עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ariebel,

את המפרט שלי אתם יכולים לראות ב "מפרט" וכל הדרייברים של הכל מעודכנים. עכשיו זה לא קורה הרבה...אבל זה קורה פעם ב לפחות שבוע-שבועיים, בד"כ זה קורה כשאני עובד עם המחשב יומיים רצוף. מה יכולה להיות הבעייה?! הטמפרטורות בסדר...נעות בין 50 ל 45...ויש לי VOLCANO 7 PLUS שתמיד פועל על LOW. הזכרונות נראים תקינים כי הם עובדים כל BENCH בהצלחה למשל AIDA או SISOFT SANDRA ןהכרטיס מסך פשוט לא גורם לבעיות אלה כשמדובר בפגם פיזי. אז נשאר הלוח אם והמעבד...האם זה יכול להיות שזה הלוח אם? או המעבד?! HELP!!!!!

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  2. Started by urich,

יש לי שתי בעיות בזיהוי והתקנה של דריברים במחשב הנייד המחשב הוא ibm-t20 -2647-44g ראשית כאשר אני מכניס את כונן ה dvd לביי הוא לא מזוהה אבל כבר הישתממשתי בכונן והוא פעל וזוהה בסדר בדקתי במאפיינים של המחשב שלי והתקנים ולא היה שם שום כונן cd. בעייה נוספת היא כרטיס הרשת שאף הוא לא מזוהה (כרטיס הרשת בא עם המחשב מובנה). יש לי רק רכיב אחד בהגדרות חומרה שלא הותקן לו הדרריבר ניסתי להתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת עליו אבל הדבר לא צלח לכן אני חושב שמדובר בכונן הdvd ואין לי דרייבר אליו (מחשב מחודש בלי שום cd הודתי את הדרייבר של כרטיס הרשת מהאיטרנט) כרטיס הרשת ממה שא ראיתי בbios הוא intel mini pci 10/100 בבקשה תעזרו לי!!!!

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  3. Started by david85,

האם מישהו שמע על וירוס תולעת שתקף היום מספר אתרי אינטרנט מובילים וכמו כן ספקי אינטרנט???? אם כן תרשמו כאן מה אתם יודעים עליו...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by srolik,

יש לי XP PRO (באנגלית ) ומידי פעם הוא מאתחל את המחשב אוטמטית (פעמים שלוש ביום ) הוא גם סוגר תוכניות בלי לשאול וכאלה דברים (בקיצור XP חצוף במיוחד ) האם זאת בעייה מוכרת ואיך אפשר לטפל בה ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום כולם, לפני כמה ימים קבלתי חזרה את הנגן Mp3 שלי מחבר שהלוותי לו אותו: Archos Mp3 20gb Jukebox Player עכשיו כל פעם שאני מדליק את הנגן הוא כותב "Read Error, Check Drive" ואם אני מחבר אותו למחשב אז המחשב מזוהה שהוא מחובר אבל הוא לא מזהה את הדיסק שבתוכו - ס'תומרת שאני לא יכול לעשות איתו כלום... מכאן אני מבין שהבעיה היא כנראה בHD שבתוכו - מישהו יודע מה בדיוק הבעיה? הייתה לו כזאת בעיה? איפה אני מתקן נגנים כאלה בארץ? קניתי אותו בדיוטי פרי....... אם אני פותח את הנגן ומתקן את הHD בלבד - זה מבטל את האחריות? תודה מראש, orrm

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  6. Started by gal_il50,

נראה לי שהמחשב (הממש חדש) שחי קצת איטי(AMDD2000). לפני שהוא מעלה את ה-WINDOWS XP אז הוא סופר משהו למעלה בצד שמאל של הסמך(זה הזיכרון?) וזה רושם 128 RAM,הזיכרון שלי הוא 256 וגם ב-WINDOW רשום לי 256. יכול להיות שזה מזהה רק 128? מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by jj516,

לפני יומיים קניתי HARD DRIVE חדש של WD 60 GB (לא 8 מגה) חיברתי אותו למחשב והכול עבוד בסדר, אחרי כ 2-3-4 שעות של עבודה רצוף פתאום שמעתי צליל התנתקות והתחברות מהמחשב, כמו משהוא שנדלק ונכבה. בפעם השנייה שזה קרה פתחתי את המחשב ובפעם השלישית כבר שמתי לב שההתחברות וההתנתקות באה מה HARD DRIVE החדש. זה לא הפריעה לביצועים עד מאוחר יותר כשניתוקים והחיבורים היו מקצב ממש ממש וכול ה WINDOWS נתקה, עשיתי RESET ידני ואחרי שהמערכת ההפעלה עלתה (לאחר בדיקת מערכת בגלל ה RESET הידיני, בדיקה שערכה 10 דקות כשהיא אמורה לקחת 40 שניות!!!) היא חזרה להגדרות המקור שלה, ה START MENU נהיה כמו שמקבלים אותו עם התקנת המערכת, כול הדרייברים נמחקו, בקיצור הכול הלך. וגם SYSTEM RESTOR לא עבד! עשיתי FORMAT ושיח…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. המחשב שלי מפעיל את עצמו מחדש כל פעם ולפעמים אחרי שהוא מפעיל את עצמו מחדש ולא עולה הווינדוס והנורה שמראה שהוא טוען נשארת דלוקה קבוע ולא מהבהבת תעזרו לי בבקשה. אם זה ארוך אז האיציק שלי 170747607.

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  9. Started by CybeR_CoM,

ראיתי שיש פה עוד ת'רד בנושא אבל המקרה שונה. אני יכול להשאיר את המחשב דולק גם שנה והוא לא יעשה ריסטארט אבל כשאני למשל נכנס למשחק כלומר, מאמץ של המחשב (מאמץ די קל למען האמת) אז לפעמים המחשב פשוט עושה ריסטארט. עכשיו זה לא קורה כל פעם זה קורה פעם ב... מה המוזר לי שגם אם אני מפעיל למשל את PRIME95 במשך 3 שעות אפילו ומעמיס רצח על המחשב הוא לא עושה שום ריסטארט זה קורה רק כשאני נכנס למשחקים או יוצא מהם. המתחים שלי בסדר גמור גם במאמץ, עשיתי אימות ודאי ובדקתי עם רב מודד ישירות את הספק ואת כל החיבורי חשמל ללוח. מה יכול להיות הבעיה? נ.ב. הטמפרטורות גם בסדר גמור מעבד38 במאמץ 26 לוח 27 מעבד 19 לוח בIDLE

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  10. Started by galigola,

שלום. קניתי מחשב עם מעבד AMD2000 לוח אם ג'יגבייט VAX,כרטיס מסך Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card. התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם,מה זה בדיוק כל התוכנות האלו? התקנתי גם את הדרייברים של הכרטיס מסך אבל יש לי איזה בעיה שלא הסתדרה,שאני רואה סרט ואני מגדיל אותו על כל המסך אז יש מעין עיכוב לפעמים כאילו הוא כזה נתקע לזמן קצר,מה גם שאני פותח סתם חלון ותופס אותו עם העכבר מלמעלה ומזיז אותו אז הוא זז לא חלק אלא עם כאילו האטה כזו כמו מן שובל(לא הפונקציה של השובל עם העכבר-זה אצלי בסדר).איך אני מתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  11. Started by amir.o,

המחשב שלי החליט ביומיים האחרונים לכבות את עצמו כשאינו בשימוש זמן רב (בלילה ) - חוצפן ! אני לא בטוח אבל נראה לי שאחרי כמה זמן שהוא נמצא ב - idle הוא נכבה. מישהו יודע אם זאת תוכנה מסויימת שעושה את זה ,או משהו אחר ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by User_Name,

יום חמישי אני צריך לקבל את הRadeon 9500pro שהזמנתי, ויש לי כמה שאלות. 1. איך אני מסיר את הכרטיס הקודם עד ליסוד? (ראה מפרט) 2. איך אני מחבר את הRadeon? בGeforce2 שלי כל מה שהיתי צריך לעשות זה להכניס אותו לשקע AGP , אבל את הRadeon צריך לחבר לספק כוח וכאלה, איך אני עושה את זה? אם למישהו יש את הכרטיס (או את ה9700 ודומיו) ויש לו מצלמה, אתם יכולים לצלם בשבילי? ממש ממש תודה לעוזרים כי זו הפעם הראשונה שלי שאני מקבל כרטיס מסך חדש, ואני לא רוצה לשלם לאף טכנאי ( או בכלל שמישהו זר יגע לי במחשב)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by frodo,

שלום. קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD2000 ,יש לי גם מסך חדש LG 17'' וכרטיס מסך Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card . התקנתי WINDOWS XP. למה שאני פותח חלון ואז תופס אותו עם העכבר מלמעלה ומזיז אותו לצדדים אז הוא לא זז חלק אלא עם שובל כזה וכאילו כמו בהילוך איתי וגם שאני רואה סרטים אז לפעמים הם לא זזים ממש חלק וכאילו מרצדים מה הבעיה?(זו הסיבה שציינתי שיש לי מסך וכרטיס מסך חדש).

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by zolder,

אני לא שומע כלום ברמקולים של המחשב. אני נכנס להגדרות(WINDOWS XP) ואני רואה שהקול הוא על מינימום (ב-CONTROL PANEL) אבל אני לא יכול לשנות את זה כי הכל שם בבהיר כזה(זאת אומרת שאי אפשר לגעת בזה) אני חושב שזה משהו בהגדרות,מה עושים?

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  15. Started by ROEY--1,

היי לכולם בעבר העליתי בעיה זו ללא כל פתרון מתאים שניתן... ברשותי מחשב חדש עם כרטיס מסך MSI GEFORCE4 TI 4200 AGP *8 כאשר אני מריץ משחקים מסוימים למען האמת רוב המשחקים (חלקם חדשים חלקים פחות ) המשחק עולה לשנייה רואים מסך שחור ואז אני חוזר למסך הווינדוס כאשר אני רואה את המשחק בשורה למטה מוקטן--אני מנסה שוב פעם להעלות אותו שוב פעם עולה ואז מוקטן עד שאני מעלה אותו (יש ברשותי עכבר עם גלגלת באמצע ) ונותן מספר לחיצות על כפתור הגלגלת רק אז הוא עולה מה גורם לבעיה זו -עידכנתי דרייברים והכל ואני לא יודע מה גורם לבעיה זו שמח לקבל תשובה תודה ביי...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. לאחרונה כשאני מפעיל את המחשב בפעם הראשונה שמתי לב שיש רעשים מתוך המחשב ואין לי מושג מאיפה הם באים. אולי אתם מכירים את הבעייה, יודעים מה מקור הבעייה? מחכה לעזרה ....

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by King Of Action,

בעקבות הורדות נרחבות בקאזה המקום ב-c כמעט נגמר ונגיד עומד על 100 מגה. לפתע אני מדליק את הקאזה והנה קורה משהו מוזר ביותר : נעלמים לי איזה חצי מקבצי ההורדה או יותר . לאחר בדיקה קצרה והסקת מסקנות הבנתי שההרדיסק מוחק אוטומטית קבצים לא חיוניים כמו קבצי ההורדה בקאזה כדי לפנות מקום בכונן. זוהי תופעה מעצבנת ביותר בשבילי הרי תארו לכם שהורדתם כבר 650 מגה וחסר לכם 10 מגה ואתם מדליקים את הקאזה ולפתע קובץ ההורדה נעלם (אפילו בשביל מישהו עם אינטרנט מהיר-כמוני). איך מונעים זאת ?

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  18. Started by shalabi,

שלום, הזמנתי לפני כחודש זכרונות מסוג sumsung 2x512 registerd בשביל המערכת הדואלית שברשותי. אחרי שהגיעו הזכרונות לא היה כתוב עליהם שהם מסוג REGISTERD היה רק PC2100 . וכשהתקנתי אותם המערכת התחילה לצפצף כאילו לא מותקנים זכרונות,ואחרי כמה נסיונות המערכת אכן פעלה אבל ב ASUS PROB הראה שאלה לא זכרונות ECC . שלחתי אותם לחנות שקניתי מהם את הזכרונות בשביל שיחליפו אותם ,ואחרי שבועיים בהמתנה קיבלתי זכרונות מסוג GET ,וכשהתקנתי אותם המערכת התחילה לצפצף שוב . השאלה האם למישהו יש מידע לגבי זכרונות אלו ואיך אפשר לבדוק אותם דרך פורום זה ולדעת את האמת. אגב גם אלה דרך ASUS PROB הראו שהם לא ECC/ תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. טוב, זאת בעיה מוזרה מאוד - עד היום הצורב שלי עבד מצויין - מעולם לא עשה שום! בעיות ומעולם - כן- מעולם! לא שרף שום דיסק ואנחנו מדברים על לפחות שנתיים - כך שמדובר בהישג! צורב crx145e של סוני - צורב במהירות X10. אתמול קיבלתי חבילת דיסקים חדשה (700MB 80 דק' של BENQ) ואני לא מצליח לצרוב שום דיסק, חשבתי שהבעיה בדיסקים והלכתי אל חבר שיש לו דגם של סוני טיפה ישן יותר אך הוא צרב עליהם ללא שום בעיות. הצלחתי לצרוב 2 דיסקים ב- toa - track at once אבל לא יותר מזה... dao לא עובד בכלל וזו השיטה שבד"כ מסדרת הכל... ניסיתי לשחק עם האפשרויות בנרו אך כלום לא עוזר... (ניסיתי גם גרסאות שונות ... 5.5.8.2 5.5.1.0 5.5.9.1.7 ) אגב כשאני אומר ששום צריבה לא מצליחה זה לא מדויק - כל הצריבות מסתיימות ונר…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אוקיי, העניין הוא כזה, ברשותי ti4600/win2k/nvidia 40.72/via4in1/cpu temp:43/case:23 אני בא לשחק בכל משחק בעל גרפיקה, והוא פשוט ברגע שהחלק שבו הגרפיקה מתחילה [לדוגמא בדיוק שמתחיל הקטע שבו המרוץ מתחיל] הגרפיקה לרגע נראית מוזר מאוד.. צבעםי מוזרים, והכל... ואחרי שנייה המשחק נסגר לחלוטין.. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדריברים, לא ממש עזר.... יש לכם רעיונות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אי אפשר להדליק את המחשב. ניסיתי כל מיני דברים : ניתקתי את הכוננים החלפתי כרטיס מסך, הזזתי את הזיכרון לחריץ אחר וכלום! ד.א הספק עובד בסדר. יש רעיונות? נ.ב אולי החשוב מכל, הופיע לי קו מאונך (ושחור) על המעבד. הקו מקביל לליבה (לא עליה, אלא על הכרטיס עצמו) ולא כ"כ ניתן להוריד אותו. בהתחלה חשבתי שזה גריז שהתייבש אבל אולי זה גרוע מזה? -> לא היה ריח של שריפה או משהו דומה. אם אתם זקוקים לפרטים נוספים...... תודה,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shalabi,

שלום, יש לי בעייה עם הכרטיס הזה ואני לא יודע איך לתקן את הבעייה ואני מבקש את עזרתכם. התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מהדיסק CATA 2.4 והפעלתי את המשחק BF1942 וכשהגעתי לתפריט הראשי איפה רשום שם המשחק היה הכל כאילו נמחק ובכל זאת הפעלתי את המשחק אבל המשחק היה מקרטע וכשעדכנתי את הדרייברים לגירסה החדשה 2.5 בתפריט נראה ברור אבל המשחק המשיך לקרטע. הרצתי 3DMARK וקיבלתי ציון 10967 אבל בהתחלת הבדיקה היתה הודעה LOCKED כל כמה שניות ואחרי זה הסתדר. האם למישהו מידע או עצה איך לפתור בעייה זו? תודה

• 48 תגובות
    • 5.4k צפיות
  23. טוב, זאת בעיה מוזרה מאוד - עד היום הצורב שלי עבד מצויין - מעולם לא עשה שום! בעיות ומעולם - כן- מעולם! לא שרף שום דיסק ואנחנו מדברים על לפחות שנתיים - כך שמדובר בהישג! צורב crx145e של סוני - צורב במהירות X10. אתמול קיבלתי חבילת דיסקים חדשה (700MB 80 דק' של BENQ) ואני לא מצליח לצרוב שום דיסק, חשבתי שהבעיה בדיסקים והלכתי אל חבר שיש לו דגם של סוני טיפה ישן יותר אך הוא צרב עליהם ללא שום בעיות. הצלחתי לצרוב 2 דיסקים ב- toa - track at once אבל לא יותר מזה... dao לא עובד בכלל וזו השיטה שבד"כ מסדרת הכל... ניסיתי לשחק עם האפשרויות בנרו אך כלום לא עוזר... (ניסיתי גם גרסאות שונות ... 5.5.8.2 5.5.1.0 5.5.9.1.7 ) אגב כשאני אומר ששום צריבה לא מצליחה זה לא מדויק - כל הצריבות מסתיימות ונר…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. כבר התייאשתי איך אפשר לנהל שיחת טלפון ממודם רגיל אני מצליח לחייג ואני שומע אבל לא שומעים אותי והמיקרופן עובד בסדר ומחובר אני עובד עם חלונות xp :-[ :-[

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  25. זה המחשב השני שלי, פרטים טכניים: P3 667MHZ 128SDR TNT2 לוח לא ידוע WINXP PRO מחשב של IBM הארור: *** Hardware Malfunction Call your hardware vendor for support NMI: Parity Check / Memory Parity Error *** The System has halted *** עזרה דחוף! המחשב בכלל לא עולה! תודה רבה לכל מי שעוזר!!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים