עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zippobuyer1,

קודם כל תודה לכל מי שעונה ;D ;D ;D החלפתי למארז FULL TOWER GENERIC ויש לי בעיה כשאני מכבה את המחשב דרך הווינדוס רק המסך נכבה וכל שאר המחשב נשאר דולק! המאווררים / עכבר / הכל! למה זה?? ועוד דבר יש במארז חיבור כזה כמו ה LED של הHD וכל זה.. קטן לבן שכתוב P- וקטן ירוק שכתוב P+ ואין לי מושג לאיפה לחבר אותם? אולי זה זה? מישהו מתמצא בעניין זה? תודה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכולם לא ידעתי איזה פורום לירשום הודעה זו אז תעבירו אותה לאן שצריך התקנתי היום את התוכנה pcmark2002 והתוצאות שיקבלתי בהן הם נמוכות או שכה נראה לי למשל המעבד קיב ל4463 הזיכרון שלי 3183 והארד דיסק קיבל 665 ואם תירצו תוכלו להסתכל במפרט שלי

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  3. Started by moshemordo,

שמעו שמתי לב הבדל רציני שקורה לי בין וידוס 2000 ואקס.פי 2000 עובד לי מצויין אבל באופן הויזואלי הוא גרוע מאוד אבל באקס פי יש לי בעיה אחרי חודש הוא מתחיל לזוז לי כמו צב! הכל זז לי מאוד לאט ומבחינת להשאיר את המחשב דלוק לרוב אני משאיר אותו דלוק ימים ב2000 הכל היה עובד רגיל גם אחרי ימים שהוא דלוק ובאקס פי הכל מתחיל להיות לאט לאט גרוע! עכשיו הבעיה העיקרית שלי היא למשל שאני לוחת על האקספלורר להכנס יש לי מעין delay כזה של 10 שניות לפני שהוא נכנס לי לאקספלורר איך אני מתקן את זה? זה קורה לי בכל התוכנות! כל תוכנה שאני מפעיל יש לה delay מסויים עד שהיא בכלל מתחילה לחשוב בשביל להפתח! אנא עיזרו לי

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by zolder,

אני מנסה להעביר סרט מדיסק(סרט שהורדתי) למחשב ומתישהו בממצע זה נעצר ורושם לי: לא יכול להעתיק את הקובץ ו: invaild ms-dos function/ מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  5. Started by udi,

מאז שהתקנתי את הכרטיס יש לי בעיה בהתחלה הוא היה נתקע במשחקים כמו ur2003 ועוד ומאז שהתקנתי את הדריברים שלו יש לו בעיה בגרפיקה , הWIN XP נעשה איטי מאוד המסך עולה לאט לסימן של העכבר מתלווה קו כאילו אני רוצה לרשום משהוא ניסיתי להתקין את כל הדרוורים האפשריים גם ללוח האם וגם לכרטיס מסך יש אותם בהורדות כאן ולא משנה מה זה עדיין לא עוזר ואפילו היום התקנתי את WIN XP מחדש וזה עדיין לא עזר האם אפשר לסדר את זה ? מפרט המחשב: מעבד : AMD 1800 זכרון : 256MB לא זכור הסוג לוח אם : NFORCE של MSI הישן מסך : LG 795FT PLUS תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  6. Started by gal_il50,

כשאני רואה סרטים במחשב אז אני רואה אותם מדיסק,האם הסי די רום תמיד עושה רעש כשהוא עובד?(לי יש של LITEON) זה לא רעש של בעיה אבל הוא מעצבן אז השאלה שלי היא שככה זה אמור להיות? האם ה-LITEON ככה מרעישים או שכל הסי די רום ככה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אז ככה הסיפור: לקחתי את המחשב מהסלון, וסגרתי את המחשב עד שהוא כמעט היה סגור, אבל לא היה את הקליק שסוגר אותו... צעדתי לכיוון חדרי כאשר המחשב בידי, והידית של הדלת(@$#) איכשהו נכנסה שם לעסק (בין המחשב/מקלדת למסך), וכאשר עשיתי צעד נוסף (לא שמתי לב למצבי העגום), הרגשתי התנגדות מכיוון הלפטופ (הוא לא נפל כי אחזתי בו חזק) ........ איזה טעות אנוש!!!!!! נבהלתי, אך אמרתי לעצמי שהמסך "קצת" קשיח - סך הכל זאת לא הייתה מכה חזקה... אך לא כך! מיהרתי מהר חזרה לסלון, ולדתהמתי גיליתי שחצי המסך התחתון מקופל - אי אפשר לראות שום דבר חוץ מכמה צבעים שאין להם שום קשר למציאות. להלן כמה תמונות בצער, צעקות יאוש ויגון רב, --Vega. עריכה: אם התמונות לא מופיעות יש ללחוץ כפתור ימני על התמונה ו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by dorman2,

יש לי מצלמה למחשב של Creative - Video Blaster WebCam. כבר בערך שנתיים שאני לא עושה איתה כלום חוץ מסרטי וידאו ביתיים. אני הפעלתי דרך WebCam, והיא תמיד פועלת כמו שצריך. אבל... ניסיתי לעשות שיחת מצלמות ביני לבין חבר דרך התוכנה MSN Messanger ( וכן - הורדתי את כל העידכונים והתמיכות שצריך ), ודרך פאלתוק ( PalTalk ) ובשתי התוכנות אותו הדבר קרה... אני ראיתי אותו, אולם הוא לא ראה אותי. וגם אני לא ראיתי את עצמי... מה שאני רואה הוא או קווים של שחור ולבן, או רק שחור. ( המצלמה כשאני מפעיל מתוכנה רגילה לא לרשת פועלת יופי) [shadow=blue, 2, 300]מה לעשות?? [/shadow]

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  9. Started by Dadude,

אין לי מושג מה קרה ,אבל פתאום היום בבוקר אני מדליק את המחשב ומופיעים לי כל הזמן דברים מוזרים על המסך , מן הפרעות כאלה... אני לא יודע מה קרה ,אם זה המסך או כרטיס המסך , לא עשיתי שום אוברקלוק וזה עבד בסדר גמור אתמול ההפרעות האלה גם מופיעות כשאני מדליק את המחשב על ההתחלה בביוס ובכל מקום. מה קרה ומה אני צריך לעשות ? תודה

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by ETB,

בתפריט של הדריבר של הכרטיס יש סימני שאלה במקום פונטים בעברית. יש לי WINXP באנגלית. איך אני מסדר את הדפק הזה???????????????????????????

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  11. שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום_1 133 עם WIN98SE כרטיס קול CREATIVEת מודם 33K SPORTSER CDROM וFLOPPY גנרים אני הוספתי לו כרטיס רשת REALTECK ומאז הוא נתקע בד"כ על USER.EXE ונראה לי שזה בגלל שיתוף IRQ האם יש לזה פתרון או שהמחשב אבוד (זקוק לו כמחשב שני לקריאת דוא"ל) הוא יקבל ADSL דרך מחשב מהיר המשמש כשרת ADSL עבורו? בתודה רבה מראש, יהודה

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  12. Started by ZATAR,

שלום אני רוצה לדעת את הדגם המדויק של הלוח אם שלי , אין לי את החוברת. מה שאני יודע הלוח אם הוא של אינטל והדגם 850 אבל לא יודע איזה . (הזיכרון ששמים על הלוח הוא RDRAM ) איך אני מגלה את הדגם המדויק? דרך BIOS ? או שזה אמור להיות כתוב על הלוח אם האיזשהוא מקום ? אם כן איפה? תנו פירוט רב ככל הניתן , כדי שלא אצטרך לשאול שאלות נוספות. תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. סליחה על הכותרת הבלתי עיניינית הזאת אני ישתדל לרשום יותר טובה להבא פשוט זה עיניין מאוד דחוף לי ואני חייב עזרה לאחרונה כל התוכנות נופלות לי כאשר המחשב מגיע למצב שהוא צריך לחשוב על משהו כבד אז הוא פשוט מכבה את התוכנה אני חייב שתעזרו לי מרוב תסכול אני חושב לפרמט זה תמיד קורה לי בפריימר ומאיה מה אני יכול לעשות כדי לסדר? אני בעל וינדוס אקס.פי בתודה מראש משה

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  14. Started by bad-sector,

שאני פותח את PARTITION MAGIC 8, מופיע לי כונן בן 8 מגה, מלבד הכוננים שכבר מופיעים, האם אלה הם ה 8 מגה באפפר המדוברים? או שפשוט לא פיצלתי נכון ת HD...?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלום לכולם, אתמול קניתי בשעה טובה כרטיס מסך חדש 128MB inno3d geforce 4 ti 4200 התקנתי אותו, התקנתי דטונייטור הכי עדכניים, אני מתחיל לשחק, אחרי 10 דקות של משחק, המסך פשוט נכבה (המחשב נשאר דלוק) וכשאני לוחץ על הכפתור של המסך הוא לא נדלק יותר ועושה גם צפצופים מהרמקולים, המחשב קפוא ---> ריסטרט. ביקרתי בפורום עם שרשור ענק על הבעיה הזאת, וניסיתי כל מה שהוצע שם: ניסיתי 2 גירסאות דטונייטור 41.09 ו-42.30, הורדתי VIA 4 in 1, הורדתי VIA test driver, וידאתי שהכרטיס מסך לבד עם IRQ משלו, הורדתי refresh rate fix, ניסיתי לבטל fast write, ביטלתי APM, הביוס שלי מעודכן, בקיצור ניסיתי כל מה שאפשר חוץ מהדברים שדופקים את הפרפורמנס לגמרי (להוריד AGP לX1 וכאלה) חשוב לציין שהכרטיס הקוד…

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  16. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  17. Started by ari,

כיצד ניתן לפצל הרד דיסק גם אם הוא מלא בחלקו 25\40 מערכת הפעלה 98

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום יש לחבר שלי מחשב יחסית דיי טוב ומערכת הפעלה 98 המחשב לא מסכים לעבוד על יותר מ16 ברזולוציה (אין סיכוי שזה קשור למסך המסך מצויין) העכבר לא מגיב למרות שניסינו לרענן את הדרייברים וכו.. ובכלל הביצועים גרועים האם להתקין מערכת הפעלה חדשה צריך לפרמט את ההרד דיסק בשביל זה ואיך אפשר לפצל את ההרד דיסק גם כשהוא מלא בחלקו

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  19. Started by Dadude,

עזרתם לי מאוד בבעיה הקודמת שלי אז רציתי להעלות לדיון בעיה מאוד רצינית שמטרידה אותי כבר כחצי שנה . יש לי כרטיס קול Creative sound blaster audigy שאמור להיות אחד מהכרטיסים הטובים ביותר שיש. ברגע שאני מתקין אותו ומפעיל משחק,כעבור כמה זמן מופיע צפצוף במקום הקול והמשחק נתקע . חשוב לציין מספר עובדות לעזרה בפתרון : 1)כבר ניסיתי לעדכן את כל הדרייברים לא פעם ולא פעמיים 2)העברתי אותו לסלוטים שונים בלוח אם ,לא עזר 3)יש לי כרטיס קול אונבורד,ביטלתי אותו בביוס ושיחקתי עם ההגדרות,לא עזר 4)החלפתי ספק כוח,עזר במקצת,עכשיו זה עובד וכעבור כמה זמן (שעה שלמה בספלינטר סל) זה נתקע נ.ב יש לי 4 רמקולים ולכן אני חייב את הכרטיס כי בשלי יש רק כניסה לשתי רמקולים בעיה נוספת היא שכאשר אני מחבר את הכרטיס…

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  20. יש לי מחשב P3-1000, לוח cuvc-4x ומע' הפעלה XP. הורדתי את הקובץ החדש (viahyperion4in1446vp6) וכשאני מנסה להפעילו מופיעה ההודעה: "אין אפשרות להפעיל תוכנית windows של 16 סיביות". האם מישהו יודע מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  21. Started by MDtgif,

הציון הקודם של PCmark היה 940 . הדיסק הוא maxtor 80gb 7200 8mb cache עכשיו הוא יושב על באס אחד עם הסי די והציון 780. עשיתי לו לפני כמה ימים אופטימיזציה עם ספיד דיסק אז אני לא מבין מה הבעיה יכול להיות שה שמחובר ל Slave מפריע ל MAster מה יכולה להיות הבעיה\ תודה דוד

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. תקלה מאוד מאוד מוזרה צצה לי במחשב... הווינדוז שלי עולה מאוד לאט, בקטע הזה של הקו המקוקו הזה של STARTING WINDOWS XP, אבל גיליתי משהו מאוד מוזר, שאני מחבר הרדיסק משני, זה עולה אולי חצי קו ועולה במקום 8 לופים של הקו הזה!!! לא משנה איזה הרדיסק אני שם כמשני, הכל עולה כמו מטוס, איך שאני מנתק הכל חוזר להיות איטי, חושבים שזו בעייה בהרדיסק? (אני חשבתי!) אבל עכשיו אחרי שאני עם הרדיסק חדש ובודד ושוב אותה תקלה, אני יודע שמשהו פה מסריח... מה עושים? ההרדיסק הוא WD, מג'ומפר על CS, ומחובר מהלוח לחלק האמצעי, מוגדר כ PRIMARY SLAVE לפני 2 SECONDARY MASTER+SLAVE (סידירום וצורב)... מה הגורם לאיטיות הזאת של ההרדיסק? :AR15: ולמה עוד הרדיסק מתקן את כל העוול ? (חיברתי אפילו 4 גיגה של…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. כאשר אני גולש באינטרנט מופיע לי מעין "ליכלוך" על המסך, זה יכול להיות נקודות צבעוניות באופן אקראי במסך, וזה יכול להיות קוים צבעוניים. כאשר אני עובר עם הסמן על וצובע את הטקסט שעליו נמצאים הנקודות הצבעוניות, הם נעלמים. אני לא יודע מה זה כמו שאמרתי, זה קורה בעיקר כשאני גולש. שם זה ממש בולט ואי אפשר להתעלם . תודה שקראתם ועוד יותר עם תעזרו לי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by roma,

שלום לכולם! לחבר שלי יש בעיה ! מידי פעם שהוא מדליק את המחשב מופיע מסך כחול וכתוב במסך שהמחשב לא מוצא את העכבר ומבקש להמשיך לעבוד בלי העכבר.(כניסה ps/2) . ב- DEVICE MANAGER הוא לא מראה את העכבר(כאשר הוא מראה את המסך הכחול). ברוב המיקרים המחשב כן מוצא את העכבר אבל לפעמים העכבר מפסיק לעבוד(כאשר הוא כבר נמצא בווינדוס) ואז המחשב ניתקע מבלי שום עומס גם כאשר שום תוכנה לא פועלת! המחשב כבר בן שנתיים וזה אף פעם לא קרה... בבקשה מישהו יכול לעזור לי??? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  25. Started by AlcHEMisT,

שלום לכולם! בזמן האחרון יש לי בעיה עם המקלדת, היא פתאום מפסיקה לעבוד ללא שום סיבה מיוחדת. הנורית במקלדת דלוקה אבל הקלידים פשוט לא מגיבים. זה קורה לי סתאם כך אפילו לאחר שעבדתי אם המקלדת והכל בסדר, אני חוזר לעבוד אחרי זמן מה ופתאום אין תגובה!!! זה לדעתי די מוזר ואני לא רואה מה יכול לגרום לבעיה, יכול להיות שהלוח אם קצת דפוק? אחרי הפעלה מחדש המקלדת חוזרת שוב לעבוד. זאת מקלדת פשוטה ביותר אבל עד עכשיו היא עשתה את העבודה מצויין... בעבר (ללא קשר לבעיה הזאת) ניסיתי להשתמש במקלדת natural של microsoft והיתה לי בעיה שאם האיתחול הראשוני של המחשב המקלדת לא עבדה, כאשר הייתי מאתחל שוב היא כן עבדה, בזמנו הנחתי שהבעיה היתה במקלדת ולכן המשכתי להשתמש במקלדת הפשוטה שלי, אבל עכשיו אני רו…

• 1 תגובה
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים