עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shahar91,

יש לי בעיה בכרטיס קול המובנה בלוח אם ורציתי לדעת מה עדיף, לקנות כרטיס קול זול או להחליף לוח אם חדש. מודבר בלוח אם GIGABYTE P31-DS3L.

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. שלום חברים, קיבלתי היום מסך טלויזיה מסוג Panasonic E30M LED, שאמור לשמש אותי כמסך מחשב וטלויזיה לסירוגין. כאשר אני מחבר אותו למחשב ומגדיר על רזולוציה 1920X1080, התמונה נחתכת בצדדים ולא ברורה. איך אמורים להגדיר את המסך כך שיוכל לעבוד ברזולוציה הטבעית שלו? כרטיס מסך : NVIDIA GTX560TI תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. היי חברים בזמן האחרון, מחשב שלי עושה צפצופים מוזרים היוצאים מכיוון הארד דיסק, באותו הרגע הוא נתקע, עד שהם עוברים, אם בכלל. נאמר לי שזה כנראה מצביע על כך שהארד דיסק הולך "למות", יש פה מישהו שיכול לאמת את זה? ודבר שני, איך אני אמור לדעת איזה הארד דיסק מתאים עבור המחשב שלי ? איזה תוכנות אני צריך לבדוק? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. אהלן. נתקלתי בבעיה ממש מוזרה, ואני כבר בשלב של אובד עצות. יש ברשותי כרטיס מסך - GIGABYTE GTX 650 TI הכרטיס היה מותקן על לוח אם מבוסס AMD - 770ta-ud3 ורץ רגיל. העברתי אותו ללוח מבוסס אינטל - H77M-HD3 והלוח, לא מזהה את הכרטיס! בכלל. איפסתי ועידכנתי ביוס, ביטלתי את הכרטיס המובנה, שום דבר לא עוזר. כרגע הכרטיס רץ מעולה על הלוח של AMD.. אשמח ממש ממש לעזרה! תודה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. קניתי מחשב יד-2 לפני כמה חודשים, עם לוח ga-ph67-ud3. הכל עבד סבבה עד אתמול, שבקר ה-USB 3.0 הפסיק לעבוד. במנהל ההתקנים כתוב The device could not start (code 10). ניסיתי להסיר ולהתקין שוב את הדרייבר, חיפשתי בביוס, חיפשתי עדכון קושחה, דרייבר אחר... כלום. יש עוד רעיונות?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. תאור: יש לי הארד דיסק של מחשב נייד ישן (עם חומר חשוב עליו), מסוג: Hitachi DK23FA-40 בזמנו כשהלפטופ ההוא שווק השגתי כבל מעביר לUSB כך שאוכל להוציא ממנו את הקבצים הדרושים למחשב חדש. נכון לאז אני זוכר שהכל עבד מצויין והצלחתי להעביר את הקבצים (על windowsXP אם אני זוכר נכון). כרגע ניסיתי לחבר אותו שוב באותה צורה, ה windows7 זיהה חומרה חדשה והתקין את הדרייבר המתאים אבל: הכונן לא מופיע בMyComputer הוא גם לא מופיע בDiskManagement של ה windows7 יש לציין שבמחשב שלי תחת devices with removable storage ישנם שני פריטים: dvd rw :H ו- cd drive :G הדרך היחידה שהצלחתי למצוא את קיומו דרך המחשב הייתה ע"י לחצן ימני על :G ואז על properties תחת לשונית hardware הופיע ההארד דיסק תודה מראש לכל הע…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. אני מנסה לעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך שלי אבל כל פעם זה נותן לי הודעה שזה נכשל בהתקנה (יש תמונה) מה לעשות? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Firefix,

יש לי בעיה בכבר נמשכת חודשיים+ שהמקדלת שלי מתנתקת כל כמה דקות ויש לפעמים שהיא לא מתנתקת כל כמה דקות שיניתי למקלדת את לחיבור USB אחר ועדיין לא עזר עוד משהו היה לי את אותה בעיה גם בעכבר אבל אחרי כמה זמן זה היסתדר ועבר למקלדת תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by rachel1,

הי, תודה קודם כל אתם פורום נפלא וכבר הבעיה נפתרה חלקית. מצאתי קובץ בעייתי אחד בעזרתכם, הסוס טרוייאני שהיה גרם לאינטרנט להיות איטי. הרצתי אנטי וירוס avira וfirewall עכשיו האינטרנט יחסית בסדר אבל שני קישורים לא יכולים לתפקד ביחד בצורה טובה, המחשב עושה רעש של מאמץ ומתחמם (זה מחשב נייד אז אפשר להרגיש), ופעם אחת המחשב נכבה ונכתב שמישהו מנסה לכתוב קובץ שהוא לקריאה בלבד. נכנסתי גם לקונטרול פאנל ולא ראיתי תוכנות חריגות.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by ShaharSi,

חבר קנה SSD מדגם mx100 256GB במטרה לשדרג את הכונן הנוכחי שלו במחשב הנייד.. חיברתי את הSSD אבל המחשב לא מזהה את הכונן ! מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by erezo,

לאחרונה גיליתי תקלה מוזרה בכל הדפדפנים ברשותי - פיירפוקס, IE, וגוגל כרום. אני נכנס ל youtube רוצה לצפות בסרטונים, הוא לא מאפשר לי לראות את התמונה במסך מלא, אלא רק כותב "לחץ ESC ליציאה ממסך מלא" אך במסך הרגיל מאפשר צפייה. התקלה מתרחשת בחלק גדול מהסרטונים ולא בכולם, ניסיתי למחוק מטמון דפדפן ו COOKIES ולעדכן את ה FLASH אך זה לא עזר, ניסיתי גם לבטל HTML 5 כמו שאומרים ב YOUTUBE עצמו אך זה עדיין לא עוזר. דוגמא לסרטון: תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by nex,

היי, יום בהיר אחד, באמצע משחק אחי קיבל מסך כחול, המחשב עשה ריסט, ובעליית החלונות (בדיוק בלוגו טעינה) שוב מופיע מסך כחול פרטי המסך הכחול הם 0x116, עם nvlddmkm.sys אחרי כמה חיפושים בגוגל, הבנתי שמדובר בכרטיס מסך. (המחשב לא עולה) נכנסתי למצב בטוח, והסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, והמחשב עלה רגיל אחרי עדכון של הדרייברים, וביצוע ריסט, מקבל שוב מסך כחול ניסיתי גם את הדרייברים הקודמים של נוידיה (לא החדשים) המפרט הוא: לוח גיגבייט h77-d3h מעבד i5 3470 כ.מסך נוידיה gtx 460 זכרונות 8gb ddr3 ספק antec 620 SSD 120 למערכת הפעלה ועוד טרה של קשיח שמתי לו את הכרטיס מסך הישן שלי ati hd5850, התקנתי את הדרייברים האחרונים, והמחשב עובד יופי. האם זה אומר שהנוידיה שבק חיים? איך יכול להיות שבתכלס…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. בוקר טוב חברים אני חדש כאן ואשמח לעזרתכם. אתמול בערב נתקע לי פתאום המחשב נייד asus core i3 6gb ram חיביתי הדלקתי אותו מחדש קופץ לי מסך כחול אם סמיילי עצוב וכתוב windows לא מצליח לעלות קשור ל erorr של stop code משו כזה אני לא מצליח לקרוא הכל זה מאתחל מהר מידי אחרי שחיביתי תנייד כמה פעמים רצוף הגעתי למסך וכתוב preparing auto repair אחרי המסך הזה אני ממתין דקה בערך ומגיע למסך כחול ריק שגם בו אני נמצא דקה בערך ואז הנייד מאתחל תצמו שוב וככה עשרות פעמים קראתי ובדקתי באינטרנט ולא מצאתי תשובה כל מה שראיתי בנושא מראה שהמסך הכחול שאני מגיע אליו צריך להיות אפשרויות לתיקון ולי זה לא מופיע מסיבה כלשהי אשמח מאוד לעזרה מצטער על המגילה ינסה לתמצת יותר בהמשך תודה. ניסיתי לעלות תמונות…

14. Started by roma,

היי אנשים, בחודשים האחרונים אני סובל מבעיה מוזרה. המחשב פשוט נכבה. זה קורה כל כמה ימים והיום אפילו חוויתי את זה בזמן שאני עובד על המחשב. חשוב לציין שאין BSOD, המחשב פשוט נכבה, אין מאווררים, אין לדים, כבוי לחלוטין. בדקתי ב- Event Viewer וזאת ההודעה שאני מקבל בכל פעם שזה קורה: The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. החשד שלי הוא בעיה בספק, אבל רציתי להתייעץ איתכם לפני שאני קונה חדש. בברכה, רומן.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by AntiFacebook,

שלום, החלטתי להחליף מארז למחשב שלי, מכיוון שהנוכחי קטן מדי בשביל כרטיס המסך החדש שאני מעוניין לרכוש. אני לא ממש מבין בנושא, ויש לי כמה שאלות על מנת שזה יבוצע בצורה חלקה: 1) איך אני יכול לדעת שהמארז החדש יתאים לכרטיס? 2) אילו יצרניות נחשבות איכותיות? 3) עד כמה פעולת ההחלפה מורכבת? מן הסתם צריך לפרק את כל החלקים ולהרכיב מחדש, אבל האם זו פעולה פשוטה לביצוע? יש צורך בכלים מיוחדים? 4) האם ישנם שיקולים נוספים שיש לשים אליהם לב בעת בחירת המארז(למשל התאמה ללוח האם)? תודה

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום רב, אתמול קניתי מסך חדש 22' 1920X1080. נכנסתי למשחק מחשב בשם Pro Evolution Soccer 2011 והוא מראה אותו בגרפיקה מדהימה FULL HD. אבל כשאני מוסר לשחקן או מרים את הכדור המשחק ניהיה מטושטש ל5-3 שניות וחוזר לתצוגה הרגילה וככה זה תמיד כשאני עושה את אותה פעולה. ונוסף לכך לפעמים יש תקיעות שמתמשכות כמו 10 שניות . אני לא יודע אם זה הכרטיס מסך או המסך אבל אני חושב שהכרטיס מתחמם ומתאמץ.. מה אפשר לעשות? למה זה ככה? ד"א זה המפרט Intel Core 2 due E8400 4GB RAM NVIDIA 9800GT 1gb מסך FUJICOM FJ-2200 FHD

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by car-Malone,

שלום לכולם! ברשותי מחשב שעושה לי בעיות ולכן אני מבקש עזרה: מעבד פנטיום 3 1000 בן שנה (קיבלתי מהאחריות חדש לפני שנה), ספק גנרי בן אותו גיל. כרטיס מסך gf2 400. לוח אם Gigabyte GA-6VTXE - עבר צריבת ביוס לפי האתר של gigbyte, הלוח בן פחות משנה. הבעייה: קניתי הרד דיסק חדש - ההרד פורמט, התקנתי מערכת הפעלה xp, הורדתי עדכונים וכו'. לאחר שימוש של חצי שנה - ההרד דיסק הלך לעולם שכולו טוב. התהליךכלל השמעת רעשים מוזרים מההרד, תקיעת המערכת, אתחולים, בדיקת ההרד דיסק עם chkdsk של win שגילתה שגיאות, בדיקת ההרד עם תוכנת datalife guard של wd, כשלון ההרד לעבור את הבדיקה הראשונית עד החלפתו בחנות מאז כל הרד חדש שאני מכניס למחשב - מחשב מזהה אותו, מפעיל אותו, לאחר פרק זמן של חצי שעה, שעה, מחשב עו…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by idan.prd,

אז ככה בעיה נורא מורכבת אני יפרט עד כמה שניתן.. לא מצליח להתקין כרטיס קול כראוי..כרטיס קול חיצוני מדגם: creative e-mu 0404 usb החלפתי לוח ושידרתי את המחשב בכונן SSD ומפה התחילה התקלה, חשוב לציין שעד לפני שהחלפתי הכל עבד בצורה מושלמת ויותר מזה חשוב לציין שהכרטיס גם נבדק שוב והוא תקין 100% פירוט המחשב שלי הינו: לוח: GIGABYTE GA-Z87-HD3 DVI/HDMI/USB3 מעבד: INTEL CORE i5 4430 כונן SSD: Kingston 120GB KC 300 SKC300S37A/120G PRO מערכת הפעלה: Windows 7 64bit home premium בעצם מה שקורה זה ככה, אני מתקין את הדרייבר שלו {שזה בטא לצערי אין משהו אחר בכל הרשת} המחשב מזהה ומשלים התקנה בצורה מושלמת אך ברגע שמנסים להפעיל סאונד ומצליחים לשמוע פיפס קטן של סאונד כלשהו המחשב נ…

19. שלום, רוב המחשב הוחלף לפני חודש - השארתי את הכונן הישן כי היה תקין לחלוטין (הוספתי SSD). לפני איזה שבועיים שמתי לב לכך שהוא לא מופיע ב-MY PC - רק כונן ה-SSD מופיע. מדובר בכונן של WD - רגיל. נכנסתי למנהל ההתקנים וזה מה שקורה שם. כל הדיסק UNALOCATED וגם חלק מה-SSD. ניסיתי לעבוד על"פ משהו שמצאתי ביוטיוב אך לא מצאתי את האופציה שנבחרה שם אצלי. אודה לעזרתכם! שבוע טוב.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by BMWE,

שלום אני רוצה לבדוק אפשרות לשדרג לאמא שלי את המחשב כך שיעבוד יותר מהר ע"י החלפת ה HD לכונן SSD. היא לא צרכנית גדולה של מידע ששמור לה על הדיסק. הדיסק הישן כמובן שישאר וישמש כמקום לשמור דברים וה SSD יכיל את מערכת ההפעלה ושאר התוכנות. ראיתי את הדיסק הזה. הלוח אם שיש לאמא שלי (מצורף פירוט התכולה של המחשב) 1. האם יש תאימות בין שניהם 2. איזו קונפיגורציה של דיסק צריך להזמין M.2 2280 / SATA3 3. האם לא כדאי להחליף לה את הזכון במקום ואיזה מומלץ? rita pc.pdf

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by מאור247,

קראתי בפורומים שלכם על תוכנה שנקראת advanced rar password recoved (אפשר לפתוח עם זה גם קובץ zip) התקנתי אותה על המחשב אבל הוא לא נותן לי לפתוח את הקובץ. המחשב אומר שמה שהכנסתי זה לא קובץ rar/zip אבל הקובץ שלי הוא zip.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. לאחר שאני מדליק אותו לא עוברת חצי דקה והוא נכבה כאילו הוצאתי אותו מהחשמל. האם זאת בעיית חומרה?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Urix,

שלום חברים. לפני כחודש החלפתי את הכרטיס מסך הישן שלי בחדש. יש לי מחשב Core i5 750 עם 8 ג'יגה זיכרון, וספק כוח OCZ 600W. הכרטיס החדש (Sapphire HD7950ׂ) עבד מצוין עד עכשיו. הפעלתי עליו משחקים\סרטים והכל היה מעולה. אפילו GTA החדש עבד יפה מאוד. לפני כחמש דקות, פתחתי Firefox ואת אתר Ynet, נכנסתי לאחת הכתבות ואז סרטון בכתבה התחיל לפעול. שנייה לאחר מכן, כל המסך התחיל להראות פסים \ נקודות לבנים. כמובן שהייתי צריך לעשות Restart למחשב. עכשיו ניסיתי שוב להיכנס לסרטון הנ"ל והכל רץ בסדר. מה דעתכם? כרטיס מסך תקול? דריבר? (אני עם הדריבר המעודכן ביותר כרגע) סתם מקודדים או בעיית מערכת הפעלה? אשמח לעזרה. עריכה: דברים שניסיתי עד עכשיו - ניקיתי מגעים והתקנתי דריבר מעודכן שוב …

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. קניתי לפני שבועיים כונן נייד חיצצוני 2 טרה של western digital essential my book דגם : wdbacw0020hbk בדקתי בניהול כוננים וראיתי שזה מזהה את הכונן כלא מאותחל . הבעיה היא שיש לי קבצים ממש ממש חשובים ששמתי בכונן החדש הצלחתי להפעיל אותו במשך 3 ימים ופתאום לא עובד ומאז הבעיה. מקווה לעזרתכם שתגידו לי אם אפשר להציל את הקבצים ואם אחרי זה צריך לאתחל תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. בעיה של חבר שלי: "יש לי מעבד AMD1800+ , לוח אם A7V333 , יש לי בעיות התחממות עם המעבד, ולכן קניתי מאורר VOLCANO 7 , התקנתי אותו, והכל עבר חלק, אבל כשניסיתי להדליק את המחשב, לא ראו על המסך כלום והלוח אם צעק: system faile cpu משו, לא הצלחתי להבין בדיוק את ההמשך, וגם זה לא בטוח.... :-\ חיברתי שני כבלים, אחד לאן שהישן הלך, והשני, שאין במאורר הישן, חיברתי לחיבור אחר שיוצא מאני חושב הדיסק הקשיח, שמחובר אליו עוד מאוור של המארז, בהתחלה שכחתי להוריד את הכיסוי, אבל אחר כך הורדתי, יש למעבד ריח מסריח, אבל יכול להיות שזה מהתחממות נורמלית שלו." תודה בשמו.... זה דחוף

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים