עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by waizman,

בזמן האחרון, כל פעם שאני מפעיל מחדש שאת המחשב, בדיוק אחרי שהוא גומר להעלות את כל השטויות, מושמע צליל שמזכיר ציוץ בעוצמה גבוהה מאוד... מאיפה זה הגיע פתאום?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by sar_007,

המחשב לא מזהה את הסידירום מה אני יעשה? בהתחלה חשבתי שזה בגללל שהכבלים לא מהודקים היטב אבל הם כן

3. כשהאימיול עובד הגלישה באינטרנט דרך האקספלורר עובד לאט מאוד!! יש לי ADSL ובעבר זה לא היה קורה!!! מה עושים?

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  4. פירמוט והתקנת WIN במחשב נייד זה אותו הדבר כמו במחשב רגיל? מה אני צריך לדעת ליפני שאני מתקין WIN חדש במחשב נייד נ.ב אני יודע הכל על מחשב שולחני אבל על נייד אף פעם לא נישיתי

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  5. בקיצור עשיתי עידכון לביוס ומאז הווינדוס {xp} משתמש ביותר כמות זיכרון מאשר היה משתמש לפני עידכון הביוס וזה ממש ממש מעצבן כי לפעמים המחשב הופך לממש כבד למרות שיש לי 512 ddr. אז שאלתי היא איך אני יכול להחזיר את הביוס הישן כדי שהכל יחזור לקדמותו? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  6. Started by shimon956,

שלום לכולם בזמן האחרו ה-windows שלי נהיה איטי המחשב שלי מחובר כל הלילה ובבוקר שאני פותח לראות מה הורדתי הכל נתקע לי משום אני לא יודע למה זה בהתחלה עובד טוב לאחר כמה דקות כאילו נוצר עומס והמחשב נתקע זה בעיה מוזרה מה אתם מציאים לעשות ??? ???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by uri1,

1.הדיסק הקשיח עובד לאט ואני מקבל הודעה דרך המאפיינים שהדיסק עובד במצב תאימות לדוס כיצד אני מתקן זאת? 2.פתאום נעלם לי כונן (הצורב) ומןפיע לי במחשב רק כונן a :-\ו c

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by Spiritus,

שאני הופך לעברית באזה בקאזה זה רושם לי בגיבריש, וגם ששולחים לי הודעה ב ICQ אני לא נקבל את זה בעברית. בבקשה עזרה....תודה מראש!

9. טוב אז ככה מדי פעם כשאני משאיר את המחשב פתוח במשך זמן רב אני חוזר אליו ומקבל הודעה מוזרה על המסך כל מיני פירסומים של חברות שונות מה שמוזר שאני משתמש בתוכנה כמו ad-awere ויודע לנטרל דברים מציקים ב msconfig ודיי מבין בקטע אבל את הפרסומת הזאת שחוזרת לי כששום תוכנה לא רצה אני לא מצילח לנטרל ולא יודע מה המקור צירפתי קובץ תמונה שלה. מקווה לעזרה, יש לי השערה שמדובר איכשהו בשליחה בגלל שיש לי פורט פתוח כלשהו אבל זאת השערה ואני לא רוצה לעבוד עם פיירוול או כל דבר אחר בבקשה תנו עצה. תודה רבה לעוזרים !!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Liero,

אז ככה .... אני חושב שיש לי בעיה עם הראוטר .. קינפגתי אותו למצב Expert ... והגדרתי לו בניתובים (nat) פורטים שונים ... פעם אחת 21 .. אח"כ 23 ... 80 ועוד ועוד כמה .. הבעיה היא כזאת .. : אני לא יכול לקבל קבצים בשליחה "ישירה" , ז"א , אם שולחים לי קובץ דרך איסיקיו , אני לא יכול לקבל אותו ... אם שולחים לי דרך המירק , שוב , אני לא יכול לקבל ... ויש עוד בעיה : כשאני פותח סייט דרך FlashFXP מהירות ההורדה המקסימלית היא : 6.67 קילו ... גם אם אני פותח 4 סייטים , המהירות המקסימלית של כל אחד מהם היא 6.67 קילובייט . אני לא בטוח אם יש קשר בין הדברים , אבל זה נראה לי בהגדרות לקויות ... ניסיתי כבר הכל , כולל ערוצי עזרה ברשתות ואני לא יודע כבר מה לעשות . פרטים : windows XP רשת של 2 מחשבים A…

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  11. Started by fishead,

יש לי את המפרט הבא: לוח אם ASUS A7V8X מעבד AMD 2100 שני הרד-דיסקים צורב כונן DVD זיכרון 256 DDR כרטיס גרפי GEFORCE TI 4200 128 DDR כונן 1.44 WIN XP ספק כוח 300W הלוח והמעבד חדשים ואתמול פתאום הספק התחיל להוציא עשן. חשבתי שהספק פגום והחלפתי לספק אחר של 230W אבל המחשב מדי פעם עושה RESET ועולה שוב ואחרי שעה מכבה את עצמו. השאלה שלי זה האם הספק חלש מדי, האם ההגדרות ב-BIOS שגויות,האם הלוח מכבה את עצמו בגלל חימום יתר או שזוהי בעיה אחרת תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  12. Started by bad-sector,

שלום לכם, לדוד שלי יש מחשב עם שני מעבדים והתקני רייד - משהו מאוד מוזר קורה לי שאני מנסה להתקין לו WINDOWS אני שם את כל ההרדיסקים (3 של 60 ג'יגה) על ה RAID, בהתקנה של WINDOWS 2000, אני לוחץ F6 להגדרת ה RAID, מפנה אותו למנהל ההתקן - הוא מאתר אותו ומאשר כי איתר והתקין דרייבר - הבעיה צצה בשלב מאוחר יותר של ההתקנה כאשר הוא אומר לי לבחור כונן להתקנה - ומאחר וההתקנה לא מזהה שום התקן IDE, הוא טוען כי אין כונן תקין להתקין עליו ווינדוז ובעזרת ENTER מאפשר לי לצאת ממהתקנה, אי אפשר לעבוד עם זה הכל על RAID? חייבים שאחד מהם יהיה IDE? כל עצה תתקבל בברכה, תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  13. שלום יש לי שתי בעיות בשתי מחשבים 1.המחשב הראשון שאני פותך את המחשב הכל בכחול המערכת ההפעלה הכול רואים אבל הכול בכחול 2.במחשב השני אני מדליק את המחשב והמחשב נידלק אבל לא רואים שום דבר על המסך דרך אגב הבעיה לא בזכרונות כי זה היה בסדר אני חושב שזה בלוח כי החלפתי 3 מעבדים הלוח של ינטל וגם שאני מדליק את המחשב במקום שתי צפצופים יש 3 המעבדים 1 פנטיום 3 450 ו-2 פנטיום 3 500 בבקשה זה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by srolik,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש בקצרה הנה המפרט כי אולי זה יעזור לפתרון הבעייה מעבד 2.4 אינטל , לוח GIGABITE PE667 PRO מארז 3R SYSTEM AIR Metal (אלא הפריטים הרלוונטים ) במארז יש 2 יציאות USB מקדימה , בלוח יש עוד 2 ועוד 4 למטה (כמו כרטיס) ( WINDOWS XP PRO באנגלית ) הבעייה היא שאני מחבר את המצלמה הדיגיטלית עם הכבל USB למחשב (בכול אחת היציאות שצוינו ) המחשב מאתחל את עצמו אוטמטית , יש לי עוד מחשב עם יציאות USB רגילות והוא לא עושה לי שום בעייה יש לציין שברגע שאני מכניס את החיבור אז WINDOWS רושם שהוא זיהה ואז ישר המחשב מתאתחל צריך את עזרתכם , מה אפשר לעשות , האם זה קשור למארז , או אולי ללוח , או לWINDOWS (במחשב השני יש לי WINDOWS ME ) או שזה קשור USB2 (אני לא יודע איך זה עובד…

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  15. מסך של ORTEL 17 אינץ וזה MODEL: 765 60/50 Hz

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  16. לאחר כמה טעויות הוגדרה סיסמה בלוח הביוס. ככל הנראה הוגדרו שתי סיסמאות. סיסמת הUser וסיסמת הSuperviser. לצערי, את סיסמת המשגיח אני לא מצליח לשחזר (אל תשאלו אפילו למה =\) ויש לי רק את סיסמה היוזר, והיא לא עוזרת לי בגרוש. בביוס בלוחות החדשים (או גם בישנים ? ) ברגע שאתה נכנס תחת סיסמת יוזר הוא חוסם לך גישה לשנות דברים ואני תקוע ככה. השאלה שלי היא אם יש דרך כלשהיא, בלי לקחת את המחשב לטכנאי לעקוף את סיסמת הביוס ? תודה מראש, תום.

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  17. אם כן, איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. המחשב היה דלוק יום ו 13 שעות שהלכתי לצבא, שחזרתי בשעה 7, המחשב היה במסך ה LOG ON TO WINDOWS, כאילו מישהו לחץ ריסט... קפיצות במערכת החשמל לא היו 100%, אז מה כן היה פה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by BONO,

הוא עובד אצל כל החברים שלי ואצלי לא למה ? המערכת שלי: amd 2000 giga-byte radeon 9700 pro 256 ddr 3200 corsair giga-byte ga-7vaxp windows xp pro יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים לכרטיס מסך זה לא עבד לי עם הdx 8 ולא עובד עם dx9 הבעיה היא שהוא זורק אותי בחזרה לווינדוז ולא רושם כלום

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  20. על הDESKTOP, קיצר עשיתי מה שרשום שם אבל כשאני מכבה את המחשב דרך הקיצור הוא לא נכבה עד הסוף ונשאר עם ההודעה "ITS NOW SAFE TO TURM OFF YOUR COMPUTER" וכשאני מכבה את המחשב בדרך הסטנדרתית (ALT+F4 וכיבוי) הכול בסדר למה זה? הבהרה: לפני שיתנפלו עלי למה פתחתי THREAD חדש באותו נושא אז: לא הצלחתי למצוא את הקודם (ותאמינו לי שחיפשתי) אז מחוסר בררה...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ROEY--1,

שלום אני צריך עזרה לאחרונה קניתי מחשב חדש -עכשיו כאשר אני מפעיל משחקים מסוימים הווינדוס (2000) שלי פשוט ממזער אותם לשורה למטה אך אני עדיין שומע אותם עובדים -שומע את המוזיקה שלהם..לאחר שאני לוחץ עליהם להגדיל אותם הם כאילו חוזרים לעבוד לחצי שניה ושוב ממוזערים במהירות...לפעמים לאחר איזה 20 לחיצות כאלה על מנת להגדיל את המשחק -המשחק מסתדר ואני משחק בו כמו שצריך מישהו יכול לעזור לי מה יכולות להיות הבעיות--תודה.

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  22. ברשותי מסך סמסונג מדגם SyncMaster 959NF, וכשאני משתמש במע' ההפעלה - חלונות 2000 ברזולוציה של 1280x1024, תדר הרענון המקסימלי "הנתמך" ע"י המסך הוא 90 הרץ בלבד, וברזולוציה של 1600x1200, אפשרי עד 75 הרץ בלבד. כשאני משתמש במע' ההפעלה חלונות XP, אני רשאי לעלות עד 100 הרץ ללא שום בעיה, כמו כן ב 1600x1200 ניתן להגיע ל85 הרץ. בחלונות 2000 ניתן לעבוד ב100 הרץ בשולחן העבודה, אבל זה בתנאי שאני מסיר את ה "V" מ " Hide modes that this monitor cannot display ". הסרת ה "V" פותרת את הבעיה לשולחן העבודה בלבד, אבל כאשר אני בא להגדיר את תוכנת ה Refresh Rate Fix המותאמת לכרטיסי ATI, היא משתגעת ואפילו במשחקים לא מאפשרת לבחור תדר הרענון המבוקש (100 הרץ ב1280x1024 ו 85 הרץ ב 1600x1200) גם…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shlomi_x,

היי, קניתי UPS חדש מסוג 'מוסטק' 600. כאשר אני מכבה את המחשב, ה UPS, בדרך פלא, מדליק אותו מחדש לאחר כ 20 דקות. אני לא התקנתי כל תוכנה, ולא חיברתי כל כבל, להוציא כבל חשמל. לוח האם:גיגהבייט+AMD|. יש לכם מושג? תודה, שלומי

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  24. אהלן חברה , אני מודאג, באחד מהמחשבים בביתי P3-650 מת ספק CODEGEN 300 זול, רציתי לקנות משהו קצת יותר אמין אז קניתי בפלונטר ספק TSUNAMI 350 גם כי הוא מתאים לפנטיום 4 (ויחסוך לי קנייית ספק אם ארצה לשדרג ל P4) וגם יותר אמין. לפני שקניתי אותו בדקתי שכל הרכיבים במחשב פועלים בעזרת ספק CODEGEN אחר זהה ותקין ממחשב אחר והכל עבד. עכשיו הבעיה: התקנתי את הטסונמי ,הפעלתי, מאווררים זזו חוץ מהמאוורר של הכ.מסך ולא היתה תמונה , מאוד נבהלתי הוצאתי אותו (GF2MX AGP) שמתי S3 PCI ישן הפעלתי ויש תמונה אך המחשב עולה מראה את כמות זכרון והמעבד (שאותו מחשיב כ 433 תמיד זה ככה כשמשנים את המעבד - הוא שם באס 66, הלוח הוא ASUS P3V4X) והוא לא נכנס לביוס כמו תמיד ולא מגיב למקלדת (והיא תקינה) כאילו נתקע בנק…

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  25. Started by cobie01,

יש ברשותי מחשב פנטיום 4.בכל פעם שנכנסת שיחה לבית הוא מדליק את עצמו.מה עושים? בברכה ק.פ

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים