תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
סוף סוף הגיע המחשב, הרכבתי הכל, חיברתי לחשמל, ויקבלתי מסך כחול.. ההודעה אומרת שווינדוס גילה איזה שגיאה במערכת, והוא כיבה אותה ע"מ למנוע נזק. הוא ממליץ לנתק הארד דיסקים חדשים ולהריץ סריקת וירוסים.. במחשב כרגע יש שני הארד דיסקים, אחד עם ווינדוס מהמחשב הישן, ואחד חדש. ניסיתי לנתק אצ החדש, ועדיין הופיעה השגיאה.. למישהו יש מושג מה זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי כמעט הכול כולל עידכון הלוח ההתקן של USB מופיע אין התנגשות והתיאשתי יש פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הרמקולים שלי קולטים רדיו, אני לא יודע איזו תחנה בדיוק אבל אני שומע כל זמן שירים של mtv מהתחנה. רצוי לציין שזה קורה ברמקולים הנוכחיים שלי וגם קרה ברמקולים הישנים שלי. זה מפריע לי נורא כשאני משחק, שומע מוסיקה וכדומה. מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה (חודש וחצי) התחילו לבקוע רעשי רקע מטרידים מהמחשב שלי... והוא הפך להיות איטי בצורה ממש איומה....וזה לא בגלל שהתקנתי לפתע דברים שגוזלים משאבים רבים או בגלל שלא פירמטתי מזמן... לפי התסמינים האלה בטח תגידו שזה ההארד דיסק...אני לא כל כך בטוחה מפני שכשניתקתי אותו - רעשי הרקע לא פסקו... בצורה זו הגעתי למסקנה שזה גם לא הסי די...כמו-כן, זה לא בוקע מהמאוורר הקידמי או מהמאוורר של המעבד... לאחר זמן מה הרעשים נפסקו, ולפני זמן מה הרעשים התחילו שוב אבל הפעם זה נשמע כמו שריקה חלשה... לפני כמה שבועות בזמן גלישה באינטרנט הופיע מסך כחול, אשר לא בדיוק תוארה בו הבעיה...רק נאמר שאם זו הפעם הראשונה שזה קורה פשוט לעשות ריסטרט (ולקוות שזה לא יחזור על עצמו שנית)...זה לא חזר... אך לפנ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה שקיימת לי זמן רב.... המחשב עושה ריסט אחרי כמה דקות שאני משחק או צופה בסרט. אין לי מושג איך לפתור את הבעיה אני לא יודע מה הרכיב הבעיתי במחשב כדי שאני יוכל להחליף אותו: כנראה הכרטיס מסך או הזיכרון לפי המלצה שלכם החלפתי את הספק ל HEC 475 והבעיה לא נפתרה מה לעשות? איפה יכולה להיות הבעיה? עוד פרטים: הביוס לוח אם הוא F12 הדריבר כרטיס מסך 7.81 טמפ מעבד 48 טמפ לוח 30 כרטיס מסך: CORE:42 זיכרון: 41
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין דרייבר לכרטיס מסך ישן מאד של AVANCE LOGIC. הדגם הוא ALG2228 והמערכת היא חלונות 98. מצאתי דרייבר כאן : http://www.video-drivers.com/companies/139.htm. הראשון ברשימה. ד"א, אם תתבקש סיסמה זה : driver:all. פרשתי את הקובץ ומתברר שאין שם קובץ התקנה עם סיומת EXE וגם אין קובץ INF ל-INSTALL אלא כל מיני סיומות שונות שחלונות לא מכיר. שאלתי אם כן, איך ניתן להתקין את הדרייבר הנ"ל? ההתקנה היא לצורך העלאת הרענון מ-60, בתקווה שהדרייבר יאפשר זאת. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שהכותרת הבהירה איך שאני פותח את המחשב שתיי שניות אחריי זה הסידי שלי ניפתח וניסגר לבד. זה מעצבן אותי.......איך אני מבטל את זה? מה פיתאום זה הופיע לי .......
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן חיברתי הארד דיסק חדש. הדיסק (40 גיגה) מחולק לחצי: 50% לינוקס, 50% fat32 ואני לא מצליח לפרמט אותו. ניסיתי גם דרך דוס (PM8) וזה לא עבד. למישהו יש רעיונות? ד"א אין לי בעיה לאבד את כל המידע שנמצא עליו.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! ריציתי לדעת אם אולי אתם יכולים לעזור בפיתרון הבעיה שצצה דרך אגב לא מיזמן . כאני מדליק את המחשב זה לא ישר עובר לי להעלאת המערכת אלה זה כל הזמן מציג את ארבעת הכוננים שיש לי ואז אומר לי: press f1 if you want to resume אז כל הזמן ככה צריך לילחוץ את זה . והעיניין הוא שהוא לא מציג גם שום בעיה שצירך בגללה לילחוץ על הכפתור אלה פשוט סתם ככה . תודה מראש !! :asthanos:
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתחבר לאינטרנט process בשם services קופץ ל 99% זמן מעבד. מכיוון שזה process של המערכת יש לו עדיפות גבוהה והוא מאט מאד את המערכת, החיבור לא מתבצע וה process נשאר ב 99% עד לביצוע reset או logof . אל DHCP היגעתי על ידי ניטרול כל השרותים חיבור לרשת ואז הפעלה הדרגתית של השרותים. בנקודה זו אני ניתקעתי ניטרול DHCP מאפשר חיבור לרשת אבל בלעדיו windows לא יוצר קשר עם שרתי DNS והחיבור חסר תועלת, אבל כשמפעילים אותו הבעיה חוזרת. חיפוש בגוגל ואצל מיקרוסופט לא העלה דבר. הגדרות הרשת נכונות למיטב ידיעתי ו sfc לא מדווח על בעיות. החיבור הוא ADSL של נטוויזן על מודם של אורכית, המערכת היא windows 2000 sp3.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תוכנה בשם חשבשבת (ניהול חשבונות, התוכנה עובדת ב-dos) שאני מנסה להדפיס משהו התוכנה אומרת: חלה תקלה מ"ס 2 כתוצאה מחוסר מקום על הדיסק. שים לב:כאשר מקרינים דוח על המסך, או כאשר מפיקים דו"ח ב-2 עותקים (או יותר) , התוכנה רושמת את הדוח על הדיסק. יש לי מחשב: celeron 500mhz ram:64mb קשיח:5gb מתוכם 3.4gb פנוי המדפסת hp2100 שמחוברת לשרת nt4 זה דחוף לי. תודה!
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם 8rda+ epox מעבד amd2000 ולאחר שעה + של עבודה המחשב לא מבצע RESTART לא דרך WINXP ולא מכפתור מה שקורה הוא שהוא יוצא מווינדוס מכבה את המסך אבל לא נדלק מחדש וגם לא ממש כבוי ומכפתור RESET אותו הדבר רק דילוג על יציאה מווינדוס חברה אם משהו נתקל בבעיה או יש לו רעיון כלשהו אודה לא מאד על כל עצה יש לי כרטיס מסך GEFORCE4 440 MX זה לא קורה ב20 דקות הראשות לאחר זמן ממושך שהוא היה כבוי תודה חיים :-[
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרטיס מסך אונבורד, חלונות 95. התקנתי את הדרבירם לכרטיס מסך, רשום לי שהכל תקין אבל משום מה אני עדיין לא יכול לבחור יתר מ 16 צבעים בתוך חלונות 95. מה יכולה להיות הבעיה? (מדובר במחשב 266 MHZ)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קיבלתי מחשב, די ישן (פנטיום 1 166 מג"ה עם 96 רם - מריץ w2k).. וברצוני לחבר אליו דיסק קשיח נוסף. ניסיתי לחבר אותו דרך המגירה, והביוס נתקע כש"חיפשתי" הארד דיסקים (הוא מוצא את הראשון וכשהוא מתחיל לחפש את השני אז הוא פשוט נתקע, הבעיה חזרה על עצמה כאשר חיברתי את ההארד דיסק מתוך הקופסה (רגיל). אבוד עצות, --Vega
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, אז ככה יש לי את הצורב LITE-ON X48X12X48 מכוון בג'אמפר למאסטר. בערוץ IDE1 נמצא כמאסטר הHDD, ובIDE2 נמצא כסלייב הDVD. אמרו לי שעדיף לחבר את הצורב על כבל נפרד, כדי שאספקת הנתונים תהיה יותר מהירה. עכשיו, בגלל שאין לי כוח לפרק את הDVD, ויש לי רייד מובנה על הלוח, חשבתי להגדיר אותו כATA בביוס ולהשתמש בו כIDE3 לחיבור הצורב כמאסטר. האם אמורות להתעורר בעיות, והאם האיכות של הערוץ תהיה באותה איכות ומהירות של IDE1\2? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי... יש לחבר שלי ווינדוס 98 מהדורה שניה (חוקי לגמרי!!) כשהוא מעלה את המחשב.. זה אומר לו (לפני העליה של ווינדוס) שהווינדוס שלו לא חוקי ושאי אפשר להעלות אותו... עכשיו הוא צריך בדחיפות את המסמכים שלו (לעבודה באוניברסיטה אם זה מענין אתכם).. ואנלא יודע איך אפשר לגבות את זה.. חיברתי את ההרדיסק שלו למחשב שלי, הוא מזהה והכל.. אבל כשאני מנסה להיכנס אליו ווינדוס אומר לי שהוא לא מפורמט וצריך לפרמט אותו מישהו יודע איך אני יכול להעתיק מההרדיסק שלו את המסמכים איכשהו(אה.. והמסמכים שוקלים יותר מדיסקט)? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את windows xp ומשום מה הוא לא מגלה לי את כרטיס הסאונד בלסטר הוא לא רוצא לקבל שום דריור שאני מתקין לא כי הוא אומר לי שהוא לא מכיר שום כרטיס כזה במערכת וחברה בדקתי אם הוא יושב טוב ....אז הוא יושב טוב מאוד אז חברה מה הבעיה פו אני לא מבין זה לא קרה לי אף פעם ולמי שירצה לשאול אז ה----windows אווררגגייננללל
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב די זה כבר מוגזם יום אחד הייתי בבית בפעלתי את המחשב ומהרמקולים יצא קולות כמו סירנה של משטרה ישר התחלתי לפחד מוירוס אבל בדקתי וירוסים אין כלום ואין בעיות במחשב הכל פועל סבבה עשיתי RESTART והקולות נעלמו עכשיו ממש עכשיו נתקע לי המחשב לשנייה והקולות חזרו אין לי מושג מה לעשות אין לי מושג מה אמור לעשות את זה ואם כבר וירוס אז למה הוא לא עושה כלום
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי תוכנת WIN98SE על המחשב המחשב לאחר ההתקנה הלכתי לDEVICE MANAGER להסתכל מה צריך עוד להתקין וראיתי ש הPCI SERIAL CONTROLER לא הותקן ניסית להדכין אותו אך לא הצלחתי דרך הDRIVERS של ה WIN שאלותיי הן אלו: 1. מה תפקידו של ה PCI SERIAL CONTROLER 2. איך כן אפשר להתקין אותו תודה על העזרה מראש
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה במחשב כל פעם שאני עוזב נגיד את המחשב לרבע שעה בערך הוא נתקע ואני צריך להפעיל מחדש את המחשב שהמחשב לא בפעולה (והוא דולק) הוא נתקע מה הבעיה? אני מאוד יודה לכם אם תענו לי יש לי פנטיום 3 667
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים התקנתי את ה-driver החדש של geforce אצלי במחשב ולהפתעתי ראיתי שאני מפעיל סרט כל שהוא ורק במסך של המחשב אני רואה אותו. במסך של הטלויזיה אני רק רואה את Media Player רץ אבל לא מראה שום תמונה האם זה יכול להיות בגלל driver החדש שהתקנתי ??? האם גם כן לכם זה קרה ??? מה לעשות
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה אבל עושה לי בעיות לראות סרטים העל מחובר טוב אני רואה את השולחן עבודה בטלויזיה אבל כש אני מפעיל סרט עם media player, bsplayer ,microdvd...... הסרט לא רץ. אני יכול לראות אותו רק על מסך המחשב שלי אני משתמש ב winxp והכרטיס הוא asus v7100 mx400 בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
כשאני מדפיס משהו במדפסת למשל טקסט הוא חלקים ממנו יוצאים מרוחים. ניסיתי לעשות ניקוי ראש אבל זה לא עזר. יכול להיות שהצבע שקניתי דפוק?יכול להיות שפשוט עבר זמנה של המדפסת?(מדפסת EPSON STYLUS 400 מלפני 3 שנים בערך)
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא עם מארז Macase KA-k80 ,שני דיסקים, צורב ו DVD - ומרעיש בצורה לא נורמלית ! (המהום חזק ומעצבן) - אני חושד בספק הכח - למישהו יש נסיון ? מה אני יכול לעשות ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני היום פתאום פותח את המחשב שלי, ורואה שלפתע אין כוננים בכלל אני מדבר על סידירום וצורב: (הכוננים החסרים) http://planet.nana.co.il/zvib3/Problem%2Epng והנה חלק מהבעיה: כנראה שיש בעיה בזיהוי http://planet.nana.co.il/zvib3/Problem%2Epng דרך אגב זה מה שזה רשם שלחצתי מאפינים על הכוננים: This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31) יש לציין שלפני שגיליתי את הבעיה צרבתי דיסק ואז אחרי כמה זמן נכנסתי אל המחשב שלי ואז ראיתי שפתאום אין כונני דיסקים. יש לכם רעיון אחר לפתור את הבעיה חוץ מפרמוט? כי ממש אין לי כוח לפרמט עכשיו. עם אתם רוצים פרטים על המחשב תכנסו למפרט שלי
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-