תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
שלום קיבלתי במחשב את השגיאה ntldr is missing , היה מותקן במחשב וינדוס 8.1 , החלטתי למחוק אותו ולהתקין 10 חדש , לאחר שבוע עם הוינדוס 10 שוב קיבלתי את השגיאה הנ'ל, יש לציין שההארד דיסק חדש ולא נראה שיש בעיה ממנו וכמובן הוא הראשון בבוט, מה יכול ליצור את הבעיה הנ'ל? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש מעבד AMD AthlonXP 2400+ ומשום מה זה מראה במחשב שיש לו 2.0 ג'יגה הרץ ואני יודע שזה קשור לביוס (או שלא?) בבקשה עזרה..
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
חבר'ה ש לי תכרטיס מסך: RADEON X800XL ואני מנסה להתקין לו דריבר וזה פשוט לא הולך. אני מנסה להתקין תדריבר מהדיסק מתי באיזה חלק הוא עושה לעצמו ריסט מגיע לוינדוס מבקש ממני לטעון איזה קובץ טוען תקובץ ועושה אותו דבר. אז הורדתי את הגירסה האחרונה של הדריבר 5.6 התקנתי הכל טוב מבקש ממני לעשות ריסט עשיתי. עכשיו הוא מגיע לדף טעינה עם הריבועים הירוקים (לטעון כזה תוינדוס) ואז מופיע מסך כחול. עשיתי ריסט נכנסתי ל- safe made שם עשיתי הוספה והוסרה העפתי משם תדריבר של הכרטיס מסך עשיתי ריסט והוינדוס עלה כרגיל. עשיתי אותו דבר עם הגירסה של הדריבר 5.5 וקרה אותו דבר כמו שב-5.6. מה אני יכול לעשות כדי לתקן תבעיה הזאת? כמה תמונות: http://imgsrv.pic4u.co.il/35adc6945a14ba44b24aa1a182440ca0030000.as…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים בשבוע האחרון שמתי לב לרעש די מוזר מהמחשב שלי, מן המהום כזה שהולך וחוזר לסרוגין. בהתחלה חשבתי שזה אחד המאווררים, אז פתחתי את המארז וניסיתי לבדוק מה קורה שם. ניסיתי לראות אם יש איזה חוט שמפריע, משהו שמקצר אבל כלום. ניסיתי לנתק את כל המאווררים אבל גם זה לא עזר, כי לא מצאתי מהיכן מגיע מקור הרעש. ברגע שניתקתי אותם, הרעש המוזר הזה המשיך, ככה שזה שהם לא המקור. בכל אופן, אלה חמישה סמארט פאנים די חדשים, ככה שלא נראה לי שצריכה להיות להם איזה בעיה. בכל מקרה הבאתי שואב אבק, ועשיתי להם ולכל המארז ניקיון מבפנים, אבל גם זה לא השפיע. אז חברה, אני ממש משתגע, הרעש הזה קודח לי במוח יש למישהו רעיון ממה זה יכול להיות ???
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח שלי כביכול לא תומך בUSB 2 יש דרך לגרום לו שהוא כן יתמוך ? הנה הדגם של הלוח http://www.motherboard.cz/mb/octek/i845a4p.htm תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לאחר הבעיה שהלוח אם שלי (MA 770 ud3 לא עלה . ) קניתי אחד חדש רק את הגירסא החדשה שלו (rev 2.1) . הבעיה היא שאני עדיין לא רואה כלום . יש לי חיווי של ה- PC SPEAKER - ציפצוף ארוך - לפי הספר של הלוח אם זה אומר שהכרטיס לא מוכנס טוב . אבל הוא טוב בדקתי כבר מליון פעמים ועכשיו הכל מחובר מחוץ למארז (כמובן עם מבודד ללוח אם ) אז אני לא מאמין שמשו מפריע לכרטיס מסך להיכנס עד הסוף. יש לי עוד כרטיס מסך שגם איתו בדקתי והוא לא עובד (אחד HD 4850 מחובר אליו מתח מהספק, השני 3450 לא צריך בשבילו מתח מספיק לו מתח מהסלוט ). חיווי נוסף שקיים - המאוורר של הכרטיס מסך פועל מהר ואז מאט את המהירות וככה חוזר - עובד מהר ואז לאט ... ושוב ושוב ושוב . מישו נתקל בבעיה ? נ.ב 2 כרטיסי המסך תקינים והלוח חדש.
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
עד אתמול כל ה-USB עבדו ללא דופי במערכת הפעלה XP SP2 כל הדריברים מעודכנים להיום אך היום כל היחידות USB לא עובדות . כל פורט שמתחבר נותן USB DEVICE NOT RECIGNIZED וגם ה-HUB שלי לא מוכר. ניסתי להסיר ולעשות בוט. הסרתי את כל הדריברים מ-DVICE MANGER בדקתי לוירוסים בדקתי למרגלים כאן אולי מצאתי פתרון לבעיה http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q318773 אבל זה אומר על 4 קבצים אלו אך זה לגרסה SP1 Date Time Version Size File name ------------------------------------------------------ 12-Mar-2002 18:35 5.1.2600.37 101,376 Hal.dll 12-Mar-2002 18:36 5.1.2600.37 128,000 Halaacpi.dll 12-Mar-2002 18:36 5.1.2600.37 77,440 Halacpi.dll 12-Mar-2002 …
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום. אני צריכה עזרה. לפני בערך שבוע החלפתי לוח אם... יש לי אינטרנט של 5 מגה גלישה. האינטרנט התחיל לפעול לאט אז עשיתי בדיקת מהירות והאינטרנט על 3 מגה מהירות (לפעמים מגה וחצי, לפעמים 3.5... זה זז). דיברתי עם התמיכה הטכנית של בזק, לא עזר, הגיע טכנאי ולא עזר. אני חושבת שהבעיה היא טמונה בלוח אם.. או במשהו במחשב. כי עשיתי בדיקה עם מחשב נייד והמהירות מגיעה ל-5 מגה. יש לי ב DEVICE MANAGER משהו אחד חסר בשם "raid controller" ניסיתי להוריד דרייברים ולא הצלחתי. הלוח אם שלי הוא Asus P5S800-VM מערכת הפעלה ווינדוס XP באנגלית PRO, SP3. בבקשה תעזרו לי
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אז ככה,יש לי מחשב די ישן בבית ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה בסלון וככה לראות סרטים שבמחשב דרך הטלויזיה. עד פה הכל בסדר. הבעיה היא כזאת,המחשב עובד לאט.בכל פעולה שלו הוא כאילו נתקע וממשיך,גם בפעולה פשוטה כמו לפתוח סתם תיקיה. זה הפירוט של המחשב(אם צריך משהו נוסף תגידו): intel pantium 4 cpu 2.40 ghz ram 256mb radeon 9200 pro family טמפרטורות ללא מאמץ: לוח אם-33 מעבד-38 מהירות מאווררים-2755 PRM אשמח אם מישהו יעזור לי לפתור את הבעיה. כמו כן,אשמח אם תוכלו להמליץ לי על שידרוגים קטנים שיועילו למחשב כדי שהוא יעבוד מהר יותר. וברצוני גם לדעת לאיזה כרטיס מסך צריך לשדרג כדי להציג סרטי HD. תודה מראש לכולם.
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אז ככה, אחרי שהטרחנתי על מינימייזר בצורה מביישת, ושנינו שברנו את הראש על זה - הגענו למסקנה שהוא לא יכול לפתור לי את הבעיה טלפונית ואני אידיוט. לצורך כך נרשמתי והחלטתי לשאול מיני מומחים... אחרי שזה סוכם - בוא נתחיל. מדובר במחשב חדש שמפרטו הוא: Intel P4 2.6C Gigabyte 8IK1100 Twinmos 3200 DDR 256MB*2 Lite On CDRW *52*32*52 Toshiba DVD *16*48 WD SATA 7200RPM 120GB WD ATA133 7200RPM 120GB ATi Radeon 9600XT עכשיו לבעיה: ההארדיסק הנוסף, ה-ATA, לא הגיע עם המחשב אלא היה מחובר למחשב הישן. אחרי התקנה של ווינדוס XP החלטתי לחבר את ההארדיסק הישן בנוסף לחדש - על ערוץ IDE נפרד מהצורב והדיוידי - אבל כאשר הוא היה מחובר כמאסטר הוא לא הופיעה בווינדוס (למרות שהופיע בביוס) וכשהיה מחובר כסליי…
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי בעיה בקול במחשב שאני מדליק את המחשב .. אחרי איזה כמה דקות מופיע לי בעיית שגיאה של אל תשלח ותשלח.. ואז לאחר בהודעה הזאת אני לא יכול לשמוע כלום במחשב , כיאלו הכרטיס קול מנוטרל.. אם משהו יודע מזה ההודעת שגיאה הזאת בבקשה שיעזור ויגיד מה הסיבה לכך ואיך אפשר להפתר מהבעיה , פירמוט לא יעזור ניסיתי כבר פירמוט והבעיה אחרי חצי שעה חזרה.. זאת ההודעה: http://img85.imageshack.us/my.php?image=untitledbi7.gif
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
המסך עובד טוב וכשהווינדווס עולה הוא מתכבה (אי אפשר להדליק בחזרה) זה קורה גם עם כל מסך אחר אבל אפשר להפעיל במצב בטוח..מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום רב , אני זקוק לעזרתכם 1- אני קניתי לפטופ חדש,והגדרתי הדאר שלי ל- Gmail הכל עבד כשורה בקבלת ושליחת אימל. פתאום ביומיים אחרונים קיים תקלה כאשר לפתוח אימל הכל תקין אך בשליחת אימל כאשר אני רוצה לשלוח אימל ולא לוחץ על חשב או העבר לא מגיב ולא נפתח ולא ניתן לשלוח אימל. 2- כמו כן ניסיתי גם להכנס להגדרות לוחץ ולא מגיב. 3- במידה והצטרך להתקין מחדש את Gmail , איך מסירים הישן תודה מראש רוברטו
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש שם שני חיבורים ואני לא יודע איזה אחד נכנס למקום שלו. בבקשה תעזרו לי. תודה מראש מור רוזס
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
בעיה מוכרת אבל לא הצלחתי למצוא לה פתרון אז ככה זה מה שאני יודע וניסיתי: - כשהמחשב מחובר לדיסק קשיח אז הוא נתקע במסך הראשון כאשר המחשב מופעל על memory runs dual channel interleaved שזה בסדר אבל זה נתקע על זה יותר מהזמן שברגיל. איפה שכתוב IDE הדיסק קשיח לא מזוהה וככה גם הכונן דיסקים אבל כאשר אני מנתק את הדיסק קשיח מהמחשב הוא פתאום כן מזהה לי את הכונן דיסקים. - ביצאתי עדכון של הביוס -לא עוזר -עשיתי איפוס לביוס לפני שחיברתי את הדיסק קשיח למחשב (הגדרתי את הביוס כמו שצריך) -כאשר הדיסק קשיח לא מחובר למחשב אז הדף של memory runs dual channel interleaved עובד רגיל ועולה מהר כמו שצריך -בדקתי את החיבורים SATA והחשמל הכל מחובר טוב והחיבורים בלוח אם של הSATA עובדים כי בכל החיבורים זה…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ככה יש לי מחשב יחסית ישן שמורכב מכל מיני חלקים שנזרקו משדרוגים של מחשבים אחרים ובסוף יצא מחשב לא רע לזמנו : מעבד : cor2duo e6300 1.86 8mb הראשון שאינטל הוציאו בסדרה לוח אם : Asrock 4CoreDual-SATA2 R2.0 . זכרונות: 2x1gb ocz 667 Hz מארז: גנרי של איבורי עם הידית אחיזה למי שמכיר ספק כוח : EzCool 550 W כרטיס מסך : ati saphire 4850 512mb דיסק קשיח: wd - 320 giga צורב : Lg - x22. שימושי המחשב הם אינטרנט סרטים ב HD משחקים בקטנה, תכנות visual studio , פוטושופ המחשב עובד עם windows 7 ultimate 64 bit . ונראה לי שיש לו בעיות אי תאימות כי הוא זורק מסכים כחולים מידיי פעם. השאלה מה להחליף אם בכלל? רק מעבד או אולי רק לוח אם או כל הבנדל כולל זכרון ? חשבתי על משהו כזה : AMD…
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי לכרטיס מסך עם חיבור AGP יש לו תמיכה כפול 8 הבעיה שהכרטיס מסך בהגדרות אצלי בווינדוז זה מראה כיאילו הוא כבוי הAGP והרבה משחקים לא עובדים בגלל זה ניסיתי לאפשר את ההגדרות בBIOS שיהיה תמיכה בX8 אבל עדין בהגדרות של הווינדוז זה מראה שאין שהוא כבוי ראו תמונה הינה עוד פרטים בקשר לAGP לפי מה שהבנתי הבעיה נובעת מהלוח אמ או בגלל שיש לו כרטיס מסך מובנה שצריך לבטל אותו כדי שתיהיה גישה מלאה לכרטיס המסך הלחוד או שצריך להפעיל דרך הBIOS את הAGP או שקיימת בעיה אחרת בכל אופן סוג הלוח אמ הוא EP-8RDA+ מחשב מסוג AMD 2600
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחדשתי בצג חדש Dell P2417H ואני מנסה לבין האם יש בעיה בצג או שמה חברת Dell עברה לפאנלים מאיכות נמוכה יותר. ביצעתי השוואה מול צג Dell P2314H שנמצא ברשותי והתוצאות מראות שהצג החדש בהיר באופן קבוע יותר מהצג הישן והצבעים פחות חדים. משחק עם הגדרות הצג או בהגדרות תוכנה לא משנה הרבה את המצב ביחס לצג הישן. בנוסף, בצג יש זליגת תאורת רקע בפינה הימנית התחתונה שדי מפריעה כאשר התמונה שחורה. צג שמאל הוא P2417H החדש וצג ימין הוא P2314H: …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ותודה לעונים. קניתי מחשב חדש חזק ויקר (9000 ש"ח), משום מה כשהתקנתי עליו את התוכנות שלי, במיוחד קורל דרו גירסה 8 + אדובי אקרובט ודיסטליר, וניסיתי לעבוד איתן, הוא תוקע אותם לפעמים. כאילו נתקע באמצע פעולה של ייבוא וייצוא קבצים וכדו'. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה (התכונות עם רישיון עובדות נהדר במחשב הישן יותר שלי) מפרט המחשב: CURE 6400 לוח ג'יגה בייט DS3 כרטיס מסך ג'יגה ביט 7600 GS 2 GB של קורסייר DDRII 667 וכו'...
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני הורדתי את הקודקים K-LITE האחרון אבל זה כנראה לא מספיק ... יש כמה סרטים שאני לא יכול לראות תוכלו להציע לי איזשהו קודקים אחרים?
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם , לחבר שלי יש מחשב פנטיום 2 350 , ומודם usb , והרד דיסק 6 g שיש לו רעש כמו טרקטור , ולפעמים בזמן הגלישה , באתרים מסויימים לוקח לו דקה וחצי בערך עד שנכנס לאתר מסוים , והשאלה שלי היא האם ההרד דיסק משפיע על הגלישה באנטרנט .......ותודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה. מה שחשוב לי בעיקר הוא לאבחן אם זו אכן בעיית חומרה כדי לדעת אם להעביר את המחשב למעבדה. המחשב שלי סה"כ טוב מאד ועבד חלק עד לפני כמה זמן. מבחינת חומרה יש לו 4 מעבדים, 4 ג'יגה זיכרון הרבה נפק דיסק פנוי ואחלה כרטיס מסך. בשלב כלשהו הוא פתאום התחיל להתקע מידיי פעם. מה שמוזר עוד יותר הוא שהתקיעות הן בדר"כ לא על כל המחשב אלא על איזה Process ספציפי. נניח אם הייתי רואה סרט הוא היה נתקע וכעבור כמה דקות הסרט היה ממשיך (אפילו כאילו הזמן התקדם כרגיל - כלומר הסרט קפץ קדימה לכאורה). אם הייתי בתיקייה או באינטרנט אז החלון פשוט נתקע וכולי. בדקתי וירוסים עם AVG לא היה. החלטתי לפרט את הדיסק (לפחות את ה System Partition ולהתקין את וינדוס 7 מחדש). שום דבר לא עזר. וגם מייד לאחר…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז שקיניתי תמחשב החדש יש לי תבעיה הזאת זו בעיה מוזרה וזה קורה במשחקים שאני משחק mohaa וjk. במוהה זה נתקע בדרך כלל אחרי שעה שאני משחק ולפעמים גם חצי שעה אבל זה לא נתקע לגמרי זה רק נתקע במשחק שאני לוחץ על התפריט זה עובד וגם בווינדוס אין שום תקיעות רק שאני במשחק זה נתקע וזה מוזר זה קורה לי לפעמים מסיבות מסיומות למשל שאני spectator ואני זז כזה מתחת לאדמה זה נתקע או שאני עולה בסולם ומזיז תעכבר אז זה נתקע ואפשר לסדר את התקיעה רק על ידי ריסטרט. מוהה זה עוד פחות משנה לי כי שם זה קורה אחרי כמה זמן אבל בjk זה כל הזמן ככה אי אפשר לשחק וזה קורה רק במולטי פלייר בסינגל זה עובד חלק וגם שאני אפילו פותח חדר משלי עם בוטים העכבר עובד רק שאני נכנס לשרת הוא לא עובד ושם גם ריסטרט לא עוזר ואני…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני כבר המון זמן עם 2 כוננים 40 ו 20 ששניהם אוחדו באמצעות דיסק דינמי לאחד והכל עבד כרגיל עכשיו עשיתי ghost של כל תוכן הכוננים (נחשב לכונן אחד) לדיסק קשיח אחר ואז מחקתי את שתיי הכוננים והחלפתי את הדיסק 20 ב 40 ככה שעכשיו יש לי 2 של 40 גיגה עשיתי אותם דינמיים והעתקתי בחזרה את המידע עכשיו הפעלתי מחדש ניתקתי את הדיסק שאליו העתקתי את כל המידע בהתחלה והפעלתי מחדש ו אין שום קבצים בדיסקים שהעתקתי אליהם (שוב נחשב לכונן אחד) אבל שאני בודק את הגודל של הכונן רשום שחצי ממנו תפוס בדיוק כמו שאמור היה להיות רק בלי כל קובץ בתוכו ניסיתי גם להיכנס דרך cmd ולראות עם יש קובץ וגם שם הוא רושם שאין קבצים מה אפשר לעשות? זה מלא חומר שכרנאה הלך
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
עשיתי איזה בדיקת ביצועים עם הכלי של אסוס EASYTUNE ופתאום אני רואה שתדר המעבד זינק ל5.91 .... אין לי ציוד לאוברקלוק ואני פוחד שמשהו קרה למעבד או יקרה במצב כזה ... יש לציין שלאחר מכן זה יירד ל 1.5 מהירות שעון . מה קורה פה כאילו ?....
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-