תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,297 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס קול מובנה via ac'97 הורדתי דריברים וזה עזר זאת אומרת שאני יכול להכנס לבקרת עוצמה וכאלה אבל לא שומעים אולי היציאות לא טובות אין לי מושג אבל יותר בעיה יש לי גם כרטיס creativ pci128 לא מובנה והורדתי לו ארבעה דריברים אחד הוא רוצה שאני ירשם לאנשהו נרשמתי ולא עזר כלום עוד דריבר שהורדתי מהאתר של קריאיטיב וזה טוען ואז רושם הודעה עם סימן קריאה שרשום למעלה בנושא informtion ובהודעה עצמה לא רשום כלום ועוד דריבר הוא רושם בעיה בהתקנה לא יודע מה לעשות חייב עזרה!!!!
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ישן (מתקרב לגיל 5 שנים) - Dell vostro 3450, מעבד i5, זיכרון 8GB. אני מתלבט אם להשקיע בשדרוג של הכונן הקשיח הישן, ולהחליף אותו בכונן SSD - או לקנות כבר מחשב חדש. מצד אחד, המחשב עדיין עובד בסה"כ בסדר ועונה על הצרכים הבסיסיים שלי (אינטרנט, סרטים...). מצד שני, הגיל נותן את אותותיו: - הסוללה מחזיקה בקושי שעה - המאוורר של המחשב מאוד רועש - אחרי שהחליפו לי אותו פעמיים, שיטוט בפורומי תמיכה של DELL מעלים שזו בעיה בדגם הזה, שמתאפיין בפעילות מקסימלית של המאוורר גם כשהטמפ' לא גבוהות במיוחד. - איטיות כללית (שאני מקווה לפתור חלקית באמצעות השדרוג ל- SSD). עלות שדרוג = בערך 750 ש"ח לכונן SSD חדש באר…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעת ניסיון לייבא קובץ PST, מקבל ההודעה - "ממשק העברת ההודעות החזיר שגיאה לא מוכרת. אם הבעיה נמשכת הפעל מחדש את OUTLOOK". גם אתחול האאוטלוק לא עוזר. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, התופעה הזאת התחילה לפני תקופה קצרה, הדלקתי את המחשב בבוקר, אחרי איזה חצי דקה הוא פשוט קפא בלי שום סיבה ובלי הודעה מוקדמת, עשיתי ריסט ולא עזר. שיחזרתי אותו(במצב בטוח לא נתקע), הוא עבד טוב לאיזה יומיים ושוב חזר, השיחזור לא עזר הפעם. פירמטתי אותו ושוב זה חזר. אני כמעט בטוח שזה בעיה בחומרה, כי פירמוט לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? זיכרון אולי? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים.. יש לי בעיה במקלדת היא לא מגיבה כאשר אני משחק במשחק gta san andres אבל ברגע שאני משתמש בה לדברים אחרים כמו icq וכאלה היא כן עובדת הבעיה אני שומע צפצוף כזה באמצע משחק והיא מפסיקה להגיב .. ניסתי להחליף מקלדת שמתי אותה במחשב אחר והיא כן עבדה עכשיו אני לא יודע מה לעשות :nixweiss: ? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 6.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני חווה בעיות גלישה לאחרונה ושמתי לב שגם תצוגת קליטת הWIFI הפכה לאיקס אדום... האם יש קשר? מה זה אומר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי ווינדאוס מקורי, איך אני מפרמט את המחשב ומתקין אותו מחדש?(והווינדאוס המקורי שלי זה 8.1 פרו שבא עם המחשב, ובזמנו שידרגתי ל10 ואני רוצה לחזור ל8.1 בכל מקרה אם אפשר או אם כן אפשר, אשמח לדעת איך אני מפרמט ומתקין מהתחלה. תודה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ok let me start with some system specs: Win xp pro sp2 (all updtes to this date). Directx 9.0c latest this is a brand formatted computer. epox 8kda3j socket 754 amd 3000+ 64bit radeon 9600xt 128mb (Sapphire) ddr 400 512 ok now to the problems: 1. some games (usually direc3d ones and not opengl) get into VPU crash and reset loop untill the whole computer freezes up. 2. i get in dxdiag directshow crash and the error later if i want to bypass (i tried with the latest 3ivx and after uninstalling still nothing). all the drivers are latest download from original sites. catalyst 5.6 bios up to date motherboared up to date all the rest too. plz help the first error …
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היום פירקתי את המחשב הישן שלי,ושם ראיתי כרטיס זיכרון,הוצאתי אותו אך לא הבנתי מאיזה סוג הוא מהיא המהירות שלו,כמה זיכרון יש לו והאם ניתן לחבר אותו למחשב חדש. צירפתי תמונה שלו. איך ניתן לבדוק מה טיבו?,והאם ניתן לחבר אותו למחשב חדש. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם יש לי שתי מערכות הפעלה מותקנות במחשב אחד אחתxp בעברית שניה , xp pro sp2 באנגלית האם זה יכול לגרום לבעיות ובכללן התקן חומרה לא עובד?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
היום פירמטתי לחבר תמחשב היתקנתי הכל עשיתי כמה ריסטרטים ואז היתקנתי DAEMON TOOLS אני עושה ריסטרט ואז פתאום רק התמונה הראשונה של הלוח אם עוברת וואז מופיע מסך שחור ולמעלה בצד שמאל יש קו אחד כזה _ שמהבהב ועל כל כפתור שאני לוחץ יש ציפצוף של שנייה וזהו אני לא יכול להתקין וינדוס מהתחלה ולא כלום..אז חשבתי אולי בעיה בזיכרון אז פתחתי תמשחב יש לו שני זיכרונות כל פעם הוצאתי אחד ונסיתי עם האחרת להפעיל ולהפך ואותה הבעיה והמחשב יחסית חדש אני לא זוכר בדיוק מפרט רק לוח אם של אינטל מעבד נראה לי ארבע ליבות וכרטיס מסך 7300GS וגיגה זיכרון 2X512 ואני כבר בביאוס ישבתי אצלו מלאה שעות התקנתי תוכונות דברים ואז בום זה מה שקרה..מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הכל התחיל כשהמסך פשוט התחיל להתעוות, הראה קוביות כחולות ולבסוף קרס. התהליך מלווה ברעשים מהרמקולים. מאחר שזה קרה סמוך לעדכון דרייבר של nvidia ניסיתי להתקין מחדש. כמובן שזה לא הצליח אז ניסיתי למחוק לגמרי עם תוכנה (DDU) שזה כולל גם registry והתהליך נעשה במצב בטוח. בסופו של דבר אני כרגע תקוע עם הדרייבר הבסיסי של הwindows (המסך נראה כמו במצב בטוח) וכשאני מנסה להתקין דרייבר המסך משתגע באמצע וקורס או שאני מצליח להתקין והבעיה חוזרת אחכ. אשמח מאוד לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה, לא מצליח לשמוע את המיקרופון ברמקולים של המחשב (בשביל קריוקי) יש לי לוח אם של אסוס עם 2 יציאות מיקרופון אחורי וקדמי כשאני מחבר את המיקרופון ב- 2 מערכות ההפעלה XP / Vista הוא מזהה אותו ובכל כלי בדיקה / הקלטה המיקרופון עובד וניתן להקליט ולשמוע אבל לא הצלחתי לגרום לכך שבלי תוכנה להקלטה ניתן יהיה לשמוע מיידית ברמקולים את המיקרופון אשמח לעזרה ב- 2 מערכות ההפעלה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התקנתי ווינדוס מחדש כאשר ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס TV שלי הוא עשה לי ריסט. ניסיתי להוריד דרייבר מעודכן, ניסיתי לשחק גם עם הדרייבר של הכרטיס מסך (ישן/חדש/ברירת בחדל) ניסיתי אפילו להעביר את הכרטיס לסלוט אחר. וללא שינוי כל פעם שאני מנסה להתקין את הדרייבר הוא מתחיל את ההתקנה ואז ללא שום סיבה עושה ריסט למחשב. יש לציין כי בעבר הכל עבד מצויין מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייד של דל. לאחרונה הוא לא מאפשר לי להתחבר לאינטרנט אלחוטי(גם כשניסינו לחבר כבל של אינטרנט הוא לא נתן). לא שיניתי שום דבר בהגדרות.. מצורפת תמונה של מה שמופיע כשמנסים להתחבר. תודה מראש New Doc 39.pdf
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שאלה... יש לי 2 כוננים C ו D הווינדוס מותקן על C יש לי פעמיים את אותה התקייה בשתי הכוננים ככה בנוי המחשב?? ככה הווינדוס? למה זה?
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום... אני מתלבט מה לקנות...AMD\ INTEL... לדבי ביצועים AMD עולה יותר על INTEL אבל מה שמעתי ש AMD מתחמם ונשרף אחרי זמן מה... מה טוב יותר... האם זה נכון? תנו תשובה בבקשה... תודה...
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לפני כשבוע גיליתי שיש בעיה עם הכרטיס מסך שלי - אז הוצאתי אותו ושלחתי לאחריות והם החזירו לי אחד חדש. כשניסיתי לחבר אותו למחשב ולהפעיל אותו, הBios נתקע במסך מסוים, אשר בתחתית המסך היה רשום 6B38 (ולפי חיפוש בגוגל, זה קשור ליציאות USB מסוימות) ואכן כך היה - לפני כשלושה חודשים גיליתי שיש לי תושבת USB שבורה במחשב, אבל לא עשיתי עם זה כלום. כשראיתי שהמחשב ממש נתקע במצב ה6B38 ולא סר ממנו, ניסיתי להוציא את חיבור הUSB (ה2 הקדמיים) מלוח-האם, ומאז המחשב אף לא מגיע לBIOS. הוא נדלק ולא מציג שום נתונים למסך. * לפני שביטלתי את הUSB נתקעתי במסך ה6B38, לכן, כרטיס המסך עובד כשורה והבעיה לא בו. * ניסיתי גם להחזיר את הUSB, זה לא שינה דבר... * המאוררים עובדים כדרוש בכרטיס המסך ובמעבד. * ניסיתי …
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב בחופש הגדול (אז לא הבנתי כלום על חומרה) עם זכרון RDRAM ולוח אם רק עם מהירות 400MHZ. המעבד שלי הוא 2400MHZ עם מהירות BUS של 533MHZ ובגלל זה המעבד עובד רק על 1800MHZ. מה אני יכול לעשות כדי שהמעבד ינצל את כל המהירות בדרך הכי זולה? (DDR כאופציה).
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי, לאחרונה חוזרת אצלי אותה תקלה כל מספר ימים. באמצע העבודה על המחשב,כל התצוגה מטשטשת עד אשר לא ניתן לראות כלום למעט ריבועים צבעוניים... כרטיס מסך ATI HD2400. אין לתקלה איזו מחזוריות מסויימת,סתם מאמצע שום מקום. ניסיתי לחבר עם כבל אחר,לא שינה כלום. גם חיבור VGA לא עזר. המסך עצמו עובד בסדר בחיבור למחשב אחר. רעיונות? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה עם ההדיסק הקשיח כאשר בוקר אחד הדלקתי את המחשב והגיעה למסך של הטעינה של הוינדוס אז הוא הופעל מחדש ניסיתי עוד פעם ואותו דבר חשבתי שאולי יש בעייה עם הוינדוס אז אז חשבתי לפרמט את המחשב אסל גם זה לא הייתי יכול היה רשום שהדיסק קשיח לא מחובר או חסר דרייבר עכשיו חשבתי אולי הביוס לא מזהה אבל הוא מזהה אותו ששאלתי כמה אנשים אמרו לי דריך להוריד דרייבר עכשיו אני לא יודע מאיפה להוריד את הדרייבר שלי בבקשה בבקשה תעזרו לי :'( לוח אם- ConRoeXFire-esata2 דיסק קשיח-WD1600JS-08NCB1
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
ברוב טיפשותי הוצאתי את הבטריה מהמחשב נייד (המחשב עבד דרך המטען שמחובר לחשמל), אז הייתה לנו הפסקת חשמל וכשהחשמל ירד, המחשב ישר נכבה. כשהדלקתי אותו הופיעה לי ההודעה הזו (בתמונה).... מי יודע מה הרסתי והאם אפשר לתקן?
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
המחשב נדלק ואני לא רואה כלום במסך... אחרי ניקוי אבק שעשיתי למאווררים אני לא רואה כלום במסך. ניסיתי להתק ולחבר את המסך ואת הכבלים של ההארדיסק ואין עדיין כלום... מה אני עושה?? תודה לעזורים.
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-