תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
אתמול קבלתי את המחשב החדש של אח שלי, נגשתי לעבודה אך נתקלתי בבעייה קלה. בהפעלת המחשב בשלב ה POST חיפש השבב של PROMISE הקיים על הלוח אם, התקנים התומכים ב ATA133. למרות שההרד דיסק המחובר אכן תומך בזאת, הופיעה ההודעה כי לא הותקן דריבר משום שלא נמצאו רכיבים התומכים ב ATA 133. לוח האם הוא של גיגבייט, דגם: GA-7VRXP, ויש לו ציפ ON BOARD של PROMISE. ההרד דיסק הוא של MAXTOR בקיבולת של 40 GB מהירות סיבוב של 7200 וכמובן יכולת העברת מידע ב ATA133 (הדגם הוא D740X). כמו כן ההרד דיסק מוגדר כ MASTER , הוא יושב לבדו על כבל ATA133 אשר הגיע אם הלוח אם, מחובר ל IDE1. אשמח לדעותיכם.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של ג'יגה בייט, חיפשתי עדכוני ביוס, בחרתי את הדגם של הלוח שלי, בחרתי את העדכון האחרוןן בשבילו, מפעיל ו.. Chipset is not supported. יש לי F4 כרגע מה שהורדתי זה F6. מושג? מישהו? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
אז ככה .. אני אוהב לשחק NBA2001 ובזמן האחרון לא יצא לי בגלל העבודה אז הדיסק היה שוכב לו אל השולחן בלי קופסה על הצד של התמונה(דיסק מקורי) ועכשיו לפני איזה 20 דקות הכנסתי אותו כדי לשחק ואני לא הבנתי למה הוא לא נרקא אל ידי הסידירום .. חשבתי שהכונן עושה בעיות עז הכנסתי אותו לשני .. אותו דבר.. אז חשבתי שהוא מלוכלך.. רציתי לנקות אותו ואני רואה איזה נקודות שלא נמחקות בשום דבר גם לא בחומר לניקוי חלונות .. אף אחד לא נגע בו שבועים בזמן שהוא שכב בלי קופסה איך זה הגיוני???
-
לאחרונה נפוצו מלא פירסומות פלאש אני חושב שקופצות בזמן שהיה באתר ומסתירות לך את הכתוב ממש מרגיזות...אני לא מדבר על חלונות אלה על כאילו חלק מהדף. האם יש אפשרות או דרך כלשהי למנוע מזה לקורות? תוכנה? אפשרות אבטחה? או משהו כזה... כמובן אני לא רוצה ששאר הדף יפגע או יתעוות....רק הפרסומת המעצבנת. אתר לדוגמה: www.one.co.il מקווה לעזרה, בתודה מראש ביסלי82.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשהתקנתי את לוח האם במחשב שלי גרמתי בטעות לקצר אם המארז. כעת המערכת עובדת אך אני חושש שלוח האם אינו תקין לגמרי וכי ישנה בעייה של יציבות.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה קצת מוזרה..לפעמים באתרים מסוימים הדף של הדפדפן נעלם בלי שום הודעה מוקדמת , בדיוק כמו קריסה של תוכנה ב Windows רק בלי הודעת שגיאה וקפיאה לפני כן. בגירסאות הקודמות של IE הייתה אפשרות "תיקון" ב Uninstall האם היא קיימת כיום ? אני משתמש ב IE6 ע"ג Win XP Pro. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה שאני זוכר ההודעה היא בערך 64KB MANAGEMENT MEMORY BAD. זה מופיע דיי ישר עם הפעלת המחשב (לפעמים) עוד לפני שWINDOWS מתחיל לעלות בכלל (לפני שרואים בכלל את המסך עם התמונה של חלונות). למישהו יש מושג? זה מצביע על זיכרון דפוק?
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 2 MX 200 של חברת POWER COLOR כשאני מתקין את הדרייבר הוא מבקש להפעיל את המחשב מהתחלה וכשאני מפעיל אותו מחדש הוא כמעט נכנס לווינדוז ואז מפעיל את עצמו מחדש לבד ובפעם השניה הוא נכנס במצב בטוח כשאני במצס בטוח מוחק את הדרייבר הוא נכנס לווינדוז רגיל מה הבעיה ? יש לי ווינדוז 98 רגיל אם יש למישהו לינק לדרייבר שובד שייתן לי בקשה ניסיתי מכל מיני מקומות להוריד וזה לא הולך
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
i have formated my Hard Disk and installed WinXP Hebraw Enabled. in the installation i forgat to tell that i want Hebraw Enable. now i cant write in Hebraw But i can see hebraw. what to do? ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי היום את הוידאו לTV OUT והקלטתי סרט DIVX שהיה לי על המחשב לאחר מכן הפכתי את החיבורים והשתמשתי בVIDEO IN כדי לראות בעזרת הוידאו טלוויזיה במחשב (למרות שחלק זה לא נראה לי הבעייתי בסיפור) הבעיה היא שלאחר שהחזרתי את הוידאו לטלוויזיה אני לא יכול לראות קטסות עכשיו. לראות טלוויזיה דרך הוידאו אפשר אבל קסטות אי אפשר. אבל את הקסטה שהקלטתי אני יכול לראות אבל בשחור לבן עם עיוותים. גם הוידאו כותב שהוא עכשיו ב NSTC 3.... שאם אני לא טועה הוא אמור להיות PAL_B למישהו יש מושג איך לסדר את הבלאגן ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלפתי הארד דיסק...... זה לא וירוס כנראה..... המחשב עצמו בעל קירור לא אפקטיבי, מאוורר אחד מקדימה ש"מכניס" (בקושי...) אוויר....וזהו למארז.... למעבד מאוורר מקורי רגיל, כ.מסך המאוורר המקורי....לנורת'ברידג' אין היטסינק בכלל..... אתם חושבים שזה בגלל הטמפרטורות המחשב עושה ריסטרטים? (צריך לציין שהמחשב לא נמצא על שום אוברקלוק....מצב רגיל לגמרי....) (ואבא שלי עקשן ולא רוצה שאני יוסיף מאווררים בטענה ש "יש לי מכשירי פיתוח שפועלים 10 שנים בלי שום קירור חוץ ממאוורר אחד...ואין שום בעיה..." {עובד עם מכשירי פיתוח וצילום רפואיים...} אז הוא עקשן ואומר לי שזה בגלל שאני משאיר ת'מחשב דלוק כל הזמן (בערך 16-17 שעות ביממה....) אני צריך רק מישהו שיוכיח לו שהחום באמת הורס ת'רכיבים....מישהו יכול לה…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני יודע שהכותרת לא ממש מתארת את הנושא, אבל לא ידעתי מה לכתוב כשאני מפעיל את ה scandisc ב CDSpeed שמגיע עם נרו אני כמעט תמיד מקבל בין הריבועים הטובים - ירוקים כמה ריבועים צהובים (damaged). בצורב הדיסקים עובדים כרגיל בדר"כ אבל בכונן אחר (DVD AOPEN) לא תמיד. לדוגמה ,סרט שרץ עם הפרעות בתמונה. זה אופייני לכל הצורבים? יכול להיות שהדיסקים של GPT אשמים? כדאי לצרוב מחדש את הדיסק או שאם אני לא מקבל Unreadable אז זה בסדר? ואת מה הבדיקה הזאת בוחנת ??? הצורב שלי הוא LiteON x40 ואני צורב עם Nero ניסיתי גם Track At Once וגם Disc At Once (לא Disc At Once/96 אני לא יודע מה זה). תודה מראש לכל מי שיתייחס...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפורום, התקלקל לי הדיסק הקשיח: Seagate מודל ST340824A והחשש העיקרי שלי הוא להציל את החומר. טכנאי סיפר לי שישנה אפשרות שהתקלקל הבקר בלבד ולא המדיה המגנטית וזאת אפשרות שתאפשר לי להציל את החומר (לפני פנייה למעבדות שחזור מיוחדות שעלותן אסטרונומית). האם אפשרות זו אכן קיימת? אם כן כיצד אני מאתר בקר כזה (או דיסק כזה חדש שניתן לקחת ממנו את הבקר) על מנת לבדוק אופציה זו? תודה, בדרך לייאוש...
-
- 11 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
עוד חצי שעה מגיעה אליי המשלוח עם המפרט שלי!! (P4 ,TI 4200..) אבל הבעיה היא שעוד לא קניתי ספק טוב! יש לי כרגע 230V האם יש סיכוי שהמערכת שלי תעלה?? והאם זה יכול לפגוע איכשהו בחומרה??? (אני יהיה זהיר!) :
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעייה מטרידה מאוד במסך כול פעם שאני פותח את המחשב התצוגה על המסך קצת קטנה יותר מאשר מה שהיא אמורה להיות רחבה יותר וגם כשה- POWER STRIP עולה ומשנה את התצוגה לכמעט למה שהיא אמורה להיות זה לא עוזר ובמשחקים אחריי שאני משחק וחוזר ל- WINDOWS התצוגה שהוגדרה מקודם השתנתה למצב של תצוגת מסך קטנה יותר ממה שהיא אמורה להיות, אז מה יכול להיות הגורם לסיבה שזה קורה המסך או הכרטיס מסך ( מסך ACER 17 וכרטיס מסך LAEDTEK WINFAST 170 TH GF 4 MX 440 64 DDR ). ומה אני צריך לעשות לגביי הנושא, בבקשה תעזרו לי ובתודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה... הבעיה היא כזו.. התקנתי מחשב חדש (xp 1800 , radeon 8500 le , וכו'), המודם עבד כמו שצריך... ואז.... פתאום הוא התחיל לתת הודעה שהוא לא מזהה צליל חיוג... עדכנתי לו דרייבר - כלום. פרקתי והרכבתי מחדש - שום דבר... הקו תקין. מה עושים? ? ? ??? ??? ??? דרור :smoke:
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בזמן האחרון קורה לי הרבה שפתאום המסך מאבד פוקוס והכתב נהיה טיפה מטושטש ואני לא יודע מה יכול לגרום לבעיה צימצמתי את הבעיה לשני גורמים: 1. מסך מתחמם 2. כרטיס מסך באוברקלוק אולי תוכלו לעזור לי אם אתם יודעים מה עלול לגרום לבעיה
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי fly video 2 ואני לא יכול לראות טלוויזיה במחשב על כל המסך (אולי 70 % ממנו) וגם שאני רואה טלוויזה התמונה לא איכותית.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וינדוס 98 תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מספר בעיות יש לי: 1) ב-TSUNAMI VIRGO אין לי יציאה לחשמל למסך.... 2) התקנתי כבר את ההיטסינק על המעבד אבל לפתע גיליתי (אחרי שהרכבתי) שהתרמוסתת או איך שקוראים לזה זה שמודד חום, שכחתי להתקין אותו, איפה אני יכול לשים אותו???? 3) יש לי צורב DVD, דיסק קשיח וכמובן כונן דיסקטים והגיעו לי רק 2 כבלי IDE.... 4) הלוח אם קיבל כיפוף קטן בפינה השמאלית העליונה ואני מפחד שזה יזיק. 5) אבא שלי התקין את הברגים עם מברג ממגנט, זה לא יזיק???
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מספר שלאות ובעיות שהיתי רוצה לחלוק אתכם כדי שתעזרו לי לפתור איתם! 1) אני קונה לוח חדש ומעבד הפועל על 133 עכישו יש לי סתם שאלה שמעניינת אותי.. האם הלוח מזהה לבד את המהירות שבא הFSB צריך לעבוד או שהוא מתחיל מ-100 אני אצטרך לעלות אותו ל-133 ? ומה לגבי הראטיו? מה הראטיו הסטנדרטי ? (אני מתכוון לראטיו של הזכרונות\FSB) 2) היה לי במחשב הישן דיסק 40 GB של MAXTOR שהיה מחולק לשני כוננים ומפוצץ בדברים חשובים! אך במחשב של אחי המחשב מזהה אותו אך הWINDOWS \DOS אינו מסוגל לזהות אותו ולא מציג לי שום מידע עליו! מה אני עושה?? כיצד אני משחזר את כל מה שהיה עליו? -ושכחתי גם לציין שבמחשב הישן התקנתי משהו כמו EZ-BIOS שישב לי בבוט כל הזמן! אשמח מאוד אם תענו\תפתרו לי את הבעיות\שאלות. תודה רב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הווינדווס מראה לי הודעה INVILED FILE BOOT.INI BOOTING FROM C:\WINDOWS בבקשה מי שיודע תעזרו לי בבקשה!!! דחוף!! אני חייב להעיף את זה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שאני צורב איזה קובץ BIN\CUE מסויים הנירו האפס רושם לי Power Calibretion Error ודופק תדיסק@!!@#![ יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי כרטיס מסך+טלויזיה ati rage pro turbo agp 2x התקנתי דרייברים מתאימים מאתר החברה וגם את תוכנה multimedia center פועל יפה רק מה? אין קול!! יש למישהו מושג איך אני מטפל בזה או מתמצא בשימוש וקינפוג התוכנה הנ"ל? אגב כרטיס הקול שלי הוא creative sound blaster live value 4.1
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני "שולח" את התצוגה של המחשב למסך הטלויזיה - התמונה שמתקבלת אינה על כל המסך (נשארים כמה סנטימטרים בכל צד) אני זוכר שכשהיה לי כרטיס וודו 3 הייתה בו אפשרות לשנות את הפריסה. בדקתי כל מיני אפשרויות בהגדרות של המסך, אל לא מצאתי פיתרון. מישהו יודע איך ניתן לשלוט בפריסה של המסך?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-