עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by RX7,

יש לי מדפסת של HP OFFICEJET 5610 ALL IN ONE יש בו פקס ורציתי לדעת האם אפשר לשלוח ולקבל פקס מהמחשב עצמו? ואם כן איך אני עושה זאת? כי אין לזה הוראות בחוברת שקיבלתי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  2. Started by Asurah,

אהלן היום התקנתי את הרכישות שביצעתי בזמן האחרון - מעבד E6600 עם קירור Freezer 7 Pro, לוח אם GA-P35-DS3L ו2 ג'יגה זכרונות של Kingston, ולאחר לא מעט זמן שלקח לי להבין איך מתקינים את הכל כמו שצריך, הצלחתי סוף סוף, התקנתי את הדרייברים הדרושים והפעלתי את המחשב ה"חדש"... אחרי משהו כמו חצי שעה של עבודה, שבה סוף סוף הצלחתי לשחק Assassins Creed כמו שצריך, פתאום המחשב נתקע, המחשב כאילו פועל אבל התמונה נתקעת ואין מה לעשות חוץ מלהפעיל מחדש, רק שבכל הפעלה מחדש זה קורה שוב, לפעמים אחרי חמש דקות ולפעמים אחרי עשרים, אבל זה כל הזמן קורה. גם במנוחה וגם כשאני מריץ משחק או תוכנה... זה אפילו נתקע לי פעם אחת במהלך הActivation של הוינדוס! חשבתי שאולי אחד המאווררים לא פועל או משהו, אבל הכל בסדר,…

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  3. Started by ido-nava,

מאז שהתקנתי O&O DEFREAG הדיסק קשיח שלי מתחיל לקרטע ולוקח לוינדאוס כמה דקות לעלות, הדריברים לא עובדים של הסאונד וכאשר אני נכנס למחשב שלי לוקח לוינדאוס איזה 2ד דקות עד שהוא מוצא את הכוננים... אך התוכנות עובדות לי מצויין אני לא יודע מה נסגר איתו יכול להיות לא עשיתי DEFRAG בסדר ? לא יודע שמישהו יעזור לי בבקשה עריכה: יש לציין שגם ההוספת חומרה (בלוח בקרה) לא עובד יותר ...

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  4. Started by Yung_man,

אהלן התקנתי דיסקשיח חדש של WD בנפח 80GB. התקנת החומרה תקינה - מאסטר וסלייב תקינים, ביוס מזהה את הדיסק החדש. בהעלאה הראשונה של הווינדוס הוא זיהה התקן חדש והתקין אותו, אבל לא יצר כונן חדש. השאלה שלי היא אם ואיך צריך ליצור את הפרטישן החדש בצורה יזומה... עוד דבר אחרון - במנהל ההתקנים הכונן קיים, אך הוא לא מוגדר, ואני מניח שההתיחסות היא כנראה לאתחול שייצור פרטישן חדש. תודה מראש, אורן

• 4 תגובות
    • 485 צפיות
  5. Started by levya1,

שלום רב יש לי בעייה שאין לי אפשרות להכניס למצב פעולה את ה stereo mix כיון שהוא במצב לא פעיל , מדוע זה ?(ראו תמונה מצורפת) מחשב חדיש לוח 945P-S3 של גיגהבייט + כרטיס קול מובנה REALTEK HD הסיבה היא שאני רוצה להקליט מתחנות רדיו שנמצאות באתרי web, ולפי מה שהבנתי צריך שהסטריאו מיקס יהיה פעיל . תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  6. Started by Sfree,
    • 0 תגובות
    • 485 צפיות
  7. Started by regev_k,
    • 0 תגובות
    • 484 צפיות
  8. Started by Harel007,

בזמן האחרון אני מקבל ריסט בWindows Vista Ultimate 64 BIT ואין לי מושג למה- בהתחלה היה לי מותקן תגרסה של ה- 32 BIT וזה עבד מעולה בלי ריסטים עכשיו ב64 בייט אני מקבל מידי יומיים בערך מסך כחול וזה מה שרשום : Problem signature Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Files that help describe the problem (some files may no longer be available) Mini022807-01.dmp sysdata.xml Version.txt View a temporary copy of these files Warning: If a virus or other security threat caused the problem, opening a copy of the files could harm your computer. Extra information about the problem BCCode: a BCP1: 000000000000001F BCP2: 0000000000…

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  9. Started by nadavcj,

ברשותי 2 כוננים 1 - צורב די וי די של LG 2 - כונן די וי די...לא זוכר את הייצרן כונן הדי וי די שלי לא מעביר קבצים מהר כבעבר...ובהשואה לכונן ה צורב די וי די את אותו הקובץ לוקח לו פי 2 זמן ואפילו יותר מה גם שהוא הופך את שאר אפליקציות המחשב לאיטיות (ומדובר במחשב חזק וחדש בין שבוע) הכבלים תקינים מאחר ובדקתי אותם עם הצורב והם העבירו צריבה בלי בעיה החלפתי בערך 5 - 7 כבלים ושום דבר לא משתנה...מה אני יכול לעשות? האם יש תוכנות שבודקות אם קצב העברה תקין..או לא יודע מה אנא עזרו לי

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  10. Started by אתי,

כאשר אני ממיינת דואר יוצא לפי שם השולח - הוא כותב לי את שם השולח ככותרת - ואחריו מס' אימיילים ששלח, ושוב את אותו שם שולח ומס' אימיילים שנשלחו - כיצד ניתן לסדר ששם השולח יופיע ככותרת פעם אחת ואחריו כל האימיילים ששלח?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  11. Started by lidor_abo,

חברה הcpu שלי על 60 70 ואני רק עם איסי שירים וסנוקר בבקשה תעזרו לי..!

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  12. Started by bmx,

קיימת אצלי בעיה בזיהוי הזכרון הפנימי. יש ברשותי שני כרטיסי זיכרון מסוג זהה (חברה,מהירות), האחד 512mb והשני 1gb. כשה-512 מחובר לבד אז המחשב מזהה אותו כ-512, כשה-1gb מחובר לבד הוא מזהה אותו כ- 1gb. ככשניהם מחוברים ביחד המחשב מזהה אותם כ-1gb. ניסיתי להחליף בין הסלוטים והמצב נשאר אותו דבר. מה יכול לגרום לבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  13. Started by kobi122,

כנראה צריך לעדכן את ה-BIOS אבל אני לא יודע איך?? יש לי שתי זיכרונות של 256 PC3200 400MHZ

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  14. Started by SpongeBOB...,

משום מה לא מזהה כונן דיסקים אבל מנהל ההתקנים כן מזהה אותו וגם בביוס הוא מופיע תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  15. Started by saarsr3,

שלום, יש לי את המארז antec nx600 ואני רוצה להוסיף לו עוד 2 מאוררים. הבעיה היא שראיתי שכל המאוררים שקיימים באים עם חיבור 3/4pin בעוד ה hub שמגיע עם המארז על מנת לשלוט על המאוררים הוא 6pin. יש בכל זאת דרך לחבר את המאוררים או לחילופין יש מאוררים עם חיבור 6pin? (אני לא הצלחתי למצוא מאוררים כאלו וכאשר מצאתי הם היו מחברה לא מוכרת). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  16. שלום לכולם. מפרט המחשב: (i7 8700k (oc 4.9 ram 16 gb 3000mhz z370 asus maximus x hero rtx 4080 16GB samsong 850 evo ssd 500 gb corsair rm 750x 80plus gold אני החלפתי כרטיס מסך מ1080TI לRTX 4080 וראיתי שיש לי ביצועים נמוכים במשחקים, לאחר שקראתי באינטרנט ראיתי שהרבה אומרים שהמעבד יוצר באטלנק לכרטיס מסך אבל בדקתי ובכל המשחקים אף אחד מהליבות של המעבד לא עובר את ה80%(אולי ראיתי פעמיים בPUBG שימוש של 90% של אחת הליבות וזהו) והכרטיס מסך יושב ברוב הזמן על 60 % ניצול( זה משתנה ממשחק למשחק). נסיתי לעשות פירמוט למחשב והתקנתי את ווינדוס 11,עידכנתי את הביוס,עידכנתי את כל הדייברים,עשיתי אוברקלוק,שיניתי כל מיני הגדרות בווינדוס או…

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  17. Started by sharpie,

החלפתי לפני כמה ימים את הלוח אם וכמה חלקים ומאז כשאני מקליט דברים הקול קטוע לגמרי (גיטרה), אבל אני שומע את זה טוב בזמן שאני מנגן. התקנתי מחדש את הsoundmax ועידכנתי את הforceware מהאתר של nvidia וזה עדיין ככה. פרטים על המחשב: מעבד: Amd Athlon 64 X2 4800+ לוח אם: Asus M2N-E (צ'יפסט nForce 570 ultra - הכרטיס קול). כרטיס מסך: GeForce 8600GT זיכרון: OCZ 2048 (2x1024) 800mhz CL4 הנה דוגמא להקלטה: http://sharpie.tazone.net/Deathinfire.mp3

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  18. יש לי בעיה עם המאורר של הכרטיס מסך, הוא מרעיש בצורה מחרידה. החלפתי אותו כבר פעם, הרעש הפסיק לכמה חודשים ועכשיו שוב. ולא נראה לי שיש איזושהי בעיה של אבק כי אני מנקה את המחשב מדי שבוע שבועיים. מה אפשר לעשות ???

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  19. אני משתמש בתכנה בשם guitar rig 2 זו תכנה שמחברים אליה ישירות את הגיטרה או המיקרופון והיא מוסיפה אפקטים הבעיה היא שהקול מגיע בדיליי, חבר שלי אמר לי שאני צריך לשנות את ההגדרות של הlatency או משהו, האם מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  20. Started by dsane,

יש לי כונן combo של compaq לפני הפירמוט שביצעתי המחשב גם זיהה אותו ככזה. משומה אחרי הפירמוט וההתקנה מחדש של המחשב המחשב מתעקש לזהות אותו ככונן cd-rom של liteon גם בביוס המחשב מזהה את הכונן ככזה. מה אני יכול לעשות כדי שהכונן ישוב לתפקד ככונן combo?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  21. Started by Oranili,

PCI Communitcations COntroller מחפש שעות לא מוצא . תודה אני ישמח אם תעזרו לי

22. Started by fx-57,

יש בעיה במחשב שלו, המחשב לא נכבה לבד, עושים במחשב:התחל--->כיבוי המחשב--->כיבוי--->שומר נתונים וכל החארטה, ואחר כך הוא עושה ריסט למחשב וצריך לכתוב לבד,וזה מרגיז אותו. מה עושים? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  23. שלום, אממ לאחרונה הורדתי את המחשב MapleStory למחשב (המחשב עם מעבד 2 ומשהו גיגה הרץ ) והמשחק דורש רק 500 mhz . לאחר ההפעלה של המשחק החלו ריסטרטים של המחשב-ניסיתי לפנות מקום בכונן -לא עוזר,ניסיתי לבדוק טמ'פ גם לא עוזר. למישהו יש פיתרון לבעיה?! תודה רבה רבה מראש. נ.ב לא יודע אם זה קשור אבל זה מחשב נייד..

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  24. Started by eegg,

המחשב עושה ריסטארט כמעט כל יום כשאני באינטרנט או אפילו רק במסנגר צריך עזרה! מפרט hp pavilion mx70 מעבד 1.0 אניטל פנטיום 3 192 זיכרון 60 גיגה

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  25. Started by speed42,

שלום חברים יש לי בעיה קטנה עם החיבור של הלוח אם לרמקולים (הירוק). בטעות שברו לי את החיבור של בתוך החיבור הירוק של הלוח אם , וכתוצאה מכך נשאר חלק קטן בפנים שאי אפשר להוציא אותו. המחשב מזהה כאילו יש רמקולים מחוברים למרות שאין כלום. ניסיתי לחבר מקדימה אבל זה לא עובד. למישהוא יש רעיון מה אפשר לעשות ? תודה

דיונים חדשים בפורומים