עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mic,

ברשותי MULTIMEDIA KEYBOARD MICROSOFT. ואני רוצה לדעת איך אפשר שמקש הF LOCK ישאר דלוק כל הזמן בלי שאני יצטרך להדליק אותו כל הזמן. ושאני מדליק את המחשב אז הוא ידלק גם כן, כי כרגע הוא לא אני צריך ללחוץ ידנית. תודה לכל העזורים.

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  2. Started by yuval_cohen,

הי... יש לחבר שלי ווינדוס 98 מהדורה שניה (חוקי לגמרי!!) כשהוא מעלה את המחשב.. זה אומר לו (לפני העליה של ווינדוס) שהווינדוס שלו לא חוקי ושאי אפשר להעלות אותו... עכשיו הוא צריך בדחיפות את המסמכים שלו (לעבודה באוניברסיטה אם זה מענין אתכם).. ואנלא יודע איך אפשר לגבות את זה.. חיברתי את ההרדיסק שלו למחשב שלי, הוא מזהה והכל.. אבל כשאני מנסה להיכנס אליו ווינדוס אומר לי שהוא לא מפורמט וצריך לפרמט אותו מישהו יודע איך אני יכול להעתיק מההרדיסק שלו את המסמכים איכשהו(אה.. והמסמכים שוקלים יותר מדיסקט)? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by david85,

קיבלתי תוצאה נמוכה מאוד של 3656 נקודות בלבד, תסתכלו במפרט מחשב שלי ואולי תגידו לי מה הבעייה... לפי דעתי זה הכרטיס כמובן.. אבל בכל זאת זוהי תוצאה נמוכה מאוד, אז מה לפי דעתכם הבעייה ? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  4. Started by sar_007,

יש לי מיקרפון וחיברתי אותו למחשב אבל שאני מדבר בו לא שומעים שום דבר עם זה עוזר יש לי XP PRO

5. Started by SpiritKnight,

אני כנראה הולך לקנות צורב בשבוע הקרוב, יש לי כבל IDE בבית ומארז אנרמקס FS-710B(די גדול) עכשיו, בינתיים יש לי רק כונן DVD והארדיסק מחוברים להתקני IDE. האם חיבור צורב צריכה להיות משימה קשה למי שלא יודע לחבר התקני IDE? כאילו, זה רק לחבר את הכבל חשמל מהספק(את זה אני יודע ;D), ולחבר את הכבל IDE ללוח ולצורב. אפשר לעשות בבית או לקחת לטכנאי?

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  6. יש לי שתי שאלות, אחת מהיא מהירות החיבור דרך כרטיסי PCcard . יש לי אפשרות לחבר דיסק חיצוני דרך USB2 או דרך כרטיס PCcard מה מהיר יותר. שאלה שניה, יש לי מחשב שולחני חזק בלי מוניטור וכן יש לי מחשב נייד חזק, האם אפשר לחבר את שני המחשבים כך שהעבודה תתבצע עי המחשב השולחני ואילו המחשב הנייד ישמש רק בלוח המקשים העכבר הרמקולים והמוניטור. במחשב השולחני יש לי גם כרטיס וידאו וטלויזיה ותוכנות עריכה של וידאו. האם אפשר לחבר את שני המחשבים כך שבמחשב הנייד אפשר יהיה לצפות ולערוך סרטים ולעשות את שאר פעולות המחשוב שבאות מהמחשב השולחני.

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  7. ברשותי מצלמה דיגיטלית של UAT דגם HE 501A . כמו כן אפשר לראות אותה בלינק הזה : http://www.haimei.com/digital_camera/100k.htm מה שאני צריך זה דרייבר למצלמה שמותאם ל XP . תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  8. Started by Spiritus,

התרד הקודם היה בשביל דרייברים, אבל עכשיו הבעיה היא אחרת. אני מחשב את ה GamePad והוא לא מזהה לי אותו , כיאילו לא חיברתי כלום . מה לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  9. Started by Spiritus,

איפה ניתן להוריד דרייברים לGamePad בשביל XP ?

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  10. Started by elan22,

קניתי כרטיס רשת PCMCIA II למחשב הנייד שלי מתוצרת טושיבה (המחשב), המחשב עצמו הוא מחשב ישן עם מעבד פנטיום 133 וווינדוס 95. עד כמה שאני הבנתי המחשב אמור לזהות את הכרטיס ברגע שאני מכניס אותו אבל הוא לא גם לא אחרי איתחול וחיפוש של חומרה חדשה. יכול להיות שפשוט הבעיה בווינדוס כי אני זוכר שה-95 לא היה חזק בזיהוי חומרה. אם יש למישהו רעיון בבקשה תענו לי.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by y_i_c,

יש לחבר שלי כ.מסך GF4 MX440 הכל עבד יפה עד שעידכנתי את הדריוורים... עכשיו כשאני נכנס להגדרות תצוגה (מאפיינים על הדסק טופ) ואז אני הולך ל"הגדרות" ופה הבעיה ..מכיוון שהמחשב קורס.... ולא מסך כחול של 98 אלא מסך שחור או סתם כל מיני קשקושים על המסך...... לפי דעתי הפונקציה של ה 2 מסכים עושה את כל הבלאגן! ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש (גם את הדרייור היישן.....אבל כלום לא עוזר!!!!!!!) אז לפני שאני מוחק את 98 ומתקין מחדש....למישהו יש רעיון?????????????? עידו

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  12. יש לי לוח אם i850-W83627 עם גירסאת ביוס Award Modular BIOS v6.00PG יש לי CD רגיל של LG X52 , צורב PHILIPS 20X10X40, צורב PLEXTOR 16X10X40 וצורב חדש מתאילנד YAMAHA 44X24X24 (כן כן הזה שמצייר על הדיסקים...) כאן מתחילה הבעיה, כשאני שם את הצורב של פיליפס עם איזה כונן אחר, הכל בסדר ועובד מצוין, כשאני שם איזה כונן עם כונן אחר יש בעיות, אני אסביר למשל כשאני שם את הLG עם הYAMAHA אז אני מסתכל בביוס (כשהמחשב עולה) אז לא כתוב שם 2 כוננים נפרדים אלא משהו מעורבב, כלומר הלוח שלי (או הביוס) "חושבים" שה2 כוננים האלו זה כונן אחד, וכשאני מנסה להיכנס לXP אז זה לא עולה פשוט... אותו דבר עם הPLEXTOR והYAMAHA, או עם הLG והPLEXTOR, פשוט יש בעיות, רק הPHILIPS בסיידר, אבל אני לא ממש צריך אותו כי …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. ניסיתי לחבר דיסק של 4.3 ג"ב של מקסטור למחשב DX2 66 מה"צ עם ביוס AWARD משנת 94. הביוס לא זיהה את הגודל הנכון וחשבתי שעם תוכנת MAXBLAST II שאמורה לפתור את מגבלות הגודל אוכל "לרמות" את המחשב. לזה היא נועדה הרי. הבעיה היא שעברתי את כל השלבים בתוכנית, מחיצות, פירמוט, מערכת הפעלה והתקנת EZ-BIOS ובכ"ז הדיסק לא מוכר עם האתחול. פעם זה INVALID SYSTEM DISK, פעם I\O ERROR ויש פעמים שאני מקבל את מסך ה-EZ-BIOS שמבקש לבחור בין אתחול דיסק לאתחול תקליטון ואחרי בחירה כלשהי הכל נתקע. אז רציתי לדעת האם זה בכלל אפשרי חיבור כזה ואם כן האמנם רק באמצעות MAXBLAST? ואם יש מישהו שמתמצא בסדר השלבים הנכון בתוכנית ויכול לעזור אשמח לשמוע ממנו, אפשר גם ב-ICQ : 115600486. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  14. כשהאימיול עובד הגלישה באינטרנט דרך האקספלורר עובד לאט מאוד!! יש לי ADSL ובעבר זה לא היה קורה!!! מה עושים?

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  15. Started by sar_007,

המחשב לא מזהה את הסידירום מה אני יעשה? בהתחלה חשבתי שזה בגללל שהכבלים לא מהודקים היטב אבל הם כן

16. Started by waizman,

בזמן האחרון, כל פעם שאני מפעיל מחדש שאת המחשב, בדיוק אחרי שהוא גומר להעלות את כל השטויות, מושמע צליל שמזכיר ציוץ בעוצמה גבוהה מאוד... מאיפה זה הגיע פתאום?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  17. בקיצור עשיתי עידכון לביוס ומאז הווינדוס {xp} משתמש ביותר כמות זיכרון מאשר היה משתמש לפני עידכון הביוס וזה ממש ממש מעצבן כי לפעמים המחשב הופך לממש כבד למרות שיש לי 512 ddr. אז שאלתי היא איך אני יכול להחזיר את הביוס הישן כדי שהכל יחזור לקדמותו? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by uri1,

1.הדיסק הקשיח עובד לאט ואני מקבל הודעה דרך המאפיינים שהדיסק עובד במצב תאימות לדוס כיצד אני מתקן זאת? 2.פתאום נעלם לי כונן (הצורב) ומןפיע לי במחשב רק כונן a :-\ו c

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  19. Started by srolik,

קודם כול לא היה פורום אחר שיכלתי לרשום את ההודעה אז רשמתי כאן האם יש הבדל בין כבל IDE שמוחובר לHARDDISK לבין הכבל IDE שמחובר לCD ואם לא אז למה אצל הכבל של הארדדיסק שהוא בצבע אפור ככה יותר רשום 150V בעוד הכבל של הCD הבהיר יותר רשום 300V מה זה משנה בעצם ( כי אני יודע שאפשר לחבר עם שניהם (תקנו אותי עם אני טועה ))

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  20. Started by shimon956,

שלום לכולם בזמן האחרו ה-windows שלי נהיה איטי המחשב שלי מחובר כל הלילה ובבוקר שאני פותח לראות מה הורדתי הכל נתקע לי משום אני לא יודע למה זה בהתחלה עובד טוב לאחר כמה דקות כאילו נוצר עומס והמחשב נתקע זה בעיה מוזרה מה אתם מציאים לעשות ??? ???

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Spiritus,

שאני הופך לעברית באזה בקאזה זה רושם לי בגיבריש, וגם ששולחים לי הודעה ב ICQ אני לא נקבל את זה בעברית. בבקשה עזרה....תודה מראש!

22. פירמוט והתקנת WIN במחשב נייד זה אותו הדבר כמו במחשב רגיל? מה אני צריך לדעת ליפני שאני מתקין WIN חדש במחשב נייד נ.ב אני יודע הכל על מחשב שולחני אבל על נייד אף פעם לא נישיתי

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  23. Started by benor,

אני משתמש בשלושה רזולוציות עם המסך שלי: 1024X768 על תדר רענון 85 800X600 על תדר רענון 100 640X480 על תדר רענון 120 כשהמסך עובר לרזולוציה 640X480 אז התמונה לא מוצגת על כל המסך האם יש דרך לכוון שכשאני עובד בשלושת הרזולוציות האלה אז התמונה תהייה על כל המסך? וד"א אני משתמש בPower Strip

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  24. Started by VooDoo3,

שלום אנשים , יש לי עכבר Microsoft - Wheel Mouse Optical שקניתי לפני כחודשיים . מההתחלה הוא התחיל לזייף - לרקד קלות על המסך , לסרב לעזוב נקודה מסויימת - רק לאחר משיכה חזקה של העכבר לכיוון הרצוי הוא מואיל בטובו לזוז וכו' ... חשבתי לתת לו זמן "להתרגל לשטח" אבל נשאר בשלו .. :AR15: התופעה קטנה כאשר אני על משטח בעל צבע אחיד אבל כאשר המשטח צבעוני אין לי סיכוי לשלוט על העכבר . הורדתי את הדרייברים הכי חדשים , וזה עדיין לא עוזר , מה אפשר לעשות ?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. טוב אז ככה מדי פעם כשאני משאיר את המחשב פתוח במשך זמן רב אני חוזר אליו ומקבל הודעה מוזרה על המסך כל מיני פירסומים של חברות שונות מה שמוזר שאני משתמש בתוכנה כמו ad-awere ויודע לנטרל דברים מציקים ב msconfig ודיי מבין בקטע אבל את הפרסומת הזאת שחוזרת לי כששום תוכנה לא רצה אני לא מצילח לנטרל ולא יודע מה המקור צירפתי קובץ תמונה שלה. מקווה לעזרה, יש לי השערה שמדובר איכשהו בשליחה בגלל שיש לי פורט פתוח כלשהו אבל זאת השערה ואני לא רוצה לעבוד עם פיירוול או כל דבר אחר בבקשה תנו עצה. תודה רבה לעוזרים !!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.