עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dorman2,

מחשב p4-2G משנת 2002 עם מערכת הפעלה xp pro. אני מפעיל את המחשב. הוא מבצע BOOT ויש תצוגה (DOS). הוא מגיע למסך התעוררות של WINDOWS. פסי ההתקדמות מסיימים ואז כשהוא אמור להכנס למסך WELCOME התצוגה נעלמת והדיסק מפסיק בתהליך. אני מבצע כיבוי. מדליק שוב ואז גם אין לי BOOT ב DOS ונורית דיסק נשארת דלוקה , למרות שאין פעילות בדיסק. אני מכבה. מנתק את המתח למחשב. מחכה קמעה... מדליק שוב. עכשוי מתחיל תהליך BOOT עם תצוגה. אני לוחץ F8 ובוחר באפשרות: last known working .... המחשב עולה ללא שום בעיות. האם יש לי בעיית חומרה או תוכנה?

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  2. Started by sinbar,

קניתי מחשב חדש ב-zed מחשבים עם המפרט הבא: מעבד: Intel Core Duo 2 E6400 זכרונות: DDR2 800MHZ Corsair 1GB לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3 כונן קשיח: Seagate 320GB 16M cache צורב: DVDR Samsung כרטיס מסך: Asus 7950GT 512MB ספק: Gyro 635W כרטיס המסך עוד לא סופק לי וכרגע נתנו לי כרטיס חלופי מסוג Gigabyte 7600GT 128MB חשוב לציין שהלוח הוא PCI Express x16. הבעיה היא שאני נתקל בתופעה מוזרה. לא משנה איזה דרייבר אני מתקין לכרטיס המסך יש לי מידי פעם היבהוהים של המסך בהם הוא הופך לשנייה לשחור וחוזר. וגרוע יותר כול משחק שאני מנסה לשחק תוקע את המחשב למצב של freeze שלאחר חצי דקה מאתחל לי את המחשב. מבדיקות שעשיתי אני רואה שטמפרטורת כרטיס המסך במנוחה (רק windows XP באויר) היא 65 מעלות בעוד ש…

3. טוב .. זה התחיל בערך לפני שבועיים.. כל פעם שאני נכנס לפורום..איך אני יסביר.. הוא פשוט עובד כאילו לא השתנה דבר מאז שבועיים.. יש אותן הודעות ב" הראה את כל ההודעות אשר לא נקראו מאז הביקור האחרון" וב "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" אני לא יכול לראות תגובות של דיונים שפתחתי (אני מקווה שאני אוכל לראות שוב את הדיון הזה ננסה לדחוף אותו למועדפים אולי זה יעזור) כי הוא לא מראה שכתבתי אותם בכלל (כי הוא מזהה רק את הדברים שהיו בפורום לפני שבועיים+-).. ניסיתי למחוק קוקיז לא יודע אם זה קשור אבל בכל זאת.. אין מצב שזה בגלל שהמחשב לי עושה בעיות כי יש לי תבעיה הזאת רק בפורום הזה והבמחשב שלי עובד מצויין ללא שגיאות ואני יודע לתחזק מחשב כמו שצריך... למשהו יש מושג מה עושים?!

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  4. Started by kokoman,

יש לי בעיה במחשב, הוא מתחיל לעלות אבל שלב לפני שהדסקטופ אמור לעלות הוא תמיד נכבה ועושה RESTART , למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by .::Void::.,

טוב אז ככה.. כאשר אני מדליק את המחשב..הוא עולה והכל טוב ויפה ואז שהוא מגיע למצב שהוא צריך להעלות את הווינדוס(את המסך פתיחה עצמו) אז הוטא פשוט עושה ריסטארט..עכשיו הבעיה היא שההארד דיסק הועבר ממחשב אחר למחשב זה וכנראה שהווינדוס צריך התקנה חוזרת כדי להתאים את עצמו למחשב זה. אבל, הבעיה היא.. שכאשר אני מכניס את הדיסק של הווינדוס למחשב..ומתחיל בפירמוט.. אז הדיסק אכן מתחיל עם הטעינה של כל ההתקנים..אבל לאחר הטעינה..כשהוא מגיע למסך בו אני צריך לבחור אם להתקין או לפרמט או לעשות REPAIR..אז האורות של המקלדת פשוט נכבים..והמקלדת לא מגיבה! ניסיתי להחליף כבר 3 מקלדות אך הבעיה נשארה.. הדבר בטוח לא קשור להארד דיסק כי גם ניסיתי לעשות את זה עם הארד דיסק אחר והבעיה אותה בעיה. אני חושב שזאת אי…

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by itcoh,

לפעמים כשאני עושה איתחול למחשב הוא מגיע למסך הראשוני של windows xp ופשוט עושה איתחול מחדש ככה בלולאה עד שאני סוגר את המחשב ופותח שוב ואז הwindows עולה כרגיל (עד הפעם הבאה) מה גורם לזה ? יכול להיות תוכנה מסויימת ? איך פותרים את העניין ?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  7. Started by stio,

שלום לכולם ברשותי מחשב אינטל פנטיום 3 450, זיכרון 64MB, מערכת ההפעלה היא Windows 98 בעברית ואופיס 2000. בתוכנת אופיס כידוע יש כמה תוכנות: אווטלוק, אקסס, אקסל, פאור פוינט, וורד. הבעיה היא שאם אני רוצה להיכנס ל-word ואני לוחץ על האייקון שלו הוא מעלה את האייקון של Word 2000 ונשאר ככה כמה דקות עד שהוא עולה. בשאר תוכנות האופיס זה לא ככה. איך ניתן לתקן את הבעיה? תודה מראש, גיא.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  8. Started by StorM FighteR,

-------------------------------------------------------------------------------- יש לי נורטון אנטי וירוס 2004: השאלה היא כזאת - איך אני מבצע אבטחה על קבצים שאני מוריד מהמחשב שלי? כלומר כל קובץ שיורד למחשב שלי יבקש ממני סיסמא ובלי הסיסמא לא יהיה אפשר להוריד את הקובץ..!!$ תודה מראש על העזרה.. D:

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  9. Started by yoni123,

שלום, יש לי בעיה עם המחשב, הוא עושה ממש ממש המון רעש ואני לא יודע מה לעשות בקשר לזה. פעם כשהוא עשה המון רעש, גיליתי שזה בגלל שהמאוורר של הכרטיס מסך נשבר. אז קניתי כרטיס מסך חדש וזה הסתדר. עכשיו זה קורה שוב, אבל לא מצאתי אף מאוורר בעייתי .. נראה לי שהרעש בא מהספק. יש משהו לעשות בנידון או שזה רמז שצריך לקנות מחשב חדש ?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by Dawn,

אז ככה, במחשב שלי יש שני כרטיסי רשת אחד המחשב זיהה ואת השני לא...הינה תמונה של הכרטיס.(השם) ניסיתי להתקין אותו דרך Add Hardware אבל הוא אמר לי שהוא לא מצליח, אז ניסיתי לימצוא דרייבר באינטרנט..גוגל וכל השאר ולא מצאתי. אז חשבתי שפה יוכלו לעזור לי...

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  11. שלום לכם... אני באתי להתקין למחשב רגיל וינדוס 98 ופתאום אחרי הרצה של הבדיקה של הכוננים בהתחלה עם המסך הכחול אחרי שהוא מסיים אני מקבל שגיאה כזאת Standard Mode: Fault outside of MS-DOS Extender Raw fault frame: EC=0344 CS=031F IP=85E2 AX=001D BX=0005 CX=1800 DX=155F SI=0178 DI=0178 BP=016E DS=027F ES=027F SS=027F SP=0166 עכשיו ניסיתי כל מיי דברים..אין לא הלך ההתקנה...חיפשתי בגוגל מצא לי כל מיני דיונים על זה...אומרים שזה יכול להיות המעבד או הזיכרון או בעיה עם הקונפיס.סיס קיצור אני לא יודע מה לעשות... מישהו יכול לעזור לי אולי? מישהו שנתקל בזה?? תודה לכם

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  12. שלום. לקחתי את המחשב שלדוד שלי כדי לנסות ולסדר אותו קצת ( הוספת זכרון ו CDROM ). הסידירום שקניתי של אסוס כרגיל עשה בעיות אז החלפתי ל LG שאותו עוד לא בדקתי. כי הבעיה שהכי הזוייה היא כזאת :. ה IDE של ההארדדיסק וה IDE של הצרב מחוברים ומזוהים בלי בעיות והוינדוס עולה בצורה די בסדר. אבל אחרי הריסטרט ממש לפני שמערכת ההפעלה עובדת אני מקבל הודעה כזאת : Primary Ide channel no 80 cable conducter not installed . מה לעזאזל אומרת הבעיה הזאת ? העברתי את הכבל מה IDE הראשי על הלח אם ל IDE של הצורב. אבל אז קיבלתי את אותה הודעה אבל במקום Primary היה רשום Secondary . אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בבעיה ההזוייה הזאת. המחשב הוא פנטיום 3 855 MHZ עם 256 MB RAM לוח אם של mastonic דגם יחסית קצת…

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  13. Started by rambo88,

שלום לכולם כשאני מדליק ת'מחשב אני שומע רעש חזק מאוד מהמאורר של הספק וכשזה מגיע לווינדוס אין רעש מה זה יכול להיות ולפני שבוע לא היה שום רעש

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  14. Started by O.G.D 2k5,

שלום, מהשניה שאני מפעיל את המחשב הכונן של תקליטון A עושה רעש מוזר(ואין בו דיסקט) למשך 5 שניות ואז מפסיק. ווינודס מזהה אותו אבל הנורת טעינה שלו כל הזמן פועלת והוא לא טוען שום דיסקט מה קרה לו, ומה לעשות???

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  15. שלום.. כאשר אני מכניס דיסק לכונן הדיסקים שלי והמדיה פלייר פתוח הוא ישר מנגן את המוזיקה מהדיסק אוטומטית. כיצד אני מבטל את זה?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  16. Started by FME,
    • 0 תגובות
    • 530 צפיות
  17. Started by Eliko Matan,

שלום מחשב נייד אסוס -"המסך קופא" x513ea לפי מערכת ההפעלה הדרייבר מעודכן העכבר מתפקד ובעיה אנני מצליח לבצע עדכוני מערכת תודה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  18. Started by law89,

היו לי מלא עדכונים של וינדאוס. שמתי לב שבתקופה האחרונה אני מרגיש לאגים בעת גלישה במיוחד כשאני צופה במשהו וגולש תוך כדי. שמתי סרטון ביוטיוב והרצתי תוך כדי ספידטסט. בעת ההרצה של הספידטסט, הסרטון נתקע לי לחלוטין. ניסיתי להחליף ראוטר, לא עזר. ניסיתי לגלוש בוואי פיי, לא עזר. החלטתי לנסות להתקין את המחשב מחדש ולהפתעתי גלש חלק. שיניתי את ההגדרות של המסכים לאלה שמתאימות לי ועוד פעם התחילו הלאגים. אז התחלתי להחזיר הגדרה אחרי הגדרה כדי לראות מה גורם לזה. מסתבר שכשאני שם קצב רענון של 144 הרץ הלאגים קורים. כשאני מחזיר ל-60, הסרטון עובד. האם לדעתכם זה משהו שקשור לעדכון של הוינדאוס? או שאולי יש בעיה במסך? אציין שאני גולש עם שני מסכים. אחד על קצב ר…

19. Started by EvilEye69,

אני מחובר עם כבל רשת ישירות לראוטר, והבעיה קיימת מאז שעברתי להוט (הייתי בבזק) עכשיו חכו! חכו!!! זה כנראה לא בגלל הוט אבל יותר בגלל הראוטר. אז הסיטואציה היא כזו: אני פותח את המחשב כל יום בבוקר, האינטרנט לא עובד, עכשיו זה יראה שזה מחובר והכל טוב, אבל האינטרנט לא עובד. רק אחרי כמה ריסטרטים למחשב ולראוטר האינטרנט יעבוד (כמו קסם, משהו הזוי). ואחרי זה האינטרנט אחלה עד שאני סוגר את המחשב ומדליק שוב ביום למחרת. דרך אגב הראוטר חדש (ראוטר של 500 מגה). הנה הerrors שמופיעות לי בtroubleshooting: your computer appears to be correctly configured but the device or resource is not responding, "ethernet" doesnt have a valid ip configuration, the defaul…

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  20. Started by skp333,

שלום לכולם יש לי את הכרטיס הנ"ל פתוח ל-16 צינורות במקום 12 והבעייה היא שכול פעם שאני מריץ משחק או את 3dmark המחשב עושה ריסט לעצמו. הבעיה התחילה ששידרגתי את המערכת שלי לAMD 3000 ולוח K8-NSC GIGABYTE במחשב הקודם לא היתה לי בעיה כאזות עבדתי עם סלרון D 2.66 ולוח GIGABYTE לא זוכר בידיוק תדגם למי שיש פיתרון שיעזור בבקשה תודה רבה מראש שי!!!!!!

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  21. Started by KA-52,

לאחר שנה ו 4 חודשים של שימוש בספק הכוח הספק מת חלקית... הספק כאשר מפעילים אותו מגיב אך לא מדליק את המחשב לאחר בדיקת המתחים בחיבור 24 פינים נראה כי המתחים בסדר האם למישהו יש רעיון איך אפשר להחיות אותו? זה בטוח הספק! חבל שספק כזה הלך והאמון בחברת Thermltake יורד

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  22. Started by Psy_Hunt3R,

טוב תקשיבו קניתי לפני חודש וחצי מחשב חדש ... יש לי בעיה מוזרה הכול התחיל כזה להידפק ולהיות איטי בקיצור טוב כיביתי הכול ורציתי להיכנס למשחק FEAR ונהיה לי מסך כחול עשיתי רסטרט וזה ושוב ניסיתי רק להיכנס ושוב מסך כחול רק כשאני נכנס למשחק ואני צריך לעשות רסטארט והבעיה שרק אחרי שאני נכנס למשחק והמשחק עדיין לא עולה וזה מה שקרה... עכשיו גם לא רק המשחק כול מיני דברים נעלמו לי על השולחן העבודה... וכמה תוכנות נדפקו...מה אני עושה??? המחשב שלי AMD 64BIT 3200 512*2 RAM לא נראה לי שזה הזיכרון...אם כן כבר לא רק במשחק זה היה קורא והכרטיס שלי GT6600 ועוד לפני זה ניסיתי לשחק 100 פעם ושיחקתי ועברתי חצי משחק http://www.rar.co.il/files/Time-1130159836.jpg

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  23. Started by rotemx,

היי הבעיה שלי התחילה כשהמחשב שלי כבה לפתע. הוא עשה זאת מדי פעם, בעיקר כשהפעלתי משחקים דורשי-גרפיקה ועיבוד. יום אחד הוא נכבה וגם הפיל איתו פיוז (פקק) של הבית. ידה ידה ידה... אחרי שהחלפתי את המאוורר של המעבד שהתקלקל, גיליתי שהמסך שלי הוא כחול. כלומר, לא מסך המוות הכחול של Windows, אלא פשוט חסר הצבע האדום במסך (עם הירוק והכחול שלומות). פניתי לספק המחשב שלי, KSP וגיליתי שתקופת האחריות על המחשב הסתיימה לפני 10 ימים (באסה!) הכרטיס שלי הוא Geforce 6600. שאלותי : 1. האם ניתן בכלל לתקן כרטיסים כאלה והאם יש טעם לנסות ? ואם כן, אז איפה ? 2. האם נראה לכם שספק החומרה שלכם יחליף לכם רכיב כמה ימים אחרי תום האחריות ? 3. האם יש סיכוי לקבל אחריות מהיבואן או מהחברה עצמה ? אוקיי, ואם נניח שו…

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  24. שלום לחברי הפרורום. ברשותי מחשב קצת למעלה משנה. יש לי במחשב צורב של LG מדגם GSA-4163B, עד התקופה האחרונה הכל עם הצורב היה חלק לחלוטין. בתקופה האחרונה (כחודש) ברגע שאני מכניס דיסק לצורב (ריק לצריבה או מלא לקריאה) המחשב עושה איתחול... זה לא קורה כל הזמן, לפעמים הכונן מצליח לקלוט את הדיסק ואז הכל פועל כרגיל, קריאה מהדיסק תקינה וצריבה (NERO) עוברת ללא שום בעיה. כשהמחשב מאתחל את עצמו והדיסק עדיין בצורב, אזי גם לפעמים הוא עולה מחדש ומזהה את הדיסק ולפעמים הוא שוב מאתחל את עצמו... ברצוני לציין שיש לי כונן אופטי נוסף במחשב (DVD-ROM - גם של LG) שכאשר מכניסים את הדיסקים אליו, הוא אמנם לא תמיד מזהה ולוקח לו יובל עד שניתן לקרוא מהדיסק (כונן ישן מאוד, קרוב ל- 5/6 שנים) אבל אף פעם לא גו…

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  25. Started by GENERAL,

קניתי מחשב DUAL CURE 3.8 AMD עם לוח ASUS A8N-SLI Premium עם ספק 400V של temberlake מסך של SAMSUNG 710T חיברתי למחשב UPS http://www.shopy.co.il/groupsales/1410 קרה לי כבר פעמים מאז שחיברתי את המחשב והמסך ,שלאחר שאני מדליק את המחשב לאחר כחצי-שעה או יותר הוא מפעיל את המחשב אך הכונן של ה DVD נפתח ונסגר - לדעתי לא מגיע חשמל בכלל ללוח ולאחר שאני מכבה ומדליק שוב הבעיה נפסקת לא נתקלתי בבעיה הזאת בעבר.... אולי מומלץ לחבר את המחשב בלי המסך ל UPS אולי אני לא יודע החשמל לא מספיק לשניהם...? מבחינת ה VOLT יכול להיות שה UPS לא תקין? ממש מוזר , אשמח לקבל תשובה בהקדם ההאפשרי

• 1 תגובה
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים