עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by d_v,

שלום לכולם רכשתי מחשב חדש (תודות לכם על כל העזרה בבחירת המפרט ) חיברתי את הכל , אולם כשהדלקתי אותו לא הייתה לי תמונה במסך, והוא רשם לי מיד going to sleep . אני צריך להתקין את הכל (XP, דרייברים). אני חייב לציין, שהכבל מתח של המסך הוא מהמחשב במקורו, ואני החלפתי אותו ישירות לחשמל, כי בספק אין לי חיבור מתח למסך. יש למישהו הפיתרון? המון תודה!

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  2. Started by yarony5,

שלום,יש לי 2 בעיות ואני מקווה שתצליחו לעזור לי. 1.יש לי בעיה בלוח אם שלא הצלחתי לפתור. אז ככה,פירמטתי אתמול את המחשב ואני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת: http://img291.imageshack.us/img291/2372/70691153uz6.jpg הבעיה הזאת מתלווה בכמה דברים,שאני מנסה להפעיל שיחת קול או וידאו המחשב עושה ריסט. 2. שאני גולש באינטרנט יש תמונות שלא עולות לי באופן כמעט קבוע וזה די מציק,לא הצלחתי לפתור את זה גם. מקווה שתוכלו לעזור לי,תודה.

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  3. יש לי לוח אם של ASUS P5B DELUXE וספק של ENERMAX LIBERTY 400W, גם בספק וגם בלוח יש אפשרות לחבר בחיבור ATX 4PIN או EATX 8PIN. איך אני צריך לחבר? ומה ההבדלים?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  4. Started by bider10,

מי שמבין ויודע אני כבר נואש יש לי את המשחק call of duty united offensive וכשאני נכנס לסרבר אז זה עובד 20 שניות ואז מעיף אותי ורושם לי את זה הכינוי שלי שזה לא חשוב אבל העיקר זה: kikcked via punkbuster for 0 minutes restriction: inadequate o/s privleges אין לי מושג חוץ מזה שזה אומר שהפנק בסטר התוכנה שמגרשת ציטרים ורמאים ואני לא אחד מהאלה המשחק שיש לי הוא אמיתי והקוד אמיתי אז מי שיודע ויכול לעזור יהיה מאוד עוזר תודה.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  5. Started by StrikeEagle,
    • 0 תגובות
    • 515 צפיות
  6. Started by kobi2209,

שלום לכולם הגיע לידי מחשב שבקושי מצליח לזוז לאחר בדיקה גיליתי שהטמפרטורה של המעבד בדר"כ על 65-70 מעלות קבוע. ב-BIOS איפה שמסמנים טמפרטורת כיבוי למעבד (3.0GHZ) היה מסומן DISABLE לכן כנראה המעבד רתח הרבה זמן ולא נכבה באופן אוטומטי, לאחר שהחזרתי ששיניתי לטמפרטורה של 75 מעלות בכל פעם שהווינדוס עלה המחשב עשה ריסטרט. יש לציין כי נמרחה משחת קירור חדשה ומאוורר של ZALMAN חדש אך עדיין הטמפרטורה ירדה קצת אך לא מספיק (לא יורד מ60 מעלות.). שאלתי היא האם יכול להיות שהמעבד כנראה נהרס או קרוב לסופו מפני שהתחמם הרבה זמן ?? (כל המארז פתוח והטמפטורה עדיין לא יורדת ) תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  7. Started by jacobkov,

יש לי מכונה להמרת קלטות, היום חיברתי את המכונה לחשמל כרגיל ופתאום המכונה הפסיקה לעבוד, בדקתי וראיתי שהכבל תקין לחלוטין וגם ניסיתי אותו על מכשיר חשמלי אחר והוא עבד מצוין, לא יודע מה לעשות??!!!!

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  8. Started by sharon1256,

יש לי בעיה שאני בא להתקין וינדוס אז הוא רושם לי שאין לי ארד דיסק ויש לי וכל החוטים מחוברים

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  9. אובכן המחשב שיש לי - (אם להוסיף עוד תכונות על המחשב, תגידו..) nvidia geForce 9800 GT Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz 2 GB ram win XP מסך 19 עכשיו, tomb raider underworld , assassins creed , NFS Carbon רצים יפה עם הגדרות גרפיות מקסימליות, הכל חלק ויפה... אבל יש משחקים כמו NFS underworld , NFS Prostreet או Quantom Of Solace שלא רצים טוב... הכוונה שזה איטי, מקרטע, וכשאין עומס כמו מכוניות או אקשן אז זה חוזר להיות חלק *ד"א הדרייבר של כ. מסך מעודכן מה יכולה להיות הבעיה? תגידו במה אפשר לשפר או להחליף.. (המחשב חדש בן שבוע יש סיכוי לזיכוי על חלקים שלא תומכים)

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  10. Started by moony123,

הוא עושה צרות רציניות למכר שלי אפילו לסייפ מוד אי אפשר להכנס בווינדווס - לוג אין>לוג אווט. מיידי. הצליח להפעיל רק command promote עשיתי חיפוש במאגרים של ווירוסים האחרונים ולא מצאתי

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  11. Started by marik,

שלום יש לי נייד של סוני ו בעייה כזאת : יש כפתורים במקלדת יש להם 2 אפשריות למשל כפתור M שהוא בעיברית גם צ וגם יש עליו 0 ואני לא מצליח להקליד M או צ רק מספר ס . כל המקלדת ככה איפה שיש מספרים איאפשר להקליד אותיות אלה רק מספרים . איפה ב הגדרות ניתן לשנות שמקלדת תעבוד רק אותיות ? תודה

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  12. Started by תרנגול,

שלום לאחר התקנה של חלונות XP ביתי, ההתקנה של חלונות התקינה בעצמה דרייבר לכרטיס המסך שלי radeon 9200, וכך גם היא מציינת שזה דרייבר של חלונות, הכל פועל כשורה ואין בעיות, לפחות אני לא רואה כל הבדל בין הדרייבר הזה לבין הדרייבר המקורי שהיה מותקן קודם, זה של יצרנית כרטיס המסך, יש לי אותו על סי די מקורי. שאלתי, האם כדאי להתקין כעת, בדיעבד, את הדרייבר המקורי של יצרנית כרטיס המסך או להשאיר את המצב כמות שהוא? תודה.

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  13. Started by שי345,

ערב טוב לכולם, על המחשב שלי מותקנת מערכת ההפעלה VISTA ULTIMATE יש לי את לוח האם IB9 ואני לא מצליח להתקין את הAUDIO CONTROLLER הAUDIO CONTROLLER של REALTEK מישהו יכול להציע לי פיתרון לבעיה? יש לציין שהורדתי את הדרייבר אך משום מה הווינוס לא נותן לי להתקין אותו מכיוון שהוא לא מזהה חותמת יצרן והוא לא נותן להמשיך מפני שהוא כביכול מגן מפני תוכניות זדוניות תודה רבה

14. Started by barlevi321,

שלום לכם חבריי הפורום. יש לי בעייה מאוד מוזרה במקלדת במחשב אף פעם לא נתקלתי בבעייה כזאת. * יש לי win-xp בעברית פנטיום 3. הבעייה היא כזאת: שאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לי לשלוחן העבודה אני מתחיל ללחוץ על כל מקש במקלדת ולא עובד לי המקלדת בכלל , היא עובדת לי רק עם אני לוחץ על המקש לחיצה ארוכה אז היא מפעילה לי את אחד הכפתורים במקלדת. 1.אז ככה ניסיתי לעלות במצב בטוח ובמצב בטוח המקלדת עובדת מצויין בלי בעיות . 2. החלפתי מקלדת למקלדת חדשה ועדיין אותה בעייה . 3. שיחזרתי את המחשב שלי לחודשיים אחורה ועדיין הבעייה נמשכת. תוכלו להגיד לי מה אני יעשה ? מה הבעייה במקלדת? אולי צריך להתקין windows חדש . *** המקלדת מחוברת ל- ps2*** תודה לכם!!!

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  15. Started by koler,

למחשב שלי יש בעיה שנמשכת די הרבה זמן. האיקונים שעל שולחן העבודה מתארבבים כלומר במקום האיקון של המחשב שלי מופיע איקון האימיול(והם מקשרים לאותו מיקום במחשב) תראו: תודה רבה=]

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  16. Started by shahar07,

המערכת שלי מורכבת מלוח ASUS P5W HD מעבד אינטל 6600 2.4 GHZ וזיכרןן של קינג 800 512*2 CL5 בבדיקת זיכרון שאני דרך ה TASK אני מוצא אצ הזיכרון על 750 רוב הזמן כאשר חוץ מהאקספלורר והקספרסקי כלום לא עובד למה זה כזה גבוה ?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  17. שלום לכול חכמיי הפורום לפני כ 9 חודשים קניתי זוג כרטיסי GT 7900 של XFX שאותם הרכבתי במערך SLI על שניהם התקנתי קירוריי זלמן אבל לא בשביל להמהיר אותם אלא מכיוון ש לא הייתי מרוצה מהתיפקוד של הקירור המקורי. לפני כ3 שבועות הם הראו סימנים של תקלה אז החזרתי אותם לחנות כדי שיחליפו לי אותם במסגרת האחריות. מאז אין לי כרטיסי מסך אני מצידי דרשתי פיצוי על כך שעברו יותר משלושה שבועות ועדיין אין לי כרטיסי מסך ובעל החנות אמר לי להיבואן ישלח לי זוג 7950 היבואן שלח לחנות רק כרטיס אחד שהלכתי כדי לאסוף אותו גיליתי שהוא שלח 7900 ולא הסכמתי לקבל אותו עד שיגיעו שני 7950 בעל החנות מסר לי לאחר יומיים שהיבואן טוען שהמהרתי אותם ולכן הוא לא חייב לשלוח לי כרטיסים בכלל ובגלל ש7900 הוא כרטיס בסוף מחזור…

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  18. Started by hagaym,

שלום המחשב שלי מלא הייקונים כולם היכפילו את עצמם . האם זה ווירוס או משהו בהגדרות?.?...

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  19. Started by lamer4ever,

קיבלתי זכרונות שהמהירות שלהם היא 800MHZ והלוח תומך רק ב 667 והמחשב כל הזמן קורס בלי סיבה אחרי שהתקנתי אותם . יש דרך לגרום למחשב לעבוד עם הזכרונות בלי לקרוס ? תודה .

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  20. Started by iem,

מפרט: P4 3.0 MHz 512MB DDR WIN XP Pro SP2 המחשב קופא בזמנים אקראיים הספק לא מתחמם לאחר ריסט לפעמים הוא עולה מחדש עד לקיפאון החדש ולפעמים הוא נתקע ולא עובר BIOS ורק לאחר זמן של נניח שעה בערך ניתן להפעילו עד לקיפאון הבא. למישהו יש סברות ? אני כבר חושב לקנות מחשב חדש מכל התקלה המעצבנת הזאת.... :'( תודה....

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  21. Started by אביפריץ,

שלום לכולם. קניתי באירופה נייד עם אנגלית בלבד. מישהו יכול לעזור לי איך אני מוריד אפשרות לעברית? תודה

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  22. כי אני פשוט לא מסתדר עם המדריך כאן שנותן קישור להורדת התוכנה. זה לא פותח לי את זה טוב. הוא לא מציג לי את הקובץ ISO אחרי הפתיחה. תשלחו לי בבקשה את הקובץ ISO ולא את המכווץ. תודה רבה. דיי דחוף!!

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  23. Started by yotamavi,

אז ככה, איבדתי את הדיסק דרייבר של המצלמת אינט', עכשיו במחשב הנייד שלי היא מותקנת והכל אבל אני לא יכול להתקין אותה במחשב הרגיל בגלל שאיבדתי את הדיסק. והמצלמה היא לא בדיוק לוג'יטק אלא איזה מצלמה לא מוכרת שאפילו אין שם של חברה עליה ככה שלמצוא באינט' לא יהיה פשוט. יש מצב אני אוכל להעביר מנייד למחשב את הדרייבר איכשהו? או שאני ייפרוש פשוט וילך לקנות חדשה?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  24. המחשב שלי התחיל לעבוד לאט בצורה בטורפת (יותר משתי דקות עד לעליית הווינדוס) מפרט מחשב : 2.8 ghz 512 ram מישהו יכול להגיד לי אם הארד דיסק הלך או שאפשר להצילו? הבעיה היא כזאת : סמן עכבר נתקע כל כמה שניות סמן חיווי הקלדה נתקע כל כמה שניות העתקה ומחיקה כנ"ל עד לפני שבוע הייתי מריץ את disk kipper ומבצע איחוי קבוע אז לא איחוי, הרצתי גם סריקת דיסק שגם היא (לא תחת ווינדוס) וגם היא במהלך הבדיקה נתקעה כל כמה שניות אבל לא מצאה סקטורים פגומים פרט לקובץ שהעבירה למקום אחר בהצלחה הציעו לי להתקין מחדש מערכת הפעלה xp יש לי על ההארד דיסק עוד שבועיים אחריות אז חייב עזרה דחחחחוווווףףףףף!!!!! מי שנתקל בבעיה דומה או שמכיר את הבעיה שיגיב thx

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  25. Started by yosi_mirel1,

יש לי בעיה במחשב במנהל משימות למטה יש את המצב של הזכרון אז הוא עולה כל הזמן ניסיתי למחוק אם התוכנה nod הצליח אבל אחרי שעה עוד פעם חזר עשיתי עוד פעם אם הnod ונמחק ואחר כך במשך 4 פעמים ניסיתי גם למחוק דרך אנטי ספיוור הצליח אבל אחרי 30 דקות חזר ועשיתי עוד אם אנטי ספיוור ונוד אם מישהו יכול לתת לי עצה למה זה קורה ואיך לפתור אני ישמח תודה מראש

• 5 תגובות
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים