תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום לכולם, רכשתי לפני כשלושה חודשים לכל היותר מחשב נייד מדגם DELL INSPIRON 7559 על הנייר מחשב די חזק עם נתונים מרשימים. לא הגבלתי את עצמי (שווי הקניה 5K). מחשב בשווי כזה אמור לעבוד חלק עם תגובה מהירה לפעולות במערכת. חקרתי את נושא זכרונות הSSD והבנתי שהם האידיאליים היום לתפעול מהיר של המחשב. פניתי ל Dell התקנתי מה שכביכול היה אמור לפתור את הבעיה, עידכנתי BIOS לפי הדרישה של הטכנאי מטעמם. בכל מקרה לא עזר דבר. הטכנאי אמר לי תן למערכת להסתדר ותפנה אלינו בעוד כחודש. התקשרתי שוב, לא עזר שום דבר. אני אתאר בפניכם את הבעיה תנסו אולי לייעץ לעזור מה שאפשר. הבעיה היא שהמחשב איטי בצורה לא מובנת(חשבתי שאקבל את המחשב המושלם עכשווי זמני תגובה מהירים) הכל מרוח ה…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה הספק http://www.amazon.com/gp/product/B00EB7UIZU/ref=oh_aui_detailpage_o01_s01?ie=UTF8&psc=1&tag=affilizr-com-472-20 חדש לחלוטין. המאוורר לא מסתובב גם במאמץ. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הכונן הוא של סוני. כשאני לוחץ על כפתור הפתיחה הוא מגיב והוא עושה רעש כאילו שהוא עומד להפתח אבל הוא לא. חיפשתי ומצאתי שאם נותנים מכה קטנה במחשב, מעל הכונן, בזמן לחיצה על כפתור הפתיחה, הוא נפתח. מה הבעיה פה? איך אפשר לפתוח אותו בלי מכות :s05:
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברה .. היתי עכשיו אצל חבר ותיקנתי לו את המחשב .. היה שם המון אבק אז ניקינו וגם מרחנו משחה טרמית.. כשסיימנו וניסינו להדליק את המחשב הוא נדלק אבל לא רואים כלום על המסך וגם העכבר לא פועל ... מה יכולה להיות הבעיה ?? הוא גר בעיר אחרת והמחשב שלו עכשיו אצלי אני פשוט חייב לתקן לו את זה בבקשה תעזרו לי. המחשב שלו דיי ישן בן 4 שנים בערך אבל הוא עבד כמו שצריך לפני שניקינו. PENTIUM 4 2.8 256MB DDR ולוח אם של INTEL בעל כרטיסס מסך מובנה ללא אפשרות להוספת כרטיס AGP ניראה לי זה I845 {לא בטוח}. תודה : ]
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, קניתי לפטופ G510 Lenovo. FREE DOS כאשר אני מנסה להתקין את Windows 8.1 יאני מקבל את הודעת השגיאה: Windows cannot be installed on this disk. The selected disk has an MBR partition table. On EFI systems, Windows can only installed on GPT disks. אני ניסיתי לפתןר את הבעיה ובטעות מחקתי את אחת המחיצות, system partition of 1000 MBץ. האם אני אמור לשחזר את המחיצה שמחקתי בכדי להתקין את ה WIN 8.1? ובכלל איך אני מתמודד עם הודעת השגיאה. אנא עיזרו כי אני ממש אובד עיצות.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, מזה כשבוע, בכל בוקר, אני מקבל שגיאה כמו זו המצורפת. לאחר מכן אין לי אפשרות לבחור באופציה השניה כי המקלדת (והעכבר) לא מגיבים. אז אחרי 20 שניות עולה ה Startup repair. הוא שואל כמה שאלות לא רלוונטיות, ואז שואל אם לעשות system Restore, כשמסומן כן, אחרי כמה דקות ה Windows עולה, ולמחרת חוזר חלילה. דברים רלוונטיים: ה OS זה Windows Ultimate 64bit (חוקי). מעודכן, עם פיירוול, ו Windows Defender מעודכן. המחשב גם מחובר לראוטר שמאובטח ב WPA2-PSK. לכן אני שולל וירוסים/טרויינים שקשורים לזה. ה OS יושבת על 840 EVO 120GB.(עם קושחה מעודכנת/מתוקנת) סרקתי את כל הכוננים עם HD TUNE ולא מצאתי סקטורים שגויים ב SSD, אלא בודדים ב HD השני. דברים שאולי רלוונטיים: עשיתי את המדריך שפורסם ב Glou…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להבין מה הלוח אם אומר לי כאן: 3 beeps
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום במחשב של אבא שלי הצורב פתאום הפסיק להיות מזוהה. הבעיה התחילה לפני כחודש (אבל הוא סיפר לי רק עכשיו ). המחשב לא מזהה אותו בכלל, משמע גם לא מופיע כונן ב"המחשב שלי". מנהל ההתקנים לא מראה על כל בעיה, ואשף הוספת חומרה לא מוצא שום דבר חדש. שיחזור מערכת גם הוא לא עובד (הוא אומר ששום דבר לא השתנה מאז). גם ניהול דיסקים לא מזהה את הכונן הסורר. המחשב הוא מחשב נייד, אין לי מושג ירוק מאיזה חברה או דגם (אבא שלי פעל לפני שיכלתי לעצור בעדו בקשר לזה...), סביר להניח שג'נרי מסוג כזה או אחר, או בכל מקרה משהו שעדיף לא לדעת. כרגע אני מתעלם מהאפשרות שהכונן נדפק עד שאבדוק כל אפשרות אחרת. למישהו יש רעיונות?
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי לוח Intel DH67GD עם ספק כח Antec EA-430D. אם הכפתור בספק כח דלוק - המחשב נדלק לבד ברגע שאני מחבר אותו לחשמל. אם אני מכבה את המחשב דרך ווינדוס, לאחר מכן שולף את כבל החשמל ומחבר אותו בחזרה - המחשב נדלק לבד. האם מישהו נתקל בזה? מה יכול להיות הגורם להתנהגות המוזרה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחר שחזור מערכת בוינדוס 7אני מנסה לפתוח תוכנה (טלגרם למחשב)וזו ההודעה שמופיעה לי ומסרבת לרדת מהמסך...גם לאחר הסרה והתקנה מחדש של התוכנה מה עושים איתה???תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז קיבלנו היום את המחשב מ-TMS בחולון. אפשר לראות את המפרט השני בקישור: כאשר אני מנסה להתקין WINDOWS 10 PRO HEB מה-USB (התקנה מקורית של מייקרוסופט מהאתר), הוא מגיע לשלב של בחירת הכונן. אבל לא משנה מה עשיתי שם בגדר הידע הבסיסי שלי הוא כותב אזהרה/הודעת שגיאה שלא ניתן להתקין כי חסר התקן או משהו. אני יכול ללכת למשרד לצלם את ההודעה אבל הייתי עוד יותר שמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את זה בלי זה. אגב בהודעת השגיאה מצויין משהו שקשור לביוס. מה צריך לעשות? אני פשוט לא גר קרוב לחולון אז זה נסיעה ארוכה וגם הם סוגרים היום בשתיים ולא בטוח שיידעו לעזור. בטלפון הם אמרו שפשוט צריך להגיע. עוד שאלה קטנה. קנינו מחשב עם מסך והכבל HDMI לא …
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא: SAPPHIRE HD 5770 אחרי כמה זמן במשחק המסך לא מראה תמונה יותר, כנ"ל עם התוכנה FurMark. פעם הוא לא היה עובר את ה-70 מעלות עכשיו הוא מגיע לי ל-90+ איזה משחה תרמית כדאי לקנות ומאיפה? בבקשה עזרה!!!
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה כזאת, בוא נגיד שאני לא מבין במחשבים כמוכם אז באתי לשאול פה הבעיה שלי היא שכשאני עושה משהו במחשב מחליף שפה מתקין תוכנה או משנה משהו בהגדרה של הוינדוס הווינדוס לא עולה הוא מגיע למסך טעינה של הווינדוס 7 ואז הוא עושה רעש כזה מתוך המחשב כזה כמו של משהו חלוד כזה אני יביא לכם דוגמא שנראה לי שתבינו יותר כמו של אוטובוס חלוד שעוצר יש רעש כזה של משהו שמסתובב ועושה רעש לא ציפצופים אלה רעש מכני כזה איצר עשיתי כבר בערך 10פירמוטים עם 10 וינדוסים שונים ואותו הדבר אני חושב שזה מהדיסק הקשיח כי רק שם משהו מסתובב מה אני יכול לעשות?
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה, מפרט המחשב שלי מורכב מ: מעבד Q9400 לוח GA-EP-45-UD3R זיכרון שתי זכרונות של 1G 800MHZ קינגסטון כרטיס מסך GIGABYTE HD3870 ספק כוח חדש של TT 750W כרטיס קול X-FI PRO כרטיס הרחבה SATA פשוט יש איורור, טמפרטורות במצד תקין לחלוטין, כבלים חדשים ותקינים (נבדקו אד אחד) עדכון ביוס - עוד אין הבעיה, כל משחק או דבר גדול שאני רוצה להפעיל/להתקין בעיקר אני רואה את זה שאני שם דיסק בדמון טולז ומנסה להתקין משהו לדוגמה משחקים כמו פולהאוט 3, רד אלרט 3, פאר קראי 2 וכ'ו - המחשב נתקע ולא יצא מהתקיעה גם אם עובר לילה שלם (נבדק) ניסיונות רלונטיות שניסיתי במאה אחוז: לנתק כל מה שלא נחוץ ולהישאר עם ספק, לוח, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך, הרד דיסק בודד - עדיין הבעיה. להחליף לזיכרון זהה מחברה אחרת (TWI…
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
תקציר: יש לי רייד 1 עם 2 הארד דיסקים וכרגע הרייד מסומן DEGRADED ב BIOS ואני לא מצליחה לפענח מי מההארד דיסקים הוא הבעייתי. בנוסף לזה אני צריכה לפתור את הבעיה להחזיר את המחשב שלי לתפקוד בהקדם האפשרי. פירוט המקרה: יש לי מחשב עם ווינדוס 7 64 ביט, לוח של ASUS ו2 הארד דיסקים SATA שמכוונים על רייד 1 MIRROR, הארד דיסק אחד SEAGATE 500 גיגה והשני WD 500 גיגה. יש לי עוד הארד דיסק מחובר ב IDE אבל הוא לא נראה לי קשור לעניין. ביום חמישי (אתמול) עבדתי בערב על המחשב ופתאום הוא הגיב לאט מידי, חושב הרבה בכל קליק. עשיתי אתחול ואז הווינדוס נתקע בשלב הלוגו. יום לפני אגב הוא עבר בסדר אבל האמת שבשבוע האחרון פעמים כשעשיתי SHUTDOWN היה לי קראש של ה EXPLORER משום מה, אבל אני בדרך כלל לא מתייחסת לז…
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל ככה סתם פתאום לקפוא מעצמו בלי מאמץ מיוחד הכוונה שהעכבר יותר לא זז, ולא רק זה: גם האור בעכבר נכבה והאורות במקלדת לא מגיבים. הוא מנטרל ממנו את כל המערכות וחייב להיות ריסט ידני אין מסכים כחולים והטמפ' של המעבד בסדר בסביבות 40-50 מעלות (מפרט בצד עם כל הפרטים עם מערכת הפעלה) יחד עם זאת מחוברים שתי הארדיסקים חיצוניים בנוסף לכל מה שיש אין כבל שרוף בלוח אם סרקתי לראות אם יש רגולות וכו' אבל הכל נקי נ.ב הרייד 1 מנוטרל מהביוס בהגדרות על דיסבייל ומשמש עכשיו כשתי כוננים נפרדים שאני עושה גיבויים באופן ידני מה עושים?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ערב טוב אשמח לעזרתכם אני משתמש בננסטיק עם סים של חברת פלאפון מיום שני הוא לא מצליח להתחבר זו ההודעה מצ"ב שאני מקבל כשאני מבקש להתחבר (זה מתחבר ללא שם משתמש וסיסמה) מצ"ב תמונה מההודעה שהוא נותן לי למה זה לא מתחבר אודה לעזרתכם בבדיקתי עם הסים שהכנסתי אותו לפלאפון הוא גולש וגם מוציא שיחות בנוסף לזה הלכתי לחנות לבדוק עם ננסטיק אחר אך גם איתו לא הצלחנו להתחבר אודה לעזרתכם
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי תפייברבוקס של הוט בבית וכל סרט בפורמט mkv שאני מנגן דרך הממיר (ודרך הסרביו שעל המחשב) פועל בלי קול,מדוע זה? שאר הסרטים עובדים עם קול.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כי יש מישהו שאני מדבר איתו והוא לא מצליח להפעיל משחקים עם הכרטיס במעבד PENTIUM 2 450 שלו ! יש מצב שזה בגלל ה AGP X1!?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד Samsung NP900X4D-A03IL . ניסיתי לבצע Recovery באמצעות אפליקציה מובנית של סמסונג במחשב על מנת לשחזר את המחשב להגדרות יצרן (עשיתי את זה כבר 3-4 פעמים בעבר ללא שום בעיה). לקראת סיום התהליך הופיעה הודעת שגיאה (1005) והמחשב הופעל מחדש. עם סיום ההפעלה הופיע המסך הבא (ראו תמונה מצורפת). ניסיתי ליצור BOOT באמצעות USB של Windows 10 אך עושה רושם שהמחשב לא מזהה/לא מתייחס לUSB שהוכנס (שיניתי גם בBIOS את העדיפויות לBOOT) כך שהUSB יהיה ראשון אך גם זה לא עזר. בנוסף, ניסיתי להשתמש בUSB שיצרתי עבור Windows 8 ו-Windows 7 אך שום הבדל... טרם ביצוע הRecovery היה על המחשב Windows 8.1 (הגרסא הראשונית שבאה עם המחשב ... ) ממש אודה לעזרתכם .. אובד …
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, משום מה חיבור ה-HDMI בלפטופ שלי הפסיק לעבוד (חיבור לטלויזיה). לעומת זאת עם לפטופ אחר אני כן מצליח לחבר לטלויזיה. בנוסף ניסיתי להחליף גם כבל HDMI אך עדיין בלפטופ הראשון קיימת בעיה. מה יכולה להיות בעיה ? , כיצד מתקנים את זה ? מדובר על lenovo e330. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב לאחר הרכבת מחשב חדש, מדי פעם בעת עבודה על המחשב, המחשב עושה ריסטרט עצמאי ובמסך הראשוני בעת עלייתו מחדש מופיעה הודעה על כך שהריסטרט נעשה בעקבות בעיה רגעית במתח.... (ראו תמונה מצורפת) האמת שאני לא מבין כ"כ למה, כי המחשב מחובר דרך אל פסק תקני, ספק הכוח מתפקד טוב (כך לפחות אני מאמין...) קראתי קצת בפורומים בחו"ל שזה כביכול נושא מוכר ויש אפשרות לבטל את אופציית הריסטרט האוטומטי בלוחות אם כמו שיש לי... האם זהו מצב מוכר? פתרון למישהו? אודה לתשובתכם
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס קול המובנה בלוח אם ורציתי לדעת מה עדיף, לקנות כרטיס קול זול או להחליף לוח אם חדש. מודבר בלוח אם GIGABYTE P31-DS3L.
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ברשותי מחשב בן פחות משנה ולאחרונה כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה לרוב אין שום תגובה, לפעמים הנורה של המחשב נדלקת לשניה ואז נכבית. וכשאני מנתק אותו מהחשמל ומחכה כמה שניות אז הכל עובד כרגיל. זה קורה רק לאחר שהמחשב היה כבוי כל הלילה. שהמחשב כבר פועל אז אין שום בעיה, אפשר לשחק, לצפות בסרטים הכל עובד פיקס. דברים שניסיתי: החלפתי בין כפתור הריסט לכפתור ההפעלה לוודא שזה לא הכפתור. ניתקתי את חיבור ה24 פינים, וחיברתי בחזרה, והמחשב עבד, מה שגורם לי לחשוד בלוח אם. עידכתי ביוס לגרסא האחרונה. מפרט: i7 4790K CORSAIR Vengeance Pro Red 16GB 2x8GB 2400MHZ RAM Asus Z97M-Plus Crucial 512GB MX100 Series ASUS GeForce GTX 760 2GB Seasonic X-Series 650W GOLD Modular Fractal Design Define Mini תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-