עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. חבר'ה אני לא מצליח למצוא שידרוג לביוס אבקש ממכם אם תוכל למצוא עבורי שידרוג לביוס שלי מאחר וקניתי כונן קשיח 40 ג'יגה והביוס שלי פשוט מסרב לזהות אותו אמרו לי כי שדרוג הביוס יסדר לי את הבעיה המחשב שלי הוא: פנטיום 3 450MHz 320 זיכרון כמו כן אני מצרף לכם פרטים נוספים לוח : M6TBA Processor: GenuineIntel Femaly 6 Model 7 449MHz Stepping 3 Math Support:Present BIOS: Award Modular BIOS v4.51PG 02/23/99 Bus Type:PCI,ISA,USB Port: 1 Parallel 3 Serial Bios ID: 2A69KBOCC Bios Date: 23/02/99 Bios Type:Award Modular BIOS v4.51PG Chipset: Intel440BX/ZX Rev 3 המון תודות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by udi,

יש לי כמה סרטים שאני לא מצליח לשמוע את הקול בהם אבל אני מצליח לראות תמונה לאחר כמה בירורים הבנתי שאני צריך להתקין פילטר של AC3 ל WINDOWS MADIA PLAYER אחד : מאיפה אני יכול להשיג פילטר כזה {וזה חוקי } שתיים : איך אני מתקין אותו.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by menis,

יש לי עכבר אופטי ועכבר גלגלת לשניהם יש אותה בעיה כל כמה שניות הם לא מגיבים. מה עושים?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by MAOR,

ניסיתי לפרמט הארד דיסק חדש דרך FDISK זה יצר את המחיצות אבל מתי שבאתי לפרמט הוא רשם לי Invaild Media או משהו כזה אחרי זה מחקתי מחקתי את המחיצות ... יש לי הארד דיסק 4 ג'יגה ... אותו ג'ימפרתי שיהיה מאסטר ואת ה - 40 ג'יגה (החדש) שיהיה Slave .... ב 4 ג'יגה יש ווינדוס דרייברים תוכנות הכל (מה שנכנס ) .. חיברתי אליו את ההארד דיסק השני ... ניכנסתי ל - Partition Magic בשביל לפרמט את החדש ... ו - Partition Magic לא זיהתה אותו ... אני ממש חייב את ההארד דיסק הזה ! תעזרו לפרמט אותו וליצור מחיצות ... תודה

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  5. אז ככה מדובר במחשב שעבר איזה שהיא מכה חשמלית רצינית ששרפה את הספק ואת לוח האם, הרכבתי ספק חדש ולוח אם מהאריזה (PC Chips M758LMR, לא להיבהל זה לא בשבילי...) וגם זכרון חדש, אך יש משהו מוזר הלוח לא נדלק, כלומר כאשר אני לוחץ על ה POWER הספק לא נדלק ואין כלום, בדקתי את הספק במחשב אחר והוא עובד FIX, כנ"ל ה Power Switch עובד תקין, השאלה האם יש מצב שבו המעבד נדפק (CELERON 600, שוב זה לא מחשב שלי...) ולא נותן ללוח להידלק, שכן הספק אמור להידלק גם כאשר אין בכלל מעבד ו/או זיכרון מורכבים, הוא פשוט לא מגיב, אנה עיזרו... ועוד שאלה - המעבד של איסטרוניקס, במידה והוא נשרף הם יחליפו לי אותו? (הרי כבר אין יותר מעבד כזה בעולם).

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Eylon,

התופעה הזאת התרחשה בעבר ואני חושב שמדובר בזכרונות... היתכן? אציין שיש ברשותי amd t-bird 1.4 ghrz , asus a7m , micron 512 ddr ואני על win 2k. אין לי בעיות התחממות של המעבד... המעבד עובד על טמפ' של 45 -50 מעלות והלוח אם על 25 - 30 מעלות. התופעה קרתה לי היום לדגומא סתם ככה סתם שגלשתי באינטרנט. אותה תופעה קרתה לי גם ב winxp ... תודה לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by TZuKi,

הכנסתי להנאתי לסידירום שלי (סטנדרטי, לא יודע איזה..... X44....עוזר?) את המשחק (את זה מותר לפרסם?) שדרש שאני אתקין DIRECTX 8. עכשיו או אח"כ? הוא שאל אותי. עכשיו. התקין, הפעלה מחדש, לא קולט את הדיסק. שמתי אחד אחר, כנ"ל. בדקתי חוטים הפעלתי שוב מחדש הכל לא עובד. מה עושים.?

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by NerdX,

שלום! לאחרונה חבר שלי קנה את הלוח הנ"ל בתוספת מעבד Athlon XP 2000+ והיטסינק של Zalman 6000Cu, כמו כן עם ספק Tsunami 350W. היום הוא הרכיב אותו וכשהוא מנסה להפעיל קורים הדברים הבאים: א. אין תצוגה ב. הצג בלוח אינו פועל ג. הנורה של הזיכרון פועלת ד. הכוננים מגיבים (CD-ROM נפתח ונסגר) אנא עזרו בהקדם האפשרי. -בברכה, NerdX

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. יש לי : amd aTHLON xp 2000 DDR 256 333 MHZ GEFORCE 4 TI 4200 64MB -SUMA GIGABYTE-7VRXP REV 2.0 וכל הדרייברים אצלי מעודכנים וכל המשחקים פעלו לי בטיל ופתאום חלקם פועלים באיזה 14% יותר לאט, חוץ מזה קיבלתי תוצאה ב- pcmark של 4980 נקודות למעבד!!!! ולחבר שלי יש אותו מעבד והוא קיבל 7500! וגם אצלי יש VOLCANO 6 וב-SANDRA היא אומרת לי שהוא פועל ב- 5200RPM בעוד שלחבר שלי שיש לו את המאוורר שמקבלים יחד עם מעבדי AMD שפועל אצלו ב- 5800 rpm! המשחק מאפיה עובד אצלי לאט!, והוא אומר שאצלו גם אבל לפי המוזיקה ששמעתי אצלו ולפי מה שהוא אמר לי, זה פועל אצלו יותר מהר! ועוד לו יש Geforce 4 ti 4200 של innovision ו-ddr 256 266mhz ! ואני קיבלתי עם שלי 10322 נקודות והוא קיבל 7890 נקודות!!! וגם ב- 3dm…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by ilana,

שלום לכם. אני צריכה דחוף לשלוח קובץ מכונן 1.44 באינטרנט והמחשב לא מזהה שכבר קיים כונן כזה.דחוף מאוד HELP

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  11. Started by Eylon,

מה יכול להיום הגורם למסך שחור פתאומי לאחר בוא נגיד חצי יום של עבודה? יש לציין שאני לא יודע מה קרה ממש כי ישנתי באותו זמן... יש לי amd t-bird 1.4 ghrz , 512 ddr , asus a7m , מערכת הפעלה win 2k sp3. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  12. Started by nicirnTAL,

אני לא מצליח להכנס לביוס כדי לשנות את סדר ההעלה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Delux,

אני גולש באינטרנט פתאום העכבר הפסיק לעבוד חשבתי אתם יודעים מה סתם נתקע אני עושה RESTART ולא עוזר עכשיו נתקעתי עם עכבר מלפני 3 שנים שעושה חריקות והייתי צריך לנקות אותו בקיצור השאלה שלי למה העכבר התקלקל?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Ben-Dor,

אני צריך טובה אני מחפש דרברים נורמלים של הסורק Mustak 600 CP לחלונות XP דרך אגב יש אחד באתר של מוסטק שיש איתו בעייה מישום מה אצלי אני מחפש אחד אחר

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. 1.בזמן האחרון כל פעם שהמחשב נשאר דולק זמן מסויים המלדת מפסיקה לעבוד אם אני עושה אתחול זה מסתדר. אין שום בעייה בחיבור שלה... 2.המחשב לא מזהה לפעמים את אחד ההארדיסקים שלי. לפעמים אני עושה אתחול והוא כן. גם כאן אני לא רואה בעייה בחיבור... למישהו יש פתרון?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. ניסיתי לברר מה המפרט שלו אבל הוא בעצמו לא יודע מה שכן אני יודע שיש לו סלרון 400 96 מ"ב של זיכרון שאין לי מושג מה הסוג הכי פשוט זה לעשות התקנה מחדש של הווינדוס או שיש פתרון לבעיה?? מקווה שהכל יפתר... (הוא בוכה לי בפלאפון!!) אייל....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by NoName,

יש בבעלותי שני כוננים אחד דיסקים רגילים והאחד צורב שקניתי אותו לא מזמן עכשיו, ניסיתי להתקין את הצורב, והחשמל לא עבד...... הגעתי למצב כזה שהייתי צריך לנתק את כונן הדיסקים בשביל שהחשמל יעבוד וגם אז הצורב לא עבד עכשיו, החלפתי כבל IDE לאחד חדש ועכשיו החשמל של שניהם עובד אבל הם לא מותקנים במערכת!! אני לא מצליח להתקין אותם וגם בדקתי בביוס והם לא מותקנים עכשיו אני תקוע בלי שום כונן..... עיזרו לי בבקשה!! זה די דחוף, אני חייב להתקין אותם במהרה! תודה מראש

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  18. Started by rambonzo,

כשאני מגדיר By Hw הוא אוטומטית עובד ב-100 Mhz ניסיתי ידנית להעלות עד ל117 והמערכת נכנסה לתקלות. התוצאה עכשיו אני עובד במהירת CPU של 1150 . מה עושים? האם יש להעלות את המתח בעבודה ב-133 (אני עוד רחוק מזה). שאלה נוספת בזכרון DDR צריך לעבוד ב-1T command או ב-2T command

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by benor,

תסתכלו בתמונה ההרדיסק והדיוידי עובדים במצב DMA ורק הצורב לא אתם יכולים להסביר לי מדוע? והאם יש דרך להפעיל אותו? ודרך אגב מותקן אצלי Intel Appilcation Accelerator ככה שאני לא חושב שמזה נובעת הבעייה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by juve12,

יש לחבר שלי פנטיום 4 1.3 עם 128 MB RDRAM המחשב עושה 2 ציפצופים באיתחול וממשיך להעלות הוא עולה רגיל אבל באמצע עבודה הוא פתאום נכבה. שאלותי הן : האם יש תקלה בזיכרון ? או שזה תקלה בכרטיס מסך נראה לי שזה יותר תקלה בזיכרון אולי רק החלק של נRIMM הראשון עובד ולגבי אחריות על זיכרון כמה זמן אחריות האם לכול החיים? האם יש תוכנה לבדיקת הזיכרון במחשב? תודה על העזרה

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Delux,

אני חושב שהיא קשורה ללוח אני חושב הנה אולי אתם יודעים:

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. זה התחיל היום כשניסיתי להפעיל את מקס פיין. אחרי תעינה קצרה המחשב קפא, ולא היתה אפשרות לעשות כלום חוץ מרסטרט. אחר כך בדקתי עוד משחק וגיליתי שזה ממשיך גם במשחק הזה. ניסיתי לראות סרט והמחשב קפא לפני שהסרט התחיל. עשיתי בדיקת ווירוסים, וזה לא גילה כלום. מה לעשות? פנטיום 3. 660 מה"צ. Riva TNT 2.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. קניתי הארד דיסק חדש (WD) בכל אופן, אין לי מקום לחבר אותו אז קניתי גם בקר IDE רשום עליו (PCI ATA 133 RAID IDE CONTROLLER) זיגזג אמרו לי שזה בקר IDE (זה מה שאמרתי להם שאני רוצה) בכל אופן חיברתי את זה והתוכנה של הבקר מזהה את ההארד דיסק אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by DF30,

כמו שכבר כתבתי, המודם, שעבד תחת XP נותן הודעת NO DIAL TONE ... התקנתי, והסרתי דרייברים את הכרטיס ואת כל מה שקשור... לא עזר. ואז! ! ! להפתעתי, גיליתי שכאני מרים את השפורפרת של הטלפון (הרגיל), ואז מנסה להתחבר, המודם מזהה קו ומחייג ומתחבר.... אם אני סוגר את הטלפון הרגיל, המודם מתנתק!!! מוזר מה עושים ? ? ? דרור :hat:

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Boomer,

יש לי בעיה שמופיע בעיקר בשני המשחקים BF1942 וב-Mafia. הבעיה היא שכשאני משחק אז הרבה פעמים יש תקיעות קצרות (פחות משנייה בדר"כ) שרואים שההארדיסק טוען. ב-BF1942 זה קורה לי בדר"כ ב-5 דקות הראשונות שאני משחק ובסרברים עם 32 אנשים. זה יוצר בעיה חמורה כשנמצאים במטוס - הרבה התרסקויות. ב-Mafia זה קרה לי היום כל הזמן ב-Free Ride כשאני משחק על הכל הכי גבוה כולל AA 4X אבל זה קורה גם בלי ה-AA. זה קורה בעוד משחקים - בעיקר בדקה הראשונה אבל אני לא זוכר בדיוק מתי ואיזה משחקים כרגע... אז מה זה יכול להיות? בעיה של ההארדיסק?? או שזה בכלל קורה לכולם...? תסתכלו במפרט שלי... תודה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים