תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,297 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי היתה בעיה עם לוח אם וטכנאי מכר לו לוח אם חלופי של MSI ונתן לו דיסקט 3.5" עם BOOT ללוח אם. זה פעם ראשונה שאני שומע את זה... בכל אופן חבר שלי ביקש ממני לפרמט לו את המחשב (פעולה די פשוטה שביצעתי המון ובהצלחה), הלכתי אליו הכנסנו את הדיסק של ווינדוס ובשלב של הבחירה כמה PARTITION אני רוצה ואיפה להתקין את הWIN, לא מופיע כלום. זאת ומרת כאילו לא קיים HD. בשלב כלשהו השתמשנו בדיסקט המדובר ופתאום הוא כן זיהה HD, בחרנו את כונן C: להתקנת הWIN זה העתיק את הקבצים ולאחר שניסה לבצע איתחול יש שגיאה מוזרה ואין אפשרות לבצע כלום חוץ מלבצע RESET למחשב. מישהו מכיר תופעה כזו? זו בעיה נפוצה של לוח MSI?
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות...כמעט על גבול הנואש. לפני כחודש המחשב התחיל לא לזהות כל מיני דברים שאני מכניס לUSB כגון,MP3 ,פלאפון וDOKים למיניהם. בשבוע האחרון החלטתי לעשות לזה סוף,רציתי להיפתר מהבעיה הזו כדי שאוכל להשתמש בUSB כמו שצריך. קראתי באינטרנט המון דברים,עד שנתקלתי באחד שאמר כי כדאי להסיר את כל התקני הUSB ממנהל ההתקנים->בקרי אפיק אוניברסלי. הסרתי את הכול ואז היה רשום להפעיל איזה 2 קבצי INF ועוד קובץ VBS. ולעשות ריסט וחיבורי הUSB יאתחלו את עצמם עשיתי כפי שרשום ולהפתעתי שום חיבור USB לא עבד.... כולל המקלדת והעכבר האלחוטיים שהיו היחידים שעבדו.... מאתמול כשזה קרה אני כבר לא יודע מה לעשות....אובד עצות....שום דבר לא עוזר הפעלתי סריקות לוירוסים על המחשב ואין כלום..... וע…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שוב, הלוח המעצבן הזה עושה לי בעיות ואני לא מבין למה. כשאני מדליק את המחשב אז אחרי שהוא מזהה את הזיכרון הוא מתחיל לעשות מלא ביפים ארוכים ומעצבנים ואז הוא ממשיך לטעון והוא כותב שהמעבד לא זוהה לחץ F1 להמשיך או DEL להכנס לביוס ואז הוא נתקע. מה פשר הציפצופים? לפחות שהלוח יהיה תקין עד אחרי החג ואז אני אחליף אותו, נמאס ממנו
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נהרס לי הארד דיסק והחלפתי אותו, אחרי עוד כמה ימים המחשב עשה עוד בעיות, אתמול הוא עשה ציצפוף כזה ארוך ונתקע, ניסיתי להדליק אותו והוא לא נדלק, פתחתי אותו והצלעות קירור רתחו! עכשיו הוצאתי אותם וקיררתי אותם, החזרתי ועדין לא עובד, בדקתי והן רתחו שוב תוך שניות... מה זה אומר ? מה אני יכול אולי לעשות בשביל למשוך עוד טיפה זמן עם המחשב הזה ? או שאני חייב לקנות חדש ?.... :-\
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לאחי מחשב ננניד פתאום בלי שום התראה מוקדמת כאשר מפעילים את המחשב אחרי שמופיע הפרטים על המחשב מופיע לי הודעה משו שקשור בהרדיסק שיש בו שגיאה 1720 זה מה שכתוב SMART Failure Predicted on Hard Disk 0 : TOSHIBA MK3025GAS - (PM) 1720 - S.M.A.R.T Hard Drive detects imminet failure (Failing Attr :05h) Please back up the cpntents of the hard drive and run Hdd seld test in F2 setup וF2 זה להיכנס ל HARD DRIVE SELF TEST כאשר מפעלילים תמחשב כדי לעשות בדיקה ו F1 זה להמשיך אם אני ממשיך F1 כתוב לי EROR LOADING OPERATING SYSTEM חשבתי שזה בעיה בוינדוס אז התקנתי מחדש אותו וההתקנה הייתה איטית מאוד ונתקע באמצע התקנה עכשיו אני עושה בדיקה כמו שרשום, אחרי שבסוף הצלתי שעשיתי יוזר הוא נתקע איז…
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום חברים!!! אני קנתי מדפסת שיודעת גם להדפיס בגודל של 10*15 CM אבל אני לא יודע אך לעשות את זה באיזה תוכנה אני יכול לשתמש בה כדי לעשות את זה או אולי אני יכול להדפיס גם בתוכנה של ווינדוס תעזור לי בבקשה המדפסת שלי היא BROTHER MFC-215C
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
הם הפסיקו לעבוד,זה איזהשהו חלק נפרד מהלוח אם או שזאת בעיה בלוח אם? כלומר אפשר לקנות איזשהו חלק ולהתקין אותו מקדימה או איך זה עובד?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום נשרץ לי המאוורר בספק כוח יק של TT 680W ואני רוצה להחליץ רק את המאוורר מישהו יכול להסביר איך???
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
בזמן ששיחקתי BURNOUT PARADISE נתקע לי המחשב. כשהפעלתי אותו מחדש- הXP לא מצליח לעלות, אני מקבל מסך "מבולגן" לכמה שניות ואז המחשב עושה ריסטרט. אני כן מצליח להפעיל את המחשב בSAFE MODE, אבל לדעתי הבעיה היא בBIOS - כי האותיות מתבלבלות בזמן האתחול, למשל Q וS מתחלפות, ועוד כמה אותיות. ניסיתי לשחזר את הXP לאתמול, אך ללא הצלחה. מה אפשר לעשות? יש לי מעבד ATHLON 4200, לוח אם S2 של GIGABYTE כרטיס מסך NVIDIA 8500 בבקשה תעזרו לי!!!
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של LG. הכונן עצמו עובד וקורא דיסיקים רגילים, אבל דיסקים של DVD הוא לא קורא... כשאני בא לצרוב דיסקים בנרו, מופיע לי פס אפור למטה שאומר שהוא מחכה לכונן שיהיה מוכן... והוא עדיין מחכה... מישהו יודע מה הבעיה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום, יש לי PRESCOTT P4 3Ghz, על לוח ASUS P4P800SE (זה Socket 478), עם big typhoon של thermaltake. מאז ששמתי את המאוורר - פעם בכמה חדשים המחשב לא עולה. אני מדליק אותו, יש מתח נוריות הכל, המאווררים מסתובבים, אבל אין תגובה - אפילו לא המסך של ה BIOS. זה לא בעיית ספק - החלפתי ל liberty400 וזה עדיין קורה. איך שאני כל פעם פותר את זה זה ע"י הוזזה של המאוור, מהדק אותו, מוציא את כל החומרה האפשרית, נותן לו לנוח כמה שעות, ופתאום הוא חוזר לחיים (לפעמים גם רק אחרי מנוחה של ימים). ממש לא ברור מה הסיבה לכל זה. גם לא נראה לי שזה הזכרונות - ניסיתי להוציא את כל ה DIMMים, להשאר אחד אחד, סלוט סלוט, וזה לא נפתר. גם הרצתי ימים שלמים בדיקות עם memtest32 והם בסדר. לדעתי זה קשור למאוורר. הוא ממש…
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה אני חווה כל פעם מחדש תקיעות במחשב בכל פעם שאני רואה סרטון באינטרנט ביוטיוב וכו'. ניסיתי לעשות ניסיונות כמו לשחק משחקים על ביצועים הכי גבוהים והמחשב לא נתקע. חשבתי אולי יש בעיה עם הכרטיס קול אז שמתי סרט באמצעות bs player על ווליום הכי גבוה ועדיין המחשב לא נתקע. עקבתי אחרי הטמפרטורה של המעבד והוא נראה תקין.. ניסיתי לסדר את ה registry באמצעות התוכנה Free Window Registry Repair מהאתר regsofts ועדיין התקלה מתרחשת. השלב הבא שאני חושב עליו הוא פירמוט טוטלי של כל המחשב אך לפני זה אשמח לקבל חוות דעת ועזרה אם מישהו נתקל בתופעה הזאת ואצליח לתקן אותה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המסך שלי (מסך CRT) החליט לפני כמה ימים שהוא רוצה לעצבן אותי הוא התחיל לעשות צלילים מוזרים (למי שמכיר את הצליל הגבוה הזה ששמו בפאלפון שכביכול אנשים מבוגרים לא שומעים, אז הצליל יותר גבוה ומעצבן מזה)... כבר אי אפשר לשבת מול המחשב בגלל זה.. הדבר היחיד שעוזר הוא לכבות את המסך, אבל אחרי איזה 5 דקות הצליל חוזר.. זה משגע אותי ניסתי להקליט אותו, אבל המיקרופון לא קולט את הצליל (כנראה אחד מהפילטרים של SOUNDMAX נגד רעשי רקע מונע מהמיקרופון להקליט) למישהו זה כבר קרה פעם? מישהו יכול לעזור? ומי שאין לו מה להגיד חוץ מלקנות מסך חדש (מה שאני רוצה לעשות) בבקשה שלא יגיב
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קבלתי מחשב נייד שלא נדלק. לאחר בדיקה קצרה מצאתי שהחיבור אליו מתחבר המאוורר הפנימי של המעבד אמור לספק זרם של 4.5 V, וכזה הוא באמת זרם הOUTPUT שלו למשך 2 שניות הלחיצה על כפתור ההפעלה. לאחר מכן המתח נופל ישירות ל0.94 V. אני מבין שכנראה הלוח אם הלך חשמלית, אבל אין עליו שום סימנים לקבלים נפוחים. מישהו יודע משהו?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. הביאו לי מחשב שחסרים בו כמה חלקים וגם את החלקים החסרים אבל ממחשב אחר שמתאים למחשב הזה . הרכבתי את הכל, הגדרתי הכל ב - BIOS וכשבאתי להתקין את ה - Windows הוא נתקע במסך השחור (loading משהו) אחרי שלוחצים על איזשהו כפתור כשזה אומר לך press any notton to boot from cd . החלפתי כרטיסי ראם וזה הסתדר . ניסיתי להתקין שוב, הכל הלך חלק עד לקטע האחרון שלפני הפעלת ה - Windows, כזה מראה שנשארו עוד 8 דקות וכתוב שם Saving Settings, שם זה נתקע, כל פעם כשניסיתי להתקין מחדש זה נתקע באותו מקום . החלפתי בין 3 דיסקים קשיחים ושלושתם נתקעו במקומות אחרים, ניסיתי להתקין משלושה דיסקים אחרים ואותו דבר, החלפתי כוננים ושוב נתקע . מה יכולה להיות הבעיה ?.. תודה מראש, משה
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
טמפרטורה : http://img145.imageshack.us/img145/8940/fanpn8.jpg זה הזיכרון שכלום לא עובד על המחשב והוא עדיין מנצל 60% http://img213.imageshack.us/img213/3673/provl4.jpg http://img218.imageshack.us/img218/1792/pro2bd0.jpg
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, קצת קשה לנסח כותרת נורמאלית, אז אפרט כאן בתקווה שאשפי הפורום יבינו את הבעיה. בעבר צרבתי דיסק MP3 , ושמרתי את הצריבה , כלומר כל פעם הייתי מוסיף שירים, הדיסק אבד, והשירים מהמחשב נמחקו, אבל יש לי את הקובץ השמור בתוכנת בצריבה NERO בווינדוס 98 אבל הגרסה המשודרגת (SECOND EDITION) כבוד!!! אני רוצה לצרוב את השירים בדיסק חדש, אבל הוא דורש ממני את הדיסק המקורי שהשירים נצרבו בו, איך אני יכול לצרוב את אותה צריבה בדיוק לדיסק חדש, או לחילופין, להוריד את השירים מהתוכנת צריבה למחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה כשאני מדליק את המחשב אז לפעמים המסך נדלק רק שמופיע השלט ברוך הבא ולפעמים הוא גם לא נדלק אחרי השלט ואז צריך לכבות את המחשב לנסות להדליק כמה פעמים מחדש עד שהוא נדלק. האם אני צריך להחליף כרטיס מסך? אשמח אם תוכלו לעזור
-
- 13 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P4 ישן. כבר הרבה זמן יש לו ציפצוים מעצבנים. התדירות של הצפצופים עולה ככל שהכרטיס מסמך מתאמץ יותר(משחקים קלים, סרטים), גלישה באינטרנט כמעט ואין. אך אני יכול לבדוק האם הבעיה היא הכרטיס מסך או בלוח אם? האם אפשר לנתרל את הציפצוף של הלוח אם? תודה,
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מסך חדש 21 אינט' ולא כמו המסך הקודם הוא על רזולוציה גובוהה ולכן שאני משחק עכישו משחקים גם הם על רזולוציה גבוהה והמשחקים לא רצים לי חלק כמו פעם ושאני משחק אני צריך להוריד רזולוציה השאלה שלי היא אם אני צריך לשפר את כרטיס המסך שלי או את המעבד? כרטיס מסך שלי: radeon 6450 1gb מעבד: amd triple core 3.3 ghz
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש,ואחרי שגמרתי להתקין את כול התוכנות ,(כולל מע ההפעלה) כיביתי את המחשב (כיבוי כמו שצריך) גיליתי לתדהמתי,בבוקר,שהמחשב עובד,ניסיתי כמה פעמים לבצע כיבוי (רגיל) ובכול פעם אחרי כמה דקות,המחשב הפעיל את עצמו לבד. אולי מישהו יודע להסביר את התופעה ?,בכבוד ,ותודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, רכשתי מחשב חדש לפני כשבוע, (i3, 4gb, gigabyte motherboarf) התקנתי עליו ווינדוס 7 64 ביט. הוא עבד כמו שצריך במשך מס' ימים, היום בבוקר אני מדליק אותו ונהיה לי שחור בעיניים- מסך כחול שלא נראה במחשב שלי מאז ימי קדם ואחריו ריסוט של המחשב! חפרתי באינטרנט, נתקלתי בכל מיני תשובות מעורפלות ולא ברורות. אני לא יודע מה לעשות, המסך הכחול מכה אותי בסיטואציות שונות והוא מגיע גם ב- safe mode וגם בדיסק בוט של ווינדוס! ניסיתי לשחזר לנקודת זמן טובה אבל אני חוטף שגיאה באמצע וריסוט נוסף. עלתה בראשי בעית חומרה אבל אחרי הכל זה מוצר חדש ואם הוא מקולקל - הייתי מצפה לראות תקלה מההתחלה, לא ככה? הרצתי כל מיני כלים ובדיקות ונסיונות למנוע את הריסוט, חפירה בפורומים גילתה לי שמס' רב של אנשים…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום.קיבלתי אתמול את המחשב החדש ושמתי לב היום שכשהוא מגיע למאמץ הוא פשוט נעצר.freeze.לא זז.גם לא העכבר והמקלדת.והפתרון היחיד הוא ריסטרט ידני. מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה?יש לציין שלא הרצתי עליו משחקים בכלל! זה מתקשר לתרד שפתחתי מקודם לגבי הריסטרטים,אבל עכשיו זה בתדירות גבוהה יותר. מפרט בצד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אהלן, קניתי Laptop מסוג Compaq Presario V6000, אך לאחרונה ויסטה מראה לי שהוא לא מצליח לטעון את הבטריה. המד מראה על 0%, ורושם לי: "Plugged in, Not charging". ניסיתי לחפש קצת על הבעיה בגוגל, מצאתי כמה חבר'ה שיש להם גם את אותה בעיה, אבל אף אחד לא מציע פתרון לסיפור. מישהו נתקל בבעיה כזאת? תודה, אור.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של סוני מערכת הפעלה וינ 7 64 הום פרימיום. מצרף צילום של המסך .
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-