עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by amramby,

מייד עם עליתה של תוכנת ה"חלונות" המסך מתנתק. ניתן לראות את כל תהליך העליה של התוכנה ואולם לפני שניתן לעשות משהו (כמו לנסות לעבור ללוח הבקרה)כבר המסך עובר למצב standby רעיונות לפתרון? תודה !

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  2. Started by shoomil,

אפשר להרכיב HARD DISC עם עוד HARD DISC שיש לי במחשב ? אם כן אז איך ? ??? תוווווווווווווווווווודה . . .

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  3. Started by ZXY1,

קניתי כונן קורא כרטיסי זכרון פנימי והרכבתי אותו לבד על לוח של Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R חיברתי אותו ל - USB 2 בלוח (אבל נשארו 2 פינים פנויים) בכונן המנורה הירוקה עובדת כול הזמן גם כשהמחשב מכובה מה יכולה להיות הבעיה? לאן בדיוק צריך לחבר את שתי הכבלים שמגיעים איתו ? (עדיף בתמונה או גרף לאן לחבר את זה) תודה

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by a_b87,

המחשב לא עולה .. יש לרשום סיסמה עוד לפני שעולה הביוס.. מה עליי לעשות?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  5. Started by O-F,

יש לי מעבד של: PENTIUM 4 2.8 GHZ 1024 PR 800MHZ HT וניסיתי לפרק את המעבד לניקיון, ולא הבנתי איך. אחרי שאני משחרר את התופסנים הלבנים שיש לו, חיפשתי כפתור או משהו ולא מצאתי. תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  6. שלום יש לי לוח מסוג GIGABYTE GA-K8N PRO AMD 3000 64 BIT 754 NEW CASTLE זיכרון SAMSUNG ECC 512 אתמול בטעות איפסתי את ההגדות של הביוס להגדרות Default ,ועכשיו שהמחשב עולה עוד לא מגיע לווינדוס הוא נעצר ומופיעות פתאום כל מיני צבעים מקוביות כאלה, בקיצור אני צריך שמישהו יעזור לי להחזיר את ההגדרות הנכונות של ה CMOS. :pissed: תודה זה דחוף. להוציא את הבטריה מהלוח יעזור??

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  7. Started by DRAMAKING,

היי הוספתי במחשב הישן שלי שני סטיקים של זכרונות 1GB Samsung DDR PC3200/400Mhz - Samsung Original כששניהם מורכבים ללוח המערכת נופלת כל כמה דקות - מסך כחול של WINDOWS. אבל כשכל אחד מורכב לחוד הם עובדים יופי. יכול להיות שמשהו לא מוגדר נכון ב-BIOS? או שהזכרונות פגומים? אשמח לעזרה תודה רועי

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  8. Started by yaniv1306,

תאור הבעיה בעת שמיעת קבציי שמע הקול נשמע על הפנים בכדיי לסדר את זה אני צריך להיכנס לבקרת הקול ולהזיז את החוגה של ערוץ הWAVE לאחד הצדדים כלומר שהיא ממוקמת באמצע שומעים גרוע מאד מה עליי לעשות בכדיי לסדר את הבעיה, תודה מראש יניב הלוח הוא של גיגהבייט 945S3

9. Started by d49,

שלום לכולם, קיבלתי מחשב חדש ונתקלתי בתופעה מוזרה מאוד יש לי לוח אם MSI 945PL NEO עם 4 יציאות PCI רגילות (בנוסף ליציאת PCI EXPRESS X16 ו- PCI EXPRESS X1) ניסיתי לחבר כרטיס FIREWIRE ליציאת PCI אחת מתוך ה- 4 הקיימות ושניסתי להדליק את המחשב, כלום לא קרה המחשב לא נדלק, המאוורר לא פועל והאור אפילו לא נדלק, המחשב פשוט מת ! כאשר נסיתי להעביר את הכרטיס ליציאת PCI אחרת המחשב נדלק כרגיל ועובד תקין (?!) מסתבר שכאשר הכרטיס מחובר לאחת מ - 2 היציאות השמאליות המחשב לא נדלק וכאשר הוא מחובר לאחת מ - 2 היציאות הימניות הוא נדלק ועובד תקין למישהו יש מושג מה קורה כאן ? האם זה קשור לג'ימפור כלשהו או להגדרות כלשהן ? תודה מראש לכול העונים ...

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  10. יש לי הארד דיסק WD שישים גיגה הביוס מזהה אותו איזה שיש את הרשימה של הIDE אבל איפה שבוחרים את הBOOT הוא לא מופיע מה לעשות? אני חייב לעשות BOOT מההארדיסק הזה

11. Started by galr52,

יש לי מחשב ישן פנטיום 3 ואני רוצה לתקן אותו (כי משעמם לי). עכשיו ניסיתי לפקמט אותו ואי אפשר... כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע לטעינה של הוינדוס ואז טוען קצת מתכבה, וחוזר חלילה... מה אפשר לעשות? איך אני בודק איפה התקלה? בתודה מראש, גל

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  12. שלום המחשב שלי עם מערכת הפעלה של XP בעברית, אינו מזהה שום התקן מדפסת כולל PDF וכדומה הכל ריק ניסיתי להפעיל את הספולר ידנית ועוד ועוד שום דבר לא עזר האם משהו יודע מה אני צריך לעשות, האם זו מערכת ההפעלה שאני צריך להתקין מחדש? [move] תודה מראש לכל העוזרים!!![/move]

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  13. Started by yuvalkosh,

מאז שפרמטתי את המחשב, כרטיס הקול שלי Creative Audigy כבר לא עובד. אחרי שהתקנתי את הדרייברים מהדיסק המקורי, ווינדוז עדיין לא מזהה שום כרטיס קול ב "sound and audio properties" ואף אחת מהתכונות הנלוות (כמו המיקסר) אפילו לא נפתחת. ניסיתי גם להתקין את הדרייברים החדשים מהאתר, אבל הבעיה נשארת. חשוב לציין, שתוכנת העדכון של האתר של קריאייטיב, כן מזהה שכרטיס מסך מסוג אודיג'י מחובר למחשב. תודה על העזרה !

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  14. Started by maormark,

הלוח אם מחברת ASUS הדגם הוא: P4S800D-X זה המעבד שחובר לפני: P4-2A GHz Socket478, 400 FSB, L2 cache:512KB ניסיתי לחבר מעבד חדש יותר מסוג: P4-2.80 GHz 800 FSB, L2 cache:512KB, HT, D1 עכשיו באתר רשום שיש אפשרות לחבר את המעבד הזה רק מצוייין דגם P4-2.80C מה זה אומר C??. האם בגלל זה המחשב לא עולה?. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  15. שלום חברים מה שלומכם? ברשותי לוח אם מסוג ABIT NF7-S וחיברתי לו HD SATA 80 GB ויש לי עוד הרד דיסק נוסף של IDE של 80 GB התקנתי את המערכת ההפעלה מחדש + הדרייברים שנידרשו וברגע שעשיתי ריסט למחשב ה-XP לא עולה הוא רושם DISK BOOT FAILURE PLEASE INSERT SYSTEM DISK מה עליי לעשות? זו הפעם השלישית שאני מפרמט ומקבל את אות ההודעה לאחר התקנת הדרייברים של ה-RAID יכול להיות שאני לא עושה משהו נכון?? בבקשה תעזרו לי! תודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  16. יש לי איזה בעיה מוזרה לא ממש בעיה יותר קטע מעצבן יש לי לוח מסוג DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX שרכשתי לא מזמן. רק עכשיו שמתי לב או שזה היה ולא ראיתי או שזה קרה פתאום ברגע שאני מגביר את המאסטר ווליום עד הסוף הקול נעלם. ברגע אני מחזיר לחצי הקול חוזר בקיצור מה שנהיה זה שחצי בסקאלה הפך לווליום גבוה. נתקלתם בזה? סודר זה היה על מצב של NIGHT MODE

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  17. Started by BigMs,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך שקניתי לאחרונה, radeon 9500 64mb , לפני כן לא היה לי את האמצעים לשחק במשחקים כמו שצריך וכמו שאתם יודעים, עם האוכל מגיע התיאבון אז אני בודק ומשחק משחק פה משחק שם. מה שמוזר זה שאף משחק לא מאפשר לי לבחור ברצולוציה מקסימלית 1600x1200 , כולם נותנים עד 1280x1024 , לא שזה לא מספיק, אבל אני סקרן, מה גורם לתופעה? יש לי מסך מאג 19 אינץ' , ואין שום בעיה לבחור רצולוציה מקסימלית בשולחן עבודה. רק במשחקים זה מוגבל. אני משתמש בדרייברים האחרונים של אומגה (2.5.90) , אבל התופעה קיימת גם הדרייברים הרגילים של ati. מותקן DX 9.0c . זה בטח משהו בהגדרות, משהו פשוט הייתי אומר. סליחה על הבורות. תודה על העזרה מראש.

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  18. תראו אני רוצה לפרמט את המחשב.אבל שאני שם את הדיסק של הוינדוס,ואני מפעיל את המחשב.אז הוא לא מזהה אותו בהתחלה.הוא צריך לרשום לי משהו כדי שאני ילחץ על המקש פעמיים,ואז יכנס לי להתקנה.אבל אין לי את זה.מה עושים?

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  19. כאשר אני משחק במשחק Alone In The Dark אחריי רבע שעה אני מקבל את השגיאה הזאת זה המפרט של המחשב שלי intel core 2 duo processor E8400 3.0GHZ 1333MHz 6 MB ARctic Cooling Freezer 7 Pro GiGabyte Ga-P45-DS3 G.Skill DDR2 4096MB 800MHz Pi Cl4-4-4-12 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200RPM 16MB GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 NZXT Teampest SeaSonic S12II-500W עדכנתי את הגירסה 8.6 לכרטיס מסך

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  20. הלוח Asus p4sp-mx הטכנאי של הבנאדם החליף לו לוח מבלי להגיד לו.. וגם לא הביא לו שום דבר עם הלוח... לא דיסק לא חוברת... הבנאדם עידכן לגירסא של הלוח הקודם... והמחשב עכשיו לא עולה.. עכשיו יש לו לוח חדש.. שלא עובד.. עם אפשרות של Bios Restore... אז הורדתי לו את הManual של הלוח מהאתר... ורשום שם מה לעשות בדיוק.. אחרי שאתה לוחץ Alt+F2 בלוגו.. אבל הבעיה שהמחשב שלו בכלל לא עולה... בעצם אין לי איך להיכנס לאפשרות הזאת... אז מה אפשר לעשות?.. יש אפשרות להעלות את המחשב כמו שצריך עד ללוגו?... או שהביוס לא ניתן עכשיו לאתחול בכלל.. תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  21. Started by teltel,

יש לי מחשב פנטיום 4 ווינדוס אקס פי באנגלית עשיתי פירמוט למחשב ועכשיו אין לי סאונד במחשב. הורדתי את הדריבר של הכרטיס קול קוראים לו SoundMax ופעם הורדתי את הדריבר והוא עבד לי . משום מה עכשיו הוא לא מגיב ולאחר שהוא מסים להתקין הוא רושם לי... DRIVER NOT FOUND! REBOOT YOUR SYSTEM AND RUN THIS SETOP AGAIN אני הולך ל SYSTEM אל אין לי מושג מה אני עושה שם.. בבקשה תעזרו לי להוריד ולתקן את המצב כדיי שיהי לי קול במחשב כי זה קשה בלי סאונד. המון המון המון תודה

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  22. Started by ActiveBass,

אהלן התקנתי בעבר את המשחק Pro Evolution Soccer 5, שפעל במשך זמן מה ללא שום בעיות, ולפתע החלה הבעיה: עם הרצת המשחק, לאחר הצגת שני העמודים הראשונים עם הלוגו של KONAMI וכו, למעשה בשלב של התפריט הראשי - נהיה מסך שחור, אין שמע, והמשחק נתקע. הצלחתי פעם אחת להגיע ל Task Manager, וראיתי שהוא ב Not Responding. מיותר לציין שהסרתי והתקנתי את המשחק מספר פעמים, אך ללא הצלחה. עם יציאת PES 6 התקנתי אותו, ואני נתקל באותה בעיה בדיוק! חומרה - Intel Celeron 2.6, 512RAM, כרטיס מסך - Gforce PX6600 LE. המחשב הזה מריץ משחקים כבדים אחרים ללא שום בעיות, אני ממש חסר אונים. אשמח לעזרתכם!

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  23. Started by databit,

מחשב עושה רייסט גם במהלך פירמוט רציתי לדעת את הגורמים 1יכול להיות שזה ספק רציתי לדעת איך אפשר לדעת זאת 2 יכול להיות שזה לוח עם או מעבד רציתי לדעת איך אפשר לראות את זה עם יש תוכנה BOOT שעובדת בדוס כדי לבדוק את את רכיבי לוח עם ואו מעבד תקינים בתודה מראש DATABIT

24. Started by L_B,

שלום לכולם, יש בעיה בדיסק הקשיח במחשב הזה, וכנראה אין מנוס מלהחליף את החלק. זה מראה בהפעלה של המחשב 301 FALIURE. לפי בירור באינטרנט מדובר בסוף סיפור. תוכלו להמליץ לי על כוננים קשיחים מומלצים ומתאימים למחשב? המעבד שלו - AMD II P340 Dual Core. תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  25. Started by shaharezra,

שלום חברים אני נתקל בבעיה כאשר אני מנסה לעדכן את הביוס בלוח הביוס הנוכחי הוא 0614 ואני מנסה לעדכן ל0711 עידכנתי כבר כמה פעמים ביוס בלוח הזה ואף פעם לא הייתה בעיה פשוט נכנס לביוס ומתוכו בוחר בתוכנת העידכון המובנת בתוכו EZ FLASH קוראים לה אני חושב בכל מקרה כרגע כשאני נכנס לתוכה היא עולה לשתי שניות ואז נשמעים שלוש ביפים מהירים והמחשב מאתחל את עצמו. ניסיתי כמה פעמים מתוך מחשבה שזו תקלה ריגעית או משהו כזה. ניסיתי גם לאפס את הביוס הנוכחי כולל החזרת ההגדרות לדיפולט הוצאת הסוללה והשיטה עם הג'מפר. עדיין אותה תופעה מעצבנת. מישהו נתקל בזה ? או שיש רעיונות? תודה שחר עריכה: הסתדרתי. הבעיה נפתרה

דיונים חדשים בפורומים