עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by sputty,

שלום! בעקבות הפסקת חשמל קטלנית, הלך לי ספק הכח של המחשב. החלפתי ספק כח בחדש, ולאחר ההתקנה הפעלתי את המחשב, שנדלק ונתקע בעליית הWINDOWS. לאחר שעשיתי אתחול מחדש של המחשב המחשב לא נדלק יותר (לא מופיע שום דבר במסך, כאילו המסך לא מקבל אות). החלפתי כרטיס מסך לבדוק אם זו הבעיה והבעיה חזרה על עצמה גם עם כרטיס מסך אחר. כשאני מחבר את הספק ללוח האם הנורה שלו נדלקת (חברת ASUS), המאוורר של המעבד עובד. אמרו לי לנתק לגמרי את כרטיס המסך והזכרונות לראות אם לוח האם יצפצף, אבל הלוח לא צפצף. איך אני יכול לבודד את הבעיה ולבדוק אם הבעיה בלוח אם או במשהו אחר? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by ירוחם לונג,

והבעיה היא לא בבטריה או במטען. טכנאי אמר לי שהבעיה בלוח אם בלי לפתוח את המחשב, ואף פתחתי דיון בנושא. וחיפשתי עוד באינטרנט ומצאתי שכותבים באיזה אתר שאם הלוח אם לא עובד המחשב אמור להידלק אבל לא אמורים לראות כלום, ואם כן הבעיה היא במשהו אחר. משהו יכול לעזור לי בזה? במידע מי צודק? נ.ב. האתר שממנו ראיתי שאמור להידלק לי המחשב: http://www.homecomp.co.il/computer-parts/14-sample-data-articles/95

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by BMWE,

שלום אני רוצה לבדוק אפשרות לשדרג לאמא שלי את המחשב כך שיעבוד יותר מהר ע"י החלפת ה HD לכונן SSD. היא לא צרכנית גדולה של מידע ששמור לה על הדיסק. הדיסק הישן כמובן שישאר וישמש כמקום לשמור דברים וה SSD יכיל את מערכת ההפעלה ושאר התוכנות. ראיתי את הדיסק הזה. הלוח אם שיש לאמא שלי (מצורף פירוט התכולה של המחשב) 1. האם יש תאימות בין שניהם 2. איזו קונפיגורציה של דיסק צריך להזמין M.2 2280 / SATA3 3. האם לא כדאי להחליף לה את הזכון במקום ואיזה מומלץ? rita pc.pdf

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. היי לכולם.לפני שבוע בערך שמתי לב שהסמל של הרשת בתחתית המסך נעלם פתאום ואני לא מצליח להחזיר אותו. זה מוזר, כי אני עדיין מחובר לאינטרנט אבל מצד שני, אין לי שום אפשרות לבחור רשת חדשה. הוספתי גם תמונה של ההגדות של הסמלים, אפשר לראות שהאופציה להחזיר את הסמל לא זמינה. כמו כן, לחצתי על שחזר אבל גם זה לא עזר. מערכת ההפעלה היא Windows 7תודה מראש לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. הלו ? הגעתי לעזרה ראשונה ? אני צריך מציל, חובש, דוקטור לאבקת חשמל ... טוף. מתחילים עם סוללת CMOS חדשה דנדשה, 3.2V , בדוק עם שתי מולטימטרים שונים. תופעה ראשונה - הביוס, על ההתחלה, מדווח על 2.0V או פחות. ??? תופעה שנייה - תוך הזמן המוגדר, הלוח מאבד את כל ההגדרות בביוס ואי אפשר לחנדש אותן עד להחלפת סוללה דנדשה מהצלופן כי הביוס מדווח על ... 1.4V ואפילו פחות ואי אפשר לעבוד, מסכים כחולים, שדים, עניינים, סוף העולם. בבדיקה עם מולטימטרים, הסוללות הגמורות - אלה שהלוח אכל להם את האבקה - עם מתח של 2.5V עד 2.8V הספק תקין, 550W של אנרמקס, התופעה מתרחשת עם ספקים שונים. כל הרכיבים המחוברים ללוח הוחלפו למטרת בדיקת קצרים והתופעה חוזרת עם רכיבים שונים. מי יודע מי מכיר מי נ…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by arnon,

מחשב נייד ישן של HP פתאום אין אור במסך, המסך מציג את התמונה אך היא חשוכה וכמעט לא רואים מה אפשר לעשות

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. קניתי מחשב יד-2 לפני כמה חודשים, עם לוח ga-ph67-ud3. הכל עבד סבבה עד אתמול, שבקר ה-USB 3.0 הפסיק לעבוד. במנהל ההתקנים כתוב The device could not start (code 10). ניסיתי להסיר ולהתקין שוב את הדרייבר, חיפשתי בביוס, חיפשתי עדכון קושחה, דרייבר אחר... כלום. יש עוד רעיונות?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. יש לי וינדוס 7 וזה לא רק במדיה פלייר בכל תוכנה וזה גם בכל הסרטים שאני רואה, זה כאילו אני רואה 5 דקות ואז הוא נתקע אני ממשיך מאותו מקום עוד 5 דדקות אותו דבר

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שני המחשבים ברשת הביתית בעלי כוננים משותפים, עד עכשיו היתה גישה דו-סיטרית מכל מחשב. לאחרונה, אחד המחשבים נראה ברשימת הרשת אבל אינו נותן גישה ומתקבלת הודעה כזו: בדקתי הגדרות שיתוף, אבטחה, הכל נראה תקין. אתחלתי את המחשבים , ועדיין לא נפתרה הבעייה. יש לציין שמערכת ההפעלה היא ווינדוס 10 זהה. מה עוד יכול להיות? אודה מאוד מאוד לכל עזרה....

10. היי חברים בזמן האחרון, מחשב שלי עושה צפצופים מוזרים היוצאים מכיוון הארד דיסק, באותו הרגע הוא נתקע, עד שהם עוברים, אם בכלל. נאמר לי שזה כנראה מצביע על כך שהארד דיסק הולך "למות", יש פה מישהו שיכול לאמת את זה? ודבר שני, איך אני אמור לדעת איזה הארד דיסק מתאים עבור המחשב שלי ? איזה תוכנות אני צריך לבדוק? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. בוקר טוב חברים אני חדש כאן ואשמח לעזרתכם. אתמול בערב נתקע לי פתאום המחשב נייד asus core i3 6gb ram חיביתי הדלקתי אותו מחדש קופץ לי מסך כחול אם סמיילי עצוב וכתוב windows לא מצליח לעלות קשור ל erorr של stop code משו כזה אני לא מצליח לקרוא הכל זה מאתחל מהר מידי אחרי שחיביתי תנייד כמה פעמים רצוף הגעתי למסך וכתוב preparing auto repair אחרי המסך הזה אני ממתין דקה בערך ומגיע למסך כחול ריק שגם בו אני נמצא דקה בערך ואז הנייד מאתחל תצמו שוב וככה עשרות פעמים קראתי ובדקתי באינטרנט ולא מצאתי תשובה כל מה שראיתי בנושא מראה שהמסך הכחול שאני מגיע אליו צריך להיות אפשרויות לתיקון ולי זה לא מופיע מסיבה כלשהי אשמח מאוד לעזרה מצטער על המגילה ינסה לתמצת יותר בהמשך תודה. ניסיתי לעלות תמונות…

12. Started by kobine,

אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל זה נראה לי הכי מתאים לפה. הבעיה היא שאחרי כמה זמן שהמחשב פועל מוצג על המסך מרובע בצבע תכלת שרשום עליו out of rate ומתחת לזה רשום משהו עם הרצים (hz) אני על רזולוציה 768*1024 וניסיתי לשנות את הhz של המסך מ85 ל75 ול60 ועדיין הבעיה נמשכה (הוי שעושה שזה יציג רק מצבים שנתמכים ע"י המסך מסומן) הנה הטמפ' של הרכיבים שלי לפי everest http://img66.imageshack.us/img66/9726/tempsdb1.jpg מישהו יודע איך לסדר את הבעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. הכונן הוא מסדרה 330, בניסיון הרצה של התוכנה הכונן מזוהה במערך RAID למרות שהוא לא... מצורפת תמונה

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by etz,

אתמול עשיתי עדכון ביוס למחשב שלי ועכשיו המחשב לא פועל. אני די מבין בנושא וכבר עשיתי הרבה עדכוני ביוס בחיים שלי, כלומר שאני יודע לבדוק אם הביוס תואם ואני לא עושה עדכון אם אני לא בטוח שהוא יעבוד. הפעם, לעומת זאת, העדכון כשל... למרות שהקובץ היה מותאם ללוח שלי ואפילו תוכנת הפלאשינג אישרה את זה עכשיו המחשב לא עושה כלום לאחר ההפעלה שלו. למחשב יש ביוס של American Megatrends ואני מכיר את הטריק של עדכון ביוס מכונן הדיסקטים וראיתי שהוא גם מופיע במדריך עדכון הביוס כאן באתר, אבל אצלי כרגע זה לא מוכן לעבוד.כמובן ששמרתי גיבוי של הביוס הקודם ושמתי אותו על מחשבים אחרים, העתקתי אותו לדיסק ושיניתי לו את השם ל-AMIBOOT.ROM כנדרש אבל לא מתבצעת שום קריאה מכונן הדיסקטים גם לאחר שלחצתי Ctrl+Home…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. מאז שהמחשב חזר מפירמוט יש לו כמה בעיות.. הצורב שהיה מותקן לפי כן ופעל כראוי.. כבר לא צורב.. כל דיסק ריק שאני מכניסה לכונן זה מקבל אותו כדיסק לא ריק.. ואי אפשר לצרוב.. עוד דבר, פתאום גם הכונן דיסקטים לא מצליח לקרוא דיסקטים.. איך מסדרים את זה?! אני משתגעת.. אני רוצה לצרוב דיסק כבר המון המון תודה, נופר

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. אהלן. נתקלתי בבעיה ממש מוזרה, ואני כבר בשלב של אובד עצות. יש ברשותי כרטיס מסך - GIGABYTE GTX 650 TI הכרטיס היה מותקן על לוח אם מבוסס AMD - 770ta-ud3 ורץ רגיל. העברתי אותו ללוח מבוסס אינטל - H77M-HD3 והלוח, לא מזהה את הכרטיס! בכלל. איפסתי ועידכנתי ביוס, ביטלתי את הכרטיס המובנה, שום דבר לא עוזר. כרגע הכרטיס רץ מעולה על הלוח של AMD.. אשמח ממש ממש לעזרה! תודה

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by eldar4455,

טוב אז יש לי בעיה אין לי מושג ממה היא נובעת.. יש לי עכבר Razer naga epic wireless ..בזמן האחרון הוא נתקע לי תקיעות קטנות כאלה לשניה אבל עכשיו הוא לפעמים מפסיק לעבוד לגמריי ויש אור אדום מהבהב..(יש לי בטריה). בכל מקרה ניסיתי לחבר עכבר אחר יותר פשוט של Microsoft וגם הוא לפעמים קופא ונתקע..וכבר יש לי אותו שנתיים והכל היה בסדר.. האמת גם שפירמטתי את המחשב לפני כמה חודשים אולי זה מידע רלוונטי שיוכל לעזור לכם לעזור לי=].. בכל מקרה אשמח לתשובה ופתרון.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שלום רב, אתמול קניתי מסך חדש 22' 1920X1080. נכנסתי למשחק מחשב בשם Pro Evolution Soccer 2011 והוא מראה אותו בגרפיקה מדהימה FULL HD. אבל כשאני מוסר לשחקן או מרים את הכדור המשחק ניהיה מטושטש ל5-3 שניות וחוזר לתצוגה הרגילה וככה זה תמיד כשאני עושה את אותה פעולה. ונוסף לכך לפעמים יש תקיעות שמתמשכות כמו 10 שניות . אני לא יודע אם זה הכרטיס מסך או המסך אבל אני חושב שהכרטיס מתחמם ומתאמץ.. מה אפשר לעשות? למה זה ככה? ד"א זה המפרט Intel Core 2 due E8400 4GB RAM NVIDIA 9800GT 1gb מסך FUJICOM FJ-2200 FHD

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. אני מנסה לעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך שלי אבל כל פעם זה נותן לי הודעה שזה נכשל בהתקנה (יש תמונה) מה לעשות? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. לאחר שאני מדליק אותו לא עוברת חצי דקה והוא נכבה כאילו הוצאתי אותו מהחשמל. האם זאת בעיית חומרה?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. תאור: יש לי הארד דיסק של מחשב נייד ישן (עם חומר חשוב עליו), מסוג: Hitachi DK23FA-40 בזמנו כשהלפטופ ההוא שווק השגתי כבל מעביר לUSB כך שאוכל להוציא ממנו את הקבצים הדרושים למחשב חדש. נכון לאז אני זוכר שהכל עבד מצויין והצלחתי להעביר את הקבצים (על windowsXP אם אני זוכר נכון). כרגע ניסיתי לחבר אותו שוב באותה צורה, ה windows7 זיהה חומרה חדשה והתקין את הדרייבר המתאים אבל: הכונן לא מופיע בMyComputer הוא גם לא מופיע בDiskManagement של ה windows7 יש לציין שבמחשב שלי תחת devices with removable storage ישנם שני פריטים: dvd rw :H ו- cd drive :G הדרך היחידה שהצלחתי למצוא את קיומו דרך המחשב הייתה ע"י לחצן ימני על :G ואז על properties תחת לשונית hardware הופיע ההארד דיסק תודה מראש לכל הע…

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by avipaz,

יש לי לפטופ עם מעבד i7 ווינדו 10 התקנתי פרימייר פרו ושולחן העבודה נעלם כשאני עוברת למסך התחל יש הבזק של מסך שולחן העבודה ואז המסך של האפליקציות משתלט ניסיתי לשחזר מערכת לא מצליח אני מבינה שבווידו 10 אין שחזור מערכת לפי זמן תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by ShaharSi,

חבר קנה SSD מדגם mx100 256GB במטרה לשדרג את הכונן הנוכחי שלו במחשב הנייד.. חיברתי את הSSD אבל המחשב לא מזהה את הכונן ! מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by erezo,

לאחרונה גיליתי תקלה מוזרה בכל הדפדפנים ברשותי - פיירפוקס, IE, וגוגל כרום. אני נכנס ל youtube רוצה לצפות בסרטונים, הוא לא מאפשר לי לראות את התמונה במסך מלא, אלא רק כותב "לחץ ESC ליציאה ממסך מלא" אך במסך הרגיל מאפשר צפייה. התקלה מתרחשת בחלק גדול מהסרטונים ולא בכולם, ניסיתי למחוק מטמון דפדפן ו COOKIES ולעדכן את ה FLASH אך זה לא עזר, ניסיתי גם לבטל HTML 5 כמו שאומרים ב YOUTUBE עצמו אך זה עדיין לא עוזר. דוגמא לסרטון: תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. שלום, כל פעם שאני מחבר מכשיר כלשהוא לאחת מהיציאות במחשב הוא כותב לי שהתקן זה יכול להשתמש בusb 2.0 לביצועים גבוהים יותר איך לפתור את זה?? אלה פרטי המערכת שלי Operating System: Windows XP Professional 32-bit SP3 CPU Intel Pentium E5300 @ 2.60GHz 38 °C Wolfdale 45nm Technology RAM ‎4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15) Motherboard MSI G41TM-E43 (MS-7592) (CPU 1) 32 °C Graphics DELL U2312HM (1920x1080@60Hz) 1024MB ATI Radeon HD 5600 Series (Gigabyte) 42 °C Storage 465GB SAMSUNG HD502HI (SATA) 30 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 Audio ATI High Definition Audio …

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים