עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי כרטיס מסך G-Force 2 mx 400, וניסיתי קצת לעשות לו אוברקלוק, כנראה שהגזמתי קצת עם המהירות של הזכרון, וראיתי על המסך כל מיני עיוותים, אז עשיתי ריסט כדי לנסות להוריד את המהירות קצת.. שניכנסתי לשם משתמש שלי בווידווס, הכל היה בסדר, אבל אחרי 2-3 שניות, המסך נהיה שחור, כנראה עשה לעצמו ריסט או משהו, חזר למצב הרגיל לשניה, ואז חזרו העיוותים, ואיתם גם תקיעת העכבר.. המקרה הזה חוזר על עצמו כל פעם, מזל שהיה לי עוד משתמש ב-WinXP, שדרכו אני כותב כרגע את ההודעה.. עצות אני דיי אבוד.. :'(

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מפרט: P4 2.4B ASUS P4S8X 768MB 333MHZ DDR MSI RADEON 9800 PRO HEC 300W ART WIN XP SP2 עכשיו ככה לפעמים שאני משחק במחשב, לאחר זמן די ארוך של משחק (שונה ממשחק למשחק, אחד נתקע אחרי 20 דקות אחד אחרי 10 ( הוא פשוט נתקע ומפסיק להגיב, זה קורה לעיתים רחוקות אבל אני לא מבין למה בידיוק תמיד שהוא נתקע אני עושה RESET...

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  3. שמו לי במחשב החדש ווינדוס לא מקורי. עכשיו הבעיה שאני כל פעם שפותח תדרייבר של הכרטיס מסך אז נהיה לי שגאיות של ווינדוס ואז שאני משנה את הגדרות בכרטיס [למשל עושה איכות תמונה וכאלה אז תמיד זה לא עוזר לי כי תמיד אני רואה בסרטים או בעיקר במשחקים די טישטוש בקצוות כמו שתראו בתמונות שאני ישלח. אז השאלה היא שאמרו לי שרוב הסיכוי שהעדכונים של הווינדוס ישנים ואז זה מתנגש עם הדרייבר של הכרטיס מסך האם זה יכול להיות? [הכרטיס הוא x1950pro] [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by rrroonnii,

יש לי תמעבד הזה. אז נגיד שאני לוקח את האתר ומשחק איתו על המסך אז המסך די נתקע כזה בקטנה. למה זה קורה עם מעבד כזה?[הכוונה שאני מעביר אותו על הסמלים אז הם נעלמים וחוזרים.תגידו לי מי מה זה יכול לקרות מאיזה סיבות?[המעבד לא מתחממם] ודרך אגב קרה לי גם באמצע משחק שהמסך התכבה רק המסך. ואין לי שום בעיה של התחממות. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  5. השאלה בכותרת תודה

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  6. שלום חברים, יש לי מחשב נייד ASUS S400C עם UEFI ועובד על AHCI, המערכת הפעלה לא עולה ויש לי קבצים שאני צריך לגבות, כל זאת מבלי לפרק את הדיסק כדי לא לפגוע באחריות המוצר, ניסיתי להעלות HIRENS עם MINI XP אבל הוא לא "רואה" את הדיסק ולכן אין לי גישה, האם יש למישהו פתרון? איך ניתן להוסיף אולי תמיכה כך שאוכל לגשת לדיסק או אולי תוכנה אחרת שתוכלו להמליץ לי עליה תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by theflow,

לאחרונה רכשתי את הכרטיס מסך הבא : SPARKLE SF-PX76GDH-HP GEFORCE 7600GT 256MB DDR3 DVI PCI-E באתר החברה ( של הכרטיס ) ראיתי שמצוין אפשרות נוספת ( 256 MB GDDR3 ) GDDR3 מקביל ל-DDR3 פשוט שכחו G או שמה זה משהו אחר ? אם כן ( גם אם לא ) אפשר הסבר קצרצר על ההבדל בין כרטיסי מסך DDR3 מסדרת 7 לבין כרטיסי מסך DDR2 מסדרת 7. האם לדוגמא כרטיס מסך 7600GT DDR3 יותר חסכוני וחזק מכרטיס מסך 7800DDR2 ? תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  8. Started by benfree,

אני יודע שרובכם מכירים את הבעיה הזו, אני מקבל את ההודעה הזו לפני שהמערכת הפעלה עולה. אני לא מצליח להבין איפה הבעיה. ההרדיסק הינו חדש החלפתי כבל SATA ניסיתי ספק כח אחר זכרונות אחרים התקנה מחודשת של הווינדוס (שאגב לא מזהה את ההרדיסק) הלוח הוא של MSI מה אפשר עוד לעשות בנידון?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by nimrodim,

כרטיס רשת PCI לא מזוהה ע"י XP SP2. הכרטיס הינו של BENQ. רעיונות?

• 11 תגובות
    • 797 צפיות
  10. שלום, פירמטתי את המחשב, התקנתי WIN7 ועכשיו אני רוצה להתקין את הדרייברים של לוח האם Asrock H67M-GE-B3. 1. בנוסף לכרטיס הקול המובנה בלוח האם, קיים כרטיס קול נוסף שאני משתמש רק בו. האם יש צורך להתקין את הדרייבר של הכרטיס המובנה (ולבטל אותו ב-BIOS)? 2. Windows Internet Explorer 9 for Windows 7 for x64-based Systems מוצג כעדכון חשוב. אם אני מתכוון להשתמש ב-FF, האם הוא באמת חשוב? תודה ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  11. Started by Wunderbar,

שלום חברים, יש ברשותי כ"מ AMD 7870XT. למרות שאני לא משחק כל כך הרבה במשחקי מחשב, בכל פעם שאני כן משחק יש רעש חזק שבוקע מן המארז כנראה מכיוון כרטיס המסך. יש לכם רעיון מה ניתן לעשות כדי למנוע את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  12. Started by shaks,

יש לי לפטופ של סמסונג NP740U3E. בלפטופ יש 6GB ראם. לאחר עליית המחשב, צריכת הזיכרון עומדת על %70%-80. בדקתי תוכנות שעולות עם המחשב ולא מצאתי משהו חריג בנוסף עשיתי סריקה עם AVAST שלא מצאה כלום. ממה יכולה לנבוע צריכת זיכרון כזאת? מצורף לוג של HIJACKTHIS

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by okinawa,

קיבלתי סוף סוף היום את הנייד שהזמנתי, מדובר בLegion 5 עם רייזן 7 ומסך 144 הרץ, בנוסף הוא הגיע עם NVME 512GB בתוכו שעליו מותכן הווינדוס. מצב הסלוטים במכשיר סלוט ראשון של NVME M.2 שמאוייש כבר עם אחד ועליו מותקן הווינדוס. סלוט שני זה סלוט משולב של M.2 וSATA 2.5, אתה בוחר את האחד שאתה רוצה ומתקין. המצב הוא כזה, רכשתי NVME של סמסונג 970Evo Plus של 1TB שאותו אני מייעד לקבלת השיכפול ווינדוס ויש לי עוד כונן SATA 2.5 של HYNIX של 1TB שאותו אני מייעד לאחסון וכו'. האם אני יכול לחבר את הNVME שרכשתי (הסמסונג) לסלוט השני ולשכפל אליו את הווינדוס מה-NVME בסלוט הראשון (זה שהגיע עם המכשיר) ואז ישר לקחת את הכונן המשוכפל ולהעביר אותו לסלוט הראשון בלי בעיות? להעביר אותו סלוט ככונן …

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  14. מה יכולה להיות הבעיה? חבר שלי הזמין חלקים, הם הגיעו היום מפנדס, והרכבתי לו אותם לתוך המארז הקודם שלו. החלקים הם: AMD Athlon XP 2500 ABIT motherboard NF7 PQI DDR 3200 256mb X2=512mb Clud3D Radeon 9250 SONY cdrw 52x32x52 ההרדיסק זה ההרדיסק הקודם שלו, WD 40GB SE. הספק הוא ספק חדש, בן חצי שנה בערך. הרכבתי הכל, חיברתי לחשמל. כשהדלקתי את המתג של הספק, כל המחשב נעור לכמה שניות. הרדיסק מאותחל, כל המאווררים פועלים, שתי נוריות הבקרה של הלוח אם פועלות, ואז אחרי שתי שניות בערך הוא נדם. הנורית האדומה שאומרת שהספק מחובר לחשמל דלוקה. וזהו. לחיצה על כפתור ההפעלה לא עושה כלום. גם לא עוד לחיצה. גם לא לחיצה ארוכה. ניסיתי כל מה שיכולתי להעלות בדעתי, כולל לשחק עם החיבורים של קדמת המארז, אבל ב…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by royi,

לילה טוב לכם! לפני כמה ימים קיבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו ויסטה חיברתי כעת את ההארדיסק מהמחשב הישן על הכבל IDE כדי להעביר את המידע הישן שלי בביוס אני מזהה את ההארדיסק הגעתי לויסטה, הוא הקפיץ לי את ההודעה של התקן חדש אך הוא מסרב להתקינו במנהל ההתקנים ההארדיסק מופיע לי כהארדיסק תקין ב-disk management של הויסטה לא הצלחתי להקצות לו אות של כונן מה אני יכול לעשות? מדובר בהארדיסק IDE רגיל של היטאצ'י בעל 40 ג'יגה זיכרון. תודה.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by prxc,

החלפתי כבר ספק ועדיין הסנסר מראה שהבעיה לא נפתרה מצורף מתו ךך תוכנת אוורט Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8705F (ISA 290h) Temperatures: Motherboard 42 °C (108 °F) CPU 38 °C (100 °F) CPU #1 / Core #1 47 °C (117 °F) CPU #1 / Core #2 46 °C (115 °F) Aux 51 °C (124 °F) WDC WD15EADS-00W4B0 [ TRIAL VERSION ] WDC WD5000AAKS-00V1A0 …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. זה התחיל היום כשניסיתי להפעיל את מקס פיין. אחרי תעינה קצרה המחשב קפא, ולא היתה אפשרות לעשות כלום חוץ מרסטרט. אחר כך בדקתי עוד משחק וגיליתי שזה ממשיך גם במשחק הזה. ניסיתי לראות סרט והמחשב קפא לפני שהסרט התחיל. עשיתי בדיקת ווירוסים, וזה לא גילה כלום. מה לעשות? פנטיום 3. 660 מה"צ. Riva TNT 2.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by LeXosaar,

שלום, יש לי מחשב חדש עם הכרטיס מסך 8400gs עכשיו הבעיה שלי היא כזו: הפיקסלים האלה לא רק במדייה פלייר בתצוגה הזו, זה גם במשחקים. אבל שאני גולש באינטרנט ומשתמש במחשב עם כל דבר אחר, אין את זה. איןלי מושג איך להגדיר את הבעיה הזו זה פשוט התחיל...... לפעמים יש אתזה, לפעמים אין....... איך מסדרים את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי כבר במחשב שני סטיקים של 2 GB כל אחד. רציתי קצת לשדרג את עצמי אז רכשתי לי קיט של שני סטיקים של זיכרון מסוג KINGSTON KHX1600C9D3K2/4GX גם הם קיט של 2GBX2 האם הם מתאימים ללוח אם שלי p7p55-m ? ניסיתי קצת להיכנס ולקרוא, כל המפרט הטכני קצת בילבל אותי. האם הזיכרון הנוסף שרכשתי מתאים וניתן להוסיף אותו לשני הסלוטים הריקים ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by asaf7,

שלום קניתי מחשב חדש עם הלוח אם הבא: Gigabyte GA-H81M-D2V. תוך כדי ניסיון להתקין כרטיס מסך חיצוני geforce gtx 560, שיניתי כל מיני הגדרות בביוס, בגללן אני חושש שהמחשב לא נותן output כלשהו למסך (לא מהיציאה בלוח אם ולא מהGTX). לכן רציתי לדעת איך אני יכול לשחזר את ההגדרות של הביוס כך שאוכל לחזור ולראות פלט כלשהו על המסך? אני חושב שהבעיה נוצרה כאשרה עשיתי disable ל intel processor graphics. אפשר לראות תמונה פה מה עליי לעשות כעת כדי להחזיר את זה לenable? תודה רבה אסף

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by שמנואל,

שלום. לצורך גיבוי דחוף אני מנסה לחבר HD מהמחשב הישן, למחשב החדש שבו לוח אם P4C800 E עם הארדיסק שמחובר כ SATA. מכיוון שאינני יכול לחבר את הישן אלא בIDE, ניתקתי פשוט את אחד הסידירומים שיש לי וחיברתי אותו במקומו, אבל מה שקיבלתי זה "העלמות" של הHD הישן וגם של הצורב שישנו במחשב. ניסיתי במקום הצורב וקיבלתי את אותה התוצאה -"העלמות" של הכוננים . שיחקתי בגימפור ובכלל עלה לי ה HD הישן כמערכת ההפעלה הראשית... אבל הודיע על שגיאה ונכבה. אני זוכר שכבר עשיתי את זה פעם ובלי כל בעיה - אז במה בכל זאת טעיתי ? הרי המערכת אמורה "להבין" את הגימפור. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by Net,

יש לי ג'ויסטיק רוטט למחשב. עכשיו אני הצלחתי להפעיל את הרטט שבו. אבל אני לא יודע איך להפעיל את הרטט במשחקים.. איך? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by hadarelk,

שלום, יש לי לפטופ DELL XPS L502X עם i5 דור שני, 8GB RAM ו750GB HD. המחשב אצלי כבר שנתיים וקצת עם ווינדווס 7 מקורי. אני מודע להתקנות שאני מבצע ולניקיונות, ואין תוספי שקר מיותרים שמותקנים. לאחרונה המחשב התחיל להרגיש לי נורא איטי. התחלתי בניקיון שלו וכרגע יש לי 350GB פנויים ללא תוכנות מיותרות. הוא מגיב נורא לאט ועושה רושם שהוא מתאמץ (המאוורר מתחיל לפעול במרץ) אפילו כשאני מפעיל כרום עם פייסבוק וYNET וזהו. אותה הבעיה גם עם פיירפוקס. המחשב עם NOD32 מקורי וללא וירוסים ידועים. בניקיון התקנתי Advanced Systemcare Pro שראיתי שמומלץ...לא עזר יותר מדי. בשבוע שבועיים האחרונים הוא גם לפעמים לא יוצא ממצב Hibernate. אחרי כמה שעות במצב hibernate כשאני מנסה להפעיל הוא מציג הודעה (לפני שנ…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. רציתי לעשות פירמוט לכל המחשב ובטעות עשיתי התקנתי שתי ווינדוסים בכונן c: וכונן f: איך מוחקים ווינדוס 1 מהם <?!?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  25. Started by Cupid Me,

היי קיבלתי היום כרטיס R9 270 חדש ואין תצוגה בכלל (מסך שחור) יש כרטיס מסך מובנה על הלוח - בדקתי את ההגדרות בביוס שכרטיס חיצוני לא מבוטל ובדקתי עם שני כבלי HDMI שונים ניקיתי גם את הסוקט של הכרטיס בלוח הספק זה ANTEC EA380-D. המעבד I3 2100. חשוב לציין שעל הלוח רשום PCI-E 2.0 והכרטיס הוא 3.0 למרות שהבנתי שלא אמרוה להיות בעיה אין לי מושג אם זה בעיה בכרטיס או ספק חלש אשמח לעזרתכם! תודה

• 20 תגובות
    • 5.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.