עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ohad,

??? איך פותחים את הקבצים האלה אני מיואש בבקשה תעזרו לי.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, המצב הוא כזה. התקנתי כרטיס מסך שני (PCI) במחשב שלי לצד ה geforce 2 GTS שמחובר ל AGP מן הסתם. הפעלתי מחדש את המחשב וXP מזהה את הכרטיס אבל לא מפעיל אותו, זאת אומרת אני רואה אותו במאפייני חומרה אבל ב device status כתוב This device cannot start. Code 10. כמובן שהכרטיס לא מציג שום דבר. הכרטיס עובד 100% כי כאשר שמתי בביוס שהמחשב יעלה מכרטיס PCI אפשר היה לראות את הביוס עולה והכול עד המסך של XP שבו פשוט ראיתי מסך שחור בלי כלום. ניסיתי להחליף סלוטים, לא עוזר. אם מישהו יכול לעזור אני הודה לו מאוד שכחתי: הכרטיס הוא ATI RAGE PCI

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by spatz,

יש לי 2 הארד-דיסקים, סידירום וצורב והם מחוברים ככה: Primary Master: WD 80GB Primary Slave: WD 20GB Secondary Master: CD-R Secondary Slave: CD-ROM מקודם הצורב היה סלייב והסידי מאסטר ועבד בסדר, אבל אחרי שהפכתי הסידי מסרב לעבוד ב-DMA. יש לי ווינדוס אקספי וב-Secondary IDE Channel בחרתי DMA if available ועדיין הוא עובד ב-PIO. מה עושים?? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by catcher,

לוח asus tusl2-c מעבד celeron 1200 די וי די asus e-612 מערכת ווינדוס 98 אחרי התקנה חדשה עם הדרייברים הכי מעודכנים והביוס הכי מעודכן, אני מסמן את ה dma של הדי וי די אבל אחרי הפעלה מחדש הוא לא מסומן. התקנתי את Intel Applicatin Accelerator וה ide controllers הפכו ל ultra ata controllers ב device manager אבל ה secondary controller מסומן בסימן קריאה והאייקון של הדי וי די נעלם. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  5. אוקיי יש לי בעיה דיי מוזרה אני מנסה להתקין דרייבר של הכרטיס קול שלי שבגללו החלפתי מערכת הפעלה שלמה מ-98 לאקס פי ועכשיו אני מקבל את ההודעה הבאה windows was unable to save the data for the file \windows\system32\drivers\setd7.tmp the data has been lost. מערכת ההפעלה היא כאמור windows xp pro

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Stealth,

היי ברשותי מצלמת וידאו panasonic עם חיבור firewire אשר אותו אני מחבר לכרטיס firewire pci כרגע אני עובד עם הulead videostudio 6 כאשר אני לוכד בvcd הכל טוב .. הבעייה היא האיכות אך כאשר אני מנסה כמעט בכל format אחר אני נתקל בבעיה שבכל תזוזה על המסך רואים קוים בתזוזות המהירות האיכות בsvcd נראת הההההההרבה יותר טובה .. אך הבעיה היחידה הקוים המכוערים המצורפים לסרט למשהו יש מושג איך פותרים את הבעיה הזאת? בעזרת תוכנה אחרת טובה יותר אולי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  7. Started by Red Scorpion,

בזמן האחרון לכל משחק לוקח יותר זמן להיטען. לדוגמה, היום שיחקתי בOFP:Resistance ולמחשב לקח הרבה מאוד זמן עד שהוא העלה את המשחק. אם זה יהיה נחוץ בפעם הבאה אני אמדוד זמן. לפני זה המחשב העלה את המשחק מהר מאוד, אבל בשבוע האחרון כל המשחקים עולים לי לאט. מפרט: CPU - Pentium 3 450 Mhz memory - 128 mb video card - Geforce 2 mx 400/400 64 mb

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  8. 1.בזמן האחרון כל פעם שהמחשב נשאר דולק זמן מסויים המלדת מפסיקה לעבוד אם אני עושה אתחול זה מסתדר. אין שום בעייה בחיבור שלה... 2.המחשב לא מזהה לפעמים את אחד ההארדיסקים שלי. לפעמים אני עושה אתחול והוא כן. גם כאן אני לא רואה בעייה בחיבור... למישהו יש פתרון?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. מישהו אולי יודע מה הבעיה הזאת אומרת??? כשאני מדליק תמחשב לפני בדיקת הזיכרון הפנימי יש לי כזאת הודעה: System abnormal hardwere, press any key וזה בה אם הרבה צילצולים מהרמקול של המחשב.. זה התחיל אחריי שפירקתי תמחשב...וחיברתי הכל חזרה נכון מישהו אולי יודע מה זה ואיך מתקנים??? תודה רבה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  10. Started by bili_bob,

יש לי בעיה בכרטיס המסך הידש שלי. קניתי כרטיס מסך g-force 2 tornedo mx 400 ולפני זה היה לי voodoo ועכשיו אחרי שהתקנתי את הכטיס מסך אני לא רואה סרטוני הנפשה ווידאו ובחלק מהמשחקים המסך שלי נכבה ולא רואים כלום והמחשב לא מגיב וגם יש משחקים שאני לא רואה את ה main manu ואת המשחק אבל אני שומע קולות רקע.מה לעשות................

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by iyehuda,

האם יש אתר שבודק ביצועי הכוננים אני שואל את השאלה כי נתקלתי בבעיה יש לי DVD מסוג ASUS X16/X48 יש לי כ 200 סרטי DVIX/S-VCD את כולם אני ללא בעיה פרט לסרט ( Blade 2 ) שאותו אני רואה בקפיצות החלפתי את ה DVD ב CD X24 של TEAC והכל הסתדר האם יש לי בעיה ב DVD או שזה בגלל שזה DVD או ש ASUS פשוט גרועים מה שכן החלפתי גם ל CD X52 ASUS וגם בו ראיתי ללא הקפיצות ברגע שהחזרתי את ה DVD חזרו הקפיצות אך רק בסרט הנ"ל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by catcher,

אהלן התקנתי לוח אם חדש ASUS TUSL2-C ומעבד סלרון 1200. פירמטתי את הדיסק, התקנתי ווינדוס 98, התקנתי את הדרייברים של הלוח אם מהדיסק (INF update utility for 815 chipset) והבעיה היא שאני מסמן את ה dma במאפיינים של כונן הדיוידי (ASUS E-612) ואחרי אתחול הוא לא מסומן. בלוח הקודם שהיה לי (ASUS P3B-F) לא היתה לי בעיה עם אותו כונן דיוידי. פניתי לתמיכה של אסוס והם אמרו לי לחזור על התהליך (התקנת ווינדוס+דרייברים) ובנוסף להתקין את Intel Applicatin Accelerator. זה גרם ל IDE controllers שב- task manager להפוך ל ultra ATA IDE controllers אבל ה secondary, שעליו יושב הדיוידי סומן בסימן קריאה ו האייקון של הדיוידי נעלם מה task manager וכמובן מ my computer. הביוס של הלוח האם הוא המעודכן ביות…

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  13. אני מחפש תוכנה שדומה בייעוד שלה ל-magic partition, כלומר מיועדת להגדרת מחיצות על הדיסק הקשיח, אך שתכיל גם יותר כלי עזר שמסוגלים לבצע סריקה יסודית של הדיסק ולתקן בעיות שמפריעות לדיסק לעבוד באופן תקין (כמובן עד רמה מסויימת). ברור לי שישנם מצבים שדיסק קשיח מגיע למצב כזה שלא ניתן כבר כלל להשתמש בו, אך מצד שני אני משוכנע שישנם מצבים רבים שעדיין ניתן (ע"י תוכנה מתאימה) לבצע סריקה יסודית בדיסק ולתקן אזורים שנפגעו או לבודד אותם כך שלא יפריעו לעבודה תקינה עם הדיסק , ובסופו של דבר ניתן יהיה ליצור עליו מחיצות, לפרמט אותן ואף לעלות עליו מערכת הפעלה או נתונים אחרים. לסיכום אני מעוניין למצוא תוכנה (שתהיה נוחה לשימוש כמה שניתן), ורצוי שתתאים לעבודה תחת windows, כלומר שתהיה בעלת ממשק "…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. כמו שכבר אמרתי בהודעה קודמת לא מזמן הדרייבר של הכרטיס קול נעלם לי מהמחשב ונאלצתי להוציא את הכרטיס מהסלוט שלו ולהחזירו על מנת שוינ-שמוק יזהה אותו מחדש ואני אוכל להתקין את הדרייברים שלו שוב ובכן אומנם וינ-שמוק זיהה שיש כרטיס קול הדרייברים שהתקנתי בשבילו פתאום לא פועלים לי וניסיתי את כל הדרייברים האחרים באתר של יצרנית הכרטיס קול (CMEDIA) ועברתי על כל הדרייברים ואף אחד לא הצליח להפעיל את הכרטיס קול הבקשה שלי היא שמישהו עם כרטיס קול מאותו סוג יוכל לשלוח לי לינק לדרייבר המתאים (win98) או לחלופין מישהו עם רעיון לפתירת הבעיה תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  15. Started by itaic,

shalom lekulam. ani kotev zot be ivrit anglit ki yesh li behaya im ha ivrit kan ba reshet ksheani menase lichtov masheu beivrit kmo kan lemashal, o beshurat hipush be atarim o be chat ani mekabel rak jibrish nisiti leachlif lekidudim acherim she yesh li aval ze lo azar. aval ani yachol lichtov be ivrit karagil lemashal be shurat a ktovet ba dafdefan o ba word habeahia hi rak efo she amrti. ani esmach ladat ma ha behaia ve ech ani uchal liftor ota toda

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by udi,

הורדתי קובץ קריאה אבל הוא רשום תחת PDF זה פעם ראשונה שאני נתקל בסיומת כזאת האם משהוא יודע איך אפשר לפתוח קובץ כזה?

17. איזה שרתים נותנים תמיכה ב ASP ובחינם (לבניית אתר)

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  18. Started by KoM,

כן, ניסיתי להתקין במחשב של אחותי וינדוס XP או וינדוס 2000. הוינדוס XP קרס מידית במהלך ההתקנה עם מסכים כחולים שונים, והוינדוס 2000 אשר הסכים להיות מותקן הפסיק את התהליך בסביבות התקנת הרשת, כלומר לא קפא לחלוטין, אבל לא זז במשך כעשרים דקות... החלפתי הארדיסקים, סידירומים, ואפילו זכרון הוצאתי והחלפתי... מה זה יכול להיות ? דיסק ההתקנה ?

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by Bug2000,

אחרי שהתקנתי את XP המחשב ביקש לעשות RESTART, אחרי שאני עושה RESTART המחשב כותב לי : BOOT FAILR:SYSTEM HALTED משהו בסגנון הזה (אני לא ממש זוכר), מישהו יכול להגיד לי מה קרה? הרד דיסק WD 40 GB 7200 RPM קיבלתי אותו שילשום .....

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by MAOR,

קניתי הארד דיסק Seagate Baracuda 40GB 7200RPM התקנתי ווינדוס ... ופיצלתי את הכונן ... אבל מה שיצא זה C - HARD DISK D - CD E - HARD DICK ואני רוצה שזה יהיה C - HARD DISK D - HARD DISK E - CD ROM איך אני עושה את זה ? ד"א - פיצלתי אם התוכנה Partition Magic

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by CosmicGate,

התקנתי ווינ אקס פי על D והיה לי ווינ 98 רגיל על D. עכשיו שאני עושה הפעלה מחדש יש לי שתי בחירות Win XP Win 98 קיצר פרמטתי את D איפה שהיה האקס פי ועדיין נשארו לי שתי האפשרויות במקום שהמחשב יעלה אוט' ת'ווינ 98 איך מורידים/מוחקים האפשרויות? ושהווינ הרגיל יעלה אוט'??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ohad,

יש לי בעייה מטרידה מאוד במסך כול פעם שאני פותח את המחשב התצוגה על המסך קצת קטנה יותר מאשר מה שהיא אמורה להיות רחבה יותר וגם כשה- POWER STRIP עולה ומשנה את התצוגה לכמעט למה שהיא אמורה להיות זה לא עוזר ובמשחקים אחריי שאני משחק וחוזר ל- WINDOWS התצוגה שהוגדרה מקודם השתנתה למצב של תצוגת מסך קטנה יותר ממה שהיא אמורה להיות, אז מה יכול להיות הגורם לסיבה שזה קורה המסך או הכרטיס מסך ( מסך ACER 17 וכרטיס מסך LAEDTEK WINFAST 170 TH GF 4 MX 440 64 DDR ). ומה אני צריך לעשות לגביי הנושא, בבקשה תעזרו לי ובתודה מראש .

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  23. Started by PeaS,

אני כתבת עכשיו מהמחשב של אחותי, כי הWindows אצלי שלי לא ממש עולה... אני יודע למה, אני רק לא בטוח איך לתקן את זה. הסיבה שהוא לא עולה לי היא שShell32.dll אמור להיות בתיקייה C:/Windows/System32, אבל בטעות הוא נמצא עכשיו בC:/Backup. אם אני לא טועה, מה שאני צריך לעשות זה ליצור הדיסקט הפעלה של Windows 98 (ולשנות את הFirst Boot Device לFloppy כמובן), ובשורת פקודה לכתוב את הפקודה שאמורה להעביר את הקובץ מ C:/Backup לC:/Windows/System32. מה שאני לא יודע זה מה הפקודה המדוייקת, ואם מישהו יוכל לכתוב אותה זה יעזור לי מאד... תודה מראש..

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by question please,

שלום לפורום נחמד לראות שיש מקום לפנות אליו כשיש מלאנ תקלות בגולם אבל האמת שהפעם אני זקוקה לשאלה פשוטה למדי לאו דוקא תקלה יש לי חברה בחו"ל, ארה"ב שיכולה לראות במחשב שלה עברית אבל לא לכתוב לדוגמא באי סי קיו היא רואה את העברית הפוך אבל באתר תפוז היא רואה ישר שאלתי היא מה צריך לעשות על מנת שהיא תוכל לכתוב בעברית? זה ממש חשוב לי אודה לכם אם תוכלו לענות לי תודה מראש שאלונת מאיה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי xps 510 , אתמול הכל היה כרגיל , היום בבוקר זה קרה .. כיצד ניתן לדעת מהי הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים