תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
איזה עצבים! מישהו יודע מה יכול לגרום לזה? נמאס לי כל הזמן להחזיר גיבוי.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 200MHz וקניתי לו כרטיס 2.0 USB (כדי שנוכל לחבר שם מודם ADSL). בהדלקה הראשונה של המחשב הוא זיהה את הכרטיס וביקש דרייבר, הבעיה היא שבחוברת המצורפת הם אומרים לתת ל Windows לזהות איזה שהוא כרטיס USB ולהתקין אותו, אחר שהכרטיס זוהה יש להריץ Setup מתוך דיסקט ההתקנה ואז הוא מותקן סופית. הבעיה היא שה- Win מזהה, מעתיק קבצים מהדיסק שלו ונתקע..... ניסיתי הרבה דברים וכל פעם ה- Win נתקע. בחוברת רשום שהוא תומך ב- Win98 והוצאתי גם את כל שאר הכרטיסים וזה עדיין לא עוזר. הבורד הוא Pc Partner הכרטיס USB עם צ'יפסט של Via. למישהו יש רעיון ? The Doorman
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מסך LG Flatron995ft 19" ב WINDOWS2000 כל שטח התמונה של המסך זז קצת. אפילו שזוהי תזוזה קטנה דבר זה מאוד מציק. זה לעולם לא קרה לי במערכות הפעלה אחרות. התמונה פשוט רוטטת ללא הפסקה!!!!! אם זה משנה כרטיס המסך שלי הוא gf2 mx200 כל עזרה תתקבל בברכה. נ.ב מדוע לאחר שאני נרשם באתר, אני לא מצליח להכנס עם השם והססמא שלי??? אני נאלץ להרשם כל פעם מחדש
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
is it possible that my power suuply that generate 230W is too weak for my computer i have amd 900,dvd,cd-rw,2*HD,and geforce 4 4200 and maybe that cause my monitor to shut down when i try to use my graphic card? please help me
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
אני משחק במשחק המלא והמשחק פועל יפה אבל יש הרבה תקיעות מעצבנות,ואני לא מדבר טקיעה של אפסית שנייה אלא על 1 שנייה בערך ולפעמים רחוקות קצת יותר ,אבל כמעט כל הזמן יש תקיעות ויש לי דווקא מחשב שאמור להפעיל את המשחק בצורה טובה!! אז מה הבעיה???? AMD ATHLON XP 2000 SUMA Geforce 4 Ti 4200 64 mb 256 ddr 333mhz הדרייברים מעודכנים. 40gb 7200 rpm ויש לי חבר שיש לו מחשב כמו שלי רק עם זיכרון 2100 וכרטיס של INNO3D זוהיא הגראפיקה שאני עושה ויש עדיין תקיעות: 1024*768 32 bit physics-high character-highest texture-highest world deteils-highest Decals coronas foliage dynamic lights projectors ואצלו הוא אומר שהמשחק פועל מהר מאוד בלי תקיעות, אולי זה קשור לכך שהוא הגדיל מאוד את ה- virtual memo…
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב בן חצי שנה, עם לוח אם ג'יגהבייט GA-7VTXH, וזכרון 512MB, (שני פסים של 256MB). עד עכשיו עבדתי בברירת המחדל של הביוס - OPTIMIZED BIOS SETTINGS, למרות שדאגתי לעדכן את הביוס כל הזמן (נכון לעכשיו F7, אם אני לא טועה). לפני שבוע בערך, נכנסתי להגדרות הביוס ושיניתי ל - TOP PERFORMANCE. ואז קרה דבר מאד מוזר - מיד לאחר עליית מע' ההפעלה - הופיעה לי הודעת שגיאה בנוסח SYSTEM WRITE FAILURE, והתחילו לי להיפלט המון קבצי ג'יבריש להארד-דיסק, והמחשב נתקע. כיביתי, שיניתי בחזרה את הגדרות הביוס, לברירת המחדל שלו - ולא עוזר כלום. הודעת השגיאה הזאת חוזרת בכל פעם - ואפילו מבצעת CHKDSK לפני העלאת מע' ההפעלה, ו"מתקנת" המון דברים. הפתרון? פשוט הוצאתי פס אחד של זכרון, נשארתי עם…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה התחיל לפני יומיים אני לוחץ על החייגן והוא לא נפתח עכשיו רציתי לנסות להתקין את הדריברים מחדש אבל משום מה אני החלון של הDEVICE MANAGER לא נפתח גם הNETWORK CONECTIONS לא נפתח גם ADD HARDWARE לא נפתח אז מה עשיתי נכנסתי לתקיה של הדריברים ועשיתי משם UNINSTAL ואחר כך הDEVICE MANAGER והשאר פעלו התקנתי דריברים מחדש טוב הפעלתי את המחשב מחדש ומה עוד הפעם אותה בעייה אני מתחנן תעזרו לי זה מעצבן כל הזמן שמדליקים את המחשב צריך להתקין מחדש את הדריברים משהו יודע למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק מאד (אתם מוזמנים להציץ במפרט שלי...), עם XP כמערכת הפעלה. משום מה כשאני מעתיק קבצים בין כוננים (CDROM -> HD, HD-> HD) - המחשב *ממש ממש לא סוחב*, אי אפשר לעבור בין חלונות, הכ זז *ממש לאט*. בעיה הזאת מופיעה *רק* במקרים כאלה, בדרך כלל המחשב פועל מהר, בלי שום תקיעות, יש לי אפ-טיים מרשים מאד בדרך כלל (ואם הוא יורד, זה כתוצאה מהפסקת חשמל, התקנת תוכנה חדשה שמצריכה Restart), טמפרטורת מעבד לא רעה, מעולם לא עברתי את ה-50 מעלות, בקיצור - אין תלונות. חוץ מזאת. דרך אגב - ב-properties של ערוצי ה-IDE מסומן "DMA If Available" - ההרדיסק (wd 80gb - with 8mb cache) פועל ב- Ultra DMA Mode 5 הצורב/כונן די.וי.די - Ultra DMA Mode 2... יש למישהו מושג? בתודה רבה מראש.
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לפעמים כאשר אני משחק במשחקים ,המשחק נתקע ויש הודעה של מסך כחול!!!!(אני על xp) שיש בעיה בקובץ NV4_DISP.dll שמתי לב שזהו קובץ חיוני של הדרייבר של כרטיס המסך שלי -geforce 4 ti 4200 SUMA , מה קורה לו???? AMD 2000 256 DDR 333 והדרייברים הם 30.82 כי ה-40 עושים מלא בעיות והם בטא!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי למחשב שלי(חיבור פררלי) סורק של acer 310p.משכתי מהאתר של acer דרייברים עבור הסורק mirascanv3424.אבל משום מה אני לא מצליח להתקין את הסורק. המדפסת מחוברת דרך הסורק ועובדת מצוין, אני משתמש בwin xp pro. תודה
-
- 16 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך 15 אינץ' של סמפו אני יודע שהוא זבל אבל יש לי אותו כבר איזה 4 שנים והוא היה בסדר פתאום יום אחד הוא נהיה מטושטש שינתי דרייברים, רזולוציות, הכל ועדיין נשאר ככה זה אומר שעבר זמנו או שיש משהו תקן בינתיים עד שאני יקנה חדש כי זה ממש מאמץ את העיניים אני עיוור כבר. 8)
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן בקר SCSI של Adaptec-AHA-2940. מחוברים אליו צורב SCSI וגם CD-Rom SCSI ובנוסף סורק של HP - כמובן SCSI. שני הכוננים הם פנימיים. לאחרונה מופיעה לי מדי פעם הודעת שגיאה ב-Event Viewer (אני עובד עם Windows XP Pro) שאומרת: The driver detected a controller error on \Device\Scsi\aic78xx1. ההודעה מופיעה הרבה פעמים תוך מספר שניות. כאשר זה קורה כונני ה-CD-Rom מופיעים אך לא נגישים, רק restart פותר את הבעייה. בדקתי במספר מקומות באינטרנט והבנתי שהבעייה יכולה לנבוע מכמה אפשרויות: 1. בקר SCSI לא תקין. 2. אחד מההתקנים המחוברים לא תקין. 3. בעייה ב-termination. אפשרות מספר אחת היא הפחות נפוצה. שתי שאלות: 1. כיצד ניתן לאבחן איזה התקן גורם לבעייה? 2. כיצד או איפה ניתן ללמוד כיצד…
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 4 TI 4200 ולוח אם mb elite k7sem הבעיה שלי היא שאחרי כמה דקות המסך שלי נכבה פתאום. ה-REFRESH RATE שלי הוא 60 וגם הורדתי את הרזולוציה ל480*640 ועדייו אותה בעיה.ניסיתי עוד מוניטור וגם איתו קרה לי אותה הבעיה אשמח לשמוע הצעות לפתרון הבעיה
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
בבקשה תעזור לי! העברתי את המקלדת לחיבור USB (MICROSOFT OFFICE KEYBOARD( ועכשיו העכבר (סתם PS2 פשוט) הפסיק לעבוד לי ואני עובד דרך המקלדת... ניסיתי להוציא ולהכניס מחדש את העכבר, וגם להחזיר בחזרה את המקלדת לPS2 אבל אז המחשב לא מזהה אותה ואני לא יכול לעבוד כי אז אין לי מקלדת ועכבר... יש לי WINDOWS XP. במנהל ההתקנים יש ליד העכבר סימן קריאה כזה ובמאפיינים כתוב: מנהל התקן (שרות) עבור התקן זה הוגדר כלא זמין. ייתכן שמנהל התקן חלופי יספק פונקציונליות זו. (קוד 32) מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי amd 1.4 t-bird asus a7v333 micron 512 ddr os - win 2k sp3 משום מה המחשב בקושי רץ כמה שעות טובות וה mem usage מתמלא פלאים... יש לי כרגע 300/880 תפוס ויש פעמים שזה מגיע ל 400... לא רצים כל כך הרבה דברים שאמורים לקחת כל כך הרבה זכרון ... מה שרץ אצלי עכשיו זה icq ,mirc , edonkey , 2 explorer וגם כשסוגרים תוכניות לא כל הזכרון חוזר במלואו :\ יכול להיות שמדובר בזכרונות פגומים?
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
סיסמת ההתקשרות שלי לאינטרנט בחייגן לא נשמרת למרות שאני מסמן לשמירת הסיסמא. יש לי WINDOWS 98 SE אודה על עזרתכם
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ג'יפורס 3 ti-200 של MSI, משום מה לפי מה שראיתי במאפיינים הוא לא עובד בagp4 אלא ב agp2, והלוח אם שלי כן כולל agp4, מישהו יודע מה הבעיה? אני משתמש בדרייברים הכי חדשים שיצאו. מצורפת תמונה. אגב, אני לא יכול לסמן וי ליד האפשרות של agp4.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שהוא יקרא בוט מהסידי ולא מהפלופי יש לי לוח של אסוס
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני משחק Flight Simulator 2002 Pro אחרי כמה זמן (ולפעמים ישר בהתחלה) פתאום בלי שום הזהרה מוקדמת המשחק משתגע.... כל הטקסטורות מתחילות להשתנות והמודלים מתעוותים וכל התלת מימד הולך לעזאזל. אני לא חושב שזאת בעיה במשחק כי אין נקודה קבועה שהבעיה מתחילה אז אני חושב שאלו כמה סיבות: 1) הזיכרון במחשב שלי מורכב ככה: 128mb PC100, 256mb PC133 וזה גורם לכרטיס האיטי לעבוד מהר ואולי הוא מתחיל להתעייף. 2) המארז שלי מאוד קטן וצפוף ויש לי תנור חימום (AMD). כדי לפתור את הבעיה הזאת ולהעביר את הזמן בחופש בניתי פאן-באס וקדחתי כמה חורי אוורור. המאוורר העליון שמוציא קיטור לפעמים נכבה (כנראה יש מגע רופף) וכשזה קורה המעבד קופץ ל 80 מעלות. אולי זאת הבעיה? 3) זה לא קורא בשום משחק אחר. אולי אני אומ…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום עידכנתי FirmWare לצורב ולסידירום. העידכון הלך חלק לשניהם, אבל פתאום הצורב הפסיק לקרוא דיסקים ! :-\ ניסיתי עוד גירסאות של FirmWare לצורב אבל כלום לא פעל. ניסיתי לשחזר וזה עדיין לא עובד. מה אני עושה?? ??? הצורב הוא Aopen 48x12x32, ה FirmWare המקורי הוא גירסה 1.10 .
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
קניתי מחבר שלי סורק USB ARTEC , זה עבד טוב אצלו והוא יבוא עוד כמה ימים לנסות לפתור את הבעיה אצלי אבל חשבתי שאתם תדעו .. הורדתי דרייברים מהאתר שלהם נראה שהכל מותקן טוב מבקש ריסטרט ואז הופ. יכול להיות שהבעיה היא ששכחתי להסיר את הסורק UMAX הפררלי שלי קודם ( :AR15: ). בכל מקרה הסרתי את שניהם ומחקתי *UMAX* .. בכל מקרה, נדמה לי שה TAWIN נדפק.. שאני בא לסרוק אז יש קצת אורות וקצת קולות מהסורק אבל יש הודעת שגיאה. קיצר, הלפ.
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
המחשב של אבא שלי סלרון 500 עם ריוה טיאנטי עושה ריסטרט מידי פעם. סתם ככה, לבד. לפעמים באמצע משחק לפעמים באמצע שהוא כותב משהו לפעמים סתם שהמחשב נשאר דלוק. זה קורה פעם בכמה ימים.. ואני לא מצליח לעלות על שום חוקיות.. אולי זה הראם דפוק? מערכת הפעלה XP PRO. למישהו יש רעיונות?
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המחשב שלי: asus A7M266 AMD ATHLON 1133 256DDR (לא משהוא מזוהה...) המחשב עובד בסדר גמור עם צורב, דיוידי, (שניהם SEC) והרדיסק של מקסטור(PRI) הלוח יושב על ספק נפרד, הכוננים על ספק נפרד, והמאווררים על ספק נפרד, כך שזה לא הספק.... כאשר אני מחבר הרדיסק נוסף למחשב (לא משנה איך, אפילו אם אני מבטל את הסידירומים...ושם של הכבל שלהם) המחשב מראה לי איזה מסך כחול שהוא עולה, או אחרי איזה שנייה שהוא עובד. מערכת הפעלה -> ווינדוס איכס פי פרו. למישהוא יש רעיון?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לו מחשב פנטיום 4 1.4 ... ויש לו 2 כונני דיסקים הראשון זה כונן DVD והשני זה כונן רגיל של ACER... עכשיו... הבעיה היא בכונן השני... נגיד בכונן יש את המשחק NWN ואני מוציא את הדיסק ומכניס דיסק אחר... אז הוא מתנהג כאילו יש עדיין את הדיסק NWN בכונן... הוא לא מראה את הסמל... (כי אין לו מאיפה לטעון.. הרי הדיסק לא בכונן אלא דיסק אחר בכונן) ונכנסים לדיסק... רואים את כל הקבצים... מה לעשות ??? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-