עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by BLESFIR,

קניתי נגן SANDISK SANSA E250 ואני רוצה להעתיק לזה שירים... וכשאני נכנס אליו דרך המחשב מופיע רק תיקיית TMP קובץ טקסט VERSION וקובץ SDK בשם version.sdk תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות... אני רוצה להעתיק שירים אבל אני לא יודע לאן... תודה מראש.

2. Started by mastercod,

כשאני מנקה אתה מחשב עם התוכנה TUNEUP 2007 מופיה לי באמצע הניקיו הודעה זו http://img412.imageshack.us/my.php?image=errorla2.png וגם זה לא נקה את המחשב עם התוכנה שבאה עם הוינדוס (המחשב שלי>מאפינים של דיסק קשיח>ניקוי הדיסק) זה ההודעה http://img228.imageshack.us/my.php?image=error2tu4.png

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  3. Started by Xer,

שלום לא משנה איזה מקרופון אני מחבר לכרטיס הקול שלי הוא לא מקליט בכלל, כיוונתי שישתמש בכרטיס קול ככלי קלט כמובן. אבל מה שכן יש לי מקרופון מובנה במצלמת הרשת שמתחבר לUSB ביחד עם המצלמה והוא דווקא כן עובד האמת שהכל התחיל מאז שעדכנתי את הדרייברים של הnforce מהאתר של NVIDIA ואני לא מצא שום פתרון מה אפשר לעשות ? תודה.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  4. Started by bruno the blade,

שלום לכולם לאחרונה ( חודש אחרון) אני נתקל בבעיה בעליית הווינדוס (XP LITE) בלפטופ שלי , מדובר ב MSI WIND . הבעיה היא בעליית הווינדוס , פעם בכמה הדלקות ( 10 נגיד) המחשב נתקע על המסך הכחול שבין הלוגו הנטען של xp לבין עליית המערכת עצמה. המסך הכחול תמיד ישנו , אחרי הלוגו בפעמים שהוא נדלק זה מופיע ל 2 שניות ואז המערכת עולה , אבל לפעמים זה פשוט נתקע עליו. מה לדעתכם הבעיה ? תודה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  5. Started by LeM0n^,

יש לי צורב של NEC ND-3500AG, ולפני שבוע בערך ה-DVD לא הצליח לקרוא שום דיסק (כולל CD רגיל), ובטח של לצרוב. אז פתחתי את המחשב וניקיתי את הצורב מכל כיוון אפשרי. עכשיו הוא כן קורא לי דיסקים אבל מסרב לצרוב משום מה, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדריברים אבל זה לא עזר. מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  6. Started by haruviy,

בעייה מוזרה: כשאני מחבר את ההארדיסק המחשב מסרב להידלק.. נדלקת נורת ההארדיסק לחצי שנייה ונכבית והמחשב לא נדלק. ברגע שאני מנתק אותו הכל בסדר. יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by hgec220,

אני צריך דרייבר דחוף לכרטיס רשת דגם Level One wireless pci adapter wnc-0301 תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  8. Started by Dawn,

אז ככה, במחשב שלי יש שני כרטיסי רשת אחד המחשב זיהה ואת השני לא...הינה תמונה של הכרטיס.(השם) ניסיתי להתקין אותו דרך Add Hardware אבל הוא אמר לי שהוא לא מצליח, אז ניסיתי לימצוא דרייבר באינטרנט..גוגל וכל השאר ולא מצאתי. אז חשבתי שפה יוכלו לעזור לי...

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. יש לי בעיית התקנה עם כרטיס טלוויזיה חדש שרכשתי לאחרונה. הכרטיס נקרא FM 7130. מערכת הפעלה: Windows XP SP2. במהלך ההתקנה, מיד לאחר שאני מפנה את המחשב לדיסק, בו נמצא מנהל ההתקן (דרייבר) של התוכנה, קופצת הודעה: TV Card 7130 has not passed Windows Logo testing to verify its compatibility with Windows XP לאחר מכן ההתקנה ממשיכה, אך בסופה מודיעים לי, שהתהליך נכשל, והחומרה לא תעבוד כראוי (ואכן כך). כשדיברתי עם התמיכה הטכנית של ספק המוצר, אמרו לי לבוא ולהחליף את הכרטיס בחדש, בהנחה שזה שברשותי פגום. אני ממש בספק שזה אכן העניין, מאחר שבעבר כבר קרה לי מקרה דומה עם כרטיס דומה (אבל לא זהה). שמעתי שישנה דרך להתגבר על הבעיה. האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  10. Started by TzV-EyE-GeR,

מצ"ב תמונה של התוכנה FastCheck Monitoring Utility לאחר שמערך ה-RAID קורס. הדבר נגרם לאחר X זמן של פעילות המחשב, זה לא קבוע ומשתנה מפעם לפעם. כיצד אני פותר את הבעיה שה-ARRAY 2 לא יגיע למצב OFFLINE? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  11. Started by alex15,

שלום המחשב לא רוצה לפרמטט אני לא מבין את זה ???? :s05: :s07: אני חושב שזו בעיה hard diskk אם אני לא טועה ..... המחשב הוא P3 הוא היה עובד טובב אבל לא יודע מה נדפק לו בראשש פשוטט לא רוצהה לפרמטטט זה נמשך חודשיםם לא יודעע מה לעשותת ?????? פשוט ב חודש האחרון הוא ככה לא יודע למהה :nixweiss: אז כל פעם אני רוצה לפרמט פשוטט אין לא הולךך הוא אומר ליי בראשונה ENTER=CONTNIUE R=REAPIAR ESC=EXIT אני פשוטט לוחצצ על אינטרר טוב ואחר כךך בא משהוו שהוא לא יכולל להמשיךך בגלל ש ה hard disk לא פועל לא במחשב (אבל ה HARD DISK במחשבב )

12. Started by tk4,

לפני כמה זמן הכרטיס מסך 9800 פרו של MSI התחיל לעשות רעשים כמו של מכסחת דשא.... הוצאתי אותו ניקיתי אותו טוב טוב... עכשיו הרעש פחות... אבל הבעיה העיקרית נשארה... באמצע שאני משחק במשחקים המחשב נתקע... המסך קופא... וזה בכמה משחקים... לא באחד... מה אפשר לעשות? בעיקרון הציעו לי לקנות קירור חדש אבל הכרטיס גם ככה לא חדש כל כך אז לא שווה לי להשקיע עליו הרבה... מה אומרים? אני בבעיה גדולה...

• 9 תגובות
    • 583 צפיות
  13. קניתי מצלמה דיגיטלית של אולימפוס עכשיו אני בא להתקין את התוכנה של המצלמה ותראו מה קורה: זה מתחיל להתקין ואז זה נישאר על זה: http://loading.co.il/uploads/1062904400.jpg ולא ממשיך בהתקנה, אתמול השארתי את זה אולי 5 שעות וזה לא עזר...פשוט לא זז... יש לכם אולי פתרון? התוכנות שפועלות ברקע הן: איי סי קיו, אנטי וירוס, חיבורי רשת שזה לא מוגדר, התחברות לאינטרנט, התוכנה של המקלדת והוצאת חומרה באופן בטוח... יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  14. שלום, עברתי מחשב וקניתי כמובן הארד דיסק חדש והתקנתי עליו XP. אני מעוניין להתקין את הכונן הקשיח הישן (IDE) בנוסף לו, אבל אז תהיינה שתי מערכות הפעלה שיכולות לרוץ וכשאני אקבל את האופציה לבחור איזו להפעיל איך אדע איזו נמצאת על איזה כונן? ועוד שאלה.. יש לי פלופי, ואני מתעקש להשאיר אותו. אפשר לקחת כבל עם כמה חיבורי IDE ולחבר 1 ללוח אם 1 לפלופי ו1 לדיסק הקשיח הישן? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  15. שלום אנשים אני צריך עזרה כיצד להחליף לוח אם ללא התקנה מחודשת של WINDOWS. ניסיתי באמצעות הסרה של הדרייברים של כרטיס המסך וכן הסרה של דרייבר IDE כיביתי את המחשב ללא הפעלה מחודשת, החלפתי את הלוח אבל הWINDOWS לא עולה יש למישהו מושג? יצוין שיש לי על הלוח הישן גם כרטיס מסך מובנה תודה

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by אדם פרוק,

ניסיתי להוציא את החומרים עם תוכנת RECUVA אך הוא שהתוכנה כותבת שלא ניתן לקבוע סוג מערכת הקבצים או THE PARAMETER IS INCORECT זכור לי שבXP היו אז תוכנות יותר חזקות אולי מישהו יודע המידע שנמצא במחיצה נחוץ לי

17. Started by Oranili,

שלום , לאחי יש מחשב 900MHZ 512 RAM וברצוני להתקין לו WIN98 יש לו XP כרגע . עכשיו ( אל תגידו לי לא צריך ) אני רוצה . ויש לו מחיצה אחת C שהיא NTFS . ו D שכל הדברים שם היא FAT32 למזלי. עכשיו רציתי לשאול אם אני מפרמט את C ומתקין שם WIN98 אחריזה כל ההתקנות + תמונות יעבדו לי אחריזה ? תודה הנה הדרייברים של הלוח אם שלי : אם מישהו ימצא לי את זה אני מאוד ישמח אני מחפש שעות על גבי שעות לא מוצא מיואש Motherboard: CPU Type Intel Celeron, 900 MHz (9 x 100) Motherboard Name Asus Pegasus Motherboard Chipset VIA VT82C694X/T Apollo Pro133A/T System Memory 512 MB (SDRAM) BIOS Type Award Medallion (03/30/01) <http://www.phoenix.com/en/products/default.htm> ìéãåø (0:00 AM) : …

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  18. Started by the kon,

אתמול הופיע לי פעם ראשונה מסך כחול (WINXP) אחרי שהמחשב היה תקוע מספר דקות-דבר שלא קורה הרבה.. כמו כן היום בבוקר קמתי כשהמחשב עשה לעצמו ריסטארט או משהו בסגנון והוא היה תקוע בשלבי האתחול כשהוא כותב שאין כוננים מחוברים אחרי כמה אתחולים המחשב עלה.. האם זה מעיד על תקלה שבדרך ואם כן של מה? המחשב הוא בן 4 בערך מפרט חלקי p3.2 1G DDR2 וד.קשיח של WD בן 4 שנים

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  19. שלום לכולם, קניתי היום מחשב חדש למטרת משחקים שהמפרט שלו הוא כזה : amd 3200 64 939pin ocz 1g prime-serise msi 7600GT . באתי הביתה להריץ דום 3 לראות מה המכונה יכולה לעשות ומאוד התאכזבתי לגלות שמדי פעם במשחק אני רואה מין קו ריענון כזה שנעלם תוך שנייה על המסך, המשחק רץ חלק גם בהגדרת אולטרה, אבל יש את הסמני רענון האלה מדי פעם שממש ממש מפריעים!! מישהוא יודע למה זה נגרם ומה אפשר לעשות נגד זה?!

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  20. Started by Vidati,

חזרתי מהבית ספר וגליתי שהמחשב שלי מפיק צליליפ נורה מעצבנים!! כמו הצליל שכאשר הזכרון פגום.. יש צליל צורם כזה... רק שהפעם הצליל הוא עם הפסקות כל שניה בערך... (פיפ.. פיפ.. פיפ..).. וזה לא נפסק.. והמחשב פועל רגיל בלי בעיות... אפשר איכשהו להשתיק אותו?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  21. שלום לכם. אני משתמש ב win xp pro בעברית. הבעייה שלי שהמערכת הפעלה עולה , הוא מגיע למסך של ברוך הבא , ואז יש לי את החשבון שלי (כאילו שם משתמש שאני צריך לשים סיסמא). אני לוחץ לו אנטר והמחשב עולה והכל בסדר. הבעייה היא שזה לא חשבון administrator, הוא לא נותן לי לבצע שום פעולה במחשב. אם זה שיחזור , אם זה התקנת תוכנה . הוא רושם לי שאין לי הרשאה , ורק למנהל המחשב יש הרשאה משהו כזה. נכנסתי ללוח בקרה ושם נכנסתי לחשבונות משתמשים , וניסיתי למחוק את המשתמש הנוכחי אוו להגדיר שהוא יהיה מנהל המחשב, אבל אין לי שם שום אפשרות כזאת. מה אני עושה ? איך אני מחזיר את המצב מבלי לפרמט את המחשב ? בתודה מראש בר לוי!!!

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by silky,

בהמשך ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=222942.0 סרקתי את המחשב ועדיין יש לי את אותן הבעיות, כל פעם שאני מפעיל IE או FF (וגם סתם בלי קשר לכלום לפעמים) אני מקבל שיש ROOTKIT ואז הקובץ פשוט נמחק ואני נאלץ להתקין את מערכת ההפעלה מחדש. בנוסף אני סובל מקפיאות במערכת. מצ"ב קובץ של ה KASPERSKY. תודה לעוזרים עריכה- אין לי מושג איך אני עושה את הקובץ המצ"ב ברזולוציה נורמלית..... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by RTSerenity,

שלום כולם הובא לידיי מחשב עם לוח אם של foxonn דגם 45G7AD-8EKRS2H עם כרטיס מסך מובנה. המחשב נוטה לעשות ריסטרט פעם בכמה זמן, ללא תלות בצריכת משאבים (גם אם הוא בזמן מנוחה זה קורה) ניסינו להחליף זכרון - אותה בעיה. להחליף ספק - אותה בעיה. אין כל מסך כחול המתריע לפני (אגב - מישהו מוכן להזכיר לי איך לעשות enable למסך הכחול בהנחה וההגדרה אומרת לו לא להיות מוצג?) צריכת חשמל כמו כן הועברה לnever בכל קטגוריה. הטמפ' תקינה לחלוטין (כ30 מעלות) בכל חומרה. ניסינו באמת את כל האופציות הלגיטימיות הראשונות לבדיקה, ולכן אני מתייעצת איתכם מה עוד ניתן לעשות. יש עניין מוזר בכך שבחיבור של הספק בלוח אם ישנם 8 פינים (בעוד ולספקים הסטדנרטים ואלה שיש למחשב + לחלופי יש 4 פינים) האם זו יכולה…

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by Skippy,

שלום, ברשותי שני הארדיסקים של ווסטרן דיגיטל, 80 ג'יגה ו40 ג'יגה, בנוסף יש לי צורב דיוידי ושתי יציאות איידיאי על הלוח אם, אני מנסה לחבר את שלושתם אך משום מה ההארדיסק של ה40 ג'יגה לא מזוהה על ידי המערכת, מה אני צריך לעשות כדי שכולם יעבדו? דרך אגב הם מחוברים כרגע בצורה הזאת: pri ide1 - master hd 80gb system boot slave hd 40 gb sec ide1 - dvd-rw master משום מה בביוס הוא מזהה את שני הכוננים אבל בווינדווס הוא לא מכיר בכונן של ה40 גיגה..

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  25. קניתי צורב NEC DVD +- אני מכניס לו דיסקים ריקים שתמיד צרבתי בהם במחשב הישן בCDR והוא אפילו לא מזהה אותם. כיצד זה ייתכן? ד"א - הצורב כן מזהה דיסקים מלאים ועובד איתם (התקנות וכדו').

• 1 תגובה
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים