עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אחרי שאני משחק איזה שעה במשחק, וזה קורה בעיקר שאני באמצע קרב יריות!!! פתאום הכוונת משתוללת ומכוונת אותי כלפי מעלה וזה משגע אותי כי כל שה קורה יורים בי והורגים אותי יש לי עכבר אופטי רגי של אינטל INTELLIMOUSE OPTICAL 1.0 A מישהו??? ???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. עשיתי בדיקה בPc Pitstop ובתוצאה היה כתוב לי שיש בעיה בזיכרון. עשיתי פרטים והתגלה שהbios חושב שיש לי 256 כשיש לי בעצם רק 128. הנה הטקסט המקורי. this system has 128 megabytes of memory available for Windows. This amount will be adequate to run some applications with acceptable performance, but you may still notice periods of disk swapping. This is particularly true if you run large applications, or use multiple Windows applications simultaneously. Adding more memory might improve performance. Although the BIOS reports that this system has 256MB of memory installed, Windows reports that only 128MB is available. The most common reason for this discrepancy is that your system…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by ybe,

כשאני מכניס דיסקים של משחקים לצורב(על מנת לשחק),אני מקבל תמיד את אותה הודעה שעלי להכניס דיסק לכונן על מנת לשחק .בבדיקה דרך הwindows explorer מסתבר שהצורב מזהה את כל הקבצים של המשחק אבל עדיין אני לא מצליח לשחק, אני משתמש בwin xp pro אפשר לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Crash5,

יש לי בעיה ברזולוציה עם כל משחק שאני מתקין. כל המשחקים אצלי מוגדרים על רזולוציה של 1024X768 אבל הבעיה היא, שלמרות שהגדרתי רזולוציה מסויימת במציאות קיימת רזולוציה אחרת. במשחקים רבים הרזולוציה בפועל היא 800X600, במשחקים אחרים התפריטים במשחק נמצאים ברזולוציה שונה כאשר יש פס שחור, כלומר קטע ריק שעליו אין כלום. יש לי כרטיס מסך של קריאטיב GeForce 2 GTS ואני משתמש בדרייבים המעודכנים ביותר של קריאטיב אירופה. השמתמשתי כבר בדרייברים של nVidia אך הבעיה לא נפתרה. מקווה לעזרה, תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. שלום. כאשר אני פותח את המחשב והנתונים מתחילים לרוץ,מופיעה לי הודעה בצבע אדום מלווה בציפצוף חד. ההודעה היא בזו הלשון: system hardware abnormal,press any key to continue יש לציין שכאשר אני לוחץ על מקש מסויים (כל שהוא)הציפצוף מפסיק והמערכת ממשיכה לעלות כרגיל. אני משתשמש ב-WIN98. מה מקור הבעייה? האם אני מפספס משהו ומזיק למערכת בכך שאני ממשיך לעבוד כרגיל? ??? בתודה מראש מקווה שהגעתי למקום הנכון.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. למה כל פעם שאני משחק והאינטרנט פתוח זה כאילו כזה צולע כזה נתקע ועושה רושם כאילו כרטיס מסך לא יכול לסחוב את המשחק אבל כשאני מתמתק מהאינטרנט ומשחק אפילו אם 1000 תוכנות שפועלות זה עובד נורמאלי ..... ואילו אני מכבה את הכל ורק מתחבר לאינטרנט ומשחק זה עדיין אותו דבר...... ממש מוזר שרק כשאני מחובר יש לי את הבעיה וכשאני מנותק ואפילו רצות לי מלא תוכנות ואני משחק זה רץ נורמאלי

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום לכולם. יש לי בעיה עם רמקולים שלי Yamaha YST-M100 אילו זוג רמקולי Desktop מצויינים שקניתי בזמנו מ=Plonter. ובכן אחד מהם נפך על הריצפה באדיבותו הרבה של החתול שלי.. כן כן... והכבל המחבר בין הרמקולים נתלש מאחד הרמקולים. בקיצור המחבר שלו אבוד! האם אתם מכירים (בבקשה!!! תגידו כן) סוכן / יבואן של Yamaha בארץ? משיהו שמייצג אותם ושאני אוכן למצוא אצלו חלפים מקוריים? זה בסה"כ כבל שצריך להחליף כי הרמקול בסדר גמור. אודה לכם על עזרתכם...! תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. מה שלמוכם ידידי? שלומי דרעק יותר מתמיד! למה? כי כנראה נשרף לי המודם :AR15: איך? זה סיפור מעניין.... לפני יומיים ישבתי לי בסביבות השעה 23:30 מול מחשבי האהוב, בחוץ השתוללה סערת ברקים ורעמים, ופתאום <<בום<>> , מה קרה? הפסקת חשמל של שתי שניות, כול החדר שלי בבלאק אוט, אני מגשש באפלה ובקושי מצליח למצוא את המתג של האור, כאשר אני סוף סוף כן מוצא אותו, אני מגלה שהכול כרגיל, לא עולה עשן מהמערכת סטריאו שלי או מהמחשב, חשבתי לעצמי, דרעק, אם זה ימשיך ככה אני לעולם לא יצליח לסיים להוריד ת'-ATi מולטימדיה סנטר.... anyway, כאשר אני מדליק את המחשב, הכול עולה בהצלחה, אני מנסה להתחבר לאינטרנט, שיט נתקע המחשב, באיזה שלב? בשלב שאני מנסה להתחבר לאינטרנט והוא כותב "פותח פורט…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום, יש לי כרטיס טלוויזיה של חברת FASTCOM ויש לי בבית יס (YES). כשניסיתי לחבר את הממיר למחשב הצלחתי לראות את מה שהממיר משדר רק אחרי הרבה סריקות ורק פעם אחת, וגם אז בשחור-לבן, עם הרבה שלג ואחרי כמה שניות התמונה קפאה. השאלה שלי היא, האם אפשר בכלל לקלוט טלוויזיה עם כרטיס טלוויזיה ולוויין או שאופציה זו שמורה רק לבעלי הכבלים.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  10. עשיתי אובר קלוק עם תוכנה שיש במדריך חלק ב' עכשיו זה asus gforce Ti200 והעלתי את זה 220\500 הכרטיס אמור לתמוך בזה כי בדריברים של nvidia עד זה.. זה בסדר ואחרי זה מסוכן... אבל עכשיו המהירות של המעבד של הכרטיס יורדת אוטומטי לי 85 וכל פעם שאני מעלה את זה חזרה זה יורד שוב מה לעשות?!?!?!?! אני רוצה להחזיר את זה ל 175 הזיכרון נשאר 400...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by scorpion,

אוקיי אז אחרי שהחלפתי את ההרד דיסק שלי כי מת לי הibm (דווקא הצלחתי לתקן אותו עכשיו........) אז יש לי בעיה אחרת הcpu usage שלי קבוע על 100.......... מחקתי את הווינודס והתקנתי מחדש ועדיין ללא הצלחה...... למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by g_man,

ציינתי למטה את המרכיבים של המחשב. הבעיה היא שגם ב 3dMrak 2001 se and Pc Mark אני מקבל ציונים נורא נמוכים ב3d amrk אני מקבל 3700 (23.11) ב pc mark אני מקבל 3000 על מעבד 2000 על זיכרון ו700 על כונן קשיח. יש לשיהו מושג למה? Mag InnoVision 786 Pure Flat AMD1600XP Athlon Gigabyte GA-7VTX-H 256MB DDR Micron 2100 Hercules 3D Prophet II Titanium Herculs Gamesurrond Fortissimo II Maxtor 40GB D740-6XL 7200RPM Quantom 10GB Fireball lct10 5200RPM 5way 280Watt Kenwood speakers with JVC amlifier Asus 50X IDE Fly Video 98' Task TK3003 300Watt Pine Comstar 56K Microsoft Internet Pro Keybord Logitec Optical Mouse

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by cganir,

אתמול בצהריים הופתעתי לגלות שהמחשב שלי החליט לבצע BOOT עצמאי לאחר שהשאתרי אותו דולק לכמה שעות. עוד יותר הופתעתי לגלות, שב BOOT הבא כלל לא יכולתי להכנס למערכת שלי ! Windows XP. בכל פעם שעשיתי אתחול - המערכת הגיעה למסך המשתמשים - ואז עשתה לעצמה מיידית RESET. ניסיתי להפעיל את ווינדוס על מצב של Safe mode, אולם בכל פעם שביצעתי זאת, המחשב נתקע בשלב הטענת הדרייבר של ALi Magik (הצ'יפסט). ניסיתי גם להכנס במצב של תיקון ווינדוס - אבל לא יכולתי לבצע כלום. לאחר כמעט יום שלם של נסיונות, החלטתי שזהו. כנראה שהדיסק הקשיח מת, ולכן עלי להתקין את המערכת מחדש. לאחר התלבטויות קשות - הפעלתי את תוכנת ההתקנה, ולהפתעתי - גם תוכנת ההתקנה נתקעה עם BSOD רענן ! הייתי בהלם ! פה התעורר חשדי שהבעיה היא ל…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. לפני שבוע מת לי המודם (Pine עם צ'יפסט של ESS)... בשמחה ובששון קניתי לי מודם חדש - Pine V92 מדגם PF-X01A 11424 עם צ'יפסט של Conexant (לשעבר Rockwell), הורדתי מהאתר את הדרייברים החדשים ביותר ל-WinXP, והתקנתי אותו... פתאום, שמתי לב לדבר מוזר... כל פעם שאני מפעיל את DScaler (התוכנה שאיתה אני משתמש בכרטיס טלוויזיה, FlyVideo98, שכולל למיטב ידיעתי גם הוא צ'יפסט של Conexant) בייחד עם חיבור פעיל לאינטרנט - בום - המחשב נתקע, ואין שום פיתרון חוץ מ-RESET פיזי.. יש עוד מישהו שנתקל בבעיה הזאת \ יודע איך לתקן אותה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by bah10,

יש כרטיס קול AUDIGY עם רמקולים 5.1 שכולם תקינים כולל הסנטר. אני יודע שכמעט שום דבר היום לא תומך ב5.1, חוץ מDVD אבל כשהפעלתי סרט DVD הרמקול סנטר עדיין לא עבד. יש לי את הרמקולים כבר 4 חודשים ואף פעם לא נהנתי מצליל 5.1 אלא רק 4.1, הסנטר החליט לשנות תפקיד - > לעציץ! אה, עוד דבר, חיברתי כבל דיגיטלי מהכונן DVD לכ.קול (SPIDF) אבל גם זה לא עזר. סרט DVD עדיין שומעים רק ב4.1. ב4 חודשים האלה הצלחתי לשמוע רק פעם אחת בכל הרמקולים, זה היה באיזה משחק (UT). מה אפשר לעשות אם בכלל?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by g_man,

יש לי בעיה: יש לךי כרטיס Hercules Geforce 2 TI יש לי D.V.D יש קריאבטיב עם מקודד עכשיו המקודד יש לו מן חיבור ארוך כזה( דומה לחיבור של דיסקטים). ב RIVA TNT2 יש חיבור כזה לחבר אותו לשם אבל בכרטיס שלי אין אז יוצא שאני לא יכול להשתמש ב DVD איך אני פותר את זה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אז כך קבלתי 4000 נקודות ב 3DMARK 2001 זה בסדר בשביל מערת שלי יש לי MotherBoard : EPoX 8KHA PLUS Duron 1200 ChainTech GeForce 2 Ti 64DDR SamSung 128 Ram DDR Mouse: Microsoft Optic עכשיו יש לי עוד בעיה בחלונות 98 אז בכל דבר שאני עושה שגורם להרד דיסק או לסידי רום לחשוב העכבר נתיקע באותו הרגע נגיד הכנסתי סידירום והוא התחיל לעבוד אז באותו הרגע העכבר ניתקע כזה לשנייה או הפעלתי איזה תוכנה וזה גרם להרד דיסק לחשוב אז גם אז העכבר כזה קצת ניתקע בקיצור בהרבה מקריעם העכבר ניתקע זה קורה גם לכם ב 98?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. מזמן לא היתה על זה שאלה. מי שעוד יש לו בעיות, או שנזכר לשדרג לאחרונה את מערכת ההפעלה שלו לחלונות XP ויש לו סורק תוצרת MUSTEK יכול להיכנס לכאן ולהוריד דרייברים מתאימים לדגם שלו. תיהנו ! ;D

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. אם אני מחבר ללוח GEFORCE 4 MX440 .MSI KT3 ULTRA RU גם של חברת MSI אני לא יכול לעבוד עם המודם CREATIVE 56PCI המחשב מצפצף ואומר שאין לא כ.מסך וכך גם קורא עם כרטיס פריסה HOLLYWOOD PLUS ברגע שאני מכניס אותם ל PCI. שני הכרטיסים תקינים 100% ו זה עובד עם כרטיסי מסך אחרים ניסיתי להחליף את הכרטיס מסך לחדש אותו דגם ולא עוזר. ניסיתי להגדיר דרך ה BIOS פסיקות שונות ל סלוטים של PCI ולא עזר. תעזרו בבקשה. ניסיתי גם להחליף חריצי PCI .

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. לאחרונה, נתקלתי בתקלה מאוד מוזרה עם הצורב שלי. הוא מסרב לצרוב ב x16 אלא רק בשאר המהירות. בדקתי את זה עם תוכנת צריבה אחרת ועם מדיות אחרות - התוצאה: אותו קקי. התקלה שמופיעה בנרו היא : Track Following Error. אם למישהו יש מושג במה מדובר, אשמח לדעת. כרגע אני נאלץ להסתפק ב x12. שלחתי את הלוג ששמרתי מהנרו לימהה לפני מספר ימים - עדיין אין שום תגובה. כנראה שזאת מדיניות הבלגה חדשה... אני מצרף את הלוג של הנרו שנשמר מהתקלה. אם מישהו יוכל לעזור זה נחמד. (אגב שם יש את כל הפרטים על המערכת הפעלה ושאר ירקות) בברכת חג שמח, Kerberos

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום! לאחרונה נתקלתי בירידה משמעותית בביצועים במחשב שלי (ביצועים תלת-מיימדיים ב3D MARK 2001 SE). הבעיה היא בכך שאני מקבל עכשיו 3400 נקודות ופעם הייתי מקבל בערך 4660. אני משתמש ב XP DETENATOR 21.11 וגם ניסיתי בגירסא החדשה יותר- 28.32 אך כלום לא עזר לי. אני לא יודע מה הסיבה לדבר אבל הנה רשימה של הדבר שעשיתי לאחרונה: 1. עשיתי במערכת הפעלה אחרת Overclocking אבל לאחר מכן הייתי צריך לאתחל את המחשב כי הכרטיס שהתקנתי (2.) דפק לי את המחשב אבל זה לא רלוונטי. ה Overclocking היה על 300\500 או משהו בסיגנון. הוא רץ לי אבל מה שהיה מוזר שהיו טיפה עיוותים אבל הוא סיים את ה Benchmark ועלה לי ל5116 ואחרי זה לא התעסקתי עם זה יותר - זה לא היה בStartup אלה חד פעמי המהירויות הללו. 2. התקנתי …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. בעיה מוזרה מאוד. חלק מהתוכנות שאני פותח נפתחות חלק. הרוב מנסות לגשת לדיסקט (אין דיסקט בפנים..) אני שומא קול קטן כאילו מחפשים דיסקט הלד של הכונן דיסקטיםנדלק ל 2 שניות ואז הן נפתחות כרגיל. חלק לא מסכימות להיפתח אם אין דיסקט בפנים. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה המרגיזה הזאת?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אני לוחץ עליו לא קורה כלום ואז אני עושה קומטרול אל דלט יש מסך כחול ואז אני עושה אסקייפ ויוצא ממנו נסיתי להתקינו מחדש! ורק התקנתי מערכת הפעלה חדשה חלונות 98

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. יש לי "טיקים" כאלה כמו דפיקות כאלה "טיק" כזה קול מהרמקול כאשר אני לוחץ על DEL או ENTER או לפעמים סתם אל כפתור יש לי לוח EPOX 8KHA+ עם כרטיס קול מובנה AC97

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by cKb,

יש לי לוח אם של ג'יגה-בייט, וזכרון 256MB DDR של קינגסטון. המחשב עבד מצויין, עד שהחלטתי להרחיב את הזכרון. קניתי עוד 256MB, מתוצרת שונה (כמובן שבדקתי שזה CL 2.5 כמו הקינגסטון) - ומאז שהכנסתי את זה למחשב, התחיל הבלאגן - בכל פעם שהייתי מדליק את המחשב, התחיל לפעול CHKDSK, וכשנכנסתי למע' ההפעלה, המון הודעות שגיאה בנוסח - system write failure. שיניתי את הגדרות ה BIOS ל fail-safe, אבל זה חזר על עצמו - זאת ועוד, שהדיסק הקשיח התחיל להתמלא בקבצים ענקיים, ולא מזוהים. הוצאתי את הזיכרון שהוספתי - והפלא ופלא - הכל חזר למקומו בשלום. הייתי צריך להריץ את sfc / scannow, כדי לשחזר כמה קבצים שנדפקו, אבל הכל נגמר בסדר. שלחתי את הזכרון ה"פגום" (?) בחזרה לאקסלנט (מהם קניתי), וקיבלתי זיכרון חדש א…

• 1 תגובה
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים