תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי תוכנה שנקראת Pc probeII ולוח אם asus striker extreme ושאני פותח את התוכנה זה כותה לי את השגיאה הבאה. =================================================== ASUS PC Probe II Alert Log Report Number = 2 =================================================== [05/08/2007 at 07:17 pm] 1.2VHT Voltage Abnormal, 1.52 V [05/08/2007 at 07:17 pm] 1.2VHT Voltage Abnormal, 1.52 V מישהו ? עזרה ?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
בידי חברי מחשב נייד Toshiba - Satellite 3000 S353. לפני כמה ימים הוא הדליק את המחשב והמסך לא עלה שחור משחור. הוא חיבר את המחשב למסך חיצוני - ובו ניתן לראות את האתחול הראשוני של המחשב, עד לעליית מסך הטעינה של ה-XP, שם המסך כבה. חברי ביצע ניסוי והקרין תאורה בוהקת על המסך וניתן היה לראות את התצוגה על המסך אבל בבהירות מאוד מאוד נמוכה (רק בעזרת תאורה חיצונית). ממה הבעיה נובעת? נשרף המסך? כרטיס מסך? איך ניתן לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אלוהים שונא אותי, פעם רביעית שיש לי בעיה במחשב והיא איכשהו קשורה להארדיסק. אז ככה.. אתמול כיביתי את המחשב בצורה נורמלית לחלוטין והשארתי אותו סגור כמה זמן. המחשב לא עשה שום בעיה עד שסגרתי אותו. לאחר שסגרתי אותו, ניסיתי לפתוח אותו ונתקלתי בדברים הבאים: - מסך שחור, שום דבר לא מופיע על המסך - המחשב לא עולה. - הנורה של ההארדיסק (האדומה) דלוקה כל הזמן. - המאוורים וכל שאר הדברים פועלים חוץ מההארדיסקים. אז ככה, ניסיתי בדרכים הבאות לבדוק מה הבעיה: החלפתי כרטיס קול, החלפתי כרטיס מסך, החלפתי זכרונות, ועדיין אותה הבעיה. לאחר שניתקתי כל כבל של ההארדיסק שמתחבר ללוח אם, הנורה נחלשה (כן, אין לי מושג מה זה) ועדיין המחשב לא עולה.. ניסיתי להחליף אפילו כבל של ההארדיסק. לא משנה שאפילו ההארדיס…
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
תראו המיקרופון שלי לא קולט קול אבל בRECORDER הוא מקליט צלילים של המחשב ולא את מה שאני אומר למשל: -אני מדליק שיר לא אומר כלום הוא קולט. -אני אומר משהו והוא לא קולט כלום.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת מה מורידים במחשב אני רוצה לדעת מה מורידים שאני לא על המחשב יש איזה תיקיה או תוכנה שמראה מה ירד מהאינטרנט ?!?!
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מסך חדש LSD של metz 19 אינצ', אני לא ממש חושב שזה קשור.. אבל עכשיו כשאני מפעיל מוזיקה זו נותן לי הודעה כזאת..: ושום קול לא פועל... http://img260.imageshack.us/img260/7568/67772077kl6.jpg בבקשה עזרה..
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי שתי מערכות הפעלה על המחשב(XP/VISTA) ורציתי לדעת איך למחוק את הויסטה?? והאם זה יפגע במחשב??
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אוקיי יש לי כרטיס מסך GEFORCE 4-440 MX ויש לי אותו כבר קרוב ל4 שנים.. הכל היה בסדר עד לזמן האחרון שיש מצב שהוא נהרס או שלא.. למשל בCOUNTER STRIKE אחרי זמן מה המחשב מפעיל את עצמו וזה קורה רק במשחקים שהמחשב פתאום מפעיל את עצמו או שלמשל בFIFA WORLD CUP התמונה נתקעת והמקלדת לא מגיבה או בNEED FOR SPEED MOST WANTED פתאום המסך מחליף צבעים מוזרים אני מסתכל על המכונית שהיא נגיד בצבע כחול ואז הרקע של הכל מחליף צבעים לוורד וכל מיני או שאני רואה את המכוניות בריבועים מוזרים כאלה... וגם לפעמים זה מתמעזר ואומר משהו על זכרון וירטואלי נמוך אז הגדלתי את הזיכרון בPAGING או שבמשחק של אחותי MAPLE STORY פתאום המסך נהיה שחור כאילו מישהו כיבה את המסך ואחר כך זה חוזר וברוב המקרים במשחקים המחשב לא…
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך geforce 7600 GT 256 של gigabyte עכשיו... הוא לא נותן לי את שיא הביצועים שלו... בדקתי אצל חבר שלי שיש לא geforece 7600 GT של MSI למה זה ככה?
-
- 7 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המארז antec nx600 ואני רוצה להוסיף לו עוד 2 מאוררים. הבעיה היא שראיתי שכל המאוררים שקיימים באים עם חיבור 3/4pin בעוד ה hub שמגיע עם המארז על מנת לשלוט על המאוררים הוא 6pin. יש בכל זאת דרך לחבר את המאוררים או לחילופין יש מאוררים עם חיבור 6pin? (אני לא הצלחתי למצוא מאוררים כאלו וכאשר מצאתי הם היו מחברה לא מוכרת). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בבעיה עם הנייד שלי והייתי מעוניין לדעת אם מישהו מכם כבר נתקל בה... יש לי נייד של LG דגם F1-224DE. שידרגתי לו את הזיכרון ל-2 ג'יגה של חברת CORSAIR. לפני 3 שבועות התקנתי DRIVER חדש לכרטיס מסך ומאז והמערכת הפעלה כבר לא עובדת. שום התקנה של מערכת הפעלה חדשה גם לא עולה. ניסיתי להתקין XP מחדש, ניסיתי VISTA וניסיתי גם UBUNTU. כל התקנה פשוט נעצרת איפשהו באמצע. הדיסק מפסיק להסתובב והכל קופא. מהיבואן של LG לארץ (ח.י מחשבים) אומרים שיש בעיית תאימות בין סדרת הניידים F1 לזכרונות של CORSAIR ו-KINGSTON וזה מה שגורם לבעיה אז אני צריך ללכת ולקנות זכרונות חדשים. מישהו שמע על בעיית התאימות הזו? אני ממש רוצה לדעת אם מישהו פה מכיר שיש בעיית תאימות בין מחשבי LG לזכרונות הנ"ל.…
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
תגידו מה עדיף: נורטון 2007 קספרסקי 7 נוד 32 איזה אנטי וירוס יש לכם והאם אתה מרוצים וממליצים עליו? יש לי עכשיו קספרסקי 6 ואני קניתי מחשב חדש ביום שני הוא מגיע אני רוצה לדעת איזה אנטי ווירוס הכי יעיל ומה הטיפול שצורך המחשב בשביל להחזיק הרבה שנים בלי ווירוסים
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אעע יש לי כוויה ביד ממנו.. הוא עושה רעשים שהוא "חושב" אבל זה נראה לי די נורמלי לא יודע אבל הוא חם!! במחשב רשום 43 מעלות אבל כשאני נוגע זה נראה לי יותרר.. של WD120 האם זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
זה התחיל כשהחלפתי מסך (המסך עובד). כשהדלקתי אותו המאווררים נדלקו אבל אין אות למסך, אין שום סימן לזה שהמחשב עולה, אין ציפצופים, אין כלום והלד של הפאוור השתגע - או שהוא לא נידלק, או שהוא מהבהב. פתחתי אותו, שיחקתי עם כל החיבורים כולל כולם - ואותו הדבר מאווררים מסתובבים אבל עדיין לא נידלק ואין ציפצופים. הורדתי את הזיכרון - עדיין אותו דבר בדיוק הורדתי את כרטיס המסך - הלד דולק כרגיל! ציפצוף ארוך ו3 קצרים (כמו שאמור להיות בלוח שלי כשאין כ"מ) שמתי את כרטיס המסך על מחשב אחר - פועל גם פועל, ומגיע לווינדוס מזה אני חושב שהבעייה היא בלוח, ספציפית בחיבור הPCI-E מה אתם אומרים יש עוד בדיקות שאני יכול לעשות או שהבעייה היא 100% בלוח ואני יכול לשלוח אותה לממש את האחריות? נ"ב המחשב מהמפרט …
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש לאחי צורב וגם כונן קורא dvd מסוג lg. שני הכוננים לא מזהים דיסקים מכל הסוגים(גם צרובים וגם אורגינאלים). יש לציין שמידי פעם חוזרים הכוננים לקרוא ואח"כ שוב לא קוראים. מה לדעתכם הבעיה? יש עיצות מיוחדות? תודה למשיבים
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכם פורום תוכנה וחומרה של HWzone.. לפני זמן רב פירמטתי את הכונן ללא הצעד ההיגיוני של גיבוי מידע ואני רוצה לדעת האם יש דרך להשיב את המידע הזה או לפחות חלק מאוד סביר ממנו? ניסיתי תוכנות שיחזור מפירמוט אבל רובן הביאו לי תוצאות ריקות. לעזרתכם אודה..
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי שאלה.... מערכת הפעלה mac os x תעבוד על מחשבים רגילים?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי בעיה במחשב. כל כמה זמן נתקע לי המחשב בfreeze ואז משתחרר. גם העכבר נתקע. כל בערך 20 או 25 דק זה קורה. יש גם סאונד מוזר של המחשב כשהבעיה מתרחשת. מה עושים? תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
- 1 follower
-
-
א - המשחב פתאום נדפק ... שומדבר מה -STARUP לא עולה !. ב - המחשב זז לאט יותר מ הרגיל .... ג - המנהל משימות מראה ש- RAM משתמש עם 500 MB (וזה במקרה הטוב ) רק בעליית המחשב ! מה אנ ייכול לעשות ?!? יש לי 1024 MB RAM
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
היי הבעיה שלי התחילה כשהמחשב שלי כבה לפתע. הוא עשה זאת מדי פעם, בעיקר כשהפעלתי משחקים דורשי-גרפיקה ועיבוד. יום אחד הוא נכבה וגם הפיל איתו פיוז (פקק) של הבית. ידה ידה ידה... אחרי שהחלפתי את המאוורר של המעבד שהתקלקל, גיליתי שהמסך שלי הוא כחול. כלומר, לא מסך המוות הכחול של Windows, אלא פשוט חסר הצבע האדום במסך (עם הירוק והכחול שלומות). פניתי לספק המחשב שלי, KSP וגיליתי שתקופת האחריות על המחשב הסתיימה לפני 10 ימים (באסה!) הכרטיס שלי הוא Geforce 6600. שאלותי : 1. האם ניתן בכלל לתקן כרטיסים כאלה והאם יש טעם לנסות ? ואם כן, אז איפה ? 2. האם נראה לכם שספק החומרה שלכם יחליף לכם רכיב כמה ימים אחרי תום האחריות ? 3. האם יש סיכוי לקבל אחריות מהיבואן או מהחברה עצמה ? אוקיי, ואם נניח שו…
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי, יש לי אי התאמה בזכרונות (כל פעם קניתי משהו אחר). עכשיו המחשב מתאפס לבד כל הזמן בעמצא העבודה. איך אני מגדיר ה-BIOS כדי שהזכרונות יעבדו על SINGLE ולא על DUAL תודה
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היייי יש לי ASUS P4P800 והיום שמתי לב כי כשהמחשב לא עובד עם אפליקציות כבדות המאוורר של המעבד מוריד לשניה עד 4 את מהירותו ל-0 כן אפס ולא יותר. כשרצה אפליקצית וידאו כבדה, זה לא קורה. האם זה הגיוני? תודה
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
ניסיתי לעדכן את הBIOS... לא הלך מה עושים עכשיו??? יש אפשרות להציל את המחשב???? לוח p4b-m של ASUS
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם מעבד AMD 3000+ 64 ביט, כשהמחשב עולה רשום לי, cpu frequency 200 MHZ ככה זה אמור להיות?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-