תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי קובץ בגודל 2GB שניקרא RMP.AVI אני לא מצליח להעביר אותו מהמחשב לדיסקאון קי ניסיתי גירירה והעתק הדבק שניהם לא עובדים איך מעבירים את הקובץ לדיסק און קי ?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום למומחים המחשב שלי-חלונות 7 עולה למסך משתמש , ללא סיסמה, עם צורך ללחוץ על הכפתור עם שם המשתמש במרכז המסך ,כדי להגיע לדסקטופ. אין לי צורך במסך המשתמש, מוגדר רק משתמש אחד במחשב זה ואני רוצה להגיע ישירות לדסקטופ כשמדליק את המחשב. איך אני משנה את עליית המחשב כדי להגיע ישר לדסקטופ? תודה ערן
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לקחתי אתמול מן המחשב הישן שלי את המודם 56K כדי לעשות FAX ועכשיו אין לי דריבר בשבילו מישהו בבקשה מוכן להביא לי דריבר למודם פקס 56K ג'נרי.... ?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, היה לי במחשב הרדיסק אחד וCDROM, עכשיו הוספתי עוד הרדיסק אבל ב WINDOWS COMMANDER שני הכוננים של ההארדיסק התווספו אחרי הCDROM, כך הם מסודרים עכשיו: A: C: D: E: F: CDROM H: I: אז איך אני מסדר שכל הכוננים הקשיחים יהיו מסודרים אחד אחרי השני ולא שהCDROM יתקע באמצע? נ.ב. יש לי WIN XP PRO
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
משום מה אני נתקל כל פעם כשאני משחק בבעיה של כמו גלים כאלה בעת תזוזה מהירה במשחק. כאילו שחלק במסך מתרענן מהר יותר בקצב הפריימים מחלק אחר במסך. אציין שאני משתמש ב GTX 1060 6GB ryzen 7 2700X 16GB RAM וכונן SSD ובמסך 1920 - 1080 איכות המשחק בד"כ על high מה זה, למה זה נגרם ואיך מונעים את זה?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי מחשב חדש עם windows xp 32bit motherboard abit ip43 מעבד core2duo e7300 2gb memory ddr2 graphic card : geforce 9800gt עכשיו המחשב עושה ריסט בכל מיני מצבים מוזרים למשל כאשר אני מנסה לראות סרט הוא תוקע את המחשב ועושה ריסט או לא מציג שום הודעה כחולה וביקשתי ממנו כאשר יש כשל מערכת להראות מסך כחול בנוסף בדקתי עם זיכרון אחר אולי הזיכרון הוא הבעיה אבל הזכרון טוב מה יכולה להיות הבעיה מודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אין לי מושג מה קרה ,אבל פתאום היום בבוקר אני מדליק את המחשב ומופיעים לי כל הזמן דברים מוזרים על המסך , מן הפרעות כאלה... אני לא יודע מה קרה ,אם זה המסך או כרטיס המסך , לא עשיתי שום אוברקלוק וזה עבד בסדר גמור אתמול ההפרעות האלה גם מופיעות כשאני מדליק את המחשב על ההתחלה בביוס ובכל מקום. מה קרה ומה אני צריך לעשות ? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני קצת יותר מחודש, המחשב שלי החל לעשות Reset סתם ככה בזמנים מסוימים. עד עכשיו, התדירות של הנ"ל גדלה וגדלה עד כדי כך שלעיתים לא הייתי מסוגל להשתמש במחשב יותר מ-10 דקות מבלי שיתבצע Reset. החלטתי לפרמט. כעת אני אחרי פורמט. פירמטתי את המחשב לחלוטין. התקנתי רק Windows98SE, דרייברים לכרטיס המסך, הקול, הרשת, המודם והמדפסת. בזמן ההתקנה של Office XP זה קרה שוב. מה שגרם לי לחשוב שמדובר בבעיית חומרה. השינויים האחרונים שעשיתי למחשב בחודשים האחרונים היו החלפת ה-Voodoo 3 ל-GeForce 4 Ti 4400 והוספת 128MB RAM נוספים לזיכרון הקיים (משמע, כעת יש לי 256MB RAM). מה לעזאזל יכול לגרום לזה? חימום יתר של רכיב כלשהו במחשב? אולי ה-GeForce מאמץ את המחשב או את ספק הכוח יותר מדי? זקוק לתשובה בהקדם…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כי יש מישהו שאני מדבר איתו והוא לא מצליח להפעיל משחקים עם הכרטיס במעבד PENTIUM 2 450 שלו ! יש מצב שזה בגלל ה AGP X1!?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב חדש מלפני שבועיים שהרכבתי כאן ובכל אופן יש לי בעיה שהוידיאו שאני מנגן טיפה תקוע וזה קצת משגע אותי כי גם אין לי מושג ממה זה נובע. בנוסף המחשב מחובר לטלויזיה (סתם משהו שנראה חשוב לדעת). הבעיה היא לא בנגני מדיה כי בכולם זה פחות או יותר ככה. אני ישמח אם למישהו יש רעיון איך אני יכול לפתור את זה. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בעיה של חבר שלי: "יש לי מעבד AMD1800+ , לוח אם A7V333 , יש לי בעיות התחממות עם המעבד, ולכן קניתי מאורר VOLCANO 7 , התקנתי אותו, והכל עבר חלק, אבל כשניסיתי להדליק את המחשב, לא ראו על המסך כלום והלוח אם צעק: system faile cpu משו, לא הצלחתי להבין בדיוק את ההמשך, וגם זה לא בטוח.... :-\ חיברתי שני כבלים, אחד לאן שהישן הלך, והשני, שאין במאורר הישן, חיברתי לחיבור אחר שיוצא מאני חושב הדיסק הקשיח, שמחובר אליו עוד מאוור של המארז, בהתחלה שכחתי להוריד את הכיסוי, אבל אחר כך הורדתי, יש למעבד ריח מסריח, אבל יכול להיות שזה מהתחממות נורמלית שלו." תודה בשמו.... זה דחוף
-
שלום יש לי בעיה במחשב..המחשב שלי עולה כרטיס מסך עובד...אבל המסך לא נדלק ...חשבתי שיש לי בעיה בכרטיס מסך אז החלפתי ל3 כרטיסים שונים וזאת לא הבעיה...מישהו אולי יודע מה זה יכול להיות ? תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי רק עכשיו מחשב התקנתי DRIVER לכרטיס הגרפי מתוך הדיסק ואז התחילו הבעיות, כאשר אני מפעיל משהו עם קצת עיבוד גרפי (אינטרנט, media player) אז פתאום יש פקיסלים לא במקום והמסך נתקע למשך שנייה או שתיים, ואז המסך נכבה, לאחר כמה דקות נדלק שוב, ועולה הודעה של ATI על בעיה בין ה-DRIVER ל-HARDWARE, ניתן גם לשלוח לתמיכה את המידע של הקריסה. לאחר כמה דקות נוסופות זה קורה שוב, אמנם הפעם המסך לא חוזר, ואני עושה כיבוי ידני. הורדתי את הרזולוציה, ואז המחשב עבד הרבה יותר זמן עד שהוא נתקע שוב! רק ב-SAFE MODE אין בעיות ניסיתי להתקין את ה-DRIVER הורדתי את כל העידכונים של המערכת הפעלה בנוסף הורדתי גם DX10 שום דבר לא עזר!!! מפרט מחשב: sapphire radeon hd 2600 pro intel e4400 ga-p35-ds4 pqi 2X…
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, כל פעם שאני מחבר מכשיר כלשהוא לאחת מהיציאות במחשב הוא כותב לי שהתקן זה יכול להשתמש בusb 2.0 לביצועים גבוהים יותר איך לפתור את זה?? אלה פרטי המערכת שלי Operating System: Windows XP Professional 32-bit SP3 CPU Intel Pentium E5300 @ 2.60GHz 38 °C Wolfdale 45nm Technology RAM 4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15) Motherboard MSI G41TM-E43 (MS-7592) (CPU 1) 32 °C Graphics DELL U2312HM (1920x1080@60Hz) 1024MB ATI Radeon HD 5600 Series (Gigabyte) 42 °C Storage 465GB SAMSUNG HD502HI (SATA) 30 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 Audio ATI High Definition Audio …
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, מזה כשבוע, בכל בוקר, אני מקבל שגיאה כמו זו המצורפת. לאחר מכן אין לי אפשרות לבחור באופציה השניה כי המקלדת (והעכבר) לא מגיבים. אז אחרי 20 שניות עולה ה Startup repair. הוא שואל כמה שאלות לא רלוונטיות, ואז שואל אם לעשות system Restore, כשמסומן כן, אחרי כמה דקות ה Windows עולה, ולמחרת חוזר חלילה. דברים רלוונטיים: ה OS זה Windows Ultimate 64bit (חוקי). מעודכן, עם פיירוול, ו Windows Defender מעודכן. המחשב גם מחובר לראוטר שמאובטח ב WPA2-PSK. לכן אני שולל וירוסים/טרויינים שקשורים לזה. ה OS יושבת על 840 EVO 120GB.(עם קושחה מעודכנת/מתוקנת) סרקתי את כל הכוננים עם HD TUNE ולא מצאתי סקטורים שגויים ב SSD, אלא בודדים ב HD השני. דברים שאולי רלוונטיים: עשיתי את המדריך שפורסם ב Glou…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צהריים טוביםאני מנסה להתקין וידוס 10משנה בבביוס שישאב מידע מהדיסקהמחשב מפעיל את עצמו מחדש בשביל להתחיל את ההתקנה ואז קורסומביא לי את השגיאה הנ"ל (מצורף צילום מסך)גם שלוחצת אנטר וגם F8 זה לא נתן לי פתרוןמה עושה? פליז http://www.siz.co.il/my.php?i=1z5tqtznnkko.jpg
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, לפני כמה זמן התקנתי SSD חדש של Samsung EVO850 250GB, עכשיו העניין הוא שמאז אני חווה המון בעיות, כולל אחת שנוצרה אתמול והיא ממש מציקה. אז הבעיות הם: 1. המחשב נכנס באופן ראנדומלי למצב שינה באמצע עבודה, וברגע שהוא נכנס למצב הזה אין אפשרות ל'העיר' אותו, כלומר אני לוחץ על העכבר / מקלדת והמחשב כן מראה שהוא דלוק, אבל המסך עדיין כבוי. 2. המחשב לפעמיים פשוט עושה מסך לבן, כל המסך לבן פשוט, נגיד המחשב ער חצי שעה ואני לא לוחץ על כלום, הוא לא יכנס למצב שינה, אבל אם אני חוזר ולוחץ על סתם חלון - בום מסך לבן, וחייב ריסטרט בשביל לסדר את זה. 3. עשיתי את כל ההמלצות שאמרו, לשנות את המצבי שינה דרך Control Panel, להפוך את הצלילים של ווינדוס ל'No Sound' + הוצאתי והכנסתי את הבטריה של …
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הבעיה צצה לי לפני כמה ימים- לדוגמא משחק מסוים גורם למחשב להיכבות בטעינה שבין סרטוני הפתיחה לתפריט הראשי, אבל אם בזמן הטעינה אני לוחץ מהר alt+TAB, חוזר לשולחן עבודה ומחכה קצת, ואז חוזר למשחק- אני רואה את התפריט ויכול לנווט בו בלי בעיה (אבל לא להיכנס למשחק עצמו, זה גם גורם לקריסה). במשחק אחר אני יכול להיכנס לתפריט בלי בעיה אבל כשאני מנסה לשחק תוך כמה שניות הוא נכבה. יש לציין שאחרי הריסטרט המחשב עולה בלי בעיה, כאילו כיביתי אותו באופן מסודר. ניסיתי להתקין גם דרייבר עדכני מהאתר של ATI וגם בביוס סימנתי לו "ignore' בנוגע לקראית טמפרטורות מהלוח אם והמעבד. הבעיה התחילה רק לפני יום-יומיים, ומופיעה גם במשחקים שעבדו קודם בסדר (אבל בחלק מהמשחקים אין את הבעיה). ראיתי בדיון אחר שהמליצ…
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חבר'ה עם לוח ABIT AN8 ULTRA מעבד AMD X2 3800 נסיתי בביוס לעשות סתם לשם בדיקה לא באמת לשם OC תמידי להעלות BUS מ 200 ל 250 לראות אם המחשב יעלה. עשיתי REBOOT והמחשב לא עולה יש ביפ...ביפ...לא מהסוג המהיר אז ישר הפעלתי מחדש את המחשב ולחצתי במקלדת על INSERT כי כך זה מאפס ב ABIT בלי לגעת בלוח...(נכון?) נסיתי כמה פעמים לעשות REBOOT כל פעם ה INSERT לא עבד כל פעם ה BEEP BEEP ואז אחרי כמה פעמים התחילו BEEP BEEP מהירים. נסיתי לאפס דרך הביוס כמה וכמה פעמים והוצאתי סוללה...לפעמים יש BEEP BEEP איטי אחרי זה מתחיל מהיר לפעמים אין כלום כמה שניות ואז מתחיל ישר מהיר... דברתי עם חבר שלי הוא אמר לי להוציא שני כבלי החשמל שמחברים את הלוח לספק ולהוציא סוללה ולחכות שעה אחת. עכשיו אני מחכה.... מה ד…
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, לאחרונה קרו מספר BSODs במחשב שלי והיום במיוחד לאחר שהתחלתי לשחק ב World Of Tanks בכל פעם שמתחיל קרב. שיחקתי היום לראשונה במשחק לאחר כמה חודשים שבהם לא שיחקתי. לפני שהמשחק עלה התבצע עידכון. המשחק עולה, וכשאני מצטרף לקרב לאחר הספירה לאחור המחשב קורס. זה לא קורה מיד לאחר תחילת בקרב, לפעמים לאחר כמה שניות ולפעמים לאחר דקה או שתיים. רק קרב אחד בלבד הצלחתי לסיים בלי שהמחשב קרס. חיפשתי בגוגל את הסבר ל dumps. atikmpag.sys dxgmms1.sys dxgkrnl.sys הסרתי את הדרייברים והתקנתי מחדש. ביטלתי את ה X-fire. התקנתי OpenHardwareMonitor כדי לנטר את החום מהמעבד כי קראתי שייתכן שזו גם סיבה הטמפרטורה של המעבד לא עברה את ה 67. בפעם האחרונה שקרה BSOD לא שיחקתי ואותם שלושה דרייברים עשו את הבעי…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
מאז שהמחשב חזר מפירמוט יש לו כמה בעיות.. הצורב שהיה מותקן לפי כן ופעל כראוי.. כבר לא צורב.. כל דיסק ריק שאני מכניסה לכונן זה מקבל אותו כדיסק לא ריק.. ואי אפשר לצרוב.. עוד דבר, פתאום גם הכונן דיסקטים לא מצליח לקרוא דיסקטים.. איך מסדרים את זה?! אני משתגעת.. אני רוצה לצרוב דיסק כבר המון המון תודה, נופר
-
- 36 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מאז שקיבלתי את המחשב עד עכשיו יש לי איתו בעיות, הוא אמור להיות מאוד איכותי בכרטיסי הקול OB נכון? אני משתמש ברסיבר קטן עם 6 רמקולים, לא משנה כרגע בקיצור יש לי סאונד, אבל נגיד אני מגביר יותר מהחצי ברסיבר שומעים צצצצצצצצצ כזה מעצבן, אני מקליט גם די הרבה ושמתי לב שיש רמקול או מגבר או משהו מחובר לליין אין או ליציאה של המיקרופון יש רעשים ברקע ואי אפשר להקליט ככה. הבעיות הם לא מהמיקרופון או משהו כי חיברתי מגבר ויש עדיין רעשים ברקע. (זה עם ה MIC BOOST כי בלי זה, זה ממש חלש) ניסיתי לשים כרטיס קול של קריאייטיב שיש לי (CT5803) זה הדגם, חיברתי ל PCI ולא מפעיל, ביטלתי את ה OB שעל הלוח ועדיין זה לא עובד, והכרטיס עובד במחשב אחר, ניסיתי להסיר, להוריד דרייברים ולהתקין מחדש וזה לא פועל. זה…
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, כבר חודשיים בערך שיש לי בעיות שקשורות בתצוגה ובדרייבר. המפרט שלי הוא: מעבד: Intel® Core2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz לוח אם: Gigabyte EP43-UD3L כרטיס מסך: (אני יודע שלא משהו בכלל) Nvidia 240 GT 1GB ספק כוח: RaidMax 400W תמונה: מסך: Samsung syncmaster 27" p2770HD 1920*1080 RAM: DDR2 הדרייבר האחרון של נוידיה (340.52) פתר בהתחלה את הבעיה ולא גרם למסך השחור בתחילה אבל הוא כן יצר בעיה אחרת של הבהובים על המסך וגרימה לפריזים של התמונה, ככה שרק ריסטארט היה פותר את זה, אבל גם זה היה לזמן קצר. אז פרמטתי את המחשב בתקווה שזה יפתור את הבעיה אבל היא התרחשה שוב. ואז גם החלה בעיה אחרת כשבוקר אחד ניגשתי למחשב והיה מסך שחור. ביצעתי ריסארט והכל נראה בסדר עד הלוגו של וי…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס קול המובנה בלוח אם ורציתי לדעת מה עדיף, לקנות כרטיס קול זול או להחליף לוח אם חדש. מודבר בלוח אם GIGABYTE P31-DS3L.
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, במחשב שלי (lenovo yoga 3 pro) יש רק חיבור micro hdmi. קניתי מאיביי מתאם micro hdmi- hdmi אבל כשאני מחבר אותו (לטלויזיה, מסך וכו..) אין שום תגובה מהמחשב. בדר"כ אני יודע שלא צריך להגדיר שום דבר במחשב עצמו כדי שהחיבור יעבוד וגם החלפתי כבל ומתאם ככה שהבעיה היא ככל הנראה לא בהם. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-