עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. חבר שלי קנה מחשב חדש בחלקים מ pch הרכיב אותו אבל כשמדליקים את המחשב הוא נכבה ישר לאחר 10 שניות בדקנו את החיבורים והכול ולא מצאנו את הבעיה מה זה יכול להיות ???

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by scribey,

(מה שכתוב בכותרת זה מה שכתוב על הצורב, הדגם) הוא לא מצליח לצרוב לי דיסק אחד כל דיסק שאני מכניס ומנסה לצרוב בנירו זה לא עובד התקנתי כמה תוכנות וזה ניתקע בכולם לבערך באמצע הצריבה!! אני לא יודע מה לעשות..... PLZ HELP

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  3. Started by Wizard Of Oz,

המחשב של חבר שלי זז ממש ממש לאט ונתקע לפעמים ואני לא יודע מה לעשות כדי לתקן אותו.... המפרט: MotherBorard: systemboard socket 370 M754LRT+with Lan CPU: Intel P-3 1GHz SB: Onboard VGA Card: nDIVIA TNT 2 32 MB Onboard MEM: 256MB HD: 30GB + 10GB (WD) אלה הדברים החשובים...עכשיו לי יש השערה שבגלל שהכרטיס מסך על הלוח אז הוא משתמש בזיכרון של המחשב דבר המאט את כל הפעילות של המחשב..... בבשקה תעזרו לי....

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מחשב של חברי הטוב JECKSABAK נדלק ישר אחרי חיבור הלוח לספק - למרות שכפתור ההדלקה לא לחוץ ולמעשה לא מחובר ללוח. אם מישהו יודע למה זה או איך אפשר לפתור זאתץ הלוח הוא של PC-PARTNER.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. כאשר אני רוצה לקום מהמחשב אני לוחץ על הלחצן של ה-STAND BY (הבנתי שלא רצוי לכבות את המחשב) במקלדת ומגיע למצב שבו אני מקבל הודעה preparing to stand by ונתקע, הוא לא ממשיך בפעולה, גם אם אני מחכה זמן שהוא מעבר לסבירות ההגיונית . כדי לצאת מזה אני צריך לעשות restart , מחכה שהמחשב יעלה שוב, ואז אני שוב לוחץ על ה- standby ורק אז הפעולה מצליחה עד כמה שאני מצליח להיזכר, זה התחיל לאחר שהתקנתי את nerro 5 יש לי XP פרופשיונל האם יתכן שזה בגלל התוכנה? יש לכם פתרון בשבילי? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by wtfpwnz,

קניתי מיקרופון+אוזניות ב 30 שקל , בלי חוברת או דרייברים (אם צריך) איך שאני מחבר את האוזניות לשקע של הרמקולים, ה lan hub מתנתק , המחשב נהיה איטי ונתקע כל כמה שניות , וה HUB לא חוזר , רק אחרי זמן רנדומלי (שבוע ~) ("cannot reconnect network hardware" or something) help.

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  7. Started by Dr.Drek,

אהליין. אז ככה, הבעייה האמיתי שלי , שעכשיו התקנתי את כרטיס הקול החדש שלי של הרקולס, ומשום מה בשמיעת MP3ים - בעת פתיחת חלונות התקנות וכו' - המוסיקה מתעוותת ומאטה!!! ונאמר לי בפי כמה אנשים ,שלראות לגבי ההארד דיסק... מסתבר שהוא עובד ב PIO MODE למרות שבאופציות הוא :DMA IF AVAILABLE... אני עובד תחת XP... אני עם Amd Athlon XP 1600' Gigabyte 7xh 256 mb ddr. והארד דיסק של סיגייט, ברקודה, 40 ג'יגה...340016a... לא מצאתי בביוס שום מקום לשנות אולי... ניסיתי גם לשים אותו ב IDE המשני...זה לא עזר גם כן... ניסיתי להסיר את כל הבקרים וההארד דיסק, אולם שוב זה ב PIO... מישהו - עזרה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by mrraz,

איך מומלץ לחבר על הכבל דיסק בודד, בקצה הכבל או באמצע ? בנוסף אם מחברים על אותו הכבל מאסטר וסלייב, היכן מומלץ למקם את המאסטר בקצה הכבל או באמצע ?

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  9. Started by Culandur,

מפרט המחשב מימין כל פעם שסלולרי ליד המחשב ושולחים אליו הודעה או מתקשרים אליו המחשב מרביץ ריסט! למה זה?

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  10. חברים יקרים.. קיבלתי לוח של Totem אשר מגיע עם http://ertsims.netfirms.com/tm-s630lm.htm VGA LAN MODEM SOUND -------------------- OnBoard חיפשתי ברשת דריברים אבל לא מצאתי , גם האתר לא נמצא, וכנראה החברה לא קיימת עוד. מי שיש לו מידע כלשהו היכן ניתן למצוא את הדריברים ללוח הנ"ל יבורך ;D thx PolyRon

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  11. Started by EG,

המחשב של חבר שלי התחיל לעשות בעיות בכך שהוא מחליף צבעים (ליתר דיוק המסך). אני חושב שהבעיה היא בכרטיס או שאולי יש בעיות חמורות במסך עצמו. מה צריך להחליף - את המסך או את הכרטיס מסך?? ומה הבעיה?? תודה מראש "SHUTGUN".

• 4 תגובות
    • 6.9k צפיות
  12. Started by zoyaniv,

שלום יש לי לוח של GIGABYTE GA-7VAX שאני מנסה להתקין את הדרייבר המצורץ עם הדיסק או את הדרייבר מהאתר שלהם הוא רושם שאני לא יכול להתקין בלי לאשר את ההסכם קצה של מיקרוסופט או משהו בסיגנון למרות שאני לוחץ על אשר בהסכם או לא נותן לי להתקין ועכשיו יש לי בעיה בהתקנים ובנוסף המחשב לא פותח ולא קורא מהצורב

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by 3gh,

קניתי את רדאון 9500 פרו של הרקולס ומשום מה חלק מהמשחקים מקרטעים לי! לדוגמא במשחק אנריל 2, המשחק עצמו עובד מצוין אבל בקרבות הFPS יורד לי ל10!!!(אני משחק לפני הקרבות בערך ב50 FPS) בבקשה מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? האם פרמוט יעזור? נ.ב תכלו בבקשה לתת לי קישור לדרייברים הכי חדשים שמתאימים לכרטיס מסך שלי(PBA) ? וגם CONTROL PANEL הכי חדש. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by sharonp9,

קובץ CMD32.EXE כול הפעלה לחלונות או דורשה את קובץ או כותב או מחפש את קובץ בדקית אני לי פתרונה לא יודע מלעשות מבקשה פתרונה

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  15. Started by The Ball,

שלום לכולם קניתי אתמול משחק שנקרא Season Ticket Basketball 2003 התקנתי ותו והכל עבר בשלום אבל כשאני מכניס את הדיסק ומפעיל את המשחק הוא לא עולה הוא נשאר לי באותו מסך כמה זמן ובסוף כותב לי שהוא לא מגיב ואני צריך לצאת ממנו... בקיצר הוא לא עובד... =\ מישהו יכול לעזור לי ד"א את המפרט שלי אפשר לראות בצד.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by The.Hackerboy,

תגידו תמיד רציתי לדעת מה עדיף??? copy או past?? אני חושב ש-past מה אתם??

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  17. Started by WarMachine,

היו לי די הרבה בעיות והמחשב זחל אז החלטתי לפרמט את C,בקיצור פירמטתי והתקנתי XP פרו ואת כל הדרייברים הכי עדכניים לכרטיס מסך\קול,ללוח אם,עדכנתי DX, התקנתי SP,בקיצור מה שצריך לעשות. א-ב-ל,כל דבר שפוט לא רץ טוב,תוכניות כל הזמן עושות כל הזמן לפי הווינדוס פעולות לא חוקיות וככה גם משחקים,פתאום פיפ"א עושה פעולה לא חוקית שרוצים לשחק בו,ככה גם ספלינטר סל,Enclave בכלל לא רוצה לעלות.. תוכנות שאני צריך לעבוד איתן פשוט לא עולות כמו Traktor DJ Studio ובקיצור הכל מעודכן והכל לא עובד!!!מצב מוזר זה נכון... אז אם למישהו יש תשובות או כל דבר שיוכל לעזור לי... (DX9,DETONATOR 43)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by sharonp9,

יש לי בעיה עם קובץ CMD32.EXE או דןרש או כול פעם

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by potpockey,

שלום היום קיבלתי לוח אם ישן של פנטיום 1 ו amd K6 עם סלוט איי גי פי ופי סי איי וכל הסלוטי החשובים אבל החיבור מקלדת הוא ps1 וכאשר אני מחבר אליו מקלדת הוא מתחיל לצפצף בכזה טרררררררררררררררררררררררררררר ואני לא יודע מה לעשות האם הבעיה היא במקלדת או בלוח? זה בטוח קשור למקלדת כי כאשר אני מנתק אותה הוא לא עושה את זה תעזרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  20. Started by gili,

בצעתי החלפה של לוחות אם ומעבדים. החלפתי ללוח-אם BIO-STAR M6VLR ומעבד סלרון. שניהם מהקופסא. ההחלפה ברמת הטכנאות עברה באופן תקין (לא נשרף כלום ולא היו מחדלים). ולמרות זאת לאחר התנעת המערכת ,מופיע לוגו של הBIOSTAR והמחשב קופא. מה שחשוב לציין זה שנורית כונן הדיסקטים נתקעת ולא משתחררת. ולעומת זאת נורית ההרד-דיסק לא עובדת למרות שהדיסק מניע. אשמח לקבל הצעות יעילות ומקצועיות תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

אתמול נדפק לי הוינדוס2000, אבל לא על זה אני מדבר. כשהתקנתי בדצמבר את הדריברים של ATI לDX9, עם הקונטרול פאנל בזמנו, בקטע של הכיבוי\ריסט, כשהמחשב עושה SAVING YOUR SETTINGS, זה לוקח משהו כמו שתיים-שלוש דקות. אתמול, אחרי שנדפק לי הוינדוס והתקנתי אותו מחר עם DX8.2, החזרתי את DX9 והפלא ופלא, המחשב מתכבה במהירות. התקנתי את הדריברים 3.2 ושוב, המחשב נכבה במהירת. התקנתי את הקונטרול פאנל של הדריברים, ומאז- המחשב נכבה לאט, ככה שבודדתי את הבעיה. עכשיו, כשאני מתקין את הקונטרול פאנל אני מתקין אותו כMODIFY. האם זאת הבעיה??? זה לא משהו רציני, אבל אשמח אם זה יפתר. הדריברים והקונטרול פאנל כרגע זה PBA 3.2, אבל זה גם היה לפני הגוסט, ז"א בBBA 3.2, וזה התחיל רק מגרסאת CATALYST 3 תודה.

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  22. Started by Modan2,

יש לי הארד דיסק של 40 ג'יגה ואחד הכוננים © שבו מותקן הוינדאוס הוא :כמעט 4 ג'יגה אני משתמש שם ב2 ג'יגה והוא כותב שנשאר לי רק 700 מגה בדקתי את ה virtual memory וכל מיני דברים שהוינדאוס שם והעברתי אותם לכונן אחר אבל זה לא עזר ??? מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני חושד כבר דיי הרבה זמן שיש לי בעיה של סקטורים פגומים בהארדיסק, הכל בגלל מכת חשמל שהמחשב שלי חטף ששרף לי את הלוח אם ספק וקיצר את ההארדיסק אותו אבא שלי הצליח להציל... היום אחרי שקניתי מחשב חדש (ההארדיסק נשאר) אני רואה שהמחשב כל הזמן נתקע לי ויוצר בעיות, אני חושד שזה בגלל סקטורים פגומים בהארדיסק אבל אני לא יודע איך לבדוק את זה, איך לגלות באיזה אזורים הם קיימים ואיך למנוע את הגישה אליהם מתוך המערכת הפעלה, אז אם למישהו יש רעיונות אז אני אשמח לשמוע... ניסיתי לעשות סריקה, ביקשתי לבצע סריקה גם של הסקטורים הפגומים ולנסות לשחזר אותם אבל המחשב נתקע בשלב מסויים כנראה הוא הגיע אליהם, ניסיתי גם לעשות איחוי אבל זה לא ממש עזר...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. כשאני בא ורוצה להסתכל על המפרט של אנשים אני לא יכול אני לוחץ על הכפתור מחכה איזה כמה דקות וכלום לא וקורה או נפתח.. כאילו שלא עשיתי כלום מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  25. אני מדליק את המחשב הוא רושם 4 שורות בדיוק ואחר כך עובר מסך ורושם 2 שורות של סוג הביוס ואז רשום: bios rom chaksum eror משהו כזה... אני לא יודע מה לעשות זה המחשב של חבר של אחי ואני חייו לעזור לו... אחרי השורה הזאת הוא רוצה שאני יכניס system disk הוא קורא רק a:\ ושאני מכניס הוא ממשיך לעלות אין לי אפשרות לבחור במספר 2 או 3 זה ישר ממשיך עם מס 1 ואז שאני מגיע למצב שאני יכול לרשום אין לי כוננים של האר דיסק אלה רק את הדיסקט ועוד כוננן מערכת

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים