עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אוקיי אני חושב שזה שייך לכאן עם לא תעבירו לתצוגה גרפית אוקיי שמעו קנינו מחשב משומש. ייחסית חזק עכשיו לא קנינו אותו עם כרטיס מסך, והבאנו אחד אחר שהוא משומש. כבר עכשיו על המחשב הזה יש כרטיס און בורד שכמו שאתם יודעים כרטיסי און בורד הם *** אוקיי אז הרכבתי את הכרטיס מסך המשומש ומה שקורה זה שזה פותח את התמונה של ווינדוס עולה וזה והכל טוב וזה מגיע לשולחן עבודה וזה מראה מסך שחור לגמריי ואת החץ של העכבר שאני יכול להזיז. ניסיתי להיכנס במצב בטוח עדיין שחור ויש בצד את הכיתוב של ה-safe mod כרגיל והעכבר יכול לזוז ועדיין שחור אז ניסיתי לפהעיל את המסך עם הכרטיס און בורד וזה נכנס אבל הצבעים ממש ממש פגומים מה וגם ניסיתי לשים מסך אחר על האון בורד ולא עבד מה אני יכול לעשות עם זה?????????…

2. Started by yehuda12,

קניתי היום(17.10) שני צורבי DVD, חיברתי אותם וכשהפעלתי את המחשב המערכת הפעלה זיהתה חומרה חדשה ופתחה לי כונן אחד ב'מחשב שלי'. בהתחלה חשבתי שהמערכת זיהתה רק כונן אחד אבל התברר לי לבסוף שהמערכת מזהה את שני הכוננים ככונן יחיד: כשאני בוחר בפעולת "הכנס" על הכונן היחיד שזה מציג לי ב'מחשב שלי' זה פותח במקביל את שני הכוננים. שני הצורבים הם מדגם GH22NP20 של LG לחיבור IDE מערכת ההפעלה היא WINDOWS XP SP3. אני לא באמת יודע איך לגשת לבעיה הזאת, אשמח לעזרה. תודה מראש.

3. Started by elad-k1,

שלום יש לי בעיה אני שומע רעש צורב כזה מהמארז ממה יכול ליהות הרעש הזה?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  4. Started by liron555,

יש לי לוח שתומך בכרטיס מסך AGP X4 רציתי לדעת אם אני יתקין עליו AGP X8 האם הוא יעבוד והאם יכול לגרום נזק לכרטיס או ללוח. הלוח הוא מסוג: ABIT BE7

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  5. שלום, המחשב החדש שלי מסרב להידלק, ואני חושד שהבעיה היא בלוח האם שלי - Gigabyte GA-K8NF-9 (שאר המפרט בסוף ההודעה). בהתחלה לא היו שום בעיות, אבל לאחרונה הוא היה מגיב ללחיצה על כפתור ההפעלה רק כעבור מספר דקות. עכשיו הוא אינו מגיב בכלל ולא מראה שום סימן חיים כשאני מנסה להפעיל אותו - הנוריות לא נדלקות, והמאווררים לא מופעלים - כלום. החלפתי את הספק, וגם ניסיתי לנתק את הכוננים מהלוח אם, אבל שום דבר לא עזר. האם מישהו נתקל בתופעה דומה עם ה-GA-K8NF-9? האם יש למישהו עצות לפתרון? (מעבר לפתרון המייגע של לשלוח את הלוח אם בחזרה לחנות) בתודה מראש, g8byond המפרט של המחשב: מעבד AMD Athlon64 3.00 GHz Venice לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 כרטיס מסך Leadtek 6600GT Extreme ספק ThermalTake Pure Powe…

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  6. Started by mrshukas,

יש לי בעיה בחיבור אלחוטי לראוטר של ASUS דגם WL-500g לאחר הפסקת חשמל אני לא מצליח להתחבר המחשב מזהה את הרשת אבל לא מתחבר mrshukas@yahoo.com

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  7. Started by adi-das,

שלום לכולם התקנתי ווינדוס xp ויש לי בעיה שאני לא מבין שאני מנסה להפעיל דיימון טולס יש שגיאה כזאת http://img.photobucket.com/albums/v207/evirus/Dtoolsscreenshot.jpg התמונה הזאת מראה אם מישהו יודע מה אפשר לעשות אני יודה לו מאוד

8. אני מבקש לדעת אם ניתן לחבר לכרטיס קול LIVE 7.1 24 BIT מיקרופון 600 OMH אם הקול נשמע טוב ולא כמו תקליט סרוט. תודה

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  9. Started by israelaruas,

כל פעם שאני עושה כיבוי למחשב אז המחשב נכבה כרגיל ואז אוטומטי נדלק לבד אחרי כמה דקות(לא התקנתי שום תוכנה ופירמטתי את המחשב כי חשבתי אולי זה בעיה בווינדוז אבל זה לא עזר) לכן האפשרות היחידה שלי זה לנתק את התקע של המחשב וזה לא בריא למחשב..ולפעמים כנראה עקב זה שאני מנסה להדליק את המחשב הוא נדלק כ2-3 שניות ומתכבה ושום נדלק ומתכבה.. מקווה שתעזרו לי.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  10. Started by pwntigo,

יש לי מחשב חדש יחסית e6300 עם גיגה זיכרון הכל היה בסדר עד לפני כמה ימים... פתאום התחלתי להרגיש איטיות ועכשיו כשאני פותח קובץ מקובץ ב rar של 350MB לוקח לו יותר מ 1 לסיים לפני זה, זה היה לוקח לכל היותר 10 שניות, יש לי גם אוברקלוק ל 2.8mhz. הטמפרטורה לא עולה על 35 למעבד גם במאמץ, בדקתי וירוסים עשיתי איחוי לכונן הכל רק שום דבר לא משתנה... במה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  11. שלום חברים מה שלומכם? ברשותי לוח אם מסוג ABIT NF7-S וחיברתי לו HD SATA 80 GB ויש לי עוד הרד דיסק נוסף של IDE של 80 GB התקנתי את המערכת ההפעלה מחדש + הדרייברים שנידרשו וברגע שעשיתי ריסט למחשב ה-XP לא עולה הוא רושם DISK BOOT FAILURE PLEASE INSERT SYSTEM DISK מה עליי לעשות? זו הפעם השלישית שאני מפרמט ומקבל את אות ההודעה לאחר התקנת הדרייברים של ה-RAID יכול להיות שאני לא עושה משהו נכון?? בבקשה תעזרו לי! תודה

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  12. המחשב הוא d530 של HP, כאמור. יש לו מעבד 2.8 ובביוס אפשרות ה- HyperThreading אינה פעילה כברירת מחדל. בשביל לשפר ביצועים, הפעלתי את ה- HT. את הביצועים זה אמנם שיפר, אבל בנוסף מאז, בכל פעם שאני מפעיל תוכנה קטנה, המאוורר מתחיל לעשות רעש של אופנוע. יש לציין שלפני השינוי המאוורר לא נשמע בכלל. עכשיו המצב הוא שהמאוורר מרעיש ביחס ישר למספר אחוזי התפוסה של המעבד. אני לא חושב שמדובר בבעיה של טמפרטורה גבוהה מדי- כי הוא מתחיל להרעיש מיד עם ההפעלה (בנוסף מצורף צילום מסך של התוכנה speedfan). אז עשיתי את מה שמתבקש, והורדתי את ה- HT מהביוס לראות אם יש שינוי. לצערי, בנוסף לזה שהרסתי קצת את המחשב והייתי צריך להתקין מחדש חלק מהדברים, הרעש לא פסק- נראה לי שהוינדוס התקין כמה דברים כשעברתי ל-HT…

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  13. שלום לעוזרים : הספק הישן שלי נשרף עקב ניתוק פיתאומי מהחשמל אז קניתי ספק חדש ENERMAX NoiseTaker II 420W והלוח שלי MSI 915P Combo עכשיו הרכבתי את הספק הכל טוב עד לפה... אבל שאני מדליק את המחשב המחשב מראה סריקה כזאת... ואז הווינדוס מתחיל לטעון את עצמו ופוף המחשב נופל... שמתי לב בחיבור Main פין מס' 20 חסר זאת אומרת ממש ריק שמה בחריץ ושום כבל לא מחובר שמה...

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  14. Started by amit_amit,

שלום כולם למה כשאני מפעיל את המחשב אני לא רואה שום מסך של BOOT רואים שהמסך נדלק אבל הוא שחור ואז מופיע למטה אפס ואז המערכת הפעלה עולה... מישהו יודע איך אני יכול לגרום לתמונה של הBOOT או לכתובת הזאת להופיע? יש לי לוח אם INTEL DG965RY תודה עמית

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  15. יש לי פנטיום 3 עם WIN98 ואני מחובר לאינטרנט דרך מודם USB ADSL(דגם ALE130). הבעייה שלי היא שכאשר אני מוריד דרך האימיול(רק דרכו) לאחר זמן מסויים מתבצע ניתוק מהאינטרנט ,ורק כיבוי והדלקה מחדש או לעיתים ניתוק וחיבור לאחר זמן מסויים של כבל ה USB מהמודם, נותנים אפשרות להתחבר מחדש לאינטרנט. מה ניתן לעשות כדי למנוע ניתוקים אלה?( הם קורים תמיד בחיבור לאימיול והחלפת גרסאות של אימיול או חיבור המודם USB לכניסת USB אחרת לא עזרו). תודה מראש אסף

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  16. שלום , יש לי תוכנה שנקראת Pc probeII ולוח אם asus striker extreme ושאני פותח את התוכנה זה כותה לי את השגיאה הבאה. =================================================== ASUS PC Probe II Alert Log Report Number = 2 =================================================== [05/08/2007 at 07:17 pm] 1.2VHT Voltage Abnormal, 1.52 V [05/08/2007 at 07:17 pm] 1.2VHT Voltage Abnormal, 1.52 V מישהו ? עזרה ?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  17. Started by ActiveBass,

אהלן התקנתי בעבר את המשחק Pro Evolution Soccer 5, שפעל במשך זמן מה ללא שום בעיות, ולפתע החלה הבעיה: עם הרצת המשחק, לאחר הצגת שני העמודים הראשונים עם הלוגו של KONAMI וכו, למעשה בשלב של התפריט הראשי - נהיה מסך שחור, אין שמע, והמשחק נתקע. הצלחתי פעם אחת להגיע ל Task Manager, וראיתי שהוא ב Not Responding. מיותר לציין שהסרתי והתקנתי את המשחק מספר פעמים, אך ללא הצלחה. עם יציאת PES 6 התקנתי אותו, ואני נתקל באותה בעיה בדיוק! חומרה - Intel Celeron 2.6, 512RAM, כרטיס מסך - Gforce PX6600 LE. המחשב הזה מריץ משחקים כבדים אחרים ללא שום בעיות, אני ממש חסר אונים. אשמח לעזרתכם!

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  18. Started by databit,

מחשב עושה רייסט גם במהלך פירמוט רציתי לדעת את הגורמים 1יכול להיות שזה ספק רציתי לדעת איך אפשר לדעת זאת 2 יכול להיות שזה לוח עם או מעבד רציתי לדעת איך אפשר לראות את זה עם יש תוכנה BOOT שעובדת בדוס כדי לבדוק את את רכיבי לוח עם ואו מעבד תקינים בתודה מראש DATABIT

19. חברים אני מנסה להפעיל תמחשב ואז כאשר הוא טוען את הווינדוס אני מקבל מסך כחול. אני מדגיש שאין OVER ואין כלום, גם כאשר אני מנסה להכנס ל SAFE MOD זה עדיין עושה לי מסך כחול בטעינה !!! מה עושים עזרה!!!

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  20. Started by tazmnia,

אנשים יש לי לוח אם של ARISTO מסוג AM-639BX-S ואני לא מוצא עדכון מתאים בחיית תעזרו לי פה

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  21. את המחשב. בהתחלה שיחקתי עם גוסט ריקון לאס וגס והוא עשה קצת בעיות אבל עכשיו שאני ניסיתי משחקים כמו גוסט ריקון החדש, המרוץ dirt, או אפילו משחקים ישנים כמו Vivisector או guns הוא תוקע לי את המחשב או מכבה אותו לריסטרט. יש לציין שעידקנתי דרייברים וגם בהגדרות משחק על רוזלוציה נמוכה יותר הוא עדיין נתקע... אשמח אם תוכלו לעזור...

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  22. שלום!! היה לי לוח אם P4P800 DELUXE של ASUS וקניתי לפני כשנה כרטיס מסך חדש 7600GT של LEADTEK. הכל עבד יפה עד שמסיבה מסתורית הכרטיס מסך הפסיק להזדהות וכל הזמן היתה התראה BOOT FAIL VGA TEST. הכרטיס הוחלף באחריות וכעבור שבועיים של עבודה המחשב התחיל להיתקע עד שלבסוף לע עלה בכלל ובביוס הופיעה שגיעה: DMA CONTROLLER ERROR FATAL ERROR SYSTEM HALTED מהמצב הזה כבר לא הצלחתי לצאת אחרי נסיונות לאפס את הביוס המחשב היה מתחיל לעלות ואז ניתקע עדין בביוס ושוב היתה חוזרת ההודעה. לבסוף אפילו הספק הפסיק להידלק מהכפתור למרות שהוא תקין. אחרי המון זמן מצאתי לוח מתאים וקניתי ספק חדש של HEC הרכבתי את המערכת שוב התקנתי הכל ולאחר יום אחד של עבודה הופיעה אותה הודעה שוב. אז התחלתי לחשוב מה הוספתי לפנ…

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  23. Started by liko,

אני צריך עזרה :s05: המחשב שלי בן 4 חודשים פנטיום 4 מעבד 3.2 לאחרונה החל המאורר של המעבד לעבוד רצוף ובאופן קבוע ורועש! פרקתי את המאורר ניקיתי אותו ואת הצלעות מאבק ולא עזר, פרמטתי את המחשב מחשש של וירוס וכנ"ל התקנתי EVEREST Home Edition לבדיקת הטמפ' ואת SpeedFan הטמפ' תקינה ! מה עושים???

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  24. Started by danco,

שלום לכולם, יש לי בעיה שהמחשב באמצע עבודה נותן מסך כחול עם כיתוב לבן ומייד מרסט את עצמו. זה קורה לעיתים קרובות, אפילו כמה פעמים ביום. המחשב יחסית חדש, כחודש, ואני מניח שזאת בעייה של התנגשות דרייברים. המערכת XP PRO SP2 ENG (חוקית) ועשיתי את כל העדכונים (החובה + החומרה) מאתר מיקרוסופט. שיניתי לעצירה: control panel>system>advanced>startup and recovery>system failure לוח בקרה >מערכת>מיתקדם>איתחול והתאוששות>בטל תגית בשורה "איתחול אוטומטי במקרה של שגיאה קריטית" כדי שאוכל תקבל מסך כחול. המסך בכחול מצורף בתמונה מישהו יכול לעזור ?? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  25. Started by eran2,

אני מקווה שזה שייך לפורום הזה כי מדובר בעצם הרכיב שהוא מתפקד כמו הארד דיסק נייד. לפני שבוע רכשתי את הנגן החדש של CLUBIN בנפח של ג'יג'ה - ראה קישור - http://www.e-buy.co.il/Product.asp והבעייה שלי היא שלאחר שכשאני מוריד קבצים נותן לי מן הודעת אזהרה אולם אני רואה את הקובץ ומצליח לעבוד איתו. ברגע שאני מנסה להעתיק קובץ לנגן קופצת לי ההודעה הבאה: the file 'crystalpro.exe' has extra information attached to it that might be lost if you continue coping . :the contents of the file will not be affected. Information that might be lost includes KAVICHS:$DATA מה מקור הבעיה ואיך פותרים אותה. אודה לכם על העזרה

• 1 תגובה
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.