עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ZiP,

קודם כל חבר'ה, לא תאמינו, אבל חשבתי שהאתר הזה נסגר... אני זוכר שפעם הייתי נכנס לפה כל יום בשעתו, אבל משום מה חשבתי שהוא נסגר! אתם עוד יותר לא תאמינו עד כמה שמחתי לדעת שהוא נפתח בחזרה... אחחחחחח, נוסטלגיה... טוב טוב, לבעיה... אז ככה, יום אחד (חופשת פסח...) אני קם בבוקר (4 בצהריים...) ובא להקליט איזו תוכנית אחת... פתאום, אני מגלה שהמסך של התוכנה שחור... ישר בדקתי חוטים, הכל מחובר... ישר החלפתי חוטים, חיברתי שוב, ועדיין המסך שחור... עברתי לתוכנה... הסרתי את הכרטיס מסך, את הדרייברים של WDM, ואת תוכנת ההקלטה עצמה... התקנתי הכל שוב מחדש, ועדיין המסך של התוכנה שחור... מכאן עברתי לראות אם גם ה-TV OUT לא עובד, ונחשו מה? גם הוא לא עובד... לא בפורמט של ה-SVIDEO ולא ה-COMPOSITE... מכ…

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  2. Started by Roei,

לפעמים הWIN מקפיץ לי הודעה של משהו עם הזיכרון...וזה מעצבןן מישהו יכול לעזור לי ??? אני יביא תמונה בהזדמנות

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  3. Started by Roei,

אני עובד עם המחשב ככה בכיף פתאום הוא נתקע בלי שום סיבה הוא נתקע לאיזה 10 ששניות ואז חוזר לעצמו...זה מכניס לי עצבים... מה עושים ?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by MDK,

לעיתים כאשר אני משחק בunreal 2 אז הוא יוצא לwindows וכותב לי את ההודעה הבאה: General protection fault! History: UALAudioSubsystem::PlaySound <- APlayerController::execClientHearSound <- (U2PlayerNetTestController Save0.U2PlayerNetTestController4 @ Function U2.U2PlayerController.ClientHearSound : 00C8 line 206) <- UObject::ProcessEvent <- (U2PlayerNetTestController Save0.U2PlayerNetTestController4, Function U2.U2PlayerController.ClientHearSound) <- UObject::execClassContext <- (AssetsHelperGeneric None @ Function U2.AssetsHelperGeneric.HandleMovingOnTexture : 0028 line 85) <- UObject::execClassContext <- (U2PlayerAtlantis Save0.U2PlayerAtlantis0…

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  5. מה קורה חבר'ה? אני חדש כאן.... אז ככה, יש לי בעיה שנמשכת כבר הרבה יותר משנה....בעיה שבגללה כבר לא שיחקתי במחשב במשך כמעט שנה! הבעיה היא שהמחשב כל הזמן עושה לי RESTART! ונתקע להיתים תקופות! אם אני לא טועה, רק כשאני משחק....! אני לא יכול לשחק במחשב כי כל 2 דקות משחק המחשב נתקע, או יוצא לי מהמשחק או עושה RESTART!!! [וזה נוגע לכל משחק!] ניסיתי לפרמט...להחליף מע' הפעלה... הכל!!! ולקחתי לטכנאי...והם לא סידרו את זה! כל פעם זה חזר מחדש!!!!!... :-\ אז חשבתי...אולי המעבד, הספק או הלוח אם...או משהו אחר, מתחמם וכתוצאה מכך המחשב עושה RESTART או נתקע! אז נכנסתי ל sisoft sandra ....ובדקתי! כשבדקתי את הטמפרטורה באותו הזמן, הלוח אם היה 58 מעלות!!! והמעבד גם מעל 50...! [משום מה …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Arturh87,

יש לי WINDOWS XP ואני לא מצליח להתקין USB 2.0 כי ה Windows Update לא מוצא את העדכון שצריך להוריד. איפה אני יכול להוריד את זה במקום אחר או להתקין את זה בצורה אחרת.

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  7. חבר'ה שמעו יש לי בעיה מעצבנת נורא וכבר ניסיתי פאקינג הכללללללללללללל כדי לסדר את זה ואין לי מושגגגגגגגגגג אז בבקשה תעזרו לפני חצי שנה בערך קניתי מחשב Intel Pentium 4 - 1800 Asus Geforce 3 Ti 500 512 rdram pc800 Western Digital 40 GB cd rom - benq X52 cd writer - acer 24X10X40 עכשיו כבר מהיום הראשון שקיבלתי את המחשב היתה את הבעיה הזאת אני מדליק את המחשב משחק וכל זה ואחרי שאני משחק וכל זה אני עושה נגיד ריסטרט, המחשב לא עולה הוא טוען את האקס פי טוען טוען טוען טוען בלי סוף ורק אחרי איזה 20 דקות נגיד שהוא טוען הוא פשוט עוצר אם הייתי מכבה אותו ומדליק אותו למשל אחרי איזה כמה שעות שלא נגעתי בו אז הוא היה עולה אבל הווינדוס לא היה מזהה את הסידירום או את הצורב ניסיתי לפרמט אותו כמה …

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. גם בתוכנה sandra וגם בתוכנה speedfan כתובים שלושה טמפרטורות השניים העליונים בסדר אבל השלישי הוא 127 מעלות!?!?! איך זה יכול להיות? בביוס כתוב שהטמפרטורה של המעבד היא 35 מעלות וגם שמתי לב שהאיפה שכתוב את הטמפרטורה הגבוהה זה תמיד נשאר על 127 מעלות help :-X עם זה באמת היה 127 מעלות אז המעבד כבר היה נשרף ועוד שיחקתי בכמה משחקים על הגרפיקה הכי גבוהה!!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לפני הפירמוט ועם זה הוא בא במקור זה היה WIN XP HOME עכשיו אחרי הפירמוט החלטתי ללכת דווקא על PRO מה שאני שם לב זה שהבטריה נגמרת לי נורא מהר אני לא בטוח אם זה בגלל הווינדוס החדש אבל הגיוני שPRO צורך יותר חשמל מHOME??? והאם יש דרך לבדוק את תקינות הבטריה.... כי תוך בערך שעה ומשהו אולי שעתיים היא מתרוקנת

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  10. Started by nivster,

הדיסק שלי הוא IBM DeskStar בן שנה וחצי בערך. הדיסק הקשיח שלי התחיל לעשות קולות של לא עובד (מין צרצורים כאלה שחוזרים על עצמם), וכשאני מעלה את המחשב, הוא כותב לי disk read failure, please reboot ניסיתי לפרמט עם ההתקנה של XP, לקח 4 שעות, ואפילו עבר את ההעתקה הראשונית של XP. אבל כשהוא בא להמשיך את ההתקנה מהדיסק (שהפעם עבר את ה-boot), הדיסק המשיך לעשות קולות של לא עובד, ואחרי שעה נשברתי והתקנתי XP על דיסק אחר. אין לי עוד אחריות על הדיסק, אגב. שאלתי היא: האם יש לי עוד מה לעשות? יש טעם לפרמט ולהשלים עם קיומם של bad sectors? או שחבל על הזמן?

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  11. Started by natan_a,

יום אחד הדלקתי את המחשב אבל מה שקרה זה שהמנורות התחילו להבהב, המסך לא נדלק , רק המנורות התחילו להבהב, זה נראה כאילו המחשב נכנס למעגל של הפעלה-כיבוי-הפעלה-כיבוי. למישהו יש פיתרון ? או רעיון מה יכול לגרום לכך ?

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  12. Started by TX,

אז ככה אני יודע שזה כולה סידי-רום וכניראה שהוא פשוט הלך, אבל חשבתי לשאול בכל זאת אולי זה משהו אחר... יש לי CD-ROM של Acer מהירות 52x קניתי לפני שנה וחצי+. בכל מקרה, המחשב מזהה אותו והכל, אבל שאני מכניס דיסק, כל דיסק, הסידירום פשוט לא מזהה את הדיסק ומראה כאילו כלום לא בפנים. אז, הסידירום הלך או יכול להיות שזה בעיה אחרת?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מיקרוסופט? כי הכול מנגן ואפשר אפילו להקליט (רואים גלים ברשמקול כשאני מדבר במקרופון) אבל אי אפשר לשמוע סאונד דרך הרמקולים (פתחתי פה תרד אבל אני חושב שהבעייה היא אולי שהם לא חתומים על ידי מיקרוסופט) הגיוני?

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  14. Started by eranmor,

הבעיה היא ככה החלפתי לוח אם וכעת יש לי GIGABYTE 8ST800 מאז שהחלפתי המחשב לא ניכבה כמו שצריך כשאני נותן פקודה של כיבוי דרך הוינדואס הוא מכבה ומפעיל את עצמו אחרי פחות משניה בפעם השניה שאני נותן לו פקודה שיכבה את עצמו הוא מפעיל את עצמו אחרי בערך 10 דקות למה זה קורה לעזאזל? זה קשור לביוס?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שידרגתי את המחשב השבוע וצצו לי בעיות שונות כגון משחקים לא פועלים או אינם ניתנים להפעלה וגם חומת האש איני מצליח להקליט (נורטון) יש לי ווינדוס xp ושדרוג היה למעבד p4 2.4gh יש פתרון???

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  16. Started by Component,

שלום, אני כותב את ההודעה הזו בשמו של ערן: לפני כמה דקות הוא חזר לביתו וניסה להדליק את המחשב. המחשב זיהה את ההארד דיסקים והתחיל לטעון את ה-windows XP, אך נתקע עם מסך כחול ההופיע לשבריר שניה ועשה ריסט. בבוט השני המחשב לא זיהה את ההארד דיסק הראשי שלו (seagate 60 gb), והשם של ההארד דיסק המשני (quantum 20 gb) היה משובש. לאחר מכן ה-windows שוב לא עלה. יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  17. אוקיי בירשותי המחשב הבא: 12(CPU12) 1-Intel Pentium III (Cu), 997MHz, 256KB (0% Load) .:. 12(RAM12) usage: 160/256MB (62.50%) .:. 12(GFX12) NVIDIA GeForce3, 12(Display12) 1024x768/32bit/100Hz 12(OS12) Windows 2000 Professional, Service Pack 3 (5.0 - 2195), 12(installed for12) 1215w 2d 23h 27m, 12(uptime12) 2h 19m 13s .:. 12(HDDs12) 28.3G/37.2G(76.1%) free והמחשב עובד ממש גרוע, במשחקים קלים כמו ut אני מקבל 30fps כשיש אקשן על המסך וכשאין אני מקבל 120, אין לי מושג מה גורם לנפילת פריימים הקשה הזאת. חוץ מזה הרצתי בדיקת 3dmark2001 לבדוק איך המחשב עובד, וקיבלתי 3600, ציון ממש גרוע... אין לי מושג איך להפעיל את המחשב שלי בצורה סבירה, ניסיתי הכל פשוט הכל, הורדתי דריברים חדשים, אוברק…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. ניסינו להתקין דרייברים וזה לא עובד! עם זה יעזור (ואין לי ניסיון בדברים האלה) כתוב על האריזה PCI to USB 2 Host Card והחבר שלי משתמש במחשב עם WINDWOS 98 ( אולי צריץ להוריד עדכון ל-98 כי הוא לא תומך ב-USB 2?). בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by e-d-a,

;) אני יודע שזה נראה ארוך אבל זה ממש לא וזה ממש חשוב תודה מראש (ולא להתעצל לקרוא) ;) אז בגלל שיש לי כמה בעיות אז החלטתי לפתוח פה את הדיון ולרשום את כל הבעיות בתמיכה: (כי כל בעיה יכולה ללכת לפורום אחר) ואני יתחיל ממה שהכי מפריע לי לפחות מפריע. 2.זה העובדה המעצבנת שאני לא יכול לראות מהטלויזיה וזה מעצבן (וזה אחרי שהתקנתי את הקונטרול פאנל) 4.איך אני יכול ליבדוק של איזה חברה בדיוק הזכרון שלי?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אוקיי בירשותי המחשב הבא: 12(CPU12) 1-Intel Pentium III (Cu), 997MHz, 256KB (0% Load) .:. 12(RAM12) usage: 160/256MB (62.50%) .:. 12(GFX12) NVIDIA GeForce3, 12(Display12) 1024x768/32bit/100Hz 12(OS12) Windows 2000 Professional, Service Pack 3 (5.0 - 2195), 12(installed for12) 1215w 2d 23h 27m, 12(uptime12) 2h 19m 13s .:. 12(HDDs12) 28.3G/37.2G(76.1%) free והמחשב עובד ממש גרוע, במשחקים קלים כמו ut אני מקבל 30fps כשיש אקשן על המסך וכשאין אני מקבל 120, אין לי מושג מה גורם לנפילת פריימים הקשה הזאת. חוץ מזה הרצתי בדיקת 3dmark2001 לבדוק איך המחשב עובד, וקיבלתי 3600, ציון ממש גרוע... אין לי מושג איך להפעיל את המחשב שלי בצורה סבירה, ניסיתי הכל פשוט הכל, הורדתי דריברים חדשים, אובר…

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  21. הבעיה היא: "יש לי בעיה בצריבה יש לי צורב יאמאה 44X24X44 IDE WINXP פנטיום 3 500 כאשר אני צורב בנרו הבאפר יורד לאפס והצריבה נפסקת ואז הבאפר מתמלא שוב והצריבה ממשיכה ולכן במקום לצרוב ב3 דק CD שלם אני צורב ב 6 דק וזה לא היה כך לפני חודש בערך אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח תודה לעוזרים וחג שמח לכולם."

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  22. המעבד שלי בזמן האחרון עושה רעש כאילו הוא ממריא עוד 2 שניות והמחשב שלי נהייה איטי (למרות שזה 2000 מגהרץ ו512 RDRAM) וזה מאוד מעצבן...אה ודרך אגב מתי שאני עושה CNTRL+ALT+DELETE- פועל לי משהו RUNDLL32 ועוד משהו מוזר (יכול להיות שזה אומר משהו). עשיתי בדיקה עם התוכנה ADAWAER 6 והיא לא מצאה כלום בדקתי באנטי ווירוס ואין ווירוסים. ב-ב-ק-ש-ה.......מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לסדר אותה??????????? :-[

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. AGP acceleration disabled??! האם זה בסדר? הלוח שלי תומך ב AGP X8 (gigabyte GA-8SQ800)

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  24. Started by הדר,

שלום, יש לי win2k pro ואני רוצה לפרמט את הדיסק הקשיח. הבנתי שכדי למחוק הכל אני צריכה לפרמט לא דרך ה-windows, אלא לעלות את המערכת דרך F8 ולבחור ב-MS-DOS Prompt. הבעייה שלי היא שאין אפשרות כזאת. ולשאלה: באיזו אפשרות לבחור כדי להגיע ל-ms-dos prompt? או לחילופין כיצד לפרמט לחלוטין את הדיסק הקשיח שלי בדרך אחרת? תודה, הדר ???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. יש לי כרטיס ATI Radeon 9500 Pro וכשאני מפעיל את ה-TV Out אני רואה טוב בטלוויזיה חוץ מאשר סרטים (מכל הסוגים mpg,avu,divx,xvid). כשאני מריץ את המדייה פלייר במסך המחשב אני רואה את הסרט רץ אבל בטלוויזיה אני רואה שחור במקום הסרט (כלומר רואים את המסגרת של המדיה פלייר אבל בתוכה יש שחור). למישהו מוכרת התופעה?

• 1 תגובה
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים