תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,305 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מקווה שאני במקום הנכון בנוגע לשאלה הזאת השאלה היא בנוגע לאחריות קניתי דרך פלונטר כרטיס מסך geforce 6600 agp לפני כשנה (האחריות היא לשלוש שנים), ומסתבר שבשלב מסויים (או אפילו מהרגע הראשון) המאוורר פשוט לא היה מסתובב כי הוא היה נתקע בפלסטיק שמחזיק אותו, מה שגרם להתחממות של הכרטיס תוך כדי שאני מפעיל משחקים. אתמול באמצע משחק call of duty 2 סוער ברשת, התחלתי לראות כל מיני צורות מוזרות על המסך, היה רעש של ניצוץ וקצר מתוך המחשב ואז המחשב נכבה ולא נדלק יותר. משהו בכרטיס התחמם, חלק ממנו גם הותך ומאז גם נהיתה לי איזשהי בעיה עם הלוח אם שאני לא יכול לחבר אליו שום דבר בIDE פרט להארד דיסק שלי אם אני מחבר צורב\סידירום, הוא פשוט לא מזהה שההארד דיסק מחובר (ניסיתי להחליף בין הIDE…
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כשאני צורב בנרו סרט על דיסק DVD כ DATA אני לא מסוגל לראות את הסרט במכשיר ה DVD שלי ( שקורא DIVX ). למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
מחשב חדש... i5 760 עבר אולי שתי פירמוטים גג בקיצר כל פעם שאני נכנס לאיזשהו משחק , זה פשוט יוצא ממנו.. לא משנה איזה משחק לא משנה כלום.. לא יודע מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה שלא מצאתי לה פתרון עדיין.. כל פעם שאני משחק במחשב לאחר זמן מה מסוים ( זה נע בין 30 קות לשעה ויותר) ..המחשב שלי נכנס למצב "קיפאון"....כלומר המשחק מתנתק נכבה המסך...אבל המחשב ממשיך עדיין לעבוד.. ממה שהבנתי כנראה מדובר בהתחממות כרטיס המסך שלי ...כרטיס המסך שלי FX5200... אז לכן ביצעתי ניקוי של המחשב מבפנים בעזרת תרסיס לחץ אוויר..לאחר מכן הוצאתי תכרטיס מסך וניקתי את הסלוט שלו... לצערי התופעה שוב חזרה על עצמה אחר כך... מה אפשר לעשות?? יכול להיות שהבעיה קשורה גם לקירור לא מספיק של המעבד?? בתודה לכל מי שיעזור..
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
טוב. קניתי מחשב חדש המפרט הולך ככה: לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 מעבד Core 2 Duo E6300 ספק Jsp-Tech 420W כ. מסך GeForce 7900GS Asus זכרון 2x512mb 667Mhz DDR2 Twinmos דיסק קשיח Maxtor 80gb Sata2 הרכבתי אותו לבד אבל יש לי ניסיון רב ואני לא סבור שהבעיה בהרכבה. התקנתי Windows XP והמחשב קורס מדי פעם עם מסכים כחולים באופן אקראי. :-\ דבר ראשון הרצתי בדיקת Memtest86+ ואכן יש בעיה בשני הDimm-ים של הזכרון בכתובות גבוהות באופן עקבי. כל Dimm לחוד. לקחתי את הDimm-ים למחשב של חבר והם עוברים שם Memtest בהצלחה. כל המאווררים עובדים, הטמפרטורה של כל הרכיבים תקינה. האם זה אומר באופן חד משמעי שהבעיה בלוח אם? או שזה עדיין יכול להיות במעבד\ספק? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
קניתי רק עכשיו מחשב התקנתי DRIVER לכרטיס הגרפי מתוך הדיסק ואז התחילו הבעיות, כאשר אני מפעיל משהו עם קצת עיבוד גרפי (אינטרנט, media player) אז פתאום יש פקיסלים לא במקום והמסך נתקע למשך שנייה או שתיים, ואז המסך נכבה, לאחר כמה דקות נדלק שוב, ועולה הודעה של ATI על בעיה בין ה-DRIVER ל-HARDWARE, ניתן גם לשלוח לתמיכה את המידע של הקריסה. לאחר כמה דקות נוסופות זה קורה שוב, אמנם הפעם המסך לא חוזר, ואני עושה כיבוי ידני. הורדתי את הרזולוציה, ואז המחשב עבד הרבה יותר זמן עד שהוא נתקע שוב! רק ב-SAFE MODE אין בעיות ניסיתי להתקין את ה-DRIVER הורדתי את כל העידכונים של המערכת הפעלה בנוסף הורדתי גם DX10 שום דבר לא עזר!!! מפרט מחשב: sapphire radeon hd 2600 pro intel e4400 ga-p35-ds4 pqi 1X…
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה הארדיסק וספק , ההארדיק ממש רועש - מעין קליקים אבל רק אצלי (ניסיתי אצל חבר וזה לא עשה בעיות ) האם ספק בעייתי יכול לגרום להארדיסר להרעיש? ועוד דבר הסתכלתי על הצד האחורי שלו וראיתי שנראה כאילו יש שם בלאי או משהו (מעין צבע חום על המוליכים)זה סתם נדמה לי ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
קניתי מעבד את'לון 3200 עם מאוורר שבא עם מישחה טרמית דבוקה עליו. האם זה מספיק או שכדאי לקנות ולמרוח בנוסף בעצמי?
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני לא מצליח להזיז את העכבר ובדקתי אם כמה עכברים וזה לא העכבר הנה כמה תמונות שמראות את הקפיצה . אני בדקתי וראיתי שהSVCHOST.EXE קופץ לי והוא כניראה אחרי לזה ומצאתי שיש ווירוס כזה אבל האנטי ווירוס לא מוצא אותו והוא מעודכן רק אתמול עידכנתי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
ניסיתי היום להתקין שני משחקים של EA והופיע לי חלון שבו היה רשום שאין לי דיירקט איקס וזה לא הגיוני כי כבר יש לי שני משחקים מותקנים במחשב.... השאלה שלי היא האם זה בגלל שההתקנה לא בסדר או שהדיירקט או אולי בגלל שזה של EA לא יודע... תודה לעוזרים וד"א אגב עשיתי מה שמישו פה אמר לי עם הדיירקט להכנס בהתחל להפעלה ולרשום DXDIAG וזה לא עזר.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עד פה הכל טוב עכשיו קניתי איתו 8800GTS התקנתי דרייברים והכרטיס נותן לי רק 3 רזולוציות לבחירה... לאח שלי יש את אותו כרטיס מסך(של אותו חברה) ואצלו יש הרבה רזולוציות לשינוי , התקנתי את הדרייבר הכי חדש מישהו יכול להגיד לי אולי מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הבעיה זה לא בוינדוס- התקנתי את ההרד דיסק במחשב אחר והכול עבד, חוץ מזה המחשב חדש הוא אף פעם עדיין לא עלה לי המפרט של המחשב: gigabyte ga8nsli leadtek px 7600gs pcie 512 mb ddr2 הארד דיסק של 80 ג'יגה חוץ מזה המחשב לא מתחמם- הוא לא מספיק אפילו, וכבר בדקתי את כל החיבורים והחלפתי סלוט לזיכרון, ניסיתי להדליק את המחשב עם דיסק של וינדוס ועדיין לא קורה כלום, אז אני כבר לא יודע מה הלאה ...... אז עזרה לא תזיק....... היתי רוצה לצרף את הקובץ של המסך אבל אני לא יודע איך להגיע אליו :-[ תודה
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
דיסק קשיח של חברת MAXTOR של 160 GB אשר היה מחובר חיצונית למחשב ע"י קופסת USB תיפקד היטב . אמש כאשר הפעלתי את קופסת USB , הדיסק לא זוהה .לאחר גישה לכלי ניהול > ניהול מחשב > ניהול כוננים הצלחתי לזהות את הכונן , אולם קיבלתי מיד דרישה לפרמט את הכונן. דבר שכמובן לא עשיתי. חיברתי למחשב אחר - אותה תופעה, דרישה לפרמוט וכמובן שאין רואים את המידע שעל הכונן. אני מחפש דרך כדי להציל את המידע שעליו - קיבצי HD . נסיתי תוכנה ותיקה אצלי R-STUDIO , אחרי סריקה המידע היתגלה אולם בשיחזור לכונן אחר נוצר סלט אחד שלם דבר אשר לא מאפשר שימוש בו . האם קימות תוכנות נוספות לשיחזור של כוננים בעיתיים? תודה עבור כל סיוע.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני מתחיל לצרוב מלא סרטים שייש לי במחשב איך אני עושה שאני מכנס את הדיסק ואוטמטי הסרט פועל ? או שאני לוחץ על הכונן שייש בו את הסרט וישר הוא פועל איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
לאחר שנה ו 4 חודשים של שימוש בספק הכוח הספק מת חלקית... הספק כאשר מפעילים אותו מגיב אך לא מדליק את המחשב לאחר בדיקת המתחים בחיבור 24 פינים נראה כי המתחים בסדר האם למישהו יש רעיון איך אפשר להחיות אותו? זה בטוח הספק! חבל שספק כזה הלך והאמון בחברת Thermltake יורד
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום רב! קניתי מחשב חדש והוא עובד לאט מהצפוי ולכן החלטתי לבדוק אם החומרה שקניתי היא באמת מה שקיבלתי ע"י התוכנה EVEREST. המעבד שקניתי הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2400Mhz conroe אך בתוכנה EVEREST שמתי לב שכתוב ב-CPU TYPE את השורה הבאה: DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 1800 MHz (9x200) האם הגיוני שרשום לי בתוכנה 1800MHz אף על פי שקניתי 2400MHz? אגב, גם במאפייני המערכת של ווינדוס רשום 1.79GHz ! יכול להיות שעבדו עליי או שאולי החומרה תקולה? אודה לכם מאוד אם תוכלו להשפוך לי מעט אור בנושא... בתודה מראש אופיר
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה ורציתי לבקש את עצתכם. קניתי היום מסך CRT. שחיברתי אותו בבית למחשב התצוגה לא הייתה בפוקוס (הכל נראה כפול ומטושטש). לאחר 10 דקות בערך ראו כבר יותר טוב. הייתי בטוח שהבעיה היא בכרטיס מסך אז חיברתי את המחשב למסך אחר וראו מצויין. עכשיו חיברתי את המסך החדש למחשב אחר (שבו רואים טוב במסך אחר) ויש מן תופעה מוזרה. אם למשל אני קורא דף אינטרנט עם רקע בהיר לבן ולאחר מכן ממזער את החלון כך שיראו את שולחן העבודה יש לפעמים מן תופעה שבה כאילו המסך מנסה לשפר את התצוגה (גוונים משתנים מעט והכתב יוצא וחוזר לפוקוס). מוזר מאוד. זה לא קרה לי אף פעם במסך CRT. הבעיה היא שזה לא קורה אף פעם ובחנות אני רוצה להראות להם את זה ... יש תוכנה לבדיקת מסך שיכולה לעזור לי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
טוב זאת לא בדיוק תקלה, אלא בקשה לעזרה. לקראת יום הכיפורים נתקלתי במחסום שגם בשעות הלילה הקטנות לא הצלחתי לפתור (ותוך כדי גם איבדתי 300 ג'יגה מידע) המטרה הייתה להעביר כמות לא מבוטלת של קבצי וידאו מהמחשב למכשיר הPS3 שלי, בין עם ע"י כונן חיצוני או ע"י הזיכרון הפנימי של המכשיר המדובר. יש לי כונן חיצוני של 500 ג'יגה שעליו הקבצים נמצאו. לאחר מיסיון כושל של הקונסולה לזהות את הכונן, עקב היותו NTFS, כשמסתבר שהPS3 עובדת רק עם FAT32, בלית ברירה (ובדיעבד די בפזיזות), שניתי את הכונן לFAT32, אממה, עכשיו מסתבר לי שFAT32 לא יכול לקבל העברה של קבצים שגדולים מ4 ג'יגה, כך שגם זה לא עוזר לי! אני די אובד עצות פה, ואני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי פיתרון שלא כולל לפרוץ את הPS3 שלי. streaming דרך …
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. יש לי 2 שאלות, די כלליות: 1) איך אני קובע האם הכרטיס עובד על X2 או X4? 2) מה חשיבות הגדרת ה Apreture Size שנמצאת בדוס? על מה הוא צריך להיות? תודה רבה! נדב.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום כולם הובא לידיי מחשב עם לוח אם של foxonn דגם 45G7AD-8EKRS2H עם כרטיס מסך מובנה. המחשב נוטה לעשות ריסטרט פעם בכמה זמן, ללא תלות בצריכת משאבים (גם אם הוא בזמן מנוחה זה קורה) ניסינו להחליף זכרון - אותה בעיה. להחליף ספק - אותה בעיה. אין כל מסך כחול המתריע לפני (אגב - מישהו מוכן להזכיר לי איך לעשות enable למסך הכחול בהנחה וההגדרה אומרת לו לא להיות מוצג?) צריכת חשמל כמו כן הועברה לnever בכל קטגוריה. הטמפ' תקינה לחלוטין (כ30 מעלות) בכל חומרה. ניסינו באמת את כל האופציות הלגיטימיות הראשונות לבדיקה, ולכן אני מתייעצת איתכם מה עוד ניתן לעשות. יש עניין מוזר בכך שבחיבור של הספק בלוח אם ישנם 8 פינים (בעוד ולספקים הסטדנרטים ואלה שיש למחשב + לחלופי יש 4 פינים) האם זו יכולה…
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב I5 WIN7 שהיה מחובר לרשת במקום העבודה אני מעוניין לחבר אותו בבית לרשת ביתית ( אני לא חייב את הנתונים שיש בו) כאשר אני מחבר את המחשב בבית, אני לא מצליח להכנס , מבקש שם וסיסמא (שהיה בעבודה) מה צריך לעשות? אלדד
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה וכיצד פותרים אותה? המחשב חדש ועדיין באחריות
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היום בצהריים ראיתי פרק של סמלוויל במחשב ולקרת הסוף המסך נכבה לי ולא שמעתי סאונד אבל מה שמוזר שחשבתי שסידרתי את זה הזזתי את הכבלים מאחורי המחשב בדיוק עשיתי איזה סדר קטן אז חשבתי זה נבע מזה אבל בלילה זה קרה לי עוד פעם הפעם שיחקתי בבטאלפיד 2 ואחרי שעה משחק נכבה המסך ואין סאונד WTF :kopfpatsch: יש מישהו שיודע מה הסיבה לזה עשיתי כמה בדיקות וראיתי שחום הכרטיס מסך עלה ב10 מעלות במנוחה מ41 ל51 שזה קצת מוזר והוא נישאר ככה גם לאחר כיבוי והמתנה של כמה דקות לראות אם יתקרר (MSI 6800NU) הכרטיס קול שלי הוא משולב על לוח האם P4S800D-X של אסוס אם ציפסט SIS ואפשר לראות את המפרט שלי בצד אה גם פתחתי את הצינורות של הכרטיס (6800) אבל זה עבד חלק במשך 4 חודשים אז לא ניראה לי שזה הבעיה …
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-