תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה, יש לי 2 מחשבים. במחשב אחד הMX עובד הכל טוב, יענו הכוונה שהוא מתחבר דרך USB והמחשב קורא אותו והכל ויש עוד אפשרות שמחברים על הUSB דבר ירוק כזה שזה מתחבר למחשב יענו למקום של העכבר. במחשב הראשון זה עובד הכל טוב עם הUSB וזה במחשב השני זה לא עובד עם הUSB רק עם הדבר הירוק הזה, ואני צריך שזה יהיה עם הUSB... איך אני מגדיר אתזה שזה ייקרא את העכבר, למרות שאני לאיודע למה זה ככה וב2 המחשבים מותקן הSET POINT של LOGITECH (ההתקנה של העכבר). היציאות USB תקינות, נסיתי לחבר בכולם... נראה לי שזה בעיה ברג'סטרי של על המחשב או משו כזה, בכל מקרה... תודה לעוזרים! זה מה שקורה שאני מחבר דרך הUSB *WINDWOS XP SP2*
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני עובד עם WIN XP PROFESSIONAL והמחשב מחולק ל-2 משתמשים. היום, אחרי שלא נגעו בו כמה שעות (מה שגרם לו לעבור למסך של ה USERS), נכנסתי למשתמש שלי ולהפתעתי עלה הטפט של שולחן העבודה, אך ללא האייקונים ושורת ה- TASKBAR למטה. כלומר, רק תמונה ללא כל יכולת להגיע למשהו אחר. גם אחרי RESTART זה לא השתנה. כשלחצתי על CTRL+ALT+DEL הגעתי ל TASK MANAGER ומשם כן יש לי גישה לכל הקבצים (בצורה הרבה יותר מגושמת, כמובן). אבל זה עדיין לא פותר לי את בעיית הדסקטופ (בשני המשתמשים!). עזרתכם המיידית- תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי לוח אם intel 865p rock lake היו לו 2 סלוטים של 256mb לאחרונה קניתי עוד 2 סלוטים של 512mb הבעיה היא: ברגע שאני מחבר את הזכרון באתחול של המחשב הוא אומר שיש בעיה עם ה- dim ניסיתי את כל האפשריות והוא תמיד אומר כך האם מישהו יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
חייב עידכון ביוס ללוח של asus p4u800-x התקנה פשוטה שלוחצים רק נקסט נקטס וזה מתקין משהו פשוט מי שימצא לי יבורך
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
בס"ד קניתי לוח אם חדש ASROCK G41C-GS לאחר שאני מחבר את הכל המחשב לא נדלק בכלל יש את הכבל של POWER SWITCH של ההדלקה אני מחבר אותו אבל לא בטוח שזה במקום הנכון רשום בהוראות של הלוח לגבי ההדלקה משהו שלא ראיתי אף פעם בשם PWRBTN זה ניצא בסעיף 23 ב-PDF של הלוח לצורך הענין ניסיתי עם שתי ספקים וזה אותה תגובה וגם הרכבתי מלא מחשבים בחיים שלי ונראה לי שיש לי טעות עם הכבל הדלקה של המחשב זה קישור לPDF של הלוח http://download.asrock.com/manual/G41C-GS.pdf מחכה לתגובתכם ותודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב לנובו I5 ובביוס אין שום דבר שמראה טמפרטורה זה הגיוני ? עשיתי עידכון ביוס מ 2011 ל 2014 ועדיין אין שום דבר שמראה טמפרטורה אם המעבד מתחמם איך אני אמור לדעת ? ממש הזוי
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אז ככה, בזמן האחרון קורה לי לפעמים שאני מדליק את המחשב, אז המחשב עצמו נדלק, המאווררים מסתובבים, הכל עובד, אבל לא רואים כלום במסך, וגם אין את ה"ביפ" כשהמחשב עולה. זה קרה לי גם פעם-פעמיים כשכיביתי את המחשב, והוא נתקע ככה אחרי שסגר את הווינדווס. כשזה קורה, אני חייב לכבות את המחשב דרך הכפתור, לחכות כמה שניות ולהדליק שוב. למה זה קורה? אה ויש לי עוד שאלה, הקירור מעבד שלי מחובר לבקר מאווררים ולא ללוח אם, אז כבר מזמן שיניתי בביוס שלא יציג לי את ההודעה שהוא לא מחובר ללוח אם, ועכשיו כל פעם שהמחשב עולה עולה לי שגיאת אוברקלוקינג, למה זה? תודה רבה לעוזרים ומצטער על החפירה!!!
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הפירמוט נופל ועולה מסך שכתוב משהו על: "setup was unable to format the partition the disk may be damaged" ועוד משהו על SCSI... מישהו יודע מה לעשות? תודה לעוזרים מראש עריכה: הצלחתי לפרמט ב-QUICK, כל הזמן ניסיתי לעשות FULL וזה עובד, אני מסתפק בזה. אני קראתי בגוגל כל מיני דברים כדי לסדר את הבעיה וראיתי משהו כמו low level format, הבנתי שזה מסוכן אז אני אסתפק בפירמוט המהיר. אם אין עוד מה להגיד, אפשר לנעול, תודה!
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם. פעם ראשונה שאני מפרסם פה משהו, אז נקווה שזה יעזור לי קצת לפני כחודש קניתי מחשב חדש, והרכבתי אותו בעצמי, בעזרתו של חבר מבין דבר (גם אני לא רע בעניינים). הבעיה מתרחשת בכל פעם שאני לוחץ על כפתור ההפעלה - המחשב נדלק לשניה וכבה, שוב נדלק לשניה ושוב כבה - ממש פולסים של חשמל. במהלך כל פולס אפשר לראות את כל המאווררים וכל הנוריות פועלות - אבל לא שומעים את הצליל של הרמקול מלוח האם.. הביפ הזה. במהלך רצף הפולסים האלה (שאם אני פשוט אחכה, יכול להמשיך לנצח) אם אני לוחץ על כפתור ההפעלה ומחזיק אותו לחוץ בערך 5 שניות המחשב נדלק כרגיל, שומעים ביפ והכל טוב ותקין, והוא נשאר דולק עד שאני מכבה אותו. ברגע שהוא פועל, אני יכול לעשות בו הכל - משחקים אינטרנט.. הכל עובד כרגיל…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קורה אחרי בערך 20 דקות עבודה רציפה על המחשב לא ספציפי באמצע משחק אשמח לדעת מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם קניתי חלקם למחשב חדש לאחרונה והוא כבר מורכב והכול כל שנשאר לי הוא לקנות מעבד זכרונות וכרטיס מסך לבנתים הוצאתי מהמחשב הישן מעבד E2140 ג'יגה זיכרון 667 מהירות וכרטיס מסך ריידון X700 שאר המפרט הוא דיסק קשיח 500 ג'יגה של סייגט OCZ 600 ואט מקסימוס שתים פורמולה של אסוס כרטיס קול ועוד צורב.. חיברתי הכל והמחשב נדלק אבל לא מעלה פוסט ולא כלום ניסיתי לאפס ביוס וכאלה וזה לא הולך .. הוא נשאר דלוק אבל לא מעלה פוסט יש עוד בעיה אחת , יש למעלה חיבור 4 פין ועוד חיבור 4 פין יענו חיבור 8 פין שעל אחד מהם הייה פקק כזה במצב הנוכחי אני צריך לחבר את שניהם? לחבר רק איפה שלא הייה פקק ? לא לחבר ביכלל ? אני לא ממש הבנתי את זה... בקיצור מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקלה ממש מוזרה בחיבור המחשב לטלווזיה. יש לי בבית כבל שמתחבר למחשב (יציאת s-video)חיברתי אותו למחשב ואת הכבלים בצד השני לטלווזיה(בננה, צהוב ולבן). הכל הלך טוב ושהמחשב נדלק התחילו לראות תמונה אבל כל פעם שזה מגיע לשולחן העבודה התמונה מפסיקה בטלווזיה ונהפכת למסך שחור(במסך המחשב התמונה נראית מצויין). בקשר לטלווזיה היא ממש ישנה ואין לה חיבור של בננה אדומה (רק צהוב ולבן). תודה רבה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
המחשב מאתחל את עצמו בפייסבוק ופוטושופ הרצתי 3dmark 11 והכל תקין המחשב לא קרס אני לא יודע מה כבר יכול להיות הבעיה. משהו חשוב ששכתי לציין קודם המסך נכבה לשתי דקות ורק אחרי זה עושה אתחול
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי לכרטיס מסך שלי (gefore7300) שני מסכים וזה עבד לאחר שתי דקות המחשב נתקה ולא עלה יותר שהוא עולה מופיע ההודעה Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device מה לעשות ? צריך תשובה בדחיפות תודה.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של HP עם מסך מגע (אם זה משנה). הוא בסדר ואין איתו שום בעיה, עד שאני מוריד את המסך והוא עובר למצב שינה אני חושב, אחרי שהוא נדלק (לא ממצב כיבוי, הווינדוס מודיע על "המשך") הוא נהיה איטי לגמרי. לחלונות מסויימים לוקח זמן לזוז מצד אחד של המסך לצד השני והמחשב מגיב ממש לאט. מה גורם לזה ומה אפשר לעשות? מפרט מחשב: I3 U380 4GB RAM Windows 7 Home Premium SP1 64bit
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב שאשמח אם תוכלו לעזור לי . המקלדת והעכבר , כפתור הכיבוי במארז (גם בלחיצה ארוכה) וגם לחצן הריסט אינם מגיבים לאחר זמן מה.. הגדרות צריכת החשמל בלוח הבקרה (XP-SP2) מבוטלות מלמבד הגדרת כיבוי המסך לאחר חצי שעה. כך שאני נתקע עם מחשב פועל, ומסך מכובה.. הדבר היחיד ש"עוזר" זה ניתוק כבל החשמל פיזית. המחשב הוא חדש (בן חודש ימים) במארז ישן (ספק כוח חדש!!). תודה לכל העוזרים..
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
המחשב שלי מאוד רועש וזה משגע אותי והחלטתי להכניס אותו לארון סגור שיעשה פחות רועש שהמחשב עובד ..עכשיו אם פותחים את הארון אז המחשב מאוד חם (אפשר לאפות שם עוגות) .. זה טוב בכלל שהמחשב במקום סגור והוא מתחמם ככה? וראיתי את המדריכים באתר פה ואני לא מבין עד כמה הם יכולים לעזור בזה שהמחשב פחות ירעיש וזה מחשב יחסית חדש פנטיום 4 ,ג'יפורס 5 ,זיכרון 512 ,80 GB מקום אחלה מחשב.. אם יש לך רעיונות או משהו והאם למישהו פה יש מחשב סגור בתוך ארון זמן ממושך ? אני מחכה לתשובות שלכם יום טוב
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
המחשב שלי לא נדלק לאחר שהיה חסר לי ג'מפר לדיסק קשיח ורציתי להוציא מהג'מפרים הפנויים על הלוח והחזרתי אותם למקום לפי הכפלה של הבאס ב 5.5 למעבד 733MHZ המחשב עצמו נדלק אבל המסך ב no signal ומשמיע כמה צפצופים בהדלקה. ניסיתי לאפס עם הג'מפר איפוס ועדיין לא עזר - האם עשיתי בסדר - העברתי את הגמפר למצב איפוס כשהמחשב מכובה מחובר לחשמל וגם שלא והחזרתי אותו למקום. וגם הוצאתי את הבטרייה והשארתי אותו ללא חשמל למשך 24 שעות ולא עזר. האם יכול להיות ששיניתי את המכפלה ליותר מ 5.5 ושרפתי את המעבד (למרות שהלוח מגיב למעבד - ניסיתי להפעיל את המחשב בלי מעבד ולא היה צפצופים חוץ מכלום). שהבעיה התחילה ולפני שידעתי שצריך לאפס עם הג'מפר/הוצאת בטרייה, ראיתי 4 קבלים נפוחים על הלוח והחלפתי אותם לאותם קב…
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היום עשיתי שידרוג למחשב שכולל מעבר מ: לוח Gigabyte G31M-ES2L 2GB RAM C2D E8400 ATI RADEON HD5770 ל: Biostar H67MH 4GB RAM i5 2400 RADEON HD6870 אחרי ההחלפה המחשב עולה, אך ברגע שהוא מתחיל לטעון את הווינדוס הוא עושה ריסטרט. הווינדוס מציע אפשרות אוטומתית של REPAIR אך לאחר ככמה דקות הוא מודיע שלא ניתן לתקן. כמו כן גם אין לי אפשרות לבצע BOOT דרך הכונן דיסקים (האפשרות לא מופיע ברשימה). תודה לעוזרים
-
- 41 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
את העידכונים לביוס אני מבצע בעזרת תוכנת העידכונים שבאה עם דיסק ההתקנה של הלוח. קניתי את המחשב לפני כמה שבועות, ועל ההתחלה ביצעתי עידכון לגרסה F10 של הלוח. בהודעההזאת, הביאו לי קישור לגרסה מספר F11, שאותה הורדתי והתקנתי בעזרת התוכנה של הלוח. ההתקנה התבצעה בהצלחה, ואחריה ביצעתי ריסטרט. אבל אז, כשהמחשב מתחיל לעלות, אני רק מקבל מסך שחור ולא שומע שום ציפצוף או משהו דומה. אני לא יכול להיכנס אפילו להגדרות הביוס של הלוח. ניתקתי לגמרי את המחשב מהחשמל, ולא עזר. עשיתי CLEAR CMOS, ואותה התוצאה. מה עוד אני יכול לעשות? החשד שלי, שהלוח אם מת :'( אבל חשבתי שאולי אני אוכל לשחק עם הסוללה של הלוח, או משהו דומה כדי לפתור את הבעיה. דרך אגב, האחריות מכסה את התקלה שיש לי או שאצטרך לקנו…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המעבד שברשותי הוא pentium 2.4 GHz northwood סוקט 478 והוא מותקן על לוח של MSI . היום בבוקר החלטתי שהגיע הזמן לנקות את המאווררים אז פירקתי את המאוור וניקתי אותו ושמתי לב שבין הצלעות קירור יש מלא אבק אז הוצאתי אותו גם ויחד איתו יצא המעבד שהיה דבוק ניקיתי את צלעות קירור וכך הסתיימו שלבי הנקיון. לא הצלחתי להחזיר את הצלעות למקום ביחד עם המעבד אז פירקתי את המעבד עם מברג והחזרתי אותו ואז שמתי את הצלעות קירור בחזרה התקנתי את המאוור אך משום מה שנראה לי שהפירוק(משחה תרמית) גרם למעבד שלי להיות חם מעבר למידה. אז בדקתי אותו עם SANDRA ועם SPEEDFAN והתוצאות הם כאלה המעבד במצב מנוחה על 49 מעלות יש לציין שהמאוורר תקין(5900 RPM ). עכשיו המעבד אמור להיות הרבה יותר קר ולכן קניתי משחה תרמית ב…
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
חבר'ה שמעו יש לי בעיה מעצבנת נורא וכבר ניסיתי פאקינג הכללללללללללללל כדי לסדר את זה ואין לי מושגגגגגגגגגג אז בבקשה תעזרו לפני חצי שנה בערך קניתי מחשב Intel Pentium 4 - 1800 Asus Geforce 3 Ti 500 512 rdram pc800 Western Digital 40 GB cd rom - benq X52 cd writer - acer 24X10X40 עכשיו כבר מהיום הראשון שקיבלתי את המחשב היתה את הבעיה הזאת אני מדליק את המחשב משחק וכל זה ואחרי שאני משחק וכל זה אני עושה נגיד ריסטרט, המחשב לא עולה הוא טוען את האקס פי טוען טוען טוען טוען בלי סוף ורק אחרי איזה 20 דקות נגיד שהוא טוען הוא פשוט עוצר אם הייתי מכבה אותו ומדליק אותו למשל אחרי איזה כמה שעות שלא נגעתי בו אז הוא היה עולה אבל הווינדוס לא היה מזהה את הסידירום או את הצורב ניסיתי לפרמט אותו כמה …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום.התקנתי מחדש את המחשב על שני דיסקים קשיחים.השינוי היחיד שעשיתי הוא הגדרת בקר רייד של סיליקון אימג' כבקר פעיל וממנו עולה המערכת הפעלה.לאחר ההתקנה שמתי לב שגם אחרי התקנת הדרייברים החדשים והישנים הכרטיס קול שלי [emu 1212M] מזוהה ורשום במנהל התקנים של חלונות אבל אינו עובד כלל והתוכנה אינה רואה אותו ועוד מתריעה לי שאין כרטיס קול על המחשב. שאלתי היא האם הבקר רייד שהגדרתי יכול לגרום להתנגשות IRQ ולשיתוק של הכרטיס קול והאם החלפת סלוט תפתור את הבעיה. עריכה : הכל עובד.התבלבלתי ביו כפתור האפקטים והיציאות ouputs את האפקטים עוד לא התקנתי..
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי מחשב בן שנה בערך שעד עכשיו הוא עבד כמו שצריך ממש סוס עבודה ולפני יומיים הוא התחיל לעשות לי את אותם בעיות כמו שהיה לי עם מחשב שהיה לי 8 שנים! זאת אומרת.. מסכים כחולים,קריסות במשחקים ותופעה חדשה שנגלתי אליה זה שאני מדליק תמחשב שומעים הכל עובד מאוררים והכל עובד... אבל המסך כאילו לא מגיב לזה שהמחשב נדלק.. וזה לא בעיה במסך כי בדקתי את זה עם המחשב של אחותי ושמה המסך כן נדלק גם פה הוא נדלק אבל יש לו את הבעיה הזאת לעיתים קרובות.. כל הבעיות האלה התחילו לפני יומיים במכה אחת.. זה התחיל במסך כחול כאשר שיחקתי משחק מסויים.. ורק ניהיה חמור יותר.. עכשיו יש לי שאלה :s05: מה לעזעזל גורם לדברים האלה לקרות כי המחשב כמו שאמרתי יחסית חדש עם מפרט למשחקים בינוניים-כבדים אם המפרט…
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מערכת סטריאו חדשה, ובתור מקור אני משתמש במחשב שמחובר לVDAC של MF. כדי לחבר ביניהם, השתמשתי עד עכשיו בכבל USB רגיל. בעקבות המלצות קניתי כבל SPDIF כדי לחבר בין המחשב לVDAC. זה הכבל: חיברתי צד אחד שלו ליציאת SPDIF OUT במחשב (השקע הצהוב): וצד שני לCOAXIAL INPUT בVDAC: (הכניסה המוזהבת) המחשב לא קולט את המכשיר שמחובר בצורה הזאת. המוכר בחנות אמר שהכבל מתאים, אבל החיבור לא יושב טוב ובמיוחד בVDAC קשה לחבר אותו. יכול להיות שהכבל לא מתאים?
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-