תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב בן פחות משנה ולאחרונה כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה לרוב אין שום תגובה, לפעמים הנורה של המחשב נדלקת לשניה ואז נכבית. וכשאני מנתק אותו מהחשמל ומחכה כמה שניות אז הכל עובד כרגיל. זה קורה רק לאחר שהמחשב היה כבוי כל הלילה. שהמחשב כבר פועל אז אין שום בעיה, אפשר לשחק, לצפות בסרטים הכל עובד פיקס. דברים שניסיתי: החלפתי בין כפתור הריסט לכפתור ההפעלה לוודא שזה לא הכפתור. ניתקתי את חיבור ה24 פינים, וחיברתי בחזרה, והמחשב עבד, מה שגורם לי לחשוד בלוח אם. עידכתי ביוס לגרסא האחרונה. מפרט: i7 4790K CORSAIR Vengeance Pro Red 16GB 2x8GB 2400MHZ RAM Asus Z97M-Plus Crucial 512GB MX100 Series ASUS GeForce GTX 760 2GB Seasonic X-Series 650W GOLD Modular Fractal Design Define Mini תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הלו ? הגעתי לעזרה ראשונה ? אני צריך מציל, חובש, דוקטור לאבקת חשמל ... טוף. מתחילים עם סוללת CMOS חדשה דנדשה, 3.2V , בדוק עם שתי מולטימטרים שונים. תופעה ראשונה - הביוס, על ההתחלה, מדווח על 2.0V או פחות. ??? תופעה שנייה - תוך הזמן המוגדר, הלוח מאבד את כל ההגדרות בביוס ואי אפשר לחנדש אותן עד להחלפת סוללה דנדשה מהצלופן כי הביוס מדווח על ... 1.4V ואפילו פחות ואי אפשר לעבוד, מסכים כחולים, שדים, עניינים, סוף העולם. בבדיקה עם מולטימטרים, הסוללות הגמורות - אלה שהלוח אכל להם את האבקה - עם מתח של 2.5V עד 2.8V הספק תקין, 550W של אנרמקס, התופעה מתרחשת עם ספקים שונים. כל הרכיבים המחוברים ללוח הוחלפו למטרת בדיקת קצרים והתופעה חוזרת עם רכיבים שונים. מי יודע מי מכיר מי נ…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לקחתי אתמול מן המחשב הישן שלי את המודם 56K כדי לעשות FAX ועכשיו אין לי דריבר בשבילו מישהו בבקשה מוכן להביא לי דריבר למודם פקס 56K ג'נרי.... ?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי תפייברבוקס של הוט בבית וכל סרט בפורמט mkv שאני מנגן דרך הממיר (ודרך הסרביו שעל המחשב) פועל בלי קול,מדוע זה? שאר הסרטים עובדים עם קול.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תקציר: יש לי רייד 1 עם 2 הארד דיסקים וכרגע הרייד מסומן DEGRADED ב BIOS ואני לא מצליחה לפענח מי מההארד דיסקים הוא הבעייתי. בנוסף לזה אני צריכה לפתור את הבעיה להחזיר את המחשב שלי לתפקוד בהקדם האפשרי. פירוט המקרה: יש לי מחשב עם ווינדוס 7 64 ביט, לוח של ASUS ו2 הארד דיסקים SATA שמכוונים על רייד 1 MIRROR, הארד דיסק אחד SEAGATE 500 גיגה והשני WD 500 גיגה. יש לי עוד הארד דיסק מחובר ב IDE אבל הוא לא נראה לי קשור לעניין. ביום חמישי (אתמול) עבדתי בערב על המחשב ופתאום הוא הגיב לאט מידי, חושב הרבה בכל קליק. עשיתי אתחול ואז הווינדוס נתקע בשלב הלוגו. יום לפני אגב הוא עבר בסדר אבל האמת שבשבוע האחרון פעמים כשעשיתי SHUTDOWN היה לי קראש של ה EXPLORER משום מה, אבל אני בדרך כלל לא מתייחסת לז…
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
והבעיה היא לא בבטריה או במטען. טכנאי אמר לי שהבעיה בלוח אם בלי לפתוח את המחשב, ואף פתחתי דיון בנושא. וחיפשתי עוד באינטרנט ומצאתי שכותבים באיזה אתר שאם הלוח אם לא עובד המחשב אמור להידלק אבל לא אמורים לראות כלום, ואם כן הבעיה היא במשהו אחר. משהו יכול לעזור לי בזה? במידע מי צודק? נ.ב. האתר שממנו ראיתי שאמור להידלק לי המחשב: http://www.homecomp.co.il/computer-parts/14-sample-data-articles/95
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להבין מה הלוח אם אומר לי כאן: 3 beeps
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה, מפרט המחשב שלי מורכב מ: מעבד Q9400 לוח GA-EP-45-UD3R זיכרון שתי זכרונות של 1G 800MHZ קינגסטון כרטיס מסך GIGABYTE HD3870 ספק כוח חדש של TT 750W כרטיס קול X-FI PRO כרטיס הרחבה SATA פשוט יש איורור, טמפרטורות במצד תקין לחלוטין, כבלים חדשים ותקינים (נבדקו אד אחד) עדכון ביוס - עוד אין הבעיה, כל משחק או דבר גדול שאני רוצה להפעיל/להתקין בעיקר אני רואה את זה שאני שם דיסק בדמון טולז ומנסה להתקין משהו לדוגמה משחקים כמו פולהאוט 3, רד אלרט 3, פאר קראי 2 וכ'ו - המחשב נתקע ולא יצא מהתקיעה גם אם עובר לילה שלם (נבדק) ניסיונות רלונטיות שניסיתי במאה אחוז: לנתק כל מה שלא נחוץ ולהישאר עם ספק, לוח, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך, הרד דיסק בודד - עדיין הבעיה. להחליף לזיכרון זהה מחברה אחרת (TWI…
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז קיבלנו היום את המחשב מ-TMS בחולון. אפשר לראות את המפרט השני בקישור: כאשר אני מנסה להתקין WINDOWS 10 PRO HEB מה-USB (התקנה מקורית של מייקרוסופט מהאתר), הוא מגיע לשלב של בחירת הכונן. אבל לא משנה מה עשיתי שם בגדר הידע הבסיסי שלי הוא כותב אזהרה/הודעת שגיאה שלא ניתן להתקין כי חסר התקן או משהו. אני יכול ללכת למשרד לצלם את ההודעה אבל הייתי עוד יותר שמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את זה בלי זה. אגב בהודעת השגיאה מצויין משהו שקשור לביוס. מה צריך לעשות? אני פשוט לא גר קרוב לחולון אז זה נסיעה ארוכה וגם הם סוגרים היום בשתיים ולא בטוח שיידעו לעזור. בטלפון הם אמרו שפשוט צריך להגיע. עוד שאלה קטנה. קנינו מחשב עם מסך והכבל HDMI לא …
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי וינדוס 7 וזה לא רק במדיה פלייר בכל תוכנה וזה גם בכל הסרטים שאני רואה, זה כאילו אני רואה 5 דקות ואז הוא נתקע אני ממשיך מאותו מקום עוד 5 דדקות אותו דבר
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי לוח Intel DH67GD עם ספק כח Antec EA-430D. אם הכפתור בספק כח דלוק - המחשב נדלק לבד ברגע שאני מחבר אותו לחשמל. אם אני מכבה את המחשב דרך ווינדוס, לאחר מכן שולף את כבל החשמל ומחבר אותו בחזרה - המחשב נדלק לבד. האם מישהו נתקל בזה? מה יכול להיות הגורם להתנהגות המוזרה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, משום מה חיבור ה-HDMI בלפטופ שלי הפסיק לעבוד (חיבור לטלויזיה). לעומת זאת עם לפטופ אחר אני כן מצליח לחבר לטלויזיה. בנוסף ניסיתי להחליף גם כבל HDMI אך עדיין בלפטופ הראשון קיימת בעיה. מה יכולה להיות בעיה ? , כיצד מתקנים את זה ? מדובר על lenovo e330. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב נייד ישן של HP פתאום אין אור במסך, המסך מציג את התמונה אך היא חשוכה וכמעט לא רואים מה אפשר לעשות
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום החלפתי אתמול לוח ומעבד gigabyte z77 ds3h ו i5 2400 הרכבתי הכל וחיברתי אבל שאני מדליק את המחשב האורות נדלקים אין תצוגה ואחרי כמה שניות הוא עושה ריסט ונדלק שוב לאותו מצב. מה אפשר לבדוק שיכול לגרום למצב הזה? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! בעקבות הפסקת חשמל קטלנית, הלך לי ספק הכח של המחשב. החלפתי ספק כח בחדש, ולאחר ההתקנה הפעלתי את המחשב, שנדלק ונתקע בעליית הWINDOWS. לאחר שעשיתי אתחול מחדש של המחשב המחשב לא נדלק יותר (לא מופיע שום דבר במסך, כאילו המסך לא מקבל אות). החלפתי כרטיס מסך לבדוק אם זו הבעיה והבעיה חזרה על עצמה גם עם כרטיס מסך אחר. כשאני מחבר את הספק ללוח האם הנורה שלו נדלקת (חברת ASUS), המאוורר של המעבד עובד. אמרו לי לנתק לגמרי את כרטיס המסך והזכרונות לראות אם לוח האם יצפצף, אבל הלוח לא צפצף. איך אני יכול לבודד את הבעיה ולבדוק אם הבעיה בלוח אם או במשהו אחר? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הכונן הוא מסדרה 330, בניסיון הרצה של התוכנה הכונן מזוהה במערך RAID למרות שהוא לא... מצורפת תמונה
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מדובר בדיסק קשיח SSD של panther בן חצי שנה ביום בהיר הדלקתי את המחשב וגיליתי שכולו חזר חודש אחורה, כל הקבצים, התוכנות, ההגדרות שהוכנסו בחודש האחרון נמחקו מאז כמה שבועות המחשב לא נותן להתקין שום תוכנה חדשה וקבצים חדשים שאני מוסיף / מוריד נעלמים עם ההפעלה הבאה אני אובד עצות בענין אשמח לכל עזרה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב אשמח לעזרתכם אני משתמש בננסטיק עם סים של חברת פלאפון מיום שני הוא לא מצליח להתחבר זו ההודעה מצ"ב שאני מקבל כשאני מבקש להתחבר (זה מתחבר ללא שם משתמש וסיסמה) מצ"ב תמונה מההודעה שהוא נותן לי למה זה לא מתחבר אודה לעזרתכם בבדיקתי עם הסים שהכנסתי אותו לפלאפון הוא גולש וגם מוציא שיחות בנוסף לזה הלכתי לחנות לבדוק עם ננסטיק אחר אך גם איתו לא הצלחנו להתחבר אודה לעזרתכם
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום במחשב של אבא שלי הצורב פתאום הפסיק להיות מזוהה. הבעיה התחילה לפני כחודש (אבל הוא סיפר לי רק עכשיו ). המחשב לא מזהה אותו בכלל, משמע גם לא מופיע כונן ב"המחשב שלי". מנהל ההתקנים לא מראה על כל בעיה, ואשף הוספת חומרה לא מוצא שום דבר חדש. שיחזור מערכת גם הוא לא עובד (הוא אומר ששום דבר לא השתנה מאז). גם ניהול דיסקים לא מזהה את הכונן הסורר. המחשב הוא מחשב נייד, אין לי מושג ירוק מאיזה חברה או דגם (אבא שלי פעל לפני שיכלתי לעצור בעדו בקשר לזה...), סביר להניח שג'נרי מסוג כזה או אחר, או בכל מקרה משהו שעדיף לא לדעת. כרגע אני מתעלם מהאפשרות שהכונן נדפק עד שאבדוק כל אפשרות אחרת. למישהו יש רעיונות?
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל זה נראה לי הכי מתאים לפה. הבעיה היא שאחרי כמה זמן שהמחשב פועל מוצג על המסך מרובע בצבע תכלת שרשום עליו out of rate ומתחת לזה רשום משהו עם הרצים (hz) אני על רזולוציה 768*1024 וניסיתי לשנות את הhz של המסך מ85 ל75 ול60 ועדיין הבעיה נמשכה (הוי שעושה שזה יציג רק מצבים שנתמכים ע"י המסך מסומן) הנה הטמפ' של הרכיבים שלי לפי everest http://img66.imageshack.us/img66/9726/tempsdb1.jpg מישהו יודע איך לסדר את הבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אתמול עשיתי עדכון ביוס למחשב שלי ועכשיו המחשב לא פועל. אני די מבין בנושא וכבר עשיתי הרבה עדכוני ביוס בחיים שלי, כלומר שאני יודע לבדוק אם הביוס תואם ואני לא עושה עדכון אם אני לא בטוח שהוא יעבוד. הפעם, לעומת זאת, העדכון כשל... למרות שהקובץ היה מותאם ללוח שלי ואפילו תוכנת הפלאשינג אישרה את זה עכשיו המחשב לא עושה כלום לאחר ההפעלה שלו. למחשב יש ביוס של American Megatrends ואני מכיר את הטריק של עדכון ביוס מכונן הדיסקטים וראיתי שהוא גם מופיע במדריך עדכון הביוס כאן באתר, אבל אצלי כרגע זה לא מוכן לעבוד.כמובן ששמרתי גיבוי של הביוס הקודם ושמתי אותו על מחשבים אחרים, העתקתי אותו לדיסק ושיניתי לו את השם ל-AMIBOOT.ROM כנדרש אבל לא מתבצעת שום קריאה מכונן הדיסקטים גם לאחר שלחצתי Ctrl+Home…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל ככה סתם פתאום לקפוא מעצמו בלי מאמץ מיוחד הכוונה שהעכבר יותר לא זז, ולא רק זה: גם האור בעכבר נכבה והאורות במקלדת לא מגיבים. הוא מנטרל ממנו את כל המערכות וחייב להיות ריסט ידני אין מסכים כחולים והטמפ' של המעבד בסדר בסביבות 40-50 מעלות (מפרט בצד עם כל הפרטים עם מערכת הפעלה) יחד עם זאת מחוברים שתי הארדיסקים חיצוניים בנוסף לכל מה שיש אין כבל שרוף בלוח אם סרקתי לראות אם יש רגולות וכו' אבל הכל נקי נ.ב הרייד 1 מנוטרל מהביוס בהגדרות על דיסבייל ומשמש עכשיו כשתי כוננים נפרדים שאני עושה גיבויים באופן ידני מה עושים?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי לכולם.לפני שבוע בערך שמתי לב שהסמל של הרשת בתחתית המסך נעלם פתאום ואני לא מצליח להחזיר אותו. זה מוזר, כי אני עדיין מחובר לאינטרנט אבל מצד שני, אין לי שום אפשרות לבחור רשת חדשה. הוספתי גם תמונה של ההגדות של הסמלים, אפשר לראות שהאופציה להחזיר את הסמל לא זמינה. כמו כן, לחצתי על שחזר אבל גם זה לא עזר. מערכת ההפעלה היא Windows 7תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד Samsung NP900X4D-A03IL . ניסיתי לבצע Recovery באמצעות אפליקציה מובנית של סמסונג במחשב על מנת לשחזר את המחשב להגדרות יצרן (עשיתי את זה כבר 3-4 פעמים בעבר ללא שום בעיה). לקראת סיום התהליך הופיעה הודעת שגיאה (1005) והמחשב הופעל מחדש. עם סיום ההפעלה הופיע המסך הבא (ראו תמונה מצורפת). ניסיתי ליצור BOOT באמצעות USB של Windows 10 אך עושה רושם שהמחשב לא מזהה/לא מתייחס לUSB שהוכנס (שיניתי גם בBIOS את העדיפויות לBOOT) כך שהUSB יהיה ראשון אך גם זה לא עזר. בנוסף, ניסיתי להשתמש בUSB שיצרתי עבור Windows 8 ו-Windows 7 אך שום הבדל... טרם ביצוע הRecovery היה על המחשב Windows 8.1 (הגרסא הראשונית שבאה עם המחשב ... ) ממש אודה לעזרתכם .. אובד …
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-