תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,305 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי 2 שאלות, 1) אני לא מצליח להתקין מערכת הפעלה מכל סוג שהיא על המחשב, המחשב מפורמט לגמרי אבל כל מערכת שאני מנסה להתקין הוא לא מצליח הוא אומר שלא ניתן ליצור את התיקיה ווינדווס כאשר הוא מתחיל את ההתקנה, (בין עם זה XP או ויסטה) לכן אני מניח שההרד דיסק התקלקל, מה שמוזר זה שאני עדיין יכול לפרמט את ההרד דיסק לכן המחשב עדיין מזהה שהוא קיים ויש לו גישה כלשהי אליו... האם הבעיה היא באמת בHD? 2)אם זו אכן בעיה בHD האם HD חיצוני יכול לשמש תחליף, כלומר אם אני אחבר אותו למחשב דרך USB , האם המחשב יזהה אותו כHD רגיל והאם בכלל ניתן לאתחל ממנו את ווינדווס? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל אם לא, תפנו אותי למתאים. בכל אופן, יש לי מחשב שנאלץ לעבור פירמוט והתקנת "חלונות" מחדש. הבעיה היא שהכונן C: מחובר בכבל ATA שהבנתי שזה גם SATA או משהו כזה. יש כונן קשיח נוסף שמחובר בIDE. הבעיה היא שכדאי להתקין את ה"חלונות" על הC: צריך להתקין את הDRIVER SATA אבל הכונן פלופי שלי לא עובד. יש לי כנראה את הDRIVER גם על CD אבל הוא מתעקש שזה יהיה מה A: (כשלוחצים F6 בזמן שהCD של ה"חלונות" בפנים). מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי בסוף השבוע, והפעם עשה קצת בעיות, וכתב שחסרים קבצים ב-C:\WINDOWS\SYSTEM32 בסופו של דבר חיברתי את ה-HD כ-SLAVE במחשב אחר והעתקתי את הקבצים החסרים למקום הנ"ל. 1) פתאום מופיעים לי כאילו יש לי 2 מערכות הפעלה בתחילת העלאת ה-WINDOWS שכמובן בראשונה אחרי 30 שניות של ספירה לאחור היא עולה בסדר, ואילו בשניה (מייד עם בחירתה) מודיע לי שחסר משהו ולא ניתן להמשיך > RESET מישהו אמר לי שכנראה יש בעיה עם הזכרונות RAM וזה מתבטא באופן הזה. זה יתכן? 2) בכניסה למערכת הפעלה יש את הספירה לאחור של 30 שניות. איך אפשר להוריד אותה ולהתחיל עם המערכת הרצויה אוטומטית ? תודה מראש לעונים !!!
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
היה לאחותי מחשב ישן P3 600MHZ.......... עכשיו החלפתי לו ספק כח ומאז המחשב לא מצליח לזהות את האינטרט והכונן. ואני חייב שמשהו משהם יעבוד כי אני צריך להעביר את הדברים מהחשב בקשה תעזרו לי זה מאוד חשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי לוח של MSI דגם Combo 915p השאלה שלי האם דיסק SATA ו IDE יכולים לעבוד יחד ואם כן איזה הגדרות אני צריך להגדיר בביוס אשמח אם תוכלו לעזור תודה
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בכרטיס מסך,לפני בערך שבוע פירמטו לי את המחשב לגירסא XP SP3 ואז הכרטיס מסך לא עבד כראוי,התנקתי דרייברים מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך,וזה עדיין לא עזר,המשחקים לא עלו וכולי. אז פירטתי שוב את המחשב לגרסא XP SP2 PRO ועכשיו אני מנסה להוריד דרייברים מאתרים שמתאימים לגרסא שלי וזה כל הזמן אומר את אותה השגיאה: http://www.siz.co.il/up.php?i=yymrmjyzwizy.jpg ניסיתי שוב להתקין מהדיסק,וזה לא עזר.המשחקים עדיין מוצגים לא טוב. מה אני עושה?תודה מראש. ד"א הגרסא של הכרטיס מסך היא: ATI Sapphire HD 3850 radeon
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה XP . לאחרונה כשאני מכבה את המחשב הוא מתחיל בתהליך אבל נתקע, ואני צריך לכבות אותו דרך הכפתור. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם שלושה HD לשם עבודה אני רואה שיש שלושה דיסקים אבל הצוכנות לא מזהות לי אותם אייך אני יכול לדעת שבאמת יש שלושה דיסקים עובדים והרייד (מראה RAID 1) עובד
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חדש והוא: WDC WD2500KS-00MJB0 הלוח אם שלי: Asus P5P800S כשחיברתי את הדיסק הקשיח זה לא הופיע לי ב"המחשב שלי"אבל זה כן הופיע במנהל התקנים מה הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה ביציאת TV OUT בכרטיס FX5200 הגדרתי את גודל התמונה ביציאה זאת אבל כל הפעלת המחשב מחדש או צפיה בקובץ וידאו מחזיר את המצב לתמונה גדולה מידי כך שחייב לכוון מחדש. למרות ששמרתי את ההגדרות ואפילו אם אני מעלה מתוך הגדרות ששמרתי אין הדבר עובד וחייב לכוון מחדש פיתרונות בבקשה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
חיברתי את הכבל מהיציאה של הכרטיס מסך לטלויזיה, אך עדיין אין תמונה בטלויזיה. נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך, והמחשב אינו מזהה את החיבור לטלויזיה כזמין. מה עליי לעשות??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם תשמעו בכל פעם שאמי משחק משחק בכרטיס 7900GS של GIGABYTE המשחק ניתקע והמחשב נכבה וכשאני מפעיל אותו מחדש הוא ניתקע במסך ה BIOS (לא תמיד) ורק כשאני מנתק אותו מהחשמל או מחקה דקה הוא עובד נורמלי נסיתי כרטיס אחר 7600GS והכל עבד מצוין השאלה שלי היא הבעיה שלי פה בספק כוח(יש לי 500W ) או בכרטיס מסך ? :s05:
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה קטנה עם החיבור של הלוח אם לרמקולים (הירוק). בטעות שברו לי את החיבור של בתוך החיבור הירוק של הלוח אם , וכתוצאה מכך נשאר חלק קטן בפנים שאי אפשר להוציא אותו. המחשב מזהה כאילו יש רמקולים מחוברים למרות שאין כלום. ניסיתי לחבר מקדימה אבל זה לא עובד. למישהוא יש רעיון מה אפשר לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
חיברתי 2 מאוררים לחיבור של הלוח אם (2/3 פינים) ושאני מדליק את המחשב הם לא נדלקים (הם עובדים) צריך להגדיר משהו בביוס בשביל זה?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
בזמן שינוי גודל מחיצת מערכת ההפעלה היה ERROR ב PARTITION MAGIC וכעת המחשב לא עולה- בעיה בקריאת הדיסק . יש עוד דיסקים קשיחים במחשב יש לי גם HIREN BOOT CD אך אני לא יודע באיזה תכונה שם אפשר להעזר. מה לעשות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה, ממש חמורה, מקווה שזה לא מה שאני חושב (שהלך הלוח אם).... הלוח כמובן תומך dual אבל לא השתמשת באופציה, במשך שנה היה לי 512 ו256 בDIMM1 ו3, ניסיתי לפני יומיים להכניס עוד 256 לDIMM4(כמובן לאחר כיבוי המחשב וניתוק מהחשמל), כשהדלקתי את המחשב קיבלתי חיווי של בעיה בזכרון ו-early chipset initiaization (הנוריות, למי שמכיר את הלוח, מדלגות בין שתי האפשרויות כל הזמן, לא נדלק המסך ובעצם לא קורה כלום, בקיצור כמו בעיה בזכרון, ניסיתי זכרונות נוספים ואת כל האפשרויות בלוח מבחינת הסלוטים, איפוס הקבלים וכל מה שיכולתי לחשוב עליו....שום דבר לא עובד, וממש לא בא לי לקנות לוח אם חדש אחרי פחות משנתיים של עבודה.... בבקשששהההההה הצצייילללוווווווווו....!!! כל רעיון, כל רעיון יהיה מעולה…
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
חברה הcpu שלי על 60 70 ואני רק עם איסי שירים וסנוקר בבקשה תעזרו לי..!
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני מקווה שאני כותב את ההודעה בפורום הנכון, אז ככה - במחשב השני שלי אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט, הסיבה לבעיה לפי מה שהבנתי מHOT היא שמשהו חוסם את המחשב מלייבא כתובת IP תקינה המודם תקין כי עכשיו אני גולש דרכו במחשב אחר. הכתובת IP שהמחשב השני מקבל היא משהו מוזר מאוד שהוא שילוב של מספרים ואותיות באנגלית. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש בעיה במחשב שלו, המחשב לא נכבה לבד, עושים במחשב:התחל--->כיבוי המחשב--->כיבוי--->שומר נתונים וכל החארטה, ואחר כך הוא עושה ריסט למחשב וצריך לכתוב לבד,וזה מרגיז אותו. מה עושים? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
ברשותי 2 כוננים 1 - צורב די וי די של LG 2 - כונן די וי די...לא זוכר את הייצרן כונן הדי וי די שלי לא מעביר קבצים מהר כבעבר...ובהשואה לכונן ה צורב די וי די את אותו הקובץ לוקח לו פי 2 זמן ואפילו יותר מה גם שהוא הופך את שאר אפליקציות המחשב לאיטיות (ומדובר במחשב חזק וחדש בין שבוע) הכבלים תקינים מאחר ובדקתי אותם עם הצורב והם העבירו צריבה בלי בעיה החלפתי בערך 5 - 7 כבלים ושום דבר לא משתנה...מה אני יכול לעשות? האם יש תוכנות שבודקות אם קצב העברה תקין..או לא יודע מה אנא עזרו לי
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אז הרכבתי את המפרט (שנמצא בפרטים שלי) ... עכשיו שאני מדליק את המחשב ... אין מסך המסך נשאר מכובה ... (הפעלה ראשונה) הבנתי מהחוברת הוראות של הכרטיס מסך שהוא לא פועל ב boot וחייב שהביוס יוגדר קודם ..אבל אין לי מסך ! וגם הסידי שחיברתי לא פועל ... לא נדלק . עכשיו הבעיה שלי היא .... מה אני עושה מפה ? אני צריך להכין boot disc ? מחכה לתשובה תודה מראש עריכה: גם כפתור הpower עושה בעיות ... הוא פועל שאני מנסה להדליק את המחשב ...אבל אני לא יכול לכבות אותו אחרי שהוא נדלק .. ואני מחכה מאחורה את הספק כוח פשוט
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 315 ואני מעוניין להחליף אותו זה מפרט המחשב שלי : לוח אם - packard bell fih57 מעבד - i3 530 2.9ghz זיכרון - 6 gb ווינדוס 7 הום פרמיום 64 ביט חוקי תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אהלן היום התקנתי את הרכישות שביצעתי בזמן האחרון - מעבד E6600 עם קירור Freezer 7 Pro, לוח אם GA-P35-DS3L ו2 ג'יגה זכרונות של Kingston, ולאחר לא מעט זמן שלקח לי להבין איך מתקינים את הכל כמו שצריך, הצלחתי סוף סוף, התקנתי את הדרייברים הדרושים והפעלתי את המחשב ה"חדש"... אחרי משהו כמו חצי שעה של עבודה, שבה סוף סוף הצלחתי לשחק Assassins Creed כמו שצריך, פתאום המחשב נתקע, המחשב כאילו פועל אבל התמונה נתקעת ואין מה לעשות חוץ מלהפעיל מחדש, רק שבכל הפעלה מחדש זה קורה שוב, לפעמים אחרי חמש דקות ולפעמים אחרי עשרים, אבל זה כל הזמן קורה. גם במנוחה וגם כשאני מריץ משחק או תוכנה... זה אפילו נתקע לי פעם אחת במהלך הActivation של הוינדוס! חשבתי שאולי אחד המאווררים לא פועל או משהו, אבל הכל בסדר,…
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
היי,,, לפני מספר ימים הדלקתי את המחשב וגיליתי שהמחשב פתאום לא מזהה את הכרטיס מודם שלי ומבקש ממני להתקין אותו מחדש. לא הבנתי למה, אבל בכל זאת ניסיתי להתקין. הבעיה היא שלמרות שאני מתקין את הדרייבר, משום מה המחשב לא מזהה את הכרטיס... מה הבעיה? ???
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-