עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eyal,

יש לי msi ge force 3 ti 200 ויש לי דרייוור ישן האם הדרייוור הזה טוב? Version: 28.32 Size: 8.4 MB Self Extracting Installer Release Date: 3/21/2002 ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by DiSc@MaN,

היי, יש לי בעיה שהמסך כאילו קופץ קפיצות קטנות כשאני שומע בחצי ווליום עם הקליפש - כשמחוברים רק שני רמקולים מתוך ה4 עכשיו שמתי לב לזה רק היום... ממה זה יכול להיות? המסך - MAG XJ810

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by sasha,

הורדתי עידכון לביוס של הלוח אם שלי עכשיו הבנתי בחייבים לעשות את זה דרך דוס , אין לי בעיה עם זה אבל האם צריכים לעשות משהו מיוחד או שפשוט להפעיל את הקוב , ומה אז? כמה זמן זה צריך לקחת? האם יש התקנה? תודה רבה (סורי על השאלות שיכולות להיות קצת מטומטמות , אני רוצה להיות בטוח במה שאני עושה)

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  4. אם מישהו קרא את אחת ההודעות הקודמות שלי, התלוננתי על קפיצות פינג ומחשב איטי באופן כללי. עפ"י דברי הטכנאים של ה ISP שלי, הדבר יכול גם להגרם מנפילת System Resources. שזה בדיוק מה שקורה אצלי. אחרי זמן מה של חיבור ה System Resources שלי מגיעים ל50% ואז האינטרנט הופך להיות לגמרי לא פעיל. אין אצלי שום דבר בזיכרון שמופעל ע"י ה Startup, כולל זה של ה MSConfig. העניין הזה משפיע לא רק על חיבור האינטרנט, אלא גם על העובדה שמשחקים פועלים הרבה יותר לאט, ב Frame Rate נמוך יותר, וביצועי מערכת כושלים. ניסיתי לבדוק וירוסים, ואין. אני כבר שבועיים מנסה לעלות על התקלה, וזה כלל גם התקנה מחדש(!!!) של מערכת ההפעלה, שהיא אגב Windows98. בבקשה, תעזרו לי, אני כבר לגמרי חסר אונים בעניין הזה. תודה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום! יש לי Voodoo 3 ואני מקבל Refresh Rate גרוע במשחקים. אני יודע איך לשנות Refresh Rate בכל הנוגע ל Desktop, אבל ברגע שאני משתמש ב OpenGL, אז ה Refresh Rate משתנה לפי הגדרה כלשהי. ב Voodoo 1 הישן הייתה אפשרות לשנות ב Autoexec.bat את ההגדרות של ה Refresh Rate עבור מצבי Glide ו OpenGL. מישהו אולי יודע איך לעשות את זה ב Voodoo3? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by puNani,

ובכן הבעיה שלי די פשוטה... יש לי כרטיס מסך ATi RADEON 8500 64mb מקורי של ATI שקניתי בארה"ב. יש לי לוח-אם Gigabyte 7VTX-H, ו 512 מ"ב דידיאר. יש לי גם מארז של ENERMAX הכדול השחור והמרווח עם 3 מאווררים. הבעיה שלי היא שבהרבה משחקים המחשב פשוט קופא. יש לי את הדרייברים הכי חדשים, אני על XP. המשחק Unreal Tournament למשל עובד לי טוב תמיד, ולפעמים הוא נתקע (לא שיש בעיה במשחק.. כל המחשב קופא ועושה לעצמו ריסט לאחר כמה שניות). בתחילה הוא היה נתקע הרבה יותר אבל בדרייברים האחרונים שיצאו הוא נתקעל י פחות אבל עדיין. אותו דבר בדיוק קורה לי במשחק Dungeon Siege. במשחקים חדשים שייצאו לאחרונה כמו Tony Hawk 3 ו Freedom Force המחשב נתקע כמעט מיידית לאחר הפעלת המשחק... לפעמים הוא מחזיק 10 שניו…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by Vortex,

שלום לכולם, יש לי פנטיום 3 450 עם מדפסת HP Deskjet 600C היא פעלה מצוין בווינדוס אקספי, ואז הלוח נשרף. החלפתי לוח, ומאז המחשב לא מזהה את המדפסת אוטומטית כמו שהוא עשה עם הלוח הקודם. גם הוספה ידנית לא פועלת. מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Real_Me,

יש לי צורב QUE די חדש שמצליח לצרוב על תקליטור של PRINCO RW ללא בעיה. קניתי תקליטורים CD-R של SKY וכמעט שלא הצלחתי לצרוב עליהם. מתקבלות הודעות MEDIUM SPEED ERROR ו-INVALID WRITESTATE. קראתי שזה יכול לאפיין אי התאמה בין צורב לתקליטורים וקניתי היום תקליטורים אחרים ושוב נתקלתי באותה בעיה. אני עובד עם XP ונרו וניסיתי במהירות הקטנה ביותר האפשרית שמופיעה (x4) וזה עדיין נכשל. יש אפשרות לכפות x2 איכשהו? מכיוון שאני בלחץ של זמן רציתי לשאול אם מישהו יכול לתת עצה בשעות הקרובות. בתודה מראש RH

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. יש לי ביוס של:VIA-ApolloPro133 הורדתי את העידכון שלו לפי מספר המודל של הלוח אם (35c92100xx). קיבלתי 5 קבצים ובתוכם 3 קיבצי bin 1 txt קובץ הסבר 1 exe שאותו מפעילים בנוסף לקובץ bin 1 [glow=red, 2, 300]הבעיה:[/glow] אני לא יודע באיזה קובץ BIN ליבחור ואיך אני אמור לדעת אני פשות לא רוצה לנחש כי אתם יודעים מה יקרה ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- נתונים של קובץ TXT: VIA-ApolloPro133 (ATX) Motherboard - Award BIOS (VT82C693A+VT82C686A/686B) V1212AG.BIN For Winbond (39A) Clock Gen IC Dec/2000 V1218AG.BIN For Winbond (39B) Clock Gen IC Dec/2000 V1214AG.BIN…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שולם אני צריך עזרה לגבי כונן דיסקטים שלא מופיע ב"מחשב שלי". הכונן מזוהה במנהל ההתקנים, ואפילו ניתן לקרוא מהכונן דרך RUN אבל משום מה הכונן לא מופיע בשום מקום. יש לכם רעיונות? אגב, WIN XP כונן של TEAC

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by menis,

כל כמה דקות הוא נתקע ולא מגיב? מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Spawn123,

שלום!!! יש לי שני מערכות הפעלה אחד XP והשני 98 כשאני מדליק את המחשב הוא שואל אותי באיזה מערכת להשתמש... הוא מחכה 30 שניות ואז ממשיך או עד שאני לוחץ... איך אני יכול לכוון את הזמן שהוא יחכה ? למשל לא 30 שניות אלא 2 שניות? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by zoyaniv,

שלום יש לי צורב RICHO MP7163A כל פעם שאני מכניס דיסק לכונן לא משנה ריק או מלא הוא טוען ומנבה לקרוא את הדיסק בלי הפסקה ואי אפשר להפעיל את הדיסק או לצרוב דרכו

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by the_saint,

רציתי לדעת אם אני יכול להפעיל את היציאת טלויזה ביחד עם המסך מחשב.. כלומר...שבזמן שהטלויזה עובדת שגם המסך יעבוד

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. חבר שלי קיבל את ה Hercules Game Theater XP ... ורציתי לדעת איפה אפשר שם לשחק עם האפקטים של ה EAX . לי יש את ה SBLive Live ! Value .. ויש שם את EAX Control Panel ... ורציתי לדעת אם יש את זה ב HGTXP... כי הוא תומך בכל התכנולוגיות של ה EAX ואפילו EAX2 .

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by aski,

יש לי מצלמה דיג' של אולימפוס מדגם C1-ZOOM אני מצלם כמה תמובות הולך למחשב (יש לי WIN XP) מחבר את המלצמה, המחשב רושם לי FOUND NEW HARDWERE C1-ZOOM וכו' ואז באופן פיתאומי המחשב עושה RESTART. כל פעם שאני מחבר את המצלמה ל-USB הוא מזהה אותה ב-WINDOWS ואחרי כמה שניות עושה RESTART מה יכולה להיות הבעיה??? בבקשה תעזרו לי!!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Vortex,

שלום כולם יש לי פנטיום 3 450 עם ספק שבהחלט ATX והמחשב לא רוצה להתכבות לבד בshutdown של ווינדוס. רציתי לדעת איך אני משנה דרך הווינדוס את הפקודה הזאת? תודה יש לי ויינדוס אקס פי professional

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by benor,

קניתי היום זיכרונות Samsung rdram 64X2 הוצאתי את הזיכרונות המדומים ובמקומם את החדשים עשיתי את זה בזהירות מירבית ובהבחנה רבה. הפעלתי את המחשב ואז לתדהמהתי הוא לא רצה לעלות המחשב כאילו יכל להידלק אבל ההרדיסק לא חשב... ניסיתי להחזיר את המקלות זיכרון המדומים אך ללא הועיל! מה לדעתכם הבעיה?? בדקתי אם ניתקתי בטעות חוטים וראיתי שהכל מחובר. יכול להיות שהזיכרונות היו פגומים ד"א קניתי אותם ב- Lamir

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by aski,

יש לי מצלמה דיג' של אולימפוס מדגם C1-ZOOM אני מצלם כמה תמובות הולך למחשב (יש לי WIN XP) מחבר את המלצמה, המחשב רושם לי FOUND NEW HARDWERE C1-ZOOM וכו' ואז באופן פיתאומי המחשב עושה RESTART. כל פעם שאני מחבר את המצלמה ל-USB הוא מזהה אותה ב-WINDOWS ואחרי כמה שניות עושה RESTART מה יכולה להיות הבעיה??? בבקשה תעזרו לי!!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by huber,

קודם כל מזל טוב לי היום קיבלתי והתקנתי את הכרטיס הזה שמבוסס על ה8500LE של ATI. ועכשיו לצרה. אחרי ההתקנה, הורדתי את הדרייברים העדכניים של הכרטיס מהאתר של ATI קנתי אותם. לאחר ההתקנה, התחלתי לנסות את היכולות של הכרטיס. הרצתי משחק די ישן (DEUS EX) על אותם הגדרות בו הוא היה עם ה GEFORCE 2 MX שלי, וראו זה פלא, המשחק קירטע! טוב, אמרתי לעצמי, בוא ננסה משחק אחר, לא? עדיין שמח וטוב לב (אני מתחיל להישמע כמו אחד מהגמדים של שילגיה) הרצתי את SEARIOUS SAM 2. בשיא ההתלבות, העליתי את הרזולוציה ל 1280X960 (יש לי 21 אינץ מסך) והרצתי אותו. נחשו מה קרה? נכון נחמה, המשחק שוב מקרטע!?! :AR15: מה לעזאזל? זה לא אמור להיות כרטיס חזק?? מה יכול לגרום לכך שמחשקים שרצו לי חלק על ה"גרוטאה" הישנ…

• 41 תגובות
    • 4.9k צפיות
  21. Started by יובלד,

אווקי הכי התחיל שגלשתי להנאתי באתר זה ופתאום גיליתי שמשהו לא בסדר בעכבר שי אז ניקיתי אותו קצת כשגמרתי לנקות גיליתי שההמחשב ניתקע לחלוטין ללא יכולות לזוז או לבצע כל פעולה אז כיביתי אותו הדלקתי את המחשב שוב וכלום לא קרה המחשב דלק אבל המסך נישאר בסטאנד ביי ואפילו לכבות אתהמחשב לא יכלתי אז נעלתי לכבות דרך המפסק שבגב המחשב לאחר מספר פעמים כאלו מאוד מאוד היתעצבנתי ולחצתי על ריסט כמה פעמים ואז להפתעתי המחשב עלה! אבל פתאום שרק עולה המחשב הוא אומר לי "KEYBORD IS LOCKED PLEASE UN LOCK THE KEY" ומאס כלום אני לא יכול לעשות כלוםםםםם וזה לא ביגלל שאנימ מחבר את המיקלדתלמקום הלא נכון והוא מזה את המיקלדת ביגלל שהוא מראה לי שגיעה שונה עם אני מנתק אותה וגם המנורות של מהבהות שאני מדלעיק את ה…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך cirrus logic 5464 pci ואני לא יודע מאיפה להשיג דרייברים ל Windows XP !!! עזרו לי בבקשה!!!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. יש י לוח אם של shuttle bx 440 ab61 ומה שמעצבן אותי בלוח הזה שאני לא רותה את הטמפרטורה של המעבד ומה המהירות סיבוב של המאוור ויש לי שאלה?? אם אני יעשה שידרוג לביוס אני יראה את המהירות של המאוור ואת הטמפרטורה של המעבד??? אבל רק מישהו שיודע ב100%

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by e-r-a-n,

היי כידוע לכם, ביצועי הכרטיס מסך שלי נמוכים, אולי אתם יכולים לעזור לי לעבוד על ההגדרות בביוס לוודא שהכל במצב אופטימלי תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by fim,

מישהו יכול להסביר

• 6 תגובות
    • 8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים