תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
אהלן הורדתי סרט בפורמט avi שכאשר אני צופה בו ב media player הוא נראה ממש טוב (סאונד, תמונה...) צרבתי אותו לפורמט svcd בעזרת nero (כמובן שהורדתי גם plug-in מתאים...) הצריבה הסתיימה טוב מאד. אך כאשר רוצים לצפות במכשיר dvd הסרט נראה הפוך !!! זאת אומרת התמונה הפוכה (לשם המחשה, אפשר לצפות בו רק אם עומדים על הראש) חוץ מהבעיה הזאת הסרט בסדר גמור מבחינת איכות התמונה והסאונד. ניסיתי בכמה נגני DVD אבל התוצאה היתה אותו דבר. מה עשיתי לא טוב ? ?
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
ברשותי מחשב נייד קומפאק 1515 (פנטיום 4 2.4) עם מערכת הפעלה XP HOME בעברית. יש לי יציאת S-VIDEO וקניתי כבל מתאים אך איני מצליח לחברו לטלויזיה. איזה הגדרות אני צריך לעשות במחשב?
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש אם הלוח Gigabyte 8SQ 800 ויש לי הרד דיסק של 80 ג'יגה שלא עובד על המחשב החדש הבעיה היא שהמחשב מזהה את ההרד דיסק אבל כשאני מנסה להתקין ווינדוס המחשב נתקע אז בדקתי את ההרד דיסק אצל חבר והכול עבד כמו שצריך בדקתי את ההרד דיסק של אח שלי 30 ג'יגה וגם לא עובד ואצלו זה כן אז לקחתי מהמגירה הרד דיסק של 13 ג'יגה חיברתי אותו והכל רץ מצויין אז אמרו לי שיכול להיות שהלוח שלי לא תומך בהרד דיסקים גדולים ושאני צריך לעדכן את הביוס בינתיים שלחתי את ההרד דיסק לחברה שיחליפו אותו אבל נראה לי שהוא לא יעבוד גם כשיחליפו אותו אז מה לדעתכם כדאי לי לעשות? כי אני לא יכול להסתדר רק עם 13 ג'יגה אתם חושבים שלעדכן את הביוס יעזור? תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
קודם כל תודה לכל מי שעונה ;D ;D ;D החלפתי למארז FULL TOWER GENERIC ויש לי בעיה כשאני מכבה את המחשב דרך הווינדוס רק המסך נכבה וכל שאר המחשב נשאר דולק! המאווררים / עכבר / הכל! למה זה?? ועוד דבר יש במארז חיבור כזה כמו ה LED של הHD וכל זה.. קטן לבן שכתוב P- וקטן ירוק שכתוב P+ ואין לי מושג לאיפה לחבר אותם? אולי זה זה? מישהו מתמצא בעניין זה? תודה מראש לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאני פותח את PARTITION MAGIC 8, מופיע לי כונן בן 8 מגה, מלבד הכוננים שכבר מופיעים, האם אלה הם ה 8 מגה באפפר המדוברים? או שפשוט לא פיצלתי נכון ת HD...?
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי את ה-Enermax CSL-006TR2 Black Multifunction Panel http://www.pchardware.co.il/docs/pd1588436731.htm איך אני בדיוק מרכיב אותו?(יש לי לוח אם ג'יגבייט VAX)
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ביקרתי היום באתר של Nvidia בשביל לבדוק עם יש דרייברים חדשים, ואכן יש דרייברים, הורדתי את הדרייבר לכונן והסרתי את הדרייבר הישן, הווינדוס כתב שאני צריך להתחיל מחדש את המחשב, לחצתי או קיי, כאשר המחשב נדלק הווינדוס התקין את הדרייברים שלו בלי לשאול אותי, ובגלל זה אני לא יכול (או לפחות לא מומלץ) להתקין את הדרייבר החדש, מה לעשות? Windows XP Proffesional MSI Geforce 4 Ti 4200
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את ה DIRECTX9 אני לא מצליח להריץ את 3DMARK2003 אני מאמין שזה אמורלהיות כך מכיוון שהתוכנה מבוססת על DX8.1. השאלה היא האם יש אולי איזה תלאי או דרך אחרת שניתן לתקן את זה? כי אחרת אני לא יכול להתשמש ב 3DMARK2001 לבדיקות. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם! יש לי בעייה במשחקים כמעט כל משחק שאני משחק כבד יחסית כמו GENERALS וכדומה הסרטים של המשחק הם נתקעים זזים לאיזה שני שניות ואז נתקע ואז עוד פעם לשני שניות ואז שוב זה ממש מעצבן יש משהו לעשות כדי לתקן את זה? המפרט שלי בצד תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני מצאתי באתר הורדות תוכנות מלאות ..ומצאתי שם בשם windows 2003 אך לא הוריד ..ואני רציתי לדעת אם זה עיסוק או מה מעידן20
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
אז ככה הסיפור: לקחתי את המחשב מהסלון, וסגרתי את המחשב עד שהוא כמעט היה סגור, אבל לא היה את הקליק שסוגר אותו... צעדתי לכיוון חדרי כאשר המחשב בידי, והידית של הדלת(@$#) איכשהו נכנסה שם לעסק (בין המחשב/מקלדת למסך), וכאשר עשיתי צעד נוסף (לא שמתי לב למצבי העגום), הרגשתי התנגדות מכיוון הלפטופ (הוא לא נפל כי אחזתי בו חזק) ........ איזה טעות אנוש!!!!!! נבהלתי, אך אמרתי לעצמי שהמסך "קצת" קשיח - סך הכל זאת לא הייתה מכה חזקה... אך לא כך! מיהרתי מהר חזרה לסלון, ולדתהמתי גיליתי שחצי המסך התחתון מקופל - אי אפשר לראות שום דבר חוץ מכמה צבעים שאין להם שום קשר למציאות. להלן כמה תמונות בצער, צעקות יאוש ויגון רב, --Vega. עריכה: אם התמונות לא מופיעות יש ללחוץ כפתור ימני על התמונה ו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט המחשב מימין כל פעם שסלולרי ליד המחשב ושולחים אליו הודעה או מתקשרים אליו המחשב מרביץ ריסט! למה זה?
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
קניתי את רדאון 9500 פרו של הרקולס ומשום מה חלק מהמשחקים מקרטעים לי! לדוגמא במשחק אנריל 2, המשחק עצמו עובד מצוין אבל בקרבות הFPS יורד לי ל10!!!(אני משחק לפני הקרבות בערך ב50 FPS) בבקשה מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? האם פרמוט יעזור? נ.ב תכלו בבקשה לתת לי קישור לדרייברים הכי חדשים שמתאימים לכרטיס מסך שלי(PBA) ? וגם CONTROL PANEL הכי חדש. תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של GIGABYTE GA-7VAX שאני מנסה להתקין את הדרייבר המצורץ עם הדיסק או את הדרייבר מהאתר שלהם הוא רושם שאני לא יכול להתקין בלי לאשר את ההסכם קצה של מיקרוסופט או משהו בסיגנון למרות שאני לוחץ על אשר בהסכם או לא נותן לי להתקין ועכשיו יש לי בעיה בהתקנים ובנוסף המחשב לא פותח ולא קורא מהצורב
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בצעתי החלפה של לוחות אם ומעבדים. החלפתי ללוח-אם BIO-STAR M6VLR ומעבד סלרון. שניהם מהקופסא. ההחלפה ברמת הטכנאות עברה באופן תקין (לא נשרף כלום ולא היו מחדלים). ולמרות זאת לאחר התנעת המערכת ,מופיע לוגו של הBIOSTAR והמחשב קופא. מה שחשוב לציין זה שנורית כונן הדיסקטים נתקעת ולא משתחררת. ולעומת זאת נורית ההרד-דיסק לא עובדת למרות שהדיסק מניע. אשמח לקבל הצעות יעילות ומקצועיות תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול החלפתי לחבר (shutgun) מארז למארז חדש + ראדון 9500 PRO חדש שהוא קנה בכל מקרה הכול מחובר טוב , אני מדליק וזה רושם DRIVE NOT READY עשיתי ריסטרט אני רואה שהביוס מזהה רק את הצורב והDVD והכבל של הHDD מחובר כמו שצריך אז החלפתי בין הכבלים מזהה את ההארדיסק אבל רשום גם (והיה רשום ככה גם מההתחלה שהפעלתי אותו) cmos battery low אני מניח שזה אומר שהבטרייה חלשה ... ושם הוא נתקע רק עם אפשרות להגיע לביוס אתם חושבים שהחלפת בטרייה תפטור את הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
(מה שכתוב בכותרת זה מה שכתוב על הצורב, הדגם) הוא לא מצליח לצרוב לי דיסק אחד כל דיסק שאני מכניס ומנסה לצרוב בנירו זה לא עובד התקנתי כמה תוכנות וזה ניתקע בכולם לבערך באמצע הצריבה!! אני לא יודע מה לעשות..... PLZ HELP
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם windows xp עבדתי עליו כרגיל ואתמול פתאום לא ניתן היה לכבות אותו ניסתי לאתחל גם לא היה אפשרי כיבתי מהמתג לצערי ושקמתי בבוקר המחשב היה דלוק מה עושים נראה לי שהיתה מתיי שהו הודעה על בעיה באתחול קובץ dll מסויים
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להפוך את ההרדיסר של המחשב מFAT לNTFS בלי שיאבדו כל הקבצים, כאילו שאני יהפוך את ההרדיסק לNTFS והמחשב יעלה בדיוק אותו דבר כמו שהוא היה...
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, לפני בערך יומיים הלכתי לחבר שלי במטרה להתקין לו איזה משחק. אנחנו מדליקים את המחשב - הכל טוב ויפה, מחכים קצת ואז המסך של ווינדוס XP מופיע (השחור עם הסמל והפסים הרצים)... אנחנו מחכים כמה שניות ומצפים בתקווה לראות את המסך הכחול והחביב של ווינדוס XP. אבל... במקום זה נשמע צפצוף הריסט המוכר והמחשב אתחל את עצמו. ואז שוב הגיע למסך פתיחה ושוב אתחל את עצמו... וחוזר חלילה. מה לא ניסינו? בהתחלה חשבנו שזאת בעיית תכנה, אז בדקנו כל מיני דברים בביוס, ניסינו להפעיל את זה על מצב בטוח וכו'. כשראינו שזה לא עוזר, אז החלטנו שזאת בעיה של הזכרון... החלפנו זכרונות, והזכרון שלו שחשבנו שפגום עבד מצויין במחשב השני, אבל הזכרון של המחשב השני שהיה אצלו - לא פעל... החלטנו לבדוק שכל המאוור…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני יומיים ביצעתי שינוי "קטנטן" למפרט הפנטיום שלי. החלפתי את הבורד, את הזכרונות ואת המעבד. לפרטים נוספים, תעיפו מבט במפרט המחשב. לבינתיים הכל רץ בצורה יציבה וחלקה (בהשוואה לפנטיום 733 לשעבר...), יש רק בעיה קטנה אחת וקצת מעצבנת - הפרעות סטטיות בתצוגה. הכוונה לקו או שניים אופקיים מרצדים המופיעים למשך מאית השניה באיזור כלשהו במסך. כל פעם באיזור שונה. בערך כמו שמתקבלת שיחה לפלאפון הנמצא ליד המסך והמסך מתחיל לרצד, אותו דבר גם כאן, רק בצורה הרבה פחות חריפה, אבל עדיין נראית לעין. חשוב לציין, זה מתרחש מדי פעם, בכל פעם שאני משחק (בהפרשים של כ20-30 שניות בין ריצוד לריצוד). הדבר המעניין הוא שהתופעה מורגשת בעיקר בשעת משחק, היא גם קיימת בחלונות, אבל בקושי מצליחים להבחין בה (גם כאן מ…
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם EP-8RDA+ והורדתי לו עדכון לביוס מכיוון שה- DUAL CHANNEL DDR לא עובד אז אין לי מה להפסיד עכשיו כשגמרתי להוריד אותו לא הצלחתי לפתוח אותו בגלל שהסיומת שלו הייתה BIN מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני אמור לפתוח אותו?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מלפני 3 ימים החלפתי במעבדה את הראם שלי ולאחר מכן כשחזרתי הביתה הפעלתי את המחשב ואז במחשב שלי לא נמצאו כל הסידירומים שלי כולל הוירטואלי שהתוכנה VIRTUALCD עושה לי. נכנסתי למנהל ההתקנים והוא הראה לי התנגשות בכל דבר שקשור בסידירומים כולל הSCSI. העברתי את הראם לסלוט אחר וזהב עדיין לא פועל ובדקתי את כל החיבורים במחשב, ניסיתי להיכנס לSafe Mode וגם שם יש התנגשות והוא כותב לי קוד 41. יש לי מחשב: P3 800MHZ, TNT 2, 128 SDRAM,MOTHERBOARD PC PARTNER,WINDOWS XP PRO מי שיצליח גאון! :AR15:
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי צורב X32 של BENQ. כשאני צורב במהירות המקסימלית כשהצריבה מגיעה 100% בשלב ה"סגירה" של הדיסק הצריבה נכשלת ואני מקבל הודעת שגיאה. הבעיה הזאת לא קיימת כשאני צורב במהירות ממש נמוכה (8). יש למישהו רעיון למה זה קורה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-