עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shahar91,

יש לי בעיה בכרטיס קול המובנה בלוח אם ורציתי לדעת מה עדיף, לקנות כרטיס קול זול או להחליף לוח אם חדש. מודבר בלוח אם GIGABYTE P31-DS3L.

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by SaXtoR,

המחשב שלי התחיל ככה סתם פתאום לקפוא מעצמו בלי מאמץ מיוחד הכוונה שהעכבר יותר לא זז, ולא רק זה: גם האור בעכבר נכבה והאורות במקלדת לא מגיבים. הוא מנטרל ממנו את כל המערכות וחייב להיות ריסט ידני אין מסכים כחולים והטמפ' של המעבד בסדר בסביבות 40-50 מעלות (מפרט בצד עם כל הפרטים עם מערכת הפעלה) יחד עם זאת מחוברים שתי הארדיסקים חיצוניים בנוסף לכל מה שיש אין כבל שרוף בלוח אם סרקתי לראות אם יש רגולות וכו' אבל הכל נקי נ.ב הרייד 1 מנוטרל מהביוס בהגדרות על דיסבייל ומשמש עכשיו כשתי כוננים נפרדים שאני עושה גיבויים באופן ידני מה עושים?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. טוב תראו תמפרט שלי אז ככה שיחקתי בפעם הראשונה Company of Heros הכל היה טוב פעם שנייה שהפעלתי אחרי הטעינה הוא עשה לי מסך כחול כתוב לי משו עם ATI כנראה בעיה בדריברים עד אז הכל היה טוב אחרי זה הפעלתי מחדש את המחשב ובטעינה של הוינדוס הוא מראה לי מסך כחול שכתוב שאני צריך לעשות Chkdsk /F ב SAFE MODE הוא מביא אותו מסך כחול בקיצור איך אני עושה Chkdsk ? אין לי גם כונן פלופי בעיקרון במחשב הישן אני זוכר שכל פעם אחרי כמה ריטים הוא עשה אוטמטי Chkdsk עכשיו הוא לא עושה ..

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Cupid Me,

שלום לכולם יש לי רסיבר תומך דולבי אטמוס שמחובר ב-HDMI למחשב ומשום מה אני לא יכול לבחור בהגדרות השמע תחת spatial sound את הדולבי אטמוס אני משתמש ב-Windwos 10 64bit תודה

5. Started by Ilan Guri,

יש לי וינדוס 10 הורדתי קובץ ISO מה ההסבר הכי פשוט לצרוב אותו על דיסק עם אפשרות לבצע BOOT ממנו אם אני לוחץ על הקובץ קליק ימין אני מקבל בשתי האפשרויות הראשונות: MOUNT burn disk image אם אני לא טועה במשהו אז צרבתי בעזרת burn disk image והמחשב לא עלה מהדיסק למרות שהגדרתי לעלות מ CD בביוס

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by avipaz,

יש לי לפטופ עם מעבד i7 ווינדו 10 התקנתי פרימייר פרו ושולחן העבודה נעלם כשאני עוברת למסך התחל יש הבזק של מסך שולחן העבודה ואז המסך של האפליקציות משתלט ניסיתי לשחזר מערכת לא מצליח אני מבינה שבווידו 10 אין שחזור מערכת לפי זמן תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by Lakers24,

יש לי ווינודס 7 והמחשב מאוד איטי, הדפדפנים קורסים עם הרבה פופ אפים שהשתלטו עליהם ולא מעט תוכנות שהתקנתי הם יש אפשרות לתקן את המצב(עם תוכנות מתאימות) לפני שאני עושה פירמוט?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by מתן88,

אז ככה , קניתי לפני חודש מחשב מ SKYPC שהמוכרים המליצו לי עליו מאוד . מפרט : מעבד amd phenom 945 לוח אם MA770T UD3 זיכרון 4GB RAM G.SKILL כרטיס מסך HD6870 עכשיו ברוב המשחקים יש לי נחיתות של FPS לדוגמא ב GTA IV אפשר לשחק הFPS לפעמים מגיע ל70 אבל לפעמים גם ל25 . וקרייסיס הFPS עובד בין 15-35 שזה ממש נמוך . הממוצע אמור להיות לי בערך 35 . ASSASIINS CREED הראשון עובד לי על 30 FPS ובמשחב הקודם עם HD4870 הוא עבד לי על 60FPS . (דווקא BROTHERHOOD עובד מצויין 40-70 FPS ) מה עושים ?? דרך אגב הדרייבר מעודכן .

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלום, כנראה שנשרף לי הספק אחרי הפסקת חשמל (הספק הוא FSP BLUESTORM 400W) כשחזר החשמל הדלקתי את המחשב ושמעתי מין שני פיצוצים קטנים ומאז המחשב לא נדלק. הבאתי ספק כוח אחר לבדיקה (ספק ג'נרי) חיברתי אותו וכשאני מפעיל את המחשב יש צפצוץ ארוך יחיד ואחיד והלוח אם שלא נפסק עד שאני מכבה את המחשב. מה פירוש הצפצוף הזה? הלוח אם הוא Gigabyte EP43 DS3L תודה רבה לכם !

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by yamdan,

שלום, יש לי בעיה כשאני לוחץ על שולחן העבודה מקש ימני > רזולוציית מסך לא מופיע לי הרזולוציה המומלצת למסך שלי 1400 על 1050 יש לציין שזה מחשב חדש וינדוס 8.1 64 ביט כרטיס מסך Sapphire 7950 עם זאת המסך דווקא ישן vs11643 viewsonic ויש לו רק יצאה של VGA ואילו לכרטיס מסך יש כניסות של DVI, display port, hdmi כרגע אני משתמש במתאם VGA display port, ניסיתי גם עם מתאם VGA dvi אך הבעיה לא נפתרה. כמו כן הCCC אומר שהדרייבר עדכני מישהו מכיר אולי את הבעיה ? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. היי קניתי דיבורית JABRA FREEWAY לרכב ואיך שאני פותח אותה היא נכנסת למצב PAIRING הבעיה שהפלאפון שלי LG G3 לא מזהה אותה בסריקה של הבלוטות'. זה פשוט הזוי ולא ברור לי למה הוא לא מזהה אותה. הפלאפון כן מזהה התקנתי בלוטות' אחרים. למישהו רעיונות? http://www.mea.jabra.com/in-car/jabra-freeway

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by ^Z^,

היי איך בודקים ספק כח למחשב? יש איזו תוכנה או שחייבים לפתוח תמארז וכולי? כמה W צריך בשביל לבנות מערכת crossfire? תודה

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by omnius,

שלום במחשב של אבא שלי הצורב פתאום הפסיק להיות מזוהה. הבעיה התחילה לפני כחודש (אבל הוא סיפר לי רק עכשיו ). המחשב לא מזהה אותו בכלל, משמע גם לא מופיע כונן ב"המחשב שלי". מנהל ההתקנים לא מראה על כל בעיה, ואשף הוספת חומרה לא מוצא שום דבר חדש. שיחזור מערכת גם הוא לא עובד (הוא אומר ששום דבר לא השתנה מאז). גם ניהול דיסקים לא מזהה את הכונן הסורר. המחשב הוא מחשב נייד, אין לי מושג ירוק מאיזה חברה או דגם (אבא שלי פעל לפני שיכלתי לעצור בעדו בקשר לזה...), סביר להניח שג'נרי מסוג כזה או אחר, או בכל מקרה משהו שעדיף לא לדעת. כרגע אני מתעלם מהאפשרות שהכונן נדפק עד שאבדוק כל אפשרות אחרת. למישהו יש רעיונות?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Asaf Mor,

זה הספק http://www.amazon.com/gp/product/B00EB7UIZU/ref=oh_aui_detailpage_o01_s01?ie=UTF8&psc=1&tag=affilizr-com-472-20 חדש לחלוטין. המאוורר לא מסתובב גם במאמץ. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by KF,

שלום, משום מה חיבור ה-HDMI בלפטופ שלי הפסיק לעבוד (חיבור לטלויזיה). לעומת זאת עם לפטופ אחר אני כן מצליח לחבר לטלויזיה. בנוסף ניסיתי להחליף גם כבל HDMI אך עדיין בלפטופ הראשון קיימת בעיה. מה יכולה להיות בעיה ? , כיצד מתקנים את זה ? מדובר על lenovo e330. תודה לעוזרים.

16. בוקר טוב חברים אני חדש כאן ואשמח לעזרתכם. אתמול בערב נתקע לי פתאום המחשב נייד asus core i3 6gb ram חיביתי הדלקתי אותו מחדש קופץ לי מסך כחול אם סמיילי עצוב וכתוב windows לא מצליח לעלות קשור ל erorr של stop code משו כזה אני לא מצליח לקרוא הכל זה מאתחל מהר מידי אחרי שחיביתי תנייד כמה פעמים רצוף הגעתי למסך וכתוב preparing auto repair אחרי המסך הזה אני ממתין דקה בערך ומגיע למסך כחול ריק שגם בו אני נמצא דקה בערך ואז הנייד מאתחל תצמו שוב וככה עשרות פעמים קראתי ובדקתי באינטרנט ולא מצאתי תשובה כל מה שראיתי בנושא מראה שהמסך הכחול שאני מגיע אליו צריך להיות אפשרויות לתיקון ולי זה לא מופיע מסיבה כלשהי אשמח מאוד לעזרה מצטער על המגילה ינסה לתמצת יותר בהמשך תודה. ניסיתי לעלות תמונות…

17. יש לי קובץ בגודל 2GB שניקרא RMP.AVI אני לא מצליח להעביר אותו מהמחשב לדיסקאון קי ניסיתי גירירה והעתק הדבק שניהם לא עובדים איך מעבירים את הקובץ לדיסק און קי ?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. קניתי מחשב יד-2 לפני כמה חודשים, עם לוח ga-ph67-ud3. הכל עבד סבבה עד אתמול, שבקר ה-USB 3.0 הפסיק לעבוד. במנהל ההתקנים כתוב The device could not start (code 10). ניסיתי להסיר ולהתקין שוב את הדרייבר, חיפשתי בביוס, חיפשתי עדכון קושחה, דרייבר אחר... כלום. יש עוד רעיונות?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. שלום, כבר חודשיים בערך שיש לי בעיות שקשורות בתצוגה ובדרייבר. המפרט שלי הוא: מעבד: Intel® Core2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz לוח אם: Gigabyte EP43-UD3L כרטיס מסך: (אני יודע שלא משהו בכלל) Nvidia 240 GT 1GB ספק כוח: RaidMax 400W תמונה: מסך: Samsung syncmaster 27" p2770HD 1920*1080 RAM: DDR2 הדרייבר האחרון של נוידיה (340.52) פתר בהתחלה את הבעיה ולא גרם למסך השחור בתחילה אבל הוא כן יצר בעיה אחרת של הבהובים על המסך וגרימה לפריזים של התמונה, ככה שרק ריסטארט היה פותר את זה, אבל גם זה היה לזמן קצר. אז פרמטתי את המחשב בתקווה שזה יפתור את הבעיה אבל היא התרחשה שוב. ואז גם החלה בעיה אחרת כשבוקר אחד ניגשתי למחשב והיה מסך שחור. ביצעתי ריסארט והכל נראה בסדר עד הלוגו של וי…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by liran2003,

הכונן הוא של סוני. כשאני לוחץ על כפתור הפתיחה הוא מגיב והוא עושה רעש כאילו שהוא עומד להפתח אבל הוא לא. חיפשתי ומצאתי שאם נותנים מכה קטנה במחשב, מעל הכונן, בזמן לחיצה על כפתור הפתיחה, הוא נפתח. מה הבעיה פה? איך אפשר לפתוח אותו בלי מכות :s05:

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. שלום חברה .. היתי עכשיו אצל חבר ותיקנתי לו את המחשב .. היה שם המון אבק אז ניקינו וגם מרחנו משחה טרמית.. כשסיימנו וניסינו להדליק את המחשב הוא נדלק אבל לא רואים כלום על המסך וגם העכבר לא פועל ... מה יכולה להיות הבעיה ?? הוא גר בעיר אחרת והמחשב שלו עכשיו אצלי אני פשוט חייב לתקן לו את זה בבקשה תעזרו לי. המחשב שלו דיי ישן בן 4 שנים בערך אבל הוא עבד כמו שצריך לפני שניקינו. PENTIUM 4 2.8 256MB DDR ולוח אם של INTEL בעל כרטיסס מסך מובנה ללא אפשרות להוספת כרטיס AGP ניראה לי זה I845 {לא בטוח}. תודה : ]

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. שלום לצורך התקנה מחדש של מערכת ההפעלה במחשב באמצעות התקן דיסק אונקי, כשהתקנתי את התוכנה על הדיסק אונקי הוא ביצע אתחול ומחק את החומר שהיה בו לפני כן. לא היה בו חומר רב, אך היו קבצים שהייתי רוצה לכל הפחות לדעת את השם שלהם. האם יש דרך לשחזר? תוכנה שהשתמשתי בה בעבר לשחזור לא זיהתה, האם זה בגלל שבוצע אתחול? זה משנה אם סתם מחקתי או ביצעתי אתחול? אם מישהו מכיר תוכנה שכן יכולה לשחזר גם לאחר אתחול, אשמח לקבל שם או קישור. תודה

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. שלום לכולם... צירפתי מפרט של המחשב שלי בקובץ תמונה... הערה קטנה: החלפתי את הכוננים הקשיחים של סמסונג ב- WD caviar black 2TB 64MB 7200RPM SATA 3 WD2002FAEX מחולק אצלי לשתיים C - 200GB D - 1.62 TB השימושים שלי הם סרטים HD ואפילו בלוריי מלאים (ללא כונן בלוריי), משחקים כמו PES 2013 DIRT וכו', DLNA ALLSHARE אינטרנט מוזיקה. 1.לפני כשבועיים נפל לי המחשב והפך להיות איטי. מרעיש (גם לפני הנפילה הוא התחיל להיות איטי). סרטים נתקעים לי, מוזיקה קופצת, חילוץ קובץ מהוינראר לוקח שנים ועוד. ניקיתי את המארז קצת ואחד המאווררים לא עובד, זה שנמצא על הדבר הזה שדבוק למעבד. נראה לי שצריך להחליף מארז בלי שום קשר... מה אתם ממליצים לעשות? לקחת אותו לבדיקה? אצל מי? החברה שקניתי ממנה את המחשב (SKYPC)…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by yosizach,

זה המפרט שלי אניטל 3.06 512 ראידון 9700 פרו 512 זיכרון אני חושב לא בטוח שזה כשור לזיכרון הורטואלי ... בwindwos לוקח למחשב הרבה זמן לטעון את המשחק far cry או לעלות דברים פשוטים הוא ממש חושב ... לא יודע אך להסביר את זה . כמה זיכרון ורטואלי צריך להיות

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by מתי208,

ערב טוב אשמח לעזרתכם אני משתמש בננסטיק עם סים של חברת פלאפון מיום שני הוא לא מצליח להתחבר זו ההודעה מצ"ב שאני מקבל כשאני מבקש להתחבר (זה מתחבר ללא שם משתמש וסיסמה) מצ"ב תמונה מההודעה שהוא נותן לי למה זה לא מתחבר אודה לעזרתכם בבדיקתי עם הסים שהכנסתי אותו לפלאפון הוא גולש וגם מוציא שיחות בנוסף לזה הלכתי לחנות לבדוק עם ננסטיק אחר אך גם איתו לא הצלחנו להתחבר אודה לעזרתכם

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים