עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by kobi3211,

אנשים מבינים בלבד יש לי בעיה רצינית עם המחשב כמו שאתם רואים המחשב חדש ואחד הטובים ועשיתי בדיקה בנורטון אנטי וירוס 2007 ובADAWERE 2007 מה עוד נשאר לבדוק אני לא מביןם למה המחשב עדיין איטי אם מישהו מכיר דבר אחר שיעזור לי לפתור את זה אני יודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by URSH,

לוח אם שלי הוא ASUS P4P800 מפרט - http://www.digital-daily.com/motherboard/asus-p4p800/index05.htm חסר לי כבל לחיבור מתח ?SATA (כן יש לי כבל קטן למידע) לספק יש 2 יציאות מתח ישנות (לפלופי וכונן). מה אני עושה מחליף ספק? קונה כבל שחסר? ולאן מחבר אותו. האם אני אמור לקבל את הכבלים עם הצורב החדש?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  3. היי! יש לי כרטיס SAPPHIRE 1950 PRO 512 AGP יש לו שתי חבורים של 4 פינים בהוראות התקנה רשום שצריך לחבר רק חיבור אחד, זה נשמע לי די מוזר, אם צריך לחבר אחד למה שמו לו שניים? חוץ מזה הכרטיס מגיע עם המפצל אני אישית חיברתי את שנייהם. אני בדילמה עכשיו, כפי שאני רואה בפורום הזה יש הרבה אנשים שקנו את הכרטיס הזה היתי רוצה לדעת מה אתם עשיתם? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by udi,

שלום יש לי לוח של MSI K7N420 PRO NFORCE 2 הוא תומך רק ב AGP X4 והכרטיס מסך שלי הוא X8 הבנתי שלמרות הכל אני יכול להתקין אותו על לוח אבל האם אני צריך להתקין לו DRIVER מתאים הכרטיס הוא READON 9800 PRO 128 MB של GIGABYTE ואם כן איפה אני יכול למצוא את הDRIVER הזה

5. Started by ben_amitai,

שלום יש לי כרטיס מסך GEFORCE FX 5700VE 256 AGP X8 ויש לי בעיה כשאני משחק ב NFS MW הוא כל חצי שעה,שעה קורס ומראה לי את ההודעה הבאה microsoft visual C ++ DEBUG library R6025 -pure virtual function call אני חושב שזה בגלל שהכרטיס מסך מתחמם (הוא על קירור סטוק) ולפעמים אני לא מצליח להפעיל סרטים הוא עושה עוד פעם משהו עם ה DEBUG הזה תודה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by ychamp,

התקנתי את המחשב שלי מחדש עם לוח אם חדש כי הישן עשה לי בעיות ו הCPU מתחמם ל90 ןמ שהו מעלות ואז מתכבה לבד... אני לא מבן אבל למה כי בדיוק באום תנאים לפני כמה שבועות המחשב היה 30 מעלות יותר נמוך. זה יגול להיות בגלל שלא שמתי משחה טרמית חדשה? עזרה בבקשה... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  7. Started by Grahf,

יש לי aspier 3100 מACER (שקבלתי במתנה) עכשיו המפרט לא משהו (1.6 סמפטרון גיגה ראם DDR2) הבעיה שכול דבר שהוא תלת מימד (אפילו הסמל של אידוס ) נשבר לחתיכות גאומטריות לא משנה אם המשחק ישן (דאוס אקס , רברנט) או יותר חדש (KOTR2) המחשב אמור לעמוד בדרישות עדכנתי את הדריברים האחרונים של ACER כי ATI לא תומנכת ישירות בחברה עכשיו אני יודע שהכרטיס הזה יכול להריץ את המשחקים האלה אבל זה לא עוזר רעיונות

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  8. יכול להיות שיש לי וירוס, אני לא יודע כשאני נכנס לשינוי התמונה ברקע אני לא יכול לבחור שום דבר, איפה שאני צריך לבחור שמות של רקעים יש מן רקע אפור עכשיו יש לי רקע כחול אבל לפני זה הייתה מן הודעה כאילו יש וירוס AD.. עשיתי סריקה של כמה אנטי וירוסים אבל הם לא עזרו מה לעשות???

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי לוח אם של פי סי פרטנר אפולו פרו 133 מגה הרץ מעבד פנטיום 3 733 מגה הרץ זיכרון 512 זיכרון SDRAM עם צי'פסט של VIA ויש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9250 והורדתי מזמן את העידכון לצי'פסט דרך את האתר של VIA עכישו הורדתי את הקובץ שנקרא Retro chipset VIA 4in1 drivers והמחשב עבד סבבה אז ראיתי שהם הכניסו לא מזמן את החבילה VIA HyperionPro Driver Package והתקנתי אותה מאז משחקים עובדים לי קצת פחות טוב אני לא יודע אם זה קשור לפעמים הכרטיס מסך מתנתק והמסך עובר למצב המתנה האם זה קשור? השאלה שלי האם החבילה של הפרו מתאימה לי או שכדאי להסיר אותה ולהתקין מחדש את ה4IN1 הפשוטה? הנה הלינק לאתר http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=420&OSID=1&CatID=1070 איזה גירסה לדעתכם…

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by zwex35,

מחשב חדש... i5 760 עבר אולי שתי פירמוטים גג בקיצר כל פעם שאני נכנס לאיזשהו משחק , זה פשוט יוצא ממנו.. לא משנה איזה משחק לא משנה כלום.. לא יודע מה לעשות

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  11. אני חושב שזה בגלל האנטי וירוס כי רק הוא מאחר יש לי 256MB OF RAM... אני יודע שתגידו לי שאני צריך לקנות עוד אבל יש עוד דרכים שהווינדוס יעלה יותר מהר? נ.ב יש לי Anti Virus Kaspersky ופיירוול Kerio

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  12. בחיים לא ידעתי ופתאום ראיתי באיזה סרטון את המידע הבא - כשנמצאים בתוך ערוץ יוטיוב ונכנסים לתוך playlists, למרות שכתוב "all playlists" לא באמת רואים את כל הפלייליסטים, וצריך ללחוץ על הכפתור הזה ולבחור באפשרות "created playlists" ורק אז רואים את כל הפלייליסטים בערוץ. ידעתם את זה? אני לא מבין את זה - זה דבר ממש ממש בסיסי. למה הם לא מראים את כולם ב-"all playlists"?? הרי כתוב all??

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  13. Started by K0sTa,

שלום ! אז ככה יש לי בעיה בהרדיסק שלי ! כל פעם שאני מחבר חומרה (הרדיסק אחר ,כרטיס מסך...) ואחרי זה מדליק תמחשב אז ההרדיס המשני עושה מין רעש כזה מציק "קכ קכ" יעני שהוא נכבה ... מה זה החרא הזה ?? ואחרי איזה 50 פעם המחשב עולה ועוד משהו אם אני קונה הרדיסק חדש אם חיבור seta 2 או מה שזה לא יהיה יש מצב שיהיה 3 הרדיסקים על המחשב ?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by Dako,

היה לי מחשב ישן שנתתי לחברה שלי. הבעיה היתה שהלוח אם שלו נדפק ולכן נאלצתי לקנות לה חומרה חדשה... אז אכן, קניתי לוח אם חדש וכמובן זיכרון (כי הישן כבר לא התאים). עכשיו הבעיה היא שאחרי שהתקנתי הכל המחשב משום מה לא עובד... אני מדליק את המחשב, הכוננים מתחילים לעבוד (ה-Cd וה- HD), המאווררים עובדים. אבל המסך לא נדלק. ז"א שהכרטיס מסך עוד לא התחיל לעבוד. וחוץ מזה לא קורה יותר כלום. (הכרטיס מובנה בלוח). המעבד הישן שלי היה פנטיום 4 , 1.5 ג'יגה הרץ. סוקט 478 כמובן הלוח החדש הוא Asrock p4i65G . גם כן סוקט 478. מישהו יודע מה הבעיה? יכול להיות שהמעבד הישן לא מתאים ללוח החדש יחסית משום שאין תמיכה או משהו כזה? בבקשה תעזרו לי בנושא זה דיי דחוף. הדגם של המעבד הוא: Intel Pentium 4 1.5GHZ / …

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by Tal14,

שלום אני משתמש במחשב חדש כחודש בערך,ועד היום לא היו לי שום בעיות היום נכנס לי SPY למחשב ורציתי להסיר אותו אז הורדתי את התוכנות Ad Aware וSpyBot הרצתי אותם וקפץ המסך הכחול ועשה ריסטרט למחשב בהתחלה חשבתי שזה בגלל עומס ואז כשעלה המחשב הרצתי רק את הAD AWARE ושוב זה עשה מסך כחול הנה שני המיני דאמפס שלי : http://rapidshare.com/files/75127101/2_MiniDumps.rar.html מה הבעיה ? תודה שכחתי לציין גם שהSPY הופיע כאשר האנטי וירוס שלי נתן אזהרה שהקובץ Services משתמש ביותר כוח ממה שהוא צריך(משהו כזה..) ואישרתי את זה ואז הכל התחיל.. אה ומיד שהתחילו הפופ אפים וכו' (שזה הSPY)עשיתי סריקה של אנטי וירוס וזה לא מצא כלום.

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  16. Started by dorono008,

קניתי לאחרונה הארדיסק וספק , ההארדיק ממש רועש - מעין קליקים אבל רק אצלי (ניסיתי אצל חבר וזה לא עשה בעיות ) האם ספק בעייתי יכול לגרום להארדיסר להרעיש? ועוד דבר הסתכלתי על הצד האחורי שלו וראיתי שנראה כאילו יש שם בלאי או משהו (מעין צבע חום על המוליכים)זה סתם נדמה לי ? [attachment deleted by admin]

17. Started by bigbosf,

שלום חברים. יש לי בעיה שאני צריך עזרה קטנה איתה . מחשב נדלק אבל המסך מציג רק קווים לבנים - עולים ויורדים . מישהו נתקל ? עוד שאלה.. אם מחברים שני זכרונות ddr512 M 400MHZ ו - ddr 1 g 400mhz איך יעבדו הזכרונות? תודה

18. Started by NosNos22,

טמפרטורת המעבד מגיעה ל 85 כשאני מבצע ANTI VIRUS SCAN ולפעמים אפילו כשאני מריצ משחק כבד במצב רגיל הטמפרטורה היא בסביבות ה 70 המעבד שלי הוא P4 2.4 חיפשתי ב FAQ ולא מצאתי טמפרטורות ב מספרים מה הטמפרטורה הממוצעת ל מעבד כזה ומהי המקסימלית הבטוחה תודה

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  19. אני יסביר לך יש משהו בערוץ 2 חיילים מורעלים אני מנסה להקליט את זה מהרשת בעזרת התוכנה Camtasia Studio 4 התוכנה לא משנה כלום האמתי ...היא מקליטה באמת אבל אז שמגיעים לוידאו עצמו זה לא מקליט ...זה מראה תמונה שחורה ומשמיעה את הקול. זה כמו שלוחצים פרינט סקרימ ..ורוצים לשמור תמונה של וידיאו וזה מראה תמונה שחורה , אך פותרים את זה ..זה חשוב לי נורא תודה .

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  20. Started by alex15,

כשאני מכבה את המחשב הוינדוס נכבה אבל המחשב לאא .. איך לפתור את הבעיה הזאתיי ???

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by MLTK,

אני מתכוון ךלרכוש הרדיסק 160 ג'יגה סאטה ויש לי xp-sp1 ואני לא מעוניין לשדרג לsp2 - ורציתי לדעת אם לא יהיו ל בעיות אם זה

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  22. חברה לא יודע מה הבעיה הורדתי תתוכנה SQL 2000 כדי ליבנות שרת של משחק ושאני באה ליפתוח תהתקנה זה מופיע לי http://img182.imageshack.us/img182/6844/87951803sm4.jpg זה הופיע לי פעם באיזה תוכנה אם אני לא טועה לא זאת מה אני אמור לעשות אין לי מושג אני חייב ליפתור את זה =[

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  23. יש לי אקספלורר 6 לפעמים כשאני ניכנס לאתר מסויים ויש בו תמונות אז כל הכיתוב עולה ורק התמונות לא עולות , רק אחרי איזה 2 דק' ככה התמונות עולות ביחד וזה אפילו קורה במקביל עם כמה אתרים , או שעולות התמונות בכל האתרים או שלא מה יכולה להיות הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  24. Started by sibonyy,

היי, היכן אני יכול להשיג דרייבר לכרטיס רשת 1G OB? תודה

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  25. Started by michfir,

יש לי 8800GTX של LEADTEK וכאשר אני מדליק את המחשב פשוט המסך לא מראה שום תמונה, הוא אפילו מהבהב ( כאילו המחשב מכובה ולא נשלחים אליו שום נתונים )... בדקתי את החיבורים וחיזקתי את הכל הרבה פעמים. כאשר אני מפעיל את המחשב אז הכרטיס מסך בדר"כ עושה רעש בכמה השניות הראשונות ( רעש של מאוורר עובד מהר) ואז לאחר מספר שניות הוא חוזר להיות שקט.. עכשיו שמתי לב שפשוט הרעש הזה לא נפסק! נתתי למחשב לנוח שעתיים וזה עדיין לא עזר.. ממה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים