תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! קודם כל אם ההודעה נמצאת במקום לא נכון, אז מצטער, חשבתי שזה יכול להתאים לפה יותר מאשר במקומות אחרים... אז ככה: יש לי בבית טלויזיה מסוג KAYA, בערך 29 אינצ'. יש איתה בעייה: כשמדליקים רואים רק פס באמצע המסך מימין לשמאל. הפס משנה את הצבעים שלו. יש סאונד. אני לא יודע מה קרה אבל אחיין שלי משחק הרבה בכפתורים. ניסתי את כל האפשרויות ואבל כלום לא קרה. אני יודע שיש איזה אופציה למתכנתים "לעשות" את הפס ה זה בשביל בדיקה. מישהו יודע איך? תודה
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה באייסקיו במחשב שלי שאני מתחבר או שזה לא מציג לי את המשתמשים אבל אני מופיע אצלהם כמחובר, או שזה מציג לי את המשתמשים וכולם לא מחוברים אצלי, אבל אצלהם אני מחובר, או שזה עולה לאט לאט המשתמשים עד שזה בסוף עולה כולם, ואז זה בסדר ואחרי כמה זמן שאני שולח הודעה למישהו במצב הזה זה אומר לי שיש לי בעייה וההודעה לא נשלחה והיא בעצם נשלחה אבל, ניסיתי כבר להסיר ולהתקין, וגם להחליף גירסת אייסקיו, מה הפתרון לבעייה? תודה מראש, מתן רוזן.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
-
אהלן... נתקעים לי משחקים באמצע ויש לי ריסטרטים פתאומיים רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע זיכרונות??ספק??מעבד??לוח??הרדיסק?? האם בדיקת זיכרונות ומעבד יכולים לעזור לי ??? יש דרך לבדוק ספק כוח ???? תודה...
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
משום מה קיבצ bin שאני צורב על dvd הכונן שלי לא מצליך ליראות כלום בעוד שמחשב אחר כן רואה
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
התקנתי HD חדש בנוסף לקיים, פירמטתי את שניהם והתקנתי XP על הדיסק החדש, לאחר הפירמוט כאשר אני מנסה לכבות את המחשב הוא מבצע RESTART במקום SHUT DOWN !? (הדיסק החדש הוא בחיבור SATA והישן IDE אם זה יעזור) מה קורה פה???? אנא ערתכם לפני שהמחשב עלה באש מהחום ;D
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
חברה כל פעם שאני נכנס ל c&c tiberium wars אז כעבור 5 דקות הוא יוצא לי אוטומטית מהמשחק ונותן לי דו"ח שגיאות! (יש לי את הדרישות מקסימום של המשחק) אני מתחנן! בבקשה תעזרו לי!!
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
NTLDR IS MISSING PRESS CTRL+ALT+DEL TO RESTART בבקשה מישהו יכול לעזור לי.. אני עשיתי פירמוט ל HDD חיברתי אותו בחזרה למחשב ועדיין הוא רושם לי את זה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה ביציאת TV OUT בכרטיס FX5200 הגדרתי את גודל התמונה ביציאה זאת אבל כל הפעלת המחשב מחדש או צפיה בקובץ וידאו מחזיר את המצב לתמונה גדולה מידי כך שחייב לכוון מחדש. למרות ששמרתי את ההגדרות ואפילו אם אני מעלה מתוך הגדרות ששמרתי אין הדבר עובד וחייב לכוון מחדש פיתרונות בבקשה
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אחרי מס' דקות של גלישה בchrome הבלוטוס מפסיק לעוד אוטומטית ורק לאחר תיקון דרך הtrouble shooter חוזר לתקינות. מצרף צילום מהtrouble shooter אשמח לעזרה בלהבין מה הבעיה. תודה
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אהלן! לחברה שלי יש בעיה ממש מוזרה במחשב: בזמן צפיה בדפי WEB מסוימים (לא כולם) המסך כולו נהיה מטושטש. אם מורידים את הדף למטה, המסך שוב נהיה חד. ניסיתי לעדכן קרייור של כרטיס מסך - לא עזר. יש לה windows XP על Pentium 4, מסך CRT... מישהו נתקל אי פעם בבעיה דומה?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
קניתי כרטיס משולב עס צ'יפסט של VIA אבל לא הצלחתי לשלב אותו במחשב. החלפתי לשני כרטיסים נפרדים, אחד USB והאחר FIREWIRE וזה עובד. צ'יפסט כנ"ל - VIA. מודל אחר של כרטיס משולב, גם הוא של VIA לא עובד בשני מחשבים שונים. מי מכיר? מי יודע למה? תודה
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
טוב אז ככה... קיבלתי היום מסך חדש שהזמנתי 1900R LG עכשיו התקנתי את הדרייבר ואת התוכנה של המסך, ופתאום שמתי לב שאני לוחץ על "התחל" אין לי "הפעלה" ואני גם לא יכול לעלות את "מנהל משימות" ברגע שאני לוחץ על Ctrl+Alt+Delete הוא אומר לי "מנהל משימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך". שתי הבעיות שהצגתי הנ"ל איך אני פותר אותם,זה פשוט מוזר! תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
המחשב אינו עובד ובבדיקה של CHKDSK דרך ההתקנה של וינדוס הוא אומר שיש תקלה אחת או יותר שאינן נתנות לתיקון הבעיה היא שההרדדיסק חדש לגמרי כי הקודם גם כן לא עבד טוב זה התחיל סתם שהמחשב נתקע ואחרי כל פעם שהוא נתקע היה חסר את אחד הקבצים של וינדוס שנדפק ממשהו (כנראה מהריסטרט) ובד"כ אפשר לתקן את זה תלוי בקובץ ישנם קבצים שלא הצלחתי לתקן ואז אני מפרמט מחדש. דבר זה קורא כל איזה יום או יומיים אם אני מתקין את המחשב מחדש... בהתחלה הוא עובד מצוין ואחרי קצת זמן הוא פשוט לא עובד יותר ואם כן אז מאוד לאטטטט. האם מישהו יודע איפה הבעיה. אני משער שזה בהרדדיסק כמובן אבל מכיוון שהוא חדש של western digital הוא לא יתקלקל סתם ככה אז אני משער שישנה עוד בעיה אם מישהו יודע בבקשה לעזור לפני שניק…
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אם יצאו כמה גרסאות חדשות של ביוס האם אנ י צריך להתקין את כולם או רק את החדשה ביותר
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
חבר'ה שלום ברגע עליית הביוס מופיע לי הכיתוב הבא WARNING!!! IMMEDIATELY BACK-UP YOUR DATA AND REPLACE YOUR HARD DISK DRIVE. A FAILURE MAY BE IMMINENT מילולית אני יכול להבין,,,אבל מעשית מה עליי לעשות????? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
פתאום נוצרה לי בעיה בכונן ה-DVD הוא לא מצליח לקרוא אף דיסק. הנורה הירוקה דולקת, אך הבעיה היא לפי דעתי שהדיסקים לא מסתובבים. כאשר אני שם את הדיסק, הוא נשאר באותו הכיוון שלו. מה יכולה להיות הבעיה, ומה הפתרון?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD של SONY מסוג AW-G170A . בהתחלה הכל היה בסדר , צרבתי תוכן DATA וקראתי . לאחרונה איני מסוגל לקרוא את התוכן הנצרב ומקבל הודעה כאילו windows לא מכיר את פורמט הצריבה . האם מישהוא יודע מה הבעיה ויכול לעזור בפתרונה?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי צורב דיוידי של סמסונג שאני לא יכול לצרוב על דיסק של X8 במהירות X8!! יש לי את הדרייברים ואני לא כל כך יודע להשתמש בהם זה מתקין לי משהו בדוס ואחר כך כאילו לא קרה כלום!! יש פה את הקובץ readme אולי תעזרו לי ותתרגמו לי כי אני לא מבין אנגלית מי יודע מה! תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום יש לי DVD של APEX דגם DVX815 והוא קורא כל מה שצריך כדי לראות סרטים מהמחשב וצרובים וDIVX וXVID אני יודע את זה בוודאות עכשיו דיסקים רגילים שאני צורב עליהם סרטים אין בעיה בכלל אבל שאני צורב על DVD פה מתחילה הבעיה...הDVD רוב הפעמים עושה לי NO DISC ולפעמים שאני מנסה אחר כך עוד פעם פתאום הוא קורא...שמתי לב בהתחלה שזה קורא עם דיסקים שהמהירות שלהם היא 16 אבל אז ראיתי שגם באלה עם ה8 הוא עושה בעיות זה מעצבן אותי...ניסיתי לנקות אותו עם דיסק ניקוי עינית עדיין כלום...זה משהו שאני יכול ללכת לחנות ויחליפו לי או יתקנו לי או שיש עדכון או משהו? [br]פורסם בתאריך: 3.07.2007 בשעה 19:45:08 הבעיה תוקנה ע"י התקנת עדכון...תודה מנהלים לנהול בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום, מדובר במחשב חדש עם לוח של גיגהבייט K8N-ultra LSI ו HD 160G SATAII העתקתי לפלופי את הקבצים של SATA לחצתי F6 במהלך ההתקנה והתקנתי מהפלופי שני קבצים, בהמשך מערכת ההתקנה מודיע שלא הצליחה למצוא HD . ניסיתי להוריד ממספר מקומות קבצי SATA שןני ובכולם אותה הבעיה . מה עושים? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם שלושה HD לשם עבודה אני רואה שיש שלושה דיסקים אבל הצוכנות לא מזהות לי אותם אייך אני יכול לדעת שבאמת יש שלושה דיסקים עובדים והרייד (מראה RAID 1) עובד
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חדש והוא: WDC WD2500KS-00MJB0 הלוח אם שלי: Asus P5P800S כשחיברתי את הדיסק הקשיח זה לא הופיע לי ב"המחשב שלי"אבל זה כן הופיע במנהל התקנים מה הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
איך יכול להיות שאני רואה את תקיות המוזיקה שלי בתור תמונות האלבום למרות שאין שום תמונה של האלבום בתוך התקייה ?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה במחשב,כל חצי שעה או עשר דק' ככה נכבה לי המחשב.. והמחשב הוא אחריי פירמוט וכל הזמן נכבה.. לפניי שעשו את הפרמוט אף פעם המחשב לא היה במצב כזה שהוא כל הזמן נכבה.. נגיד כשנכנסתי לאיזשהו אתר או משחק או בכל מיני תוכנות איסיקיו מסנג'ר המחשב נכבה.. מה לעשות במצב כזה? =\ תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-