עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן שמתי לב למשהו מוזר במחשב היום, משום מה אני מחבר את המטען למחשב והסוללה בחצי, אבל המחשב מתעקש להראות לי איפה שהסימן של הסוללה בצד את הכיתוב הנ"ל: Plugged in, not charging למה זה?? זה כבר כמה פעמים שזה עושה לי את זה, או שהוא טוען את הסוללה קצת ומפסיק לאחר כמה דק', חיברתי למקור חשמל אחר, טען קצת יותר והפסיק. ייתכן שהמטען של המחשב נדפק? הוא מתחיל לטעון את הסוללה ומפסיק אחרי כמה שניות כאילו יש איזו פקודה שעושה את זה, הפעלתי מחשב מחדש לא עוזר, נכנסתי לראות בהגדרות של הסוללה אבל לא רשום שם שום דבר בנוגע לטעינת הסוללה. תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by KF,

שלום, משום מה חיבור ה-HDMI בלפטופ שלי הפסיק לעבוד (חיבור לטלויזיה). לעומת זאת עם לפטופ אחר אני כן מצליח לחבר לטלויזיה. בנוסף ניסיתי להחליף גם כבל HDMI אך עדיין בלפטופ הראשון קיימת בעיה. מה יכולה להיות בעיה ? , כיצד מתקנים את זה ? מדובר על lenovo e330. תודה לעוזרים.

3. שלום החלפתי אתמול לוח ומעבד gigabyte z77 ds3h ו i5 2400 הרכבתי הכל וחיברתי אבל שאני מדליק את המחשב האורות נדלקים אין תצוגה ואחרי כמה שניות הוא עושה ריסט ונדלק שוב לאותו מצב. מה אפשר לבדוק שיכול לגרום למצב הזה? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. היי לכולם.לפני שבוע בערך שמתי לב שהסמל של הרשת בתחתית המסך נעלם פתאום ואני לא מצליח להחזיר אותו. זה מוזר, כי אני עדיין מחובר לאינטרנט אבל מצד שני, אין לי שום אפשרות לבחור רשת חדשה. הוספתי גם תמונה של ההגדות של הסמלים, אפשר לראות שהאופציה להחזיר את הסמל לא זמינה. כמו כן, לחצתי על שחזר אבל גם זה לא עזר. מערכת ההפעלה היא Windows 7תודה מראש לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by ShaharSi,

חבר קנה SSD מדגם mx100 256GB במטרה לשדרג את הכונן הנוכחי שלו במחשב הנייד.. חיברתי את הSSD אבל המחשב לא מזהה את הכונן ! מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by idan.prd,

אז ככה בעיה נורא מורכבת אני יפרט עד כמה שניתן.. לא מצליח להתקין כרטיס קול כראוי..כרטיס קול חיצוני מדגם: creative e-mu 0404 usb החלפתי לוח ושידרתי את המחשב בכונן SSD ומפה התחילה התקלה, חשוב לציין שעד לפני שהחלפתי הכל עבד בצורה מושלמת ויותר מזה חשוב לציין שהכרטיס גם נבדק שוב והוא תקין 100% פירוט המחשב שלי הינו: לוח: GIGABYTE GA-Z87-HD3 DVI/HDMI/USB3 מעבד: INTEL CORE i5 4430 כונן SSD: Kingston 120GB KC 300 SKC300S37A/120G PRO מערכת הפעלה: Windows 7 64bit home premium בעצם מה שקורה זה ככה, אני מתקין את הדרייבר שלו {שזה בטא לצערי אין משהו אחר בכל הרשת} המחשב מזהה ומשלים התקנה בצורה מושלמת אך ברגע שמנסים להפעיל סאונד ומצליחים לשמוע פיפס קטן של סאונד כלשהו המחשב נ…

7. הי חיפשתי ולא מצאתי בפורום בעיה דומה לשלי- בזמן השמעת שירים דרך נגני מדיה שונים במחשב, יש לפעמים קפיצות בשיר, כאילו השיר נתקע לשניה ואז ממשיך זה קורה בעיקר כשאני גולש באינטרנט במקביל, בדקתי את ה-CPU Usage והוא לא ממש גבוה כשזה קורה- אפילו בפחות מ-10% כמו כן הבעיה לא ברמקולים המחוברים, זה קורה גם עם אוזניות יש מצב שזו בעיה בכרטיס קול? או אולי משהו דפוק במעבד והוא לא יודע לנהל בוזמנית גם השעמת שירים וגם תהליכים אחרים? אודה לכם על העזרה המעבד הוא pentium 4 3.00 GHz זיכרון 2 Gb מהירות 667MHZ כרטיס קול מובנה של Realtek הכי פשוט שיש... לוח אם של MSI נרא ה לי די ישן דגם RC410M-FI X300 1GL FW ספק כוח 400 WATT של THERMALTAKE עוד משהו- גם החיבור USB איטי מאוד, אחרי פירמוט למחשב הו…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by מאור247,

קראתי בפורומים שלכם על תוכנה שנקראת advanced rar password recoved (אפשר לפתוח עם זה גם קובץ zip) התקנתי אותה על המחשב אבל הוא לא נותן לי לפתוח את הקובץ. המחשב אומר שמה שהכנסתי זה לא קובץ rar/zip אבל הקובץ שלי הוא zip.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. קניתי לפני שבועיים כונן נייד חיצצוני 2 טרה של western digital essential my book דגם : wdbacw0020hbk בדקתי בניהול כוננים וראיתי שזה מזהה את הכונן כלא מאותחל . הבעיה היא שיש לי קבצים ממש ממש חשובים ששמתי בכונן החדש הצלחתי להפעיל אותו במשך 3 ימים ופתאום לא עובד ומאז הבעיה. מקווה לעזרתכם שתגידו לי אם אפשר להציל את הקבצים ואם אחרי זה צריך לאתחל תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום רב, אתמול קניתי מסך חדש 22' 1920X1080. נכנסתי למשחק מחשב בשם Pro Evolution Soccer 2011 והוא מראה אותו בגרפיקה מדהימה FULL HD. אבל כשאני מוסר לשחקן או מרים את הכדור המשחק ניהיה מטושטש ל5-3 שניות וחוזר לתצוגה הרגילה וככה זה תמיד כשאני עושה את אותה פעולה. ונוסף לכך לפעמים יש תקיעות שמתמשכות כמו 10 שניות . אני לא יודע אם זה הכרטיס מסך או המסך אבל אני חושב שהכרטיס מתחמם ומתאמץ.. מה אפשר לעשות? למה זה ככה? ד"א זה המפרט Intel Core 2 due E8400 4GB RAM NVIDIA 9800GT 1gb מסך FUJICOM FJ-2200 FHD

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by omnius,

שלום במחשב של אבא שלי הצורב פתאום הפסיק להיות מזוהה. הבעיה התחילה לפני כחודש (אבל הוא סיפר לי רק עכשיו ). המחשב לא מזהה אותו בכלל, משמע גם לא מופיע כונן ב"המחשב שלי". מנהל ההתקנים לא מראה על כל בעיה, ואשף הוספת חומרה לא מוצא שום דבר חדש. שיחזור מערכת גם הוא לא עובד (הוא אומר ששום דבר לא השתנה מאז). גם ניהול דיסקים לא מזהה את הכונן הסורר. המחשב הוא מחשב נייד, אין לי מושג ירוק מאיזה חברה או דגם (אבא שלי פעל לפני שיכלתי לעצור בעדו בקשר לזה...), סביר להניח שג'נרי מסוג כזה או אחר, או בכל מקרה משהו שעדיף לא לדעת. כרגע אני מתעלם מהאפשרות שהכונן נדפק עד שאבדוק כל אפשרות אחרת. למישהו יש רעיונות?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. היי חברים בזמן האחרון, מחשב שלי עושה צפצופים מוזרים היוצאים מכיוון הארד דיסק, באותו הרגע הוא נתקע, עד שהם עוברים, אם בכלל. נאמר לי שזה כנראה מצביע על כך שהארד דיסק הולך "למות", יש פה מישהו שיכול לאמת את זה? ודבר שני, איך אני אמור לדעת איזה הארד דיסק מתאים עבור המחשב שלי ? איזה תוכנות אני צריך לבדוק? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Culandur,

1. אני על WIN2K SP3 והאייקונים ב systray מוצגים ב 16 צבעים אפילו שאני על 16BIT 2. משום מה סרטים מוקרנים אצלי לאט מאד (DIVX) תודה איגור

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by SaXtoR,

המחשב שלי התחיל ככה סתם פתאום לקפוא מעצמו בלי מאמץ מיוחד הכוונה שהעכבר יותר לא זז, ולא רק זה: גם האור בעכבר נכבה והאורות במקלדת לא מגיבים. הוא מנטרל ממנו את כל המערכות וחייב להיות ריסט ידני אין מסכים כחולים והטמפ' של המעבד בסדר בסביבות 40-50 מעלות (מפרט בצד עם כל הפרטים עם מערכת הפעלה) יחד עם זאת מחוברים שתי הארדיסקים חיצוניים בנוסף לכל מה שיש אין כבל שרוף בלוח אם סרקתי לראות אם יש רגולות וכו' אבל הכל נקי נ.ב הרייד 1 מנוטרל מהביוס בהגדרות על דיסבייל ומשמש עכשיו כשתי כוננים נפרדים שאני עושה גיבויים באופן ידני מה עושים?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by zam,

שלום לכולם ושנה טובה יש לי בית 2 קומות עם מיסוך נוראי. נקודת התקשורת עם הראוטר נמצאת בקומה התחתונה ואני צריך למצוא פתרון לקומה העליונה. קניתי את הדגם הזה אתמול ב- KSP כי רציתי פתרון מהר והבנתי שסך הכל הוא טוב. העניין הוא שאין wifi מובנה בקצה השני, משמע שאני צריך לחבר ראוטר.(כלומר אני רוצה, כי יש לי אחד פנוי של בזק בבית) יש גם את עניין ההגדרות בראוטר אבל אני מאמין שאני אמצא פה באתר איזה מדריך (מקסימום באינטרנט) הדגם עלה לי 267 ש"ח התקציב שלי הוא עד 350 שח, 400 אם באמת יש הצדקה. 1. האם הדגם באמת טוב 2. האם יש דגם יותר מומלץ לצרכים שלי 3. האם להחזיר את הערכה הזו ולקנות דגם עם wifi מובנה 4. האם יש פתרון מומלץ…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Urix,

שלום חברים. לפני כחודש החלפתי את הכרטיס מסך הישן שלי בחדש. יש לי מחשב Core i5 750 עם 8 ג'יגה זיכרון, וספק כוח OCZ 600W. הכרטיס החדש (Sapphire HD7950ׂ) עבד מצוין עד עכשיו. הפעלתי עליו משחקים\סרטים והכל היה מעולה. אפילו GTA החדש עבד יפה מאוד. לפני כחמש דקות, פתחתי Firefox ואת אתר Ynet, נכנסתי לאחת הכתבות ואז סרטון בכתבה התחיל לפעול. שנייה לאחר מכן, כל המסך התחיל להראות פסים \ נקודות לבנים. כמובן שהייתי צריך לעשות Restart למחשב. עכשיו ניסיתי שוב להיכנס לסרטון הנ"ל והכל רץ בסדר. מה דעתכם? כרטיס מסך תקול? דריבר? (אני עם הדריבר המעודכן ביותר כרגע) סתם מקודדים או בעיית מערכת הפעלה? אשמח לעזרה. עריכה: דברים שניסיתי עד עכשיו - ניקיתי מגעים והתקנתי דריבר מעודכן שוב …

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. קניתי מחשב יד-2 לפני כמה חודשים, עם לוח ga-ph67-ud3. הכל עבד סבבה עד אתמול, שבקר ה-USB 3.0 הפסיק לעבוד. במנהל ההתקנים כתוב The device could not start (code 10). ניסיתי להסיר ולהתקין שוב את הדרייבר, חיפשתי בביוס, חיפשתי עדכון קושחה, דרייבר אחר... כלום. יש עוד רעיונות?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Alex Kuznetsov,

היי, יש לי מחשב נייד יחסית חדש, כשנה וחצי אצלי, Vostro 5590 של DELL, לאחרונה הוא נתקע כמה פעמים ביום. והכוונה שלי שפשוט העכבר והמקלדת לא זזים ומסך קפוא. לא משנה איך אני משתמש בו, לפעמים נתקע סתם כי הוא דלוק אבל אני לא עובד עליו. הבעיה נפתרת רק אחרי שאני מכבה ומדליק את המחשב מחדש. וככה כמה פעמים ביום. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? הוא לא עושה שם רעש. לר משנה איך אני משתמש בו, עעעטעע5590

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by מתי208,

ערב טוב אשמח לעזרתכם אני משתמש בננסטיק עם סים של חברת פלאפון מיום שני הוא לא מצליח להתחבר זו ההודעה מצ"ב שאני מקבל כשאני מבקש להתחבר (זה מתחבר ללא שם משתמש וסיסמה) מצ"ב תמונה מההודעה שהוא נותן לי למה זה לא מתחבר אודה לעזרתכם בבדיקתי עם הסים שהכנסתי אותו לפלאפון הוא גולש וגם מוציא שיחות בנוסף לזה הלכתי לחנות לבדוק עם ננסטיק אחר אך גם איתו לא הצלחנו להתחבר אודה לעזרתכם

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Joli,

שלום! בזמן האחרון בכל פעם שהפעלתי את המחשב/ניסיתי לעדכן או להפעיל את האייטונס קפצה לי הודעה שחסר לי הקובץ MSVCR80.DLL לאחר שהורדתי את הקובץ והעתקתי אותו לתיקיה SYS32 קופצות לי ההודעות הבאות כשהמחשב נדלק או כשאני מנסה להפעיל את האייטונס יש למישהו רעיון איך אני פותר את הבעיה? תודה!

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Rockstatement10,

היום לפתע קמתי מהמחשב, חזרתי אחרי חצי שנה ופתאום הרזולוציה של המסך נמוכה מאוד (640X480) וזה היה על FHD תמיד. ניסיתי לשנות זאת דרך הגדרות תצוגה וזה לא ניתן לשינוי, בצבע אפור. ניסיתי לעשות ריסטרט וגם לא עזר, גם התקנה מחדש של הדרייבר לא עזרה. דרך ממשק הדרייבר של AMD לא ניתן גם לשנות רזולוציה. בדקתי גם ב-MSCONFIG ו-SAFE BOOT לא מסומן.. אני פשוט לא מבין מה קרה כאן. אין לי אפשרות לנסות לחבר את המסך לכרטיס מסך מובנה כי המסך שלי תומך רק ב-HDMI ו-DP. יכול להיות שכרטיס המסך נדפק?

22. לפני כחודש קניתי דיסק קשיח 320GB של Western Digital. העתקתי אליו את תכולת הדיסק הישן ועברתי לעבוד ממנו. במחשב יש ספק גנרי, 2 דיסקים קשיחים (IDE+SATA) ושני כוננים אופטיים (IDE+SATA) אחרי כמה ימים, הגעתי בבוקר למחשב, ומצאתי blue screen. אחרי שהעליתי את המערכת מדיסק הצלה (UBCD4Win), הצליחה רק תוכנה אחת (TestDisk של cgsecurity.org) לגשת למחיצות הישנות (מסתבר שנוצרו כמה Bad sectors במקומות קריטיים). אחרי כמה תיקונים וסריקת Bad sectors, הצלחתי לגשת לדיסק מה-windows שבדיסק הישן והתחלתי לגבות את המידע ממנו. במהלך הגיבוי של המידע החדש מהדיסק גיליתי שהוא נעלם מדי פעם מה-windows ורק כיבוי המחשב והדלקתו מחדש מחזירים אותו. כיון שהדיסק מופיע ונעלם לחלופין כבר בשלב ה-BIOS של עליית המחש…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. לאחר שאני מדליק אותו לא עוברת חצי דקה והוא נכבה כאילו הוצאתי אותו מהחשמל. האם זאת בעיית חומרה?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by eldar4455,

טוב אז יש לי בעיה אין לי מושג ממה היא נובעת.. יש לי עכבר Razer naga epic wireless ..בזמן האחרון הוא נתקע לי תקיעות קטנות כאלה לשניה אבל עכשיו הוא לפעמים מפסיק לעבוד לגמריי ויש אור אדום מהבהב..(יש לי בטריה). בכל מקרה ניסיתי לחבר עכבר אחר יותר פשוט של Microsoft וגם הוא לפעמים קופא ונתקע..וכבר יש לי אותו שנתיים והכל היה בסדר.. האמת גם שפירמטתי את המחשב לפני כמה חודשים אולי זה מידע רלוונטי שיוכל לעזור לכם לעזור לי=].. בכל מקרה אשמח לתשובה ופתרון.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. אני מנסה להתקין משחק שדורש את הmicrosoft visual c++ 2005 reditributable ואני לא מצליח להתקין את זה. זה כל הזמן נתקע בהתקנה ניסיתי לעשות הפעל כמנהל ניסיתי להתקין עם compatability issues וזה עדיין לא עובד... בבקשה עזרה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.