מה אני עושה? יש מצב לתקן את זה? פירמטתי את המחשב כי חשבתי שזה משהו בהגדרות, ועדיין לא עובדת היציאה הראשית של הכרטיס קול. בבקשה תעזרו לי. לא בא לי לקנות לוח אם חדש (עולה 500 שקל) או כרטיס קול…
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
לגבי הבעיה מהשרשור הקודם - חוסר תצוגה בעת חיבור כרטיס מסך מסוג ATI 2600PRO ללוח אסוס שברשותי עם מסך סמסונג 971P. הנני זקוק לעזרה לאחר נסיונות והתפתחויות: עשיתי נסיון של העלאת קצב רענון המסך מ-60HZ ל-75HZ והתוצאה נתנה תצוגה של הויסטה בלבד - כלומר, לא הייתה תצוגה כלל עד שהויסטה עלתה במלואה. עם הרבה שמחה התקנתי דריבר לכרטיס מסך (עדכני מהאינטרנט כמובן) וברגע שהותקן הדריבר - שוב נעלמה לה התצוגה ולא חזרה. גם עכשיו כשאני מנסה את אותה השיטה - אין תצוגה.
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום : יש לי נייד inspiron 6400 שגם לפי המפרט שלו וגם לפי מיטב זכרוני הצלחתי לחבר אליו פעם מכשיר בלוטוט - אבל עכשיו הוא לא מציג אותו בDEVICE MANAGER . למי פתרונים ? אני עובד על XP SP2 אני מנסה לחבר אליו IMATE JAM
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם השומר מסך הוא לא עובד למשל אני מגדיר שיפעל אחרי כמה דקות והוא לא פועל וגם יש את הכיבוי צג אחרי כמה דקות ללא פעילות עם המחשב אז גם זה לא פועל משהו אולי יודע מה הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד לנובו Legion Y540 הבעיה היא שאם אני משתמש בו לגיימינג הוא מתחמם מדי הרבה ונראה שהוא לא מעוצב בצורה יעילה להוצאת החום אני מחפש דרך לקרר אותו אשמח לעצה
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
המחשב שלי כל מה שקשור למחשב עצמו לא עובד זה כבר מאתמול ניסיתי לכבות אותו מהצד אבל זה לא עזר, אני מנסה ללחוץ על הstart עם הסימן של הווינדוס שיש למטה אבל זה לא עושה כלום, אין לי איך לגשת להגדרות או לכל דבר אחר זה פשוט לא מגיב. בבקשה תעזרו לי זה מחשב של 4000 ש"ח!!
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
- 1 follower
-
-
עשיתי RESTART ומאז זה מה שהופיע.. יש לי הארד דיסק שמחובר באמצעות SATA יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? http://www.zahi-il.net/up/files/jmxymztkczdontzm5qnz.jpg
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה בטא ואז את ה CHIPSET INTEL מאז הדיסק קשיח רושם מרגע שמפעלים את המחשב עד למשך דקה וחצי אחרי שה- WINDOWS עולה עשיתי בדיקת וירוסים בדקתי בכל מיני תוכנות מה בעצם הוא עושה שמה ואין שום דיווח על כתיבה או קריאה בכלל ממש מסתורי נראה לי שהכונן זה SEAGATE 4TB ST4000VN008 בזמן שהוא מפסיק יש רעש של משהו דק מברזל שנוגע ברזל עשיתי בדיקות עם התוכנה SEATOOLS הכל בסדר
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לא מצאתי פורום מתאים מקווה שזה מתאים כאן. יש לי טלוויזיה oled של LG וחיברתי לה ממיר של yes. אני רוצה להשתמש רק בשלט של yes ושyes יעלה אוטומטית שאני מדליק את הטלוויזיה. עכשיו זה מדליק את מסך הבית של lg ואני צריך לעבור ל hdmi כדי להגיע לyes. איך אני מגדיר את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, לאחרונה משום מה כשאני משתמש במחשב המסך מדי פעם נכבה לכמה שניות ונדלק חזרה, הכרטיס הוא 1050ti. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש דרייברים. לא עזר. יש למישהו רעיון? יש סיכוי שלהחליף שקע בכרטיס מסך יעזור? כלומר, להשתמש בDP במקום HDMI
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי עכבר אלחוטי שמחובר דרך usb. בכמה מחשבים הוא עובד (hp) ובמחשב החדש יותר(hp) הוא לא מזוהה. יוצאת הודעה שההתקן פועל באופן בלתי תקין אודה לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה עם המחשב ואני אשמח לכל עזרה אפשרית אתמול הזזתי את המחשב קצת כדי לבדוק אם הכבל רשת מחובר ופתאום המסך נהיה מטושטש והמחשב השמיע צפצופים. כיביתי אותו ווידאתי שכבל המסך מחובר טוב ושהHD והRAM גם יושבים טוב. אח"כ הדלקתי אותו וכלום לא קרה... זאת אומרת, הוא נדלק אבל המסך לא. חיכיתי לשמוע את המוזיקה שמופיעה כשמערכת ההפעלה עולה אבל לא היה שום דבר (אולי כי הוא עשה disc checking). ניתקתי את המסך מהמחשב והופיע עליו הודעה שאומרת שהכבל נותק- אז הבעיה היא לא במסך כי הוא יכול להציג משהו. ניסיתי גם להעלות אותו עם רכיב אחד כל פעם (HD או RAM ) אבל כלום לא עזר.. נ.ב. אין במחשב כרטיס הרחבה למסך..יש רק on board במארז של המחשב (וגם מבחוץ) בדקתי את החיבורים והכל יושב טו…
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-