תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
המחשב משגע אותי... צירפתי את שני הקבצים האחרונים (אחד מעכשיו ואחד מאתמול). תודה רבה רבה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
קודם כל שלום . יש לי בעיה לא עובדים לי סרטוני הוודיאו והמשחקים במחשב חשבתי שהבעיה בווינדוס אז פרמטטי אבל זה לא עזר עדיין יש לי את אותה הבעיה אני פשוט לוחץ על קטע וודיאו והוא לא נפתח ונתקע .. ניראה לי שזה קשור בקצר שהיה לי בבית לפני כמה ימים .. יכול להיות שהלך לי כרטיס המסך ? ואם זה חשוב אז מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס אקס פי פרו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
הכל התחיל לפני כחודשים המחשב התחיל להרעיש מידי פעם אבל רק לכמה שניות ונפסק היום הוא כבר לא מפסיק להרעיש ומפסיק רק מידי פעם,ניקתי אותו מאבק(היה מלא)עדין יש רעש,ולא יודע אם קשור הפעלתי מחדש אחרי שניקתי מאבק את המחשב והתקנתי את עידכוני המערכת שהפעלתי מחדש את המחשב העכבר והמקלדת לא עבדו הפעלתי שוב מחדש היה כתובsecondary slave drive flair הפעלתי שוב מחדש אחרי שפתחתי את המחשב וחיברתי יותר חזק את החוטים הכל עבד חוץ משנעלם הכונן תיקלטורים הפעלתי שוב מחדש שוב המקלדת והעכבר לא עבדו עכשיו הפעלתי שוב מחדש והפעם הכל עובד(המחשב התחיל לעבוד די לאט מלפני כמה ימים)
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי מחשב עם מערכת הפעלה xp. יש לי בעייה דיי מוזרה, שהיא מסכים כחולים. יש לי ארד דיסק של 40gb מחקתי את כל הנתונים שהיה בוא כולל מחיצות , ויצרתי שתי מחיצות אחת c ואחת d. ואחרי זה התקנתי את xp מחדש , ואת כל הדריבריים מחדש. כעבור כמה זמן המסך הכחול חזר שוב , אני לא יודע מה לעשות כבר . תעזרו לי. בתודה בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אני עושה מאפיינים לוחץ לו לעשות סריקת דיסק אומר לי שכמה קבצים של ווינדוס עובדים ואי אפשר לבצע כעת בעת הפעלה מחדש יהיה אפשר לעשות את הסריקה אני עושה ריסט עולה המסך הכחול ורשום שמה scan disk for drive c ואז הוא רושם לי cannot open volum משהו כזה ואז מפעיל תמחשב רגיל מה הבעיה? ניסיתי כמה פעמים ואותו דבר עם ה volum הזה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, אני מבקשת לקנות דיסק חיצוני לגיבוי. נפח הקבצים במחשב אצלי (בכוננים D+C) הוא 180GB אז אני חושבת לקנות דיסק של 480 או 500GB. אמנם טכנאי מחשבים הציע לקנות של המותגים וסטרן דיגיטל או סי גייט, אבל קראתי באינטרנט חוות דעת שאמרו שהם התקלקלו מהר. ממה שהבנתי, עדיף לקנות מסוג SSD שאמור להיות אמין יותר, וראיתי שיש כאלו למותגים סמסונג וגם סאן דיסק. אז אשמח לחוות דעת מנסיון אישי לגבי שניהם: 1. כונן Samsung 870 EVO 500GB SATA III SSD 2. כונן SanDisk SSD PLUS 480GB SATA III SSD תודה.
-
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא יודע איך להגיד או מה צריך לעשות המערכת הפעלה נמצאת על ה 74 גב ארדדיסק וישנו עוד ארדיסק 250 גב שבכלל לא עולה (בחולונות) מה צריך לעשות כדי להגיד אותו ? ומה זה בכלל RAID?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך של GAINWARD 7300GT וכשאני עובד עם הווינוס הטמפ' שלו היא בסביבות 50-55 אבל כשאני מפעיל משחקים כבדים הוא מטפס ל 65-70 אבל המשחק עדיין זז חלק . זה נורמאלי או שצריך לקחת אותו לחנות שיבדקו אותו?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
כאשר אני מעלה את הווינדוס ועולה השולחן עבודה לוקח לו כמה דקות עד שאני יכול להשתמש במחשב חלק שמתי לב שמה שגורם לבעיה זו היא הטעינה של האנטי וירוס נורטון 2005 (יש על האייקון למטה איקס אחרי 3-4 דקות הוא כאילו מפעיל את עצמו ) והמחשב חוזר לפעול כרגיל למה זה?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי חברה אחרי שאני קצת למוד ניסיון עם מחשב שנשלח בעבר לתיקון וחזר כשהוא עקום לחלוטין (כנראה נפל במשלוח) ואחרי לפטופ שהרסו לי את המסך, אני חושש קצת לשלוח לתיקון. יש לי מסך מחשב 24 אינץ’ (עלה בזמנו באזור האלף ש”ח, קניתי אותו במעט פחות במבצע). אחרי תקופה די קצרה, מדי פעם המסך היה נכבה והיה צריך לתת דחיפה לכבל של החשמל שמחובר למסך (נניח אם טיפה מסובבים את המסך. זה מסך שניתן להזיז לכל כיוון). זה משהו שהעדפתי לחיות איתו ולא להסתכן שיגרמו נזק למסך. לאחרונה, קרוב יחסית לסיום תקופה האחריות, אחד העיגולים בתחתית המסך התנתק. האם הייתם שולחים לתיקון (במעבדה שכבר גרמה נזק לאחד המוצרים שציינתי לעיל) או מעדיפים לחיות עם הדברים האלה ולא לקחת סיכון לנזק שיגרם למסך?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בהתקנת צג משני (טלויזיה) למחשב. יש לי כרטיס מסך ati radeon x1600 pro חיברתי את הטלויזיה לכרטיס מסך בעזרת כבל s-video אבל אני לא מצליח להגדיר אותו שום דבר לא מצליח לי !!! למישהו יש פיתרונות ????
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה קטנה עם החיבור של הלוח אם לרמקולים (הירוק). בטעות שברו לי את החיבור של בתוך החיבור הירוק של הלוח אם , וכתוצאה מכך נשאר חלק קטן בפנים שאי אפשר להוציא אותו. המחשב מזהה כאילו יש רמקולים מחוברים למרות שאין כלום. ניסיתי לחבר מקדימה אבל זה לא עובד. למישהוא יש רעיון מה אפשר לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
היום צרבתי דיסק, הצריבה נתקעה ב 50% אחרי כמה דקות סגרתי את NERO דרך Task manager ועשיתי אתחול תוכנתי למחשב, מאז הצורב לא מזוהה ב BIOS אבל עדיין מגיב חשמלית יש מה לעשות או שהלך הצורב ?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
טוב בניתי מחשב לוח אם M2N-E מעבד AMD AM2 3800X2 כרטיס מסך 1900GT ספק LIBERTY 400W זכרונות TWINMOS 512X2 667 ארדיסק 160GB WD וכול המערכת פעלה חוץ מהארדיסק שלא נקראה על ידי המחשב אבל לאחר שהחלפתי אותו (מסמסונג ל WD) אז זה עובד. עכשיו נסיתי להתקין את הוינדוס ובסוף זה נתקע בדקה האחרונה. בקיצור אני צריך לפרמט את הארדיסק בגלל כל השטיות שעשיתי ואז לפצל אותט לשני כוננים ולהתקין את WINDOWS XP PR0 SP2 יש לי דיסק התקנה של ווינדוס דיסק של דרייברים של הלוח מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה שלב אחרי שלב?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי, יש לי ווינדוס XP באנגלית. אני רואה וכותב עברית בפורומים ובצ'אטים, אבל כל קבצי הטקסט (וורד, מסמך קריאה חדש וכן'..) וגם במירק (למרות שבחרתי בקידוד עברית), אני רואה את הכתב בג'יבריש במקום בעברית. איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
היה לי אותו במשך שנה עובד תקין עד לאתמול.... אתמול הוא הפסיק לשדר תמונה לטלויזיה בtv-out דרך כבר s-video.(עד כה אני עבדתי בצג מחשב + טלביזיה) נסיתי להסיר ולהתקין דרייבר מחדש לא עזר ניסיתי כמה גירסאות כולל את הכי חדש. התקנתי מערכת הפעלה מחדש (xp) , אחרי התקנת הדיירבר עדיין מתפקד תקין אך ברגע שאני מכוון לשדר לטלויזיה באיזו צורה שהיא (clone , הרחבת שולחן עבודה,dual view) המסך של המחשב מרצד לשניה (קפיצה בשינוי צורת המצב ונותר שחור, הטלביזיה בכלל לא קיבלה אות), המחשב עצמו נתקע כי המקלדת לא מגיבה לnumlock , ובמצב של preview לתצוגה גם נתקע. נסיתי את אותו דבר עם ויסטה ואותו תוצאה, אני חושד שזו בעיית חומרה , יש עוד דרך לוודא את זה ? כמובן אם יש עוד פתרונות אשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
צירפתי תמונה של החומרה איך אני יכול לדעת של מה זה? ( מה שמסומן בסימן שאלה צהוב כמובן ) תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
היי, התקנתי כונן דיסקטים שהוצאתי ממחשב אחר בתוך המחשב המחשב, המחשב מזהה את הכונן דיסקטים והוא מופיע במנהל ההתקנים של המערכת, והלד לו מהבהב כאשר מכניסים דיסקט. כשאני מנסה לפתוח את תכולת הדיסקט דרך "המחשב שלי", אני מקבל את ההודעה הזאת שמצורפת בתמונה. למישהו יש מושג מה הבעיה? :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 315 ואני מעוניין להחליף אותו זה מפרט המחשב שלי : לוח אם - packard bell fih57 מעבד - i3 530 2.9ghz זיכרון - 6 gb ווינדוס 7 הום פרמיום 64 ביט חוקי תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
על איזה טמפ' )בערך לפחות)הכרטיס leadtek winfast 8800gts tdh 320mb אמור לעבוד במצב רגיל כשרק ווינדוס ויסטה פועל? המפרט: DualCore Intel Core 2 Duo E6420, 2133 MHz asus P5B socket LGA775 kingston 2G 667mhz WDC 2500 sweex 650v מארז עם מאוורר אחד של 12 אניץ' windows vista 32bit ניסיתי להוריד את הn tune של נוידיה והוא לא עובד .וגם התוכנה שבאה עם הכרטיס לא פועלת בויסטה. תודה לעוזרים. הטמפ' הנוכחית שלו : GPU:73 GPU diode:83 GPU ambient:64 GPU memory:73 GPU cooling fan 1678 RPM 63%
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אנשים עזרה בבקשה אני לא מצליח להכנס לביוס המחשב מתחיל עם צפצוף פנימי ואחרי כמה שניות עובר להתחלת הוינדווס אין שום אופציה להכנס לביוס ניסיתי ללחוץ על DEL אבל שום דבר לא עוזר חשוב לציין שאין בכלל מסך עם נתונים כגון זכרון כוננים וכו' כשהמחשב נדלק יש מסך שחור ואחריו מתחיל הוינדווס מה עושים?????
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אתמול ביקשתי את עזרתכם לגבי איך לספק לכרטיס מסך שלי יותר חשמל.. אמרתם לי לחבר את ה6 פינים הזה..והראתם לי תמונה.. אחר כך פתחתי תמחשב וראיתי שמחובר לכרטיס מסך שלי חיבור חשמל...אך הוא מפוצל לעוד מקומות.. מה אני צריך לעשות...? אני מקווה שהבנתם אותי- אם לא תגידי לי ואני יסביר
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
NTLDR IS MISSING PRESS CTRL+ALT+DEL TO RESTART בבקשה מישהו יכול לעזור לי.. אני עשיתי פירמוט ל HDD חיברתי אותו בחזרה למחשב ועדיין הוא רושם לי את זה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם שלושה HD לשם עבודה אני רואה שיש שלושה דיסקים אבל הצוכנות לא מזהות לי אותם אייך אני יכול לדעת שבאמת יש שלושה דיסקים עובדים והרייד (מראה RAID 1) עובד
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-