עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by someone,

מותקנים אצלי דרייברים גרסת: כל פעם שאני מנסה להתקין גרסה חדשה זה כותב: Setup was unable to locate a detected device's PCI ID in NVAML.INF The Installation will be terminated. וזה קורה בכל גרסה יותר חדשה, לא אחת מסויימת... למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעייה?

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  2. Started by itaysk,

אני רוצה לקנות מחשב בקרוב ולהרכיב אותו לבד הבעייה שלי היא שאף פעם לא היה לי AMD תמיד היה לי INTEL ואני לא יודע איך AMD הוא נראה ואיך להרכיב אותו... אני לא אחד כזה שמסתבך ולמרות שזה לא נראה לי משהו מסובך, אני יכול להרוס משהו? אתם חושבים שכדאי לי? או שאני יתן להרכבה בחנות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. קניתי ביום שלישי כרטיס מסך inno3dtornado geforce 2mx-400 ומקוגם היה לי voodo3 ועכשיו יש לי בעיות. 1.אני לא יכול לראות קטעי ווידאו במשחקים 2.יש משחקים שאני בכלל לא רואה את הmain manu ואת המשחק עצמו. :bash:

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  4. Started by Urchin,

יש לי P 600 ו 128 ראם . המחשב עושה ריסטרט לבד מדי פעם, במשחקים, בהתקנות או סתם בגלישה באינטרנט . אני רואה מסך כחול לשנייה אחת (!) ואז המחשב עושה ריסטרט באופן די מפתיע איך אני יכול לפתור את הבעיה ? עשיתי Scandisk, איחויים, בדיקות וירוסים אבל שום דבר לא עזר... נ.ב שכחתי לציין, יש לי ווינדוס 2000 ואין למחשב בעיות התחממות . תודה מראש,

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by rberkner,

שלום לכולם מותקן אצלי במחשב צורב ו- DVD. שאני רוצה להעתיק דיסק שלם (בתוכנת "נרו" 5) כאשר דיסק המקור ב- DVD והדיסק הריק בצורב, התוכנה מודיעה לי שהצורב וה- DVD מחוברים על אותו ה BUS וזה עלול לגרום בעיות (הניסיון הוכיח שהתוכנה צודקת). כאשר שאלתי את מעבדת השרות במקום ממנו רכשתי את המחשב, האם ניתן לחבר את הצורב על אותו ה- BUS כמו הדיסק הקשיח נאמר לי שזה יאיט את הדיסק הקשיח למהירות הצורב ולא עושים דבר כזה. שאלתי היא, א. האם נכון הדבר? ב. כיצד פותרים את הבעיה? תודה על העזרה רוני

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  6. Started by N N C,

אני לא יודע מה קורה למחשב שלי בזמן האחרון אני מסוגל להשבע שהוא אחוז דיבוק או משהו זה מוזר קבצים נמחקים לי דרייברים מוסרים בפתאומיות, המחשב לא מזהה כרטיסים שמותקנים כבר יש לי בעיות בזכרונות פתאום המחשב נותן הודעת שגיאה בזמן שאני מעלה את himem.sys ואומר שגיאה ב- A20 או משהו כזה וזה עוד כלום הרבה פעמים המחשב נדלק אבל הביוס של הכרטיס מסך לא נטען, כלומר המחשב לא מזהה כרטיס מסך ואני לא מגיע אפילו למסך של ה POST איפה שהזכרונות וכל הכוננים מזוהים שלא לדבר על זה שפתאום הפלופי דיסק שלי גם לא מוזהה על ידיי המחשב ולפעמים גם הכוננים לא פועלים לי והמחשב לא מזהה אותם בקיצור בלאגן אחד שלם, וכל מה שיש לי לומר זה... הצילו !!! מפרט מחשב: לוח אם asus p3b-f bios revision 1005 מעבד פנטיום 3 45…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. :'( :'( :'( מאיפה אוכל לבנות אתר אינטרנט בלי כסף ובלגן

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  8. Started by Shark-Attack,

קניתי מחשב שעלה לי בסביבות 11 אלף שקלים. הרכיבים שיש לי AMD 2200+ XP Geforce 4 Ti 4600 RAM 512 MB DDR- 3200 לפי כל מה שקראתי והבנתי, המערכת הזאת מסוגלת להריץ כל דבר בצורה הטובה ביותר, אבל הבעיה שלי היא שכשאני מנסה להריץ משחקים ברזולוציה של 1600X1200 או לפעמים אפילו ב-1280X1024, משחקים מקרטעים לפעמים וה-Frames Per Second רחוקים מלהיות ברמה מספקת או ברמה המתאימה למחשב שקניתי. קניתי מכל טוב, והמערכת שלי עובדת בטמפרטורה של 31 מעלות, וזה חתיכת הישג בשביל מערכת שיש בה מעבד חזק של AMD. העניין הוא שכל הקירור הזה נעשה בעזרת שלושה מאווררים מיוחדים ועוד מאוורר גדול מאוד על המעבד, ללא שום קירור מיוחד על כרטיס המסך שלי. אני מעוניין לעשות Overclocking, כי שילמתי לא מעט על המחשב ואני מא…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by G-BOY10,

יש לי מסך MAG 796FD ויש במסך עצמו מעין שני קווי רוחב למסך וזה נראה לי נורמלי כי הם קטנים כאלה אבל יש לי קו אורך די גדול שדיי מפריע ונראה לי שזה לא תקין ולא ראיתי את זה אצל אף אחד מהמסכים של החברים שלי לעומת שני הקווים הקטנים שכן ראיתי אז הקו הגדול הזה זה משהו נורמלי?

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  10. Started by Moo,

מאז ומתמיד היתה לי את הבעיה הזו שכל סרט DIVX אני שומע מאוד מאוד חלש כבר התחלפו מחשבים ומערכות הפעלה ותמיד הבעיה קיימת מה נראה לכם הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shloosh,

יש לי כרטיס קול צרוב על לוח האם שלי,יש לי GIGABYTE 7VRXP וכרטיס קול של CREATIVE ct5808 FK כל פעם שאני שומע מוזיקה יש צפצופים ורעשים מעצבנים כאילו שמזיזים את החיבור של הרמקולים למחשב וזה עושה רעשים,עכשיו עשיתי בדיקה וזה קורה רק כשאני נוגע במחשב ומזיז משהו, מה זה יכול להיות, עכשיו גם לפעמים השירים קופצים קדימה, זה מפחיד! מה לעשות????? ATHLON XP 2000 ,256DDR 333MHZ דרייברים שקיבלתי מהדיסק של GIGABYTE (VUCD Ver.2.02) ועכשיו עידכנתי דרייברים חדשים מהאתר של creative וזה לא עוזר!

12. Started by KoDkOd,

בחיפוש מצאתי כמה תשובות אבל לא ממש עוזרות אני ישמח אם תעזור לי ,אני רוצה לדעת את הדגם המדוייק של הלוח שלי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by le cat,

יש לי כרטיס מסך: ASUS V8440/TD: GF4, 128M DDR, TV-out, DVI. אני נתקל בשלוש בעיות... אודה מאוד לעזרכתם! 1. כשאני מציג סרט שמנוגן מהמחשב, הפריימים טיפה איטיים. כאילו יש מרווחים קטנטנים בין פריים לפריים. הזרימה אינה חלקה לחלוטין. 2. משום מה התצוגה בטלוויזה אינה ישרה לחלוטין (הפינות העליונות קצת עקומות). 3.כמו כן התצוגה אינה פרוסה ע"ג מסך הטלוויזיה כולו, ישנם שוליים שחורים. אשמח אם תוכלו לעזור לי! תודה!

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  14. מדובר בלוח חדש GA-7VRXP שהותקן לאחרונה. עד להיום בבוקר הכל עבד כשורה כולל יציאת הרשת שעל הלוח - גלישה חלקה ללא בעיות לאחר אתחול מחודש ה Local Area Connection לא הצליח להתחבר שוב (מופיע X אדום) לשם זיהוי מקור התקלה נבדקו הדברים הבאים: 1. מודם (אלקטל) + כבל תקשורת. נמצאו תקינים בעבודה עם מחשב אחר (זה שאני גולש בו עכשיו). 2.הסרה והתקנה מחודשת של כל הדרייברים הנוגעים בדבר כולל בדיקת התנגשויות. W2k מזהה את הכרטיס רשת - מצב Enabeld (אך לא מצליח להתחבר). 3. תצורת הביוס + חזרה לכל הברירות מחדל - לא נמצא שינוי במצב. מידע נוסף: לא מופיע אור ירוק בשקע כאשר מחברים כבל תקשורת האם לפי דעתכם מדובר בבעיה בלוח עצמו או בW2k תצורת המחשב מעבד: ATHLON_XP_1800PLUS לוח:GA-7VRXP VR.2 גירסת ב…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by dorman,

יש לי מחשב עם לוח אם של GIGABYTE מסוג GA-8IRXP + P4 2G +256M DDR כונן מהיר של MAXTOR 80G. הבעייה: כשמנסים לכבות את המחשב הוא מתחיל בתהליך כיבוי תקין ואפילו מנסה לכבות את ספק-הכח אבל אז הוא מייד מתעורר ועולה. מערכת ההפעלה היא מסוג windows xp home edition. אין שום הודעת שגיאה בעת הכיבוי. ליתר ביטחון גם ניטרלתי את האפשרות של RESTART בעת שגיאה. האם למישהו יש איזה רעיון? אגב בחברה לא מצאו את הסיבה גם לאחר החלפת הלוח.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by BabaGaNushka,

יש לי כרטיס FIREWIRE ג'נרי מפלונטר, הוא עובד טוב אבל לעיתים כאשר אני מוציא את המצלמה ומחבר אחרכך עוד הפעם הוא מפסיק ומופיע סימן קריאה בDEVICE MANEGER עם אני מחליף את הSLOT שלו בלוח האם הבעיה נפתרת אבל חוזרת אחר כך. MAD1.2 ABIT KT7A WIN2K

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by tomer_et,

אני עובד עם WIN XP PRO ולאחרונה המחשב כל הזמן "נופל" בהודעת השגיאה שאני מקבל יש המלצה - Disable system caching in the BIOS דבר ראשון, מה זה אומר??? איך עושים אז זה? ו... האם זה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  18. Started by iatia,

[tt]אתר אינטרנט[/tt] אני רוצה לבנות אתר אינטרט בלי בחינם איך וכל לעשות זאת, מאיזה אתר וכ'ו

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  19. Started by udicol,

כשאני לוחץ על כפתור Power במחשב שלי, המחשב נכבה אחרי 2-3 שניות. קצת קטלני ומהיר מדי. יש למישהוא מושג מה הפונקציה הזו מפעילה? למשל אני זוכר פקודה שמבצעת כיבוי של מחשב מסודר עם עוד מספר Switch? וכמו כן אני מחפש את האפשרות של הדלקת מחשב מהמקלדת. הלוח שלי הוא של Gigabyte 7vrxp .

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום!!! יש לי לוח אם ועליו 3 חריצים להכנסת זכרונות 2 מתוך שלוש הזכרונות תפוסים עם זכרונות של כל אחד 64MB sdram סך הכל יש לי 128sdram.... השאלה היא: אני יכול לשים בחריץ האחרון שנותר לי זכרון שלם של 128sdram וזה יהיה בסדר אם בשני החריצים האחרים יש לי 64sdram ??? תודה על הערזה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי מדפסת 840c שקניתי אותה לפני בערך שנה וחצי,ולאחר שאני מכבה אותה למשך תקופת זמן מסוימת (שבוע ימים ויותר) ולאחר מכן מנסה להדפיס בה אז יוצאים לי או דפים בלי כלום או כמה שורות בכתב מוזר מאוד. ולאחר שאני מנסה כמה דברים( הדלקה מחדש, ניתוק הכבל של המדפסת וכיביו המדפסת והדלקתה). במשך חצי שעה ושעה (במקרים קיצוניים) אז היא נזכרת להדפיס כמו שצריך. כמו כן אני מודע לכך שהבעיה הזאת נפוצה מאוד יש אותה לכל מי שאני מכיר שיש לו מדפסת hp. תודה מראש. עריכה:תודה על הרעיון באותו זמן שכתבתי את הכותרת הייתי לחוץ בזמן.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by ScreameR,

הדברים החשובים הם : Pentium 4 2.26 512 cach DFI - NS70 - EL Msi G4 MX440 WINXP 2600 יש לי בעיות גרפיקה עצבניות!!! יש באגים בווינדוס דופק לי ריסטים מעצמו ורושם לי errors על הכרטיס מסך. יכול להיות שיש אי תאימות בין הכרטיס ללוח? לפני שאני שולח לדובים בחזרה...

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  23. היי עד לאחרונה הצורבPhilips PCRW804 שלי עבד מצויין וצרב כ 300-400 דיסקים. עד שלפני כמה ימים הוא החליט פתאום שהוא לא צורב אלא "Read only Drive" והוא לא מקבל יותר דיסקים ריקים ולא נותן לצרוב ... ניסיתי הכל - באמת שהכל ... מההתקנה שלו מחדש בWINDOWS (2000) דרך עידכון הביוס הפרימוור של הצורב והסרת כל תוכנה שיכולה להשפיע עליו ... ניסיתי גם לחבר מחדש לחיבור האי די אי ולהחליף בינו לבין הCD וכלום !!! לקרוא דיסקים הוא יכול ולצרוב לא !!! מה יכולה להיות הבעיה ? .... אודה לכל עצה .... אגב, ניסיתי כמה מדיות ריקות וזה לא זיהה - ומדיות של CDRW זה קורא אבל לא שאני מנסה לכתוב עליהם הצורב מנסה לצרוב ונתקע ...

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  24. Started by asili,

קיבלתי את המדפסת הדי ישנה הזו מחבר לצורך הדפסת עבודה גיליתי שלמדפסת הזאת אין דרייברים ל WIN XP פה אני צריך את עזרתכם משהו הצליח להפעיל את המדפסת המדוברת CANON BJC-5100 תחת WINXP?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by naveh3,

היי חבר'ה, אני משחק sof2 עם adsl, ניסיתי ליצור שרת אבל משום מה הוא לא מצליח הוא רק יוצר לי אותו ברשת מקומית??? לפני זה היה לי מודם 56k והצלחתי ליצור שרת (כך שאני יודע איך ליצור שרת במשחק), עוד משהו מוזר זה אחרי שהכנסתי את השם שלו הוא רושם לי (בתוך המשחק) "UDP" ואחריו את השם של השרת שהכנסתי מה לעשששששותת??????

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים