תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,297 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מחשב נייד פנטיום 2 של IBM , כשאר אני מדליק את המחשב מופיעה לי הודעת שגיאה EROR ואפשרות בחיה של או ריסטרט או TEST לאחר שאני בוחר בTEST המחשב מודיע לי שישנה בעייה בHDD הארד דיסק.. האם ניתן לפתור בעיה זאת מבלי לקנות הארד דיסק חדש? פורמט משהוו.. ואם לא כמה יעלה לי בערך הארד דיסק? למישו מוכרת הבעיה הזאת??
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הורדתי דרייבר מהאתר של לוג'יטק ולא מתייחסים שם לחלק השני של המקלדת ( החלק עם המספרים שאמור להוות כשלט ) מישהט יכול לעזור ?????????
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון, המחשב שלי נוטה לקפוא בעת גלישה בדפדפן. המעבד שלי: i5- 2500 3.3gHz יש לי 8 gb ram, וכרטיס מסך 560ti. חשוב לציין שבזמן משחק הכל פועל פיקס, ואין לי אפילו תקיעה אחת.. אין לי ארטיפקטים, ככה שאני לא מאמין שהכרטיס מסך מתחמם... בעת שזה קופא, הוא נתקע לכמה שניות, העכבר והמקלדת לא מגיבים, ואז הוא חוזר.. לפעמים שהוא קופא ואני לוחץ על העכבר המסך מתנתק!, כאילו שכיביתי את המחשב.. ואני נאלץ לעשות ריסט ואז הוא חוזר לעצמו. התקנתי את הגירסה האחרונה של nvidie (320 נראה לי). התקנתי את התוכנה: blue screen view, ואלו השגיאות שניתנו לי. גם ניסיתי להתקין דפדפן מחדש, וגם ב- firefox וגם באקספולרר הוא נתקע.. dxgkrnl.sys dxgkrnl.sys+5ccbc fffff880`06a7a000 fffff880`…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי על המחשב ופתאום המסך נהפך להיות סגול וורוד כזה. ניסיתי לנתק את הכבלים של החשמל של המחשב וגם של המסך למשך של חצי שעה, הדלקתי את המחשב אחרי חצי שעה ועדיין זה סגול אולי מישהו הייתה לו את הבעיה הזאת ויודע מה לעשות ? הלכו לי העניים תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הגיע אלי מחשב עם לוח תקול של MSI מתקופת 775, נשבע שהחלפתי כבר עשרות לוחות כאלו של MSI, לא יאומן כמה שהם נוראיים. בכל מקרה, לוח זול וטוב שמצאתי הוא intel dg43rk הרכבתי הכל על הלוח, הפעלתי את ההתקנה של ווינדוס מUSB וקיבלתי מסך כחול (תמונה מצורפת) השגיאה היא the bios in this system in not fully acpi compliant... נסיתי במשך שעה או יותר כל מיני דברים ושומדבר לא עזר. ביטלתי כל דבר אפשרי בביוס, למעשה שיחקתי הם ההגדרות לפה ולשם, לא עזר. ניתקתי את כל הרכיבים, כל מה שנשאר על הלוח הוא כרטיס זיכרון אחד, ומעבד. נסיתי לעדכן ביוס, גם זה לא ממש הולך, אני בוחר בקובץ ביוס שהורדתי לוחץ אנטר ותוך שניה אני מקבל על המסך the computer will restart in 9 seconds... כמובן המחשב סופר עד הס…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב רציתי לשאול ולהזהיר מהשירות הגרוע שקיבלתי לאחר פניה לדל כדי לממש אחריות. יש לי מחשב נייד DELL VOSTRO 5568 שקניתי עם שלוש שנים אחריות עד בית הלקוח בשביל השקט הנפשי שלי בשבוע האחרון הבית שאליו מוברג אחד הברגים של הציר נשבר בפנים והציר יוצא מהמקום ומרים את הפלסטיק שעליו יושב המקלדת. אני עובד תוך כדי הלימודים בתור טכנאי ותיקנתי מאות נייד עם שלל תקלות ועם צירים שבורים גם כן, המחשב לא נפל לא התעללו בו וכלום הציר פשוט או יותר נכון הבית של אחד הברגים של הציר נשבר כנראה עייפות חומר או משהו תופעה לא כזאת נדירה גם במקרים שתועדו באינטרנט. על מחשבים של דל. אני לתומי התקשרתי לשירות של דל אמרתי מה אני דואג יש לי אחריות ודל יתקנו בלי …
-
- 17 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש. רכשתי איתו שני מסכים. חיברתי אחד מהם בvga ואת השני (בגלל שלא קיים חיבור vga נוסף בלוח האם) חיברתי לdisplayport עם כבל hdmi לdisplayport (זה הכבל שהיה לי זמין) רציתי להגדיר תצוגת מסך שני הלכתי להגדרות התצוגה כשלחצתי על detect לא זיהה מסך שני. כרטיס מסך שהגיע עם המחשב intel (R) uhd graphics 630 - נבדק והוא תומך בחיבורי של עד 3 מסכים עם חיבור של display i hdmi בוצע: עדכון דרייברים ללוח האם וכרטיס המסך. לאחר מכן הפעלה מחדש של המחשב. עדיין לא מזהה את המסך השני. בדקתי את החיבורים למחשב ולחשמל - הם תקינים. ניסיתי להחליף בין חיבורי המסכים. חיבורה vga עובד בשניהם והחיבור hdmi לא עובד בשניהם. רציתי לצ…
-
- 7 תגובות
- 12.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני שבוע התקנתי איכס פי ומאז אני לא מצליח לשרוד יותר מ 4 - 5 שעות מחובר לאינטרנט , הוא כל הזמן מתנתק ובד"כ אני מנתק אותו בעצמי כי האינטרנט "נתקע" אחרי איזה חצי שעה ... יש רעיונות ? במערכת הפעלה הקודמת זה היה קורה לעיתים נדירות ובד"כ המחשב היה מחובר כמעט רצוף ...
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ניתן לעקוף אתרים שמוגנים עם תוכנה למניעת כניסה עם VPN למשל? מצורפת תמונה של האתר שחוסם את הכניסה עם התוסף HOLA או כלVPN אחר
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כשנה וחצי-שנתיים קניתי צורב YAMAHA X6X4X16 אחרי כשנה בערך הוא הפסיק לקרוא דיסקים צרובים והדיסקים שצרבתי איתו לא ניקראו בשום מקום עכשיו....... לפני חודש וחצי קניתי צורב חדש- YAMAHA X16X10X40 ורציתי לדעת מה קרה לצורב הישן שלי ואיך אפשר למנוע מזה לקרות לצורב החדש? (ואם אפשר לעשות משהו ככדי להחיות את הצורב הישן) (ד"א- זה עכשיו קורה לי גם ב דיוידי רום שיש לי במחשב - הדיוידי לא מצליח לקרוא חצי מהדיסקים הצרובים שלי........) תודה מראש רועי
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני יכול לתאר את הצלילים האלא רק כצלילי גישה כשהוא כותב מדי פעם אני שומע את הHDD עושה קולות מוזרים יש לי WD 160 בדקתי עם Western Digital Data LifeGuard Diagnostics לא מצא לי בעיות עזרה בבקשה
-
- 13 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אהלן, רכשתי לא מזמן מחשב LENOVO והתקנתי מערכת הפעלה מסוג WIN10. הכל עובד מעולה למעט חיבור HDMI שלא מתחבר לטלוויזיה (כמובן שבוצעו כלל הריסטים, רזולוציה ובדיקות). מ-LENOVO נאמר שצריך לעדכן את ה-BIOS אך כשאני מנסה דרך האתר שלהם קופצת לי הודעת שגיאה בנושא המחיצות. האם מישהו נתקל בזה? יכול להיפתר בלי לפרמט את המחשב? ואם כן - כיצד. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה נכנסתי לביוס כדי לשנות כמה הגדרות שקשורות לאוברקלוק. אחרי שמירת הגדרות והפעלה מחדש המחשב לא נתן פוסט. ניסיתי כמה פעמים לעשות לו ריסט וזה לא הלך, אז החלטתי לעשות Clear CMOS עם ג׳אמפר, הבעיה היא ששכחתי לנתק את המחשב מהחשמל והספק עדיין העביר זרם כשהכנסתי את הגאמפר. המחשב היה מכובה אבל מחובר לחשמל. עכשיו המחשב נדלק אבל אין כלום על המסך, שום תצוגה ולא פוסט. ניסיתי להעביר את המתג לביוס השני בלוח ואותו דבר, הלך הלוח? ובנוסף האם יש סיכון שחלקים אחרים כמו מעבד/לוח/כרטיס מסך/דיסק קשיח נפגעו מזה גם או שהסכנה במקרה הזה היא רק ללוח עצמו?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי לב שאכן הרבה פונים עם בעיה של איכות וגרפיקה גרועה במהלך משחק . גם אני קניתי לפני שבוע מחשב חזק במיוחד עם כרטיס מסך 8600GT -> התקנתי את הדיסק שמגיע עם הכרטיס משחק NeverNight משהו כזה התקנתי לצורך בדיקת איכות . התפלתי לראות איכות כזאת גרועה לאחר ששיחקתי עם כל ההגדרות שמה . מדובר במחשב שקיבלתי במחיר של דילר שזה המחיר הכי זול ועלה לי 6000 ש"ח . אין לי כח לרשום את כל המפרט אבל באמת מחשב חייתי !!! מה אתם חושבים שזו הבעיה ? במהלך המשחק אם אני בתזוזה אני רואה את התמונה חדה וחלקה -> אם אני עוזר אז פתאום נהייים קווים כאלה מגעילים על השחקת ולא רואים את הקווים כפלס. זה ככה גם במערכת הפעלה VISTA וגם ב XP . שמתי לב שהרבה מגדמי ה Geforce החדשים נתקלים באותה בעיה .
-
- 13 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אהלן, ממש אין לי מושג במחשבים/תוכנה ואשמח לעזרתכם. הורדתי קובץ ISO של ווינדוס 8 לדיסק און-קי, אני מעוניין להתקין ווינדוס מחדש על המחשב, יש לי את הkey של התוכנה. כרגע יש לי את הקובץ ואני תקוע משם. אם מישהו יוכל להסביר מה השלבים הבאים אני אודה לו מאד. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אתמול קניתי לוח ma790x-ud4p של ג'יגהבייט ומעבד 720BE היום שהתקנתי וגם איפסתי ביוס חיברתי לחשמל ושום דבר לא קורה אני מקבל רק את המנורה הכחולה שנדלקת ליד כפתור ההדלקה בCM ELITE 334 וזהו שום מאוורר לא פועל ולא כלום יכול להיות שצריך לעדכן ביוס? עריכה: לא משנה הבעייה נפתרה מרוב טיפשוטי לא חיברתי את הפאנל של המארז נכון
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום חברים ברצוני לחבר אוזניות לוגיטק G633 ללוח האם בחיבור אנלוגי האוזניות מגיעות עם חיבור 3.5MM, עם פין יחיד, קניתי מצפל 2-1 כדי לחבר למחשב https://www.aliexpress.com/item/32821951470.html?spm=a2g0o.detail.1000023.16.5480fa49vkLoBo העניין הוא שכרגע האוזניות מחוברות בקדמת המארז והסטאפ הזה מאוד מסורבל בשבילי. רציתי לחבר בחיבור האחורי ללוח: בירוק מחוברת מערכת רמקולים, את המיק אני יודע לחבר לוורוד, השאלה היא אם אני אחבר לכתום\כחול\שחור, האם אני אאבד מהסאונד הרגיל של האוזניות חלקים מסויימים מהסאונד? או לסירוגין האם אפשר לחבר את הכבל המקורי של האוזניות ללא מתאם 2-1 בחיבור יחידי ללוח באופן שאוזניות יפעלו יחד עם המי…
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
קניתי היום מצלמת רשת USB עם מיקרופון, המיקרופון מחובר לאותו USB, אין לו חיבור לשקע הורוד שאני מנסה לדבר יש בהקלטה רעשי רקע חזקים שלא מאפשרים דיבור. החזרתי את המצלמה, קיבלתי אחרת ועדייו יש רעשים. איפה הבעיה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, ההודעה הזאת כנראה מוכיחה שיש לי OCD רציני, אבל היום חיברתי SSD חדש למחשב, ומשום מה האייקון שלו מופיע בצורה שונה משני הכוננים האחרים. זה נראה כאילו אייקון של CD משום מה. זה לא עד כדי כך מפריע לי, אבל רציתי לדעת האם יש אפשרות שהאייקון שלו יופיע בצורה רגילה, כמו לדוגמא כונן C וD שיש לי. דרך אגב, לא יודע אם זה קשור, היה לי כונן E שהוא היה הארדיסק שהפסיק לעבוד, ולכן הוא לא מחובר יותר. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הבעיה שנתקלתי בה, היא שבזמן צריבת סרט קיבלתי מסך כחול ואתחול של המחשב, בהתחלה חשבתי שמדובר בקובץ פגום, כשזה קרה לי פעם שנייה (הפעם בזמן בדיקת קובץ אחר), ניסיתי להריץ את chkdsk אבל הוא נתקע לי באמצע הבדיקה. השאלה היא, האם מישהו יכול להמליץ לי תוכנה אחרת שיכולה לבדוק את הדיסק ולסמן סקטורים פגומים? תודה,
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כאשר שאני מפעיל את חלק מהמשחקים לאחר שימוש של 10 דקות או יותר המחשב פשוט מבצע ריסטרט אם זה חשוב זה המחשב שלי: pentium 4 3.0 ghz 320gb 1gb ram freezer 7 pro hd 2600 pr0 512mg זה העיקר אבל למשל משקים כמו קריסיס אני מצליח להריץ חופשי (כמבון על בינוני) ולא עושה לי ריסטרט או call of duty 6 אבל במשחקים אחרים כמו nfs "shift tu פרוטוטיפ עושה לי את הבעיה בדקתי והטמפרטורה של המעבד בזמן מאמץ 57-65 מעלות אז מה הבעיה יכולה להיות?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, כבר כמה זמן שאני מקבל את השגיאה הזאת שאני מוציא דיסק מהכונן דיסקים / מנתק DOK, הבעיה מטריפה אותי, איפה שאני לא לוחץ ההודעה ממשיכה לקפוץ עד לשלב שאני מרסט את המחשב, אם תשימו לב כרגע היא על התהליך של פיירפוקס, אבל זה משתנה לפעמים זה על iexplorer, או explorer, או אחרים. אשמח לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תישמעו דבר מוזר אתמול הכל היה תקין היום הידלקתי המחשב = אין הודעות שגיאה אבל חלק מהמקשים = לדוגמה הספרות 456 או האותיות ASD /שדג פשוט לא עובדות מה לא ניסיתי ...הידלקתי ניתקתי / הוצאתי היכנסתי ----הכל ....וכלום! במקלדת הישנה - הכל תקין האם יכול להיות שמקלדת נידפקת סתם ככה? או מה אגב זה חיבור PS2 רגיל...לא USB או משהו כזה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום . יש לי מסך LG שהוא CRT והתכרפנתי ושמתי תמגבר לידו ושכחתי שיש בו מגנט ואז המסך נתן אור חלש מהצד העליון וצבע שונה לגמריי !!!!! מה אני עושה במצב זה חברה ? ??? ??? ??? תודה לכם מראש אגב אני חדש פה ואם המקום לא מתאים אז נא להודיע לי .
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-