עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by the kon,

שלום ניקיתי הערב את המחשב ופירקתי את החלקים בשביל לנקות את המאווררים מאבק. לאחר שהחזרתי את כל החלקים וחיברתי הכל המחשב נדלק אבל הוא לא מצליח להגיע לחטעינת המערכת הפעלה, הצלחתי להגיע למצב של בחירת מצב המערכת וכשאני בוחר משהו זה נכבה. מה יכולה להיות הבעיה ומה אני צריך לעשות? המחשב עבד טוב לפני זה ולא היתה לי התקלה הזאת עד כמה שאני זוכר.. נ.ב אני לא בטוח שזה קשור אבל כאשר הפעלתי בפעם הראשונה אז אחד הזכרונות לא היה מחובר אך סידרתי זאת מיד.. תודה

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  2. Started by Adir88,

חזרתי היום הביתה מהעבודה והמחשב לא נללק. בדקתי ובדקתי וניראה שהספק שלו הלך. הלכתי קניתי ספק חדש Enermax‎ 405W, חיברתי הכל הדלקתי את המחשב המאוורים התחילו להדלק, הנורית פוור דלקה והכל ניראה טוב ויפה אבל המחשב לא עולה. חשבתי אולי זה בעיה בכרטיס מסך כי יצא לי לשחק בו, אז חיברתי את הכרטיס שלי למחשב של אחי ווואלה עובד. כרגע שמדליקים את המחשב כל האווררים דולקים, גם של הכרטיס מסך ונשמע שהארדיסק עולה. אבל משום מה ניראה שהלוח אם לא מתפקד. מה גם שהמעבד לא מתפקד, אחרי שהמחשב נשאר דלוק למשך דקה - שתיים המעבד נשאר קר לגמרי ( כן ניסיתי עם ללא מאוורר לראות שאני לא מדמיין). לדעתכם אחד הרכיבים במחשב נדפק או שיש סיכוי שלא חיברתי משהו כמו שצריך?

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  3. Started by natanel20,

יש לי מחשב חדש של ASUS עם 24GB ראם DDRL4 ומעבד 6700Q I7 כונן SSD של סמסונג M.2 בקיצור מחשב פגז מאתמול פתאום המחשב התחיל להתקע בעיקר בגלישה בדפדפן. אני משתגע מזה איך ניתן לסדר את זה? עשיתי ניקוי להכל דרך התוכנה CCLENER אבל עדיין לא עוזר!

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  4. התקנתי XP SP3 מחדש אחרי שנימאס לי מהויסטה והכל זוהה והכל בסדר גמור חוץ מדרייבר אחד שאני לא הצלחתי לעדכן/להתקין לא דרך הדיסק של הלוח אם ולא דרך חיפוש בנט ולא דרך הורדות של האתר הרשמי פשוט לא יודע איך לעדכן אותו ומדוע זה ככה , ראו תמונה מצורפת מדובר על רכיב קול: Audio Device on High Definition Audio Bus רק לציין שהויסטה זיהה אותו ולא עשה לי שום בעיות איתו וה XP לא וכל מה שניסתי למצוא ידני כשל. כמו כן מדובר בכרטיס קןל מובנה Realtek HD Audio על לוח GA-73PVM-S2H של Gigabyte חשוב לציין עוד כי יש לי קול והכל בסדר רק משגעת אותי הסיבה למה הוא ככה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  5. שלום. קיבלתי מאבא שלי מחשב נייד (Dell Latitude e6220) שהיה "זרוק" בבית כמה שנים ללא מגע יד אנוש. היה עליו חלונות 7, ומכיוון שלא היה לי כח להתחיל להתעסק ולבדוק מה יש ומה למחוק - פירמטתי והתקנתי חלונות 10. אחרי ההתקנה, גיליתי שהרמקולים המובנים במחשב לא עובדים, למרות שכאשר אני מחבר אוזניות - הן עובדות נהדר. הורדתי כלי לאבחון מהאתר של דל - וכשהכלי מנסה לאבחן - הרמקולים עובדים. אבל פרט לכך הם לא. ניסיתי לחזור לחלונות 7 - הבעיה נשארה. עדכון דרייברים לא פתר את הבעיה. לפי מיטב הבנתי (בעזרת שימוש ב-AIDA64) מדובר בדגם idt 92hd90bxx. מגיגול שביצעתי ראיתי שהיו כאלה שהיתה להם בעיה עם הדרייבר בגרסת preview של חלונות 10, והם שינו את הדרייבר ל-High Definitio…

• 11 תגובות
    • 11.7k צפיות
  6. Started by Ac-Boy,

שלום, אני שומע במחשב מין טיקים כאלו מעצבנים כל איזה 15 שניות הבעיה היא שזה גם באוזניות וגם ברמקולים אז סימן שהבעיה היא במחשב.. תעזרו לי =(

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  7. או.קיי אז ככה יש לי R9550 128 BIT 128 M"B ועשיתי לו אוברקלוק והכל טוב ויפה הרצתי בדיקת 3DMARK05 והתוצאה היא 351 שזה מאוד אבל מאוד נמוך לא הבנתי למה עד שנכנסתי ל OREB ושם היה רשום שהכרטיס מסך עובד על AGP X4 בעוד שהלוח שלי תומך AGP X8 ובאוורסט רשום שהכרטיס עובד על AGP X8 השאלה היא למי להאמין יש לי את הדריברים הכי חדשים לכרטיס מסך שאר המפרט למטה אני ממש מתוסכל אני מרגיש שהכרטיס מסך שלי הרבה יותר חלש ממה שהוא אמור להיות שאר המפרט שלי למטה... וגם שאלתי את השאלה הזאתי באשכול של תוצאות 3DMARK05 ואומרים שהתוצאה יחסית נמוכה אבל על שאר הדברים הם לא ענו לי אז ענה ממכם האם תוכלו לעזור לי דרך אגב זה הלוח שלי: http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4s8x-x/overview.htm#

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  8. עידכנתי את הps2 ולא עוזר

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  9. יש לי דיסק SATA של 160GB מחולק ל-40GB על C ו-120GB על D שמותקן עליו Windows XP Pro. הבוקר חיברתי דיסק IDE (בגודל 40GB) למחשב בכוונה שיתפקד כדיסק משני. כשהמחשב עלה הוא לא התנהג טוב (לא רצה לפתוח Windows Explorer וכיוב'). כיביתי את המחשב ונזכרתי שצריך לג'מפר את ה-דיסק IDE שיהיה Slave אז עשיתי זאת והדלקתי מחדש. עכשיו המחשב התנהג יותר טוב, אבל לזוועתי גיליתי שדיסק D בגודל 120GB הפך לשתי מחיצות עצובות, אחת בגודל 8GB שאני לא יכול לגשת אליה, והשנייה בגודל 111GB, שרשומה בכלל בתור Unallocated Space. לאחר שאווררתי קצת את השחור שנהייה לי בעיניים טסתי לקנות דיסק חיצוני בגודל 500GB. כרגע אני מגבה את כל ה-120GB בשתי החתיכות אל הכונן החיצוני בצורה של Raw Copy בעזרת Active Partition Reco…

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  10. שלום, פירמטתי את המחשב שלי אם ה- Sp3 החדש. לאחר ההתקנה , הכל טוב ויפה, אך שאני שם דיסקים יענו להפעיל אותם רשום לי שאי אפשר לקרוא את הקובץ. כל דיסק שאני שם , יש מין שגיאה. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  11. שלום . אני חושב שיש לי בעיית התחממות במחשב , יש לי על המארז מדדים כאלה שמראים את הטמפ' ויש 3 מצבים , מצב ראשון מראה לי 37.8 מעלות , מצב שני 41 מעלות ומצב שלישי 43 כל זה שהמחשב במנוחה. שאני משחק במשחקים זה מגיע לי לפעמים בסביבות ה50 או 40 גבוה (47-49) ניקיתי את המחשב שלי מאבק ניקוי יסודי זה עזר קצת אבל עדיין זה נראה לי חם מידי. בכל מקרה המחשב שלי זה : gforce 6800 gt 256 mb amd 64 bit 3200 1 gb ram יש לי 4 מאווררים במארז , בבקשה עזרו לי מה אני אמור לעשות? האם להוסיף קירור מים? או בכלל לשדרג את מערכת הקירור?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  12. העצלנות לא משתלמת. יש לי כרטיס שצריך 6pin לא יודע איך זה נקרא (לא המולקס, השני) . לספק שלי 2 יציאות וכבלים ל PCI-E , אבל כל כבל עם חיבורי 4pin , מהסוג שבתמונה. יש לי מתאם 2 מולקס <-> 6pin . אבל מולקס יש בכבלים בRAIL הרגיל. מה עושים ? אפשר לחבר כבל רגיל (עם מולקסים) ליציאת ה PCIE ועליו לחבר את 2 המולקסים ? זה משאיר לי רק כבל אחד לדיסקים.. בעיה. יש מתאים 4מרובע (pin8) ל 6מרובע ?

13. שלום חברים, יש לי מחשב נייד של אסוס, דגם X551M שעבד בסדר עד שיום אחד הדלקתי אותו והוא לא העלה אתה הווינדוס ואז רשם לי את ההודעה הבאה: windows failed to start. a recent hardware or software change might be the cause. ואז הציע לי אפשרות אפשרות לאתחל מחדש, או repair. ה repair לא עולה, גם דרך דיסק ההתקנה של הווינדוס. ה safe mode גם לא עולה. ניסיתי להריץ מיני ווינדוס XP דרך הדיסק של hirens אבל קיבלתי BSOD. ניסיתי לעשות בוט דרך דיסק של ubuntu , וזה עבד. השאלה היא למה הווינדוס לא עולה, והאם אפשר לתקן את זה. אשמח להצעות, תודה רבה לכולם.

14. Started by alex542,

לפני כמה ימים שדרגתי את המחשב מכרטיס מסך gt610 לgtx550 ti ונתקלתי בכמה דברים שנראים לי מוזרים כמו באמצע משחק crysis אז אחרי זמן מה המשחק נתקע לשנייה או שתיים לרוב בשמירה של המשחק ומדי פעם בפעולת המשחק עצמו התחלתי לחשוב כנראה שהחום זאת אולי הבעיה. הורדתי את התוכנה MSI Afterburner כי רציתי לעשות oc ולפי שביצעתי המרה כולשהיא בדקתי איך הוא עכשיו מבחינת טמפרטורה במאמץ תוך 5 דקות הוא הגיע לטמפרטורה של 77 מעלות בערך שלפי דעתי זה גבוה מדי בכל מקרה כרטיס המסך הזה אמור להגיע מהר לטמפרטורות כאלה? אם לא תוכלו להגיד לי איך לגרום להקטנת הטמפרטורה במאמץ של הכרטיס

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  15. 1.if early init onboard generator is not defined onboard clock generator initialization disable respective clock resource to empty pci & dimm slots 2.init onboard pwm 3.init onboard h/w monitor devices ויש לי לפעמים את המספר 48 ובחוברת אין מספר 48 מה זה אומר ?

16. Started by proview,

שלום אתמול קיבלתי מחשב חדש ויש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני רוצה להכנס לאתרים עם שם משתמש וסיסמה אחרי שאני מכניס את הפרטים ולוחץ להיכנס האתר פשוט עושה refrash ולא מתחבר לי למשתמש אני משתמש ב chrome אבל גם בחלק מהאתרים ב ee יש אותה בעיה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by TheTNT.COM2,

שלום! יש לי בעייה שאני מנסה לפרמט, זה כותב לי אחרי הקטע שאתה בוחר בלהתקין את הוינדוס "the setup didnt found any hard disk driver on this bla bla bla" עכשיו עד כה פשוט הייתי לוחץ בתחילת ההתקנה f6 ומתקין מתוך דיסקט שהביאו לי שקניתי את המחשב את הדריור של הדיסק קשיח... כמובן שניסיתי את זה גם עכשיו וזה לא עוזר...עכשיו ההארד דיסק שיש לי הוא samsung sp0812c נכנסתי לאתר של samsung חיפשתי דריור וזה מצא לי כביכול את הדריור של הדיסק קשיח אבל נתן להורדה כל מיני סוגי קבצים.. ואני לא יודע מה לבחור... הרשימה: http://www.samsung.com/download/query.aspx?keyword=sp0812c אז השאלה שלי היא האם הבעייה היא בדריור? ואם כן אז בבקשה תביאו לי את ההורדה הנכונה.. אם לא אז הדיסק קשיח דפוק? כי לפעמים ש…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  18. אורח דביר
    Started by אורח דביר,

שלום לכולם, הכבל של המסך בטעות התנתק לי וכשחיברתי מחדש רשום לי no video input ניסיתי לחבר מסך אחר עם כבל אחר, גם של החשמל וגם של החשמל, ניסיתי לחבר לטלוויזיה בעזרת hdmi וגם היא לא מזהה את המחשב, לדעתי הבעיה היא בהגדרות של המערכת, תמיד היו לי שני מסכים ואחד מהם היו מוגדר כשולט וכשאחד דולק השני כבוי, עד שהגדרתי מסך כפול, עכשיו אני חושב שאני צריך להגדיר שהמסך הזה שמחובר הוא השולט הבעיה היא, איך עושים את זה בלי מסך? מערכת הפעלה win7 ומסך של philips

19. Started by Dvir Blashar,

שלום חברים, יש לי מחשב יחסית זקן עם 4GB RAM והוא מתחיל לעבוד לאט עם כל הדברים שמותקנים עליו. לכן אני רוצה לקנות עוד 4GB של זכרון כדי שירוץ יותר חלק הבעיה שלי היא התאמת הזכרון ללוח אם. הלוח אם שיש לי הוא GIGABYTE P55A-UD3 ואני רוצה לקנות זכרון KINGSTON FURY 4GB 1866MHZ ( הוא פשוט ממש זול באינטרנט) ניסתי להסתכל קצת בנתונים של שניהם: הנתונים של הלוח אם הם: Intel® P55 Express Chipset Memory 4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory Dual channel memory architecture Support for DDR3 2200/1600/1333/1066/800 MHz memory modules Support for no…

20. Started by xpepx,

יש לי מחשב די ישן, אפילו זקן - לדעתי בן 6 ככה הוחלפו לו מספר ספקי כוח. יש לו ספק כוח פשוט כרגע. הוא נדלק או שהמסך לא מגיב או שהוא נדלק ורושם NO SIGNAL או שהוא מנסה לעלות בוט מהארדיסק ואז עושה ריסטרט או נכבה. ואז עכשיו הוא נדלק, המאוורר של המעבד זז המחשב דולק כמה שניות ואז נכבה. מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לראיונות לטיפול

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אנא עזרה דחופה!!! היום בבוקר המחשב כתב את ההודעה הזו, ניסיתי לכבות ולהדליק שוב וזה מראה מסך שחור מה עושים?????

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. אך אפשר לגלות איזה תוכנה מתנגשת בתוכנה אחרת?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by shynet,

היי לכולם אני קונה מחשב חדש ואת זה אני נותן לאחותי, אבל הבעיה היא כזאתי, כשאני פועל במחשב [לא משנה איזה סביבה , לוח עבודה, משחקים וכו], המחשב נתקע, פירסמתי את זה פה כי אני בטוח ב90% שזה החומרה, ולא המערכת הפעלה עצמה... מכמה סיבות: א. כאשר אני מפעיל אותו מחדש הוא מתחיל לעלות [לא איפה שהמערכת הפעלה אלא לפני במסך השחור שלוח אם מתחיל לזהות את החומרה] הוא ניתקע לפעמים, ב. ברגע שהוצאתי את הזיכרון וההארד דיסק ועוד כמה דברים וניקתי, הוא עבד סוף סוף כרגיל, אבל למשך איזה חודש, לא יותר. בכול מקרה, היה לי בעיה עם הלוח אם הקודם [של ASUS], אי אפשר היה לפרמט אותו [הוא היה נתקע בהתקנה של המערכת הפעלה] החלפתי לוח הבעיה נפתרה, ולא הופיע להמון המון זמן, אבל עכשיו המחשב נתקע גם בסביבת WINDOW…

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  24. שלום קניתי כרטיס מסך חדש HD6850 והמחשב מחובר גם למסך מחשב Full HD וגם לטלוויזיה Full HD וכשאני שם ברזולצית מסך 1920x1080 זה עושה לי קצוות שחורים למעלה למטה ובצדדים ואילו שאני שם על 1680x1050 זה מסתדר על כל המסך ניסיתי לשנות רזולוציה גם דרך ה catalyst conteol center ועדיין אותה הבעייה למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אני מסדר את זה שאני יוכל ליראות על כל המסך ברזולוציה הכי גבוהה דרך אגב בכרטיס הקודם שלי GTS450 לא הייתה את הבעייה הזאת תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היום פתחתי את המחשב, הוא הגיע למסך שצריכים להקיש סיסמא למערכת הפעלה ושם הוא נתקע שהתחלתי להקיש את הסיסמא. אחר"כ שהפעלתי אותו מחדש נתקלתי במסך שחור לגמרי, ואחרי בערך 20 שניות הביוס נזכר לתת לצפצוף ארוך במיוחד של בערך 5 שניות. הצפצוף נפסק ואחרי 5 שניות בערך הוא חזר על עצמו... וככה בלי סוף. חיפשתי על זה קצת מידע... חלק אומרים שזאת בעיה של זכרון וחלק אומרים שזאת בעיה בכ.מסך. יש לי 2 זכרונות שאת שניהם הסרתי והחזרתי, והחזרתי רק אחד, ואחר"כ רק את השני וזה לא עזר. גם חיברתי מחדש את הכ.מסך, וניסיתי להתחבר לכרטיס מסך ה-on board של הלוח אם וזה לא עזר. כלום לא עוזר. דבר נוסף שניסיתי הוא להוציא את הסוללה של הלוח אם ולהחזיר אותה, היא היתה בחוץ בערך 3 דק' לוח אם בן 3 וחצי של אסוס AGP (P…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.