תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
המחשב של חבר שלי התחיל לעשות בעיות בכך שהוא מחליף צבעים (ליתר דיוק המסך). אני חושב שהבעיה היא בכרטיס או שאולי יש בעיות חמורות במסך עצמו. מה צריך להחליף - את המסך או את הכרטיס מסך?? ומה הבעיה?? תודה מראש "SHUTGUN".
-
- 4 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
מחשב של חברי הטוב JECKSABAK נדלק ישר אחרי חיבור הלוח לספק - למרות שכפתור ההדלקה לא לחוץ ולמעשה לא מחובר ללוח. אם מישהו יודע למה זה או איך אפשר לפתור זאתץ הלוח הוא של PC-PARTNER.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של Gigabyte SQ 800 וכרטיס קול און בורד ובאנריל 2003 ואנריל 2 יש בעיה בסאונד ממש מעצבנת הסאונד כזה נמרח ויש הד כזה מעצבן בקיצור עדיף לכבות את הרמקולים במקום לשמוע לזה חיפשתי באתרים של אנריל תיקון לזה אבל לא מצאתי מישהו אחר נתקל כבר בבעיה הזאת ? כי גם לחבר שלי שיש את אותו כרטיס קול און בורד יש את אותה בעיה תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
על הארדיסק 0 יש שלוש מחיצות NTFS - בהתאמה c,d,e ורק C קיימת עכשיו על הארדיסק 1 מחיצת NTFS נוספת (היתה F) בdisk mamager של XP וב partition magic המחיצות שנעלמו מופיעות כUNKNOWN (ב PM זה type 17). עלולות להיות שתי סיבות - 1 - התקנה של system commander 7 שעבדה דווקא חלק. 2 - שתי התנתקויות רצופות של המחשב מהחשמל (טכנאים של הכבלים...) כשעזבתי את המחשב בבוקר המחיצות היו שם, אחרי BOOT הן נעלמו. הסרתי את system commander - לא עזר הרצתי fixmbr מהrecovery console של XP, לא עזר. norton disk doctor לא זיהה בעיה. כל תוכנות השיחזור שלי היו על המחיצות האלה כך שאין לי שום תוכנה להעזר בה. היה לי אימג' ghost של כל המחיצות האחרות על מחיצה F (ההארדיסק השני) שגם היא נעלמה. כמובן שלא עשיתי …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני רוצה לקום מהמחשב אני לוחץ על הלחצן של ה-STAND BY (הבנתי שלא רצוי לכבות את המחשב) במקלדת ומגיע למצב שבו אני מקבל הודעה preparing to stand by ונתקע, הוא לא ממשיך בפעולה, גם אם אני מחכה זמן שהוא מעבר לסבירות ההגיונית . כדי לצאת מזה אני צריך לעשות restart , מחכה שהמחשב יעלה שוב, ואז אני שוב לוחץ על ה- standby ורק אז הפעולה מצליחה עד כמה שאני מצליח להיזכר, זה התחיל לאחר שהתקנתי את nerro 5 יש לי XP פרופשיונל האם יתכן שזה בגלל התוכנה? יש לכם פתרון בשבילי? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב של חבר שלי זז ממש ממש לאט ונתקע לפעמים ואני לא יודע מה לעשות כדי לתקן אותו.... המפרט: MotherBorard: systemboard socket 370 M754LRT+with Lan CPU: Intel P-3 1GHz SB: Onboard VGA Card: nDIVIA TNT 2 32 MB Onboard MEM: 256MB HD: 30GB + 10GB (WD) אלה הדברים החשובים...עכשיו לי יש השערה שבגלל שהכרטיס מסך על הלוח אז הוא משתמש בזיכרון של המחשב דבר המאט את כל הפעילות של המחשב..... בבשקה תעזרו לי....
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. אז לפני כמה ימים התחילה לי בעיה שמופיעה ב EVENT VIEWER כל פעם שעושים ריסטרט: The device, \Device\Ide\IdePort0, did not respond within the timeout period. The driver detected a controller error on \Device\Ide\IdePort0. הדבר מלווה בקרטוע סאונד בשמיעת MP3ים ובמשחקים... כמו כן, הבוט ב WIN2K לוקח משהו כמו 2.5 דקות.. הארד דיסק : Seagate 40 GB 7200 RPM. ב XP הייתה בעיה שעבד בPIO MODE. פרטמתי ועברתי ל 2000, ועכשיו עובד ב UDMA אבל עדיין יש את הבעיה!!! עשיתי לו בדיקת SEATOOLS, שלא מצאה דבר... מה עוד אפשר לעשות??? לוח אם: GIGABYTE GVT7XH. איך אני יכול לבדוק תקינות שלו??? נאמר בזיגזג, כי בדיקה של החלקים תערוך כשבוע, וגם תעלה 200 שקלים... מה באפשרותי לעשות בכל זאת בעצמי??? תו…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שאני מחבר דיסק קשיח נוסף למחשב אז המחשב ניתקע לפני העלייה לווינדוס (מראה קו תחתון מהבהב). ניסיתי לחבר דיסק קשיח מאותו דגם והמחשב גם ניתקע... איך מסדרים את זה? מחשב: celeron 500mhz קשיח western digital 20gb מערכת הפעלה win98 נ.ב לפני חודש המחשב לא עשה את הבעיה הזו מתי שחיברתי קשיח.
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי מעבד AMD XP2200 על לוח אם Gigabyte GA-7VAXP, מערכת הפעלה WinXP Pro +SP1, בין היתר הדריבריים של VIA Hyperion הגירסה האחרונה מותקנים! יש לי עכבר ומקלדת של Microsoft שמחוברים ב USB... לאחרונה מדיי פעם שאני מזיז את העכבר הוא פשוט מתנתק (יש את הצליל של ניתוק אביזר USB) וחוזר אחרי שנייה....המקלדת מאידך לפעמיים פשוט אומרת להתראות,מתנתקת, ועד שאני לא מוציא את הפלאג ומחבר אותה שוב היא לא חוזרת לחיים! האופציה של ה USB-Power מכובה אצלי ב Device Manager! מישהו נתקל בבעיה דומה? העכבר והמקלדת פגומים?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש בחלקים מ pch הרכיב אותו אבל כשמדליקים את המחשב הוא נכבה ישר לאחר 10 שניות בדקנו את החיבורים והכול ולא מצאנו את הבעיה מה זה יכול להיות ???
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עשיתי פלאש לביוס עם הקובת awdflash.exe ועכשיו זה רושם לי תוך כדי העדכון image file is not original bios bios image file checksum not zero מה הבעיה ???
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
חברים יקרים.. קיבלתי לוח של Totem אשר מגיע עם http://ertsims.netfirms.com/tm-s630lm.htm VGA LAN MODEM SOUND -------------------- OnBoard חיפשתי ברשת דריברים אבל לא מצאתי , גם האתר לא נמצא, וכנראה החברה לא קיימת עוד. מי שיש לו מידע כלשהו היכן ניתן למצוא את הדריברים ללוח הנ"ל יבורך ;D thx PolyRon
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת את הדגם המדויק של הלוח אם שלי , אין לי את החוברת. מה שאני יודע הלוח אם הוא של אינטל והדגם 850 אבל לא יודע איזה . (הזיכרון ששמים על הלוח הוא RDRAM ) איך אני מגלה את הדגם המדויק? דרך BIOS ? או שזה אמור להיות כתוב על הלוח אם האיזשהוא מקום ? אם כן איפה? תנו פירוט רב ככל הניתן , כדי שלא אצטרך לשאול שאלות נוספות. תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי מיקרופון+אוזניות ב 30 שקל , בלי חוברת או דרייברים (אם צריך) איך שאני מחבר את האוזניות לשקע של הרמקולים, ה lan hub מתנתק , המחשב נהיה איטי ונתקע כל כמה שניות , וה HUB לא חוזר , רק אחרי זמן רנדומלי (שבוע ~) ("cannot reconnect network hardware" or something) help.
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, ברשותי radeon 9500 pro מati ולוח אם של via vt8753 apollo p4x266. כשאני מחבר את ה-geforce הכול פועל כשורה. אבל כשאני מנסה את ה-radeon אני רואה שהמאוורר פועל אבל המסך, ועוד מסך אחר שעליו ניסתי רק מראים שחור ואומרים לבדוק את הכבל. על שאר המחשבים ה-radeon עובד. מה יכולה להיות הבעיה? איך פותרים? תודה מראש.
-
- 88 תגובות
- 37.2k צפיות
-
-
היו לי די הרבה בעיות והמחשב זחל אז החלטתי לפרמט את C,בקיצור פירמטתי והתקנתי XP פרו ואת כל הדרייברים הכי עדכניים לכרטיס מסך\קול,ללוח אם,עדכנתי DX, התקנתי SP,בקיצור מה שצריך לעשות. א-ב-ל,כל דבר שפוט לא רץ טוב,תוכניות כל הזמן עושות כל הזמן לפי הווינדוס פעולות לא חוקיות וככה גם משחקים,פתאום פיפ"א עושה פעולה לא חוקית שרוצים לשחק בו,ככה גם ספלינטר סל,Enclave בכלל לא רוצה לעלות.. תוכנות שאני צריך לעבוד איתן פשוט לא עולות כמו Traktor DJ Studio ובקיצור הכל מעודכן והכל לא עובד!!!מצב מוזר זה נכון... אז אם למישהו יש תשובות או כל דבר שיוכל לעזור לי... (DX9,DETONATOR 43)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מומלץ לחבר על הכבל דיסק בודד, בקצה הכבל או באמצע ? בנוסף אם מחברים על אותו הכבל מאסטר וסלייב, היכן מומלץ למקם את המאסטר בקצה הכבל או באמצע ?
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אהליין. אז ככה, הבעייה האמיתי שלי , שעכשיו התקנתי את כרטיס הקול החדש שלי של הרקולס, ומשום מה בשמיעת MP3ים - בעת פתיחת חלונות התקנות וכו' - המוסיקה מתעוותת ומאטה!!! ונאמר לי בפי כמה אנשים ,שלראות לגבי ההארד דיסק... מסתבר שהוא עובד ב PIO MODE למרות שבאופציות הוא :DMA IF AVAILABLE... אני עובד תחת XP... אני עם Amd Athlon XP 1600' Gigabyte 7xh 256 mb ddr. והארד דיסק של סיגייט, ברקודה, 40 ג'יגה...340016a... לא מצאתי בביוס שום מקום לשנות אולי... ניסיתי גם לשים אותו ב IDE המשני...זה לא עזר גם כן... ניסיתי להסיר את כל הבקרים וההארד דיסק, אולם שוב זה ב PIO... מישהו - עזרה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושד כבר דיי הרבה זמן שיש לי בעיה של סקטורים פגומים בהארדיסק, הכל בגלל מכת חשמל שהמחשב שלי חטף ששרף לי את הלוח אם ספק וקיצר את ההארדיסק אותו אבא שלי הצליח להציל... היום אחרי שקניתי מחשב חדש (ההארדיסק נשאר) אני רואה שהמחשב כל הזמן נתקע לי ויוצר בעיות, אני חושד שזה בגלל סקטורים פגומים בהארדיסק אבל אני לא יודע איך לבדוק את זה, איך לגלות באיזה אזורים הם קיימים ואיך למנוע את הגישה אליהם מתוך המערכת הפעלה, אז אם למישהו יש רעיונות אז אני אשמח לשמוע... ניסיתי לעשות סריקה, ביקשתי לבצע סריקה גם של הסקטורים הפגומים ולנסות לשחזר אותם אבל המחשב נתקע בשלב מסויים כנראה הוא הגיע אליהם, ניסיתי גם לעשות איחוי אבל זה לא ממש עזר...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 40 ג'יגה ואחד הכוננים © שבו מותקן הוינדאוס הוא :כמעט 4 ג'יגה אני משתמש שם ב2 ג'יגה והוא כותב שנשאר לי רק 700 מגה בדקתי את ה virtual memory וכל מיני דברים שהוינדאוס שם והעברתי אותם לכונן אחר אבל זה לא עזר ??? מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי אתמול משחק שנקרא Season Ticket Basketball 2003 התקנתי ותו והכל עבר בשלום אבל כשאני מכניס את הדיסק ומפעיל את המשחק הוא לא עולה הוא נשאר לי באותו מסך כמה זמן ובסוף כותב לי שהוא לא מגיב ואני צריך לצאת ממנו... בקיצר הוא לא עובד... =\ מישהו יכול לעזור לי ד"א את המפרט שלי אפשר לראות בצד.. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי לוח אם ישן של פנטיום 1 ו amd K6 עם סלוט איי גי פי ופי סי איי וכל הסלוטי החשובים אבל החיבור מקלדת הוא ps1 וכאשר אני מחבר אליו מקלדת הוא מתחיל לצפצף בכזה טרררררררררררררררררררררררררררר ואני לא יודע מה לעשות האם הבעיה היא במקלדת או בלוח? זה בטוח קשור למקלדת כי כאשר אני מנתק אותה הוא לא עושה את זה תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
קובץ CMD32.EXE כול הפעלה לחלונות או דורשה את קובץ או כותב או מחפש את קובץ בדקית אני לי פתרונה לא יודע מלעשות מבקשה פתרונה
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-