תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
ברגע שאני מעט מעמיס על המחשב הוא מתחיל להפעיל רעש של מן אזעקת אמבולנס מכוון המארז, השערה שלי או כרטיס מסך או ספק. זה קורה ברגע שאני אפכיל משחק או שיותר מדי דברים יהיו פתוחים בו זמנית. איך אני יכול לבדוק את זה ומה עלי לעשות. בתודה מראש,לירן
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הייתי אצל חבר .. מרחנו לו מישחה טרמית MX1.. עכשיו כשהרכבנו הכל בחזרה המחשב שלו לא נידלק..האורות נידלקים אבל במסך רואים שחור.. יש מצב שהוא נישרף או משהו ?(אם זה חשוב אז המעבד שלו הוא P4-3.0EE PERSCOTT)
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כונן dvd של סמסונג הדגם שלו זה sd-612 צרבו לי משחק על דיסק dvd+r והכונן לא קורא אותו למה? זה דחוף בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
הסאונד אצלי ממש ממש חלש ואני חושש שאולי החיבור הלך או משהו כזה יש לכם מושג אולי איך אני יכול לבדוק את זה,ואגב,ידוע אולי למישהו אם יש איזשהי תוכנה שאני למשל יכול להגדיר שSOUND OUTPUT יהיה בחיבור של LINE IN
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
חיברתי את הטלויזיה למחשב עם כבל בין הכרטיס מסך לטלויזיה ורואים בסדר רק אני לא יודע איך ניפטרים מהשוליים שיש בצדדים יש איזה תוכנה או משהו כי רואים שוליים בצבע שחור מהצדדים של הטלויזיה הכרטיס מסך הוא ג'יפורס 2 עם TV OUT תודה יקיר
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, המחשב החדש שלי מסרב להידלק, ואני חושד שהבעיה היא בלוח האם שלי - Gigabyte GA-K8NF-9 (שאר המפרט בסוף ההודעה). בהתחלה לא היו שום בעיות, אבל לאחרונה הוא היה מגיב ללחיצה על כפתור ההפעלה רק כעבור מספר דקות. עכשיו הוא אינו מגיב בכלל ולא מראה שום סימן חיים כשאני מנסה להפעיל אותו - הנוריות לא נדלקות, והמאווררים לא מופעלים - כלום. החלפתי את הספק, וגם ניסיתי לנתק את הכוננים מהלוח אם, אבל שום דבר לא עזר. האם מישהו נתקל בתופעה דומה עם ה-GA-K8NF-9? האם יש למישהו עצות לפתרון? (מעבר לפתרון המייגע של לשלוח את הלוח אם בחזרה לחנות) בתודה מראש, g8byond המפרט של המחשב: מעבד AMD Athlon64 3.00 GHz Venice לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 כרטיס מסך Leadtek 6600GT Extreme ספק ThermalTake Pure Powe…
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 2K ; האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן, אפשר 2.5K במקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיחות בתוכנה עבור עבודה משרדית וסיקור טלפוני + לימודים (באקדמיה) + צפייה בסדרות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה לי 7. האם…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת למה כשהמחשב שלי עולה יש הודעה שכתוב שהוא מחפש ide וכתוב משהו על Fasttrack לא הספקתי לקרוא ובסוף כתוב The Bios is not installed למרות זאת המחשב עולה בנורמליות מפעיל משחקים ותוכנות אבל ההודעה הזו מטרידה אותי זה יכול להאט את ביצועי המחשב?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הלוח אם מחברת ASUS הדגם הוא: P4S800D-X זה המעבד שחובר לפני: P4-2A GHz Socket478, 400 FSB, L2 cache:512KB ניסיתי לחבר מעבד חדש יותר מסוג: P4-2.80 GHz 800 FSB, L2 cache:512KB, HT, D1 עכשיו באתר רשום שיש אפשרות לחבר את המעבד הזה רק מצוייין דגם P4-2.80C מה זה אומר C??. האם בגלל זה המחשב לא עולה?. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
יש לי איזה בעיה מוזרה לא ממש בעיה יותר קטע מעצבן יש לי לוח מסוג DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX שרכשתי לא מזמן. רק עכשיו שמתי לב או שזה היה ולא ראיתי או שזה קרה פתאום ברגע שאני מגביר את המאסטר ווליום עד הסוף הקול נעלם. ברגע אני מחזיר לחצי הקול חוזר בקיצור מה שנהיה זה שחצי בסקאלה הפך לווליום גבוה. נתקלתם בזה? סודר זה היה על מצב של NIGHT MODE
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
תראו אני רוצה לפרמט את המחשב.אבל שאני שם את הדיסק של הוינדוס,ואני מפעיל את המחשב.אז הוא לא מזהה אותו בהתחלה.הוא צריך לרשום לי משהו כדי שאני ילחץ על המקש פעמיים,ואז יכנס לי להתקנה.אבל אין לי את זה.מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
הסאונד במחשב אצלי גבוה מדי..... מה שניסיתי לעשות הוא להוריד את הסאונד דרך הוינדוז ... אבל כל פעם שמתחלף לי שיר בווינאמפ הסאונד חוזר להיות גבוה מאוד
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מצ"ב תמונה של התוכנה FastCheck Monitoring Utility לאחר שמערך ה-RAID קורס. הדבר נגרם לאחר X זמן של פעילות המחשב, זה לא קבוע ומשתנה מפעם לפעם. כיצד אני פותר את הבעיה שה-ARRAY 2 לא יגיע למצב OFFLINE? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מאודד מעצבנת במשחקים כל משחק שאני משחק,אחרי מספר דקות המסך מושהה ואני חייב לעשות ריסט. הטמפרטורות שלי בסדר- 40 מעבד 40 הארד דיסק 40 לוח אם 67 כרטיס מסך-לא במאמץ,במאמץ זה בטח מגיע ל80 מקסימום שזה גם לא כל-כך נורא. יש לי את הדרייברים החדשים של כל הרכיבים מותקנים וDX 9.0C. הבעיה התחילה ממתי ששידרגתי את הלוח+המעבד פירמטתי והתקנתי ווינדווס מחדש. המפרט שלי בסדר גמור- AMD64 3500 Venice MSI K8N NEO2 XFX Geforce 6600GT AGP Micron 512MB Segate Barracuda 160GB Thermaltake Silent Purepower 560W Thermaltake V5000A-xazer5 DAMIER+Silent Tower אז בבקשה תגידו לי מה עוד יכול לגרום לבעיה זו
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אתמול שידרגתי את הספק כוח ואת הכ"מ קניתי את hec win+power 500w(מתכוון להחליף לא קשור למה שקרה) אוקי במהלך כל היום היו לי עיוותים בסאונד ובעבר בחיים לא היה לי כזה דבר ועכשיו משום מה אין לי בכלל סאונד לא ברמקולים ולא באוזניות כאילו הספק כוח שרף לי את הכרטיס קול מה לעזאזל קרה?!
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יכול לעזור לי? חיברתי את המחשב שלי לטלוויזית LCD ITT עם ככל SVIDEO וכבל אודיו ליציאה מהטלוויזיה שרשום בה כניסת אויו למחשב, אני רואה תמונה אך אני לא מצליח לשמוע צליל. מה יכולה להיות הבעיה? איציק
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
קודם כל ערב טוב (יותר נכון לילה אבל לא משנה) סתם גלשתי לי באינטרנט ואולי גם האאוטלוק היה פתוח ופתאום בום... מסך כחול a.k.a. blue screen of death לפי השגיאה חשבתי אולי מדובר בזכרונות דפוקים.. (כתוב שם MEMORY_MANAGEMENT) אולי משהו במערכת הפעלה עצמה דפוק? שווה להריץ MEMTEST לבדוק את הזכרונות? משום מה גם הקובץ DUMP לא נוצר כמו שצריך (נראה לי שהוא לא נוצר בכלל) - כמו שאתם רואים בתמונה, ככה זה נתקע. בד"כ זה כותב ... 5% 10 % וכך הלאה עד שזה מסיים ואז יש ריסטארט אוטומטי. צירפתי 2 תמונות: הראשונה היא לפי מה שתיארתי בהתחלה, השנייה הייתה לי לפני שבוע בערך באותה סיטואציה פחות או יותר תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אחים שלי מקודם שפירסמתי את הבעיה שלי עם call of juraez חשבתי שזה רק במשחק הזה אבל עכשיו התקנתי את prey וגם פה הוא עושה את המסך כאילו המחשב כבוי ואני לא יכול לעשות אלא לכבות את המחשב ולהדליק כדי שיעבוד המחשב....ניסיתי להתקין את הדרייבר מהדיסק שבא עם הכרטיס לא הולך ניסיתי את הדרייבר הכי חדש של נווידיה גם לא הולך...אולי אני צריך דרייברים מחברה אחרת כמו omega או משהו?דרך אגב יש לי leadtech winfast a7600gt 256 MB AGP ....עזרו לי בבקשה אני נואש!!!
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי לפני יומיים פיתאום העלתי את המחשב והמסך לא נידלק - זאת אומרת האור הכתום לא הופך לירוק ויש לי NO SIGNAL. החלפתי כרטיס מסך אפילו וזאת עדיין אותה בעייה.. מה זה יכול להיות?:\
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני אתמול שידרגתי את הלוח אם מעבד והזיכרון לAMD עד אז עבדתי על אינטל הכל מחובר וטוב ויפה אבל כשאני מעלה את המחשב הוא נותן לי את השגיאה של החלונות שיכול להיות שמשהו השתנה בחומרה והוא נותן לי לעלות על מצב בטוח או נורמלי ועוד כמה אפשרויות.. אתם מכירים את זה. ואז לא משנה מה אני בוחר הוא מחכה 2-3 שניות ומאתחל את עצמו. אז אני מתאר לעצמי שצריך להגדיר משהו בביוס אבל אין לי מושג איך להיכנס אליו בAMD וגם המערכת עולה ממש מהר כך שאין לי הזדמנות להגיב תודה רבה נ.ב שכחתי לציין עובדה חשובה שאני לא החלפתי דיסק קשיח ואת החלונות והם עדיין המשיכו כמו שהם ממעבד האינטל
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום רב, בעת הפעלת המחשב הרצתי תוכנית כבדה על המחשב ובסוף התוכנית המחשב כבה, הוא לא מוכן להידלק - בדקתי את הספק כח על מחשב אחר והוא עובד תקין, איך ניתן לאתר את התקלה? מה עלי לעשות? (איזה חלקים לפרק ולבדוק?) משהוא הציע לי לפרק את כל הרכיבים (plug & play) בלוח ההאם ולהפעיל את המחשב עם לוח האם בלבד!!! האם זו בעיה בלוח האם, או ברכיב אחר? (או שזה בטוח הלוח אם?) תודה מראש שמוליק
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום חברים !!! אני חדש פה, ומאוד התרשמתי מהתוכן באתר והחלטתי להירשם. חברים יש לי בעיה ממש מעצבנת !!! מתי שאני מדליק את המחשב לאחר כמה שניות יש צליל ארווווווווווך ואני מתכוון ארוך והמסך לא נידלק. ---- הוצאתי את החומרה והחזרתי מחדש (כרטיסי זיכרון,כרטיס מסך,מעבד) והבעיה לא נפתרה. אשמח אם תעזרו לי בנושא...
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנה וחצי שלפני חודש התחיל לקרטע הוחלף הזכרון RAM של המחשב אבל יש לי תחושה שהמחשב לא נותן את הביצועים שהוא אמור לתת א. איזה תוכנה מומלצת על ידכם בודקת ביצועי מחשב ? ב. האם שני סלוטים של זיכרון RAM מחברות יצור שונות יכולים לפגום בביצועים?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-