עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zam,

שלום לכולם ושנה טובה יש לי בית 2 קומות עם מיסוך נוראי. נקודת התקשורת עם הראוטר נמצאת בקומה התחתונה ואני צריך למצוא פתרון לקומה העליונה. קניתי את הדגם הזה אתמול ב- KSP כי רציתי פתרון מהר והבנתי שסך הכל הוא טוב. העניין הוא שאין wifi מובנה בקצה השני, משמע שאני צריך לחבר ראוטר.(כלומר אני רוצה, כי יש לי אחד פנוי של בזק בבית) יש גם את עניין ההגדרות בראוטר אבל אני מאמין שאני אמצא פה באתר איזה מדריך (מקסימום באינטרנט) הדגם עלה לי 267 ש"ח התקציב שלי הוא עד 350 שח, 400 אם באמת יש הצדקה. 1. האם הדגם באמת טוב 2. האם יש דגם יותר מומלץ לצרכים שלי 3. האם להחזיר את הערכה הזו ולקנות דגם עם wifi מובנה 4. האם יש פתרון מומלץ…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. היי לכולם.לפני שבוע בערך שמתי לב שהסמל של הרשת בתחתית המסך נעלם פתאום ואני לא מצליח להחזיר אותו. זה מוזר, כי אני עדיין מחובר לאינטרנט אבל מצד שני, אין לי שום אפשרות לבחור רשת חדשה. הוספתי גם תמונה של ההגדות של הסמלים, אפשר לראות שהאופציה להחזיר את הסמל לא זמינה. כמו כן, לחצתי על שחזר אבל גם זה לא עזר. מערכת ההפעלה היא Windows 7תודה מראש לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by kadila,

מחשב חדש רכיבים מקוריים קניתי אותו ב4000 ש''ח יש עליו WIN 7 64BIT הבעיה התחילה מיום חמישי המחשב נכבה ונדלק לבד. כל הרכיבים במחשב תקינים הכל עובד טוב (יש לי אותו כבר חודשיים והכל היה טוב) הבעיה לא קורת במצב SAFE MODE. איך אפשר לסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. תאור: יש לי הארד דיסק של מחשב נייד ישן (עם חומר חשוב עליו), מסוג: Hitachi DK23FA-40 בזמנו כשהלפטופ ההוא שווק השגתי כבל מעביר לUSB כך שאוכל להוציא ממנו את הקבצים הדרושים למחשב חדש. נכון לאז אני זוכר שהכל עבד מצויין והצלחתי להעביר את הקבצים (על windowsXP אם אני זוכר נכון). כרגע ניסיתי לחבר אותו שוב באותה צורה, ה windows7 זיהה חומרה חדשה והתקין את הדרייבר המתאים אבל: הכונן לא מופיע בMyComputer הוא גם לא מופיע בDiskManagement של ה windows7 יש לציין שבמחשב שלי תחת devices with removable storage ישנם שני פריטים: dvd rw :H ו- cd drive :G הדרך היחידה שהצלחתי למצוא את קיומו דרך המחשב הייתה ע"י לחצן ימני על :G ואז על properties תחת לשונית hardware הופיע ההארד דיסק תודה מראש לכל הע…

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום חברים, תקלה מוזרה: לפני כמה ימים הורדתי איזשהו קובץ pdf של איזה ספר מאתר של מאגר של ספרים הניתנים להורדה(הכתובת:www.readallbooks.net( זמן קצר לאחר שפתחתי את הקובץ נתקלתי בבעיה שלא הופיעה לי לפני(למיטב זיכרוני): העכבר עושה סימן של חושב(העיגול הכחול מעל הסמן של העכבר שמסתובב מתי שהמחשב מתאמץ יותר מדאי) כל איזה 5 או 6 שניות באופן קבוע, גם שאני לא מפעיל כמעט תוכניות(רק אולי דפדפן אינטרנט) מזכיר לי שנתקלתי פעם בתופעה זו בהקשר לוירוס במחשב. השאלה אם זה בהכרח וירוס שנדבק מהקובץ שהורדתי, כי הבעיה קרתה כאמור זמן קצר אחרי ההורדה משהו עוד יותר מוזר זה שיש לי עוד מחשב שמחובר לאותה רשת וגם לו התחיל לקרות אותה תופעה בדיוק באותו זמן. מה שיכול לחזק את הרעיון שהרשת של …

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. קבלתי מחשב נייד שלא נדלק. לאחר בדיקה קצרה מצאתי שהחיבור אליו מתחבר המאוורר הפנימי של המעבד אמור לספק זרם של 4.5 V, וכזה הוא באמת זרם הOUTPUT שלו למשך 2 שניות הלחיצה על כפתור ההפעלה. לאחר מכן המתח נופל ישירות ל0.94 V. אני מבין שכנראה הלוח אם הלך חשמלית, אבל אין עליו שום סימנים לקבלים נפוחים. מישהו יודע משהו?

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. הי חיפשתי ולא מצאתי בפורום בעיה דומה לשלי- בזמן השמעת שירים דרך נגני מדיה שונים במחשב, יש לפעמים קפיצות בשיר, כאילו השיר נתקע לשניה ואז ממשיך זה קורה בעיקר כשאני גולש באינטרנט במקביל, בדקתי את ה-CPU Usage והוא לא ממש גבוה כשזה קורה- אפילו בפחות מ-10% כמו כן הבעיה לא ברמקולים המחוברים, זה קורה גם עם אוזניות יש מצב שזו בעיה בכרטיס קול? או אולי משהו דפוק במעבד והוא לא יודע לנהל בוזמנית גם השעמת שירים וגם תהליכים אחרים? אודה לכם על העזרה המעבד הוא pentium 4 3.00 GHz זיכרון 2 Gb מהירות 667MHZ כרטיס קול מובנה של Realtek הכי פשוט שיש... לוח אם של MSI נרא ה לי די ישן דגם RC410M-FI X300 1GL FW ספק כוח 400 WATT של THERMALTAKE עוד משהו- גם החיבור USB איטי מאוד, אחרי פירמוט למחשב הו…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by Shaul Lapid,

שלום. אני מעוניין להתקין מגדיל טווח WIFI (אקסטנדר ) בגינה . לפני שאקנה , האם התקנה של רכיב כזה בקופסת חשמל מוגנת מים תהיה בסדר? האם הקליטה תיפגם ? (בין הראוטר הביתי לאקסטנדר יהיה מרחק של כ20 מטר אבל ללא קיר- רק חלון זכוכית.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by מתן88,

אז ככה , קניתי לפני חודש מחשב מ SKYPC שהמוכרים המליצו לי עליו מאוד . מפרט : מעבד amd phenom 945 לוח אם MA770T UD3 זיכרון 4GB RAM G.SKILL כרטיס מסך HD6870 עכשיו ברוב המשחקים יש לי נחיתות של FPS לדוגמא ב GTA IV אפשר לשחק הFPS לפעמים מגיע ל70 אבל לפעמים גם ל25 . וקרייסיס הFPS עובד בין 15-35 שזה ממש נמוך . הממוצע אמור להיות לי בערך 35 . ASSASIINS CREED הראשון עובד לי על 30 FPS ובמשחב הקודם עם HD4870 הוא עבד לי על 60FPS . (דווקא BROTHERHOOD עובד מצויין 40-70 FPS ) מה עושים ?? דרך אגב הדרייבר מעודכן .

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by car-Malone,

שלום לכולם! ברשותי מחשב שעושה לי בעיות ולכן אני מבקש עזרה: מעבד פנטיום 3 1000 בן שנה (קיבלתי מהאחריות חדש לפני שנה), ספק גנרי בן אותו גיל. כרטיס מסך gf2 400. לוח אם Gigabyte GA-6VTXE - עבר צריבת ביוס לפי האתר של gigbyte, הלוח בן פחות משנה. הבעייה: קניתי הרד דיסק חדש - ההרד פורמט, התקנתי מערכת הפעלה xp, הורדתי עדכונים וכו'. לאחר שימוש של חצי שנה - ההרד דיסק הלך לעולם שכולו טוב. התהליךכלל השמעת רעשים מוזרים מההרד, תקיעת המערכת, אתחולים, בדיקת ההרד דיסק עם chkdsk של win שגילתה שגיאות, בדיקת ההרד עם תוכנת datalife guard של wd, כשלון ההרד לעבור את הבדיקה הראשונית עד החלפתו בחנות מאז כל הרד חדש שאני מכניס למחשב - מחשב מזהה אותו, מפעיל אותו, לאחר פרק זמן של חצי שעה, שעה, מחשב עו…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. אהלן, יש לי נייד שאני מעוניין למחוק ממנו את כל הדאטה לפני מכירה. יש לו שני כוננים אחד SSD עליו מותקנת מערכת ההפעלה והשני HDD. השימוש שלי במחשב לא היה ארוך ורוב הדאטה הרגישה שאני רוצה למחוק לצמיתות, ללא אפשרות שחזור, הייתה על ה-SSD. השתמשתי בכלי של WIN10 לאיפוס מערכת והתקנה של WINDOWS מחדש. בחרתי באפשרות של מחיקת כל הנתונים מכל הכוננים, אך זה לא מספיק מאובטח לטעמי ולא נראה לי שזה באמת פועל גם על כוננים מסוג SSD. מה שחשבתי לעשות זה לנסות להתקין מחדש את מערכת ההפעלה על ה-HDD ואז בעצם אוכל לבצע מחיקה מאובטחת ל-SSD כי מערכת ההפעלה לא תשב עליו. הייתי שמח לעשות התקנה נקייה עם אתחול מכונן חיצוני (כמו שהיה אפשר לעשות פעם עם דיסק התק…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. אהלן, עקב כל מני העתקות כוננים ופרטישנים ריקים של AOMEI ניסיתי למחוק פרטישן קטן ולאחד אותו עם מערכת ההפעלה. התוצאה לא טובה (מצורף תצלום מסך מAOMEI - התקן נייד וכן מסך שחור בעלייה). יש למישהו רעיון שלא כולל לפרמט הכל? ממש לא בא לי תודה רבה

13. שלום יש לי COMPAQ DESKPRO EX P-3 MHZ-1.0 מערכת ההפעלה צריכה הפעלה ACTIVATE (וינדוז) הפעלתי את המחשב עם מערכת הפעלה מדיסק חי UBCD4W ואחרי כמה זמן של פעילות תקינה , הוא קפא הפעלתי מחדש ולפי קוד הציפצופים הבנתי שיש בעיה בזיכרון הוצאתי והכנסתי את שני הזכרונות והפעלתי מאז הוא לא עולה וגם אין ציפצוף סימפטומים : איו ציפצוף של סוף פוסט-אין ציפצוף בכלל יש אור בלוח יש רעש תקין מהדיסק הקשיח וכונן הדיסקים שמסתובב והמאווררים עובדים הנורה של הכח POWER דולקת ונורת הפעילות שלידה נדלקת רק ברגע שמדליק, ומייד ניכבת כך גם שלוש הנורות של המקלדת והאור של העכבר על המסך לא מופיע כלום-גם לא ביוס-כלום! נסיונות : בדקתי וניתקתי והרכבתי אחד אחד את כל רכיבי החומרה-כוננים מעבד זיכרונות עכבר מקלדת החלפת…

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by ^Z^,

היי איך בודקים ספק כח למחשב? יש איזו תוכנה או שחייבים לפתוח תמארז וכולי? כמה W צריך בשביל לבנות מערכת crossfire? תודה

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by avipaz,

יש לי לפטופ עם מעבד i7 ווינדו 10 התקנתי פרימייר פרו ושולחן העבודה נעלם כשאני עוברת למסך התחל יש הבזק של מסך שולחן העבודה ואז המסך של האפליקציות משתלט ניסיתי לשחזר מערכת לא מצליח אני מבינה שבווידו 10 אין שחזור מערכת לפי זמן תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שלום רב, אתמול קניתי מסך חדש 22' 1920X1080. נכנסתי למשחק מחשב בשם Pro Evolution Soccer 2011 והוא מראה אותו בגרפיקה מדהימה FULL HD. אבל כשאני מוסר לשחקן או מרים את הכדור המשחק ניהיה מטושטש ל5-3 שניות וחוזר לתצוגה הרגילה וככה זה תמיד כשאני עושה את אותה פעולה. ונוסף לכך לפעמים יש תקיעות שמתמשכות כמו 10 שניות . אני לא יודע אם זה הכרטיס מסך או המסך אבל אני חושב שהכרטיס מתחמם ומתאמץ.. מה אפשר לעשות? למה זה ככה? ד"א זה המפרט Intel Core 2 due E8400 4GB RAM NVIDIA 9800GT 1gb מסך FUJICOM FJ-2200 FHD

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by Haim Merizan,

יש לי מחשב נייח מעבד גיגה בייט מעבד איי5. יש עליו 4 ראם זכרון. קניתי כרטיס זכרון נוסף 8 גיגה הכנסתי אותו לסלוט הפנוי ושלפתי אץת 2 הכרטיסים הישנים. המחשב עולה ומכבה את עצמו כל הזמן בשלב שהוא מציג את שם לוח האם. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. נראה ש-HP ממש פישלו פה עם הדבר הזה. המחשב מדגם Pavilion 6910us הגיע עם ויסטה. לאחר פירמוט ושידרוג ל-7 אין זיהוי של כרטיס הקול ברמת החומרה, גם לא דרך AIDA64. מסתבר שזו בעיה מוכרת של ניידי HP.. חפרתי ברשת וניסיתי אלף פתרונות אבל שום דבר לא עוזר. בכל ניסיון מתקבלת ההודעה No Audio Device Installed ולא ניתן להתקין את כרטיס הקול במחשב. ניסיתי דרייברים שונים (Contexant, Realtek), ניסיתי התקנה חוזרת של MS UAA, ניסיתי הוספת חומרה ידנית מקבצי INF אבל כלום לא עוזר והחומרה כלל לא מופיעה תחת מנהל ההתקנים. למישהו יש רעיון?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by SaXtoR,

המחשב שלי התחיל ככה סתם פתאום לקפוא מעצמו בלי מאמץ מיוחד הכוונה שהעכבר יותר לא זז, ולא רק זה: גם האור בעכבר נכבה והאורות במקלדת לא מגיבים. הוא מנטרל ממנו את כל המערכות וחייב להיות ריסט ידני אין מסכים כחולים והטמפ' של המעבד בסדר בסביבות 40-50 מעלות (מפרט בצד עם כל הפרטים עם מערכת הפעלה) יחד עם זאת מחוברים שתי הארדיסקים חיצוניים בנוסף לכל מה שיש אין כבל שרוף בלוח אם סרקתי לראות אם יש רגולות וכו' אבל הכל נקי נ.ב הרייד 1 מנוטרל מהביוס בהגדרות על דיסבייל ומשמש עכשיו כשתי כוננים נפרדים שאני עושה גיבויים באופן ידני מה עושים?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by kayk,

יש לי ביוס של American Megatrends, Inc ומדי פעם כשאני מאתחל את המחשב (לא תמיד) מופיעה לי ההודעה הזו: "3rd Master Hard Disk Error. F1 to resume" כשאני לוחץ על F1 מופיעה לי ההודעה הבאה: "Reboot and select proper boot device or insert boot media selected boot device in and press a key" ומהרגע הזה אני לא יכול להמשיך, אלא רק כאשר אני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק אותו. אתחול לא עוזר וגורם להודעה להופיע מחדש. אני יודע שזה קשור להגדרות עדיפות ב-boot, אבל אני לא יודע מה אני צריך לעשות שם. נכנסתי לאתר של חברת הביוס ומצאתי PDF שכתובות בו כל השגיאות הקיימות והסברים. הנה ההסבר: "3rd Master Hard Disk Error: The IDE/ATAPI device configured as Master in the 3rd ID…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by tmvizel,

שלום לכולם. פעם ראשונה שאני מפרסם פה משהו, אז נקווה שזה יעזור לי קצת לפני כחודש קניתי מחשב חדש, והרכבתי אותו בעצמי, בעזרתו של חבר מבין דבר (גם אני לא רע בעניינים). הבעיה מתרחשת בכל פעם שאני לוחץ על כפתור ההפעלה - המחשב נדלק לשניה וכבה, שוב נדלק לשניה ושוב כבה - ממש פולסים של חשמל. במהלך כל פולס אפשר לראות את כל המאווררים וכל הנוריות פועלות - אבל לא שומעים את הצליל של הרמקול מלוח האם.. הביפ הזה. במהלך רצף הפולסים האלה (שאם אני פשוט אחכה, יכול להמשיך לנצח) אם אני לוחץ על כפתור ההפעלה ומחזיק אותו לחוץ בערך 5 שניות המחשב נדלק כרגיל, שומעים ביפ והכל טוב ותקין, והוא נשאר דולק עד שאני מכבה אותו. ברגע שהוא פועל, אני יכול לעשות בו הכל - משחקים אינטרנט.. הכל עובד כרגיל…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by yosizach,

זה המפרט שלי אניטל 3.06 512 ראידון 9700 פרו 512 זיכרון אני חושב לא בטוח שזה כשור לזיכרון הורטואלי ... בwindwos לוקח למחשב הרבה זמן לטעון את המשחק far cry או לעלות דברים פשוטים הוא ממש חושב ... לא יודע אך להסביר את זה . כמה זיכרון ורטואלי צריך להיות

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Cupid Me,

שלום לכולם יש לי רסיבר תומך דולבי אטמוס שמחובר ב-HDMI למחשב ומשום מה אני לא יכול לבחור בהגדרות השמע תחת spatial sound את הדולבי אטמוס אני משתמש ב-Windwos 10 64bit תודה

24. Started by naorca,

היי, תקלה בלתי נסבלת שאני כבר לא יודע מה לעשות איתה. המחשב שלי דולק תמיד ואני כמעט אף פעם לא מכבה אותו. מדי פעם, אחת לכמה ימים, אולי שבוע, אני מגלה שהוא ביצע ריסטארט ולא מוצא boot disk להתחיל ממנו. זה יכול להפתר ע"י: 1. כיבוי המחשב, הוצאה של הזכרונות והחזרה למקום. 2. ביצוע 5-7 ריסטים \ כיבוי והדלקה של המחשב. לאחר שזה "נפתר" המחשב עולה כרגיל ואין שום בעיה. אם אני מכבה אותו יזום, כמעט תמיד הוא לא יעלה שוב והתקלה תחזור. חשבתי שזה הזכרונות או הסלוטים, ניסיתי בסלוטים אחרים, ניסיתי להחליף סטיקים ולהשתמש רק בחלק אחר בכל פעם אבל זה כנראה לא זה. ניסיתי לאפס\לעדכן ביוס, נראה שזה עזר לאיזה חודש אבל חזר. אולי יש לכם רעיון איך…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Ilan Guri,

יש לי וינדוס 10 הורדתי קובץ ISO מה ההסבר הכי פשוט לצרוב אותו על דיסק עם אפשרות לבצע BOOT ממנו אם אני לוחץ על הקובץ קליק ימין אני מקבל בשתי האפשרויות הראשונות: MOUNT burn disk image אם אני לא טועה במשהו אז צרבתי בעזרת burn disk image והמחשב לא עלה מהדיסק למרות שהגדרתי לעלות מ CD בביוס

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים