תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה ! נדפקתי ! היום בבוקר כשהתעוררתי..(3 בצהריים..בוקר.. ) המסך נדפק ! הדלקתי את המחשב הוא נדלק לחצי שנייה ומייד עובד לאור כתום..ואז אחרי 10 שניות חוזר למצב StandBy לקחתי מסך ישן מאחי וזה עובד... אני רק רוצה לדעת אם המסך שרוף וללכת לחברה או שפשוט קרה משהו שאפשר לתקן בבית ? עזרה מהר חברה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים האחרונים של NVIDIA ה - 29.42 ולפני זה השתמשתי באפשרות של תיקוני צבע - (האפשרות שמאפרת לשנות את החדות הדיגיטלית, בהירות, ניגודיות והגאמה) שכל פעם שהפעלתי מחדש את המחשב זה אוטומטית הפעיל את ההגדרות שאני כיוונתי.. בכל אופן עכשיו לאחר ההתקנה של הדרייברים זה לא חוזר לי להגדרות שאני הגדרתי. למרות שמסומנת האפשרות "החל הגדרות אלה באתחול" מישהו יודע מה מקור הבעייה ?! ואיך אפשר לפתור אותה ?
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום ! קניתי את המחשב החדש והמפלצתי שלי והיום קבלתי אותו מפרט...אין לי כוח ! אבל משהו מפלצתי ורועש..כמו שאני אוהב =) (LEADTEK GF4 TI4400 שולט !!!!!) טוב בקיצור קניתי גם את הרמקולים XPS 510 של הרקולס חברתי ל...דבר הזה שבחוץ (שחכתי איך קוראים לזה) עשיתי מה שצריך וחברתי עכשיו שWINDOWS (XP PRO אומר לי שיש לי תוכנה חדשה שצריך להתקין אני מנסה להתקין אז הוא אומר לי שיש לו בעיה וזה לא מתאים ל XP PRO עשיתי להמשיך בכל זאת הוא גמר לעשות את הINSTALL ואז הוא אומר DATA INVALID אז בקיצור אין לי כרטיס קול...כלומר יש לי אבל הוא לא עובד !!!! הורדתי את הדרייברים החדשים מהאתר שלהם אבל עדיין כלום הצילווווווווווווווו =( אין לי סאונד !
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקשיבו , מתי שאני משחק משחקים אז תוך כמה דקות נתקע המשחק ויש צפצוף מוזר ואני חייב לעשות ריסט. המחשב לא מגיב לכלום... זה קרה גם כמה פעמים שהפעלתי מלא מלא מלא תוכנות בבת אחת ופשוט המחשב נתקע! פירמטתי את המחשב. אבל אל תחשבו שזה בגלל הפירמוט, גם לפני הפירמוט זה קרה פעם או פעמיים במקרים נדירים אבל זה נראה כאילו זה רק הולך ומחמיר. כלומר , במקום אחרי שעה של משחק אז זה נתקע תוך 10-5 דקות זה נתקע!!! אז זה לא בעיה בתוכנה מסוימת. הבעיה היא בחומרה ! מישהו יכול לעזור לי ? וזה לא בעיה שהמחשב שלי לא טוב ... הנה הנתונים שלו : PIII 866 Mhz לוח אם : Giga Byte שכחתי את הדגם זיכרוון פנימי: 256 MB כרטיס קול : סאונד בלסטר LIVE כרטיס מסך : Raedon 7500 64 MB DDR VI…
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
קיבלתי שני מחשבי DELL ששמשו בתור סרברים (P3 500 64MB) יש כרטיסי רשת קול ומסך (ATI 4MB) מובנים, אין חריץ AGP. לא מצאתי אפשרות בביוס לבטל את כרטיס המסך, האם אני יכול להוסיף כרטיס מסך PCI בנוסף? יש אפשרות לעדכן את הביוס ? אם כן מאיפה? תודה מראש שלומי :hideing_behind_computer:
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה קיבוץ הכי כדאי לעשות לקובץ IMAGE- מהיר? גבוהה?או ללא קיבוץ? כמה מגה שעל ארד דיסק יכולים להכנס לIMAGE בקיבוץ גבוהה של 700MB? איך אני עושה שיהיה לי BOOT מCD והוא יכנס ישר אל התוכנה ואל הIMAGE שעשיתי?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש פתרון לנושא? איך אפשר לשנות את הגדרות האבטחה? תודה שלומי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Gigabyte 7VTX Asus V7700 Pure 32MB כששניהם עובדים ביחד, המחשב שלי מאוד לא יציב במשחקים ובשינויי רזולוציות, בעיקר, מסיבה לא ברורה, ב-Half Life. הוא מרבה להתקע.. הבעיה הזו קיימת מאז שקניתי את המחשב, לא היתה לי אפשרות להחליף את הכרטיס מסך מכיוון שהוא נקנה בארצות הברית. את הלוח לא שלחתי לאחריות בארץ מתוך עצלות. בכל אופן, הלוח עובד ללא תקיעות עם GeForce 2 MX תוצרת חברה לא ידועה. הכרטיס מסך עבד מצוין במחשבים נוספים שניסיתי אותו בהם. הבעיה לא נפתרה גם אחרי שעידכנתי את הביוס של הלוח, אבל המחשב יותר יציב מאז שעידכנתי, אבל עדיין נתקע הרבה. חשבתי שאולי זו בעיה של חום, אבל אז הגיעו אלי ה-Blue Orb והיטסניקים לזכרונות מתוצרת ThermalTake. ואם זה לא מספיק, הנחתי מאוורר פנפלו 80 מ"מ מעל ה…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שפתאום קרתה אני בא לצרוב דיסק פתאום הנירו לא מזהה את הצורב , אח"כ אני מסתכל גם הסי די רום נעלם , נעלמו מהמחשב שלי , עכשיו נכנסתי ל device manager והיה לידם הסימן קריאה הצהוב אם תוכלו לעזור לי זה די דחוף. תודה אלירן
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במנהל המשימות הוא מראה שיש 100 אחוז שימוש במעבד והמחשב לא זז!!! הנורה של המעבד בכלל לא דולקת!!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי מסך "17 של belinea (ישן לפני 3 שנים, רגיל, לא שטוח מן הסתם). הוא גם כולל רמקולים מובנים. מדי פעם המסך עושה מסך שחור ואז חוזר לאחר כמה שניות. תופעה זו מתרחשת בזמן שאני גולש, שומע מוסיקה וכו'. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? ממה זה נגרם? :
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום ניקיתי את המחשב פירקתי את כל החלקים וניקיתי אחרי שהחזרתי הכל למקום וחיברתי את כל הכבלים אני מדליק את המחשב והמקלדת והעכבר לא עובדים ניסתי כמה פעמים ואחרי זה עבדה המקלדת עכשיו העכבר לא עובד אז חיברתי אותו לUSB בינתיים? תעזרו לי מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט טכני: pentium 4 - 1.5Ghz 324 SDRAM geforce 2 300/400 PCpertner motherboard DVD SAMSUNG GIGA 40 WD GIGA 4 WD ____________________ כרגע מחוברים למחשב ארבע כוננים: מאסטר פריימרי WD40GB סלייב פריימרי WD4GB מאסטר סקנדריי CDRW YAMAHA 2200EZ סלייב סקנדריי DVD/CD-ROM SAMSUNG הבעיה היא אחת, הצורב מתגלה בתור CD ROM רגיל למרות שהשם הוא של הדגם הנכון כל הג'מפרים מסודרים נכון וכנל לגביי הצד האדום בכבל אחרת לא הייתי רואה את הכוננים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משום מה המחשב שלי החליט שיש לו טעם במוזיקה... וכל פעם שאני מכניס דיסק מוסיקה עם שירים לתוך הצורב/סי די רום... כלומר מכניס שומע את השירים ואז מוציא... מהרגע שאני מוציא את הדיסק , המחשב עושה RESET על דעת עצמו.... למישהו יש פתרון ?!?!? ובעייה נוספת בכלליות, לפעמים כנראה שאני פותח הרבה יישמוים (לא כל כך הרבה אבל) המחשב עושה RESET גם כן יש לי 512 MB Crucial 2100 DDR AMD Athlon Xp 1600+ Gigabyte Ga7vtxh
-
-
היום קניתי לי Logitech Mouseman Wheel Optical חדש ונוצץ ( הלוגו שלהם על העכבר נראה מ-ד-ה-י-ם בחושך ), התקנתי את הדרייבר שבא עם העכבר, אבל הוא לא היה מותאם ל WinXP, קיצר הורדתי איזה דרייבר וקיבלתי בהתקנה שלו איזו הודעה שאומרת שמצאו במערכת שלי קבצים ישנים של הדרייבר, והאם למחוק אותם כדי להתקין את החדשים, לחצתי ok, המחשב עשה ריסטרט ( היה אמור לעשות, זה היה כתוב בחלון ) ופתאום במסך בחירת משתמשים של WinXP העכבר לא זז, עשיתי ריסטרט עוד פעם, והפעם עלה לי ה disc check או משהו כזה של WinXP, כמו תמיד רציתי להעביר את המסך על ידי לחיצת כפתור במקלדת, אבל משום מה היא לא הגיבה, וככה זה חוזר על עצמו.. יש לי גם Win98 מותקן על המחשב, שבדקתי את זה הכל עובד שם טוב.. אין לי מושג מה קרה…
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי לידיי Hardcano 2, הרכבתי אותו, תקעתי במפרץ 5.25", הורדתי את ה AX7 (מבצע לא פשוט כשמדובר במארז מידי, הייתי צריך לפרק את הספק), העברתי את החיישן בין הפינים של המעבד והדבקתי אותו לתחתית המעבד, הרכבתי הכל חזרה, הדלקתי. הצג של החיישן התחיל לעלות בקצב מהיר מאוד, הגיע ל107 מעלות ואז *פוף* המחשב נכבה. כמה שלא לחצתי על כפתור ההדלקה, שום דבר לא עזר, המחשב לא נדלק. בצעד נואש החלטתי לעשות clear CMOS והפלא ופלא, הלוח נדלק (המסך לא נדלק ועד כמה שאני זוכר, הוא גם לא נדלק בפעם הראשונה). שימו לב, החיישן עדיין נמצא מתחת למעבד. לאחר כ6 שניות הכל נכבה שוב, לאחר שהחיישן הציג 65 מעלות. כל פעם שהלוח נכבה הייתי צריך לעשות clear CMOS כדי לגרום לו להדלק שוב ל5-6 שניות. "לעזאזל עם זה" …
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
המחשב נתקע כשאי מדליק אותו בשלב הביוס.. יש עדכון לביוס או איזה תוכנה שיודעת לבדוק את תהליך האיתחול? :
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכונן דיסקטים שלי נקלט במחשב ככונן 5.25 מה שאומר שאם שמים דיסקט הוא לא קולט אותה. בביוס זה מראה 3.5 או 1.44 אני לא זוכר אבל אחד מהם איפה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה??? דרך אגב זה קרה מיד אחרי שהתקנתי צורב, יש לי WIN 98SE. תודה מראש רום
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני מנסה להכנס ל "מחשב שלי לוקח לו הרבה זמן לעלות זה התחיל ביומים האחרונים מה זה יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
המחשב בן חודשיים ובעל חומרה טובה ומעלה, כפי שאפשר להתרשם מהפרופיל. מותקנות בו 2 מערכות הפעלה - XP HOME ו-2000 PRO לצד OFFICE XP (ב-XP). לצערי, קיימת בו תופעה מוזרה - אחת לכמה זמן (כמה ימים, בד"כ) הוא מתעופף (RESET עצמאי, בד"כ בעת הפעלת תוכנה או קבלת דואר אינטנסיבית) ומסרב לעלות לאחר מכן. לפעמים, כאשר אני מדליק אותו, הוא גם מסרב לעלות בעקשנות. על כל פנים, רק לאחר שאני נותן לנוח כשעה, הוא עולה ( ??? ). לרוב הוא נתקע בשלב עליית מערכת ההפעלה ואז הוא מציג שלל של הודעות שגיאה. החל בכך שלא נמצא קובץ SYSTEM מסוים, דרך בעייה בטעינת NTFS.SYS, דרך UNMOUNTED DRIVE, דרך שגיאת IRQL ולעתים, ללא כל הודעת שגיאה במסך ה-STOP הכחול. ההודעות מופיעות גם ב-XP וגם ב-2000 וכיוון שלעתים נדירות הו…
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה-המחשב שלי מפסיק להגיב ...חשבתי שזה הזיכרון והחלפתי אותו בזכרון יותר איכותי ואותו דבר .. פשוט אולי שעה או יום או שבוע זה נתקע וזהו ... ובמשחקים מסוימים זה גם נתקע כל פעם שאני משחק בהם ובמשחקים מסוימים לא.. למישהו אולי יש מושג מה זה יכול להיות ? אולי יותר מדי חם לו?(המארז פתוח והטמפ. בעומס היא 60cpu+46mobo) ממה זה יכול להיגרם? אני לא עשיתי O\C HELP GOOD PEOPLE
-
- 28 תגובות
- 3.2k צפיות
-