עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ALAKEFAK,

כמו שהכותרת אומרת אני צריך עזרה בזיהוי הבעיה, לכן אפשרי שהבעיה היא לא בחמרה בכלל ובמקרה זה אני מתנצל מראש. לפני כמעט 4 חודשים כבר עצבן אותי שהמחשב כל כך כבד והוספתי עוד 512MB לזיכרון שלו וכעת הוא נראה כך: intel 2.4ghz עם 768MB DDR266 ו GF4mx440 128mb. לאחר השדרוג המחשב עבד חלק ממש כמו חדש והייתי מאוד מאוד מרוצה. אבל כיום המחשב מתחיל להיות כבד כמו פעם ואני לא יודע למה זה קורה ומה אפשר לעשות (אם בכלל) כדי למנוע את זה. אפשרי שהבעיה היא התוכנה ושפירמוט יציל אותי? או שאני לא אצא כל כך בזול? מה אתם חושבים?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by nim901,

יש לי כרטיס tv life view 2000 ולפני כמה דקות הוא בטעות יצא לי אז חיברתי אותו ואז פתאום המחשב עשה ריסט והמסך לא עבד אחר כך ניתקתי את הכרטיס הפעלתי הכל עבד טוב ויפה (חוץ מהכרטיס שמנותק) ברגע שחיברתי שנית את הכרטיס המחשב נתקע מישהו יודע מה הבעייה ? ואם זה הלך אפשר לתקן? כמה זה בערך יעלה ? פשוט חבל לי על הכסף :-[ :'(

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  3. *אני לא ממש יודע אם זו בעיה בחומרה- בשביל זה אני צריך אתכם... אתמול בצהריים ראיתי פרק של 'חברים' כשפתאום המחשב שלי עשה RESTART ובמחשב השני בבית המסך קפא. כיביתי את המחשב עם המסך הקפוא ולמחשב שלי נתתי להמשיך לעבוד. הוא הגיע למסך שאחרי הטעינה של הXP (נו, זאת עם הקווים) נתן הודעת שגיאה כחולה וארוכה (שמופיעה ממש למאית שניה ולכן אי אפשר לקרוא או לצלם (צילמתי והרצתי לאט אבל האיכות לא משהו בכלל- בקושי מבינים) ואז המחשב עושה שוב RESTART וחוזר חלילה... במחשב השני (שממנו אני כותב) הכל בסדר... יש לכם רעיון מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? ממש תודה לעוזרים (אני ממש מקווה שהמחשב בסדר, יש עותק יחיד של פרויקט שאני עובד עליו שנתיים שתוכנן לעבור גיבוי היום |: )

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by yotamavi,

אז ככה, כל פעם שאני מנסה לבטל את החיבור רשת Local area connection המחשב נתקע ואז עולה מסך כחול של בעיה בתוכנה שהתקנתי..אז אני מניח שיש בעיה עם הדרייברים (הותקנו מהדיסק שבא עם הלוח) רציתי לדעת איך אני יכול להסיר את הדרייברים מכיוון שאין לי שום שימוש בהם...

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  5. Started by uzana2004,

שלום לכולם!!!! הבעיה הזאת כבר הייתה לי בעבר... המחשב נדלק וזהו...לא מזהה את העכבר מקלדת מסך... הבעיה התרחשה כשחיברתי את הכונן די וי די.(כי משום מה הביוס לא זיהה אותו אז הוצאתי וחיברתי אותו שוב(ולא המחשב לא דלק\היה בחשמל) כל המאווררים עובדים כדי לחסוך זמן אז אני אתאר לכם מה עשיתי ומה קורה: הוצאתי כבל חשמל של כ"מ והפעלתי(כשהוא עדיין מחובר)----היה צפצוף ארוך " זכרונות------היו תיקתוקים. " מעבד-----תיקתוקים. הוצאתי סוללה של ביוס----לא עזר. ניסיתי לגמפר------לא עזר. אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות ומה קורה פה...פעם שעברה זה פשוט חזר לי לפתע אבל ממה לעזאזל זה קורה?ולמה?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  6. שלום, יש לי מחשב עם ווינדוס XP. הוא מגיע לשלב של הטעינה של הווינדוס, ואחרי חצי דקה המסך נכבה בעצם נכבה(רשום שהוא נכנס למצב שינה..) המחשב עצמו ממשיך לרוץ. ניסיתי לבדוק את זה עם מסך אחר וגם איתו אותו הדבר ככה שזה לא מהמסך. עשיתי ניקיון שם במחשב אמרתי אולי זה יעזור...עכשיו שאני פותח את המחשב רואים פסים סגולים לאורך המסך. אם אני עושה ריסט לפעמים זה נעלם מגיע שוב לטעינה של הווינדוס ואחרי דקה המסך שוב מודיע שהוא נכנס למצב שינה. מזה יכול להיות? הלך הכרטיס מסך או שזה משהו בווינדוס? -- טוב ניסיתי להעלות אותו במצב בטוח הוא בנתיים כבר רבע שעה גולש ..מה יש מצב שזה בגלל בעיה בווינדוס הפסים האלה? כי זה מתחיל עוד לפני שהוא עולה בכלל.. תודה וחג שמח!!

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. זה מחשב לאחותי וביקשתי שישלחו בלי מערכת הפעלה,בדקתי בביוס והSATA על ENABLE חשבתי אולי בכיוון שהלוח לא מזהה את ההארדיסק וצריך לתת לו את הדרייוור,אז בתור התחלה לא קיבלתי דיסקט SATA וגם אם כן המחשב הגיע בלי כונן דיסקטים,שמעתי שאני יכול להוריד את הדרייוור SATA מהאינטרנט ולתת למחשב לקרוא מהדיסקונקי,איך אני עושים את זה? אגב הלוח של ASUS P5GC-MX תודה רבה למי שיעזור

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by Bar Lugassi,

שלוםםם אני מחפש מחשב פרקטי ללימודים רציתי חווד דעת .. פרטים טכניים מותג יצרן:Dell מסך גודל המסך:14"רזולוציה:1366x768 כרטיס מסך:Intel HD graphics 4400 טכנולוגית מסך:LED HD מסך מגע Touch-screen: מעבדסוג:Intel Core i7דגם:4600Uמהירות המעבד:2.1GHz תמיכה ב- TurboBoost עד -:3.3GHz זכרון מטמון cache:4MB זיכרון נפח:8192MB סוג זכרון:DDR3 כונניםחיבור דיסק קשיח:S.ATA כונן SSD:512GB כונן אופטי:איןתקשורתכרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11b/g/n: כרטיס רשת 10/100: מערכת הפעלהדגם:Microsoft Windows 8 PROשפת מערכת ההפעלה:אנגליתנתוני שמע/מצלמהכרטיס קול: רמקולים: יציאת אוזניות/רמקולים: מצלמת אינטרנט מובנ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by roylu,

יש לי מסך שחור כול פעם שאני לוחץ כפתור ימני של העכבר על קובץ וידאו מוזר לא?! זקוק לפתרון

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  10. Started by omega supreme,

אהלן, מס ' שאלות ברשותכם בנוגע לאפשרות של שדרוג מחשב נייד של HP 14 bs-101nj: לאחר עבודה על HP אחר עם SSD ומפרט חזק יותר, מרגיש לי כאילו חזרתי לתקופת האבן עם המחשב הנ"ל. אני שוקל שדרוג בהנחה וזה רלוונטי מבחינת עלות\תועלת- או שמא כדאי לי למשוך איתו ולרכוש מחשב אחר בהזדמנות? השדרוג הכי אינטואיטיבי שחשבתי עליו זה כונן SSD בתור התחלה- אני בכיוון או שזיכרון RAM קריטי יותר לביצועים בסיסיים (וורד, סרטים, גלישה)? -כרגע אני עם 8 גיגה ( Mhz 1333.3 DDR4-2666 / PC4-21300 Micron tech) איזה כונן SSD יכול להתאים ללוח האם שלי : hp 831f motherboard? על איזה דגם תמליצו בתקציב של 70-100 usd? האם אני יכול לבצע את השדרוג הנ"ל בעצמי או מו…

11. Started by lordy111,

קיבלתי מחשב נייד פנטיום 2 של IBM , כשאר אני מדליק את המחשב מופיעה לי הודעת שגיאה EROR ואפשרות בחיה של או ריסטרט או TEST לאחר שאני בוחר בTEST המחשב מודיע לי שישנה בעייה בHDD הארד דיסק.. האם ניתן לפתור בעיה זאת מבלי לקנות הארד דיסק חדש? פורמט משהוו.. ואם לא כמה יעלה לי בערך הארד דיסק? למישו מוכרת הבעיה הזאת??

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  12. הורדתי דרייבר מהאתר של לוג'יטק ולא מתייחסים שם לחלק השני של המקלדת ( החלק עם המספרים שאמור להוות כשלט ) מישהט יכול לעזור ?????????

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  13. שלום לכולם, בזמן האחרון, המחשב שלי נוטה לקפוא בעת גלישה בדפדפן. המעבד שלי: i5- 2500 3.3gHz יש לי 8 gb ram, וכרטיס מסך 560ti. חשוב לציין שבזמן משחק הכל פועל פיקס, ואין לי אפילו תקיעה אחת.. אין לי ארטיפקטים, ככה שאני לא מאמין שהכרטיס מסך מתחמם... בעת שזה קופא, הוא נתקע לכמה שניות, העכבר והמקלדת לא מגיבים, ואז הוא חוזר.. לפעמים שהוא קופא ואני לוחץ על העכבר המסך מתנתק!, כאילו שכיביתי את המחשב.. ואני נאלץ לעשות ריסט ואז הוא חוזר לעצמו. התקנתי את הגירסה האחרונה של nvidie (320 נראה לי). התקנתי את התוכנה: blue screen view, ואלו השגיאות שניתנו לי. גם ניסיתי להתקין דפדפן מחדש, וגם ב- firefox וגם באקספולרר הוא נתקע.. dxgkrnl.sys dxgkrnl.sys+5ccbc fffff880`06a7a000 fffff880`…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Red-AnGel,

הייתי על המחשב ופתאום המסך נהפך להיות סגול וורוד כזה. ניסיתי לנתק את הכבלים של החשמל של המחשב וגם של המסך למשך של חצי שעה, הדלקתי את המחשב אחרי חצי שעה ועדיין זה סגול אולי מישהו הייתה לו את הבעיה הזאת ויודע מה לעשות ? הלכו לי העניים תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  15. הגיע אלי מחשב עם לוח תקול של MSI מתקופת 775, נשבע שהחלפתי כבר עשרות לוחות כאלו של MSI, לא יאומן כמה שהם נוראיים. בכל מקרה, לוח זול וטוב שמצאתי הוא intel dg43rk הרכבתי הכל על הלוח, הפעלתי את ההתקנה של ווינדוס מUSB וקיבלתי מסך כחול (תמונה מצורפת) השגיאה היא the bios in this system in not fully acpi compliant... נסיתי במשך שעה או יותר כל מיני דברים ושומדבר לא עזר. ביטלתי כל דבר אפשרי בביוס, למעשה שיחקתי הם ההגדרות לפה ולשם, לא עזר. ניתקתי את כל הרכיבים, כל מה שנשאר על הלוח הוא כרטיס זיכרון אחד, ומעבד. נסיתי לעדכן ביוס, גם זה לא ממש הולך, אני בוחר בקובץ ביוס שהורדתי לוחץ אנטר ותוך שניה אני מקבל על המסך the computer will restart in 9 seconds... כמובן המחשב סופר עד הס…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום רב רציתי לשאול ולהזהיר מהשירות הגרוע שקיבלתי לאחר פניה לדל כדי לממש אחריות. יש לי מחשב נייד DELL VOSTRO 5568 שקניתי עם שלוש שנים אחריות עד בית הלקוח בשביל השקט הנפשי שלי בשבוע האחרון הבית שאליו מוברג אחד הברגים של הציר נשבר בפנים והציר יוצא מהמקום ומרים את הפלסטיק שעליו יושב המקלדת. אני עובד תוך כדי הלימודים בתור טכנאי ותיקנתי מאות נייד עם שלל תקלות ועם צירים שבורים גם כן, המחשב לא נפל לא התעללו בו וכלום הציר פשוט או יותר נכון הבית של אחד הברגים של הציר נשבר כנראה עייפות חומר או משהו תופעה לא כזאת נדירה גם במקרים שתועדו באינטרנט. על מחשבים של דל. אני לתומי התקשרתי לשירות של דל אמרתי מה אני דואג יש לי אחריות ודל יתקנו בלי …

17. קניתי מחשב חדש. רכשתי איתו שני מסכים. חיברתי אחד מהם בvga ואת השני (בגלל שלא קיים חיבור vga נוסף בלוח האם) חיברתי לdisplayport עם כבל hdmi לdisplayport (זה הכבל שהיה לי זמין) רציתי להגדיר תצוגת מסך שני הלכתי להגדרות התצוגה כשלחצתי על detect לא זיהה מסך שני. כרטיס מסך שהגיע עם המחשב intel (R) uhd graphics 630 - נבדק והוא תומך בחיבורי של עד 3 מסכים עם חיבור של display i hdmi בוצע: עדכון דרייברים ללוח האם וכרטיס המסך. לאחר מכן הפעלה מחדש של המחשב. עדיין לא מזהה את המסך השני. בדקתי את החיבורים למחשב ולחשמל - הם תקינים. ניסיתי להחליף בין חיבורי המסכים. חיבורה vga עובד בשניהם והחיבור hdmi לא עובד בשניהם. רציתי לצ…

18. Started by Eviljelly,

לפני שבוע התקנתי איכס פי ומאז אני לא מצליח לשרוד יותר מ 4 - 5 שעות מחובר לאינטרנט , הוא כל הזמן מתנתק ובד"כ אני מנתק אותו בעצמי כי האינטרנט "נתקע" אחרי איזה חצי שעה ... יש רעיונות ? במערכת הפעלה הקודמת זה היה קורה לעיתים נדירות ובד"כ המחשב היה מחובר כמעט רצוף ...

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  19. ניתן לעקוף אתרים שמוגנים עם תוכנה למניעת כניסה עם VPN למשל? מצורפת תמונה של האתר שחוסם את הכניסה עם התוסף HOLA או כלVPN אחר

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by r_mindel,

לפני כשנה וחצי-שנתיים קניתי צורב YAMAHA X6X4X16 אחרי כשנה בערך הוא הפסיק לקרוא דיסקים צרובים והדיסקים שצרבתי איתו לא ניקראו בשום מקום עכשיו....... לפני חודש וחצי קניתי צורב חדש- YAMAHA X16X10X40 ורציתי לדעת מה קרה לצורב הישן שלי ואיך אפשר למנוע מזה לקרות לצורב החדש? (ואם אפשר לעשות משהו ככדי להחיות את הצורב הישן) (ד"א- זה עכשיו קורה לי גם ב דיוידי רום שיש לי במחשב - הדיוידי לא מצליח לקרוא חצי מהדיסקים הצרובים שלי........) תודה מראש רועי

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אני יכול לתאר את הצלילים האלא רק כצלילי גישה כשהוא כותב מדי פעם אני שומע את הHDD עושה קולות מוזרים יש לי WD 160 בדקתי עם Western Digital Data LifeGuard Diagnostics לא מצא לי בעיות עזרה בבקשה

• 13 תגובות
    • 963 צפיות
  22. Started by Ben Binyamin,

אהלן, רכשתי לא מזמן מחשב LENOVO והתקנתי מערכת הפעלה מסוג WIN10. הכל עובד מעולה למעט חיבור HDMI שלא מתחבר לטלוויזיה (כמובן שבוצעו כלל הריסטים, רזולוציה ובדיקות). מ-LENOVO נאמר שצריך לעדכן את ה-BIOS אך כשאני מנסה דרך האתר שלהם קופצת לי הודעת שגיאה בנושא המחיצות. האם מישהו נתקל בזה? יכול להיפתר בלי לפרמט את המחשב? ואם כן - כיצד. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 4.5k צפיות
  23. אז ככה נכנסתי לביוס כדי לשנות כמה הגדרות שקשורות לאוברקלוק. אחרי שמירת הגדרות והפעלה מחדש המחשב לא נתן פוסט. ניסיתי כמה פעמים לעשות לו ריסט וזה לא הלך, אז החלטתי לעשות Clear CMOS עם ג׳אמפר, הבעיה היא ששכחתי לנתק את המחשב מהחשמל והספק עדיין העביר זרם כשהכנסתי את הגאמפר. המחשב היה מכובה אבל מחובר לחשמל. עכשיו המחשב נדלק אבל אין כלום על המסך, שום תצוגה ולא פוסט. ניסיתי להעביר את המתג לביוס השני בלוח ואותו דבר, הלך הלוח? ובנוסף האם יש סיכון שחלקים אחרים כמו מעבד/לוח/כרטיס מסך/דיסק קשיח נפגעו מזה גם או שהסכנה במקרה הזה היא רק ללוח עצמו?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שמתי לב שאכן הרבה פונים עם בעיה של איכות וגרפיקה גרועה במהלך משחק . גם אני קניתי לפני שבוע מחשב חזק במיוחד עם כרטיס מסך 8600GT -> התקנתי את הדיסק שמגיע עם הכרטיס משחק NeverNight משהו כזה התקנתי לצורך בדיקת איכות . התפלתי לראות איכות כזאת גרועה לאחר ששיחקתי עם כל ההגדרות שמה . מדובר במחשב שקיבלתי במחיר של דילר שזה המחיר הכי זול ועלה לי 6000 ש"ח . אין לי כח לרשום את כל המפרט אבל באמת מחשב חייתי !!! מה אתם חושבים שזו הבעיה ? במהלך המשחק אם אני בתזוזה אני רואה את התמונה חדה וחלקה -> אם אני עוזר אז פתאום נהייים קווים כאלה מגעילים על השחקת ולא רואים את הקווים כפלס. זה ככה גם במערכת הפעלה VISTA וגם ב XP . שמתי לב שהרבה מגדמי ה Geforce החדשים נתקלים באותה בעיה .

• 13 תגובות
    • 870 צפיות
  25. Started by Edi Maingard,

אהלן, ממש אין לי מושג במחשבים/תוכנה ואשמח לעזרתכם. הורדתי קובץ ISO של ווינדוס 8 לדיסק און-קי, אני מעוניין להתקין ווינדוס מחדש על המחשב, יש לי את הkey של התוכנה. כרגע יש לי את הקובץ ואני תקוע משם. אם מישהו יוכל להסביר מה השלבים הבאים אני אודה לו מאד. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.