עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. למשל pes 12 שהדרישות שלו הן: MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS: Windows XP SP3, Vista SP2, 7 Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor 1GB RAM DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6600 or AMD ATI Radeon x1300 video card) RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS: Windows XP SP3, Vista SP2, 7 Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor 2GB RAM DirectX 9.0c compatible video card. 512MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD ATI Radeon HD2600 or better) המפרט שלי: מארז: raidmax tornado ספק כוח:a.pfc 12cm ss-500et 500w Seasonic לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3L מעבד: intel core 2 duo e5200 box מאוורר: אינטל מקורי לסוקט 775 זכר…

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  2. Started by amy696,

בזמן האיתחול ישנה השגיאה הבאה CMOS checksum error defaults loaded אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הבעיה :s05:

3. Started by חיים מלכה,

שלום לכולם שבוע טוב. מחשב שלי עובד רגיל לאחר שעה שעתים שלוש ואפילו כשכביתי אותו כמה שעות והדלקתי גם לאחר חצי שעה הוא מתחיל להיתקע זתומרת לא מגיב ממש ניתקע פתרון זה רק ריסט..נ.ב אחד מהפעמים שניתקע הספקתי לראות לפני הריסט מסך כחול עם הכתוביות שמכונה מסך המוות... שאלתי מה יכולה להיות הבעיה במצב כזה?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  4. Started by yaniv1306,

תאור הבעיה בעת שמיעת קבציי שמע הקול נשמע על הפנים בכדיי לסדר את זה אני צריך להיכנס לבקרת הקול ולהזיז את החוגה של ערוץ הWAVE לאחד הצדדים כלומר שהיא ממוקמת באמצע שומעים גרוע מאד מה עליי לעשות בכדיי לסדר את הבעיה, תודה מראש יניב הלוח הוא של גיגהבייט 945S3

5. איך אני יכול להוריד ממני את התראת האבטחה של וינדוס?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  6. לפי ה - FAQ יש את הקישור להורדה ואת חבילת הסמלים שצריך להוריד האם הם עדכניים כי אני דיי וותיק פה ואלו אותם קישורים או שיש גרסאות יותר עדכניות ? ?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  7. שלום, אני מקווה שאני במקום הנכון בנוגע לשאלה הזאת השאלה היא בנוגע לאחריות קניתי דרך פלונטר כרטיס מסך geforce 6600 agp לפני כשנה (האחריות היא לשלוש שנים), ומסתבר שבשלב מסויים (או אפילו מהרגע הראשון) המאוורר פשוט לא היה מסתובב כי הוא היה נתקע בפלסטיק שמחזיק אותו, מה שגרם להתחממות של הכרטיס תוך כדי שאני מפעיל משחקים. אתמול באמצע משחק call of duty 2 סוער ברשת, התחלתי לראות כל מיני צורות מוזרות על המסך, היה רעש של ניצוץ וקצר מתוך המחשב ואז המחשב נכבה ולא נדלק יותר. משהו בכרטיס התחמם, חלק ממנו גם הותך ומאז גם נהיתה לי איזשהי בעיה עם הלוח אם שאני לא יכול לחבר אליו שום דבר בIDE פרט להארד דיסק שלי אם אני מחבר צורב\סידירום, הוא פשוט לא מזהה שההארד דיסק מחובר (ניסיתי להחליף בין הIDE…

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by yehuda12,

קניתי היום(17.10) שני צורבי DVD, חיברתי אותם וכשהפעלתי את המחשב המערכת הפעלה זיהתה חומרה חדשה ופתחה לי כונן אחד ב'מחשב שלי'. בהתחלה חשבתי שהמערכת זיהתה רק כונן אחד אבל התברר לי לבסוף שהמערכת מזהה את שני הכוננים ככונן יחיד: כשאני בוחר בפעולת "הכנס" על הכונן היחיד שזה מציג לי ב'מחשב שלי' זה פותח במקביל את שני הכוננים. שני הצורבים הם מדגם GH22NP20 של LG לחיבור IDE מערכת ההפעלה היא WINDOWS XP SP3. אני לא באמת יודע איך לגשת לבעיה הזאת, אשמח לעזרה. תודה מראש.

9. אני חושב שהרעש הזה מגיע מהספק שלי זה כעש כמו שהמחשב עושה שהוא נדלק או שהוא עושה ריסט פעם עשיתי קצר בטעות במסילה של ה 12V והיה את אותו רעש משהו מבין אותי ויודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  10. Started by galr52,

יש לי מחשב ישן פנטיום 3 ואני רוצה לתקן אותו (כי משעמם לי). עכשיו ניסיתי לפקמט אותו ואי אפשר... כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע לטעינה של הוינדוס ואז טוען קצת מתכבה, וחוזר חלילה... מה אפשר לעשות? איך אני בודק איפה התקלה? בתודה מראש, גל

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  11. Started by כיפה 669,

יש לי כרטיס מסך:(GeForce FX 5700LE (256 MB) חיברתי הכול אני רואה בטלויזה תמונה קרובה למה שיש במחשב אבל מאוד קופצת ןקשה לראות ברור .. סרט אני לא מצליח לראות בכלל.. מה אני עושה כדיי שאני יוכל לראות סרט דרך המחשב בטלויזיה???

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  12. Started by IDOnoach,
    • 0 תגובות
    • 576 צפיות
  13. Started by osherav,

שלום, אני צורבת סרטים וסדרות ואתמול הצורב צרב 5%, המשיך לעבוד על ריק ולא לצרוב. קניתי היום צורב חדש והבעיה ממשיכה כך שאני מניחה שהבעיה אינה בצורב אלא במשהו אחר. אתה יכול לעזור לאתר את התקלה ולתקנה? הרבה תודה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  14. שלום המחשב שלי נקלע לצרה שכזאתי לא ראיתי מיימי. אתאר את זה בפשטות - המחשב עולה, וכאשר הוא מגיע לווינדוס, מייד לאחר שינוי הרזולוציה, לאחר שניה, מתבצע אתחול קשה של המערכת. ככה המערכת נתונה בלולאה. אפילו ניסיון להעלות אותה בסייף מוד מוביל לאותו המצב - ככה שאפילו להכנס לווינדוס כדי לפתור את הבעיה זה אינו מצב ריאלי. ידוע לכם משהו על הבעיה? האם זו בעיית חומרה אולי? מישהו נתקל בה כבר? אשמח לכל תשובה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  15. כאשר אני משחק במשחק Alone In The Dark אחריי רבע שעה אני מקבל את השגיאה הזאת זה המפרט של המחשב שלי intel core 2 duo processor E8400 3.0GHZ 1333MHz 6 MB ARctic Cooling Freezer 7 Pro GiGabyte Ga-P45-DS3 G.Skill DDR2 4096MB 800MHz Pi Cl4-4-4-12 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200RPM 16MB GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 NZXT Teampest SeaSonic S12II-500W עדכנתי את הגירסה 8.6 לכרטיס מסך

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  16. Started by NosNos22,

טמפרטורת המעבד מגיעה ל 85 כשאני מבצע ANTI VIRUS SCAN ולפעמים אפילו כשאני מריצ משחק כבד במצב רגיל הטמפרטורה היא בסביבות ה 70 המעבד שלי הוא P4 2.4 חיפשתי ב FAQ ולא מצאתי טמפרטורות ב מספרים מה הטמפרטורה הממוצעת ל מעבד כזה ומהי המקסימלית הבטוחה תודה

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by galedri,

יש לי כרטיס טלויזיה ואני לא יודע איך קוראים לו של איזה חברה הוא בקיצור אני לא יודע עליו כלום והעלתי לפה תמונות שאול אתם תזהו ותביאו לי גם את ההתקנה שלו(דרייבר) תמונות: 1)http://img260.imageshack.us/my.php?image=001ru5.jpg 2)http://img235.imageshack.us/my.php?image=002du3.jpg

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  18. שלום רב ברשותי נייד Yoga730 שבמקור יש לו sdd 500GB ושדרגתי ל 1T. יצרתי Image של הכונן, החלפתי בין הכוננים בנייד ופרסתי שוב את ה Image לכונן החדש. כרגע הכל עובד בסדר, אבל חלוקת הכונן במצב הנוכחי לא נוחה לי, יש מחיצת EFI לאחריה מחיצת Recovery partition - בהמשך :C לאחריה כונן D בהמשך עוד Recovery partition ובסוף החלק הפנוי מהכונן החדש. ברצוני לאחד את D עם החלק הריק אבל באמצע "תקועה" לי מחיצת Recovery. האם ניתן לאחד שתי מחיצות לא סמוכות? למה יש שתי מחיצות Recovery ? אם יש לי IMAGE מושלם, האם אני בכלל זקוק ל Recovery ואם לא איך מוחקים אותה? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  19. Started by Gosha,

בידי חברי מחשב נייד Toshiba - Satellite 3000 S353. לפני כמה ימים הוא הדליק את המחשב והמסך לא עלה שחור משחור. הוא חיבר את המחשב למסך חיצוני - ובו ניתן לראות את האתחול הראשוני של המחשב, עד לעליית מסך הטעינה של ה-XP, שם המסך כבה. חברי ביצע ניסוי והקרין תאורה בוהקת על המסך וניתן היה לראות את התצוגה על המסך אבל בבהירות מאוד מאוד נמוכה (רק בעזרת תאורה חיצונית). ממה הבעיה נובעת? נשרף המסך? כרטיס מסך? איך ניתן לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by alonhzn,

אני מכניס דיסק התקנה של XP למחשב חדש, הוא מזהה את הכונן כ131 גיגה במקום 500... נתקלתם בזה פעם?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  21. אהלן! אני חדש פה וממש צריך את עזרתכם.. מידי פעם הקריאייטיב ויז'ן שבבעלותי דורש עדכון אחרת הוא לא פועל. לאחרונה ניסיתי לעדכן אותו, אבל כשחיברתי את הUSB המחשב עשה צליל של שגיאה בחיבור או משהו כזה, והוא לא זיהה אותו מה שלא איפשר העברה של firmware חדש... אני ממש צריך עזרה כמה שיותר, תודה!

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  22. שלום. הבעיה התחילה כנראה מספק שנשרף. החלפתי אותו לחדש, וכשניסיתי לחבר את ההארד דיסק- המחשב לא נדלק. בקיצור, בעקבות עצות בפורומים, קניתי הארד דיסק חדש ותואם בדיוק- והחלפתי בין הלוחות. זה לא הצליח לעבוד- המחשב כל הזמן נתקע בשלב של המסך של "Start normally (הניסוח לא מדויק, אבל זה המסך ששואל אם לעבור למצב בטוח/ להפעיל לפי המצב שעבד קודם וכו'). הבעיה היותר גדולה קרתה כשהחזרתי את הלוח החדש להארד דיסק החדש שקניתי, והתקנתי מחדש את הwindows. הכל היה בסדר גמור, הכל עלה, עד שבטיפשותי החלטתי לפרק שוב את הלוח מההארד דיסק החדש (והתקין!) ולנסות שוב לחבר אותו לזה התקול ולראות אם אני אצליח ככה לשחזר את המידע שהיה בהארד דיסק הישן. זה לא עבד. החזרתי את הלוח החדש להארד דיסק החדש- ולהפתעתי גם…

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by elkaifa,

יש לנו לוח M P3 של ASUS AC שב BIOS בHARDWARE MONITOR יש סימון באדום לגבי מתח 3.3v בגלל שהוא ירד ונע בין 3.16 ל 3.20 וולט.ויש תקלות בלוח האם זה בגלל זה והאם זה קריטי?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  24. Started by X-Style,

בחודש האחרון המחשב מתחיל לתקוע לי חלונות.. זאת אומרת נגיד שאני משתמש באינטרנט אקספלורר ונכנס לאיזשהו אתר ואז פתאום הווינדוס מחליט לתקוע את החלון של האינטרנט אקספלורר וכשאני עושה CTRL + ALT + DEL החלון שנתקע מופיע פעמיים.. וגם במשחקים כמו CS ובICQ הוא נתקע לי לאיזה חצי דקה וככה זה עושה לי כל כמה דקות.. אז פירמטתי את המחשב והתקנתי את הווינדוס מחדש ולא עזר.. אז בדקתי תזיכרונות והמעבד והכל עובד כמו שצריך ופתחתי תמחשב ניקיתי הכל וחיברתי הכל מחדש במקרה שמשהו לא היה מחובר טוב.. עברתי על כל הביוס, והווינדוס לא מדווח על שום בעיה שנראית לעין.. מה שכן, הFIREWALL של הווינדוס החליט לדווח לי לאחרונה כשאני פותח תוכנות כמו NOTEPAD או כל מיני תוכנות אחרות של הווינדוס אז ביטלתי את הFIR…

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  25. Started by joseph_elkayam,

שלום לכולם, לאחרונה התחיל ההרדיסק שלי לעשות קולות של חשיבה חזקה כזאת (סתם באמצע שיטוט באינטרנט) ולאחר כמה שניות יש מן ירידת מתח כזאת (בהרדיסק) שגורמת למחשב לחשוב כמה שניות ואז להתקע.. מישהו יודע במה מדובר? תודה..

דיונים חדשים בפורומים