עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by kfirbep,

יש לי כונן של LG מדגם GH22NS70 שהוא כונן וגם צורב דיסקים, בנוסף הוא נגן DVD. בכל מקרה אחרי הרבה זמן שלא השתמשתי בו הכנסתי אליו דיסק DVD, הדיסק לא זוהה והכונן לא קרא את הדיסק, ניסיתי עם עוד כמה דיסקים של DVD אבל הוא לא קרא אף אחד, הכנסתי אליו את דיסק רגיל שהיה בו בפנים עד לרגע שהוצאתי אותו בשביל להכניס את הדיסק DVD שלי וראיתי שאותו הוא כן מצליח לקרוא. ניסיתי לחפש פתרון באינטרנט לבעיה הזאת אבל לא מצאתי משהו... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לתקן את הבעיה.. תודה מראש! נ.ב עדכנתי דרייברים והכל... יש לי WINDOWS 7 מקורי..

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. לפני כחודש קניתי דיסק קשיח 320GB של Western Digital. העתקתי אליו את תכולת הדיסק הישן ועברתי לעבוד ממנו. במחשב יש ספק גנרי, 2 דיסקים קשיחים (IDE+SATA) ושני כוננים אופטיים (IDE+SATA) אחרי כמה ימים, הגעתי בבוקר למחשב, ומצאתי blue screen. אחרי שהעליתי את המערכת מדיסק הצלה (UBCD4Win), הצליחה רק תוכנה אחת (TestDisk של cgsecurity.org) לגשת למחיצות הישנות (מסתבר שנוצרו כמה Bad sectors במקומות קריטיים). אחרי כמה תיקונים וסריקת Bad sectors, הצלחתי לגשת לדיסק מה-windows שבדיסק הישן והתחלתי לגבות את המידע ממנו. במהלך הגיבוי של המידע החדש מהדיסק גיליתי שהוא נעלם מדי פעם מה-windows ורק כיבוי המחשב והדלקתו מחדש מחזירים אותו. כיון שהדיסק מופיע ונעלם לחלופין כבר בשלב ה-BIOS של עליית המחש…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by zam,

שלום לכולם ושנה טובה יש לי בית 2 קומות עם מיסוך נוראי. נקודת התקשורת עם הראוטר נמצאת בקומה התחתונה ואני צריך למצוא פתרון לקומה העליונה. קניתי את הדגם הזה אתמול ב- KSP כי רציתי פתרון מהר והבנתי שסך הכל הוא טוב. העניין הוא שאין wifi מובנה בקצה השני, משמע שאני צריך לחבר ראוטר.(כלומר אני רוצה, כי יש לי אחד פנוי של בזק בבית) יש גם את עניין ההגדרות בראוטר אבל אני מאמין שאני אמצא פה באתר איזה מדריך (מקסימום באינטרנט) הדגם עלה לי 267 ש"ח התקציב שלי הוא עד 350 שח, 400 אם באמת יש הצדקה. 1. האם הדגם באמת טוב 2. האם יש דגם יותר מומלץ לצרכים שלי 3. האם להחזיר את הערכה הזו ולקנות דגם עם wifi מובנה 4. האם יש פתרון מומלץ…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. בזמן האחרון (לא יודע לתחום בזמן) יש לי איטיות בכל מה שקשור לאפטר אפקטס ופלאגינים. מבחינת המפרט המחשב הזה הוא בדיוק לעבודה המאומצת הזאת. בזמן האחרון זה ממש נתקע בכל שלב גם על פלאגינים קלים מאוד / מואצים. מבחינת התוכנה ניסיתי הכל, למחוק לעבור לגרסא ישנה יותר. להגדיר נכון את כל הגדרות התוכנה שהמחשב יעבוד עם כל הכלים שייש לו להציע. לא עבד, ניסיתי לפרמט את המחשב רק בכונן C עליו מותקן וינדוס ולהתקין מחדש את כל התוכנות. להגדיר את הכונן disk cache, הורדתי cc cleaner עם רישיון + kaspersky כדי לוודא שלא יהיו וירוסים. כרגע נכון לשעה זאת המחשב עדיין איטי גם אחרי הכל. שולח פה את המפרט של המחשב כפי שנקנה ב-2018 (TMS) אשמ…

5. Started by מתי208,

ערב טוב אשמח לעזרתכם אני משתמש בננסטיק עם סים של חברת פלאפון מיום שני הוא לא מצליח להתחבר זו ההודעה מצ"ב שאני מקבל כשאני מבקש להתחבר (זה מתחבר ללא שם משתמש וסיסמה) מצ"ב תמונה מההודעה שהוא נותן לי למה זה לא מתחבר אודה לעזרתכם בבדיקתי עם הסים שהכנסתי אותו לפלאפון הוא גולש וגם מוציא שיחות בנוסף לזה הלכתי לחנות לבדוק עם ננסטיק אחר אך גם איתו לא הצלחנו להתחבר אודה לעזרתכם

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. היי חברים בזמן האחרון, מחשב שלי עושה צפצופים מוזרים היוצאים מכיוון הארד דיסק, באותו הרגע הוא נתקע, עד שהם עוברים, אם בכלל. נאמר לי שזה כנראה מצביע על כך שהארד דיסק הולך "למות", יש פה מישהו שיכול לאמת את זה? ודבר שני, איך אני אמור לדעת איזה הארד דיסק מתאים עבור המחשב שלי ? איזה תוכנות אני צריך לבדוק? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by sdahan12,

אהלן יש לי מחשב דיי ישן שלא נגעו בו הרבה זמן! ויש לי מסך שנמצא בשימוש ואני יודע שהוא עובד... ניסתי לחבר את המסך (שעובד) למחשב הישן המחשב נדלק ואני מקבל הודעה : Frequency Out Of Range עם תדרים מאוד מוזרים: 29KHZ\63HZ ניסיתי לחבר את המסך למחשב אחר ועברתי בין כל התדרים האפשריים של המסך עם המחשב האחר (כי שחיברתי למחשב הישן קיבלתי את ה Frequency Out Of Range בלי אפשרות להמשיך פשוט נתקע) וגם שעברתי על כל התדרים (60HZ,72,75,85,100) וניסיתי כל פעם לחבר למחשב הישן שום דבר לא עזר עדיין קיבלתי את אותה שגיאה עם אותם תצדרים please help!

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. לאחר שאני מדליק אותו לא עוברת חצי דקה והוא נכבה כאילו הוצאתי אותו מהחשמל. האם זאת בעיית חומרה?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by omnius,

שלום במחשב של אבא שלי הצורב פתאום הפסיק להיות מזוהה. הבעיה התחילה לפני כחודש (אבל הוא סיפר לי רק עכשיו ). המחשב לא מזהה אותו בכלל, משמע גם לא מופיע כונן ב"המחשב שלי". מנהל ההתקנים לא מראה על כל בעיה, ואשף הוספת חומרה לא מוצא שום דבר חדש. שיחזור מערכת גם הוא לא עובד (הוא אומר ששום דבר לא השתנה מאז). גם ניהול דיסקים לא מזהה את הכונן הסורר. המחשב הוא מחשב נייד, אין לי מושג ירוק מאיזה חברה או דגם (אבא שלי פעל לפני שיכלתי לעצור בעדו בקשר לזה...), סביר להניח שג'נרי מסוג כזה או אחר, או בכל מקרה משהו שעדיף לא לדעת. כרגע אני מתעלם מהאפשרות שהכונן נדפק עד שאבדוק כל אפשרות אחרת. למישהו יש רעיונות?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. יש לי וינדוס 7 וזה לא רק במדיה פלייר בכל תוכנה וזה גם בכל הסרטים שאני רואה, זה כאילו אני רואה 5 דקות ואז הוא נתקע אני ממשיך מאותו מקום עוד 5 דדקות אותו דבר

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by -Tal-,

שלום לכולם הבעיה היא כזאת - התקנתי BLACK OPS , עובד אחלה אבל מדי פעם יש מין "לאגים" לשניה והמשחק לא רץ בצורה חלקה... חשוב לציין שזה קורה לי גם בפיפא 2011. יש מצב שצריך להגביר את מהירות השעון בכרטיס מסך? מה אפשר לעשות? מפרט בצד ימין! תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by car-Malone,

שלום לכולם! ברשותי מחשב שעושה לי בעיות ולכן אני מבקש עזרה: מעבד פנטיום 3 1000 בן שנה (קיבלתי מהאחריות חדש לפני שנה), ספק גנרי בן אותו גיל. כרטיס מסך gf2 400. לוח אם Gigabyte GA-6VTXE - עבר צריבת ביוס לפי האתר של gigbyte, הלוח בן פחות משנה. הבעייה: קניתי הרד דיסק חדש - ההרד פורמט, התקנתי מערכת הפעלה xp, הורדתי עדכונים וכו'. לאחר שימוש של חצי שנה - ההרד דיסק הלך לעולם שכולו טוב. התהליךכלל השמעת רעשים מוזרים מההרד, תקיעת המערכת, אתחולים, בדיקת ההרד דיסק עם chkdsk של win שגילתה שגיאות, בדיקת ההרד עם תוכנת datalife guard של wd, כשלון ההרד לעבור את הבדיקה הראשונית עד החלפתו בחנות מאז כל הרד חדש שאני מכניס למחשב - מחשב מזהה אותו, מפעיל אותו, לאחר פרק זמן של חצי שעה, שעה, מחשב עו…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by stingeR-,

לקחתי אתמול מן המחשב הישן שלי את המודם 56K כדי לעשות FAX ועכשיו אין לי דריבר בשבילו מישהו בבקשה מוכן להביא לי דריבר למודם פקס 56K ג'נרי.... ?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. היי חברים, יש ברשותי מחשב dell vostro 1540 כאשר הוא מחובר לחשמל כתוב לי "סוללה מחוברת, לא נטענת" והיא תקועה על אחוז סוללה מסויים שלא משתנה. כיבתי והדלקתי את המחשב, הוצאתי והכנסתי את הסוללה, עשיתי פריקת מתח, לא עזר. כשאני מדליק את המחשב מופיעה ההודעה הבאה. מה זה אומר ומה אתם ממליצים לי לעשות?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by SaXtoR,

המחשב שלי התחיל ככה סתם פתאום לקפוא מעצמו בלי מאמץ מיוחד הכוונה שהעכבר יותר לא זז, ולא רק זה: גם האור בעכבר נכבה והאורות במקלדת לא מגיבים. הוא מנטרל ממנו את כל המערכות וחייב להיות ריסט ידני אין מסכים כחולים והטמפ' של המעבד בסדר בסביבות 40-50 מעלות (מפרט בצד עם כל הפרטים עם מערכת הפעלה) יחד עם זאת מחוברים שתי הארדיסקים חיצוניים בנוסף לכל מה שיש אין כבל שרוף בלוח אם סרקתי לראות אם יש רגולות וכו' אבל הכל נקי נ.ב הרייד 1 מנוטרל מהביוס בהגדרות על דיסבייל ומשמש עכשיו כשתי כוננים נפרדים שאני עושה גיבויים באופן ידני מה עושים?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום החלפתי אתמול לוח ומעבד gigabyte z77 ds3h ו i5 2400 הרכבתי הכל וחיברתי אבל שאני מדליק את המחשב האורות נדלקים אין תצוגה ואחרי כמה שניות הוא עושה ריסט ונדלק שוב לאותו מצב. מה אפשר לבדוק שיכול לגרום למצב הזה? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by אביטל51,

יש לי מחשב נייד HP היום באמצע הרמקולים כבר לא עבדו...הם לא עובדים ביוטיוב במדיה פלייר בשום מקום לא משנה איזה דפדפן אני אבל כשאני מחברת אוזניות שומעים את השמע מצוין..פיקס. מה הבעיה ? זה דחוף תודה לעוזרים !!

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Sh_Dor_Lq,

לאחר בדיקה שהתמשכה כשעה וחצי, כשהזכרונות בMODE של XMP, כמות הERRORS שהייתה לי עברה את ה10,000. כשהזכרונות הוגדרו ללא XMP לא היו ERRORS בבדיקה שנערכה כחצי שעה. הזכרונות שלי אינם תקינים?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. אהלן, עקב כל מני העתקות כוננים ופרטישנים ריקים של AOMEI ניסיתי למחוק פרטישן קטן ולאחד אותו עם מערכת ההפעלה. התוצאה לא טובה (מצורף תצלום מסך מAOMEI - התקן נייד וכן מסך שחור בעלייה). יש למישהו רעיון שלא כולל לפרמט הכל? ממש לא בא לי תודה רבה

20. שלום, הוספתי למחשב שברשותי כונן SSD בנוסף על 2 כוננים קשיחים הנמצאים כרגע בתצורת RAID 0. אני רוצה להשתמש בכונן ה-SSD ככונן ראשי ולבטל את תצורת ה-RAID משני האחרים. בזמן ההתקנה קבלתי את ההודעה הבאה "CANNOT BOOT FROM CD-CODE 5 ". צירפתי קובץ DXDIAG. כמו כן מצורפת תמונה של הביוס, האם צריך לשנות משהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  21. היי הרבה פעמים כשאני שם סרטון במסך אחד וגולש במסך השני, אני חווה לאגים. אני מצרף לכם סרטון וידאו שממחיש את הבעיה. שמתי סרטון במסך אחד ו-speed test בשני, כך שבספיד טסט משתמש באינטרנט, ואתם יכולים לראות שהסרטון נתקע לגמרי. אשמח לרעיונות מה יכול לגרום לזה. אני סובל מזה כבר תקופה ארוכה ואני מנסה להיזכר האם זה קרה כשעברתי לוינדאוס 11 או שאולי כשהחלפתי מחשב. האם יכול להיות שהגורם הוא חיבור של שני מסכים? מעבד אינטל 12500 לוח אם: https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B660M-A-WIFI-DDR4 זכרון: שני סטיקים של 8 ג'יגה ספק - לא נראה לי שקשור, אבל בכל זאת Corsair cv750 750W bronze שני המסכים מחוברים עם כבל HDMI. למיט…

22. שלום, שנמשכתי ל win7 מ win10, ורציתי לדעת כאשר אני יעביר בגוסט או אקרוניס את תוכן ה HDD ל SSD שאני אקנה בעתיד עם המחשב, ולא בטוח שאני אקנה אותו לפני שיגמר המבצע של השדרוג חינם לWIN10 אז אני רוצה כבר להתקין את ה10 דרך ה7 ולא שם עוד כלום על הSSD ואז אני אחבר אותו למחשב החדש שאני אקנה זה יעבוד?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Culandur,

1. אני על WIN2K SP3 והאייקונים ב systray מוצגים ב 16 צבעים אפילו שאני על 16BIT 2. משום מה סרטים מוקרנים אצלי לאט מאד (DIVX) תודה איגור

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. יכול להיות שזה עושה בעיות למחשב ?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. מה הטמפרטורה התקינה של מעבד בזמן עבודה ?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.