עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ScreameR,

שאני צורב איזה קובץ BIN\CUE מסויים הנירו האפס רושם לי Power Calibretion Error ודופק תדיסק@!!@#![ יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by N N C,

בזמן האחרון קורה לי הרבה שפתאום המסך מאבד פוקוס והכתב נהיה טיפה מטושטש ואני לא יודע מה יכול לגרום לבעיה צימצמתי את הבעיה לשני גורמים: 1. מסך מתחמם 2. כרטיס מסך באוברקלוק אולי תוכלו לעזור לי אם אתם יודעים מה עלול לגרום לבעיה

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. מספר בעיות יש לי: 1) ב-TSUNAMI VIRGO אין לי יציאה לחשמל למסך.... 2) התקנתי כבר את ההיטסינק על המעבד אבל לפתע גיליתי (אחרי שהרכבתי) שהתרמוסתת או איך שקוראים לזה זה שמודד חום, שכחתי להתקין אותו, איפה אני יכול לשים אותו???? 3) יש לי צורב DVD, דיסק קשיח וכמובן כונן דיסקטים והגיעו לי רק 2 כבלי IDE.... 4) הלוח אם קיבל כיפוף קטן בפינה השמאלית העליונה ואני מפחד שזה יזיק. 5) אבא שלי התקין את הברגים עם מברג ממגנט, זה לא יזיק???

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. וינדוס 98 תודה רבה

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. אוקיי, זאת הבעייה - קניתי לאחי הקטן מארז של צ'יפטק (DRAGON) וספק של ANTEC, כמדומני TRUEPOWER 380W. הבעייה היא שבאתי לחבר את הספק למארז, החורים של הברגים לא מתאימים. זאת אומרת החורים של הספק אנטק מכוסים ע"י חתיכת ברזל של המארז. יש מה לעשות??

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by mekroni,

שלום לפורום, התקלקל לי הדיסק הקשיח: Seagate מודל ST340824A והחשש העיקרי שלי הוא להציל את החומר. טכנאי סיפר לי שישנה אפשרות שהתקלקל הבקר בלבד ולא המדיה המגנטית וזאת אפשרות שתאפשר לי להציל את החומר (לפני פנייה למעבדות שחזור מיוחדות שעלותן אסטרונומית). האם אפשרות זו אכן קיימת? אם כן כיצד אני מאתר בקר כזה (או דיסק כזה חדש שניתן לקחת ממנו את הבקר) על מנת לבדוק אופציה זו? תודה, בדרך לייאוש...

• 11 תגובות
    • 9.2k צפיות
  7. Started by Bug2000,

לאחר שסבא שלי קיבל את החלקים למחשב החדש שלו, הוא ביקש ממני שאני יתקין לו את המחשב פיזית ואז גם יתקין לו את כל התוכונות ובלה בלה בלה............. לאחר שהתקנתי את כל החלקים במקומם והתקנתי WIN 2000PRO ולאחר התקנת לוח האם, התחלתי להתקין את הכרטיס המסך שלו, אבל אני לא מצליח לעשות זאת :-\ המחשב כותב את הדברים הבאים : " THIS DISPLAY ADAPTER IS NOT COPAITIBLE WITH THE DISPLAY ADAPTER INSTALLED IN YOUR SYSTEM'' אז אולי ה DRIVER לא מתאים ? אבל לא מצאתי DRIVER אחר בדיסק ההתקנה :-\

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by DF30,

אז ככה... הבעיה היא כזו.. התקנתי מחשב חדש (xp 1800 , radeon 8500 le , וכו'), המודם עבד כמו שצריך... ואז.... פתאום הוא התחיל לתת הודעה שהוא לא מזהה צליל חיוג... עדכנתי לו דרייבר - כלום. פרקתי והרכבתי מחדש - שום דבר... הקו תקין. מה עושים? ? ? ??? ??? ??? דרור :smoke:

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by mika,

שלום שלום, כאן מיקה.. ולפני כמה ימים עשיתי את טעות חיי (נראה לי) אני לא בטוחה אבל אני חושבת שמחקתי את כל הסאוונד במחשב, עקב זה הוא לא משמיע צלילים ולא מנגן שירים.. פשוט שותק אני לא יודעת אם מחקתי משהו חשוב או שסתם קרתה התקלה, אבל בכל מקרה זה קריטי.. ניסיתי לשחזר את הסל מיחזור אבל שום דבר לא השתנה, ניסיתי לעדכן ולהתקין מחדש את ה"PCI Multimedia Audio Device" אבל ללא הצלחה... רציתי מאד מאד לדעת אם מישהו יודע או יכול לעזור לי לפתור את הבעיה.. אני משתגעת!!.. אמ... תודה מראש.. מיקה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by tomer_et,

כשאני "שולח" את התצוגה של המחשב למסך הטלויזיה - התמונה שמתקבלת אינה על כל המסך (נשארים כמה סנטימטרים בכל צד) אני זוכר שכשהיה לי כרטיס וודו 3 הייתה בו אפשרות לשנות את הפריסה. בדקתי כל מיני אפשרויות בהגדרות של המסך, אל לא מצאתי פיתרון. מישהו יודע איך ניתן לשלוט בפריסה של המסך?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי כרטיס קול מדגם creative sb live!value הוא עובד מצוין בXP ועבד עד עכשיו 98 אלא שהוא החליט היום לצאת לחופשה (זה רק ניראה לו) :AR15: ניסיתי להתקין את הדריוורים מחדש :-\ לא עזר וגם הסרה של ההתקנים והפעלה מחדש של 98 :AR15: כדי שיזהה אותו מחדש לא עזר ב device manager הוא מראה כי הכל בסדר אין התנגשיות וההתקן עובד ופעיל אבל לא שומעים כלום מה עוד אני יכול לנסות

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. קיבלתי כרטיס מסך+טלויזיה ati rage pro turbo agp 2x התקנתי דרייברים מתאימים מאתר החברה וגם את תוכנה multimedia center פועל יפה רק מה? אין קול!! יש למישהו מושג איך אני מטפל בזה או מתמצא בשימוש וקינפוג התוכנה הנ"ל? אגב כרטיס הקול שלי הוא creative sound blaster live value 4.1

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ScreameR,

יש לי כרטיס Tornado G4 MX420 :-\ אבל יש לו טי.וי אאוט.... אני משתמש בזה אבל אני רוצה שאת מה שאני רואה במחשב אני יראה במסך.. יש איזה טוויק או משהו להוריד? תןדה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by MICHAEL116,

קניתי צורב ריקו mp7320a 32X10X40X הבעיה שהוא צורב מקסימום ב24X אני משתמש בווין אקספי ובתוכנת נרו 5.5 כשאני בודק בהגדרות של הכונן את מהירות המקס של הצריבה רשום 32X אבל כשאני מכניס דיסק ריק(שתומך ב32X)הוא משנה את המקס ל24X ואי אפשר לשנות ל32X למשהו יש פתרון??

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by crazyjoker,

צריך עזרה המסך שלי מאבד צבע אדום - הבעיה אינה קבועה ולעיתים הצבע האדום חוזר האם מישהו יודע ממה הבעיה נובעת? מכרטיס המסך או מהמסך עצמו ? בדקתי כבל חיבור למסך ואין והמחבר נראה חיצונית תקין

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Or ei,

הורדתי את MBPROBE והוא התחיל לצפצף לי על vccp2 2.26 vbat0.08 אין לי משוג מה שני אלה מישהו יודע מה זה אומר ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by urich,

טוב אני מדליק את המחשב ואז כשעולה windows נפתח חלון דוס בו כתוב שregedit מחשפש איזה קובץ reg בשם moo אותו הוא לא מוצא ואז מובאת הודעת שגיאה שהקובץ לא נמצאואז אהי יכול להמשיך עם המחשב איך שבא לי בלי בעיה. לא מדובר בvirus ולא מצאתי שיטה שהדבר לא יעלה מה לעשות. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  18. הנה המפרט שלי Athlon Xp 1700+ ABIT KR7A Raid 256X2 DDR Micron GeForce 4 MX 440 -Palit Creative 5.1 Maxtor 40Gb - ATA 133 3Com Lan Us Robotics 56k modem Teac 24X10X40 Samsung Cdrom X52 DVD rom- Toshiba Logitech Cordless Optical & argonometric Dragon Da Full tower Case Samsun 753DFX Moitor Inspire 5300 HP 940c Cooling: Global win- ON cpu +5 80 M"M זה הכל הכל אצלי (אני חדש , אז אני מפרסם הכל) הכל עובד כראוי שהמחשב ככה, עם סטיק אחד של 256 מגה, שאני מוסיף עוד אחד(לא משנה באיזה דים) הוא קורס, הרג'יסטרי מתחרב..ובלאגן! נראה לי הזיכרונות פשוט לא עובדים טוב עם הלוח , הגיוני? להחליף חברה?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by udi,

יש לי DVD מסוג PIONEER DVD ROM DVD-115 1.12 והוא ננעל אחרי 5 פעמים הבנתי שיש אתר של FIREWERE אבל אין שם את הזה של הDVD שלי האם יש סיכוי לפתוח את הכונן שלי או שחבל לי על הזמן .

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היום התחילה לי בעיה, שהמחשב עושה "טיטי, טיטי, טיטי" כבד כזה, וצריך לרסט את הוינדוס. מישהו יודע מה זה לעזאזל? יש לי מידע חשוב מאוד על המחשב(עבודה של ההורים שלי), וזה יכול להיות מאוד יקר אם ההארדיסק ימות... אם זאת באמת בעיית הארדיסק אני אקח לתיקון השבוע.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by arielmi,

היי כולם יש לי בעיה יש לי צורב דיי ישן X4X2X24 ועד עכשיו הכל פעל מצוין אבל לפני בערך יומים אני מנסה לצרוב דיסק לא משנה איזה דיסק הוא מגיע ל100 אחוז ואז נתקעת התוכנה( NERO) והצורב כאילו ממשיך לצרוב אז אני עושה ריסט ומנסה לצרוב שוב והדיסק בעצם נשאר ריק הוא בכלל לא צרב עליו ניסיתי להתקין שוב את NERO וגם להוריד לה את העידכון הכי חדש כלום לא עזר מי שיכול בבקשה תעזרו :'(

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. היי חברה , אני צריך להוריד את הוולקאנו 7+ מהמעבד יש למישהו TUTORIAL איך לעשות את זה? או משהו בסגנון? תמונות או הסברים יעזרו לי מאוד!!! אנא עיזרו! =)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by hlv,

כל פעם שאני מפעיל משחק.. המשחק עולה וברגע שהוא תופס את כל המסך, המחשב מתחיל מחדש. משהו נתקל בבעיה דומה? המחשב: athlon xp 1600+ asus a7v266-e gforce3 ti200 WinXP -- ההודעה הקודמת שלי נסגרה ונשלחתי לקרוא את החוקים של הפורום. מהקריאה הבנתי שההודעה שלי נסגרה בגלל הכותרת.. ולכן, זה כל מה ששונה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by hlv,

כל פעם שאני מפעיל משחק.. המשחק עולה וברגע שהוא תופס את כל המסך, המחשב מתחיל מחדש. משהו נתקל בבעיה דומה? המחשב: athlon xp 1600+ asus a7v266-e gforce3 ti200 WinXP

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. יש לי בעיה עם צורב BENQ לפני חודשיים קניתי צורב, התקנתי והכל היה בסדר גמור. מלפני שבוע וחצי אני לא מצליח לצרוב - וכל פעם שאני מנסה לצרוב אני מקבל הודעה SCSI TARGET ERROR. הצריבה מתחילה ונפסקת אחרי 20 שניות. פתחתי וסגרתי את המחשב כמה פעמים, ניסיתי לחבר אותו מחדש ושום דבר לא עוזר. יש לציין שאפשר לקרוא דיסקים רק הצריבה לא עובדת. לפני שבוע החליפו לי צורב והבעיה נמשכה. אתמול קיבלתי צורב חדש לגמרי מדגם אחר (X32) ואפילו החלפתי את קבל ה - IDE של הצורב ושוב אותה הבעיה. אני עובד עם WINDOWS XP PRO וצורב עם תוכנת NERO. מה לעשות??? שום דבר לא עוזר. יש למישהו רעיון למה זה קורה? איך אפשר לפתור את הבעיה? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים