עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שני המחשבים ברשת הביתית בעלי כוננים משותפים, עד עכשיו היתה גישה דו-סיטרית מכל מחשב. לאחרונה, אחד המחשבים נראה ברשימת הרשת אבל אינו נותן גישה ומתקבלת הודעה כזו: בדקתי הגדרות שיתוף, אבטחה, הכל נראה תקין. אתחלתי את המחשבים , ועדיין לא נפתרה הבעייה. יש לציין שמערכת ההפעלה היא ווינדוס 10 זהה. מה עוד יכול להיות? אודה מאוד מאוד לכל עזרה....

2. Started by Pilp3l,

היי חברים , יש לי מחשב נייד לגיימינג (בן 3 וחצי) lenovo y50-70. לפני יומיים הלכתי למעבדה על מנת שינקו לי את המחשב מאבק ויחליפו משחה טרמית (הטכנאי גזר והדביק גם פד טרמי חדש ליד הכרטיס מסך והמעבד) האם זה תקין? בזמן משחק נעזרתי בhwmonitor ואלו התוצאות - הטמפרטורה המקסימלית של המעבד 98 מעלות! ובזמן מנוחה 50-60 בכרטיס המסך שלך 860gtx תוצאות יחסית זהות. האם זהו מצב תקין? אם זה אינו מצב תקין מה עליי לעשות? תודה רבה מראש לעונים!

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. הוספתי דיסק SATA של WD מדגם WD5000AAKS. מדובר בסדרת BLUE. המחשב הוא עם לוח אם של MSI, דגם P8T Neo מודל MS-6799. כשאני מחבר את הדיסק הקשיח הוא מראה שהוא עושה SCAN בביוס של ה SATA ולא מוצא רכיבים. הוא אומר ללחוץ TAB ל USER WINDOWS אבל כשלוחצים לא קורה כלום, ואז מבקש ללחוץ על g להמשך. את הדיסק הקשיח הוא לא מזהה. מישהו נתקל בבעיה? *** יש עדכון בהמשך ***

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. משום מה אני נתקל כל פעם כשאני משחק בבעיה של כמו גלים כאלה בעת תזוזה מהירה במשחק. כאילו שחלק במסך מתרענן מהר יותר בקצב הפריימים מחלק אחר במסך. אציין שאני משתמש ב GTX 1060 6GB ryzen 7 2700X 16GB RAM וכונן SSD ובמסך 1920 - 1080 איכות המשחק בד"כ על high מה זה, למה זה נגרם ואיך מונעים את זה?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by GooG,

המפרט שלי: Core i5 3570K @4.2 Ghz 8GB Ram @ 1600mhz RX 460 UD3H-Z77X קראתי הרבה המלצות על הכרטיס מסך הזה ככרטיס לHTPC מבחינת התמיכה שלו ב4K, והחלטתי לקנות אותו לעצמי. ניסיתי להריץ סרטוני 4K ביוטיוב, והם היו מאוד לאגיים (מבחינת FPS כמובן, ללא קשר לBuffering) ניסיתי גם להוריד 4K Video samples וגם הם היו לאגיים. לכן בדקתי את הCPU/GPU USAGE וגיליתי שהCPU תמיד עובד ב100% בזמן הרצת תוכן ב4K, והGPU בקושי פועל ! מישהו יותר איך ניתן לפתור את הבעיה ? אולי הGPU לא אמור לפעול הרבה ועדיין להריץ 4K חלק, אבל ישנה בעיה אחרת.. ? תודה לעוזרים.

6. Started by נתנאל לוסקי,

קניתי מחשב חדש ואני שומע את המעבד ממש מתאמץ והמחשב קורס מדיי פעם, מצרף תמונה של מה שהוא רושם לי

7. אהלן שמתי לב למשהו מוזר במחשב היום, משום מה אני מחבר את המטען למחשב והסוללה בחצי, אבל המחשב מתעקש להראות לי איפה שהסימן של הסוללה בצד את הכיתוב הנ"ל: Plugged in, not charging למה זה?? זה כבר כמה פעמים שזה עושה לי את זה, או שהוא טוען את הסוללה קצת ומפסיק לאחר כמה דק', חיברתי למקור חשמל אחר, טען קצת יותר והפסיק. ייתכן שהמטען של המחשב נדפק? הוא מתחיל לטעון את הסוללה ומפסיק אחרי כמה שניות כאילו יש איזו פקודה שעושה את זה, הפעלתי מחשב מחדש לא עוזר, נכנסתי לראות בהגדרות של הסוללה אבל לא רשום שם שום דבר בנוגע לטעינת הסוללה. תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום, כבר חודשיים בערך שיש לי בעיות שקשורות בתצוגה ובדרייבר. המפרט שלי הוא: מעבד: Intel® Core2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz לוח אם: Gigabyte EP43-UD3L כרטיס מסך: (אני יודע שלא משהו בכלל) Nvidia 240 GT 1GB ספק כוח: RaidMax 400W תמונה: מסך: Samsung syncmaster 27" p2770HD 1920*1080 RAM: DDR2 הדרייבר האחרון של נוידיה (340.52) פתר בהתחלה את הבעיה ולא גרם למסך השחור בתחילה אבל הוא כן יצר בעיה אחרת של הבהובים על המסך וגרימה לפריזים של התמונה, ככה שרק ריסטארט היה פותר את זה, אבל גם זה היה לזמן קצר. אז פרמטתי את המחשב בתקווה שזה יפתור את הבעיה אבל היא התרחשה שוב. ואז גם החלה בעיה אחרת כשבוקר אחד ניגשתי למחשב והיה מסך שחור. ביצעתי ריסארט והכל נראה בסדר עד הלוגו של וי…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום, כל פעם שאני מחבר מכשיר כלשהוא לאחת מהיציאות במחשב הוא כותב לי שהתקן זה יכול להשתמש בusb 2.0 לביצועים גבוהים יותר איך לפתור את זה?? אלה פרטי המערכת שלי Operating System: Windows XP Professional 32-bit SP3 CPU Intel Pentium E5300 @ 2.60GHz 38 °C Wolfdale 45nm Technology RAM ‎4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15) Motherboard MSI G41TM-E43 (MS-7592) (CPU 1) 32 °C Graphics DELL U2312HM (1920x1080@60Hz) 1024MB ATI Radeon HD 5600 Series (Gigabyte) 42 °C Storage 465GB SAMSUNG HD502HI (SATA) 30 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 Audio ATI High Definition Audio …

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום,קניתי מחשב חדש לפני כחודש. הכל עבד טוב ויפה עד היום. המחשב עבד רצוף כיומיים והחלטתי לעשות לו רסטארט שיתרענן קצת. ואיך שהוא נדלק,במסך הראשון איפה שהוא עושה MEMORY TESTING הכתוביות מגיעות רק ל MEMO וזהו הוא נתקע. הוצאתי את הזכרונות שלי,ניקיתי אותם,נתתי להם קצת זמן להתקרר,הכנסתי חזרה. כשאני מדליק הפעם,המסך לא נדלק,עבוד אבל יש בו אור צהוב והוא לא נהפך לירוק,כאילו לא מחובר לשומדבר ולא מגיב למחשב. הוצאתי את הכרטיס,ניקיתי אותו,הכנסתי בחזרה,ועכשיו בעיה חדשה. איך שאני מדליק את המחשב,הוא פועל בידיוק 3 שניות מאז שהדלקתי אותו ומתכבה לגמרי,ואז שוב נדלק לבד ומתכבה שוב לבד וככה כל הזמן עד שאני מנתק אותו מהחשמל לגמרי. מה יכולה ליהיות הבעיה? ??? ???

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. כשאני משחק על מסך קטן הכל בסדר כאשר אני משנה למסך גדול פתאום הכל בצבע אדום כאילו ההגדרות של המסך השתנו והאדום על 100 בדקתי הגדרות, התקנתי מחדש דרייברים, התקנתי directx שום דבר לא עזר ניסיתי לעשות compabilty mode xp,95,256 colors זה windows 7 home premium שפירמטתי והתקנתי שוב windows 7 home premium אני לא מבין מה לא בסדר.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by law89,

היי 1. אם אני מנסה לחבר SSD חיצוני והוא לא מופיע בכלל (יש לו נורה והיא דולקת בעת החיבור) זה אומר שהוא התפגר? ניסיתי עם type c ל-type c ו-type c ל-type a. 2. מהיכן ניתן להוריד גרסה ישנה יותר של וינדאוס 11 של מצריכה את כל הרישומים כמו בגרסאות החדשות?

13. Started by latismu,

אהלן עשיתי מעבר למק לא מזמן, ואני די מבסוט, מלבד דבר אחד שמציק. עשיתי קיצור מקלדת מסוים שדרכו אני עובר מעברית לאנגלית ולהפך - עד לפה הכל טוב ויפה אבל בוינדווס היה פיצ׳ר נחמד: אם הייתי על מצב עברית, אבל הייתי לוחץ על shift ומקליד, הוא היה כותב באנגלית. כאילו ה-shift היה ״העבר זמנית את מצב הכתיבה לאנגלית״ הדבר הזה מאוד מפריע לי כי התרגלתי שנים לכתוב בצורה כזו (אמנם זה כותב כ-upper case, אבל זה בסדר בשבילי) מישהו מכיר איך אפשר לשפר את המנגנון הזה? תודה

14. Started by bv_beaver,

שלום. יש לי מחשב יחסית חדש (מפרט בפרופיל), שפרמטתי אותו לפני בערך כחודש ובשבוע האחרון הוא התחיל לעבוד ממש לאט. זה קורה בזמן גלישה, צפייה בסרטים או סתם עבודה על המחשב. (דווקא בזמן משחק הוא עובד סבבה...) כשאני נכנס לTask Manager כתוב לי שהPhysical Memory הוא בסביבות ה97% כשרק הפייר פוקס פועל(וברקע כמובן האנטי וירוס וכו')... ניסיתי לסרוק לווירוסים\spyware וזה לא מצא כלום, בנוסף הרצתי Tuneup גם לא עשה שום דבר... למישהו יש רעיונות??? תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. http://youtu.be/1cNNW2pV_98 בקישור אפשר לראות צילום מהמסך שלי. כשמדליקים את המחשב יש קפיצות בתמונה במשך כמה דקות, אבל אם מפעילים משחק הכל עובד כמו שצריך. אני חושב שזה קשור לטמפרטורה של כרטיס המסך. הכרטיס עדיין באחריות של KSP. שווה להראות להם את זה? אתם חושבים שזה מצדיק החלפה?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by morx,

היי, אח שלי שיחק בבורדרלנדס החדש והמחשב קרס לו עם מסך כחול, צירפתי את הקובץ של הminidump. מישהו יכול לפענח ולהגיד לי מה הבעיה יכולה להיות? תודה !

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלום לכולם. עלה לי רעיון אותו ניסיתי לישם ולא הצלחתי. ברצוני לחבר למחשב רמקולים בחיבור חוטי או אלחוטי. ובמקביל לחבר אוזניות. לשמוע באוזניות עניין אחד, ולנגן ברמקולים עניין אחר במקביל. לא מצאתי פתרון תוכנתי/חומרתי. תודה

18. Started by Rockstatement10,

המחשב שלי פתאום קפא באמצע גלישה באינטרנט וזה לא קרה אף פעם אז עשיתי ריסט מהכפתור ואחרי זה המסך לא נדלק ושאני מחבר לכרטיס המובנה זה עובד.. המאווררים של הכרטיס עובדים. מה לעשות

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום לכולם, אני כבר התייאשתי, הפורום הזה הוא המוצא האחרון שלי לפני שאני מצלצל לטכנאי. יש לי ווינדוס 7. התקנתי תוכנה בגירסת סטודנט, התוכנה לא פועלת כראוי ואני רוצה להסיר אותה ולהתקין מחדש גרסה קודמת. בכל אופן, הבעיה היא כזו, לא ניתן להסיר את התוכנה דרך ווינדוס. התקנתי תוכנה ייעודית להסרת תוכנות, אך גם זה לא עזר. חיפשתי ארוכות פתרון דרך גוגל, לצערי הפתרונות שמצאתי לא לגמרי קשורים לתקלה, וחלקם היו מאוד מורכבים. ברגע שאני מנסה להסיר את התוכנה המקוללת, אני מקבל הודעה כזו: The current path is too long: ואז כתוב בהודעה סוג של דרך שמראה איפה התוכנה מותקנת במחשב. בסוף כתוב: please limit the path to 102 charecters (currently 116 אני ניסיתי גם לשנות את שם התיקיות שבה מותקנת התוכנה …

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. או שהאופציה היחידה זה לנתק אותו מהמחשב ?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי , וכל פעם שאני מפעיל את המחשב המקלדת מראה נורה ירוקה שהיא פועלת עד לשלב הBIOS, כלומר אני יכול ללחוץ בהתחלה F2/F8/F10 ולהיכנס לביוס , אבל אחרי השלב הזה שהמחשב רושם Prees Any Key to read from CD DVD ..(אחרי שהגדרתי בביוס את הגדרת הBOOT FROM CD). המקלדת נכבת , ואז שהווינדוס עולה עוד פעם היא חוזרת לפעול , הדבר המצחיק פה הוא שנסיתי לחבר מקלדת אחרת ואותו הדבר קורה . בקיצור אין לי ממש בעיה עם זה,אבל אני רוצה לפרמט את המחשב שלי,יש דרך אחרת לפרמט?בלי שיראה את ההודעה הזאת ואני יצתרך ללחוץ על המקלדת ?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שלום. לאחרונה דיברנו כאן בפורום על תקלה שהייתה לי במחשב - שבה המחשב היה נכבה לאחר הדלקתו, ואז נדלק שוב מעצמו, ושוב נכבה, וכן הלאה. אפשרות אחת הייתה שאולי ישנו איזה קצר באזור המעבד, ואכן קרוב לוודאי שהתקנה לקויה של ה Xigmatek Aegir גרמה לבעיה. כי לאחר התקנה מחדש, לא קרה המקרה שוב. אבל עכשיו תופעה חדשה הופיעה: לאחר שאני בוחר ב Hibernate, והמחשב מבצע את הכיבוי, הוא מחליט לעתים להידלק מעצמו! ממש כך! הדבר קרה כבר כמה פעמים, אבל לצערי - מכיוון שמטבע הדברים אני נוטה לעזוב לאחר שאני מכבה את המחשב - לא מספיק פעמים כדי לתת אבחנה מדוייקת של מתי זה בדיוק מתרחש. אני רק יכול להגיד שזה קרה היום ממש בעוד אני יושב ליד המחשב. הוא נכבה, ואז לאחר דקה, נדלק שוב. אני אפילו לא יודע לח…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Or Tsarfati,

שלום רב! בזמן האחרון אני חווה בעיות במסך הYOGA שלי. חייב לציין שלאורך תקופה של בערך חודשיים, זה קרה אולי 4 פעמים. המסך פתאום מחליט להתחיל לרצד, לאחר מספר ריצודים מפסיק לעבוד ולאחר מספר דקות חוזר לעצמו כאילו כלום לא קרה. בנוסף, לפעמים הרשת מתנתקת מעצמה למספר שניות וחוזרת לתפקד כאילו כלום לא היה. האם יש איזשהו אבחון ראשוני שניתן לבצע או רעיון למה גורם לתקלה? תודה!

24. Started by shai_123,

השתמשתי במחשב כרגיל יום שבת אחרי שימוש כיביתי ואחרי כמה זמן הדלקתי שוב והמחשב לא עולה.. ברשותי WINDOWS 7 הנה תמונה: הנה קישור לתמונה למי שלא רואה http://i51.tinypic.com/1gq8lw.jpg

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Chevy,

מזה חודש המחשב נתקע בין אם בצורה רנדומלית אבל לרוב כאשר אני מבצע העתקה של קבצים וחילוץ קבצי RAR. עשיתי התקנה מחדש של XP במחיצה אחרת של המחשב כך שיהיה לי dual boot לבדוק את הנושא אולי משהו במערכת ההפעלה נתקע. אך התקיעות ממשיכות, כך שלא ניתן להזיז כלום מלבד לעשות restart. חיפשתי בפורום פתרונות וברחבי גוגל ועשיתי כמעט כל פתרון אפשרי. אני חושש שזה הספק כי כשהתקנתי OCCT לבדוק מאמץ אז ראיתי את המתחים קופצים, במיוחד ה-5V. הייתכן וזו הבעיה? הספק? אשמח לעזרה מה-best of the best כי זה מעצבן ואני חייב את המחשב שירוץ חלק להגשת עבודות סוף סמסטר. מה לעשות? :'(

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.