תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,317 דיונים בפורום זה
-
NTLDR IS MISSING PRESS CTRL+ALT+DEL TO RESTART בבקשה מישהו יכול לעזור לי.. אני עשיתי פירמוט ל HDD חיברתי אותו בחזרה למחשב ועדיין הוא רושם לי את זה
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
יש לי מחשב עים CORE 2 QUAD ו4GB RAM ויש לי בעיה די גדולה שאני מאמין שזה לוח אם. דבר ראשון אין ביפ קוד בהתחלה של המערכת! דבר שני לא מזהה כונן קשיח חדש שעבד במחשב אחר. הRAM תקוע על בסביבות ה50 כאשר אני באינטרנט עים דף אחד פתוח. האינטרנט עצמו זז תקוע יותר ממחשב פנטיום 4 עים 1 GB RAM ואני ראיתי. פעם אני זוכר זה היה על סביבות ה 30 % בערך והמערכת הפעלה עצמה היא 64 BIT שלא תבינו לא נכון המערכת הפעלה חדשה וזה לא שיפר כלום ,במשחקים כבדים זה ניתקע לדוגמא BF3 יש לי GTX 550. הלוח אם מדגם G41M-COMBO. הבעיה היא ממשיכה הרבה זמן היא לא זמנית או מיקרית. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
המחשב הנייד עשה עדכונים לוינדוס 11. כיצד מחזירים לוינדוס 10 ?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך של GAINWARD 7300GT וכשאני עובד עם הווינוס הטמפ' שלו היא בסביבות 50-55 אבל כשאני מפעיל משחקים כבדים הוא מטפס ל 65-70 אבל המשחק עדיין זז חלק . זה נורמאלי או שצריך לקחת אותו לחנות שיבדקו אותו?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את מע' ההפעלה על הנידי שלי: HP ZE2055EA. התקנתי את כל הדרייברים ע"י תוכנה שמתקינה את כולם ביחד (אופייני לניידים), והכל אחלה. אבל... הכונן קומבו שלי CD-RW \ DVD שלי מזהה רק דיסקים רגילים CD. בדקתי במנהל ההתקנים וגיליתי שאכן כך... חיפשתי דרייברים בכל העולם ולא מצאתי כ-ל-ו-ם!! מה לעשות Huh רק עדכוני קושחה (לא עוזר) אני מוצא.. בבקשה תעזרו....
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
חיברתי 2 מאוררים לחיבור של הלוח אם (2/3 פינים) ושאני מדליק את המחשב הם לא נדלקים (הם עובדים) צריך להגדיר משהו בביוס בשביל זה?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך GeForce4 MX 440 לפני שנים הוא היה מחובר לי לטלוויזיה ולא היתה שום בעיה עבר הרבה זמן מאז לא ממש השתמשתי בזה וכנראה שגם החלפתי מערכת הפעלה (עכשיו אני עובד על Windows XP) ובקיצור אני לא מצליח לראות את המחשב בטלוויזיה. אני משתמש בכבל OEM (MD4M TO RCA) לחיבור ... זה לא אותו כבל שבו השתמשתי פעם ההוא נאבד אבל לא נראה לי שהבעיה בכבל. ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר של nvidia אבל אחרי שאני מתקין אותו ומפעיל מחדש המחשב כל פעם עושה לעצמו reboot ונותן לי לבחור באיזה מצב להפעיל אותו... הבחירה היחידה שעובדת זו שהוא ישתמש בהגדרות ישנות שיש לו - לא safe mode ולא מצב רגיל. מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה עושים? :s05: תודה מראש! עדכון : חקרתי קצת והבנתי שיש איזושהי…
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
טוב בניתי מחשב לוח אם M2N-E מעבד AMD AM2 3800X2 כרטיס מסך 1900GT ספק LIBERTY 400W זכרונות TWINMOS 512X2 667 ארדיסק 160GB WD וכול המערכת פעלה חוץ מהארדיסק שלא נקראה על ידי המחשב אבל לאחר שהחלפתי אותו (מסמסונג ל WD) אז זה עובד. עכשיו נסיתי להתקין את הוינדוס ובסוף זה נתקע בדקה האחרונה. בקיצור אני צריך לפרמט את הארדיסק בגלל כל השטיות שעשיתי ואז לפצל אותט לשני כוננים ולהתקין את WINDOWS XP PR0 SP2 יש לי דיסק התקנה של ווינדוס דיסק של דרייברים של הלוח מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה שלב אחרי שלב?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני לא יודע מה לעשות כול פעם שאני ניכנס למחשב למדיה פלייר המחשב ניתקע אוו מיתכבא אוו אני ניכנס לסירטון באינטרנט המחשב ניתקע אוו מיתכבא מיתכבא ונידלק מה לעדות הבעיה הזאת משגעת אותי כן אני יודע שיש לי שגיעעות כתיב תעזרו לי בבקשה !!!!
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם ככה החלפתי מעבד מרחתי משחה טרמית וסגרתי את הפלטה של הקירור מים . עכשיו שהמחשב עובד הטמפ' מראה ביו 40 ל 50 מעלות ברגע שאני מפעיל משחק הוא קופץ לכיוון 90 מעלות חשבתי אולי לא מרחתי את המשחה או סגרתי טוב את הברגים . מה יכולה להיות הבעיה אולי הקירור מים שלי לא עובד ??? בדקתי בכמה תוכנות לא יודע כמה הם נכונות .
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
כרטיס nvidia geforce 6600gt. עבד מצויין במצב "שיכפול" כלומר התצוגה יוצאת בו זמנית גם למסך וגם ל טלוויזיה. כעת יוצא רק לטלוויזיה ותפריט nview - נעלם. ניסיתי להסיר את הדרייבר של NVIDIA ולהתקינו מחדש - אבל עדיין אין לי nview לתצוגות. מה עושים? האם יש דרך להחזיר את הBIOS של הכרטיס הגראפי לברירת המחדל שלו?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש סרט שאני מעוניינת לראות במחשב בתוכנת קריסטל ולא נפתח לי ורשום לי באנגלית :cant locate open stream . ניסתי לפתוח את זה אפילו בתוכנת ה- divx וגם לא נותן לי וזה רושם לי באנגלית : "this file cannopt be opened " ואחר כך רשום לי : this file does not appear to contain a video track ". האם אתם יודעים מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אהלן... נתקעים לי משחקים באמצע ויש לי ריסטרטים פתאומיים רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע זיכרונות??ספק??מעבד??לוח??הרדיסק?? האם בדיקת זיכרונות ומעבד יכולים לעזור לי ??? יש דרך לבדוק ספק כוח ???? תודה...
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
משום מה קיבצ bin שאני צורב על dvd הכונן שלי לא מצליך ליראות כלום בעוד שמחשב אחר כן רואה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אהלן היום התקנתי את הרכישות שביצעתי בזמן האחרון - מעבד E6600 עם קירור Freezer 7 Pro, לוח אם GA-P35-DS3L ו2 ג'יגה זכרונות של Kingston, ולאחר לא מעט זמן שלקח לי להבין איך מתקינים את הכל כמו שצריך, הצלחתי סוף סוף, התקנתי את הדרייברים הדרושים והפעלתי את המחשב ה"חדש"... אחרי משהו כמו חצי שעה של עבודה, שבה סוף סוף הצלחתי לשחק Assassins Creed כמו שצריך, פתאום המחשב נתקע, המחשב כאילו פועל אבל התמונה נתקעת ואין מה לעשות חוץ מלהפעיל מחדש, רק שבכל הפעלה מחדש זה קורה שוב, לפעמים אחרי חמש דקות ולפעמים אחרי עשרים, אבל זה כל הזמן קורה. גם במנוחה וגם כשאני מריץ משחק או תוכנה... זה אפילו נתקע לי פעם אחת במהלך הActivation של הוינדוס! חשבתי שאולי אחד המאווררים לא פועל או משהו, אבל הכל בסדר,…
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, רכשתי רמקול blutooth מסוג anker. אני מצליח להתחבר לסלולרי אך לא למחשה הנייד asus מע. הפעלה win 10. הפעלתי את האפשרות blutooth ובסרגל המשימות מופיע הצלם הכחול. מישהו נתקל בבעיה דומה? אפשר להציע לי איך להפעיל את הרמקולים ב asus ? תודה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
איך יכול להיות שאני רואה את תקיות המוזיקה שלי בתור תמונות האלבום למרות שאין שום תמונה של האלבום בתוך התקייה ?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
ברשותי הארד דיסק בנפח של 250 גיגה בהגדרות של המחשב הראשוניות (BIOS) מצויין שהארד דיסק 250 גיגה אך לאחר שהווינדוס עולה ואני נכנס למחשב שלי מצויין שנפח הכולל של הארד דיסק הוא 127 גיגה בלבד מדוע זאת?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
במשרד אנו משתמשים בשני מסכים, בבית אני עובדת על לפטופ (שגם לו יש לי שני מסכים) ומתחברת למחשב במשרד מרחוק. כאשר אני במסך העבודה מרחוק אני לא יכולה להשתמש במסך השני בלפטופ - מסך העבודה מרחוק אינו מציג בו… כיצד אני מסדרת בעבודה מהבית שגם המחשב אליו אני מתחברת במשרד יכיר בשני המסכים שלי בבית?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה קטנה עם החיבור של הלוח אם לרמקולים (הירוק). בטעות שברו לי את החיבור של בתוך החיבור הירוק של הלוח אם , וכתוצאה מכך נשאר חלק קטן בפנים שאי אפשר להוציא אותו. המחשב מזהה כאילו יש רמקולים מחוברים למרות שאין כלום. ניסיתי לחבר מקדימה אבל זה לא עובד. למישהוא יש רעיון מה אפשר לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
קניתי כרטיס משולב עס צ'יפסט של VIA אבל לא הצלחתי לשלב אותו במחשב. החלפתי לשני כרטיסים נפרדים, אחד USB והאחר FIREWIRE וזה עובד. צ'יפסט כנ"ל - VIA. מודל אחר של כרטיס משולב, גם הוא של VIA לא עובד בשני מחשבים שונים. מי מכיר? מי יודע למה? תודה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אם יצאו כמה גרסאות חדשות של ביוס האם אנ י צריך להתקין את כולם או רק את החדשה ביותר
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
היי, יש לי ווינדוס XP באנגלית. אני רואה וכותב עברית בפורומים ובצ'אטים, אבל כל קבצי הטקסט (וורד, מסמך קריאה חדש וכן'..) וגם במירק (למרות שבחרתי בקידוד עברית), אני רואה את הכתב בג'יבריש במקום בעברית. איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המסך/כרטיס מסך...או משהו אחר... שאני עושה לדוגמא העתק/גזור לקובץ שהוא סרט המסך נכבה ונדלק לשניה... אותו דבר כאשר אני נכנס להגדרות הדרייבר... איך אני יכול לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-