תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,297 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב מבוסס לוח ASUS P5B (צ'יפסט 965 תומך קונרו כמובן) ומעבד C2D 6400. מרחתי משחה טרמית טובה (AS5) והתקנתי את המחשב הזה עם ביג טייפון של TT בתוך מארז גדול ומאורר של GIGABYTE. טמפרטורת המעבד נראית לי דיי גבוה - בסביבות ה 50 מעלות בחדר עם מזגן וכשה SPEEDSTEP מופעל והמחשב במנוחה.. האם זה נורמלי ? יכול להיות שהחישן טמפרטורה של הלוח דפוק ? או שאולי נפלתי בכלל על מעבד לקוי ? סך הכל המחשב עובד פצצה ולא קורס גם בעומס מלא בדחיסת וידאו שנמשכת רבע שעה ויותר מה לעשות ?? :-\
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אז קניתי את המשחק ark survival evolved והרצתי אותו על המחשב. באותו הרגע המחשב נתקע ולא הצליח להריץ את המשחק . אז ניסיתי את אותו משחק על מחשב אחר התקנתי אותו והיה כתוב לי שאני צריך W11 או משהו כזה. האם ark יכול לרוץ במחשב נייד ? אשמח אם תענו לי ותפרטו איזה סוג של מחשב נייד/נייח בשביל לשחק ark survival evolved ואם תוכלו גם להשאיר לינק לאתר שבו אפשר לקנות את המחשב. תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש מן ברגים שמצד אחד הם בורג ומהצד השני אום שהמטרה שלהם היא להפריד בין המארז ללוח האם למנוע קצרים איך קוראים להם????? תודהו שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
לאחרונה חזרתי לשחק במשחקים והכל פעל נהדר עד שקרה משהו אחרי שכיביתי איזה תוכנה של פיירוול אז עשיתי פרמוט מהיר התקנתי הכל במקום בחזרה עשיתי בדיקה לוירוסים ואין גם ספיוורים אין אז בקיצור הנה הבעיה ברגע שאני מפעיל משחק ברגעים הראשונים של הפתיח או תחילת משחק המשחק נתקע אין אפשרות לזוז לדוגמה ב-HALO שעכשיו בזה הרגע התקנתי הפעלתי אותו אחרי הסרטונים הראשונים של החברות והכל מגיע לתפריט ושם אני לא מצליח לזוז ושומעים מוזיקה גם בסאן אנדריאס זה ככה רק שנתקע בתחילת הפעלה של שמירה המפרט שלי זה P4 2GHZ 256MB SDRAM G.FORCE 440MX 64MB לפני כן המשחקים עבדו בסדר גמור נדמה שהבעיה החלה כשהתקנתי UPDATE של וינדוס והוא מצא שהוא לא חוקי ואז ניסיתי לעקוף את זה והכל מה עושים במקרה כזה אשמח ל…
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי היום בבוקר פתחתי את המסך של המחשב וראיתי חלון שחור עם שגיאה שבו רשום DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER ניסיתי כמה דברים לא הצליח לי מה עושים בבקשה אני מקווה שזה לא משהו חמור שפשוט הלך המחשב או משהו בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מחשב, יחסית חדש, לוח מבוסס SIS עם הכל ONBOARD. צורב liteon ו-DVD LG (או אולי להיפך...? זה לא ממש משנה) הBIOS מזהה את שני הCDROMים ואת ההארדיסק בכל תצורה שהי - שניהם ביחד על secondary, כל אחד לחוד, הארדיסק+CDROM על primary, שני הCDROMים על primary וההארדיסק בscondary.. בקיצור, כל שילוב שהוא. הBIOS מוגדר היטב, נבדק גם על default וגם עם כל מיני שינויים. הכבלים בסדר גמור. בוינדוס - כלום, לא רואה אותם בשום מקום. בdevice manager תחת ide controlers מופיע רק sis dual IDE או משהו דומה, אין שורות נפרדת לprimary ול secondary כמו בד"כ. השאלה היא האם זה מוכר למישהו? נראה כמו בעיית חומרה או תוכנה? (לא יצא לי עדיין לבדוק את המחשב הזה לעומק או להתקין מחדש דרייברים לIDE של SIS) מצד אחד ו…
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כרטיס מסך בשם 3dfx voodoo 3 2000 ויש ברשותי ווינדוס אקספי , הווינדוס מזהה לי את הכרטיס מסך כאשר אני עושה "חפש חומרה חדשה" הוא מוצא את המסך והכרטיס מסך כאשר אני מאתחל את המחשב שוב הוא מעביר אותי למצב 4 סיביות ורושם לי סימן קריאה על הדריבר, אני הולך למנהל התקנים מוחק את הדריבר לוחץ רענן ושוב מזהה ואז זה עובר לי ל16 סיביות צבעוני מאתחל ושוב נהיה לי הדריבר בסימן קריאה ורואה רק 4 סיביות (לא צבעוני) וכל פעם אותו מעגל..... אני כבר נואש, ניסיתי את כל הדריברים, אולי תצליחו לעזור לי בבקשה....
-
היי, אתמול כדור כדורגל נפל לי מהיד ,קיפץ על הרצפה ופגע בצידו של המארז בזמן שהמחשב היה דלוק. מאז המחשב מצפצף בהדלקת המחשב.. כמה הערות: 1.אחרי שהוצאתי את כל הכבלים ולחצתי על המפסק של הספק .. המחשב עלה . אך נתקע בשלב של החלון של הווינדוס,לפני הצגת שולחן העבודה, (ווינדוס 7) אחרי הפעלה מחדש, חזר לצפצף בלי הרף באותו אופן , 3 ארוכים 1קצר. הבנתי שזה מעיד על בעיה חומרתית של כרטיס המסך.. אך אני לא מוצא את כרטיס המסך על הלוך האם , כנראה מדובר במובנה? מדובר במחשב עתיק. זכור לי שלמחשב הזה היה כרטיס מסך נוידיאה אבל עכשיו אני לא רואה אותו ..(כנראה הוסר לפני הרבה זמן) תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
פתאום שסיימתי לשחק ב TESTDRIVE נכבה לי המחשב והטמפ' היה תקינות! אני לא יודע ממה זה קרה ... ממה זה יכול להיות ?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 959C די ישנה יש לומר... אבל עובדת טוב... בזמן האחרון כשאני שולח להדפסה, אני רואה את האייקון למטה של מנהל המדפסת... מחכה שההדפסה תתחיל אבל היא לא מתחילה אחרי כמה דקות מנהל ההדפסות נעלם, ואני נשאר בלי ההדפסה... מה לעשות? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
בקיצור ויש לי הסבר הגיוני...יש לי מחשב HP שיש לו בעיה עם החיבורי USB+CDROM...באסה... יש לי עוד מחשב HP כמעט אותו דגם(ההבדל הוא שהראשון נגיד זה DV6000-BLA BLA והשני הוא DV6000 BLA BLA BLA) בקיצור ולעניין...חיברתי את ההרד דיסק למחשב התקין והתקנתי מערכת הפעלה...כשהחזרתי וניסיתי להיכנס למערכת קיבלתי מלא שגיאות ומסכים כחולים ומה לא. בSAFE MODE זה עלה לי רק פעם אחת ואחרי זה הפסיק. לפי ההיגיון זה אמור לעבוד ...אבל בתחלס ברגע שזה אותו דגם של מחשב אז לא צריכה להיות בעיה. השאלה שלי ממש פשוטה... האם יש אפשרות כלשהי לפתור את הבעיה של המסכים הכחולים? נגיד בBOOT CD למרות שחפרתי בו ולא מצאתי כלום...? הצילו!
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היה לי מסך ישן ('17 של MAG )מהדגמים הגדולים והמאסיביים. הייתה לי שם לאחרונה בעייה שהמסך היה נכבה כל כמה זמן לשנייה אחת ונדלק שוב. לבסוף המסך הזה התקלקל בעקבות קילקול המסך הישן, רכשתי מסך LCD חדש של BENQ, מהמתקדמים, מהירות תגובה 8MS. אחלה מסך! עם זאת, התופעה של כיבוי המסך מדי פעם לשניונת מתרחשת גם במסך החדש. המוזר הוא שזה קורה בגלישה רגילה באתרי אינטרנט אבל לא כשמשחקים במשחקי מחשב מתקליטור. הבעייה הזו משגעת אותי כי אני חושש שהיא זו ששרפה את המסך הישן (אולי זה שרף את הספק שלו) ועלולה לגרום נזק גם למסך החדש. מה יכולה להיות הבעייה? במקביל לכך שהמסך הישן נשרף פתחתי את המארז ומצאתי שהמאורר של כרטיס המסך לא פעל (ופתרתי כך בעייה אחרת שמשחקים היו נתקעים). רכשתי מאורר והתקנת…
-
- 7 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
שאלה : במחשבי שמבוסס על חלונות 10 64 קיימים 3 USERS אני ADMIN אצלי ב-YOUTUBE אין לי שליטה כמעט על תזוזת הסרגל עם העכבר בסרט (משתולל וקשה לייצב מיקום)אצל 2 המשתמשים האחרים לא קיימת התופעה הנ"ל סיבות ופתרון ? משתמש בMICROSOFT EDGE
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
לפני שאני מתחיל אני אציין שאני לא יודע אם זאתי בעייה בחומרה או בתוכנה ולכן אני אפרסם את זה בשני פורומים. עשיתי פורמט כהרגלי,בפעם המאה בערך,ותמיד כאשר אני עושה פורמט אני מוחק את הכונן הראשי ומשאיר לי את הכונן שלא קשור לווידוס. אתמול עשיתי פורמט,והכונן עושה לי מין בעייה מוזרה שכזו,כל פעם שאני נכנס אליו ומסמן קובץ כל שהוא הוא חושב חצי דקה ובזמן הזה תוקע לי את החלון של הכונן [D במקרה הזה]. הוא מתנהג ממש כאילו חיברתי הרדיסקים על כבלים שונים. הכל איטי כזה,אבל רק בכונן די מה הבעייה לדעתכם?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
היי, עדכנתי את המחשב שלי לעדכון האחרון ואחרי שהוא הציג לי מסך מתגים. הוא מציג לי מסך שחור כמו בתמונה. עשיתי ריסטרט והוא עדיין מציג את המסך הזה. אני עובד עצות, מה עליי לעשות? Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. הסרתי דרך add/remove programs את הדריברים של NVIDIA (חוץ מהכרטיס מסך), ואז עשיתי ריסטארט. הפעלתי ווינדוס בSAFE MODE, והשתמשתי בדריבר קלינר כדי להוציא את השאריות של הדריברים שמחקתי. עשיתי ריסטארט ועכשיו אני לא יכול להפעיל ווינדוס. כנראה נמחק קובץ חשוב מאוד להפעלתו. אני לא יודע מה לעשות.
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה. גלשתי לי לתומי באינטרנט כשלפתע נכבה המסך. לא לגמרי. כאילו שרק המחשב נכבה למרות שכל המאווררים והנורות נשארו דלוקים. המסך עבר למצב המתנה. איתחול לא עזר. המחשב מופעל אבל המסך נשאר בהמתנה. החלפת מסכים וחיבור ליציאה אחרת לא עזרו. התקנתי לפני יומיים שני סטיקים חדשים של ג'י סקיל, לפני התקרית. הצלבה בסטיקים הקודמים והשמתם בסלוטים אחרים לא עזרו. הוצאתם לגמרי לא גרמה להשמעת צפצוצים באיתחול למרות שהספיקר עובד. הוצאת כל אביזרי היו אס בי לא עזרה. אני נאלץ לעצור על הכ.מסך.. או על הלוח אם עצמו... מה אני עושה? לשלוח למעבדה?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי אתמול את הלוח אם z270 mark 2 ואת המעבד i5 7600k ושתי זכרונות ראם. התקנתי הכל כמו שצריך לפי מה שלמדתי ובעזרת מדריך של tomshardware וההוראות שהגיעו איתו כמובן. מחבר הכל מדליק לפי ההוראות. הכל נדלק אבל אין דיספליי. 1. ניסיתי לחבר את הדיספליי בכל סוג חיבור אפשרי לכ. מסך וללוח אם ללא הצלחה. 2. אין שום סוג של ביפ במהלך ההדלקה ולא נראה שהמחשב מרסטר את עצמו 3. יש לו 4 נורות אינדיקציה ויש פטרן קבוע שהנורה של הראם דולקת ל5 שניות, כבה, היבוב לרגע של נורת המעבד ושוב 5 שניות של הראם וחוזר חלילה. התייאשתי מלקרוא ברשת ותאמינו לי שקראתי כל דבר אפשרי. מבעיות בספק הכוח ועד לכל דבר אחר. תודה רבה בכל מקרה Asus FUT Z270 Mark…
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש מעבד E6600 לוח אם INTEL 965 ספק FSP 400W ACTIVE ומאז כל פעם שאני עושה RESET בכל דרך שהיא אם ידני ואם באמצעות WIN או באמצעות CTRL ALT DEL הRESET מכבה את כל המחשב כולל כל המאווררים למשך כ2-3 שניות ואז נדלק מחדש האם זה תקין ואם לא למה זה יכול להיות קשור? תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
כל פעם שאני משחק במשחק אז באמצע המשחק הוא עושה לי מסך שחור ומראה לי את התמונה של המשחק ככה זה עושה עושה עושה ואז אחרי בערך כ-5 דקות גג, יש לי לאג כאילו המחשב ניתקע ואז אני שומע רק קול אבל המחשב נתקע אני לא יכול לעשות Alt+Ctrl+Del פשוט כלום.. ממה זה יכול לנבוע?
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אתמול כיביתי את המחשב, בצורה המומלצת כמובן: התחל>כיבוי הכל טוב ויפה, אחרי חצי שעה אני מדליק את המחשב ושום דבר לא עולה במסך, בדקתי אם זה המסך אבל הוא תקין. בדקתי אם זה ההארדיסק אבל הוא הרעיש שהדלקתי את המחשב. אני חושש שזה הכרטיס מסך. שימו לב לתסמין מוזר, התאורה של העכבר עובדת גם שהמחשב כבוי ושאני מזיז אותו הוא מתחזק ודבר כזה קורה רק שאני בתוך הווינדוס. מישהו אולי יודע מה צריך להחליף/לתקן? המפרט בחתימה. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
מחשב חדש: E6400 7600GT ו1G בערך 10דקות - חצי שעה לאחר התחלת המשחק המשחק נתקע והסאונד חוזר על עצמו לכמה שניות ואז יש רעש כזה : טרררררררררר והמשחק ממשיך כרגיל עד לתקיעה הבאה . 100% אין וירוסים וכל השטויות.. דרייבר NVIDIA מעודכן.. יכול להיות שהבעיה בטמפ' אבל איך אני בודק ?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-