עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bora-aa,

יש לי NX7600GT ואני רוצה להתקין תDRIVER של DNA בשביל NVIDIA הוא טוב בשביל המשחק שאני משחק בו. מתי שהוא מתחיל תהתקנה אני מקבל שגיאה ניסתי לדבר עם האתר של DRIVER הם ביקשו ממני את ID של הכרטיס מסך,הבאתי להם,הם הוציאו DRIVER חדש,התקנתי אותו ואז כזה מתי שהוא מסיים הוא לא מזהה תכרטיס מסך כאילו אולי למשהו מוכר התמונה של הבעייה? אפשר להחליף את ID של כרטיס מסך ?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  2. Started by Guy Ben David,

היי, יש לי מאקבוק פרו 15 אינץ עם apple care+, יש לי בו תקלה עכשיו, מישהו יודע מניסיון איך ממשים את זה פה בארץ ויכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה!

3. Started by satlan1,

כל מסמך שאני שולח להדפסה אני מקבל את ההודעה הזאת. בדקתי והדרייברים מותקנים טוב. מה יכולה להיות הבעייה? תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  4. שלום לכולם! קניתי כרטיס PCI שמכיל 4 כניסות USB 2 חיברתי אותו למחשב ,בתקווה שיבקש דרייבר בלבד, אך המחשב לא עולה כלל כאשר הכרטיס בחריץ. מדובר במחשב : לוח-pcpartner apas3/apbs1/apbs3/vib826d/vib861s/vim816d/vim863s מעבד- intel celeron-a 366MHz ציפסט- via vt82c691 apollo pro מערכת הפעלה-WIN98SE כשנכנסתי למנהל התקנים היו סימני קריאה או שאלה לא שמתי לב ,בקטגוריה "התקנים אחרים" היו שם ארבעה אותו הדבר וזהו שמם: pnp sound chip המון תודה!

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  5. שלום, המפרט שלי רשום למטה, תתעלמו מהא"ק - הכל חזר לסטוק. היה לי twinmos speed premium 512, חשבתי להוסיף עוד חצי ג'יגה לפני שאני מתקין ויסטה. הזמנתי סטיק של twinmos twister משום שה speed premium כבר לא נמכרים. מהרגע שהתקנתי את הזכרון - סיוט. בהתחלה חשבתי שמדובר בווירוסים, מכיוון שאני בצבא וחוזר לפעמים רק אחרי שבועיים, ואחותי כל הזמן מצליחה להתקין כל תוכנה שמסתובבת באינטרנט. אז ניקיתי וירוסים, וספייוור, אבל זה לא ממש עזר. ריסטים בלי סוף, גם ב SafeMode. יש לציין שהזכרונות עבדו ב Dual. החלטתי להתקין ויסטה למרות הכל, פירמטתי והתחלתי את ההתקנה, רק עם הסטיק המקורי. אחרי שההתקנה הסתיימה החזרתי את הסטיק, והופה - הויסטה הכלל לא עולה, אלא מתבצע ריסט בשלבי העליה המוקדמים. יש לציין ש…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  6. Started by ychamp,

התקנתי את המחשב שלי מחדש עם לוח אם חדש כי הישן עשה לי בעיות ו הCPU מתחמם ל90 ןמ שהו מעלות ואז מתכבה לבד... אני לא מבן אבל למה כי בדיוק באום תנאים לפני כמה שבועות המחשב היה 30 מעלות יותר נמוך. זה יגול להיות בגלל שלא שמתי משחה טרמית חדשה? עזרה בבקשה... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  7. Started by zazaman,

שלום... יש לי בעיה שלא מצאתי לה פתרון עדיין.. כל פעם שאני משחק במחשב לאחר זמן מה מסוים ( זה נע בין 30 קות לשעה ויותר) ..המחשב שלי נכנס למצב "קיפאון"....כלומר המשחק מתנתק נכבה המסך...אבל המחשב ממשיך עדיין לעבוד.. ממה שהבנתי כנראה מדובר בהתחממות כרטיס המסך שלי ...כרטיס המסך שלי FX5200... אז לכן ביצעתי ניקוי של המחשב מבפנים בעזרת תרסיס לחץ אוויר..לאחר מכן הוצאתי תכרטיס מסך וניקתי את הסלוט שלו... לצערי התופעה שוב חזרה על עצמה אחר כך... מה אפשר לעשות?? יכול להיות שהבעיה קשורה גם לקירור לא מספיק של המעבד?? בתודה לכל מי שיעזור..

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  8. קניתי רק עכשיו מחשב התקנתי DRIVER לכרטיס הגרפי מתוך הדיסק ואז התחילו הבעיות, כאשר אני מפעיל משהו עם קצת עיבוד גרפי (אינטרנט, media player) אז פתאום יש פקיסלים לא במקום והמסך נתקע למשך שנייה או שתיים, ואז המסך נכבה, לאחר כמה דקות נדלק שוב, ועולה הודעה של ATI על בעיה בין ה-DRIVER ל-HARDWARE, ניתן גם לשלוח לתמיכה את המידע של הקריסה. לאחר כמה דקות נוסופות זה קורה שוב, אמנם הפעם המסך לא חוזר, ואני עושה כיבוי ידני. הורדתי את הרזולוציה, ואז המחשב עבד הרבה יותר זמן עד שהוא נתקע שוב! רק ב-SAFE MODE אין בעיות ניסיתי להתקין את ה-DRIVER הורדתי את כל העידכונים של המערכת הפעלה בנוסף הורדתי גם DX10 שום דבר לא עזר!!! מפרט מחשב: sapphire radeon hd 2600 pro intel e4400 ga-p35-ds4 pqi 1X…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  9. Started by Dawn,

אז ככה, במחשב שלי יש שני כרטיסי רשת אחד המחשב זיהה ואת השני לא...הינה תמונה של הכרטיס.(השם) ניסיתי להתקין אותו דרך Add Hardware אבל הוא אמר לי שהוא לא מצליח, אז ניסיתי לימצוא דרייבר באינטרנט..גוגל וכל השאר ולא מצאתי. אז חשבתי שפה יוכלו לעזור לי...

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by haim652,

תקשיבו. המחשב שלי די חדש... אניעשיתי OC קטן אבל כבר הורדתי את הOC יש לי כרטיס מסך HD3870 ומעבד E4500 עם קירור של ULTIMA 90 והמחשב במשחקים נופל. נתקע כמה פעמים בפעם השלישית שהוא ניתקע הוא כבר עושה ריסט (כל פעם שהוא נתקע זה לבערך 10 שניות) וזה קורה אפילו במשחקים ישנים קצת, כמו Prince Of Persia The Two Thrones. ניקיתי אבק ניסיתי לעשות הכל. הבעיה התחילה בימים האחרונים. נראה לי התחיל בערך מאתמול או לפני יומיים. אני משחק במשחק משהו כמו 10 דק' ונקתע ונופל... ואז שאני מנסה שוב, אחרי רחרי ריסט אחרי 3 דק' של משחק נופל. אם אני באינטרנט אין שום בעיה. רק שאני משחק. באמת הכרטיס מסך מתחמם ומגיע אפילו ל 70 מעלות אבל שאני מפעיל את המאוור ל 100% בREVIA TUNER אני מגיע במעמץ ל 50 מעלות ועדיי…

11. הבעיה זה לא בוינדוס- התקנתי את ההרד דיסק במחשב אחר והכול עבד, חוץ מזה המחשב חדש הוא אף פעם עדיין לא עלה לי המפרט של המחשב: gigabyte ga8nsli leadtek px 7600gs pcie 512 mb ddr2 הארד דיסק של 80 ג'יגה חוץ מזה המחשב לא מתחמם- הוא לא מספיק אפילו, וכבר בדקתי את כל החיבורים והחלפתי סלוט לזיכרון, ניסיתי להדליק את המחשב עם דיסק של וינדוס ועדיין לא קורה כלום, אז אני כבר לא יודע מה הלאה ...... אז עזרה לא תזיק....... היתי רוצה לצרף את הקובץ של המסך אבל אני לא יודע איך להגיע אליו :-[ תודה

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  12. Started by ירדן שגיא,

היי רכשתי מחשב חדש של hp עם כרטיס המסך nvidia GeForce mix 450 ומופיע לי גם כרטיס מסך של אינטל אולי אני קצת לא מבין ומפספס פה משהו מוסיף תמונות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  13. Started by olegr,

יש לי SB live 24 bit 7.1+מערכת רמקולים אנלוגית 5.1 (5 קטנים+מגבר\סאב) לאחרונה שידרגתי את המחשב מxp לויסטה (32), הויסטה שידרג את הדרייבר של הSB לכזה שלא מאפשר Bass redirection מה שמבטל את הבאס לגמרי במערכת. ניסיתי להשתמש בדרייבר הישן של xp(שלו יש תוכנה מיוחדת שעושה BRוכו') אך זה לחלופין לא נתן לי להשתמש ב 5.1 אלה רק בסטריאו (בלוח הבקרה). נ.ב דרייבר חדש מהאתר של קריאטיב הביא לאותם תוצאות כמו זה של ויסטה נכון לעכשיו אני לא יכול לשמוע כמו שצריך במחשב, אז מה עושים??

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  14. שלום. הבעיה התחילה כנראה מספק שנשרף. החלפתי אותו לחדש, וכשניסיתי לחבר את ההארד דיסק- המחשב לא נדלק. בקיצור, בעקבות עצות בפורומים, קניתי הארד דיסק חדש ותואם בדיוק- והחלפתי בין הלוחות. זה לא הצליח לעבוד- המחשב כל הזמן נתקע בשלב של המסך של "Start normally (הניסוח לא מדויק, אבל זה המסך ששואל אם לעבור למצב בטוח/ להפעיל לפי המצב שעבד קודם וכו'). הבעיה היותר גדולה קרתה כשהחזרתי את הלוח החדש להארד דיסק החדש שקניתי, והתקנתי מחדש את הwindows. הכל היה בסדר גמור, הכל עלה, עד שבטיפשותי החלטתי לפרק שוב את הלוח מההארד דיסק החדש (והתקין!) ולנסות שוב לחבר אותו לזה התקול ולראות אם אני אצליח ככה לשחזר את המידע שהיה בהארד דיסק הישן. זה לא עבד. החזרתי את הלוח החדש להארד דיסק החדש- ולהפתעתי גם…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  15. Started by mc hagay,

תראו אני אובד עצות הורדתי דרייבר לכרטיס קול התקנתי והוא נשאר כמו שהיה יש לי כרטיס קול VIA AC'97 Enhanced Audio Controller עכשיו אני בסך הכל רוצה ללכת ללוח בקרה שהמחשב יזהה אותו ואז אני אוכל להכנס לצלילים וללחוץ על האופציה הצג בשורת המשימות אני מנסה והוא אומר לי ללכת להתקין משהו התקנתי דרייבר מה עוד אפשר? נ.ב. יש לי XP PROFESIONAL

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  16. Started by zoharga,

ברשותי שני סורקים מקצועיים ישנים של חברת ניקון אחד סורק שקופיות והשני סורק a4 שעובדים עם כרטיס סקאזי חדש ותוכנת הפעלה משותפת לאחרונה החלפתי מחשב חדש עם חלונות XP וכל פעם שהמחשב עולה הוא טוען שלא מזהה את חיבורי הסקאזי ל הסורקים ומבקש הגדרת הסקאזי באיתחול לפני שחלונות עולה הסורקים וכרטיס הסקאזי עבדו יפה במחשב הקודם אשמח לקבל כל מידע שיעזור לי לטפל בבעייה בכוחות עצמי מבלי לקרוא לטכנאי.... פרוט הדגמים nikon scantoch 210 nikon coolscan 2 תודה מראש בתמונה יש נתונים על בקר הסקאזי תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  17. Started by omershak,

שלום לכולם המחשב כל הזמן נופל לי ומופיע מסך כחול עם המספרים האלה: 0x00000050 (0xf4al089, 0x00000000, 0x805d0c8c, 0x00000002 מישהו אולי יכול לעזור? תודה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  18. Started by KA-52,

לאחר שנה ו 4 חודשים של שימוש בספק הכוח הספק מת חלקית... הספק כאשר מפעילים אותו מגיב אך לא מדליק את המחשב לאחר בדיקת המתחים בחיבור 24 פינים נראה כי המתחים בסדר האם למישהו יש רעיון איך אפשר להחיות אותו? זה בטוח הספק! חבל שספק כזה הלך והאמון בחברת Thermltake יורד

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  19. יש בדיסק 6 GIGA ,תמונות מאד חשובות .הדיסק משמיע רעש מכאני לזמן קצר ומפסיק ,מישהו יכול לתת לי פתרון שלא כרוך בהלואה מהבנק? אציין שפתחתי במעבדת מחשבים את המעטפת החיצונית וניסיתי איכשהו להתחבר ולא עלה בהצלחה .האם ניתן לפתוח את החלק הפנימי.אודה מאוד למישהו שיתן לי פתרון.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  20. שלום לכולם. יש לי מחשב וטלויזיה הם מחוברים בכבל שצד אחד הוא RCA והוא מחובר לטלויזיה והצד השני יש בו שתי בננות לאודיו וS-VIDEO כל פעםשאני רוצה להעביר את התמונה לטלויזיה אני פשוט נכנס למאפיינים של המסך ושמה משנה את המוניטור ואז זה עובר. עכשיו יש לי בעיה אני משנה את המוניטור ולוחץ אישור אבל הוא נשאר עדיין במחשב ולא מעביר לטלויזיה. אני לא יודע מה לעשות זה התחיל ממש סתם אתמול זה עבד והיום זה לא תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  21. אוקיי יש לי כרטיס מסך GEFORCE 4-440 MX ויש לי אותו כבר קרוב ל4 שנים.. הכל היה בסדר עד לזמן האחרון שיש מצב שהוא נהרס או שלא.. למשל בCOUNTER STRIKE אחרי זמן מה המחשב מפעיל את עצמו וזה קורה רק במשחקים שהמחשב פתאום מפעיל את עצמו או שלמשל בFIFA WORLD CUP התמונה נתקעת והמקלדת לא מגיבה או בNEED FOR SPEED MOST WANTED פתאום המסך מחליף צבעים מוזרים אני מסתכל על המכונית שהיא נגיד בצבע כחול ואז הרקע של הכל מחליף צבעים לוורד וכל מיני או שאני רואה את המכוניות בריבועים מוזרים כאלה... וגם לפעמים זה מתמעזר ואומר משהו על זכרון וירטואלי נמוך אז הגדלתי את הזיכרון בPAGING או שבמשחק של אחותי MAPLE STORY פתאום המסך נהיה שחור כאילו מישהו כיבה את המסך ואחר כך זה חוזר וברוב המקרים במשחקים המחשב לא…

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  22. Started by mabar,

טוב זאת לא בדיוק תקלה, אלא בקשה לעזרה. לקראת יום הכיפורים נתקלתי במחסום שגם בשעות הלילה הקטנות לא הצלחתי לפתור (ותוך כדי גם איבדתי 300 ג'יגה מידע) המטרה הייתה להעביר כמות לא מבוטלת של קבצי וידאו מהמחשב למכשיר הPS3 שלי, בין עם ע"י כונן חיצוני או ע"י הזיכרון הפנימי של המכשיר המדובר. יש לי כונן חיצוני של 500 ג'יגה שעליו הקבצים נמצאו. לאחר מיסיון כושל של הקונסולה לזהות את הכונן, עקב היותו NTFS, כשמסתבר שהPS3 עובדת רק עם FAT32, בלית ברירה (ובדיעבד די בפזיזות), שניתי את הכונן לFAT32, אממה, עכשיו מסתבר לי שFAT32 לא יכול לקבל העברה של קבצים שגדולים מ4 ג'יגה, כך שגם זה לא עוזר לי! אני די אובד עצות פה, ואני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי פיתרון שלא כולל לפרוץ את הPS3 שלי. streaming דרך …

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  23. Started by LazyBoy,

המחשב נותן את המסך הכחול ומיד מבצע reset אחרי שניסיתי להתחבר לאינטרנט אחרי התקנה של zone alarm קרה בכל פעם שניסיתי להתחבר. מצורף הקובץ האחרון. כרגע חזרתי לתוכנה אחרת בשביל להתחבר לרשת. :-\ [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  24. Started by Gal_452,

אנשים אני צריך עזרה קטנה... לפניי כמה זמן המחשב שלי בפתואמיות ניהיה איטי עכשיו גם כל פעם שאני רוצה נגיד לראות סרטון באינטרנט או סתם לשחק במחשב הוא פאתום מתחיל מזה להיתקע ואני לא ודע מה לעשו... למישו יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  25. הלוח GA-P35-DS3L המעבד Q6600 הספק Thermaltake ToughPower 600W שאר המפרט בצד. ניקיתי את המארז, לא ניתקתי או נגעתי בשום דבר, אבל כשפתחתי את המחשב הרחתי טיפה שרוף. מאז הטמפ' של המעבד עלו ב10+ מעלות, כל תוכנת מאמץ שאני מריץ קורסת עוד לפני שהתחילה לעבוד והמחשב לא עולה אם אני מנסה לעשות OC. ניסיתי להגדיר מחדש את הלוח אם, להחזיר את המעבד לסטוק, לנקות קירור ולהחליף משחה, שום דבר לא עוזר. אני ממש לא יודע מה לעשות ואני גם אשמח להמנע מללכת לחנות כי אין לי זמן לזה. תודה ענקית מראש לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.