תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
קודם כל שלום . יש לי בעיה לא עובדים לי סרטוני הוודיאו והמשחקים במחשב חשבתי שהבעיה בווינדוס אז פרמטטי אבל זה לא עזר עדיין יש לי את אותה הבעיה אני פשוט לוחץ על קטע וודיאו והוא לא נפתח ונתקע .. ניראה לי שזה קשור בקצר שהיה לי בבית לפני כמה ימים .. יכול להיות שהלך לי כרטיס המסך ? ואם זה חשוב אז מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס אקס פי פרו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
צירפתי תמונה של החומרה איך אני יכול לדעת של מה זה? ( מה שמסומן בסימן שאלה צהוב כמובן ) תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש... לוח Abit Fatal1ty. עם כ.קול OB - Realtek High Definition audio driver הקול היה טוב ויפה, עד שלפתע הסאונד התעוות ולאחר מכן נפסק לגמרי. אין יותר סאונד. ניסיתי: לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מהתחלה. להוריד דרייברים חדשים, להתקין את הדרייברים של הצ'יפסט מחדש. בביום אם אני מסתכל במקום הנכון, זה על AUTO. (יש או את זה או Disabled) הכל נראה תקין, אפילו מזהה כשאני מחבר רמקולים ליציאה.. וזזה מנגן... רק ש- אין סאונד!! מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום רב לכם היה לי קצר חשמלי שבעקבותיו ,כנראה ,אין המחשב מזהה את הכוננים: g , d עליהם היו תיקיות החשובות לי...רק לחלקן יש לי גיבוי. מה עושים מעבר לכיבוי ניתוק מהתקע וכו'? מקווה שהגדרתי נכון את הבעיה. איני אשת מחשבים. אנא, עזרו לי. בכבוד רב לאה פו
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום רב. בעייה כזאת: הייתה לי בעייה אם לוח אם שהייהו כבלים נפוחים ו החליפו לי את הלוח . עשיתי פירמוט למחשב התקנתי אנטיורוס KASPERSKI 6 ולאחר מכן עושה סריקה למחשב SCAN MY COMP וסריקה נעצרת ב 3% ב. בקובץ C:WIN/SYS/INFORMATION ולא עובר את 3 אחוז וככה הוא נשאר שעות . אני חושב עליתי על בעייה ,שמתי דיסק קשיח אחר אם אותם תוכנות והכל מתבצעה ב 100% . השאלה שלי האם הבעייה בדיסק קשיח למרות שאמרו לי בחנות שהם בדקו אותו והוא תקין . תודה אשמח לקבל תשובה
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
-
בדרך כלל אנשים נוטים לחשוב שאין במחשב דבר כזה "קצת לא תקין": או שהחומרה פועלת, או שהיא לא פועלת. אבל האם זה ב100 אחוז נכון?האם יתכן מצב שבו יש חלק(לא מכני) כלשהו במחשב, שיש בו פגם קטן, שעדיין מאפשר להריץ את המחשב? אינני מדבר על בעיות תאימות חומרה כמובן, אלא על פגמים פיזיים.
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום קודם הבעיה: יש לי מחשב פנטיום 3 ומגה הרץ: 500 זיכרון:320 כרטיס מסך:גיפורס2 ואני משחק בוא קונטר סטרייק בלי בעיה עובד ממש יופי חלק!.... עכשיו הבעיה היא שאתמול הרכבתי מחשב סלרון 733 מגה הרץ והעברתי את הזיכרון הכרטיס מסך מהפנטיום 3 למחשב שהרכבתי(733) את הכרטיס מסך וזיכרון(הכרטיס מסך גיפורס 2mx) ויש למחשב שהרכבתי הרדיסק שעושה רעש כזה לפעמים של חריקות קטנות כאלה אז שאני מפעיל בוא את המשחק קונטר רק ליפעמים עובד לרוב המחשב ניתקע לגמרי העכבר גם ניתקע ואיאפשר לעשות כלום עד שלוחצים על הכפתור rest זאת הבעיה..... מה הבעיה למה הוא ניתקע?? ניסיתי להתקין winxp מחדש... לא עזר בכלל גם את המשחק התקנתי מחדש דרייברים של כרטיס מסך דייריקס גם התקנתי הכל בקיצור אבל לא הולך איל פותרים את זה?…
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=155846.0 פתחתי תרד מפורום ווינדוס ולא הצליחו לעזור לי ולפי מה שאני חוזב אולי זה בעית חומרה את למישהו יש איזה מידע שיכול לעזור לי אז תודה
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
NTLDR IS MISSING PRESS CTRL+ALT+DEL TO RESTART בבקשה מישהו יכול לעזור לי.. אני עשיתי פירמוט ל HDD חיברתי אותו בחזרה למחשב ועדיין הוא רושם לי את זה
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה התקנתי את המשחק TC Splinter Cell Double Agent ולפני שפותחים את המשחק נפתחת תוכנה לזיהוי החומרה במחשב. התוכנה מתריאה בפני שאני לא עומד בדרישות המינימום של המשחק מכיוון שגירסת הSHADER שלי היא 2 והמשחק דורש גירסה 3 ומעלה. מעבר לזה כל המפרט במחשב שלי עובר את דרישות המינימום. כאשר פתחתי את המשחק וניסיתי להתחיל משחק אני מקבל הודעת שגיאה שמציינת שוב את עניין הSHADER ואז נסגר המשחק... רציתי לדעת קודם כל אם ה SHADER הזה זו תוכנה כמו דרייבר שמתקינים במערכת או שמא זוהי חומרה שיושבת על הכרטיס מסך עצמו ולא ניתנת לשדרוג ע"י עדכון דרייבר? אשמח אם תוכלו לעזור לי בתחום
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב AMD 3000+ Venice core 64BIT זכרון: 512*2 = 1 giga של samsung 400 mhz לוח אם של epox הבעיה שלי, שדוד שלי הביא לי 2 סטיקים חדשים של קינגסטון כל אחד גיגה סה"כ 2 גיגה וחיברתי אותם, פלוס ב2 הסלוטים האחרים את ה- 2 של ה- 512 עכשיו שאני בא להפעיל את המחשב הוא נתקע לי בהתחלה שהוא מראה את המפרט של המחשב.. אבל כשאני מחבר למשל רק את ה-2 גיגה זה עובד... יש רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם להלן צילומים של המארז silverstone LC16 עם ספק Enermax ולוח אם 35p-DQ6 Gigabyte הצילומים מראים שתי כיוונים שבהם הספק נמצא. 1. הייתי רוצה לדעת מהו המיקום הנכון (לאיזה כיוון צריך לפנות המאוור-לכיוון פנים המארז או החוצה)? 2. במידה והמיקום הנכון היינו לכיוון המארז אזי איך אני מחבר כרטיס הטלוויזה 150 Hauppauge , האוויר יחסם ע"י הכרטיס. 3. האם יש מצב שהספק אינו מתאים למארז+לוח אם?? מבקש עצות אני דיי תקוע תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך של GAINWARD 7300GT וכשאני עובד עם הווינוס הטמפ' שלו היא בסביבות 50-55 אבל כשאני מפעיל משחקים כבדים הוא מטפס ל 65-70 אבל המשחק עדיין זז חלק . זה נורמאלי או שצריך לקחת אותו לחנות שיבדקו אותו?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי הביא לי מחשב בעייתי. הבעיה של המחשב היא כזאת: כל פעם שמדליקים אותו, הוא עולה עד כמעט לוינדוז ואז עושה ריסטרט וככה חוזר חלילה אם אני מנסה להדליק במצב בטוח - זה אותו דבר בדיוק - הוא מגיע עד הוינדוז ואז ריסטרט אם אני מנסה להדליק עם הדיסק ERD Commander - אותו דבר - עד לוינדוז ואז ריסטרט. לבסוף הוצאתי את ההארד דיסק וחיברתי אותו ללהתקן נייד דרך USB. את ההתקן הזה חיברתי למחשב שלי (התקין) - ברגע שהדלקתי את ההתקן - המחשב שלי עשה ריסטרט. ואם יש מצב שהוא לא עושה ריסטרט - אז ברגע שאני לוחץ על "המחשב שלי" - אז נעשה ריסטרט. החזרתי את ההארד דיסק למחשב הראשון - והעלתי את דיסק ההתקנה של הוינדוז בשביל לפרמט ולהתקין מחדש אבל ברגע שהוא מגיע לרגע שהוא שואל אותו אם "לתקן " א…
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS P5W DH DELUX עם מעבד intel 6600 שמופעל ע"י ויסטה, לאחר בערך 10 דקות שאני לא משתמש בו המחשב נכנס למצב low power status, וכאשר אני לוחץ על העכבר הוא חוזר למצב שהיה בו לפני כן, עד עכשיו הכל טוב ויפה עד אשר ראיתי שכאשר הוא נכנס למצב הזה האימיול מפסיק לעבוד ובטח גם תוכנות אחרות, איך אני מגדיר אותו אחרת ?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין מה הבעיה במחשב שלי ואיזה חלק לא עובד כמו שצריך. לעיתים ממש קרובות אחרי שאני מתחיל משחק אונליין לפתע התמונה של המשחק נתקעת, האודיו עובד טוב ולא נתקע, כשאני עושה פעולה כלשהי במשחק אני יכול לשמוע שזה מתבצע. אבל המסך פשוט קופא ולא זז. אחרי שאני יוצא מהמשחק ומתחיל אותו מחדש זה קורה שוב ושוב.. ניסיתי לשנות הגדרות גרפיקה אבל זה לא עוזר, וזה ככה גם בשאר המשחקים. מישהו יודע אולי במה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היום אבא שלי התקשר אליי בעודי בבסיס.. והודיע לי שאחי הקטן איכשהו גרם למחשב להפסיק לעבוד. ושכנראה משו נשרף כי גם היה ריח, וגם המחשב לא עלה. חזרתי הבייתה, ואימתתי את התקלה, ניסיתי לנתק את הספק מהחשמל ולחבר שוב (כמו אחרי הפסקת חשמל). המאווררים נדלקו לפחות משניה וזהו. אני נוטה להאמין שזה הספק.. הוא גנרי, והוא מחזיק אצלי כבר המון זמן.. השאלה: האם ספק באמת יכול להישרף סתם ככה פתאום? ומה הסיכוי שהוא לקח איתו עוד חברים? ואיך אני יכול לדעת? (אם זה קריטי, אז יש לי p4 2.4ghz, עם 768מב זכרון, גיפורס4 אם איקס 440, על לוח לא ממש מוכר) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
כמה זמן אחרי שאני מפעיל את הווינדוס קופצת לי הודעה שVirtual memory running too low ושתוכנות לא יפעלו ובלה בלה.. בדקתי מה משתמש בהרבה Virtual Memory ומצאתי שsvchost מנצל לי יותר מג'יגה.. איך לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
חבר'ה שלום ברגע עליית הביוס מופיע לי הכיתוב הבא WARNING!!! IMMEDIATELY BACK-UP YOUR DATA AND REPLACE YOUR HARD DISK DRIVE. A FAILURE MAY BE IMMINENT מילולית אני יכול להבין,,,אבל מעשית מה עליי לעשות????? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מה עושים נגד הטרויאני הזה שהורס לי את החיים והמחשב החדש שקניתי לפני שבוע?? יש למישהו עצה טיפ או הכוונה אני אשמח לשמוע
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש סרט שאני מעוניינת לראות במחשב בתוכנת קריסטל ולא נפתח לי ורשום לי באנגלית :cant locate open stream . ניסתי לפתוח את זה אפילו בתוכנת ה- divx וגם לא נותן לי וזה רושם לי באנגלית : "this file cannopt be opened " ואחר כך רשום לי : this file does not appear to contain a video track ". האם אתם יודעים מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אהלן היום התקנתי את הרכישות שביצעתי בזמן האחרון - מעבד E6600 עם קירור Freezer 7 Pro, לוח אם GA-P35-DS3L ו2 ג'יגה זכרונות של Kingston, ולאחר לא מעט זמן שלקח לי להבין איך מתקינים את הכל כמו שצריך, הצלחתי סוף סוף, התקנתי את הדרייברים הדרושים והפעלתי את המחשב ה"חדש"... אחרי משהו כמו חצי שעה של עבודה, שבה סוף סוף הצלחתי לשחק Assassins Creed כמו שצריך, פתאום המחשב נתקע, המחשב כאילו פועל אבל התמונה נתקעת ואין מה לעשות חוץ מלהפעיל מחדש, רק שבכל הפעלה מחדש זה קורה שוב, לפעמים אחרי חמש דקות ולפעמים אחרי עשרים, אבל זה כל הזמן קורה. גם במנוחה וגם כשאני מריץ משחק או תוכנה... זה אפילו נתקע לי פעם אחת במהלך הActivation של הוינדוס! חשבתי שאולי אחד המאווררים לא פועל או משהו, אבל הכל בסדר,…
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי צורב דיוידי של סמסונג שאני לא יכול לצרוב על דיסק של X8 במהירות X8!! יש לי את הדרייברים ואני לא כל כך יודע להשתמש בהם זה מתקין לי משהו בדוס ואחר כך כאילו לא קרה כלום!! יש פה את הקובץ readme אולי תעזרו לי ותתרגמו לי כי אני לא מבין אנגלית מי יודע מה! תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה ביציאת TV OUT בכרטיס FX5200 הגדרתי את גודל התמונה ביציאה זאת אבל כל הפעלת המחשב מחדש או צפיה בקובץ וידאו מחזיר את המצב לתמונה גדולה מידי כך שחייב לכוון מחדש. למרות ששמרתי את ההגדרות ואפילו אם אני מעלה מתוך הגדרות ששמרתי אין הדבר עובד וחייב לכוון מחדש פיתרונות בבקשה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-