תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,296 דיונים בפורום זה
-
הלכתי היום לחבר לסדר לו כל מיני דברים במחשב ואחד הבעיות הם זה שבכל המשחקים הוא לא רואה את הצבעים כמו שצריך... ז"א איפה שאמור להיות צבע שחור הוא רואה אותו כחול כהה וזה דבר ששמים לב אליו... בדקתי חיבורים והכל היה בסדר, התקנתי אצלו את כל המשחקים פעם נוספת ועדיין נישארה הבעיה, הורדתי להם פאץ' וזה עדיין לא עזר עד שהורדתי עידכון לכרטיס מסך שלו, ג'יפורס 2 אם איקס 400 וכשעשיתי ריסטארט אחרי ההתקנה של הכרטיס מסך פיתאום הספיקר הפנימי ציפצף כמה פעמים והמסך לא הראה כלום!!! הציפצוף שהיה אומר שהכרטיס מסך לא מחובר אבל זה לא יכול להיות כי לא נגענו פיזית בכרטיס מסך... ומאז שהוא מדליק את המחשב הווינדווס ניטען אבל את אותם הציפצופים ולא רואים כלום עם המסך (no signal). מה ניראה לכם??? איך זה י…
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני בודק במנהל המשימות, והמעבד שלי עומד על 100% כל הזמן. הפיירפוקס לוקח כ 30, ואין לי מושג מאיפה השאר. הוא פשוט לא יורד מ 100, והמחשב לא זז ככה. למה זה, ומה עושים? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
ביעקרון אני יודע את רוב הדברים הבסיסים, אבל אם מישהו יודע על מדריך טוב זה יוכל לעזור.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב לתיקון עם לוח של ASUS מדגם P4S533-MX. כשמפעילים את המחשב, הוא עולה, עושה את הצפצוף הקצר הראשוני שמראה שהכל תקין, וישר לאחר המסך הראשוני של הרצת הזיכרון וכו', המחשב קופץ לביוס. כשמנסים לשמור שם הגדרות ולעשות ריסט למערכת כדי שהיא תעלה אז המחשב פשוט מרסט את עצמו ועובר למצב שהמחשב נשאר דלוק, אין את הצפצוף הקטן של ההתחלה, והמסך לא נדלק וכלום לא מגיב... וגם ככה זה בד"כ שהמחשב עובד רק פעם ב2 הפעלות בערך.. (הפעלה אחת תקינה עם קפיצה לביוס וזאת שאחריה תהיה בד"כ אחת שהמסך לא נדלק וכלום לא מגיב עד הכיבוי והפעלה מחדש..). אמרו לי שהלך הצ'יפ של הביוס.. אני חשבתי לנסות פשוט לצרוב ביוס אחר ללוח ולראות אם זה יעזור.. מה אתם אומרים? יש רעיונות? נ.ב. המעבד נבדק על המערכת שלי ונמצ…
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא יודע אם זה בעיית חומרה או תוכנה אז אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי... המחשב שלי כל כמה זמן מאתחל את עצמו... זה קורה באמצע משחק, כשאני רואה סרט, סתם ככה באמצע הלילה... לפעמים פעם ב20 דקות לפעמים פעם בשעה... מה אני יכול לעשות? למה זה קשור? איך פותרים את הבעיה? תודה אלון
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה "speed fun" לאחר שהמחשב פתאם נכבה כשאני מפעיל סרטון ביוטיוב או משהו כזה.. כבר זמן רב אני מרגיש שהלפטופ שלי מתחמם יותר מידי... בכל מקרה לאחר שהרצתי את התוכנה קבלתי את התמונה שהעלתי, מישהו יודע מה צריך לעשות? איפה עושים את זה אם צריך באיזור חיפה או שניתן לעשות את זה לבד? וכמה בערך זה צריך לעלות? ד"א המחשב בן 3 שנים מוזר לי שפתאם הוא עושה בעיות, שמעתי על לפטופים שמחזיקים הרבה יותר ויש בו חומרה טובה למיטב ידיעתי... (ניסיתי לפתוח אותו אבל זה לא קל אז ויתרתי..) תודה רבה ...
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי לכולם! עזרו לי בבקשה! יש לחברה שלי מחשב AMD 1000. לפעמים פתאום מופיע לה על המסך הודעה: OVERRIDE. היא מופיע גם כאשר המחשב דלוק וגם כשהוא מחובה. הם נתנו אותו לכמה טכנאים וכל אחד אמר שתות שונה. אישית עשיתי כמה בדיקות שללא הצלחה: החלפתי כרטיס מסך, מסך (בשני היה כתוב NOT CONNECTED ) לפעמים זה מסתדר כשאני מוציא ומכניס כרטיס מסך, לפעמים לא. לפעמים זה מסתדר לבד אחרי יום, ולפעמים אחרי כמה שבועות. אני מאריך שבעיה בספק
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מחשב AMD במהירות 1500, זיכרון DDR 512, כרטיס מסך RADON 9200 במחשב יש כונן DVD וצורב, שני כוננים קשיחים של 40 ג'יגה כל אחד (אטא-100) לאחרונה המחשב התחיל לקפוא בזמן הפעלת משחקים "כבדים" חשבתי שזה אולי שחם לו, אז ניקיתי אבק (כמה שיכלתי עם הציוד הבסיסי, אבל אני אשיג מכשיר לחץ ואנקה סופית) הדבר עזר לבדיוק 4 דקות המחשב שוב קופא איזה דברים לבדוק? אני לא מאמין שהחומרה דפוקה, כי הרוב חדש (נקנה בטווח זמן של עד חצי שנה אחורה) המחשב מערכת הפעלה WINDOWS XP פרו
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
נעלם לי הכונן וגם אם אני מכניס דיסק אז המחשב לא קורא אותו נראה לי זה בגלל שנכנסתי קודם ל-bios ובחרתי load optimized defulte כי מאז הוא לא מופיע,במקומו הופיע כונן A(של דיסקטים) ולא קיים לי כונן כזה,אז נכנסתי לביוס וכיביתי אותו אבל לא מצאתי איך להחזיר בחזרה את הכונן של הצורב איך אני מסדר את זה? [br]פורסם בתאריך: 12.08.2009 בשעה 20:35:34 הצלחתי לפתור את הבעייה ע"י הוצאת הבטרייה של הביוס האם הפתרון יעיל או שהיה דרך אחרת?[br]פורסם בתאריך: 14.08.2009 בשעה 15:44:50 איך אני מעדכן את הביוס?כי בדקתי והביוס הוא של 2007
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
בפוסט הקודם שלי התלוננתי על מחשב איטי, ובאמת הבעיה התגלתה בקונן קשיח, עשיתי חיפוש קצר ברשת וראיתי שיש כמה סוגים, הנה המפרט של לוח האם שלי: האם קונן Kingston A400 SA400S37/240G 240GB SSD SATA III יתאים לי? אגב המחשב נייד, תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון למחשב (כנראה 1G) כרגע יש לי 1 ג'יגה (דואל 512) וזה הלוח-אם שלי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=8368 רציתי קודם כל לדעת האם אני יכול להשים יותר מ2 ג'יגה זיכרון? או שהלוח-אם הזה קורא רק 2 ג'יגה? אם בעתיד(עד שנה) אני ארצה לקנות לוח-אם חדש, אם הזיכרון שאני רוצה להוסיף יתאים גם לחדש? אם כן אז תמליצו לי בבקשה על 1 ג'יגה שיתאים ללוח-אם הזה. ואם הזיכרון שאני רוצה לקנות לא יתאים ללוח-אם שאני יקנה בעתיד אז מה אתם מציעים? עריכה: ד"א הזיכרון שלי עכשיו הוא: 1024MB PC3200 DDR SDRAM PQI תודה רבה לעוזרים! ומצטער אם לא פתחתי את זה בפורום הנכון... (עשיתי העתק גם לפורום "מפרטי מחשב")
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי, כאשר אני שם את המשחק (Battlefield 2 לדוגמא) על רזולוציה הכי גבוהה,התזוזה היא איטית כזו כאילו זה עובר פריים כל שניה. האם הגיוני עם כרטיס כזה? או שאולי הבעיה בזיכרונות? תודה
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
קניתי HARDDISK IDE 250GB הבעיה שכל פעם שאני מעתיק או מוריד קבצים מהאינטרנט אליו כל המחשב מקרטע העכבר ממש זז לאט למשל. למה זה קורה? איך מסדרים ? לא יכול להיות שHD כל כך איטי הוא חדש, וכשאני מוריד לHD ישנים במחשב זה לא עושה את הבעיה.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
בוקר טוב. עזרה בבקשה-התקנתי ווינדוס 10 -ועל האייקון של הרמקול מופיע X אדום ,ההודעה אומרת "לא הותקן התקן פלט שמע" -כל ניסיונותי להתקין דרייבר למחשב עלו בתוהו. בחרתי את הדרייבר המתאים עם הגירסה הנכונה(32 סיביות) .כמו כן הלכתי לאתר של הלוח אם ומשם הורדתי את הדרייבר התואם לדגם של הלוח וגם לא עבד. הלכתי למנהל ההתקנים -שבו היה חסר התקן שמע -וגם אותו הוספתי וביצעתי עדכון -כלום לא עזר ,החשד שלי זה שהלוח אם אינו תקין -כלומר המגעים,החיבורים או אפילו המעגל החשמלי. אם יש למשהו רעיון נוסף אודה על עזרתו משה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להכניס שני win הxp ראשון ולאחר מכן את windows 2003 ולא הולך מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
Lockdown caused an Access Violation in module Lockdown.exe at 0023:0041ae64. Command Line : "D:\Program Files (x86)\Ubisoft\Red Storm Entertainment\Rainbow Six Lockdown\Lockdown.exe" Exception handler called in Main Thread. Error occurred at 8/25/2008 03:32:00. D:\Program Files (x86)\Ubisoft\Red Storm Entertainment\Rainbow Six Lockdown\Lockdown.exe, run by Master Systems. 4 processor(s), type 586. 4094 MBytes physical memory. Read from location 0000000c caused an access violation. Registers: EAX=00000000 CS=0023 EIP=0041ae64 EFLGS=00010206 EBX=0341d8d4 SS=002b ESP=0017fabc EBP=1a639008 ECX=0017fbbc DS=002b ESI=00000000 FS=0053 EDX=00000000 ES=002b EDI=1fc8c034 GS=002b By…
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
מאז המעבר לחלונות 10 אני נתקל כמעט תמיד בשגיאה כלשהיא כשאני מנסה להתקין תוכנה. עכשיו יש לי את השגיאה הזאת. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
הצורב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?p...2778f79cdd80afc אני משתמש בתוכנה NERO6 וזה אפילו לא נותן לי את האפשרות לצרוב במהירות X4 אלא ישר מתחיל מ X8 ועד X52.... ניסיתי גם מדיה (דיסק ריק) אחר וזה עדיין לא נותן לי..... מה עושים... נ.ב. אני צריך צריבה במהירות X4 כדי לצרוב סרטים ל DVD...
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב חדש lenovo ideapad 720s . והשעון לא מתעדכן ניסיתי מספר מדריכים מצולמים ביוטיוב וגם ניסיתי להתקין תוכנה בשם NetTime שאמורה לעשות זאת אוטומטית. אך זה עדיין לא עובד. האם מישהו נתקל בבעיה ? נ.ב במחשב הקודם שלי היה ניתן לקבוע PIN שמכיל גם אותיות וגם מספרים, וכאן אני לא מצליח. למישהו יש רעיון למה ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום שבאתי להדליק את המחשב נייד שלי עלה מייד עם ההדלקה הודעת שגיאה כזאת "Error loading operating system" לא עשיתי משהו מיוחד במחשב אתמול הוא עבד מצויין והיום נהיה לי פתאום את השגיאה הזאת .. אני ישמח מאוד אם מישהו פה יוכל לעזור לי בבקשה לפתור את הבעיה הזאת
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני משחק במחשב אני רואה ריצודים לבנים על המסך. מבדיקה באינטרנט הבנתי שהבעיה קוראת בד"כ בגלל התחממות של כרטיס מסך. הטמפ' של הכרטיס מסך הגיעה ל 81 מעלות ואחרי שניקיתי את הלוחות קירור והמאורר (שעובד למרבה הפלא) הטמפרטורה לא ירדה. האם קניה של מאוורר חדש תפתור את הבעיה ? הכרטיס כעת עם הקירור שהגיע של GIGABYTE . עד עכשיו לא היו לי שום בעיות איתו ... תודה
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייד אסוס מדגם VivoBook X510B90Q גודל המסך הוא 15.6'' נשבר לי המסך מבפנים, אבל המחשב עובד כרגיל. ראיתי מספר אופציות לתיקון המסך באינטרנט אבל מכיוון שזו פעם ראשונה שדבר כזה קורה לי, אשמח להמלצה למעבדה אמינה באיזור השרון - מרכז לתיקון המסך. זה אפשרי בכלל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה לאחרונה במחשב, כל משחק שאני מתקין ואז מנסה לפתוח אותו, מופיע שגיאה: 'ביצוע הקוד לא יכול להמשך' וכו' (מצורף תמונת מסך). ווינדוס 10. אשמח לפיתרון. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי מסך LG 226WTQ שנגמרה לו האחריות כבר. הוא עבד יפה, הספק כוח של המחשב שלי התפוצץ. המסך המשיך לעבוד, הראה תמונה רגילה, את הלוגו של LG ואת הכיתוב "NO SIGNAL", המסך היה תקין. הלכתי להחליף למחשב ספק כוח. הספק כוח הוחלף, כשחיברתי הכל והדלקתי את המחשב ואת המסך, המסך פלט רעש "גרר" קטן ונתן תמונה עמומה של הלוגו של LG ומיד נהיה שחור (הנורה הכחולה עדיין עבדה). ניסיתי להדליק את המסך ללא המחשב והמסך שוב פלט את הרעש, נתן תמונה עמומה לשניה ונהיה שחור לגמרי. ניסיתי להחליף לו כבל חשמל ושקע וזה לא עובד. האם הוא הלך? מה ניתן לעשות? כמה עולה תיקון?
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום מה יכול להיות לאחר שאני לוחץ על הפעלת המחשב המחשב נדלק. אך מופיע לי במסך תמונה של לוח האם והמערכת לא עולה . בדקתי את האר דיסק החלפתי אותו והוא תקין. ומה עוד יכול להיות הסיבה לכך . יש לציין שלא מופיע שום התראה או כיתוב אך ורק מופיע שםפ לוח צהאם תודה [br]פורסם בתאריך: 1.10.2007 בשעה 07:31:39 תיקון - לא מצליח אפילו להכנס לביוס מה ניתן לבדוק . יש זיהוי כרטיס מסך ולוח אם וזהו נתקע אין תגובה ל DEL ו F 2
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-