עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by liron555,

יש לי לוח שתומך בכרטיס מסך AGP X4 רציתי לדעת אם אני יתקין עליו AGP X8 האם הוא יעבוד והאם יכול לגרום נזק לכרטיס או ללוח. הלוח הוא מסוג: ABIT BE7

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  2. שלום, המחשב החדש שלי מסרב להידלק, ואני חושד שהבעיה היא בלוח האם שלי - Gigabyte GA-K8NF-9 (שאר המפרט בסוף ההודעה). בהתחלה לא היו שום בעיות, אבל לאחרונה הוא היה מגיב ללחיצה על כפתור ההפעלה רק כעבור מספר דקות. עכשיו הוא אינו מגיב בכלל ולא מראה שום סימן חיים כשאני מנסה להפעיל אותו - הנוריות לא נדלקות, והמאווררים לא מופעלים - כלום. החלפתי את הספק, וגם ניסיתי לנתק את הכוננים מהלוח אם, אבל שום דבר לא עזר. האם מישהו נתקל בתופעה דומה עם ה-GA-K8NF-9? האם יש למישהו עצות לפתרון? (מעבר לפתרון המייגע של לשלוח את הלוח אם בחזרה לחנות) בתודה מראש, g8byond המפרט של המחשב: מעבד AMD Athlon64 3.00 GHz Venice לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 כרטיס מסך Leadtek 6600GT Extreme ספק ThermalTake Pure Powe…

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  3. Started by blacklupos,

לא חשוב הבעיה נפתרה, אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by mrshukas,

יש לי בעיה בחיבור אלחוטי לראוטר של ASUS דגם WL-500g לאחר הפסקת חשמל אני לא מצליח להתחבר המחשב מזהה את הרשת אבל לא מתחבר mrshukas@yahoo.com

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  5. תראו יש לי עכשיו 2 הארד דיסקים עכשיו תראו הארד דיסק 1 זה 20 או 30 ג'יגה משהו כזה... והשני 80... אני רוצה להתקין על הארד דיסק הקטן את הווינדוס אך לאחסן את כל הדברים בהארד דיסק של ה-80 ג'יגה... האם יש לי אפשרות כזאת? עם כן, אשמח להסבר, תודה, VL.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  6. Started by asaf556,

יש לי מחשב חדש בן שבועיים בערך עם מעבד q6600 וקירור Thermaltake V1 עד אתמול בצהריים הטמפרטורה של המעבד היתה 40-45 אבל שהדלקתי אותו אתמול הטמפרטורה היתה 70ולא ירדה עד היום זה רק עולה ועולה זה כבר 75 אני לא מבין למה אשמח לעצות

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  7. אהלן יש לי בעיה בעייתית... במשך תקופה לא ארוכה המחשב שלי סובל מהתרסקויות של מערכת ההפעלה ומופיע המסך הכחול המפורסם... היו לי בעיות עם הכרטיס מסך, אז החלפתי אותו במחשבה שזה אולי גם יפתור את הבעיות הנ"ל, אך ללא הועיל... היום המחשב קרס שוב, באמצע עבודה, והפעם רשמתי לעצמי את הודעת השגיאה (אם זה אומר משהו למישהו...) אז הנה: STOP: 0000008E(oxc0000005, 0xBF837895,0xB5FEEA68,0x00000000) Win32k.sys - Adress BF 837895 base at BF800000,DateStamp 45f013f6 אני לא יודע אם זה אומר משהו למישהו מכם אבל אם יש מבין(צדיק) אחד בסדום אני מאד אודה לו אם יש צורך אז מפרט המערכת: AMD ATHLON 3200+ 2 GB RAM GFORCE 7600 GS אם צריך עוד מידע אני מוכן לספק בכייף תודה רועי

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  8. טוב אנ מעוניין לקנות מחשב ואני גר בכרמיאל ואין שם מספיק חנויות מחשב... קיצר.. יש מקום שכולם מזמינים בו(לא באינטרנט)!!!!! וזה בלי רמאויות וכל זה???

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  9. Started by Jules Winnfield,

שלום, 1.המחשב לא נדלק מכפתור ההדלקה אלא רק כאשר מכניסים את כבל החשמל לספק. 2. עושה ציפצופים שנשמעים כך: צפצוף, המתנה של שניה, צפצוף, המתנה של שניה וכן הלאה וכן הלאה. הערה: הצפצופים נשמעים רק כאשר מחברים כרטיס מסך. 3.בהתחלה המחשב היה נדלק לכמה שניות ומתכבה ואז ניקתתי את שני הצורבים והכונן דיסקטים והוא התחיל לעבוד (החברה של הספק sunshine...משהו סיני כנראה) 4.מסך - המסך בן כ 5 שנים לא היה בשימוש כשנה וכשהיה בשימוש היה עושה לא מעט בעיות, עכשיו כשניסיתי לחבר אותו הוא לא נדלק כלל ועל המסך הייתה כתובה הודעה " no signal input". מפרט המחשב: פנטיום 4 לוח גי'גבייט דגם 7DXE rev.2 זכרון חצי גיגה. כרטיס מסך - יש כמה כרטיסים שניסינו להפעיל עם המסך(גם עם מסך שעובד על כרטיס אחר) והוא לא …

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  10. Started by amit_amit,

שלום כולם למה כשאני מפעיל את המחשב אני לא רואה שום מסך של BOOT רואים שהמסך נדלק אבל הוא שחור ואז מופיע למטה אפס ואז המערכת הפעלה עולה... מישהו יודע איך אני יכול לגרום לתמונה של הBOOT או לכתובת הזאת להופיע? יש לי לוח אם INTEL DG965RY תודה עמית

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  11. Started by ActiveBass,

אהלן התקנתי בעבר את המשחק Pro Evolution Soccer 5, שפעל במשך זמן מה ללא שום בעיות, ולפתע החלה הבעיה: עם הרצת המשחק, לאחר הצגת שני העמודים הראשונים עם הלוגו של KONAMI וכו, למעשה בשלב של התפריט הראשי - נהיה מסך שחור, אין שמע, והמשחק נתקע. הצלחתי פעם אחת להגיע ל Task Manager, וראיתי שהוא ב Not Responding. מיותר לציין שהסרתי והתקנתי את המשחק מספר פעמים, אך ללא הצלחה. עם יציאת PES 6 התקנתי אותו, ואני נתקל באותה בעיה בדיוק! חומרה - Intel Celeron 2.6, 512RAM, כרטיס מסך - Gforce PX6600 LE. המחשב הזה מריץ משחקים כבדים אחרים ללא שום בעיות, אני ממש חסר אונים. אשמח לעזרתכם!

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  12. Started by L_B,

שלום לכולם, יש בעיה בדיסק הקשיח במחשב הזה, וכנראה אין מנוס מלהחליף את החלק. זה מראה בהפעלה של המחשב 301 FALIURE. לפי בירור באינטרנט מדובר בסוף סיפור. תוכלו להמליץ לי על כוננים קשיחים מומלצים ומתאימים למחשב? המעבד שלו - AMD II P340 Dual Core. תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by ogig,

אני לא יודע עם הבעיה קשורה לחומרה או תוכנה אבל אני ינסה את מזלי. יש לי מחשב עכשוי והבעיה שלי היא כזאת, כאשר אני מעלה נגיד שיר בוינאמפ ובאותו זמן מפעיל תוכנה נוספת כמו NERO השיר נשמע לי מקוטע, או שיורד לו הקצב עד שהתוכנה נפתחת. פשוט נראה כאילו הכול איטי וזה פוגע בעבודה השאלה היא אם זה בעיה חומרתית או תוכנתית

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  14. Started by alonhzn,

אני מכניס דיסק התקנה של XP למחשב חדש, הוא מזהה את הכונן כ131 גיגה במקום 500... נתקלתם בזה פעם?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  15. Started by liko,

אני צריך עזרה :s05: המחשב שלי בן 4 חודשים פנטיום 4 מעבד 3.2 לאחרונה החל המאורר של המעבד לעבוד רצוף ובאופן קבוע ורועש! פרקתי את המאורר ניקיתי אותו ואת הצלעות מאבק ולא עזר, פרמטתי את המחשב מחשש של וירוס וכנ"ל התקנתי EVEREST Home Edition לבדיקת הטמפ' ואת SpeedFan הטמפ' תקינה ! מה עושים???

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  16. Started by shibie,

איך אפשר לשלוט במאוורר של הכרטיס מסך? תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  17. Started by VL,

לא חייב להיות קבוע קבצי דאמפ במחשב נכון ? הוא יכול לעשות שגיאה לפעמים שאין תיקיה בשם הזה ? (כי לא היו שגיאות וכו') תודה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  18. מרחבא אז ככה יש לי בעיה מוזרה ברגע שאני גולל עמוד באינטרנט או משחק באיזשהו משחק [לפעמים זה אפילו קורה לי שאני מוציא את רובה הצלפים בSof2] יש לי ביפים מוזרים מהספיקר הקבוע במארז/לוח אם איפה שזה לא נמצא מה הבעיה ? אפשר לסדר את זה [נא לא לשלוח אותי לבדיקת חום כי המארז קריר לגמרי עכשיו הפעלתי את המחשב אחרי שלא נגעתי בו כמה ימים] אפשר לחתוך את הכבל שמפעיל את הספיקר המזורגג הזה ? אם כן איפה הוא ממוקם כי אני אקרע את האימא שלו אם זה לא יעשה לי בעיות זה מעצבן אותי לגמרי המפרט שלי Abit nFORCE 2 Amd athlon +2800 Hec 475w Geforce 7800gs .. וזהו בערך לא נראה לי שצריך יותר מזה תודה רבה לפותר הבעיה...

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  19. היי, שדרגתי לא מזמן מעבד, קירור מעבד, כרטיס מסך וספק (עשיתי כל מה שצריך מבחינת דרייברים ו DDU). ולאחרונה כשאני משחק במשחקים יחסית כבדים, המחשב שלי מדי פעם עושה ריסטרט ללא שום שגיאת או התראות, אני חושש אולי שהלוח אם לא מצליח להתמודד עם המעבד למרות שכתוב שכן לאחר שדרוג BIOS. Core i9-9900k Noctua NH15D Cromax black EVGA RTX 3070 XC3 Ultra Asus TUF z370 Plus gaming MOBO Corsair RM850x 80+ gold Corsair 16GB (8x2) 3000Mhz CL15 Windows 10 on Samsung sata m.2

20. יש ברשותי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם: MSI 915P Combo-F MS-7058 כרטיס קול: C-Media CMI9880 @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller B-1 PCI לאחר התקנת כרטיס הקול מדיסק ההתקנה, זה מה שאני מקבל בהגדרות של הקול (צירפתי קבצים). העניין הוא שלאחרונה ביצעתי פירמוט מחדש ומאותו הרגע אני לא מצליח להקליט, לפני כן היה אפשר להקליט. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  21. Started by just_me,

בוקר טוב ל HWZONE ולגולשי פורום תמיכה בפרט לפני כמה ימים נתקלתי בבעיה לא קלה במחשב המחשב סירב לעלות, הנורה של ה HDD לא הגיבה, לא היו ציפצופים, והמסך נשאר במצב STANDBY מה שכן המאווררים עבדו ואפשר היה לשמוע את ההארדיסק מופעל. כצפוי מיד התחלתי בתהליך מציאה ובידוד הבעיה ניתקתי הכל מהמארז חוץ מהחשמל כמובן... - המחשב עדיין לא עלה איפסתי ביוס - המחשב עלה אך זה היה חד פעמי, לאחר הריסט הוא שוב מת נתקתי סטיק אחד של הזכרונות מתוך ה 2 שיש לי וגם את ה DVDROM (זה בארך כל מה שאפשר לנתק כבר) המחשב עלה בצורה ממש יפה וללא שום בעיות! חשבתי הבעיה אולי ב DVDROM אז השארתי אותו מתונק והחזרתי את הזכרון שהסרתי מקודם המחשב עלה אך היה לי מסך כחול המראה על בעיית חומרה - מהסוג הנפוץ כאשר יש בעיה בזכר…

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  22. שלום.. כאשר אני מכניס דיסק לכונן הדיסקים שלי והמדיה פלייר פתוח הוא ישר מנגן את המוזיקה מהדיסק אוטומטית. כיצד אני מבטל את זה?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  23. Started by Dman12,

שלום. יש לי בעיה במחשב. הוא לא נדלק לי. הספק עובד.. הכל מחובר נכון.. זה קרה אחרי שניקיתי את הספק הישן.. אבל החלפתי לחדש.. מה יכול להיות? בפורום אחר אמרו לי להוציא את המעבד ולהחזיר אותו ויכול להיות שזה יפתור.. - זה נכון? אם כן איך עושים את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  24. Started by ZXY1,

אני מעוניין לקנות מחשב בערך במחיר 7000 ש"ח עכשיו בחנות שאלו אותי אם אני רוצה כולל הרכבה או לא הבדל של 150 ש"ח עכשיו אני לפני עשר שנים למדתי קורס של טכנאי PC ויש לי ניסיון בהרכבה של מחשבים זה כמו "לגו" ואחר כך לפרמט ולהתקין את ה- WINDOWS עכשיו זה נכון גם לגבי המחשבים החדשים או שצריך להגדיר דברים נוספים חוץ מלהרכיב ולפרמט את המחשב? (שמעתי משהו כמו עדכוני ביוס וכאלה) תודה

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  25. יש לי כונן LITE-ON DVDRW SOHW-1633S שהוא כונן שמפעיל CDs ו DVDs וגם צורב הוא יכול להפעיל CD אבל כשאני שם DVD הוא מתחיל להריץ אותו ואז עוצר ומריץ מחדש ושוב עוצר וחוזר חלילה ואי אפשר בגלל זה להכנס לדיסקים של DVD או לצרוב ל DVD מישהו יודע איך לתקן את זה? תודה חלונות XP Pro SP2

• 1 תגובה
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.